עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dolby71,

אני שוקל לקנות את Dragon AX-01SLD ALUMINUM של chieftech מה דעתכם עליו? שווה להשקיע?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by boxer555,

תשמעו חבר'ה אני בבעייה קשה אני לא יודע מה קרה :\ עשיתי אוברקלוק קטן לכרטיס מסך 7600gt הכרטיס שלי הוא של GIGABYTE ולכן הוא בא עם קירור פסיבי.. אז ככה אני מוציא את הקירור הפסיבי שם מאוורר עליו עכשיו לא היית שם משחה טרמית אני מתכוון על הCHIP של הVGA פתאום יש ירידת מתח ואני לא יכול להדליק את המחשב עכשיו אני מוציא את הכבל של המתח מהספק מכניס אותו מדליק ועוד פעם ניפתח ממש ל2 שניות ונפילת מתח קיצור הוצאתי את הכרטיס מסך חיברתי את הכבל של המתח לספק והכל עובד כרגע אני עובד על אותו המחשב רק עם כרטיס יותר חלש 6200 TURBO ויש מצב הכרטיס (7600 GT ) נשרף? או שאם אני שם עליו משחה טרמית (שאני יקנה מחר) זה יעזור? תענו לי מהר בבקשה זה דחוף חבר'ה :'(

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. ערב טוב. יש לי את המארז Coolermaster 690 ללא חלון. איתו הגיעו עוד 4 מאווררים 120CM בתצורה הזו: קדמי מכניס, אחורי מוציא - תחתון מכניס ועוד אחד בדלת מוציא. ישנן הערות על התכנון? לעניין: כשניקיתי את המחשב היום, שמתי לב שדחיפת האוויר של המאווררים לא משהו בלשון המעטה. (מחוברים ללוח ועובדים בשיא עוצמה. (לפחות עפ"י הגדרת ה Bios). לכן חשבתי להחליפם. חשבתי על שלישית כאלה ועוד אחד קדמי לפי המלצותיכם. אני מעדיף אחד עם LED כחול. במהלך הניקוי גיליתי שגוף הקירור של הגשר הצפוני רופף. ולכן הטמפ' שלו היא 82 מעלות במנוחה. הוא מתחבר ללוח ע"י תופסני פלסטיק לבנים שלא הבנתי איך להדק. אשמח לעזרה. עוד שאלה קטנה, יש לי קירור למעבד כל שהוא של CM, לא זכור לי דגם כי המחשב בן כמה שנים. יש עליו מאוורר…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by matan007,

לפני שבועיים שאלתי לגבי קירור יד-2 פה באתר. העסקה לא יצאה לפועל עקב מרחק מהמוכר. בקיצור אני עדין מחפש יד-2 ומצאתי את זה: http://www.arctic.ac/en/p/cooling/cpu/4/freezer-7-pro-rev.-2.html?c=2181 אך הוא? אגב מעבד פנום 2 965

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם, ובכן הגיע הזכרון שהזמנתי MUSHKIN 512 DDR 3200 BLACK, הבנתי שהזכרון הזה טוב לOC. אז ככה, עכשיו עם הזכרונות החדשים המחשב שלי מוכן לOC. יש לי - ==== לוח אם : Epox ep 8rda+ מעבד : AXP 1700 DLT3C(!) tberd מאורר : SK7+SF2 מארז מקורר היטב. עכשיו, מה בדיוק אני עושה ? מה הסדר של הפעולות? יש בכלל? או שאני יכול ישר לשים באס 195,מכפלה 11 ואולי קצת עוד מתח? תשובות והסברים יתקבלו בברכה ועוד משהו, קראתי את המדריך באתר וזה לא כ"כ עזר לי

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by mtao21,

אם המשאבה ה Swiftech MCP35X-BK™ 12 VDC Pump יכולה לסחוב עם 2 רדיאטורים ה XSPC RX360 Extreme Performance Radiator Version 2 העבים? גם בלוק למעבד+2בלוקים כרטיס מסך או אפילו 3.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by -OmeR-,

שלום. הרכבתי את הגוף קירור שהמלצתם לי עליו (XP-90) והוא מעולה! ותודה רבה. (וקניתי TT Smart Fan Blue Led 90mm) עכשיו, העלתי את המהירות...תמונה מ-CPU-Z הטמפ במנוחה היא 37 מעלות ועם פריים 95 (כבר פועל רבע שעה) הוא לא עובר את ה-44 מעלות שהמאורר על המינימום והוא לא עובר את ה41 מעלות שהמאורר על המקסימום...אז רציתי לדעת אם הדברים בסדר (ובכלל האם הטמפ' טובות) מתח למעבד 1.575 (האם המתח באמת כזה? כי זה מראה בתוכנות 1.52!) יחס 1:1 לזיכרונות השארתי מתח רגיל (2.6) AGP על Fixed אם זה יעזור אתם יכולים להסתכל המפרט (חתימה) וחשוב להדגיש (ניראה לי) שיש לי לוח ABIT תודה.

