עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כן אני יודע שזה ממש לא מעשי ופשוט מטורף לחשוב בכלל להפעיל את זה בבית כי זה עושה רעש מטורף שלא מהעולם הזה : וזה יגדיר מחדש את המושג "מנחת מטוסים בחדר" אבל אני ממש חייב לנסות את זה.........במקום שלא יפריע.......... ומי שלא מודע לכמות האוויר שזה מוציא אז אפשר להגיד שזה מסוגל להעיף אבנים בכיף :smoke: ;D ומי ששואל "למה לעזאזל!?!?!?!" אז זה כי יותר מידי משעמם לי!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by omriel12,

אני מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך דרך התוכנה שמקבלים עם הכרטיס מסך של ATI. המפרט שלי: Intel Core 2 Dou E7500 2.93Ghz ASUS P5QPL-AM Ceon 3GB RAM 667Mhz Sapphire ATI Radeon HD5750 512MB CoolerMaster 460W הנה תמונה של הכרטיס מסך במצב מנוחה כמו שאתם רואים (Activity = 0) מה וכמה הייתם ממליצים לי לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. הנה תמונה של הכרטיס: http://img114.echo.cx/img114/9290/278l6wc.jpg כמו שאתם בטח רואים הוא של ASUS אומרים לי שאי אפשר אבל אני מאמין שכן הiceberoq 5 היותר ענקי במימידים הוא לgeforce 4MX440 ואומרים באתר שiceberoq 4 הוא לכל סדרת הgeforce 4 אך הוא מומלץ ל4TI וכאלה אני כבר הזמנתי אחד מפנדה הזמנתי את ה4 עכשיו אני מפחד שאני אקבל זה לא יתאים לי תזערו לי פה בבקשה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by JonyPony,

מחפש קירור יעיל ושקט עבור מעבד i7-2600k השקט הינו הדבר החשוב, ולאחר מכן יעילות הקירור. לא מתוכנן OC בעתיד. חשבתי לרכוש את המערכת קירור-מים סגורה של ANTEC אבל על-פי כל הביקורות, היא לא שקטה במיוחד. :-\ המחיר אינו פונקציה, אבל בואו לא נעוף על קירורים ב-600ש"ח ומעלה. תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by aviram20,

מישהו יודע מה עושים מה צריך לעשות ? איך אני עושה איתה OC ואיך אני קובע שהיא תעבוד כל פעם שאני מעלה את מערכת ההפעלה? אני לא מבין כלום בתוכנה הזאתת! מנהלים , זה מתאים יותר לפורום OC וקירור?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Eluha,

לא תעמינו אבל לאחר החלפת מעבד מPENTIUM D820 לE8300 אני מבין מזה OC תמונה אם תוצאה לא רעה SPI לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: E8300 2.83 זיכרון: CORSAIR XMS2 800MHZ DDR2 וכמה שאלות: 1. זיכרונות 1:1 BUS:430 זה אומר שאני בOC על זכרונות 860MHZ (וזיכרונות שלי 800MHZ CORSAIR) מה אני צריך לעשות בשביל שזיכרונות לא יכנסו לOC? 2. כשה ניסיתי בהתחלה לשנות את PCI ל100MHZ המע' עשתה שיחזור מוזר לא? התפלתי מהטמפ' נמוכות : מנוחה 35-41 מאמץ 50-56 [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by boxer555,

