אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, קיבלתי סופסוף את ה SLK-947U שהזמנתי (ועוד כמה שטויות). http://www.farkash.org/Resize of Arctic Silver Ceramique.jpg http://www.farkash.org/Resize of SLK947U.jpg http://www.farkash.org/Resize of SLK947U Up close.jpg http://www.farkash.org/Resize of Clips.jpg http://www.farkash.org/Resize of Sleeves.jpg השאלה היא איזה מאוורר לשים עליו. בינתיים אני אשים עליו או את ה Y.S. Tech 70mm TMD או את ה SFII (ה 70 ממ עובד טוב יותר על ה SK7 מאשר הסמארט פאן ברמות רעש נסבלות). עכשיו כשאני חושב על זה אני מרביץ לעצמי שלא שמתי לב שיכולתי להזמין גם Panaflo 92mm מאותו אתר. מישהו יודע אם אפשר למצוא איזה Panaflo בארץ? הצעות אחרות גם יתקבלו בברכה. המטרה - כמה שיותר שקט בליווי טמפרטורה …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול להשתיק את המחשב (כלומר לא לקנות מאווררים חדשים) ולא ספקים חדשים אני מדבר על פטנטים מיוחדים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת מדברת בעד עצמה תשובות בבקשה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יש בתקציב של 100-150 ש"ח, שמקרר טוב ושקט כמו הסטוק לcore i5 750?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות : 1.קודם כל- הטמפרטורה של הכ.מסך שלי מגיעה במאמץ ל-80 מעלות (X850xt) ללא שום אוברקלוק. האם זה נורמלי? 2. המעבד שלי (P4 3.2 640 prescott) עשה דאון-קלוק וכרגע הוא על 2.8 GHZ ובמהירות השעון הנמוכה הזו, הוא על 60 מעלות במאמץ.האם זה נורמלי? (אין לי אבק על המאווררים,הם פועלים בסדר)יש לי שני מאווררים במארז בנוסף למאוורר של המעבד והספק כוח(המאוורר של המעבד עובד,לפי EVEREST, על 2700-2800RPM וזה נראה לי די נמוך...) עכשיו בנוגע לאוברקלוקינג: יש לי לוח אם ( MSI 925XE Neo Platinum (MS-7053 ולפי החוברת שלו אני יכול לעשות אוברקלוק, אבל כשאני נכנס בביוס ל Cell Menu,איפה שאמורה להיות האפשרות לעשות אוברקלוק, אין שם אפשרות להעלות את המכפלה, אלא רק את ה BUS את המתח ועוד…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף לד לעכבר.. עכשיו השאלה היא האם הלד האדום חיוני? כלומר אפשר להחליף את הלד בלד נגיד מהחדשים שהגיעו לפנדה.. (כנסו אלה הלדים היחידים שם, אני מדבר על הלד הכחול) וזה יהיה טוב? ועוד שאלה.. אם אני מחליף לד.. צריך לשים איזהשהו נגד או משהו? תודה 8) ;D
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי להחליף את הקירור של הכרטיס מסך שלי כי הוא מרעיש כמו מטוס ובלעדיו פתאום יש שקט אקיצר יש לי 6600GT של XFX ורציתי לדעת אם זה מתאים אליו תודה מראש על העזרה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סידירון, צורב, הארדיסק אחד, כונן דיסקטים ( ), מעבד AMD Athlon XP 1900+, BayBus (שאני מתכנן לבנות), ובערך 9-10 מאווררי מארז? אני מאוד מקווה, כי אני מתכנן לעשות מודינג, ואני לא יודע אם יחזיק ד"א, כרגע יש לי מארז צ'יפטק מידי טאוור, עם 4 מאווררים, ואני מתכנן להוסיף חלון, 2 מאווררים של 80 מ"מ על החלון, אחד של 120 מ"מ/2 של 80 מ"מ למעלה, שיוציאו אוויר, ואחד של 120 מ"מ למטה שיכניס אוויר... ואולי גם כמה לדים וקטודה כחולה.. יחזיק? ;D
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שבת שלום אני מתחדש במעבד וצריך קירור חדש יש המלצות לקירור עד 200 ש"ח? חשוב שיהיה שקט. אם יש ביותר זול אפילו יותר טוב. לוח אם H81 HDS מעבד I5 4590 מארז ANTEC ONE כ.מסך HD7950
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 450.. קראתי שהוא טוב להמהרה ועם קירור מתאים יכול להגיע אפילו ל 600 העניין הוא שהלוח שלי תומך רק בFSB100 ולא 133 האם אני עדיין יכול לעשות לו OC? אפשר לעשות OC רק דרך המכפלה? 100*6 או שאני צריך להמהיר גם את ה- BUS? לוח: ASUS P3B-F
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סדרתי את החוטים כמו שאמרתם, ניקיתי אבק כמו שאמרתם, ניקיתי ושימנתי את המאוורר של הלוח.. ועדיין הטמפ' גבוהה!! 40 - 42 מעלות... עצות חדשות יתקבלו בברכה...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביקשתי הצעת מחיר ומפרט למחשב בתקציב 3K עם OC על פי הלינק הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403546.0 השאלה שלי היא לאיזה תדר אני יכול להגיע עם המפרט הזה ? ומה אני צריך לקנפג בשביל זה ? בנוסף, אם יש לכם הצעה לשיפור בלי לשבור את מסגרת התקציב אשמח מאוד לשמוע.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי בפורום גם ולא רשום מדריך או משהו אז איך עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כל הזמן רואה שאנשים משתמשים בזה אבל אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית, כמה זה עולה, והכי חשוב, איפה משיגים את זה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי לוח ASUS PRIME Z370-A ומעבד I7-8700K קירור מים של ANTEC 240MM זכרונות g skill 3600mhz cl17 2X16GB עשיתי אוברקלוק ידני קטן שמתי את כל הליבות על 47 מתח כרגע 1.17 בעומס מלא בcinebench r15 הטמפרטורה מגיעה ל80 מעלות ברוב המשחקים בין 60-65 מעלות שזה סביר לדעתי. אני שוקל לעשות דליד למעבד האם כדאי מומלץ? מה הטמפרטורות המומלצות למעבד הזה ל7\24 שלא יגרם נזק ולגביי הזכרונות הפעלתי XMP הם עובדים על 17-19-19-39 3600MHZ האם ניתן לשפר קצת ביצועים או שכדאי להשאיר את זה ככה? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם... אני חדש פה ולא כול כך מבין בכול מה שקשור לחומרה ולקירור של חומרה.. אני לומד הנדסת תוכנה ועם תוכנה אני מסתדר מצויין.....חחחח בכול מקרה... יש לי כרטיס מסך gtx 295 הורדתי תוכנה לבדיקת טמפרטורה ואני רואה שללא מאמץ הוא מגיע ל70c במאמץ הוא מתפס לאט לאט (לוקח כ - 10 דקות) ולאחר מכן מגיע עד 105c. בדקתי באתר הראשי של Nvidia ואכן רשום שהכרטיס הנ"ל מגיע במקסיומום ל105c . יש לי מספר שאלות ואשמח אם אקבל עליהם תשובה ממישהו שמבין בנושא זה: 1. האם יש לי בעיית קירור בכרטיס ואכן 105c זה המון בשביל gtx 295 ?? 2. אם אכן יש בעיה כיצד אני מנקה את האבק מהכרטיס וכיצד אני שם משחה לקירור ? (האם יש מדריך בנושא בפורום זה ?) 3. האם הבעיה ניתנת לפתרון בכלל ?? או שצריך לקנות כרטיס חדש ?…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel Pentium 4 2.4Ghz 533Mhz Northwood לוח אם Abit IS7 זיכרונות A-Data 512MB DDR400 (לא V-Data או VT!) אני צריך קירור בסביבות ה-300 ש"ח (אם הוא בא בלי מאורר אז גם המאורר נכלל בתקציב) ומומלץ שהוא יהיה פשוט להתקנה...אני מתכוון שעדיף שאני לא יצטרך להוציא את הלוח אם מהמארז.
