עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by winner100,

שלום לכולם, אני מבקש המלצה עבור קירור עבור הPhenom II X4 945 של AMD. יש לי ניסיון טוב עם היחידות קירור של זאלמן, לכן חשבתי ללכת על CNPS9700 או על CNPS9900. המעבד עתיד לעבור OC אבל לא בזמן הקרוב לכן בתור התחלה אני ישאר "מקורי" תגובות והצעות יתקבלו בשמחה. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Murmur,

שלום, אני מבצע OC למפרט הבא: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L OCZ Special Ops Ed. 1024x2 DDR II 800 Mhz 5-5-5-12 נתוני OC (כפי שבוצעו בחנות TMS ואני חזרתי לערכים אלו כבר פעמיים לאחר שאיבדתי את ה-OC): מכפיל X9 FSB: 300 Mhz PCI-E קבוע ב-100 מה"צ מחלק זכרון 4:5 - זכרון עובד ב-750mhz מתח מעבד : 1.325V - Normal תוצאות: המעבד עובד ב-2700 מה"צ, אבל אני לא מצליח להשיג יציבות אמיתית (פעם ביומיים - האוברקלוק נופל). זה אמור להיות OC קל למעבד הזה - ועדיין לא יציב. ועוד שאלה - למה CPU-Z מראה לי תדר באס נכון (300 מה"צ) אבל מכפיל X6…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by sabosal,

מה לא עשיתי בשביל להכניס קצת שקט לחיי. עברתי למארז sonataIII וקניתי Scythe ZIPANG, מעוד מאוורר מארז שקט מאוד של Scythe. ועד לפני חודש הכל היה בסדר. אבל אז הכרטיס מסך הסורר התחיל להרעיש. לא חריקות של מאוורר מלוכלך, אלא קולות יניקה חזקות מהרגיל. (הטמפ' אגב, גם במעבד וגם בכרטיס מסך, על 52 במנוחה.). ניסיתי לנקות ולשמן את המאווררים של הכרטיס מסך, אבל זו לא הבעיה. נמאס לי מהרעש הנוראי הזה, ואני מתלבט מה לעשות. האפשרויות שהבנתי שמוצבות מולי הן, מעבר לקירור פסיבי של הכרטיס מסך (Nvidia 9800gt שנקנה עם oc קטן) והאפשרות השניה היא להשקיע קצת (הרבה) יותר ולהינות משקט מוחלט(?). נשבר לי מהקירור אוויר, אבל איני מתכוון לבצע O.C למחשב. איזה רכיבים מומלצים לצרכים האלה? (כאמור, שקט מקסימלי, …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by K0sTa,

http://planet.nana.co.il/0pnt/agp.JPG חברה מה הסעיף הזה והסעיף CPU thermal-throttling עושים ? תודה :-*

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by w7_znay,

את המערכת אפשר ליראות בצד <<<<<- *עידכון:* אני עכשיו על באס של 333*9 על PCI נעול ב-100 FBS 1333 מתח 1.34375V, המערכת לא קורסת אבל יש שגיאה ב-PRIME95, מה לעשות?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by JonyPony,

מחפש קירור יעיל ושקט עבור מעבד i7-2600k השקט הינו הדבר החשוב, ולאחר מכן יעילות הקירור. לא מתוכנן OC בעתיד. חשבתי לרכוש את המערכת קירור-מים סגורה של ANTEC אבל על-פי כל הביקורות, היא לא שקטה במיוחד. :-\ המחיר אינו פונקציה, אבל בואו לא נעוף על קירורים ב-600ש"ח ומעלה. תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by The_Byter,

מפרט: i7 960 @ 4.6 200x23 gskill 2000 9-9-9 Gigabyte UD5 5970x2 950/1150 @ 1.25v GTX 470 @ 850 1.083 locked bios Thermaltake 1200W Corsair TX750W סה"כ צריכת אמת בתחרות 1KW+ קרור: Heatkiller LC Waterchill xternal+RX360 13x120mm fans תודה רבה לארז מזיגזג על הספק TT, זיכרונות, מעבדים. תודה רבה לeyal_ma (אייל) על ה5970 (למרות הארטיפקטים ) תודה רבה לTycoon (מושיקו) על ה470. תודה רבה לgshlomi (שלומי) על הלוח. ותודה רבה ומיוחדת לdhob187 (דודי) הבן זוג שלי בתחרויות כבר תחרות שלישית שאנחנו לוקחים יחד :smackbum: באימונים בקרב - נותנים בראש :smackbum: נתראה בהקדם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שבוע מבורך לכולם, המעבד במפרט הנוכחי עבר לאפינג,יושב עליו קירור MUGEN3 ונמצא במארז R4 עם 2 מאווררים בחדר נעים יחסית. במצב "מנוחה" ללא אוברקלוק כאשר 2 ליבות כבויות והשאר בתדר 1.6ghz הטמפ הממוצעת היא 39c. בפורומים נוספים עם מפרטים זהים לכאן או לכאן הטמפרטורות נמוכות בהרבה (30c לערך) מה יכולה להיות הבעיה? האם הטמפ' תקינה? Fractal Design Define R4 Window White Core i5 3570K 3.4Ghz Turbo 3.8Ghz Scythe Mugen 3 MSI Z77A-GD55 Gskill RipjawsZ 1600Mhz 4GB X2 Gigabyte GTX760 Windforce X3 2GB Seagate 2TB 7200.14 64MB Antec TruePower New 750W semi modu Dell UltraSharp U2412M 16:10 האם האפליקציה מזייפת?

9. Started by asilic,

הי אני רוצה הלכין ראוסטט ל4 מאווררים 1 למאורר שעל ההיטסינק ו 3 למאווררי המארז עכשיו יש לי שאלה הלכתי היום לחנות אבן אלקטרוניקה והמוכרת לא ידעה איזה נגדים להביא לי ביקשתי נגדים משתנים שמורידים מ 12 וולט ל 5 וולט ואחד מ 12 ל 7 וולט והיא הסתכלה עלי כמו משוגע פה אני צריך את עזרכם מה אני צריך להגיד לה כדי שהיא תביא לי את הנגדים שאני צריך בלי להביא לה את המאווררים? :-\

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לא עוד קירור סטוק: חברת Arctic מביאה אל השוק קירור פאסיבי (ללא מאווררים) עבור המעבדים החסכוניים של אינטל במחיר שווה לכל נפש אנחנו רואים לאחרונה מגמה ההולכת ומתפתחת שלמוצרים העשויים על טהרת הקירור הפאסיבי, כלומר חסר המאווררים, ואל המגמה מצטרפת חברת Arctic (הידועה גם כ-Arctic Cooling עבור חטיבת הקירור שלה) עם קירור פאסיבי עבור מעבדי אינטל הפשוטים יותר. הקירור החדש שלה משתייך לסדרת ה-Alpine ושמו הרשמי הוא "Alpine 11 Passive". המוצר מכיל תמיכה עבור כל התושבות האחרונות של מעבדי אינטל מלבד האקסטרים (LGA1156, LGA1155, LGA1150 ו-LGA1151 החדשה), והוא יעיל עבור אלו בעלי מעטפת טרמית של עד 45W, כלומר מעבדים מסדרות ה-T (דוגמת Core i7 6300T). שילוב של מעבד מסוג רגי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by boxer555,

תשמעו חבר'ה אני בבעייה קשה אני לא יודע מה קרה :\ עשיתי אוברקלוק קטן לכרטיס מסך 7600gt הכרטיס שלי הוא של GIGABYTE ולכן הוא בא עם קירור פסיבי.. אז ככה אני מוציא את הקירור הפסיבי שם מאוורר עליו עכשיו לא היית שם משחה טרמית אני מתכוון על הCHIP של הVGA פתאום יש ירידת מתח ואני לא יכול להדליק את המחשב עכשיו אני מוציא את הכבל של המתח מהספק מכניס אותו מדליק ועוד פעם ניפתח ממש ל2 שניות ונפילת מתח קיצור הוצאתי את הכרטיס מסך חיברתי את הכבל של המתח לספק והכל עובד כרגע אני עובד על אותו המחשב רק עם כרטיס יותר חלש 6200 TURBO ויש מצב הכרטיס (7600 GT ) נשרף? או שאם אני שם עליו משחה טרמית (שאני יקנה מחר) זה יעזור? תענו לי מהר בבקשה זה דחוף חבר'ה :'(