• 33 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by haitin,

what is the max temprature which my cpu shouldnt pass, or it will start auto lowering performance in? 60c? or less?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Or ei,

אני עובד פה במפעל שנאים ויש פה מאוררי 230V של SUNON הם עשויים מברזל ועבים פי 2 מאחד רגיל מישהו מכיר אותם ? יש לחברה אתר או משהו ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by HunterVee,

יש לי מעבד מסוג: Processor Properties: Manufacturer AMD Version AMD Athlon 64 Processor 3000+ External Clock 200 MHz Maximum Clock 3000 MHz Current Clock 1800 MHz Type Central Processor Voltage 1.7 V Status Enabled Socket Designation Socket 939 והוא בלי מאמץ בסביבות ה 22-26 מעלות.... וכשפועלים אצלי משחקים כמו DOOM 3 או דברים כבדים כאלה יחד עם תוכנת האימיול והאנטי-וירוס של מקפי (אני מדבר על כל הישומים האלו בו זמנית) הטמפרטורה מגיעה ל 28-32 במקסימום... האם זה טוב או שאני צריך לשקול מערכת קירור מים? מה דעתכם ? אני אשמח לקבל תשובה. בתודה מראש קובי. ???

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Eluha,

לא תעמינו אבל לאחר החלפת מעבד מPENTIUM D820 לE8300 אני מבין מזה OC תמונה אם תוצאה לא רעה SPI לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: E8300 2.83 זיכרון: CORSAIR XMS2 800MHZ DDR2 וכמה שאלות: 1. זיכרונות 1:1 BUS:430 זה אומר שאני בOC על זכרונות 860MHZ (וזיכרונות שלי 800MHZ CORSAIR) מה אני צריך לעשות בשביל שזיכרונות לא יכנסו לOC? 2. כשה ניסיתי בהתחלה לשנות את PCI ל100MHZ המע' עשתה שיחזור מוזר לא? התפלתי מהטמפ' נמוכות : מנוחה 35-41 מאמץ 50-56 [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום החלטתי לעשותOC לכרטיס מסך שלי: 6800gs רציתי לשאול עד איזה מעלות הוא יכול להגיע? במקסימום שלו ועוד שאלה, האם התדר של הזכרונות גם חשוב? והאם הם מעלים את הטמפרטורה או שעדיף לעלות רק את מהירות הליבה? תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by MoSQuiTo,

האם יש סכנות למקלדת בפתיחת מקלדת? ??? זה משנה עם היא מולטימדיה? ??? אם יש לכם גם סתם טיפים מנסיון אישי או בכלל מאיפשהו אני לא יתנגד תודה!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. חשבתי לעשות OC עם הכרטיס שלי סתם לכיף, לראות כמה אפשר לסחוט ממנו.. עכשיו אני כבר הרבה זמן לא בעניינים. איזה תוכנות טובות ומדוייקות יש היום?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by mulki,

שלום, אני קונה מחשב ובפורום אחר אמו לי שעדיף לי לקחת ATHLON 640 מאשר 645 ופשוט לעשות לו OC. (ההבדל במחיר בינהם הוא 100 ש"ח. או 20%). עכשיו הבנתי שOC יוצר בלאי, ולכן הייתי רוצה לדעת מה תהיה מידת הבלאי? תוך כמה זמן יהיה כבר נזק כזה למעבד שהוא לא יוכל להחזיק את השעון המקורי שלו? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שידרגתי לאחרונה ממעבד 5200+ למעבד הנ"ל והטמפרטורה שלו נעה בין 59-63 במנוחה ומגיע לעד 69 במשחקים/עבודה :-\ (חדר ממוזג) יש עליו קירור של זלמן - ZALMAN 9500 LED והחלפתי כמובן את הגריז הטרמי בהחלפה (נראה לי שמרחתי יותר מדי) המארז של קולר -מסטר מספיק מרווח ועם המעבד הקודם הטמפ' היו באיזור ה 40-45 נכנס אויר מקדימה יוצא מאחורה (מאוורר 13) ומלמעלה (מאוורר 8) באתר החברה רשום שהטמפרטורות של המעבד נעות בין 55-65 , אולי אני לא צריך לדאוג אבל במשחקים הטמפ' כאמור עולה על 65 יש סיבה לדאגה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. דוד שלי עשה אוורקלוק למעבד שלו עם הקירור המקורי של הפנטיום 4, מ-2000MHZ הוא הגיע ל-2670, משהו כמו 133MHZ FSB. המחשב יציב מאוד, והטמפרטורות 47 בטעינה מלאה, ו-42 במצב מנוחה, סביר?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אז ככה, יש לי ג'יפורס TI 4200 128 מגה של חברת Leadtek, היום הורדתי ממנו את הסינקים כדי להעיף את המשחה הישנה ולהשים במקומה Arctic silver 3,(המוד סויים בהצלחה ) עכשיו, ראיתי שיש לי חיישן על הליבה, האם אני יכול להוריד תוכנה שתראה לי את המעלות של הכרטיס או שהחיישן הזה הוא רק בשביל שהכרטיס יידע להתאים את מהירות המאורר לחום? תודה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מה עדיף לי לקחת? זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1404&products_id=5820 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_926_1614&products_id=4943 ולמה? תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, יש לי לוח אם asus p9x79 deluxe וקירור למעבד noctua nh-d14. המעלות של המעבד i7 3930k נמוכות יחסית(עד 60 מעלות במאמץ), הבעיה היא שהיום בזמן משחק של חצי שעה בערך, קיבלתי התראה מהתוכנה של ASUS שהטמפרטורה של הלוח אם הגיע ל 60 מעלות צלסיוס. למה זה קרה והאם זה מסוכן? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by esaly,

אם כן...איך הוא לעומת הBIG TYPHOON? תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, אני חדש פה בקהילה... עד כה היה נחמד ונעים לקרוא פה המשיכו כך... אוקיי אני אגש לבעיה... יש לי מעבד פרסקוט 3 ג'יגה ( pin 478 ) ויש לו מאוורר סטוק ( שהוא ממש על הפים לדעתי ) ... המעבד מגיע לטמפ' גבוהות במנוחה - 55 65 ... כן כן ואני יודע שהמעבד שלי הוא פרסקוט... ועל מנת שהמאוורר יקרר את המעבד הוא עובד ממש מהר ... מגיע ל 5000RPM בכיף.... והוא עושה לי רעש מעצבן בחדר... אז רציתי לקנות מאוורר חדש , יעיל ושקט... אז חשבתי לקנות את ה Thermaltake SilentTower http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0025/cl-p0025silentTower.htm הוא נראה טוב... והמפרט שלו נשמע מעניין... הוא פועל ב 21dba ( לא שאני מבין בזה ) חחחח וגם המחיר נשמע טוב 215 ש"ח ... אז מה אתם אומרים?

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. זה המעבד : General Information : Real Frequency : 1804.09 MHz Multiplier : 18x Low/High Multiplier : 18x / 18x Multiplier Locked : Yes Marketing Frequency : 2400.12 MHz Front Side Bus Information : Bus Speed : 100.2 MHz FSB Frequency : 400.9 MHz (QDR) Initial Frequencies : Frequency : 2400 MHz Bus Speed : 133.34 MHz (QDR) Multiplier : 18x Control Clock Frequency : Type : None Thermal Information : Thermal control TM1 : Yes - Enabled Thermal control TM2 : No Thermal Control Circuit : No Digital Thermal Sensor : No Clock Modulation (ODCM) En... No לוח אם: General Information : Manufacturer : ASUSTeK Computer INC. (Asus) Product : P…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by mrbig,

הסבירו לי איך לפתוח 4 צינורות עיבוד נוספים בעזרת התוכנה RIVA TUNER אבל אני לא מצליח (לא יודע איך להעלות את מהירויות השעון והבנתי שיש מה להעלות) בדקתי בתוכנה והגעתי למסך שבו ניתן להעלות את מהיריות השעון (המהיריות המקוריות הם 300 ו 500 ) אבל אני לא מצליח להעביר שם TEST כולם נכשלים לאחר OVERCLOCK וגם TEST במהירות שעון מקורית נכשל אז אני מניח שאני עושה משהו לא בסדר אם אפשר עזרה איך עושים את זה אולי בתוכנה מקורית של NVIDIA או משהו כזה תודה ושבת שלום

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אז כמו שכתבתי בכותרת אני מתלבט בין שלושה מאווררים שיתנו לי גם שקט וגם דחיסת אוויר טובה למארז יש את גירסת ה 1450RPM http://www.scythe-usa.com/product/acc/051/d1225c12b1ap_detail.html גירסת ה1200RPM http://www.scythe-usa.com/product/acc/002/sflex_detail.html Noctua 120MM Case Fan NF-P12-1300Rpm http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=12&lng=en&set=1 אם זה חשוב אז יש לי מארז די פשוט של HEC 6a19 אני בצעד להפוך את המחשב לחרישי למי שמכיר את המאווררים מקרוב ושמע אותם זה יעזור תודה. נ.ב לא כתבתי תקציב כי איני מעונין באחרים ואני יודע את המחירים של המאווררים הנ"ל

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.