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
shalom friends I need your help and advise for fans for my coumpter case which one are the best and quiet size 80 mm there is no problem for purchase of any amount I can afford any amount thank you and you can write in hebrew
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . והינה אני כאן הגשמתי היום חלום , סוף סוף הוצאתי משהו מה 3800+ הזקן שלי . אני חושב זה הMAX שהצלחתי אני להוציא פה .. יותר מכך לא היתאפשר , אי אפשר להעלות עוד מתח הוא לא נותן לי . ב-CRYSTAL CPU ולתמונות : טמפ' מנוחה : מעבד 35-38 לוח 38-43 טמפ' עבודה : מעבד 42 בלחץ ! לוח 47 בלחץ ! קרידיט ל-LEGENDARY_Undertaker על העזרה והתמיכה והתוצאה שהגעתי עד פה . *שימוש ע"י STEP RECORDER בווינדוס 7 , במדריך שנעשה דרכו שעזר לי בפרוייקט !. ושכחתי לציין , שהכל על קירור סטוק !! אוויר כמובן . מאורר של הCPU של TT RC1 משהו כזה - מה שהגיע עם המעבד לפני שנתיים .
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב התקנתי את הזכרונות החדשים (4GB של GSKILL במהירות 1066, אבל עשיתי DOWNCLOCK ל-800 כי הלוח אם שלי מעפאן). עד שיגיע ה-WIN7 ULTIMATE אני רוצה להתנסות קצת ב-OC. כמו שניתן לראות במפרט שלי, המערכת מקוררת כמו שצריך! המערכת בסטוק, המעבד על 2.4 והכרטיס על 600/1500/900. הנה תמונה של מבחן ה-3DMARK: http://img689.imageshack.us/i/orbworldofperformance12.jpg/ יש לציין כי מתוך סקרנות הרצתי את ה-DEMO פעם אחת לפני שהתחלתי את המבחן, לא בטוח איך זה השפיע על המערכת. משום מה היו שני מבחנים שרצו מ-מ-ש לאט, כאילו במקסימום 2 FPS. זה נורמאלי? כי הם לא היו ממש מפורטים גראפית בהשוואה לכל האחרים שתמיד רצו חלק. השאיפה היא להגיע ל-3.2 במעבד, על הכרטיס אני לא סגור לאן אני אמור להגיע, אבל זה יהיה המק…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מאוורר מקורי של אינטל עם היטסינג מקורי 80 מ"מ פנטיום 4 והמאוורר מסתובב רק 2750 rpm??????
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI PLATINOM K8N NEO2 עם מערכת קירור מים של טרמל טייק (שעובדת במלואה) האוברקלוקינג לא פועל והמעבד עדיין מגיע לי ל 88+ מעלות בלי שום תוכנה מיוחדת שפועלת. מה יכולה להיות הבעיה??? אין לי אבק במאוורר של המערכת והמים במשאבה מלאים. HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
NOCTUA NH-U12P vs COCAGE TRUE SPIRIT איזה קירור יותר טוב,איכותי,שקט,עשוי מחומרים יותר טובים ואיכותיים,יחזיק OC בינוני עד גדול הכי טוב,עדיף מכל הבחינות? האם יש קירור אחר יותר טוב בתקציב של עד 300 שקל? אני מתלבט בינהם כי חלק מהבנצים שראיתי מראים שCOCAGE TRUE SPIRIT יותר טוב ובחלק מהבנצים מראים שNOCTUA NH-U12P יותר טוב אני לא יודע מה לבחור מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-