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי ניסית להצמיד כמה שאפשר את גוף הקירור לזיכרונות עם הפד בדבקה , לאחר זאת ראיתי שיש 2 זיכרונות שלא מוצמדים לפד , יש מירווח של בערך חצי מילימטר , יש אפשרות לתקן זאת? והאם זה מסוכן לזיכרונות ? גוף הקירור אמור לקרר 4 זיכרונות בשורה . הכונה לקירור הארוך שבתמונה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, אני חדש פה בקהילה... עד כה היה נחמד ונעים לקרוא פה המשיכו כך... אוקיי אני אגש לבעיה... יש לי מעבד פרסקוט 3 ג'יגה ( pin 478 ) ויש לו מאוורר סטוק ( שהוא ממש על הפים לדעתי ) ... המעבד מגיע לטמפ' גבוהות במנוחה - 55 65 ... כן כן ואני יודע שהמעבד שלי הוא פרסקוט... ועל מנת שהמאוורר יקרר את המעבד הוא עובד ממש מהר ... מגיע ל 5000RPM בכיף.... והוא עושה לי רעש מעצבן בחדר... אז רציתי לקנות מאוורר חדש , יעיל ושקט... אז חשבתי לקנות את ה Thermaltake SilentTower http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0025/cl-p0025silentTower.htm הוא נראה טוב... והמפרט שלו נשמע מעניין... הוא פועל ב 21dba ( לא שאני מבין בזה ) חחחח וגם המחיר נשמע טוב 215 ש"ח ... אז מה אתם אומרים?

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. זה המעבד : General Information : Real Frequency : 1804.09 MHz Multiplier : 18x Low/High Multiplier : 18x / 18x Multiplier Locked : Yes Marketing Frequency : 2400.12 MHz Front Side Bus Information : Bus Speed : 100.2 MHz FSB Frequency : 400.9 MHz (QDR) Initial Frequencies : Frequency : 2400 MHz Bus Speed : 133.34 MHz (QDR) Multiplier : 18x Control Clock Frequency : Type : None Thermal Information : Thermal control TM1 : Yes - Enabled Thermal control TM2 : No Thermal Control Circuit : No Digital Thermal Sensor : No Clock Modulation (ODCM) En... No לוח אם: General Information : Manufacturer : ASUSTeK Computer INC. (Asus) Product : P…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי אני מנסה להגיע עם הכרטיס לאוברקלוק כמה שיותר גבוה, רק שכשאני עובר 290\445 (סטוק 250\405) הכרטיס נתקע, וחוץ מזה כבר ב- 285\ 440 הכרטיס ממש רותח (הצ'יפים של הזכרונות, על הליבה יש מאוורר בלבד). חוץ מזה שיש פה כמה FXים שעברו OC ממש גבוה, אז גם אני רוצה להשתתף בחגיגה . ככה הכרטיס נראה: http://www.asus.com/products/vga/v9520td/enlarge.htm הבנתי מהמאמר פה באתר שהדרך לקרר צ'יפים היא באמצעות צלעות קירור לזכרונות, רק שאני לא מוצא באף חנות ברשת כאלה צלעות, רק לזכרונות של המחשב. מישהו שקנה יודע איפה? ובכלל, מי שעשה לכרטיס הזה אוברקלוק, יש לו איזשהי המלצה לאיך לקרר? כדאי להוסיף גם מאוורר חדש? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by FastJack,

מצורף לינק לכתבה על Titan Fenrir TTC-NK85TZ CPU Cooler לפי מה שרשום שם נראה לי שהקירור הנ"ל זכה "במלוכה" http://www.bit-tech.net/hardware/cooling/2009/05/17/titan-fenrir-ttcnk85tz-cou-cooler/1