תשמעו חבר'ה אני בבעייה קשה אני לא יודע מה קרה :\ עשיתי אוברקלוק קטן לכרטיס מסך 7600gt הכרטיס שלי הוא של GIGABYTE ולכן הוא בא עם קירור פסיבי.. אז ככה אני מוציא את הקירור הפסיבי שם מאוורר עליו עכשיו לא היית שם משחה טרמית אני מתכוון על הCHIP של הVGA פתאום יש ירידת מתח ואני לא יכול להדליק את המחשב עכשיו אני מוציא את הכבל של המתח מהספק מכניס אותו מדליק ועוד פעם ניפתח ממש ל2 שניות ונפילת מתח קיצור הוצאתי את הכרטיס מסך חיברתי את הכבל של המתח לספק והכל עובד כרגע אני עובד על אותו המחשב רק עם כרטיס יותר חלש 6200 TURBO ויש מצב הכרטיס (7600 GT ) נשרף? או שאם אני שם עליו משחה טרמית (שאני יקנה מחר) זה יעזור? תענו לי מהר בבקשה זה דחוף חבר'ה :'(

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by almog1620,

היי. יש ברשותי LENOVO THINKCENTRE M58. ידוע לי שיש לו לפחות 3 מאווררים - אחד בספק, אחד למארז ואחד למעבד. אך האם יש מאוורר שמסתתר בקדמת המארז בין דופן המארז לבין מכסה הפלסטיק המגושם שנמצא בקדמת המארז??? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ybe,

המהרתי את הכרטיס מסך:235/535@175/400.(riva tuner) המהרתי את המעבד:1467@1617.(easy tune + תוספת למתח המעבד7.5% ) 3D MARK 2001 ציון מקורי:6580 ציון חדש8095. על פי תומס: שימו לב תומס משתמש במעבד 1667+ti 500 ומקבל 7783 בלבד. מסקנה : geforce 3 ti 200 קניה מעולה!!. השאלה: איך אני מצליח להתקדם בהמהרה עם המעבד(נתקעתי ב-1617) אני משתמש בתוכנה easy tune. ובנוסף , למרות שאני מבצע save (בתוכנת easy tune)לאחר שאני מאתחל את המחשב מחדש המעבד חוזר למהירות המקורית שלו כיצד אני יכול לקבע את המהירות החדשה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. עכשיו יש לי בעיה :s05: יש לי לוח DFI lanParty המאוורר של הצ'פסט צמוד לכרטיס מסך, למי שמכיר את הלוח אז הכרטיס מסך יושב עליו ממש! מה אני עושה, אי אפשר לסבול את הרעש הזה בשום אופן

• 34 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. זה המעבד : General Information : Real Frequency : 1804.09 MHz Multiplier : 18x Low/High Multiplier : 18x / 18x Multiplier Locked : Yes Marketing Frequency : 2400.12 MHz Front Side Bus Information : Bus Speed : 100.2 MHz FSB Frequency : 400.9 MHz (QDR) Initial Frequencies : Frequency : 2400 MHz Bus Speed : 133.34 MHz (QDR) Multiplier : 18x Control Clock Frequency : Type : None Thermal Information : Thermal control TM1 : Yes - Enabled Thermal control TM2 : No Thermal Control Circuit : No Digital Thermal Sensor : No Clock Modulation (ODCM) En... No לוח אם: General Information : Manufacturer : ASUSTeK Computer INC. (Asus) Product : P…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by gal.w,

יש לי athlon xp 1800+ שעובד בטמפ' של 57- 60 מעלות האם צריך להוסיף קירור?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by gal651,

היי חברים וחג שמח! בתקופה האחרונה הטמפרטורה גבוהה, חם והקיץ מתקרב. ברצוני להכין את המחשב לימים החמים ולקיץ. שאלתי היא האם ניקוי המחשב מאבק בעזרת ספריי אוויר דחוס הוא יעיל, ויוביל לירידה בטמפרטורת המחשב גם במנוחה וגם במאמץ (גיימינג במשחקים כמו bf4, titanfall וכו...) ואם לא כיצד אתם מכינים את המחשב לימים החמים? אשמח לעזרה ותודה לעוזרים (: עריכה: מערכת הקירור: ברשותי מארז p280 שהוספתי לו שני מאווררים מקדימה שמכניסים אוויר קירור למעבד: noctua nh-d14 כרטיס מסך: 7970 windforce x3

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by tomyem,

שלום, יש לי מעבד E8400 עם הקירור המקורי, והוא נעשה קצת רועש לאחרונה... אני מחפש קירור שקט יותר ויעיל יותר, בסביבות ה100-150 (אם יש המלצות ממש טובות אז אפשר גם ביותר) אני אשמח גם לדעת איך בדיוק אני מתקין אותו... תודה, תומר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by eviatarp,

זהו המפרט שלי: מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz זיכרונות: 2XKINGSTON 2GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 Series לוח אם: gigabyte ga-ep43-ds3l אני לא מבין באוברקלוקינג ואשמח אם מישהו יעזור לי(כל מידע נוסף שתצטרכו תשאלו). האם כדאי לעשות אוברקלוק למעבד או לזכרונות או לכרטיס מסך ואם כן בכמה זה ישפר את הביצועים של המחשב?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. לא עוד קירור סטוק: חברת Arctic מביאה אל השוק קירור פאסיבי (ללא מאווררים) עבור המעבדים החסכוניים של אינטל במחיר שווה לכל נפש אנחנו רואים לאחרונה מגמה ההולכת ומתפתחת שלמוצרים העשויים על טהרת הקירור הפאסיבי, כלומר חסר המאווררים, ואל המגמה מצטרפת חברת Arctic (הידועה גם כ-Arctic Cooling עבור חטיבת הקירור שלה) עם קירור פאסיבי עבור מעבדי אינטל הפשוטים יותר. הקירור החדש שלה משתייך לסדרת ה-Alpine ושמו הרשמי הוא "Alpine 11 Passive". המוצר מכיל תמיכה עבור כל התושבות האחרונות של מעבדי אינטל מלבד האקסטרים (LGA1156, LGA1155, LGA1150 ו-LGA1151 החדשה), והוא יעיל עבור אלו בעלי מעטפת טרמית של עד 45W, כלומר מעבדים מסדרות ה-T (דוגמת Core i7 6300T). שילוב של מעבד מסוג רגי…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מה המצב? אז ככה: מפרט בחתימה. כרגע אני באוברקלוק ל 11X200, יושב על פריים 95 כבר 3 שעות, שמעתי שצריך 6 אז אני מחכה לפני שאני אמשיך הלאה מצורפת תמונה ממהלך ריצת הפריים. אלו הטמפרטורות פחות או יותר: טמפ' מעבד 44-45, הרד דיסק קבוע על 38, צ'יפסט 25-27, מאוורר מעבד על 1650-1700 סל"ד, מאוורר ספק על 1300-1400 סל"ד. טמפ' חדר 24-25 מעלות. ע"פ ה OPN של המעבד, המעבד עמיד בעד 100 מעלות, אז 44 במאמץ נראה לי בהחלט נמוך. אני רוצה להעלות כרגע ל 11.5X200 (אני מעדיף כרגע בלי אוברקלוק לזיכרון וללוח, רק למעבד). אתם חושבים שהמחשב יהיה יציב ב 2300 מה"ז במתח של 1.54 וולט?(ככה הוא בא) או שאני אצטרך להעלות? אם כן כמה לעלות בלי לסכן את המעבד?(אני לא רוצה מעבד בן שבוע חרוך) תודה מראש! …

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אהלן אנשים טובים, כפי שכתוב בכותרת הת'רד אני מעוניין לבצע פלאש לביוס של הכרטיס מסך שלי (Radeon 9500 Pro-של Sapphire) ואז לעשות לו אוברקלוק עד כמה שאפשר. בשביל מטרה זו אני עומד לקנות גם בלוק מים (Maze4GPU של DD) והיטסינק לזכרון של הכרטיס מסך (Coolermaster CRC-U01 Copper Memory Heat Sinks). השאלות שלי הן: *מהו הביוס של הכרטיס מסך המתקדם ביותר אליו אני אוכל לעשות פלאש? *האם אני אוכל לעשות אוברקלוק לאחר ביצוע הפלאש לכרטיס מסך עם הביוס החדש? *האם בקירור כרטיסי מסך עדיפים המים על הקירור אוויר או שבמקרה זה האוויר עדיף? *אולי זאת קצת אירונית, אבל האם תוכלו להסביר לי בשלבי ביצוע הפלאש או לתת לי מדריך לביצוע הפלאש לכרטיס מסך? *מה דעתך על הבלוק לכרטיס מסך ועל ההיטסינק לזכ…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by WitheNoise,

היי עברתי על רוב (אם לא על כל) הנעוצים, ולא מצאתי תוכנה מומלצת לבדיקת טמפ'. אני יודע שיש פנלים קדמיים עם חישניי טמפ' אבל אני מניח שישנם עוד דרכים, ואם בטמפ' עסקינן מה הדרך הכי טובה לבדוק טמפ' ב Idle וב Load (אני רוצה לבדוק הפרשים, בלי קירור מים ועם קירור מים בשני המקרים, ללא OC). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום חבר'ה, אני בשלבי OC דיי מתקדמים, אני מבצע בדיקת מאמץ כבר 8 דקות ,הכל נראה בסדר, מתי להפסיק?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by taotao,

אני מוריד עכשיו תתוכנה 3DMARK יצא לי לקרוא כמה וכמה הודעות ולפי מה שהבנתי היא לא לOC עצמו אלה רק לראות תוצאות של לפני ואחרה ראיתי המלצות לתוכנות כמו ATI TOOL אני שואל אם זאת גם תוכנת בדיקה לפני וארה או שאיפשר לעשות איתה OC לכרטיס מסך כמו שלי NVIDIA FX 5700LE256MB DDR

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אז כמו שכתבתי בכותרת אני מתלבט בין שלושה מאווררים שיתנו לי גם שקט וגם דחיסת אוויר טובה למארז יש את גירסת ה 1450RPM http://www.scythe-usa.com/product/acc/051/d1225c12b1ap_detail.html גירסת ה1200RPM http://www.scythe-usa.com/product/acc/002/sflex_detail.html Noctua 120MM Case Fan NF-P12-1300Rpm http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=12&lng=en&set=1 אם זה חשוב אז יש לי מארז די פשוט של HEC 6a19 אני בצעד להפוך את המחשב לחרישי למי שמכיר את המאווררים מקרוב ושמע אותם זה יעזור תודה. נ.ב לא כתבתי תקציב כי איני מעונין באחרים ואני יודע את המחירים של המאווררים הנ"ל

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן, אהלן. עד עכשיו ישב לי על המעבד Ultima 90i עם מאוורר אימתני ועשה עבודה יותר מבסדר. עבד אחלה. אני רוצה להחליף אותו. למה ? ככה בא לי. אחרי בירורים וקריאת מידע לרוב והשוואות וחיפושים וטחינת מוח מרובה, הסתבר ש MUGAN II נותן כרגע את יחס העלות תועלת הכי משתלמים. אפשר להשיג אותו ב KSP ב 195 שקלים. רק מה ... הוא ענק וכבד 880 גרם ללא מאווררים !! וגם תופס נפח ... אללה יוסטור. הצעות ?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by K0sTa,

http://planet.nana.co.il/0pnt/agp.JPG חברה מה הסעיף הזה והסעיף CPU thermal-throttling עושים ? תודה :-*

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by DJPOWER,

האם שווה לי להביא את החלקים הבאים מהאתר הבא http://www.frozencpu.com/ex-pmp-20.html?mv_pc=948 http://www.frozencpu.com/ex-rad-44.html?mv_pc=501 88 דולר החלקים 44 דולר משלוח יש אתרים יותר זולים ששולחים לישראל? האם החלקים טובים?(אני מוסיף בלוק אחר כך ..)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים