עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אפשר גם לקבל לינק לתוכנה? נ.ב.אני מתלבת בין ראדלינקר לטריי טולס.

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  2. חיפשתי בביוס הגדרות של מעבד, ולא מצאתי. הלוח אם GigaByte 8S661FXMIU מישהו יכול לעזור? אגב, איך פותחים צינורות בRIVATURNER יש לי 6600GT, עשיתי עליו אוברקלוק מ 500/900 ל 560/1160 והאוברקלוק יציב, שמעתי שיש כזה דבר פתיחת צינורות עם RIVA, אם כן, איך עושים את זה?

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by roi13489,

אני צריך לחדש את המשחה הטרמית לאחר שהסרתי את הHEATSINK (סטוק) של המעבד E6600. הטמפרטורות של המעבד מגיעות ל60 מעלות תוך שנייה שהווינדוס עולה ואם מפעילים תוכנה קטנה מגיעות ל80. המחשב מבצע כיבוי לעצמו. אני מניח שזה בגלל חום המעבד. אשמח להמלצה על משחה טרמית שאלה נוספת- כמה זמן אחרי ששמים את המשחה הטרמית החדשה מחברים בחזרה את הHEATSINK ואיך אני אמור לדעת שזה נמרח בצורה אחידה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  4. אני כרגע הורדתי את המכפלה של המעבד למינימום כדי לראות אם הלוח בסדר או שהמעבד לא בסדר. אני רואה אנשים עם E7200 שמגיעים ל4GHZ+ בקלות ו עם הP5Q לבאס שלפחות 480 בכדי לשפוט איזה חלק הוא הבעיתי עשיתי את הדברים הבאים: א. לא הגיוני שאני מריץ את המחשב כרגיל ביום יום על 430X9 ועל460X6 הוא לא יפעל ממש לא הגיוני אז אני בטוח שזה לא המעבד. ב. הזיכרון(2X1GB G.SKILL 6400 800MHZ CL4)- היה לי פעם מעבד E6300 וזה היה עם לוח אחר אך עם אותו הזיכרון. והגעתי עם לוח של P31 ל 480MHZ אז אני מאוד בטוח שזה לא הזיכרון שמגביל אותי. ג. הספק שלי הוא ENERMAX PRO 82+ 525W ככה שהמתחים הם מצויינים. ד.מבחינת קירור... המארז(CM 690) שכרגע סופר מאוורר עם 5 מאווררים של Scyth 1900RPM-110 CFM!!! ועוד 2 מאווררים של …

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  5. אחרי רכישת שני מאווררי ארטיק קולינג וירידה משמעותית ברעש המחשב (היה לי קודם טרמלקטייק...) אני מתלבט על החלפת מאוורר המעבד שלי בדגם שלהם אבל יש לי בעיה.יש שני דגמים כמעט אותו דבר. ההבדל ביניהם הוא פונקציה שניקראת PWM והתג מחיר הוא 40 ש"ח.אני לא ממש הבנתי מה זה עושה ואני לא עוסק באוברקלוק ואשמח לקבל הבהרה מה הדבר הזה.מקריאה באתר החברה אני הבנתי שזה בקרה בתור המאוורר היקר יותר שאין בזול.אשמח להסבר מבעלי ניסיון יותר חכמים ממני. 170 PWM 130 בלי PWM. תודה רבה על התגובות.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by galgalgal2001,

ראיתי קצת ביוטוב אנשים שהצליחו... אשמח לשמוע איך עושים את זה.. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. עשיתי OC עם POWER STRIP ובדקתי בזמן משחק את המעלות עם rivatuner זה על 70 ועם GPU-Z זה על 60 הכרטיס הוא twintech 8800gts 512 700-2000-1750 הכרטיס עם קרור סטוק אבל המאורר 120 שבתחתית המארז בדיוק עליו ככה שהוא מקורר היטב מישהו יודע מי מהן מדייקת\מזייפת?

