עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eliil1,

בביוס כתוב מתח אחד , בCPU-Z מתח אחר , ובEVEREST כתוב משו אחר לגמרי...למה להאמין? ואיך אני ממהיר את הזכרונות שלי? האם זה יתרום לי בהמהרת המעבד? או לפחות יוכל לגרום להפחתת המתח למעבד? הזיכרונות: Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE תודה.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. טוב, הלכתי ללוג'יק כבר פעמיים, בפעם הראשונה קניתי את כל המפרט, אחרי זה עשיתי שינויים. בהתחלה אמרתי שאני אקנה את ה 5700 של איגלו, אחרי זה המוכר שכנע אותי שאני יקח ביג טיפון, ואתמול הלכתי שוב והחלפתי בחזרה לאיגלו 5700, בגלל שדר. נוב הביא לי טבלה שמראה שה 5700 נותן טמפרטורות יותר נמוכות. אני עכשיו צריך את עזרתכם, שתעזרו לי מה לקחת, עם ביקורות שיגבו את מה שאתם אומרים, עדיף יותר מביקורת אחת. ביום שני כנראה אני ילך לקחת את המחשב... בבקשה תענו מהר. תודה רבה לכם. עריכה: ושחכתי, אני רק רוצה ביצועים, לא משנה לי הרעש.. תודה.

• 34 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Ori The Man,

הוספתי מאוורר על הכרטיס מסך בצורה שהוא שואב את החום ממנו ומוציא אותו למארץ ובידיוק ליד יש מאוורר ככה שישר החום יוצא ואני רוצה ליבדוק את החום של המחשב יש איזה תוכנה שעושה את זה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by BeNzZy-BoY,

קניתי לפני כשלושה ימים את המארז הזה : TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window אני אצרף תמונה שלו בסוף... במארז הזה יש מיקום למאוורר בפאנל הקידמי כזה בתחתית, 2 מקומות מאחורה אחד מתחת לשני ועוד מאוורר אחד על הדלת המארז באמצע, בנוסף לזה אני אקדח לו בגג חור ואשים שם מאוורר נוסף. אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי המיקום של המאווררים במארז.. איפה לשים מאוורר חזק, איפה לשים מאוורר שיוציא אויר, איפה לשים מאוורר שיכניס אויר וכו'... אני מתכנן אובר קלוק ככה שאני רוצה וצריך שהטמפ' תהיה כמה שיותר נמוכה.. אגב נעזרתי במדריך למיקום מאווררים במארז של האתר.. הוא לא ממש עזר לי אני רק סגור שבגג אני שם סמארט פאן שיטיס את האוויר החם החוצה.. הנה "שרטוט (אם אפשר לקרוא ל…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by bora8,

האם הקירור noctua u9b מתאים ללוח z370?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by 1nstall,

היי כידוע לחלק ממכם קניתי מארז אנטק ובאחד התראדים, supergohan הציע לי לעלות תמונות אז הינה הם: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?user=eitv אז זה בערך סביבת המחשב. ומאז שהמארז אצלי והsp-94 וה coolmaster cooldrive 4 המעלות צנחו!!! . המחשב שלי היה 50 מעלות במנוחה 58 מעלות במאמץ. עכשיו הוא 20 מעלות במנוחה ו28 מעלות במאמץ. ולפי דעתי כל ההשקע של 1350 שקל על הקירור והמארז שווה ביותר. שבוע הבאה יהיה כנראה גם חלון אז אני יעדכן!! !! תודה לholy על תיקון הלינק!! !! :clapper:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by swisaman,

אהלן חברים הרבה זמן לא הייתי כאן יש לי AMD 955 עם מוגן 2,המחשב היה דיי מזונח בזמן האחרון והמעלות קפצו ואני חושב שצריך טיפה לטפל במחשב עכשיו.. בקיצור אני מחפש קירור נורמלי ולא יקר למעבד ורצוי שלא יהיה מאסיבי כמו המוגן 2 ושיהיה קל להתקנה. כרגע המעבד על תדרי סטוק ואולי עם הקירור החדש אני אנסה לתת לו טיפה OC... הכרטיס מסך(HD5850) גם הוא דיי חם..יש פתרון מסוים? את הקירור אני רוצה לקנות מKSP או איבורי...אין לי חנות אחרת בעיר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ^ ואיזה מעבד הכי משתלם לOC?

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by benyben,

שלום. אני מצרף תמונות של המחשב שלי, והייתי רוצה לשאול איך אפשר להוריד מעט את הטמפרטורות במארז. היום היה יום חמים (לא יותר מ 28 מעלות - שזה לא ממש חם), והטמפרטורות הגיעו ל 48 מעלות (המעבד, ז"א - בדיקה על ידי RealTemp). וזה כאשר אני בסך הכל גולש, וקצת צפייה ב YouTube. לא משהו רציני. אם כן - האם יש המלצות לדרך קלה ויעילה להוריד מעט את הטמפרטורה? אציין שאני גר בארה"ב. תודה מראש - כמו תמיד - על העזרה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by r1v,

טוב, המפרט שלי הוא כדלהלן: E8500 4.04GHz BigTyp VP Asus P5Q HD4870 512mb gddr5 gigabyte 4GB ram G.Skill 800Mhz CL4 אני כרגע משתמש ב-ATI Overdrive והוא ממשיך להעלות לי את המהירות של הליבה ושל הזכרונות וזה קצת מפחיד, כי הוא לא מתכנן להפסיק מתישהו... הליבה על 780MHZ והזכרונות כבר על 1060 MHZ (מ-900!!) השאלה האם הוא יודע מה הוא עושה או שהוא סתם מעלה? יש לי ספק של Corsair 550VX, איך אני רואה כמה חשמל הרכיבים צורכים ממנו? (אילו תוכנות? וכו'..)

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן חברים, לאחר המון נסיונות ובדיקות הצלחתי לייצב את הQ9550 על 3.82GHZ , עם מתח Vcore של 1.2675 שלדעתי זה לא רע בכלל העניין הוא שהמעבד מתחמם הרבה יותר עכשיו ומגיע במאמץ ל-75 מעלות (בעיקר בבדיקות small FFT) נבדק במאמץ עם PRIME95/OCCT בבדיקות LARGE/MEDIUM/SMALL וטמפ' ע"י Realtemp/HWmonitor בינתיים חזרתי לOC של 3.6ghz וכמובן הורדתי מתחים בהתאם והטמפ' במקסימום מגיעה ל67 מעלות במאמץ. חשבתי לקנות קירור רציני למעבד ולהחזיר את ה-OC ל3.8 ואפילו יותר תלוי בטמפ', אז איזה קירור אתם מציעים? אזמין מ-EBAY בכל מקרה ( לאחר חיפוש הכיוון הוא NHD14 של NOCTUA) יש לציין שהחלפתי את המשחה תרמית לפני כמה ימים, המצב היה שם קטסטרופה מפרט: Gigabyte EP-45 UD3R (775 C2Q 1600Mhz, Intel P4…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by swisaman,

אוברקלוק דיי מוצלח קשה להגיע עם AMD לתדרים היותר גבוהים(4GHZ+) לוח אם:GIGABYTE GA-790XT-USB3 זכרונות:Kingstone 1333mhz CL9 קירור:Mugen II מידע על הOC והמתחים: Clock Ratio: x16 NB Freq: 1464mhz CPU Freq:244 PCIE Clock 100 HT Freq 1464mhz MEM Clock: 1300mhz CL9@cl7 Volt: CPU Vol: 1.425 NB/Pcie/pll col: 1.860 SB/HT Col: 1.260 NB Vol:1.280 DRAM Vol:1.515 Uploaded with ImageShack.us בקרוב OC לE5200 לסביבות ה3.7 GHZ תגובות על הOC הזה יתקבלו בשמחה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by -OmeR-,

שלום. הרכבתי את הגוף קירור שהמלצתם לי עליו (XP-90) והוא מעולה! ותודה רבה. (וקניתי TT Smart Fan Blue Led 90mm) עכשיו, העלתי את המהירות...תמונה מ-CPU-Z הטמפ במנוחה היא 37 מעלות ועם פריים 95 (כבר פועל רבע שעה) הוא לא עובר את ה-44 מעלות שהמאורר על המינימום והוא לא עובר את ה41 מעלות שהמאורר על המקסימום...אז רציתי לדעת אם הדברים בסדר (ובכלל האם הטמפ' טובות) מתח למעבד 1.575 (האם המתח באמת כזה? כי זה מראה בתוכנות 1.52!) יחס 1:1 לזיכרונות השארתי מתח רגיל (2.6) AGP על Fixed אם זה יעזור אתם יכולים להסתכל המפרט (חתימה) וחשוב להדגיש (ניראה לי) שיש לי לוח ABIT תודה.

• 33 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. השאלה בכותרת, תודה. זה הראשון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5334 וזה השני: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5493 וזה השלישי: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6508 מדובר בקירור חדש יחסית, ‏VF1000 LED Silent blue LED VGA Cooler‎ של ZALMAN.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Esparco,

http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2596 משהו פה לא ניראה לי מה חסר פה??

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by asilic,

הי אני רוצה הלכין ראוסטט ל4 מאווררים 1 למאורר שעל ההיטסינק ו 3 למאווררי המארז עכשיו יש לי שאלה הלכתי היום לחנות אבן אלקטרוניקה והמוכרת לא ידעה איזה נגדים להביא לי ביקשתי נגדים משתנים שמורידים מ 12 וולט ל 5 וולט ואחד מ 12 ל 7 וולט והיא הסתכלה עלי כמו משוגע פה אני צריך את עזרכם מה אני צריך להגיד לה כדי שהיא תביא לי את הנגדים שאני צריך בלי להביא לה את המאווררים? :-\

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by a_beilis,

יש לי את המפרט בצד... קיבלתי עם המארז מאורר 120 אחורי אני מחפש מאורר שקט למקדימה או שפשוט אני יקנה ac 12 למאחורה וישים את זה שעכשיו מאחורה מקדימה? ובדלת יש לי תעלה כזאת...הוצאתי אותה ואני רוצה לשים איזה מאורר שם... הוא צריך להכניס או להוציא? בתודה מראש

• 30 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. סידירון, צורב, הארדיסק אחד, כונן דיסקטים ( ), מעבד AMD Athlon XP 1900+, BayBus (שאני מתכנן לבנות), ובערך 9-10 מאווררי מארז? אני מאוד מקווה, כי אני מתכנן לעשות מודינג, ואני לא יודע אם יחזיק ד"א, כרגע יש לי מארז צ'יפטק מידי טאוור, עם 4 מאווררים, ואני מתכנן להוסיף חלון, 2 מאווררים של 80 מ"מ על החלון, אחד של 120 מ"מ/2 של 80 מ"מ למעלה, שיוציאו אוויר, ואחד של 120 מ"מ למטה שיכניס אוויר... ואולי גם כמה לדים וקטודה כחולה.. יחזיק? ;D

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by BeNzZy-BoY,

התחלתי באובר קלוק אחרי הפירמוט אז העלתי בהתחלה את הבאס ל-182.. מכיוון שהפריים שלי לא עובד טוב (אין לי מושג למה :) אז השתמשתי בתוכנה hot cpu tester שדרך אגב תוכנה מעולה! ;D קיצר היא עשתה בדיקה של איזה 6 שעות בערך וכשהיא סיימה היא שלחה את הפרטים האלו.. האם זה אומר שהמחשב יציב לבינתיים ? ??? הנה הפרינט סקרין : http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/test-hotcpu.jpg

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by 2danimm,

מאיפה אני יכול להשיג סליל כסף טהור לשימוש בלופ שלי בארץ? כרגע לחנות בחול אין בסטוק ולא בא לי לחכות עוד שבוא עד שזה יגיע... תודה אנשים!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by tamir245,

שלום רב, המפרט שלי הינו - CM690,Q9550,GA-EP45DSL. לאחר שתפסתי קריזה וסידרתי את המאוררים במארז שלי נתקלתי במס' בעיות. יש לי קירור למעבד - MUGEN ומסתבר שהמאוורר עליו לא עובד,ניסיתי לחבר אותו לנק' אחרות ללא הצלחה,בנוסף הלהבים שלו בצורה ידנית מסתובבים בצורה די "קשה".האם מישהו יודע האם יש עליו אחריות?או האם ניתן לעשות איתו משהו? לבינתיים שמתי את הS-FLEX 1200RPM על המוג'ן ומסתבר שהוא משמיע זמזום - פיצ' די גבוה ובלתי נסבל. בדקתי שהוא יושב טוב ומחוזק לקירור ללא שינוי,איך אני מצליח להוריד לו RPM לכיוון ה600-700 אולי שם זה יפתר,לא הצלחתי דרך SPEEDFAN וET6. לבינתיים ניתקתי אותו. יש לי את הKAZE 140MM שמוציא אוויר מלמעלה,ואת הCM הסטנדרטי של המארז מלמטה שדוחף אוויר. בנוסף,המאוורר האחור…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by omerha,

שלום מתלבט בין כמה אופציות, ואני לא יודע אם ההוצאה כדאית. פחות מעניין אותי רעש (במפתיע) ויותר ביצועים מתלבט בין כמה סוגים בהבדל מחיר משמעותי Deepcool GAMMAXX400 Coolermaster hyper 212 evo 2 Noctua NH-U12S SE-AM4 CPU Cooler Special Edition for AM4 מנסה להבין אם יש הבדל ושווה לקנות יקר יותר או שזה סתם מיותר

23. Started by SubX,

סתם שיעמם לי והחלטתי לעשות משהו לפנל הקידמי של המארז אז.. לקחתי פנל אחד של המפרצי הסידירומים והתחלתי לחתוך אותו מבפנים ולאחר שסיימתי שברתי דיסק כלשהו לחצי ושמתי מאחורי הפנל, התחלתי לחרוט עליו את הצירוף מילים: "AMD Athlon XP" עם סכין יפני , קצת לדים מאחורי הפאנל וזה משיצא.. (התמונות לא הכי משקפות את היופי של הדבר , במיוחד כשהוא דולק..)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by danvish,

אהלן כולם, המאווררים הנוכחיים שלי מתחילים קצת לחרוק אז אני שוקל להחליף אותם (בהדרגה, כרגע רק אחד עושה את הבעיה, אבל ייתכן כי בסוף אני ארצה להחליף את כל ה-4). כרגע המאווררים שיש הם המאוררים שבאים stock עם Fractal Design Arc (הגרסא הראשונה). אני קצת מתלבט, קראתי די הרבה ביקורות אבל אני מתקשה להחליט, אני מעוניין במאוורר 140 כי יש מקום במארז למאווררים כאלה והם בד"כ שקטים וחזקים. אני בעיקר מתלבט בין: http://ksp.co.il/?uin=18391 לבין http://ksp.co.il/?uin=18300 שמעתי רק דברים טובים על המאווררים של Noctua והם נחשבים למעולים, אבל ת'כלס גם המאוררים של Scythe נחשבים מצויינים, ועולים 30 שקל פחות (אם בסוף אני ארצה באמת להחליף את כל ה-4, ה-120 ש"ח האלה משמעותיים). מה דעתכם? יש אגב איז…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני פאקינג מחפש ברשת... ולא מוצא...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.