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אהלן, אני מחפש משטח קירור לנייד שלי E6400 תוצרת דל (14.1) דגשים שחשובים לי בו: -שקט (חשוב ברמות) -קומפקטי (אין לי צורך שיתמוך אפילו במחשבי 15, משום שהנייד הבא שלי הולך להיות 12 ככל הנראה) -USB HUB - לא חובה אצל בהחלט יתרון אין לי תקצי מוגדר לעניין אך ברור שאני לא אקנה משטח ב 2000 ש"ח. אין לי בעיה עם זה שיהיה מוזן ממתח חיצוני. על המלצותיכם אודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הנה תמונה של הכרטיס: http://img114.echo.cx/img114/9290/278l6wc.jpg כמו שאתם בטח רואים הוא של ASUS אומרים לי שאי אפשר אבל אני מאמין שכן הiceberoq 5 היותר ענקי במימידים הוא לgeforce 4MX440 ואומרים באתר שiceberoq 4 הוא לכל סדרת הgeforce 4 אך הוא מומלץ ל4TI וכאלה אני כבר הזמנתי אחד מפנדה הזמנתי את ה4 עכשיו אני מפחד שאני אקבל זה לא יתאים לי תזערו לי פה בבקשה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אהלן, אהלן. עד עכשיו ישב לי על המעבד Ultima 90i עם מאוורר אימתני ועשה עבודה יותר מבסדר. עבד אחלה. אני רוצה להחליף אותו. למה ? ככה בא לי. אחרי בירורים וקריאת מידע לרוב והשוואות וחיפושים וטחינת מוח מרובה, הסתבר ש MUGAN II נותן כרגע את יחס העלות תועלת הכי משתלמים. אפשר להשיג אותו ב KSP ב 195 שקלים. רק מה ... הוא ענק וכבד 880 גרם ללא מאווררים !! וגם תופס נפח ... אללה יוסטור. הצעות ?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by pppuser,

שלום. הצלחתי לעשות OC למעבד E6750 עם לוח gigabyte ga-p35--ds3l ולהיא אותו למצב של 3320 הרץ הוא יציב וגם בבדיקות עם OCCT הוא לא נופל על מאמצים במבחן של כמעט יום שלם (אני בעבודה והתוכנה מופעלת ללא הפסקה) הבעיה היא שכשאני מפעיל את המחשב מחדש או שיש כשאני מכבה ומוציא מהחשמל הוא "שוכח" את כל השינויים שעשיתי... השאלה שלי היא איך לשמור את השינויים שיהיו קבוע ושאני לא אצטרך לשנות כל פעם מחדש תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כעקרון נסגרתי על המפרט שאני רוצה להזמין מחול, אבל אני לא סגור בעיניין החיבורים וצינורות ... אני לא מבין באיזה קוטר צריכים להיות החיבורים והצנרת לביצועים אופטימליים .. מפרט המערכת : משאבה : MCP655 רדיאטור : SWIFTECH 2X120 + 3X120 בלוק למעבד : Dtek Fusion V2 מאווררים : scythe S-Flex 120mm X5 איזו צנרת אני צריך ? והאם אני צריך עוד חיבורים כלשהם או מתאמים לרדיאטור/משאבה/בלוק ? אני מזמין את כל הציוד מהאתר - http://www.sidewindercomputers.com

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. 145X12.5 וגם זה ב-1.95 עם מאוורר ריצפה ענק (ומרעיש מאוד) שיושב ליד המארז. 1.82 זה נחמד אבל אחרי שאני אסדר את נושא הקירור מים ואפתח את המעבד אני מקווה לראות משהו בסגנון ה-10X200 או לפחות 9.5X200..... MBPROBE מראה עכשיו 62 מעלות אחרי כמה שעות של FULL LOAD בעזרת F@A

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. תשמעו את הOC : Athlone 2500@Athlone 2800 1.8GHZ-2.2 GHZ (אולי זה 2150) 1.75 V ויש לי 60 מעלות במאמץ ו50 בלי מאמץ. כדי להמשיך? *הנתונים לא מדויקים ב100% כיוון שאני לא במחשב שלי כרגע.. אני יעדכן ברגע שאחזור הביתה...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. עשיתי OC לכרטיס מסך שלי GTX 260 של ASUS: Engine: 800Mhz Shader: 1650Mhz Memory: 2700Mhz ייתכן שמשחקים מסויימים לא מגיבים טוב עם OC וכתוצאה מכך יורד הFPS?? ועוד שאלה: הכרטיס שלי יתחמם גם אם הוא לא בעבודה רצינית בגלל הOC הזה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ofir123,

מה זה בדיוק סידור חוטים טוב? ברצוני לעגל את הכבלים מהסידי ללוח ומהדיסק הקשיח ללוח כל כמה גידים צריך לחתוך? אל תדברו איתי ATA דברים כאלה כי אני לא יודע למה כל אחד שייך.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים