עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nore0,

טמפ' המעבד ירדו בטירוף אבל של הכרטיס מסך כמעט לא זזו אולי 4-5 מעלות בקירור המקורי הטמפ' היתה על 60 (במנוחה) לאחר הרכבת הזלמן 55-56 חבל שלא לקחתי את ה-FATAL1TY בדיוק נגמר להם וגם יש בעיה עם הסינקים של הזכרונות הם פשוט לא יכולים לשבת

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by fareedamr,

שלום אני מחפש גרפים חוץ ממה יש באתר?(זה לא אומר שהגרפים באתר לא יפים) תודה

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  3. יש לי מחשב בבית (בחדר של אחותי) P3 800mhz. המעבד נמצא ב 23 מעלות במנוחה (במאמץ זה לא משנה, כי בקושי יש שימוש במחשב וגם אם כן זה בצייר) למעבד יש מאוורר 40mm שעובד במהירות 5000RPM ועושה המון רעש. אז אני שוקל לנתקן אותו ולהשאיר אותו פאסיבי, השאלה היא מה הטמפ' המותרת למעבד הזה ? בלי המאוורר זה בטח לא יעלה ביותר מאשר 20 מעלות, השאלה היא אם למעבד הזה 40-50 מעלות זאת טמפ' בסדר ? ד.א בארז אין שום מאוורר (היה אחד, עשה המון רעש אז הוצאתי אותו).

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  4. Started by xtx,

יש לי gts הטמפרטורה שלו במנוחה היא 63 מעלות ניראה לי שזה גבוה האם הטמפרטורה שלו בסדר או שהיא גבוה מ הנורמה?

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  5. אהלן, הSPEED FAN לא מזהה את המאוורר במארז וגם כשאני מנסה להוריד את FAN1 & FAN2 ל0% הוא לא משנה את המהירות.. התוכנה לא משפיעה על המאווררים ולא מזהה.. מה עושים ?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by ablabl,

מפרט: ss620W ga-890gpt-ud3h של גיגהבייט amd phenom2X4 955 be mugen 2 קירור למעבד נתקעתי על 39XX המעבד יכול עוד וגם הקרור יכול עוד העלתי מתח למעבד ל1.375 ואפילו ל1.4 אבל עדיין לא הצלחתי הכי טוב שהגעתי זה 39XX ואז הוא נתקע(לא מהתחממות כי במאמץ מלא בOCCTזה הגיע ל45 מעלות) האם זה הלוח אם שמגביל? הורדתי את התדר של הזיכרון ל1066 ואז העלתי וגם אז הוא נתקע בקיצור עזרה חברים!

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by eSLC,

בתוכנה Speed Fan יש את Temp 3 שאין לי מושג מזה וזה מתחמם וחם מאוד. ד"א העלתי סכרין שוט אם הטמפרטורות המחשב כרגע במצב "מנוחה"... הבלטתי את מקור הבעיה.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  8. מה טוב יותר מבחינת ביצועים??? יש לי מחשב: 2.4C ASUS P4P800 2X256MB של היניקס DDR400 בסטוק הזיכרונות פועלים בתיזמונים של 8 3 3 3 אך ניתן גם להפעיל אותם בתיזמונים של 6 3 3 2 ע''י תוספת מתח קטנה וכל זה בהמהירות של ה400MHZ בנוסף ניתן גם לעשות OC ולהפעיל אום ללא בעיות בבאס של 250MHZ אבל בתיזמונים גבוהים של 8 4 4 3 אני עושה OC ל3000 MHZ ואני יכול ליבחור שהזיכרונות יפעלו ביחס ישר בבאס של 250MHZ כלומר 500 MHZ ובתיזמונים של 8 4 4 3 ו אני גם יכול ליבחור ביחס של 4\5 ואז הזיכרונות יפעלו בבאס של 200 ובתיזמונים של 6 3 3 2 מה יותר טוב מבחינת הביצועים ???? תיזמונים נמוכים או מהירות גבוהה??

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  9. Started by davidbr,

למישהו יש מדריכים לעשיית case badge מואר? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by natan805,

שאלתי בפורום הזה מה עדיף לי כרטיס מסך 6800 xt או כרטיס מסך 6600 gt ואמרו לי שהgt עדיף .אבל אם אני יפתח צינורות ל12 בxt אז הוא יהיה יותר חזק בגלל שהוא 256 ביט .עכשיו אני כבר לקחתי את הxt ואני רוצה לדעת איך אני פותח את הצינורות ל12 .? {תודה מראש}

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  11. שלום לכולם, מראש, אנא אל תצחקו עליי על השאלות הדפוקות, אני ממש מתחיל בנושא ומעולם לא התעסקתי בו... (אלוהים יודע איך יש לי כ"כ הרבה זמן את המחשב וטרם עשיתי זאת... ) לקיצור: אני מתכנן לקנות מעבד ושיעשו לי עליו OC, עכשיו, השאלה היא האם אני מחליף זכרונות ראם, האם זה פוגע לי ב OC? בנוסף, אם אני מחליף חלק כולשהו אחר במארז (מלבד לוח אם ומעבד) האם זה משנה ל OC? תודה מראש לעוזרים... ושוב, סליחה על הבורות...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מה אתם אומרים עליו הינה הוא http://skypc.co.il/pl_product~TT-CL-W0009~18~0.htm ל פנטיום 4 סוקט 775 תודה.

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  13. אני לא מבין מה מגביל אותי , הכי רחוק שהגעתי זה להכנס למערכת הפעלה ולהפעיל BurnTest שמייצר מסך כחול אחרי שניה בערך. לוח : GA-P31-ES3G זכרונות : OCZ PC6400 5-5-5-15 Platinum קרור: Freezer 7 pro אוקיי ניסיתי כל ווראציה אפשרית כמעט במכפלות בין 10 ל - 12.5 שיוצרות עם FSB מהירות שעון של 3.5GHz 10*350 וכו'... FSB:DDR ניסיתי את כל האופציות שלא מכניסות לי ת'זיכרון ל OC של יותר מ- 40Mhz מתחים - הגעתי ל- 1.35v ואני חושב שזה אמור לסחוב. NB - +0.1v תזמוני זכרונות - ללא שינוי לא נגעתי. מה עושים ? ראיתי אנשים שעם לוח כמו שלי הגיעו ל FSB של 390 והמהירו את המעבד ל 3.9GHz ויותר

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by EvilForce,

שלום, המעבד שלי עובד עכשיו על 133 ואני רוצה שיהיה על 166, כאשר העלתי ל166 הוא התחמם לי ולא העלה ווינדוס, זאת אומרת ניסיתי פעם אחת וזה לא עבד אז הפסקתי כי פחדתי, מה אני צריך לעשות?

• 9 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by rony1880,

היי למבינים בלבד לגביי לוח האם שלי, איך אני עושה למעבד שלי אובר קלוקינג? אני חייב לציין שהזיכרונות שלי הם 667 MZ.

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  16. לפני אוברקלוק, אני רוצה להשיג קירור, זול למערכת... AMD ATHLON 2800+ RADEON 9800 PRO 1 GIGA RAM לוחם אם של EPOX מארז, לא יודע, תמונה תעזור? שחכתי כבר איזה תוכנה מביאה דגמים מדוייקים של הרכיבים, מישהו יכול להזכיר לי? תודה מרא שעל העזרה עריכה: הבנתי שגם ספק כוח חזק חשוב לאוברקלוק יותר טוב?(אפשרות לאוברקלוק יותר חזק) אז אשמח לקבל על זה הסבר. וגם לפי מה שהבנתי אין לי חיישן טמפ' בכ.מסך, ואני צריך כדי לדאוג שהוא לא יעבור תטמפ' התקינה, כמה אמור לעלות לי כזה חיישן וכמה זה עולה?

• 9 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by edbd,

אהלן חברה יש לי מחשב דיי חדש אני חושב שהוא אצלי משהו כמו ארבעה חודשים. עכשיו המאוור שלו התחיל לעשות רעש נורא חזק כמו איזה טרקטור עכשיו הייתי בחנות והוא ניקה לי את המחשב ואמר עם הבעיה תחזור תבוא יום ראשון נחליף לך.. אז המחשב לא הפסיק לעשות רעש אז אני צריך המלצה למאוור טוב שלא ירעיש לי ושלא ייהרס אחרי כמה חודשים... (כי ראיתי את המאוור שיש לו בחנות אני לא יודע עם הוא טוב) הנה המפרט שלי: מעבד אינטל 6300 זיכרון 512X2 667MHZ של חברת סאון או משהו כזה כ. מסך GeForce 7600 GT 256 MB לוח אם MSI 965 והספק כח אין לי מושג איזה חברה אבל זה גאנר כי זה שמכר לי אותו אמר זה ספק טוב ובינתיים הוא לא עושה בעיות אני לא יודע מה החברה אבל זה 400W אז איזה מאורר הכי מתאים למפרט כזה? (המחיר לא משנה…

• 5 תגובות
    • 460 צפיות
  18. במחשב החדש שקניתי יש 2 מאוררים במארז. האנשים הטובים ב KSP לא תרחו לחבר את ה מאורר בקדמת המארז אלא רק את זה שמאחור. בלוח-אם (GA-K8NF-9) יש חיבור למאורר אחד בלבד למארז, לאן אני אמור לחבר את המאורר השני של המארז? דבר נוסף: בלוח-אם יש חיבור נוסף למאורר ללוח-אם עצמו. בניגוד לציור בחוברת שבאה עם הלוח, לא מותקן אצלי שום מאורר על הלוח-אם, רק צלעות קירור. זה תקין? אגב, אם אתם תוהים למה אני פשוט לא מחבר את המאורר השני של המארז לחיבור של המאוור של הלוח אם, זה בגלל שמספר הפינים לא תואם (2 במקום 3).

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  19. יש לי תמארז של קומפיוקייס 6A19 ויש מאורר 12CM מקדימה שזורק אויר על ההארד דיסק . הטמפ' של ההארד דסיק היא 32 . שמתי על ההארד דיסק סינק ענק וקיוויתי שהמעלות תרדנה במעלה או 2 . אבל שום דבר ... הטמפ' אמורה לרדת ? למה לא ירדה ?

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  20. לא מזמן רכשתי מחשב חדש (בחתימה). אני חייב לציין שאני לא כל כך מרוצה מהטמפ', יש אנשים שיגידו שאני סתם בכיין - אני לא צריך לשמוע את זה. מה שכן, אני צריך ייעוץ לגבי זרימת אוויר טובה יותר וללא קישורים למדריכי האתר הזה שעברתי עליהם כבר... (מעדיף מדריכים מקצועיים באנגלית אם אפשר) בימים אילו: (IDLE) מעבד: 36-40 צ'יפסט: 37-40 כ.מסך: 44-48 קישור למארז שלי: http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm קודם כל, המאוורר הקידמי מושך את האוויר לאחר שהיה צריך לעבור דרך חריצי הדלת הקדמית, חריצי המארז ופילטר. זה לא נגמר פה, בתוך המארז האוויר צריך לעבור את התושבות של ההארדיסקים. יש לי 2 HD, הפרדתי אותם לקצוות, אך עדיין האוויר מתקשה לעבור שם. אם אני שם יד בתוך המארז…

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  21. יש לי את המארז Thermaltake Xaser VI ולמי שמכיר וקיימת בו אופציה להוציא כלוב שמיועד ל-5 דיסקים קשיחים ומגיע איתו גם מאורר 140 מ"מ נוסף שלא מחובר למארז ואפשר לחבר אותו לאנשהו. העניין הוא כזה, מכיוון שאת פנים המארז אפשר לשנות לפי צורה מסוימת אני מעדיף לנצל את המקסימום של זה רק שאני לא בטוח שמה שאני רוצה לעשות הכרחי בכלל או יעיל. חשבתי להוציא את הכלוב שיכול להכיל עד 5 דיסקים קשיחים, ובמקומו לשם כלוב קטן יותר שיכול להכיל דיסק קשיח אחד (יחסום פחות כניסת אוויר קר מהמאוורר) ולשים את המאוורר הנוסף שלא מגיע מחובר במקום הימני שבו ניתן לאחסן מאורר של 14 מ"מ נוסף (ראו תמונה). האם צורת הסידור שאני חשבתי עליה באמת פחות תחסום את כניסת האוויר הקר מהמאורר ובכך גם הדיסק הקשיח יתקרר טיפה …

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by ITZIKAMSA,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מעבד 2.4 HT של אינטל ולוח אם של MSI NEO-2. איך אני עושה למעבד OVERCLCKING? האם זה אפשרי מהBIOS של הלוח-אם?

23. הממ אל תגידו שזה לא קשור כי זה סוג של מודינג כמו צביעת המארז.. אני מעוניין לצבוע את גג המארז שלי בצורה נחמדה שתזהר כמו דרקון או כל מיני סמלים נחמדים.. איך אפשר לעשות זאת.. אני מתכוון שבלונות.. איפה קונים? איך מכינים?

24. Started by BattleMan,

שלום לכולם יש לי ספק כח גנרי מחברת sunshine [כן אני יודע , הייתי צריך לחשוב על זה לפני שקניתי] אני כשלעצמי מרוצה מהספק, אני לא מבצע OC, אין לי כרטיס מסך חזק ובכלל דרישות האנרגיה שלי נמוכות רק יש דבר שמאוד מחרפן אותי בנוגע לספק וזה הרעש שהוא מפיק. אני רגיש במיוחד לרעש ולכן אני קונה את ה big typhoon למעבד, ולכן גם הסרתי בניתוח כירורגי את המאוורר של כרטיס המסך [ושימות המנייאק רק שלא ירעיש] לספק יש שני מאווררים, חשבתי האם כדאי לי לקנות שני מאווררים שקטים ולחברם? מישהו מכיר את סוגי הספקים הללו, האם אפשרי לעשות זאת? האם אלו מאווררים שעובדים על מתח ישר? עוד אפשרות היא כמובן לקנות ספק כוח חדש, במקרה זה אנא המליצו לי, כמו שאמרתי אני לא זקוק לוואט גבוה אבל אני כן זקוק לשקט לכן לא מ…

• 2 תגובות
    • 443 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.