אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום. עשיתי אוברקלוק למעבד (ראו מפרט) שניסיתי לעלות יותר המסך פשוט לא הגיב למחשב לא ידעתי מה הבעיה אז שלחתי תמחשב לתיקון והם אמרו לי שאין בעיה והמחשב בסדר והם לא נגעו בוא תראו מה עשיתי: העלתי את הבאס 240-245 חילקתי את הזכרונות ל166 והורדתי את המכפלה ל 4x מה הבעיה פה?? מה עוד הייתי צריך לעשות?? כדיי שזה לא יקרה יכול ליהיות בגלל המתח? הוא אצלי על startup אני צריך לשים אותו על משהו אחר אולי? תודה.. ד"א השירות של "נועה מחשבים" גרוע המחשב חזר עם מדבקות על המארז והכרטיס מסך רופף ולא מוברג עד הסוף ויש מלא שריטות ממש גועל נפש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי גוף קירור זלמן 9500 והוא רחוק מלהיות אידיאלי מבחינת מגע ישירה עם המעבד. לכן הייתי רוצה לעשות לו שיוף ידני. אבל נתקלתי בבעיה שאני לא יודע איזו חומרים לשיוף ישנם בארץ ואיפו אפשר לקנות אותם. בחנויות של תמבור לא מבינים כאשר אני מבקש metal abrasive grinding האם מישהו מכיר איזשהו חומר דומה למה ש יש בתמונה? http://i76.photobucket.com/albums/j40/timberl/162716.jpg
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן אולי בעתיד לעשות אוברלוק ל 3.2 ע"י התוכנה של הלוח שעושה זאת אוטמטית . בלי קשר אני חושב שהרגע המעבד מאד מתחמם עם מאוורר סתוק ולכן אני רוצה מאוורר שיעשה אותו קריר יותר מעשיו אפילו עם האוברקלוק הנ"ל.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי את המארז Coolermaster 690 ללא חלון. איתו הגיעו עוד 4 מאווררים 120CM בתצורה הזו: קדמי מכניס, אחורי מוציא - תחתון מכניס ועוד אחד בדלת מוציא. ישנן הערות על התכנון? לעניין: כשניקיתי את המחשב היום, שמתי לב שדחיפת האוויר של המאווררים לא משהו בלשון המעטה. (מחוברים ללוח ועובדים בשיא עוצמה. (לפחות עפ"י הגדרת ה Bios). לכן חשבתי להחליפם. חשבתי על שלישית כאלה ועוד אחד קדמי לפי המלצותיכם. אני מעדיף אחד עם LED כחול. במהלך הניקוי גיליתי שגוף הקירור של הגשר הצפוני רופף. ולכן הטמפ' שלו היא 82 מעלות במנוחה. הוא מתחבר ללוח ע"י תופסני פלסטיק לבנים שלא הבנתי איך להדק. אשמח לעזרה. עוד שאלה קטנה, יש לי קירור למעבד כל שהוא של CM, לא זכור לי דגם כי המחשב בן כמה שנים. יש עליו מאוורר…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל חוות דעת על הקירור הזה והאם הוא מתאים :] קרור למעבד Gigabyte Volar ¤194 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=14965 לא מתוכנן לעשות OC במחשב ... האם הוא יהיה לי מספיק טוב למעבדי Q6600 Q8200 ? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי את הקירור Scythe Mugen 3 ואני רוצה להוסיף לו עוד מאוורר כדי לשפר את הביצועים שלו ואני צריך את הקליפסים שתופסים את המאוורר לקירור מצאתי אותם באיביי אבל המשלוח ממש יקר ואולי לא ישתלם http://www.ebay.com/itm/Scythe-Type-B-Fan-Clip-SCY-12FC-B-/280966372299?pt=US_Fan_Heatsin_Brackets_Accs&hash=item416ae69bcb איפה אפשר לקנות אותם בארץ\חו"ל ביותר זול? תודה! עריכה: משום מה האתר של KSP לא עובד אבל הבנתי שהם מוכרים את זה ב 20 שקלים תודה בכל מקרה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקיצור החלטתי שאני כבר לא מרוצה מאוד מביצועי המחשב שלי, ולקנות חלקים חדשים\לשרג לא בא בחשבון עכשיו (חייל מה לעשות) והאופציה הכי טובה שמצאתי היא קניית מאוורר חדש למעבד E6300 שלי ולעשות לו OC, המארז שיש לי הוא ENERMAX CHAKRA איזה מאוורר מומלץ בסביבות ה200 שקל שיכנס במארז? תודה מראש לעוזרים (וכן, עברתי על הסטיקים של הפורום, פשוט אין לי מושג איך לבדוק אם המאוורר מתאים למארז)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, סליחה על השאלה המטומטמת אבל אני לא מצליח לקבל תשובה ברורה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. יש לי את המאוורר הנ"ל שהפסיק לעבוד ואני מעוניין להחליף ואני לא מצליח להבין איך מודדים את הגודל שלו. אם מודדים קוטר כולל החורים לברגים זה 25 ס"מ, אם זה רק קוטר העיגול זה 22 ס"מ. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם יש ומה ההבדל אם יש בין מעבדים ישנים של אינטל שעובדים על(סתם דוגמא)2400MHZ לבין מעבדים חדשים של אינטל שעובדים על אותה מהירות? לי לדוגמא כמו שחלק מכם יודעים המעבד עובד עכשיו על 3023 MHZ..מה זה בעצם אומר? הוא מהיר יותר ממעבד כפול ליבה שעובד על 1800MHZ? איך אפשר אפילו לבחור איזה מעבד לקנות? איך אפשר לדעת מה יותר מהיר ואיך זה עובד?כי אם זה מהירות נטו אז עדיף לא לקנות מעבד כי שלי עובד בתדרים גבוהים יותר או משהו?אשמח לקבל הסבר שיבהיר לי את הנושא כי זה מבלבל נורא.. תודה חברה..
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/0pnt/agp.JPG חברה מה הסעיף הזה והסעיף CPU thermal-throttling עושים ? תודה :-*
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי היום את מעבד AMD 2500 BARTON+ ב- pch... קראתי את הכתבה ב- isramods בנוגע לחסימה שיש על המעבדים החדשים של הברטון 2500 שמגבילה את יכולת האובר קלוק הגבוהה של המעבד הזה... בכתבה היתה רשימה של מלא קודים כאלה של מעבדים והם חולקו לכאלה שיש עליהם חסימה וכאלה שאין עליהם.. הסתכלתי על הקוד הזה של המעבד שלי והוא בכלל לא הופיע ברשימה ! מה זה אומר שיש עליו חסימה או לא ? הנה הקוד : AQYFA 03405 שאלתי בחנות את המוכר אם הוא יכול לאמר לי אם יש על המעבד הזה חסימה או לא אבל הדבר היחיד שהוא הסביר לי זה מה אומר כל מספר על הקוד הזה 03 אומר שהמעבד יוצר בשנת 2003 40 אומר שהמעבד יוצר בשבוע הרביעי של שנת 2003 אני מקווה שלא אמרו לי שוב סתם שטויות... אז בקשר לשאלה שלי.…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המעלות האלו..יותר מדיי אני חושב.. יש משהו מומלץ? בנוסף שאלה בקשר להתקנה: שמים את הקירור במקום המאוורר שיש עכשיו על המעבד זה כל הסיפור? תודה..
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול התחלתי באוברקלוק על המערכת שלי.. ניתן לראות במפרט הקירור על המעבד הוא של SPIRE דגם: fridge rock (הזמנתי בוקס אבל זה מה שקיבלתי) הגעתי ל BUS 203 אבל לא כל כך יציב כך שבינתיים אני ב 200. ב204 זה לא עושה פוסט.. מה כדאי לעשות? וד"א איך בודקים יציבות בPRIME 95? תודה מראש!
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 30 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו, רק עכשיו שמתי לב לזה אבל קניתי את המפרט שבצד לפני כשבועיים שלושה ורק עכשיו שמתי לב ש CPU-Z אומר שהמעבד על 1.875GHZ. הגיוני? חזוב לציין שלא ביצעתי שום OC.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות שני מאווררים נוספים לטובת push/pull הייתי מעדיף לקנות כאלה שיתאימו לחיבורים של המערכת (4PIN) שיהיו עם PWM כדי שלא יקדחו לי בראש ושיהיו דומים למקוריים בCFM וAIR PRESSURE כדי שיעבדו ביחד בהרמוניה ובכיף. אפשר לקחת מאווררי 3 פינים ולחבר ללוח אם, אבל יהיה מסובך לסנכרן את המהירויות שלהם עם המקוריים שמחוברים לKraken (תקנו אותי אם אני טועה...) אם אתם מכירים כאלו בארץ או אם יש לכם לינק לאנשהו זה יעזור מאוד, אני לא הצלחתי למצוא מאווררים שעונים על הדרישות בשום מקום... תודה, נאור
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה שאני עושה OC האם צריך לגעת בזה ואם כן איך לדעת איך לכוון אותם תודה מראש הנה תמונה שמתארת את הקטגוריה http://www.xbitlabs.com/images/mainboards/msi-p35-platinum/p25s.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מחשב מלפני שנה בערך ולפני כמה זמן נשרף לי המעבד בגלל שהשארתי את המחשב חודש דלוק שקיבלתי אותו חזרה העברתי אותו למקום פתוח יותר והורדתי חלק(יש 4 מקומות קדמיים בשביל צורב וכו') אז הורדתי אחד וזה יעזור לאוורר את המארז? כדאי להוריד עוד חלק? זה לא יפגע בזרימת אוויר?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה קירור למעבד עדיף? אני לא מתכננן לעשות oc אני יודע שאני לא צריך קירור כזה עם אני לא עושה oc אבל תמיד טוב שיש!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחירי המאוררים בארץ גבוהים עד כדי גיחוך. המחירים גבוהים פי שתיים ויותר מאשר בארה"ב ולעומת זאת Heatsinks נמכרים במחירים דומים למחירם בארה"ב ולפעמים גם בפחות. אפילו מאורר ג'נרי 80 מ"מ של 39CFM עולה בארץ 38-45 ש"ח שלא לדבר על מאוררים של אנרמקס ב 100 ש"ח+. הוספה של 4 מאווררים למארז עשויה היום להסתיים בפשיטת רגל. מישהוא יכול להסביר מה הסיבה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי GeForce 4 Mx440 גרוע...כבר הרבה זמן בכל מקרה עשיתי לו אוברקלוק שעכשיו הוא נמצא ליבה 325 זיכרון 475 וזה בלי קירור לזיכרון ורק הוספתי קריסטל אורב במקום מה שהיה שם שהיה דיי זבל...יש לי מארז דיי מאוורר ואני רוצה להגיע עוד יותר רחוק בקטע הזה אפילו עד שהכרטיס עצמו ממש יראה איך אומרים את המוות בעיניים...התכנון הוא להצמיד היטסינק טוב ולשים עליו מאוור של וואנטק רועש Tornado עם דחיפת אוויר שהייתי מכנה עצבנית למאוורר 80 מ"מ שהיא 84CFM עזבו את הרעש הוא לא מעניין אותי אבל אני פשוט לא יודע איזה היטסינק להשתמש מה יהיה הכי מתאים לגוף הכרטיס של VisionTek GeForce4 Mx440...וכמובן משהו שמאוורר 80 גדול יכול להתישב עליו, איך שאתם ממליצים לי ואומרים לי שבהחלט יש דרך להתקין אני משם …
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התמונות יצאו מפאלם sony clie, יש איכות די טובה לפי דעתי, אבל לא בתמונות האלה.., בכל מקרה - הרבה שאלו אותי איך שמתי את התצוגה למעלה.., אז הינה 2 תמונות, אם אתם רוצים עוד תמונות ממקום אחר, תבקשו ואני אשתדל לצלם את אותו מקום בצורה טובה.. תהנו.. 8) בעעעע, זה באמת יצא באיכות מסריחה, אני אשתדל לשפר את האיכות.. 8)
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות : 1.קודם כל- הטמפרטורה של הכ.מסך שלי מגיעה במאמץ ל-80 מעלות (X850xt) ללא שום אוברקלוק. האם זה נורמלי? 2. המעבד שלי (P4 3.2 640 prescott) עשה דאון-קלוק וכרגע הוא על 2.8 GHZ ובמהירות השעון הנמוכה הזו, הוא על 60 מעלות במאמץ.האם זה נורמלי? (אין לי אבק על המאווררים,הם פועלים בסדר)יש לי שני מאווררים במארז בנוסף למאוורר של המעבד והספק כוח(המאוורר של המעבד עובד,לפי EVEREST, על 2700-2800RPM וזה נראה לי די נמוך...) עכשיו בנוגע לאוברקלוקינג: יש לי לוח אם ( MSI 925XE Neo Platinum (MS-7053 ולפי החוברת שלו אני יכול לעשות אוברקלוק, אבל כשאני נכנס בביוס ל Cell Menu,איפה שאמורה להיות האפשרות לעשות אוברקלוק, אין שם אפשרות להעלות את המכפלה, אלא רק את ה BUS את המתח ועוד…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף לד לעכבר.. עכשיו השאלה היא האם הלד האדום חיוני? כלומר אפשר להחליף את הלד בלד נגיד מהחדשים שהגיעו לפנדה.. (כנסו אלה הלדים היחידים שם, אני מדבר על הלד הכחול) וזה יהיה טוב? ועוד שאלה.. אם אני מחליף לד.. צריך לשים איזהשהו נגד או משהו? תודה 8) ;D
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זהו המפרט שלי: מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz זיכרונות: 2XKINGSTON 2GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 Series לוח אם: gigabyte ga-ep43-ds3l אני לא מבין באוברקלוקינג ואשמח אם מישהו יעזור לי(כל מידע נוסף שתצטרכו תשאלו). האם כדאי לעשות אוברקלוק למעבד או לזכרונות או לכרטיס מסך ואם כן בכמה זה ישפר את הביצועים של המחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-