עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by I7210I,

שלום רב, אז..מעבד I7-12700K יש לוח asus maimux z690 HERO יש זיכרונות DDR 5 5200 יש מה שנשאר זה קירור, המחשב לפיתוח, לא יעשה לו אוברקלוק בטווח הנראה, מכונה וירטואלית פה ושם ומשחקים. עד עכשיו היה לי נוקטואה שלא נראה שמתאים ללוח החדש (היה על asus z270F gaming) תודה רבה

2. Started by captaincaveman,

מחכה לכמה כבלים כדי לחבר אותו למחשב. חוץ מזה הגיע הבלוק למעבד החדש:

3. Started by geverem,

הטמפרטורה של המעבד בביוס מראה : מינוס 48 מעלות !!!, כן כן, אתם שומעים מצוין, מינוס 48 מעלות.. זו לא בדיחה.. ולא נעליים, אני חייב תשובה ומהר לפני שיקרה למחשב משהו.. למה הביוס מראה 48 מעלות מתחת לאפס ??? מה אפשר לעשות בדחיפות ???????!?!?!?

4. Started by WhiteTigerK,

שלום לכם, אני חדש לגמרי בכל מה שקשור להרכבת מחשב באופן עצמאי, וזה בדיוק מה שאני מתכוון לעשות בשבוע הבא (עם עזרה של חבר עם נסיון בתחום). הבנתי שלפני שמתקינים את הקרור של המעבד, צריך למרוח על המעבד משחה טרמית, אבל חבר אחר טוען שהיום במקום משחה טרמית בסה"כ מדביקים מדבקה שיש לה את אותו האפקט - האם הוא צודק ? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by lalnage,

יש לי Amd 64 4800+ עם כרטיס מסך GF 8800GTS 320MB הטמפ' כרגע (מעבד, במנוחה): CPU = 36C (בין 35-37 בד"כ) CPU #1 / Core #1= 30C CPU #1 / Core #2= 33C ו GPU = 63C (כרטיס מסך) יש לי מארז ג'נרי שעלה (בא עם ספק ג'נרי והחלפתי לליברטי 400 וואט) 150-200 שקל בערך. האם כדאי להחליף למארז פוסידון / אפולו / טריניטי? האם יהיה שיפור משמעותי? ייתכן OC בעתיד הקרוב, אבל זה לא בטוח. שאלה נוספת: האם OC מעלה את הטמפרטורה של המעבד בלבד? תודה.

• 13 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by elad_jacoby,

אני מתכנן לקנות את המארז הנ"ל ואני רוצה לקנות לו עוד 2 מאווררי 90mm מקדימה. מה אתם מציעים מפה:http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=cooli-fans ואם אין פה משהו טוב, אז ממקום אחר. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by joe2010,

שלום, יש לי PRESCOTT P4 3Ghz, על לוח ASUS P4P800SE (זה Socket 478). הטמפרטורה הייתה 60 במנוחה אז שמתי את ה Big Typhoon. בהתחלה זה היה ממש טוב - הטמפרטורה ירדה ל 28 מעלות. אבל לאט לאט (חודשים) היא החלה לעלות - עכשיו היא כבר אזור ה 45 מעלות. פעם אחת היא אפילו עלתה ל -90 ואז הדקתי עוד יותר את המאוורר והיא ירדה שוב. והגרוע מכל - פעם בכמה חדשים המחשב לא עולה. אני מדליק אותו, יש מתח נוריות הכל, אבל אין תגובה - אפילו לא המסך של ה BIOS (זה לא ספק - החלפתי ל liberty400). אז אני מזיז קצת את המאוור, מהדק אותו, מוציא את כל החומרה האפשרית, מנסה הכל, ופתאום הוא חוזר לחיים. ממש לא ברור מה הסיבה לכל זה (גם לא נראה לי הזכרונות - ניסיתי להוציא את כל ה DIMMים, להשאר אחד אחד, סלוט ס…

• 13 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by AleXGanGSteR,

היי! .. יש לי הארד דיסק של WESTERN DIGITAL של 120GB ... ובמאמץ הוא יכול להגיע לי ל50 מעלות! אתם יכולים להמליץ לי על איזהשהוא קירור שאני יכול לשים על ההארד דיסק? ושלא יהיה יקר מדי... (הטמפרטורה של המארז היא סבירה.. אז זאת רק בעיה עם הדיסק קשיח) תודה!

• 13 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. אני בעיצומו של תהליך OC למפרט בצד ימין, כמו שחלקכם יודעים.. החלטתי להעלות מתח לNB, שכרגע מוגדר בauto. הבעיה שאני לא יודע לכמה לעלות כי אני לא יודע את המתח סטוק שלו. אותו דבר לגבי שאר הרכיבים. (למעט זכרונות\מעבד) חרשתי את מונעי החיפוש ולא מצאתי שום פרט לגבי מתח הסטוק. מישהו יודע את המתחים? תודה מראש Install

• 13 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by ben_amitai,

או קיי אחרי שהתיעצתי פה בפורום לא מזמן על זה שהמעבד שלי הגיע ל 80 מעלות+ ואמרו לי שזה משחה טרמית ,אני החלפתי משחה ואכן הטמפ' ירדו עד ל 57 במעמץ אבל זה ניראה לי עדיין חם בלי אובר קלוק. פתחתי את ה TASK MANAGER וראיתי שיש תוכנית שמעמצת את המעבד קוראים לה SYSTEM IDLE PROCESS וכשאני מנסה לסגור אותה זה אומר לי THE OPERATION COULD NOT BE COMPLETED. THE OPERATION IS NOT VALID FOR THIS PROCESS אגב ניסיתי להעלות תמונת אבל לא הצלחתי נכנסתי לאפשרויות נוספות סימנתי תתמונוה לחצתי ENTER וזה לא נותן לי

• 13 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by Oranili,

פעם אחת הוא 1.424 ואחרי כמה שניות ו למה זה עושה את זה ? ... 1.416 1.432

• 13 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by sagi_10,

אני מתכנן oc חק ואני רוצה קירור רציני לכרטיס מסך=6600gt vivo תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by Psycho360,

או שעדיף לחסוך כאבי ראש ולקחת אינפיניטי? אהה ומישהו יכול להראות לי מודים לקירור הזה? כי שמעתי שעם כמה שיפורים הוא יכול להגיע לרמה של הטוניק.. ובמידה ואני מחכה לטוניק, האם זה קשה או קל להרכיב אותו לבד? האם זה לקיחת סיכון או משהו כדי שלא ינזק?

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  14. Started by white,

בוקר! חשבתי בהתחלה להשתמש בגז מזגנים כמו F-134-A אבל נראה לי שהליום יותר זול ,יותר נגיש ואולי גם יותר יעיל. מה דעתכם? http://www.snunit.k12.il/heb_journals/chimia/66021.htm תודה!

• 13 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. Started by GGuyZ,

עדיין לא מציאות, אך נחמד לראות. מה שמפתיע אותי זה שהזכרונות עברו POST. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=148633

• 13 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by Talool,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות לגבי oc במחשב שלי כי אני חושב שביצעתי oc ואני לא בטוח חחחחחח סתכלו בתמונה שצילמתי בcpuz תגידי לי אם אכן ביצעתי oc http://tinypic.com/view.php?pic=678rakp ועוד דבר מישהוא יכול להסביר לי מה זה המולטיפליר הזה ? תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 608 צפיות
  17. ניסיתי בפעם הראשונה לעשות אוברקלוק למחשב שלי ובינתיים אני חושב שדי הצלחתי אני עדיין לא יודע כלום, אין לי מושג אם זה טוב או לא טוב אבל בואו תראו את הנתונים ותגידו לי אתם. התחלתי עם ASUS P5B, E6320 @ 1.86Ghz 2gb kingstone 667mhz גוף קירור למעבד של THERMALTAKE TMG i2 Heatpipe - ביקורת בבקשה! הבאתי אותו ל mhz2330 מהירות הליבה שיניתי את הבאס ל 332.8 וה FSB ל 1331.3 לפי מה שאני רואה כאן ב CPUZ. המתח של המעבד אני רואה הוא 1.312 (להוריד קצת?). אני רואה כאן שה FSB:DRAM = ל 1:1. המהירויות של הזכרונות שיניתי ל 5-5-5-15 (האמת שאין לי מושג מה הם היו בהתחלה) ועכשיו אני עושה בדיקת TORTURE ב PRIME95(ממש ברגע זה) והטמפרטורות הם כאלה: CPU: 58C CORE#0: נע בין 45-47 (כשזה מגיע ל 47 זה יורד י…

• 13 תגובות
    • 654 צפיות
  18. חוץ מהלד, הנתונים של המאוורר עם הלד ממש מרשישים 77CFM ב17DB .... זה ככה גם לגבי ה ‏Golden Orb II ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. המחשב החדש שלי כבר הגיע וכעת המחשב הישן הולך לאחייני, לפני שאני מתקין לו מערכת נקייה אני רוצה להגיש לו את המחשב שיהיה כמה שיותר מהיר, פשוט להוציא ממנו את המיץ כמו שאומרים.. מדובר ב: - לוח אם אסוס דגם P3V4X (עדכנתי לו את הביוס), יש לו ביוס של Award (מצורף תמונה להמחשה) - מעבד סלרון שהוחלף לאחר שהפנטיום 3 733 נשרף (כתוצאה מקצר חשמלי). המעבד הוא מעבד סלרון 1033 מגהרץ אך בפועל אני מצליח להגיע איתו עד 850 מגהרץ (יש 3 דרגות מהירות למכבד בביוס, 566, 850, 1033). - זיכרון 512 RAM . - דיסק קשיח 80 גיגה. אני מצליח להפעיל את מהירות השעון בדרגת ה-850mhz אך באוברקלוקינג אני מצליח להגיע גג עד 980 מגהרץ וזה ע"י שינוי של CPU/PCI Frequency בלבד ל-115 ! המכפלה שלי נעולה על 8.5, ה-Vcore נמצא…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by blitsi,

טוב תקשיבו החלטתי להחליף תקירור של המעבד ושל המארז עצמו כי אני מחפש שקט מקסימלי התקציב שלי עומד על כ300 ש"ח ואני צריך קירור למעבד ומאוורר 12 סנטימטרים למארז אני חושב אז חשבתי על זה: ‏Silent Wheel 13cm‎ של TT שמתאים גם לחורי איוורור של 12 ס"מ שעולה 40 ש"ח ועוצמת קול של 16dba ‏BigTyp 120 Vx CL-P0310-01‎ שגם בעוצמת קול של 16dba שעולה 250 ש"ח אוקיי אז זהו לבינתיים יש לכם המלצות ושימו לב שאני רוצה שקט מקסימלי והמעבד שלי הוא E6300. שימו לב למפרט..

21. הוא תמיד בהפרש משמעותי של 10 מעלות ממעבד [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 709 צפיות
  22. מפרט-e6600 זכרונות gskill 2048 800 לוח אם gigabyte ga965p ds3 אוקי העלתי תfsb שלי ל320 מ266 הטמרפטורות שלי במנוחה 43-45 שהפעלתי משחק כבד (test drive ultimate) המעלות קפצו ל52-53 גג לא עובר את זה גם אם כמה תוכנות כמו איסיקיו ועוד כמה בסגנון הנה תמונה מהcpuz http://tinypic.com/fullsize.php?pic=676f1op יש לי כמה שאלות האם המתח הזה מספיק ?? האם הטמפרטות טובות?? עשיתי שהמאוררים של המחשב שלי יעבדו על 800 פלוס rps משהו כזה אני חושב זה טוב או שזה מעט מידי או יותר מדי.. תודה לעוזרים אגב טמפרטורות בדקתי בCore Temp

• 13 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by dudu_azran,

היום קניתי את הקירור הנ"ל יש לומר הוא פצצתי ועצום הוריד לי את טמפרטורת המעבד לאיזור 26 מעלות הדבר היחידי שמפחיד הוא הגודל והמשקל והחיבור AM2 שניראה כמו אילתור אחד גדול

• 13 תגובות
    • 961 צפיות
  24. צריך קירור טוב למעבד המעבד שלי כרגע במאמץ על 75 70 2 הליבות והמעבד 66 ... זה מוריד ביצועים ? ואיזה קירור טוב אני יכול לקנות אבל ממש טוב

• 13 תגובות
    • 653 צפיות
  25. חברה אם איזה 88GTS אפשר להגיע לOC הכי טוב ללא החלפת קירור סטוק? ומה דעתכם על הגירסה של ה88GTS 640MB של LEATDEK? וללא קירור פצצתי במחשב עד לאיזה תוצאות אפשר להגיע איתו לליבה וזיכרון?

• 13 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.