אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
-
שלום חברים, הרכבתי מערכת חדשה לפי המפרט הרשום בחתימה. ויש לי הרגשה שהערכים קל הטמפרטורה קצת גבוהים. בזמן של 10%+- מאמץ של ה-CPU אני מקבל חום של: MB 41 מעלות ו- CPU 40 מעלות בזמן מאמץ ורנדור של 80% מעבד אני מקבל חום של: 42 מעלות MB ו- 72 מעלות CPU. האם תקין העניין? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
או קיי אחרי שהתיעצתי פה בפורום לא מזמן על זה שהמעבד שלי הגיע ל 80 מעלות+ ואמרו לי שזה משחה טרמית ,אני החלפתי משחה ואכן הטמפ' ירדו עד ל 57 במעמץ אבל זה ניראה לי עדיין חם בלי אובר קלוק. פתחתי את ה TASK MANAGER וראיתי שיש תוכנית שמעמצת את המעבד קוראים לה SYSTEM IDLE PROCESS וכשאני מנסה לסגור אותה זה אומר לי THE OPERATION COULD NOT BE COMPLETED. THE OPERATION IS NOT VALID FOR THIS PROCESS אגב ניסיתי להעלות תמונת אבל לא הצלחתי נכנסתי לאפשרויות נוספות סימנתי תתמונוה לחצתי ENTER וזה לא נותן לי
-
- 13 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני עומד לקנות ביג טייפון, שיעלה לי בערך 260 ש"ח. חשבתי אם כבר, להוסיף איזה 70 ש"ח או משהו דומה, ולקנות גוף קירור טוב יותר מהאתר: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=index&cPath=185 ברשימה שהבאתי, יש גוף קירור טוב יותר מהביג טייפון, עד 60$? מה שחשוב הוא השקט, מקום שני הביצועים.
-
- 13 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש אחת קבועה כזאת שהיא המיינסטרים שכולם משתמשים בה? (כמו 3Dmark לבדיקת כרטיסי מסך) אני צריך בדיקה של המעבד והזכרונות עם דגש על הזכרונות.
-
- 13 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור זלמן 9500 והוא רחוק מלהיות אידיאלי מבחינת מגע ישירה עם המעבד. לכן הייתי רוצה לעשות לו שיוף ידני. אבל נתקלתי בבעיה שאני לא יודע איזו חומרים לשיוף ישנם בארץ ואיפו אפשר לקנות אותם. בחנויות של תמבור לא מבינים כאשר אני מבקש metal abrasive grinding האם מישהו מכיר איזשהו חומר דומה למה ש יש בתמונה? http://i76.photobucket.com/albums/j40/timberl/162716.jpg
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העלתי בעזרת התוכנה Clockgen את מהירות המעבד אבל איתה עלה לי גם הpci-e + pci זה בסדר? ואם לא איך אני עושה שזה לא יזוז?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סידור המאוררים שלי: 2 80 מ"מ אנכים גרועים מקדימה(אחד מהם מאחורי ה hd ) 2 80 מ"מ אנכים מתחת לספק מוצאים אויר (קיבלתי עם המארז לא משהו sleeve ) מאורר 120 מ"מ של אנטק ב 7 V מאוזן מעל הספק מוציא אויר יש לי מארז ציפטק מידי טוור ושאלתי היא איפה אתם ממליצים שאני ימקם את המאורר 92 מ"מ שיש לי . 1. על רצפת המארז מכניס אויר ודוחך אותו כלפיי מעלה. 2. על החלון/דלת המארז מכניס אויר.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה : GIGABYTE GV-N68T256DH עם NV5 SILENCER וAS5 על הCORE והזכרונות... הכרטיס עם VMOD ל1.4 כשהוא על 435/1150 אין שום בעיות בכלל אין ארטיפרטים הכל חלק ויפה, כשאני מעלה טיפה ל440/1150 זה פשוט תוקע לי את המחשב עם ריבועים ובלאגן... אחרי זה RESET אפילו לא עוזר, צריך לכבות לגמרי את המחשב ולהדליק מחשב. הצעות? רעיונות? אני יודע שאנשים אחרים מגיעים עם כרטיסים דומים ל450 ול470...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום http://www.arctic-cooling.com/further_prod2.php?idx=60&data=1&disc= הבנתי שזה 2 גרם ??? ??? לכמה מריחות זה מספיק?