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by m-o-r,

אני רוצה מערכת קירור מים לאוברקלוקינג למעבד יש לי משאבה של EHEIM 1250 1200ליטר אני צריך המלצה ליתר החלקים עד 900 ש"ח +- והמלצה לחנות בחו"ל אמינה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  9. מה קורה? (לא ביקשתי שתענו לי חח..) הורדת תתוכנה אורסט כדי שתוכלו לומר לי אם אני יכול לעשות oc... Field Value Motherboard Properties Motherboard ID <DMI> Motherboard Name Compaq Deskpro Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1066 MB/s Memory Bus Properties Bus Type SDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1066 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (QDR) Effective Clock 266 MHz Bandwidth 266 MB/s Motherboard Manufacturer Company Name Hewlett-Packard Company Product Information http://www.compaq.co…

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  10. Started by nightshadow,

עשיתי את הoc ל-7900gt והוא מגיע הכי גבוהה ל-59 מעלות (יש לי קירור zalman vf700 לא משהו רציני) אז רציתי לשאול איזה מאוורר נוסף אני יכול לשים לייד הכרטיס שיירד במינימום 8 מעלות? אני צריך משהו זול נ.ב. איזה טמפ אני צריך לשמור שהכרטיס שלי לא יעבור במאמץ?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by yambtz,

יש לי צג LCD ממילונית. לא זה ששרפתי, מצאתי את המילוניץ של אחותי ופירקתי גם אותה. הלחמתי לפי המדריך, בדקתי עם זכוכית מגדלת שההלחמות לא נוגעות, חיברתי, התקנתי crystal control והוספתי את הצג בתור generic HD44780 בגודל 40x20 והוא לא עובר את התצוגת אתחול! התקנתי את ה I/O driver שכתוב במדריך וזה עדיין לא עובד. למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by Metal Glitch,

קניתי לא מזמן רדיאטור H60 של קורסייר שבא איתו כבר מאוורר במארז קראתי שאפשר להוסיף לו עוד מאוורר בשביל לעשות PUSH PULL אני לא מבין הרבה במאווררים אז רציתי לדעת איזה מאורר כדי לי להוסיף או אם בכלל להשקיע בשתי מאווררים חזקים ?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  13. מה שעשיתי זה את הבאס העלתי ל 200 הוא היה על 166 ואת המתח העלתי ל 1.675 -1.8 משהו כזה בין לבין זה טוב ? זהיכול לגרום בעיות ? במנוחה המעלות שלי הם 36 40 בעומס אני חושה 50 60 זה טוב ?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by Anas-Nanas,

שלום... בבצפר שלי יש הרבה קולרים...מן כאלה קולרים שתלויים על הקיר עם 3 פיות לשתיה! יש להם מן יחידה כזאת שבא יש את המיכל עם המים ויש שם מין מערכת קירור... שכוללת מדחס כמו של מקררים...משהו שנראה כמו רדיאטור ואת המיכל ואולי פיפסתי משהו....לא התעמקתי! על הרדיאטור נושב מאוורר ענק! ויש גם משאבת מים שאני חושב שיושבת בתוך המיכל (זאת אומרת טבולה) אבל אני לא בטוח! איך המערכת פועלת? האם אפשר לקמבן משהו למחשב...עם הרדיאטור והמדסח שכמו שאם בטח יודעים ניתן למלות מחדש את המדחס! בתודה Anas-Nanas -עריכה בדקתי עכשיו באתר של החברה (http://www.tami4.co.il) והבאתי לכם תמונה שתדעו על מה מדובר (תתעלמו מהקולר עצמו..אני מדבר על יחידת הקירור...!) זה קישור ישיר לדף המוצר..(http://www.tami4.co.il/…

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. Started by BeNzZy-BoY,

קניתי לפניי כשמונה ימים את המעבד AMD 2500+ BARTON מ-pch כעיקרון המעבד אמור להיות נעול כי הוא אחרי השבוע ה-39 (שבוע 40) אבל עוד לא קיבלתי את שאר המפרט (לוח אם + זיכרונות) ככה שאני לא יכול להיות בטוח לגמרי.. במידה וחס וחלילה המעבד יהיה נעול, האם אין לי שום סיכוי לעשות אובר קלוק או שאפשר ואני פשוט אצטרך להסתפק באובר קלוק קטן ?! על כל פנים אני שוקל להחליף את המעבד הזה למעבד אחר, על איזה מעבד amd אחר שהוא בערך ברמה של המעבד שלי אתם ממליצים לי ? קחו בחשבון שאני מתכנן אובר קלוק בינוני+ ואני לא רוצה להתאכזב... ???

