עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by BeNzZy-BoY,

התחלתי באובר קלוק אחרי הפירמוט אז העלתי בהתחלה את הבאס ל-182.. מכיוון שהפריים שלי לא עובד טוב (אין לי מושג למה :) אז השתמשתי בתוכנה hot cpu tester שדרך אגב תוכנה מעולה! ;D קיצר היא עשתה בדיקה של איזה 6 שעות בערך וכשהיא סיימה היא שלחה את הפרטים האלו.. האם זה אומר שהמחשב יציב לבינתיים ? ??? הנה הפרינט סקרין : http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/test-hotcpu.jpg

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by 00Amir,

טוב , שוב פעם השעות של הלילה עושות את שלהן... משחקים משחקים משחקים , עוד קצת ועוד קצת... ואז זה קורה ! לא בדיוק 5Ghz אלה 5Ghz-8Mhz = 4992Mhz הצלחתי להריץ סופר פי ולמעשה לשבור את השיא שלי ברשימת הטופ 10 תוצאה של 9.178ש' למרות שאני יודע שהחברים עם הסנדי ברידג' כבר מזמן העיפו אותי מצורפים תמונות סופר פי ו CPU Z - התמונות באיכות של איפון 4 כי כאשר פתחתי פוטושופ איבדתי יציבות כבוד רב לקירור ה Mugen 2 שמצליח להחזיק בצורה מעולה! את ציון הנכשל יקבל הלוח אם p55-ud3 (שכמובן לא מתאים לתפקיד) זהו, אני אחזור לשאר הצעצועים שלי עד שאשתעמם שוב [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by rani,

אז ככה יש לי מעבד P4 3 Ghz תושבת 478 וקירור Big Typhoon המארז שלי מאורר ב5 מאוורים מארז (צבוענים ) ומאווררים על הספק. אז בעיקרון יש פוטנציאל. עשיתי כבר בעבר אוברקלוק ל3.6 אבל כשעשיתי את האוברקלוק ירדה לי מהירות הזיכרון בדרך. ובואו נגיד כזה דבר ני חובבן כי הדבר היחידי שאני עושה זה מעלה את המיהרות בכול מכפלה טיפה ומעלה את הזרם בדרגות לפי מה שנירא לי...כול הקטע של הבדיקות אני ממש לא מבין. כמובן שקראתי את המדריך לאוברקלוק אבל הוא לא ממש עזר לי. בקיצור, כשאני עושה אוברקלוק אני צריך להשנות אותו ל1על1 ולא להשאיר אותו על אוטומטי כדי שמהירות הזיכרון לא תרד? ובואו נגיד שאני רוצה להגיע ל3.8 כמה זרם אני צריך להוסיף למעבד? ומה אני בדיוק צריך לראות בתוכנות לבדיקת יציבות (וכמובן ש…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by sabosal,

מה לא עשיתי בשביל להכניס קצת שקט לחיי. עברתי למארז sonataIII וקניתי Scythe ZIPANG, מעוד מאוורר מארז שקט מאוד של Scythe. ועד לפני חודש הכל היה בסדר. אבל אז הכרטיס מסך הסורר התחיל להרעיש. לא חריקות של מאוורר מלוכלך, אלא קולות יניקה חזקות מהרגיל. (הטמפ' אגב, גם במעבד וגם בכרטיס מסך, על 52 במנוחה.). ניסיתי לנקות ולשמן את המאווררים של הכרטיס מסך, אבל זו לא הבעיה. נמאס לי מהרעש הנוראי הזה, ואני מתלבט מה לעשות. האפשרויות שהבנתי שמוצבות מולי הן, מעבר לקירור פסיבי של הכרטיס מסך (Nvidia 9800gt שנקנה עם oc קטן) והאפשרות השניה היא להשקיע קצת (הרבה) יותר ולהינות משקט מוחלט(?). נשבר לי מהקירור אוויר, אבל איני מתכוון לבצע O.C למחשב. איזה רכיבים מומלצים לצרכים האלה? (כאמור, שקט מקסימלי, …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by haimiko84,

אהלן תוכנת הEverest Home Edition מראה לי שהמעבד שלי על 70-71 מעלות. בדקתי דרך ה-BIOS והוא מראה לי 45-44 מעלות. מה גם שאם המעבד היה מגיע לטמפרטורה של 60, הוא היה מכבה אוטומטית את המחשב. התוכנה מן הסתם מזייפת, יש איזו תוכנה אמינה שאפשר לסמוך עליה? תודה מראש, חיים.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by taltsahi,

