אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי כרטיס מסך Geforce 8800 GTX ואני רוצה לעשות לו OC כי שמעתי שזה גורם לו לעבוד יותר טוב... אני לא מעוניין להרוס את הכרטיס מסך שלי או משהו כזה אז אם מישהו מבין ויכול לעזור לי שישאיר הודעה פה.. אם צריך איזושהם פרטים תגידו לי אני יביא.
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
היי חבר'ה. המעבד שלי נוטה להתחמם יתר על המידה בימים חמים, אז לקראת הקיץ שיגיע אלינו לא עוד הרבה זמן חשבתי לקנות קירור חדש. כרגע יש לי קירור BOX המקורי של אינטל. רציתי לדעת איזה קירורים טובים אתה יכולים להמליץ לי עד סכום של 150 ש"ח? אני לא מתכנן OC או משהו כזה, צריך פשוט משהו שיכול לבלום את החום הזה שפולט המעבד בעומס מלא שלו. ועוד שאלה - הרכבה של גוף קירור מחייבת פירוק של לוח האם? אני פוחד להסתבך עם זה. בלי לפרק את הלוח נראה לי שאני אסתדר. תודה למי שמנסה לעזור. - - - תגובה אוחדה: - - - חשבתי לקחת אולי את ה-Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2, אבל משהו בסיקור הזה לא נראה לי הגיוני - http://www.hardwaresecrets.com/article/Arctic-Cooling-Freezer-7-Pro-Rev-2-CPU-Cooler-Re…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך עזרה בנושא. איזה חומרים מומלצים ומאיפה אפשר להשיג. עדיפות למשהו שניתן להוריד אם יש דבר כזה.
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
קיבלתי ביחד עם הAMD 3200 שלי את ה מאוורר הנ"ל - Thermaltake TR2 Cooler For AMD K8 64-bit Cooper Base אני טוען שהוא מרעישי יתר על המידה, למרות שהמוכר מופתע שאמרתי לו זאת. יש לי אפשרות להחליף לכל אחד מהמאווררים ברשימה הנ"ל (כמובן עם תוספת תשלום): http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={C606582C-DCFB-4307-94D1-93DC3D5C019A} על מה הייתם ממליצים? יש לי מארז מידי ולוח מיקרו.
-
- 18 תגובות
- 934 צפיות
-
-
המאוורר שמגיע עם הקולר 620 זה מאוורר של ANTEC שרץ בין 1400 ל - 2000RPM. ב IDLE הוא רועש מדי. בהתחלה לא שמתי לב לזה כל כך, אח"כ כן וזה ממש מעצבן. מה האופציות שלי למאוורר שגם ירוץ ב RPM הנקוב וגם שקט? תודה.
-
- 44 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לא נרבה במילים ונתחיל ישר בעניינים ;D אז ככה : 1.מעבד E5300 במהירות 2.6GHZ ( סטנדרט ) . היעד : להגיע קצת רחוק יותר .. קירור : SCYTHE MUGEN II *תוצאות ( ניתן לתמונות לדבר ) : -תוצאת Vantage כרטיס מסך + מעבד+ניקוד כללי : -תוצאת CPUZ כללי : -תוצאת CPUZ זכרונות : -נזכיר שהטמפ' במאמץ הן סביבות ה- 55' , במנוחה 32' למעבד. 2. כרטיס מסך PowerColor HD4770 קירור משופר ולא ריפרנס היעד : כנ"ל .. קירור : החדשים של Power Color . *תוצאה : תוצאת GPUZ : -תוצאת Vantage אפשר לראות למעלה שוב . -הטמפ' הן 76' במאמץ , מנוחה באזור ה-45' . את שאר המפרט אפשר לראות בצד .. - אני הופתעתי מהתוצאה , לא חשבתי שמעבד במחיר של 320 ש"ח , יוציא תוצאה מטורפת שכזו על קיר…
-
- 26 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
זה הלוח שיש לי: ABIT IS7-E FSB800+LAN S7-E-INTEL865 והורדתי ממנו לפני כ3 חודשים בטיפשות גוף קירור(הוא היה מאלומיניום ובמרכז הלוח) ומאז הוא נאבד לי,אולי מישהו יודע אם אני יכול לקנות גוף קירור ללוח אם שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום... כבר הרבה זמן קורה לי שאני משחק בCS 1.6 וכל כמה זמן פתאום נתקעת לי התמונה והסאונד והמחשב עושה ריסטרט לבד. אמרו לי לבדוק טמפ', ואחרי שבדקתי גיליתי שכל המחשב בסדר חוץ מהלוח אם שעומד על 81 מעלות!! האם אפשר לעשות משהו או חייב לקנות חדש? אם לקנות חדש אז תמליצו לי בבקשה איזה כדאי... ד"א הוספתי 2 מאווררים קטנים כאלה שהיו לי ליד הלוח אם וזה השתפר רק ל80 מעלות.. תודה לעוזרים!!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי IS7-E עם פרסקוט 3.0. הצ'יפסט מגיע ל-100 מעלות תחת עומס רציני, וזה לא נראה לי בריא במיוחד. מחפש המלצות לפתרון קירור שקט ורציני. תודה מראש. שי.
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי אני באמצע ניסיון לאוברקלוק פה... הכל עבד כבר ב-230fsb אבל בגלל שהזיכרון שלי בכלל לא טוב לאוברקלוק הוא נופל באמצע מבחניםץ טמפ' בסדר והכל בסדר... אני פשוט לא מומחה ב-OC ולא מצאתי דרך להשאיר את הזיכרון על 200 ורק את המעבד להעלות ל-230... איך אני עושה את זה? שמתי את הזיכרון על 200 /1/01 אבל הוא כאילו עובד מול המהירות הכללית שהיא 230. יש משהו עם מכפלה עד 10X ועוד משהו עם מכפלה עד X5 מה לשנות? תודה...
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי! ניסיתי כבר פעמים רבות לבצע OC והדבר אף פעם לא צלח לי, כל פעם הBIOS חזר להגדרות ברירת מחדל אוטומטית, עכשיו שחיברתי את המחשב לטלויזית LCD אני רוצה לשדר תכני HD ונראה שהמעבד מתאמץ ואפילו יש לאגים מידי פעם, הייתי רוצה להעיץ את המערכת כמה שניתן. מישהו יכול איכשהו לעזור לי? נראה לי שאחת הבעיות שהOC לא עובד כמו שצריך זה ה4 סטיקים שיש לי בזיכרון ולא 2*2. המון תודה מראש לכולם!
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי מערכת X58, האם ולטובת מה משפיע SC/DC/TC על יציבות ה-OC? עם אותם זכרונות בדיוק. אני מדבר על X58 בכוונה כי הוא יכול לעבוד עם שלושת המצבים.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כשניסיתי להריץ את 3DMARK עם 151 FSB, זה זרק אותו לדסקטופ אחרי כמה מבחנים, ולפעמים גם נתן דסקטופ שחור כזה. כשהורדתי ל149 זה עובד יציב. זאת הבעיה? זה יכול להיות כזה קריטי?
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מחפש water block למעבד 939 של venice תודה
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
-
-
מכיוון שהTRADEZONE לא בידיוק עובד כמו שצריך וחשבתי שזה לא ממש "קניה ומכירה" אלא יותר החלפה וחיפוש.. אז אני אפרסם את זה כאן בתקווה שיענו בקשותי. נתקעתי עם R9800PRO שעליו יש Zalman VF700 ALCU, אני רוצה להחליף אותו באחריות כי הוא נדפק ואין לי את הקירור המקורי.. אני מאוד הייתי רוצה מישהו שיסכים להחליף איתי את הקירור המקורי של ה9800 בזלמן VF700(נותן את הזלמן בקופסא מקורית עם כל הסינקים הקטנים לזיכרונות!) או מישהו שסתם יושב לו שם קירור מקורי של 9800 ולא צריך אותו אני מאוד אשמח לקבל אותו - תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
[כמה שאלות +בעיה] בקשר ל OC למעבד Q6600 G0 על לוח P35C-DS3 1) אפשר לעשות OC על Q6600 G0 בלי קירור? ואם כן עד כמה ככה? 2) מה הטמפרטורה המומצעת של המעבד Q6600 במנוחה , ו Q6600 במאמץ... הטמפרטורה שלי כרגע על 40 במנוחה ועל 55 במאמץ... כאשר אני עושה OC לא משנה מה פתאום זה הופך ל-50 במנוחה ואיזה 65-68 במאמץ וזה נראה לי לא הגיוני כי זה שינוי מ 2.4 ל 2.6 הלוח אם שלי תומך ב DDR 2 עד 1.8 VOLTAGE אז עשו לו +0.2 ב BIOS ורציתי לדעת אם זה ישפיע על המעבד... ושאלה אחרונה והכי הכי חשובה: איזה הגדרות אני צריך לשים ב BIOS שיהיו טובות ל OC ושלא יעלו ב-10 מעלות את המעבד במנוחה כי זה ממש מוזר ואני רוצה לפתור את הבעיה ובקרוב יהיה לי קירור TUNIQ בעזרת ה' תודה ויום טוב מפרט: מעבד: Q6600 G0 לוח אם…
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
http://www.nmbtech.com/html/fans/engineering/engineering_101.html מצורף קובץ PDF זהה לדף באתר... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
האם מישהו מנסה או ניסה ויכול להגיב על העיניין כולל כל הפרוצדורה ובמה השתמש
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE אין לי אפשרות לשנות את הVOLTAGE בBIOS האם אני יכול לעשות משהו כדי לשנות את הVOLTAGE(ואל תגידו לי VMOD)? האם אני יכול לעשות עדכון לBIOS ככה שתהיה לי האפשרות לשנות את הVOLTAGE?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את אחד מההיטסינקים האלה. הוונטק יותר זול, ושמעתי עליו רק טובות, אבל לעומתו עומד המלך ה(כמעט) בלתי מעורער, ה AX7... אם אני יקנה את ה AX7 אז יצורף אליו SF2. מה דעתכם? אז איזה לבחור? המפרט שלי בצד אם זה עוזר
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אז ככה . אני לא סגור עדיין על מעבד זה יהיה e8600 או q9550 . יש לי עוד קצת זמן . הדרישה היחידה מהלוח הם ביצועי oc . לא שום דבר אחר. אם אני יקח את הq9550 אז אני רוצה לעבור את ה4.0 ghz ולהגיע כמה שיותר רחוק . אם אני יקח את הe8600 אז אני רוצה להגיע לפחות ל 4.5 ghz . הקירור הולך להיות TR 120 EXT עם מאוורר אחד או שניים לפי הצורך. איזה לוח אם יהיה הכי טוב ולא יגביל אותי לכל אחד מהמעבדים ? כתבתי עד 1300 שח אבל אם יהיה לוח שיענה לדרישות בפחות אז עדיף כמובן וגם לגבי יותר אני גמיש.
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לפי המפרט שיש לי והקירורים המתאימים, האם כדאי לעשות?? אני מרגיש באיטיות של המעבד מכיוון שה-XP לא יודע לסנכרן טוב בן שתי הליבות.. תודה.
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה היום קצת התחלתי להגדיל את OC ולהגיע לתוצאות יפות יותר בנתיים הגעתי ל באס 450 ללא מאמץ מיוחד ,לא שינתי כלום בביוס חוץ מבאס ,נעלתי PCIX על 100 ויחס זיכרונות 1:1 טמפ' במנוחה לפי TATבין 50-55 מעלות בביוס הוא מראה גג 45 מעלות טמפ' לוח אם 40 מעלות גם בביוס וגם באורסט אז אני מניח שזה נכון אז הנה השאלות שלי: 1.לא נגעתי בתיזמונים בנתיים הם על אוטו' במהירות הזאת התזמונים הם 5:6:6:18 שזה די משוחרר ,האם כדאי לנסות להחזיר אותם ל 5:5:5:15 עכשיו אני לא סגור מה המתח שלהם בביוס ראיתי שכתוב DIMM +0.3V נראה לי שזה מראה את המתח לזיכרונות אבל אני לא בטוח 2.המתח למעבד 1.408V בביוס כתוב CPU Voltage Control וזה על [Normal] וגם Normal CPU Vcore וזה לא ניתן לשינוי ועומד על 1.3875V אז ל…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-