אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
בדרייברים הקודמים אפשרות ההמהרה הייתה בתפריט הראשי, עכשיו זה פשוט...נעלם, לא מצאתי אותו בשום מקום, יש לכם מושג איפה הוא?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד שלי אך אין לי מושג איך עושים זאת ואם בכלל אני מסוגל לעשות זאת. אבקש ממכם אם אתם יכולים לתת לי את הפעולות הנדרשות ממני אחת אחת ואיך עושים באמת. המפרט שלי הוא כך - gigabyte d3L motherboard intel quad core q6600 + thermaltake v1 samsung 800mhz 2 gb ram leadtek px8800 gt 512 mb westren digital 320 gb sata 2 16 mb buffer אלה הטמפ' שלי בזמן מנוחה. - הFREQUENCY שלי תקין? זה לא אמור להיות על 2400MHZ? תודה לעוזרים ואשמח לקבל עצות האם כדאי לי בכלל להתעסק עם זה או לא.
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש עכשיו אמרו לי שכדאי לי לעשות אוברקלוק ולקנות את הלוח אם הזה: ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) עכשיו שבאתי לחנות הוא אמר לי שאני רוצה לבצע אוברקלוק ויש סיכוי גבוה שהמעבד ישרף ולא יהיה אחריות רציתי לדעת מה הסיכוי שזה יקרה אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד בתודה מראש Spid3R [נערך ע"י amiram - בפעם הבאה תרשום כותרת הגיונית]
-
- 14 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת.. רציתי לדעת לאן הכי רחוק הגיעו עם מעבדי אינטל ואמידי באוברקלוק?? לכמה GHz הכי הרבה הגיעו?? תודה רבה לעונים~!~!!
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
המעבד שלי עכשיו הוא 2.8 והוא עם הקירור סטוק שלו אני שומע שירים במחשב מדבר באיסייקיו גולש וכאלה ואני רואה פיתאום הטמפרטורה צנחה ל29 מעלות כן כן 29 מעלות וההארד דיסק 33 מעלות משהו פה מוזר מעניין מה יהיה אם אני ישים טרמלטייק ביג טייפון חחחחחח בכול מקרה אני רוצה לעשות אוברקלוק לזיכרונות ולמעבד שיש לי אם מישהו מעוניין לבוא ולעשות לי אני ישמח אוכל בתמורה לעשות לו מוד למארז אם ירצה חח אני מאזור הדרום מי מה מו ? דברו איתי מישהו מוכן להיתנדב? רק שלא ישרוף לי את המחשב חחח
-
- 61 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
כמובן בשביל "לסחוט את המיץ מהחומרה" , אבל השאלה שלי היא כזו - שאלה רצינית בלי להתחכם... למה חברות כמו Amd ו Intel, או כל חברה שמייצרת שבבים שניתנים להמהרה - מאפשרות המהרה בכלל? הרי אם קניתי מעבד והמהרתי אותו ב 200 מגה הרץ חסכתי בערך 200 שקל , וכווולם יודעים שזה פשוט מאוד... עכשיו , כולנו אוברקלוקרים ברמה זו או אחרת אז חישבו כמה הרווחנו או אולי כמה החברות הפסידו. אז למה לא נועלים לנו את האפשרות הזו?
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני צריך עזרה באוברקלוק למעבד פנטיום 4 , פרסקוט , דגם 530 . כבר הגעתי לOC של 3.0ghz@4.2ghz .. תמונה: http://i12.tinypic.com/448qazp.jpg המכפלה שלי היא 15x200 בסטוק . הצלחתי להגיע על ל-280x15 ... כשאני נותן לו תדר של 290 הוא כבר מתחיל לעשות בעיות , איך שאני מעלה את המחשב הוא רושם לי Searching Image Bios From Hard Disk... ולא עושה כלום....כבר ניסתי מתח של 1.6 עדיין עושה בעיות (בסטוק הוא 1.38) ונתתי +0.4 מתח לDDR2 וגם נעלתי את המכפלה של הPCIE ל-100 . המערכת שאיתה אני עובד: Gigabyte DS4 965P - מעודכן לביוס הכי חדש. G.Skill 512*2 Kit DDR2 PC6400 800MHZ Pentium 4 530 Prescott 3.0 ghz TT BigTyphon 160g SATA II WD IDE WD 80G Enermax ELT400AWT 7900GS Leadtek
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שימו לב http://www.muropaketti.com/artikkelit/cpu/nw2800/index3.phtml (דרך אגב זה איטלקית למי שרוצה לתרגם)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן והנושא מעניין אותי אני מעוניין להמהיר את המחשב שלי ואלו הנתונים לוח אם ASUS PT4533 (פנטיום 4 RDRAM) זכרונות 256 RDRAM במהירות 1066 32 ביט SAMSUNG מעבד 2.4 533 מה"ץ כרטיס מסך עתיק - GEFORCE2 עכשיו. כל עניין הוולטים וVCORE וכל זה עושה לי בלגאן בראש אם מישהו יוכל להסביר בתמציתיות מה עושים ואיך - אני אודה מאד. בעקרון חשבתי שמספיק להעלות את מהירות הבס (133 מה"ץ) אבל אולי יש עוד דברים ואני טועה... בקשר לקירור - יש לי מארז של ANTEC עם 6 מאווררים שמשאיר את המעבד כרגע על 28-29 מעלות במנוחה ו 38-40 בעומס קיצוני.
-
- 14 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קניתי השבוע מחשב חדש ורציתי לראות לאן הוא מסוגל להגיע באוברקלוק(תודה לסטינגר על העזרה) ובמקום לדבר הרבה אני יתן לתמונות לדבר בעד עצמן המפרט בחתימה... תמונות של המחשב יעלו בהמשך היום המהירות הכי יציבה שהצלחתי להגיע עם המעבד על 1.52V בתמונה כתוב 1.3 אבל זה מזייף http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=31567 270MHZ בזכורנות 2-2-2-5 3.4V, מתח גבוה יותר לא עוזר.. http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=31565 זהו לבינתיים, אני אעדכן אתכם אם יהיו שינויים כלשהם... ד"א : בוצע מוד לכרטיס מסך, תמונות בתגובה הבאה, יש גם הפתעה קטנה
-
- 66 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבצע אוברקלוק למחשב שלי.. המעבד רץ במנוחה על 43 מעלות בערך.. איך מתחילים? עד עכשיו היה לי נסיון עם אוברקלוק של כרטיסי מסך כולל החלפת גופי קירור..
-
- 17 תגובות
- 945 צפיות
-
-
השתמשתי בפרופיל OC מוכן שמגיע עם הלוח של ASROCK, על 4.4GHZ, המעלות היו מצויינות. 61 בשלושה ליבות ליבות ובליבה השנייה משום מה 66. אבל לפי מה שהבנתי זה סביר במעבדים האלו. בכל מקרה, יש לי כמה שאלות. זה ידוע שבפרופיל מוכן המתחים גבוהים יותר, ואם אבצע את הOC ידני אוכל להגיע למתח נמוך יותר. איך כדאי לי להתחיל? כדאי פשוט לבדוק את המתח שמתקבל עם פרופיל OC, ולהתחיל לרדת ממנו עד שאגיע למתח יציב? נניח ואני אבצע ידני, אמור להיות Load Line Calibration רמות 1 עד 5, בלוח אם שלי יש רק 100% ו50%. מה ההגדרה הזאת עושה בדיוק? לפי מה שקראתי במדריכים היא צריכה להיות על Level 1. (איך האחוזים משתווים לרמות) ו- שמתי לב שבCPU-Z התדר קופץ כל רגע בין 1.6 ל4.2. אני יודע שזה טבעי, השאלה היא אם זה ברי…
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
אוברקלוק 5.1GHZ למעבד I5 3570K עובד יציב כבר כמה ימים להלן תמונות + וידאו
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אתמול סיימתי להרכיב את המחשב ורציתי לעשות לו oc קטן.. אז ככה, אני רגיל לביוס הכחול הקודם של גיגהבייט והיות והלוח הנוכחי שלי היא x99 ud7 ביוס קצת משונה לי. בכל מקרה נכנסתי ליוטיוב והבנתי קצת איך זה עובד בגיוס החדש. לפי הסרטון שמים 100 מגה הרץ ומשחקים עם המכפלה (שמתי 40) לפי הסרטון הבחור משאיר את הטורבו בוסט פועל ומעלה מעט בוי קור ל1.110 ועוד פרמטר נוסף למטה. עשיתי סייב ריסטרט עולה המחשב מריץ תוכנות בדיקה ומופיע לי רק 3.599 ג'יגה הרץ. מה הסיבה? ניסיתי לכבות את הטורבו (הייתי צריך להוסיף כח בוי קור) ועדיין שום דבר לא זז. עשיתי את אותם הפעולות כמו בסרטון ואצלו זה עולה ל4.0 ואצלי לא.. עליי לציין שבסטטוס בביוס אכן רואים 4.0 ג'יגה הרץ אבל בוינדוס לא. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 43 תגובות
- 25.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3013&catcode=: קניתי אותו לפני יומיים... אני מעוניים לעשות לו אוברקלוק.. הוספתי תמונה של הטפ' שלי ושל התוכנה של האוברקלוק של הכרטיס... שתסבירו לי מה לעשות .(הוספתי לקירור מאורר.) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס Leadtek WinFast 6600LE כן...אני יודע שזה חרX אבל זה מה יש בינתיים, בכל מקרה השתמשתי בתוכנה 0.25 beta 10 ? ATI TOOL הוא אמר אחרי שעה של בדיקה לכל אחד שהליבה יכול לעלות מ-300 ל450 והזכרון מ-250-275 השאלה שלי היא האם להסתכן בלהרוס את הכרטיס או מה שלא יקרה לו ולעשות OC או שזה לא משתלם לי ואני לא יראה שום שינוי במשחקים וכד' והאם כדי לבטוח בכלל בתוכנה הזו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שאלה קטנה יש לי בגלל שבאוברקלוק של כרטיס מסך אתה לא מעלה את המתחים או משהו אז כשאתה מבצע אוברקלוק הלך האחריות על הכרטיס? תודה.
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
שלום לכם. יש לי את המעבד הנ"ל על לוח אם שרשמתי בכותרת שיש לו אפשרות קלה ל-overclock: http://www.msi.com/product/mb/G41TM-E43.html עכשיו הוא על מהירות 3.45GHZ עם 39-40 מעלות... עכשיו רק במידה וארצה להעלות את המהירות שלו מעל לזה, זה מומלץ או מסוכן? והאם יש מדריך בטוח לכך? וגם יש לי 3 מתגים ב-OC EASY הזה, למה כל אחד מהם? תודה על העזרה אה ועוד שאלה לידע הכללי.. למה בעצם יש הבדל במעבדים חוץ מה-GHZ (ההבדל בין CORE 2 DOU לבין 2500K למשל חוץ מעניין ה-GHZ כפי שהזכרתי)
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד שלי והגעתי איתו למהירות של 2400mhz עם מאוורר סטוק עכשיו הפסקתי כי המעלות במנוחה 54-58 ועכשיו רציתי לדעת אם להמשיך או לחכות שאני יקנה קירור יותר טוב?? ורציתי לדעת מתי ואיך אני אמור לדעת מתי לעלות מתח לזיכרונות ולמעבד?? וגם המעבד עובד במכפלה של 300*8 לא נוגעים ב8 או שאפדר לשנות אותה תודה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום לכולם תוכלו לעזור לי הסתבכתי באוברקלוק ולהגיד לי מה לתקן?תודה מפרט: e7500 ep45-ud3lr 2x2gb ocz platinum 1066mhz 4850 hdmi enermax naxn 550w
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי להלן המפרט של המחשב שלי. הוא משמש אותי HTPC ולמשחקים. מעוניין לקבל מדריך מפורט איך ניתן להגיע לאוברקלוק של 4000MHZ . מפרט המחשב: CPU Manufacturer Intel Family Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Architecture 64-bit Internal Clock 3.0 GHz Internal Clock Maximum 3.0 GHz Display device Description ATI Radeon HD 3850 Series Manufacturer ATI Technologies Inc. Total Local Video Memory 516 MB Total Local Texture Memory 516 MB Memory Info 4 GB Mainboard info Supported Slot Types PCI, PCI Express Manufacturer Biostar Group Model TP35D2-A7 [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרצתי Memtest במשך 100 שעות על 3.6Ghz.. ללא שגיאה (חכיתי למארזים ומערכת הפעלה). ביוס F10. ווינדוס בינתיים קורס לי כשאני מנסה גם ב-3.5Ghz. זכרונות 1:1, MCH וכל אלה 0.1v+, ו-disabled על מה שצריך. עכשיו אני על 9x378 = 3.4Ghz, במתח 1.45v בביוס, ב-CPUZ הוא מראה לי 1.344v ברגע שאני ב-FULL LOAD לכל הליבות. מה הבדיקת יציבות הכי מוצלחת? להריץ 4 עותקים של PRIME ב-SMALL FFTS במשך 7 שעות? כי TAT אני רואה שמעמיס רק על שתי ליבות.. מצב שני נראה שהוא לוקח אותן לטמפ' יותר גבוהה. ב-CoreTemp 0.95.4 הטמפ' הן 63-57-57-63 עם 4 PRIME כמו שציינתי. האם יש מקום לתת עוד במתח למעבד ולנסות לרוץ על 3.6ghz? הצ'יפסט חמים למגע - מתקרב לגבול של בקרוב אני לא אוכל להשאיר עליו את האצבע, חיישן חיצוני מדווח שה…
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
קודם אני רוצה להגיד שאין לי ניסיון זה אוברקלוק ראשון שלי, אז ככה נעלתי את הPCI על 100 העלתי את הבאס ל 400 כרגע אני על 3.2 ללא עליה של המתחים למעבד נעלתי את הזיכרון, התדר המקורי של המעבד 2.66 המחשב כבר עובד יומיים כולל משחקים, אין בעיה של אי יציבות האים יש עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה.
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי MX400 מז****...עכשיו השאלה שלי אם שווה לעשות אוברקלוק או לקנות כבר כרטיס חדש...(אני יקנה ביומולדת שלי...שזה בערך מתי שיוצא הNV30...ככה שהרדאון בטח יהיה יותר זול)... למה נגיד אין כל מיני אופציות בכרטיסים החדשים בMX שלי...כמו כל השיידרים וקצב המילוי דיי...מסריח..