יש לי לוח אם MSI PLATINOM K8N NEO2 עם מערכת קירור מים של טרמל טייק (שעובדת במלואה) האוברקלוקינג לא פועל והמעבד עדיין מגיע לי ל 88+ מעלות בלי שום תוכנה מיוחדת שפועלת. מה יכולה להיות הבעיה??? אין לי אבק במאוורר של המערכת והמים במשאבה מלאים. HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by adamginz,

אני עושה הזמנה מJabtech הם התחילו לשלוח לארץ במחיר סביר של 20 $ ואני מתלבט בין שני הסינקים . אני אישית מעדיף את הSwiftech כי אני לא אוהב את כל הגודל והנחושת שיש בThermalright במיוחד שהם מציגים ביצועים שווים. מה אתה חושבים?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. לילה טוב מבקש המלצה למדריך לאובר קלוק לכרטיס מסך. 8800gt תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שאני משחק Crysis WARHEAD ומעלה את הדרישות גרפיקה לgamer כל כמה שניות מופיעה לי הודעה ...shader error כשאני מוריד לmainstream המשחק עובד בסדר ואין הודעות שגיאה. אני משחק עם AOC TFT1780 17" LCD על 1024*768???? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום רב! היום שמתי לב שאני יכול לחבר רק שלוש מאווררים ללוח אם. אם אני ארצה לחבר 4 אני לא אוכל? תודה מראש!

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Spyro,

שלום, אני רוצה ללמוד קצת על איך עושים OC לזכרונות, למעבדים וכו'... במקום לבקש ממשהו בפורום לבזבז זמן יקר להסביר לי, חשבתי שבטח יש מדריכים שיכולים ללמד אותי את הבסיס. אם משהו מכיר מדריך טוב לOC עדיף בעברית כמובן אבל אין בעיה גם באנגלית אני אשמח לקרוא אותו. או אם למשהו יש דרך יותר טובה להתחיל ללמוד על OC אני גם אשמח לדעת מה מי ואיך...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מה הגודל של משאבה כזאתי? כתוב במדריך כאן שהיא צריכה לספק 2000 ליטר בשעה... זה לא קצת הרבה? יש לי משאבה דיי פיצפונת,מה המידות של משאבה בריאה צריכות להיות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by boxer555,

תשמעו חבר'ה אני בבעייה קשה אני לא יודע מה קרה :\ עשיתי אוברקלוק קטן לכרטיס מסך 7600gt הכרטיס שלי הוא של GIGABYTE ולכן הוא בא עם קירור פסיבי.. אז ככה אני מוציא את הקירור הפסיבי שם מאוורר עליו עכשיו לא היית שם משחה טרמית אני מתכוון על הCHIP של הVGA פתאום יש ירידת מתח ואני לא יכול להדליק את המחשב עכשיו אני מוציא את הכבל של המתח מהספק מכניס אותו מדליק ועוד פעם ניפתח ממש ל2 שניות ונפילת מתח קיצור הוצאתי את הכרטיס מסך חיברתי את הכבל של המתח לספק והכל עובד כרגע אני עובד על אותו המחשב רק עם כרטיס יותר חלש 6200 TURBO ויש מצב הכרטיס (7600 GT ) נשרף? או שאם אני שם עליו משחה טרמית (שאני יקנה מחר) זה יעזור? תענו לי מהר בבקשה זה דחוף חבר'ה :'(

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אודה למי שמספק שירות זה ליצור קשר תודה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by taotao,

אני מוריד עכשיו תתוכנה 3DMARK יצא לי לקרוא כמה וכמה הודעות ולפי מה שהבנתי היא לא לOC עצמו אלה רק לראות תוצאות של לפני ואחרה ראיתי המלצות לתוכנות כמו ATI TOOL אני שואל אם זאת גם תוכנת בדיקה לפני וארה או שאיפשר לעשות איתה OC לכרטיס מסך כמו שלי NVIDIA FX 5700LE256MB DDR

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Gliding,

ניסיתי למצוא באתרים של חנויות שאני מכיר בלוק קירור מים..ומצאתי רק אחד של זלמן שנראה לי סתם גדול ומיותר אני יודע שיש בלוק פשוט יותר, רק לא מצליח למצוא אותו...איפה בעצם משיגים? יותר פשוט אגב, בעיקר בפרמטרים של התקנה ומחיר עריכה: מסתבר שהנציגים של פנדה עוזרים... הגיוני של הבלוקיחם עולים 290 ומעלה? ולשאלה העיקרית... כמה פרקטי הרעיון של לבנות מערכת בתוך צידנית? המערכת אמורה להיות ללא רדיאטור, כי התפקיד של הרדיאטור הוא רק להגדיל את שטח הפנים כדי שהמים יתקררו מהר יותר...ככה הבנתי הרעיון הוא לבנות שני מיכלי מים, האחד שאליו יתנקזו המים וסביבו יהיה קרח יבש, והמיכל השני יקבל מים מהמיכל הראשון ע"י צינורות, וממנו לתוך הבלוק. הסיבה שהמיכל הראשון בצידנית היא כדי לשמור על הקרח…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by nahum8,

אהלן חבר'ה, לאחרונה קניתי INNO3D 470GTX (הרגיל, לא HAWK), וביצעתי OC נחמד. עד כמה נחמד, אתם תגידו. תמונה מGPU-Z http://gpuz.techpowerup.com/10/08/21/enp.png טמפ' ללא מאמץ http://gpuz.techpowerup.com/10/08/21/4vx.png טמפ' מאמץ מלא Kombustor http://gpuz.techpowerup.com/10/08/21/ex0.png ניקוד ב3DMARK VINTAGE = 21900 באנצ'ים בדרך...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by beekiller,

שלום לכולם המפרט שלי : E6300 1.86 GHZ GIGABYTE DQ6 2GB RAM KINGSTON VALUE 667MHZ GF 7600GT אני רציתי לעשות קצת OC מעולם לא עשיתי אבל לאחר עזרה הבנתי את הלוגיקה של העניין רציתי לשאול מנסיון של התותחים פה לכמה לדעתכם ניתן להגיע בלי לשנות מתחים אלא רק לשנות את מהירות הבאס ללא סיכון. שמעתי שלעיתים עלול להיות מצב של מסך שחור שצריך לעשות CLR CMOS אני משתמש בקרור המקורי של אינטל האם כדאי להגדיר בביוס לזכרונות 1:1 שכן אלה זכרונות VALUE? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. האם ניתן להחליף את המאוורר בלוח הזה במשהו גדול, זול ושקט? אני לא מתכנן OC. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מחפש המלצה לקירור למעבד, תקציב עד 500 שקל. לגבי המוגן 2 אל תמליצו לי עליו, כי אין אותו לאף חנות במלאי.. אם יש יותר טוב ממנו גם טוב.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by eyal,

התמונה מעפנה כי אין אור טוב אבל רואים שיש מקום למאוורר איזה תושבת לשים שם? זה חור גדול מהממוצע

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מעבד ולוח אם CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Abit BD7II(-RAID) (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset Intel Brookdale i845E זכרון [ A0 ] DIMM SDRAM Synchronous 512 MB 64-bit Bank0/1 [ A1 ] DIMM SDRAM Synchronous 256 MB 64-bit Bank2/3 עוד נתונים Temperatures: Motherboard 47 °C (117 °F) CPU 56 °C (133 °F) Seagate ST340016A [ TRIAL VERSION ] Cooling Fans: CPU 2812 RPM Voltage Values: CPU Core 1.41 V +3.3 V 3.20 V +5 V 5.08 V +12 V [ TRIAL VERSION ] +5 V Standby 5.02 V VBAT Battery 3.09 V DIMM 2.46 V DIMM VTT 1.22 V AGP VDDQ 1.47 V צריך עוד משהו? משחה טרמית החלפתי לפני שנ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. המחשב במצב של מנוחה ממש ממש יענו עומד על 50 מעלות לליבה החמה ביותר . במצב מאמץ שאני מפעיל 2 משחקים + OCCT + Prime95 .. הוא מגיע רק ל67 ולא עולה יענו נעצר שם ממש על 67 . מה שמוזר לי הפער בין הטמפ' שהוא יחסית לא גדול כמו שהוא אמור ליהיות . בנוסף במצב כמו עכשיו של דפדפן פתוח עם כמה חלונות הוא על 54 אפילו .. מה דעתכם זה בסדר או שזה מוזר שהמפרטורות זזות בצורה לא יציבה כזאתי .. אני בOC בלי להזיז מתחים בכלל מ2.8 ל3.5

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ido-nava,

עשיתי אוברקלוק קטן של 200MHZ AMD 3500+ ל 2400MHZ בקיצור לאחר שהחזרתי הכל הוא נשאר לי על 2226MHZ .. עכשיו במקרה של נזק אז האחריות תוסר נכון ? בביוס ה FSP על 200 באברסט רשום 11 * 206 ככה זה צריך להיות ? תודה רבה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים