אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היה פה מישהו בפורום שכתב שהוא הגיעה ל 750 לליבה ב 4850 אם העלת מתח דרך תוכנה בוונדוס הוא אמר שהוא העלה דרך לוח הבקרה. אני לא הבנתי זה אפשרי ?אם כן איך אני מעלה מתח?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה כשאני מנסה להעלות משו בכרטיס ולהריץ 3Dmark או את Grid (כי זה מה שיש לי מותקן) אפילו על העליה הכי קלה (20Mhz) אני מקבל ארטיפקטים. כשעשיתי את הauto-thingy של הCCC גם קיבלתי ארטיפקטים. כשניסיתי את Rivatuner, בנקודה מסויימת המחשב פשוט קרס.
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כרטיס מסך Gigabyte 9800gt oc 1gb התקנתי תדרייבר הכי מעודכן של NVIDIA ואת ה-gamer HUD הכי מעודכן הוא מראה לי שהטמפרטורה של הכרטיס מסך היא תמיד 0 מעלות מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה תעזרו לי תודה, בר
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה לפני כחודשיים אבא שלי החליף מאוורר במחשב (נראה לי מקורי של אינטל) כי הקודם היה עושה רעשים מוזרים. אחרי שהוא החליף הגעתי הביתה אני מרגיש את המחשב עובד לאט,אני מסתכל בתוכנה SPEED FAN על ה RPM שלו ואני מופתע לגלות שהוא עומד על מאוד נמוך.. יש לי 2 מאווררים במחשב. 1)עובד על 17 אלף RPM 2)של המעבד,עובד על 12 אלף כרגע,שלפני כן הוא היה עובד על 8 אלף. רציתי לדעת מה הפתירון של זה? ומה הבעיה שזה ככה? הרי המאוורר חדש. יש לי מעבד 775 של אינטל פנטיום 4. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני חדש פה קניתי לא מזמן מעבד Q6600 יש לי WIN XP 64 ביט וכשאני משחק משחקים או מריץ תוכנות עריכה כמו וירטואל דאב המעבד מגיע לטמפרורות של 80 90 ואפילו 98 מעלות בדקתי את הטמם עם תוכנת CORE TEMP הכי חדשה פניתי גם לBIOS שם הראה לי טמפ של 70 מעלות כשהמחשב עולה הטמפ היא 55 מעלות יש לי חבר עם מחשב דומה ולו המעבד מגיע ל65 גג ההבדל הוא שמארז שלו שונה אני יש לי ספק אם 2 מאוורים מאוור כלפי חוץ ומאוור לתוך המארז שנופל ישר למעבד המארז קטן מה עושים ?? יש לי אחריות פניתי לטכנאי שלי הוא אמר לי שלא צריך לבדוק עם תוכנות חיצוניות שהם משקרות ולא ייגרם נזק למעבד ושלא אדאג יש לי אחריות ל3 שנים עכשיו חברים אמרו לי שהביצועים שלי יירדו ? אני לא מרגיש שום הבדל ואין תקיעות לבינתיים .. מה ע…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בוחן את האופציה של לרכוש מפרט ל OC בעבור COREi7 ויש לי מספר שאלות. א). איזה ספק צריך לקנות וכמה וואט ? (כמובן שהכי זול ואיכותי שאוכל למצוא, המליצו לי על טרמלטייק 750, אבל זה לא קצת יותר מדיי WATT ?) ב). האם קירור אוויר של טרמלטייק V1 AX שונה מה COPPER ? או שזה אותו דבר רק שה AX תומך בתושבת נהלים ? דבר נוסף האם הוא יהיה קירור אפקטיבי ל OC של CORE7, במידה ולא האם יש קירור אחר יותר אפקטיבי בטווח המחירים של עד 250 שקל ? ג). האם בכלל כדאי לעשות OC למעבד Ci7 - דווקא הבנתי שיש לו פוטנציאל OC טוב אבל האם זה הולך להיות יציב על קירור אוויר אשמח לקבל טיפים והסברים קצת האם בכלל כדאי או משתלם לעשות לו OC, והאם אפשר לקחת אותו ליותר מ 3 ג'יגה הרץ באופן יציב לחלוטין ! על קירור…
-
- 13 תגובות
- 999 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות OC על Pentium 4 שיש לי, עפ"י מדריך שמצאתי (אמין מאה אחוז, בפורום גדול אחר). נכנסתי ל BIOS ואז Advanced BIOS Features, אבל אין שם שום דבר שקשור ל OC! יצאתי למסך הראשי של BIOS ולחצתי Ctrl+F1, ואז שוב Advanced BIOS Features, נוספו כמה אפשרויות אבל לא משהו שקשור ל OC בכלל. הלוח הוא Gigabyte GA-8VM800M. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://img526.imageshack.us/img526/8274/35403851pp5.jpg איך המעלות של המעבד ?
-
- 13 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בזה.. ויש לי כמה שאלות: 1)קראתי פה כמה דברים ושמעתי שמתישהו בOC מוציאים את הסוללה של הלוח אם משהו כזה מה זה בדיוק?. 2)כשעושים OC ואחר כך עושים בדיקת מאמץ והיא לא עוברת צריך לעלות מתחים נכון?. איך אני יודע כמה לעלות? ואיפה בדיוק לעלות?. 3)קראתי פה את המדריכים וגם באתרים אחרים... ולא הבנתי בדיוק מישהו יכול להסביר לי בכמה מילים את הדרכים שעושים OC?. בשלבים. תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי ישן שזה המיפרט שלו לוח אם-GA-M61PM-S2 מעבד AMD ATHLON[TM] 64X2 DUAL CORE 3800 זיכרון-1GB RAM דיסק קשיח 250GB ספק כח 350W כרטיס מסך OB NVIDIA 6100 ניסיתי לקרא פה קצת בסטיקי אבל לא הבנתי כלום מאיפה אני מתחיל הורדתי RIVA TUNER או משו כזה איך אני רואה טמפרטורות? איך אני יכול לשחק עם המתח ועד כמה אפשר-אני מאמין שאמור להיות איזה סטיקי שמדבר על רק שאני לא מכיר אותו....
-
- 13 תגובות
- 792 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג למעבד בלי לעלות מטחים ועוד דברים מתקדים שצריך לעשות כי זה רק 20% אוברקלוקינג! בקיצור עשיתי בדיקה ב-OCCT ואני מקבל "קראש קוד 4"מה לעשות כדי שזה יעבוד חלק? http://up40.siz.co.il/up3/mzyu4n4mzwjw.jpg תמונה של הבעיה. ועשיתי בדיקה ב-S&M והכל היה בסדר. ________________ מפרט: E8500 Box DFI LANParty DK X48-T2RS Thermalright Ultra-120 eXtreme Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP
-
- 13 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקירור(סטוק) שעל המעבד שלי מרעיש נורא, והיום נמאס לי החלטתי לפרק אותו ולהרכיב מחדש, חשבתי אולי זה יעזור(זה לא עזר...), השאלה שלי היא כזו, האם אחרי שפירקתי את ההיטסינק+מאורר והמשחה נמרחה טיפה צריך למרוך משחה מחדש? או שזה בסדר? תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 899 צפיות
-
-
***כותרת*** תקציב עד 150 ש"ח נוכחי: קירור סטוק למעבד
-
- 13 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני כרגע על 419X9 שזה לצערי המקס של הלוח , הכל תקין כולל טמפרטורות המחשב עולה ללא בעיות , משחקים פועלים חלק ואם שיפור בFPS , אבל OCCT וPRIME95 נכשלים תוך כמה שניות , איך אני יודע לאן בדיוק להוסיף מתח? והאם זה בכלל בגלל המתח? עריכה : נתתי לכל מתח ככה: לVCORE נתתי 1.35 לזכרונות 1.9 ש1.8 זה נורמל לכל השאר הוספתי +1/2 כאילו איפה שבוחרים מתח אז נגיד יש 1.3 ו 1.4 אז הוספתי 0.1 או 0.2 אני עוד מאט יעשה שוב בדיקה אחרי ששיניתי הכל, בנתיים 10 דקות היה הכל בסדר , אבל 419 זה המקס? אני לא יכול לעשות כלום בקשר לזה שהמחשב לא נדלק אפילו ב420?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד E6300 גם על 965P-DS4 וגם על 965P-DS3REV3.3 לא יכול יותר מ465 באס למישהו יש רעיון או שצריך להשלים עם זה שאי אפשר יותר וזהו ?
-
- 13 תגובות
- 965 צפיות
-
-
בידיוק לפני 5 דקות נכבה לי המחשב לפני שהוא נכבה הוא השמיעה 7 צלילים של ני נו ני נו ני נו ני.. (נשמע מצחיק חח) ואז נכבה מישה ויכול להגיד לי אולי מה הבעיה ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט: P4 1.7GHZ 2*256MB SDRAM 133MHZ WD 20GB EXCELSTOR60GB לא זוכר את דגם הלוח אך נדמה לי GIGABYTE VIRTUAL MEMORY אם זהו מידע נחוץ מכוון על 2GB ב-BIOS מראה 57-60 צלזיוס. בווינדוס לא משתנה הרבה ואפילו עלול לרדת קצת. עומס מבחינתו זה אפילו INTERNET EXPLORER שמעלה ל-75 צלזיוס. מעבר לכך העתקות בין הרדיסקים וכו' עלול להיזרק עד ל80 צלזיוס. אני רק יוסיף שביצעתי את הפעולות הבאות: *ניקוי אבק מסיבי לכל איזור המחשב, גירדתי אפילו את ההיטסינק של המעבד והכל נקי ומצוחצח ונשאב. *איפוס BIOS *הוצאת הבטריה החלפתה באחרת גם לא עזר *ניתוק ההרדיסקים- לא משפר שום דברו גם לא אחד מהם *החלפת סלוטים לזכרונות, יש בסה"כ 3 ניסיתי את כל הקומבינות, כולל החלפת הזיכרון באחד אחר שהיה לי אני רק יציין שיש קצת…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לעשות קניות בזמן הקרוב כדי לסדר כל מיני דברים שהציקו לי במחשב ואחד מהם הוא נושא הטמפ' והרעש שבמחשב. אז ככה, את המפרט אפשר לראות בצד(<) - כן אני יודע שהוא לא להיט אבל זה מה יש. המחשב מאוד מרעיש וזה בגלל שיש בו המון מאוורים ובגלל שהמארז עצמו לא משהו. אני צריך ממכם המלצה לקירור טוב שיהיה קודם כל אפקטיבי ואחרי זה שקט כמה שזה אפשרי. בנתיים חשבתי על אלה: Freezer 64 Pro ב-115. או Freezer 7 Pro Rev.2 ב-135. אם מישהו יוכל להגיד לי מה ההבדל בין שני הגופים האלה חוץ מזה שהם מתאימים לתושבות החדשות זה יעזור. אגב, אני קונה גם את ה-NZXT APOLLO אז אם הוא מצריך מאווררים נוספים, או שסתם אתם מכירים את המארז הזה ויש לכם מה להגיד עליו אני מאוד יודה לכם. תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 995 צפיות
-
-
בעקבות כמה אנשים שראיתי שכתבו בפורומים שיש בעיות עם פתיחת ליבות בלוחות 785G הזולים, רציתי לשתף בניסיון המוצלח שלי כדי לעזור לכל המנסים בעתיד. מעבד: 550BE לוח: MA-785GM-US2H. BIOS: F4 (8/12/2009 [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי זה חשוב אז ככה: יש לי X5 ORB והיה לי 80 מעלות במאמץ של 3 דקות בOCCT LINPACK. שזה המוןןןןןןןן. יש מצב הSENSOR לא בסדר? או: הקרור גרועה. אז ככה אמרו לי בחנות אם אני קונה את המוגן 2 וייה שיפור גדול בטמפ' (55 במנוכה כרגע). אז הם מחזירים לי את כל הכסף על הX5 ORB! אז השאלה שלי היא: האם יהיה שיפור? כי אני לא הולף להפסיד סתם כסף! לא שיש לי כסף אבל איך המוגן 2?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם העליתי fsb מ 333 ל 375 כך שהמעבד נמצא כרגע על 3.0ghz-ללא שינוי מתחים השאלה שלי כמה עוד ניתן להמהיר את המעבד הזה ללא שינוי במתחים-ואם כן איזה מתחים לשנות? ומה עם תזמוני הראם? הטמפרטורות נמוכות אחרי ההמהרה -פחות מ -30 מעלות(המפרט בצד) תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם היום הגיע אליי מP-SEE מעבד Athlon II X3 425 חדש מבוסס DENEB ולא PROPUS המעבד נפתח בהצלחה ל Phenom II X4 B25 ויציב 100% תחת ההגדרות החדשות http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=756331 http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=756343 [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה רוב הזמן אני רואה את הלוח אם על 51 ואם אני מפעיל משחק וכד' הוא עולה ל52 אציין שלפני כמה ימים שמתי משחה טרמית והחלפתי מאוורר חיצוני שהיה מקולקל וכנראה גרם למחשב להתקע כל הזמן מה לעשות כדי להוריד קצת את הטמפרטורה הזו ? או שזה נורמלי?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם לוח אם של GIGABYTE EX58-EXTREME 1366 שאלתי לחברים - מה עדיף לשיטת קירור ? קרור ע"י אורור סטנדרטי או קרור מים אם אתם ממלצים על קרור מים על מה תמליצו לי ז"א חברה טובה ושמתאים למעבד 1366 תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-