אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אז... כמה אומץ היה לכם? בבקשה תציינו את סוג הליבה וגוף הקירור שאתם משתמשים בו.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גלשתי "לתומי" ב OCZ HALL OF FAME, ותראו מה קלטו עיניי !
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה קטנה עם הקירור שרכשתי (noctua) חיברתי טוב למערכת אך שתי המאווררים שיש בקירור אינם מסתובבים... נכנסתי לביוס ושיניתי שם ב- smart fan control mode לאפשרות PWM. אבל הבנתי שאשרות זאת בוחרים רק למי שיש חיבור 4 פינים. ניסיתי גם לשנות לVOLTAGE והמאוורים לא מסתובבים אלא רק באפשרות של PWM. ידוע לכם למה והאם זה בסדר להשאיר אפשרות זאת ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהו ה dBA הנורמלי שאפשר לחיות איתו ושלא יפריע ואם תוכלו לעשות השווה קטנה נמשל 20-לא מפריע 25-זימזום קטן וכן הלאה...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לבנות פאן באס לשומנה מאוררים (בנתיים יש לי רק 4) אז הלכתי לחנות קניתי את כל הרכיבים הדרושים כמו שציון במדריך הזה : http://bit-tech.net/article/52/3 בניתי את הזה שלמטה . לשם בדיקה החלטתי לחבר מפסק אחד למאורר אחד. בהתחלה שמתי את המאורר על 12V הכל פעל יפה.. החלפתי ל OFF, אבל המאורר לא נכבה וכשהחלפתי ל 7V הפלסטיק המבודד של החוט האדום (5V) התחיל להשרף והמתג (on\off\on) התחמם מאוד גם הוא, אבל חשוב לציין שהמאורר אכן פעל על 7V . אז מה הבעיה מישהו יכול להגיד לי ??? אני מבואס בזבתי 70 שח על זה :\ נ.ב במקום הנגד של 150 OHM קניתי 240 או 220 (לא זוכר) כי לא היה בחנות 150.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן אולי בעתיד לעשות אוברלוק ל 3.2 ע"י התוכנה של הלוח שעושה זאת אוטמטית . בלי קשר אני חושב שהרגע המעבד מאד מתחמם עם מאוורר סתוק ולכן אני רוצה מאוורר שיעשה אותו קריר יותר מעשיו אפילו עם האוברקלוק הנ"ל.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם asus p9x79 deluxe וקירור למעבד noctua nh-d14. המעלות של המעבד i7 3930k נמוכות יחסית(עד 60 מעלות במאמץ), הבעיה היא שהיום בזמן משחק של חצי שעה בערך, קיבלתי התראה מהתוכנה של ASUS שהטמפרטורה של הלוח אם הגיע ל 60 מעלות צלסיוס. למה זה קרה והאם זה מסוכן? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני מתחיל באוברקלוק אבל ממש חיכיתי כמה שנים בשביל הרגע הזה עוד מעונת הפנטיום השני כן שמעתם נכון פנטיום שני. כשעשיתי לפנטיום הזה אוברקלוק לא יודע מה אבל זה משך אותי לקטע של האוברקלוק אבל מעניין למה אני רואה את הפורום הזה רק עכשיו. אבל בקיצור הספתי כסף בשביל כמה דברים וקניתי כמה מעבדים פנטיום 4 630 631 661 ואת כול סדרת אה 670 למניהם ולא מזמן הגיעו עלי כמה לוחות חדשים,וזיכרונות וגם הזמנתי כמה קירורי גז וטובות. סוף סוף אני לא יכול לחכות לנסות את הדברים אבל בנתיים בשביל התחלה קיבלתי קסקייד מאיזה מישהו שבונה .יש לקסקייד 3 קומפרסורים אז זה הגיעה עליי סוף סוף אבל יש עוד דברים בדרך מבטיח. הקסקייד מגיעה למינוס 100 לפי המוכר הזה והוא מיועד לזיכרונות אם הם סובלים מק…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, המפרט שלי הוא כדלהלן: E8500 4.04GHz BigTyp VP Asus P5Q HD4870 512mb gddr5 gigabyte 4GB ram G.Skill 800Mhz CL4 אני כרגע משתמש ב-ATI Overdrive והוא ממשיך להעלות לי את המהירות של הליבה ושל הזכרונות וזה קצת מפחיד, כי הוא לא מתכנן להפסיק מתישהו... הליבה על 780MHZ והזכרונות כבר על 1060 MHZ (מ-900!!) השאלה האם הוא יודע מה הוא עושה או שהוא סתם מעלה? יש לי ספק של Corsair 550VX, איך אני רואה כמה חשמל הרכיבים צורכים ממנו? (אילו תוכנות? וכו'..)
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שחיכיתי הרבה זמן לtuniq tower 120 ושוב הוא לא הגיע לארץ, אני מחפש קירור אחר. אני מחפש קירור שקט, שיקרר טוב אבל (שלא כמו בtower) גם שיהיה קל מספיק שיהיה אפשר להסיע את המחשב בלי שיהיה צורך לפרק את הקירור כול פעם. מתוכנן OC קל לsocket 775 מארז stacker 810 תודה מראש עריכה: איך הZalman 7700 cu? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2595
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים. בדיוק היום, לאחר שכבר חשבתי שסיימתי להזמין את הכול וכל מה שנשאר זה לחכות (אין לכם מושג כמה אבא שלי שמח), קיבלתי הודעה מפנדה (בדיליי של שבועיים..) שהם לא מחזיקים במלאי (ולא מתכננים להביא בזמן הקרוב) מאווררים שכבר הזמנתי וחויבתי עליהם. אני גם מנצל את ההזדמנות לרכוש את גוף הקירור ה-V8 של CM במקום את ה-TRUE של TR, מכיוון שהוא מציג ביצועים עדיפים ועולה פחות באופן משמעותי. אני מעוניין לקבל המלצה למאוורר ה-120x120x25 (הגודל היחיד המתאים ל-V8) הכי חזק שניתן להשיג בישראל, ללא שום קשר לרעש. (חזק, משמע לחץ סטטי כמה שיותר גבוה) עד כה, תכננתי לקנות את ה-FM123 של SilverStone (לחץ סטטי של בערך 4.5mm!!!) אבל גיליתי באופן טרגי ששום חנות שמייבאת או משווקת מוצרי SilverStone לא מח…
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי התמונה ששמתי הטמפרטורה של הליבות במעבד שלי (core i5 2500k ) הם בסדר במנוחה אני על 32 בערך עם קירור קטאנה3 אבל כתוב שם טמפרטורה של cpu על 89 מעלות.... האם זה טעות בתוכנה או תקלת חיישן ? איך יכול להיות שהליבות על 30 ומשהו והcpu על כמעט 90 מעלות ועוד במנוחה??? או שה speedfan היא סתם תוכנה דפוקה.... תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב לא משהו עם מארז לא משהו של EZCOOL אבל יש לי הרבה מאווררים (5 מאווררים ) וסירקולצייה טובה ואני לא יודע למה אני מתחיל להזיע לקחתי את המחשב שלי לחנות שממנה קניתי את המחשב והם החליפו לי משחה טרמית במעבד וספק כוח ולספק כוח אין מאוורר גדול מתחת וגם הסידור כבלים שלי נורא ואיום !!!!!! הכל מבולגן אני לא יכול לעשות כלום עם זה .... : ] יש מצב שהחום הנוראי בא מהספק כוח או מהאי-סידור כבלים ? וד"א יש לי קירור סטוק למעבד ובמאמץ הוא מגיע ל48 מעלות ! ועוד משהו ... : הTMPIN1 בתוכנה HWMonitor זה הטמפ' של הלוח אם ? כי אם כןן הוא הגיע לי במאמץ ל42 מעלות ... ): יש לי אחלה מאווררים ואחלה סירקולצייה מארז חרא וסידור כבלים חרא ספק לא מי יודע מה מה כדאי לי לעשות בנוגע לזה ? להחלי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הקירור noctua u9b מתאים ללוח z370?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המארז הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079 איך הייתם ממליצים לפזר את המאווררים?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני סמתי את המעבד על 240MHZ ואת הזיכרון במצב המקורי של 165 MHZ בגלל שזיכרון גורם לבעיות יציבות למישהוא יש רעיונות איך למנוע את זה?
-
תמונה מ CPUIDhttp://imageshack.us/photo/my-images/3/44027557.png/ כמו שאתם רואים,שהוא לא במאמץ הוא על 40 מעלות.. התמונה צולמה אחרי ששיחקתי בניד פור ספייד החדש במשך שעה.. שימו לב גם לכרטיס מסך..76 מעלות במאמץ..מה נראה לכם? האם אני צריך להחליף משחה טרמית למעבד? זה המפרט שלי: לוח אם: INTEL DH67BL מעבד: Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.3GHz קירור למעבד: Spin Storm 532 Copper Core - לפי דעתם צריך להחליף אותו? אם כן תביאו המלצות למשהו טוב.. ספק : Coller Master 500V זכרון:KINGSTON DDR3 2048MB 1333MHZ CL9 X2 זכרון קשיח:WD 500GB 16MB 7200RPM BLUE SATA III WINDOWS 7 64BIT
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי פנטיום 3 600 slot 1 ולוח אם pcpartner bx440 ובביוס אין לי אפשרות לשנות את הfsb :'( אז יש דרך אחרת חוץ מלשחק עם הג'אמפרים לשנות את הfsb? אולי עם תוכנה? אהה ורשום לי בmanual של הלוח אם שיש רק fsb - 100,133,auto יש דרך לעשות יותר גבוהה? תודה רבה רבה לעוזרים! אני חוזר עוד חצי שעה.. אז עד אז אני לא יענה 8)
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אתם תסתכלו בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301819.0 אתם תיראו שהייתה לי בעיה להדליק את המחשב ולעשות ריסטרט וכו'.. אחר כך שביטלתי את הOC שעשו לי בחנות המחשב התחיל לעלות כמו שצריך. הבעיה שעשו לי את הOC על לוח אם אחר ואז הוא עבד, אבל אחר-כך החליפו לי אותו ומאז האוברקלוק שהם עשו בחצי שנייה לא נותן למחשב לעלות כמו שצריך.. מעבד Q6600 G0 לוח אם ga-p35 ds3 ספקliberty enermax 400w שעשו לי את הOC בחנות היה לי לוח אם ga-p35 ds3l אבל הם החליפו לי אותו ל ds3 כי הקודם לא היה תקין. אלה הנתונים של הOC שהם עשו לי: (הוא עבד בלי בעיות בלוח הקודם) תדר מעבד 9*335 תדר זיכרון 2*335 מתח מעבד 1.3125 pci-e 100 שאני מכניס את הנתונים האלה המחשב לא עולה, איזה אפשרויות אני …
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון, אני מחפש לוח אם וזיכרון בכדי להגיע עם הe8400 שלי ל4gh במינימום תקציב. אני יודע שזה מעבד ישן כבר אבל בכל זאת אני מעדיף לא לשדרג אותו... נדמה לי שDDR3 יוצא יותר זול אבל אני לא בטוח. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי את צירוף המקשים שצריך ללחוץ כדי להגיע בביוס לדף שבו אפשר לראות ו*לשנות* את המטח של המעבד. אני מדבר על לוחות אם של gigabyte. אני יכול לראות גם את המטח של המעבד ב-pc health אבל לא לשנות. ובvoltage אני יכול לשנות רק לזכרונות-dimm ול כרטיס מסך-AGP
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה מחשב נייד מסוג acer aspire 3820tg, המחשב מגיע עם מעבד i5 ומסך בגודל 13 אינץ. יש לי הרגשה שהמחשב מתחמם קצת יותר מידי, האזור של פתחי האוורור במחשב רותח. לפי תוכנת HWMonitor הטמפ' הממצועת של המחשב היא באזור 40-45 מעלות, אבל לפעמים שהמחשב "מתאמץ" הטמפ' מטפסת עד לאזור ה 75-80, אני לא יודע אם מדובר בתופעה תקינה או לא, מישהו יכול בבקשה לשפוך לי קצת אור בנושא, מה הטמפ' הממוצעת במחשבים ניידים? האם מדובר לדעתכם בתקלה? Uploaded with ImageShack.us כבר ראיתי טמפ' גבוהות יותר ממה שרשום בתמונה השנייה, שוב טמפ' באזור ה- 75-80 מעלות. האזור הכי חם במחשב זה המעבד, למרות שגם על הלוח אם לא הכי קריר. תודה רבה, אסף
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפני כשלושה ימים את המארז הזה : TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window אני אצרף תמונה שלו בסוף... במארז הזה יש מיקום למאוורר בפאנל הקידמי כזה בתחתית, 2 מקומות מאחורה אחד מתחת לשני ועוד מאוורר אחד על הדלת המארז באמצע, בנוסף לזה אני אקדח לו בגג חור ואשים שם מאוורר נוסף. אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי המיקום של המאווררים במארז.. איפה לשים מאוורר חזק, איפה לשים מאוורר שיוציא אויר, איפה לשים מאוורר שיכניס אויר וכו'... אני מתכנן אובר קלוק ככה שאני רוצה וצריך שהטמפ' תהיה כמה שיותר נמוכה.. אגב נעזרתי במדריך למיקום מאווררים במארז של האתר.. הוא לא ממש עזר לי אני רק סגור שבגג אני שם סמארט פאן שיטיס את האוויר החם החוצה.. הנה "שרטוט (אם אפשר לקרוא ל…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי היום את מעבד AMD 2500 BARTON+ ב- pch... קראתי את הכתבה ב- isramods בנוגע לחסימה שיש על המעבדים החדשים של הברטון 2500 שמגבילה את יכולת האובר קלוק הגבוהה של המעבד הזה... בכתבה היתה רשימה של מלא קודים כאלה של מעבדים והם חולקו לכאלה שיש עליהם חסימה וכאלה שאין עליהם.. הסתכלתי על הקוד הזה של המעבד שלי והוא בכלל לא הופיע ברשימה ! מה זה אומר שיש עליו חסימה או לא ? הנה הקוד : AQYFA 03405 שאלתי בחנות את המוכר אם הוא יכול לאמר לי אם יש על המעבד הזה חסימה או לא אבל הדבר היחיד שהוא הסביר לי זה מה אומר כל מספר על הקוד הזה 03 אומר שהמעבד יוצר בשנת 2003 40 אומר שהמעבד יוצר בשבוע הרביעי של שנת 2003 אני מקווה שלא אמרו לי שוב סתם שטויות... אז בקשר לשאלה שלי.…
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, קיבלתי סופסוף את ה SLK-947U שהזמנתי (ועוד כמה שטויות). http://www.farkash.org/Resize of Arctic Silver Ceramique.jpg http://www.farkash.org/Resize of SLK947U.jpg http://www.farkash.org/Resize of SLK947U Up close.jpg http://www.farkash.org/Resize of Clips.jpg http://www.farkash.org/Resize of Sleeves.jpg השאלה היא איזה מאוורר לשים עליו. בינתיים אני אשים עליו או את ה Y.S. Tech 70mm TMD או את ה SFII (ה 70 ממ עובד טוב יותר על ה SK7 מאשר הסמארט פאן ברמות רעש נסבלות). עכשיו כשאני חושב על זה אני מרביץ לעצמי שלא שמתי לב שיכולתי להזמין גם Panaflo 92mm מאותו אתר. מישהו יודע אם אפשר למצוא איזה Panaflo בארץ? הצעות אחרות גם יתקבלו בברכה. המטרה - כמה שיותר שקט בליווי טמפרטורה …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-