• 43 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Jenia24,

שלום, אני כרגע בתהליכי OC למעבד שלי: 4000X2 כרגע הצלחתי להגיע איתו לFSB של 250 שזה 2600mhz~, הורדתי את תדר הזיכרונות ל533 (במקור 800). והעלתי את המתח מ3 ל3.5 ואני מבצע בדיקות של חצי שעה בתוכנה של OCCT, בהגדרות של Medium Data Set, ו Normal ב-Priority. המעבד בשיא המאמץ מגיע ל65-67 מעלות. כרגע הכל יציב ומתפקד מצוין ויש לי כמה שאלות לגבי המשך הדרך. 1.אני מבין ש65 מעלות זה כבר ממש חם בשביל המעבד, האם כדאי להמשיך ולדחוף?, והאם משחה טרמית יכולה לעשות הבדל משמעותי? 2.האם ההגדרות שלי בOCCT הם בסדר? וכמה זמן מומלץ להריץ את הבדיקה הסופית כדי לוודא סופית שה-OC יציב? 3.מה בדיוק עושה ה-HT Link וכל מה שקשור לHT במעבד. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by hack man,

קבלו שמתי מאורר 60 ממ שהורדתי מ ה-dp שיאורר את שני הצ'יפים על הלוח אפוקס שלי שיודעים בתור כאלה שמתחחמים שמתי סלוטייפ לבן וחזק עלל כמה כבלים מאין sleeving את הדלתא 80 ממ שמתי על הsk-7 וקשתי אותו עם חוטים כי הקליפסים קטנים מדי וזהו תוכלו להסתכל קצת ולהעיר תגובות תודה

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  18. שלום רב! היום ראיתי בתראד שמשתמש עושה אוברקלוק למעבד וזה גורם לו בעיות עם הכרטיס מסך... אז רציתי לדעת אם תהיה לי בעיה כזאת גם? כי כבר ביצעתי אוברקלוק (2500@3200) למעבד ברטון, כרגע יש לי כרטיס מסך בעל תושבת PCI (הכרטיס המדובר הוא 420MX) הזמנתי לפני יומיים את הכרטיס RADEON 9600XT שהוא בעל תושבת AGP אז רציתי לדעת אם כאשר אני אחבר אותו לא יהיו לי בעיות כמו למשתמש ההוא. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by sub_man,

1. מה זה fun bus או איך שלא כותבים 2. איך עושים את זה 3. מאיפה קונים שבלונות למארז 4. מאיפה קונים ספריי זוהר באולטרה 5. מהי המנורה כמו קטודה ולד וכאלה שמפיץ הכי הרבה אור 6. איך מכברים לד נגיד בעכבר אופטי המקום הרגיל האדום בבקשה תענו לי ???

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nivezrati,

שלום לכולם הצג שלי עובד סופית! הצלחתי להפעיל את התאורה גםםםם עכשיו! אני משתמש בSMARTI LCD וקריסטל פונטז ועכישו בJALCD ואני רוצה בJALCD לראות את האקוליזר של השירים עם השם למעלה והכל כזה יפה אבל במקום ריבועים כאלו הוא עושה אותיות בערבית או ג'יבריש או משהו בקיצר אני צריך עזרה עם זה בתודה ניב

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  21. Started by pop,

שלום, כבר שאלו שאלה דומה על המודל הקודם של BT האם הוא נכנס למארז:antec plusview 1000 amg ? http://www.antec.com/us/support_productInfo_details.php?ProdID=90510 וגם, המודל הקודם של bt נכנס? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הכוונה שהגוף מתחבר ב-4 נקודות בריבוע שגודלו 60 על 60 מ"מ אם משהו מכיר משהו שיכול לעזור לי בזה, זה יהיה מטורף!

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by RuThLeSs,

יש לי 6600GT של GIGABYTE עם חיבור PCIE שבמאמץ מגיע לסביבות ה-70 מעלות ובמנוחה הוא נמצא על כ-56....(כרגע הוא על OC פצפון של 30 בליבה ו-20 בזכרונות). רציתי לשאול איזה קירור טוב יש לכרטיס הזה, כמה הוא עולה ומה ההרכבה שלו כוללת (צריך להוציא את הקירור הקיים איכשהו? זה מסובך?) תודה

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  25. אוקי השאלה היא: האם הכרטיס החדש של ATI 4870 מתחמם מעל המידה המומלצת? ואם כן איך אוכל לשפר את מצבו ( על ידי איזה חומרה אשר עליי לקנות?) כי בידיוק הזמנתי מחשב חדש עם הכרטיס המדובר. ושאלה נוספת: האם אפשר לעשות לכרטיס המדובר אוברקלוקינג כדי להגביר את תפוקתו? אם כן האם יש מדריך ? או מישהו נחמד אשר יועיל לעזור לי ? תודה מראש אלירן, משתמש חדש באוברקלוקינג וחומרה.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.