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-
-
חוץ מהלד, הנתונים של המאוורר עם הלד ממש מרשישים 77CFM ב17DB .... זה ככה גם לגבי ה Golden Orb II ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קניתי את הdragon orb 3 לא מזמן .. חיברתי וניתקתי בגלל הרעש .. (7000rpm) עכשיו אני מעונין לחברו שוב עם פוטנציומטר להורדת מהירות הסיבוב בימים קרים או כאשר המזגן דלוק והטמפרטורה נמוכה. המפרט החשמלי שלו הוא כזה: rated volate : 12vdc started voltage : 7vdc current : 0.5amp power input : 6.0w איזה פוטנצימטר עלי לבקש בחנות שיתאים ושיהיה עדין בשינוי המהירות ככל האפשר? ??? תודה מראש לכולם
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אחרי דיי הרבה זמן שחיכיתי, הנה המערכת החדשה שלי : Q9450 Asus maximus formula corsair xm2 2gb 800 cl 5 evga 9800gtx @ 815\1221\2035 corsair hx620w seagate barracuda 500gb liteon X20 lg 20n X20 antec p182 @ 4X12 fans 1XZalman f3 + 3XAntec stock fans Thermalright Ultra 120 Extreme @ Zalman f3 בקרוב יהיו עוד שינויים בחומרה, אבל ככה רק לגרות אותכם =] בזמן הקרוב כנראה מחר, אני יתחיל ב OC, אחרי הרכבה דיי ארוכה, של המערכת, אני נח כרגע. אחרי ליפינג או איך שלא קוראים לזה של כל המערכת, הורדתי את הטמפ' של המעבד בכ3-4 מעלות, ממה שהיה בהתחלה לפני סידור יעיל יותר של קאבלים. מצורפות 2 תמונות לגירוי אז לא לברוח, עניין של זמן עד שהאשכול יהפוך מאשכול תמונות של מחשב, לאשכו…
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שמעו. אחריי שקניתי את המחשב החדש שלי. ועשיתי לו oc מ- 1.8 ל 2.34 עם זכורונת של סמסונג 3700 גיליתי משהו מוזזזזזזזזזר.. אני עכשיו על 45 מעלות אחריי מעמץ או 44 אפילו.וזה ממש קצת לאיימדי. רציתי לעלות עוד. אבל משהו לא נותן לי (קריסות) עכשיו. המכפלה שלי כעיקרון פתוחה, מזה פתוחה, כאילו אני יכול לשחק איתה. לעלות אותה ל12\12.5 .. אבל אז, כשאני עושה רסטרט למחשב אני נכנס שוב לביוס ורואה שזה נשאר על איך ששמתי את זה- מצויין! אני עולה לווינדאוס ושום דבר לא השתנה. וגם שאני נכנס ל CPUz זה מראה לי שזה מכפלה 11 מוזר לא? למישהו יש רעיונות? =[
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר יומיים שאני מבקש תשובה לשאלה דיי פשוטה ואף אחד לא עונה! אני די הרבה זמן נעזר בשירותי האתר הזה ובפורומים האחרים באתר די עוזרים לי. ופשוט אין לי ברירה אלה לרעות בשדות זרים... אם לא אקבל תשובות כאן על כל מקרה הנה השאלה שלי שוב : אני רוצה לעשות oc קטן ל GA-945P-S3-Rh ול 7600gt לידטק שלי. (מעבד 6300) איך ובאיזו תוכנה? אם אפשר שם ספציפי....צריך להיות משהו בדיסקי התקנה אבל לא מצאתי... אין לי בעיה של קרור כי זה רק משהו קטן ונסיוני. תודה!!!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני עושה אובר קלוק ל6800GT עד 400MHZ לליבה ו1100MHZ לזכרונות אני מקבל את אותה ה ULTRA בול?
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי! רציתי לדעת מהי מהירות הבאס המקסימלית שמישהו הגיע כאן עים זכרונות של A-DATA 500HZ בפנטיום 4? אני הגעתי איתו לבאס יציב של 257, ולבאס לא יציב של 270, אבל נראה לי שאנשים הגיעו עים הזכרון הזה לבאס הרבה יותר גבוה. נ.ב. כן, אני יודע שזה תלוי גם בשאר המערכת, אבל אני מעוניין לדעת מהי המהירות שהמקסימלית שניתן לסחוט מהזיכרון הזה בתנאי מערכת טובים.
-
- 13 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי וודו 3 (אז מה!!! עוד אין לי מחשב חדש!! אז אני מ***ין!!! ), עכשיו הוא מתחמם רצח (עזבו מאוררים כרגע.... אני עסוק עם דברים אחרים במחשב יותר מדי...), וזה כשהוא לא עושה משהו מיוחד.. במנוחה, אם תרצו. יש לו צלעות קירור שחורות כאלו, לא שוות מי יודע מה. מי שזוכר מצאתי מחשב, והיו לו צלעות קירור כחולות, יותר גדולות, גם יותר יפות, ניסיתי להוציא את הצלעות הישנות, אבל אני מרגיש כאילו אני תולש אותם, פחדתי להרוס, לכן אני בא אל מועצת החכמים, ושואל - הכיצד?
-
היי ;D יש לי פנטיום 3 866 מגה הרץ זיכרון 256 SDRAM של קינגסטון ולוח אם של גיגה בייט אני רוצה להמהיר את המעבד קצת... וראיתי שההיטסינק הכי נורמלי לפנטיום 3 סוקט 370 זה הגולדן אורב.... בכמה זה יוריד לי את חום המעבד ? הוא עכשיו במאמץ שיא על 53 מעלות מקסימום וגם אין לי בכלל משחה טרמית על המעבד! אז אני שואל אם זה גולדן אורב טוב : אם הוא מקרר טוב , אם הוא מוציא הרבה רעש (לפי טרמלטייק רק 26 דציבלים זה ממש ממש מעט...) וכו' וכו'... כמו כן אני אשמח לדעת על עוד היטסינקים לסוקט 370 וגם הסברים למה הם טובים.... הגולדן אורב גם לא עולה הרבה ככה שזה עוד סיבה טובה... וגם תגידו לי לכמה אני יגיע עם הOC הזה... עריכה עזבו את הגולדן אורב תענו לי על הוולקנו 7 ששאלתי עליו בתגובה ה…
-
- 13 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שאלה מטומטמת אבל הוא לא נראה כמו גוף קירור בפני עצמו אלא כתוספת לקירור של המעבד...
-
- 13 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה והוא עומד עם 59 מעלות במנוחה זה גבוה מידי ? אפשר לעשות אוברקלוק? ומהי הטמפרטורה הכי גבוה שאסור לעבור בכרטיס הזה במאמץ ובמנוחה ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שעלה בערך 700 שקל, ככה שהוא מאוד תקציבי וחלש [מחשב זמני] המפרט הוא כזה: AMD Athlon 64 X2 4200+ MSI MS-7309 DDR 2 800Mhz 2Gb אבל הבעיה שאני לא חושב שאפשר לעשות לו OC, למרות שבאייבורי אמרו לי שאפשר. אני נכנס לBIOS ולא רואה שום אפשרות שקשורה לOC, חוץ מאפשרות לצפות [רק לצפות] במתחים, מהירות שעון וטמפרטורות... מה הבעיה של הדבר הזה? מה אני יכול לעשות?
-
- 13 תגובות
- 709 צפיות
-
-
עם אני עושה בלוק קירור מים מאלומיניום זה טוב?
-
- 13 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי אנשים.... יש לי מארז פול טאוור של פנטיום 2 (אבל יש לי פנטיום 3) הופסתי 2 מאוורים ..והמעלות בביוס לא יורדות Cornnet Temp System - 44c וזה לא משתנה... מקסימום עולה ל 48 ... עכשיו הוספתי תמונה ממש לא איכותית. כי הדיגטלית שלי הלכה קפוט. אז מי שיוכל לעזורל י להציל את המחשב המסכנון שלי אני אודה לו :] 8)
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום שלום, למישהו יש מושג אם צריך לשנות את המבנה של הVoltage Regulator Heat Spreader Module שיתאים ל4870? אין לי הרבה זמן פנוי כרגע ואני מעדיף לדעת מראש לפני שאני מפרק את הקירור אם אני צריך להכין כלים לחיתוך תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 966 צפיות
-