עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המחשב במצב של מנוחה ממש ממש יענו עומד על 50 מעלות לליבה החמה ביותר . במצב מאמץ שאני מפעיל 2 משחקים + OCCT + Prime95 .. הוא מגיע רק ל67 ולא עולה יענו נעצר שם ממש על 67 . מה שמוזר לי הפער בין הטמפ' שהוא יחסית לא גדול כמו שהוא אמור ליהיות . בנוסף במצב כמו עכשיו של דפדפן פתוח עם כמה חלונות הוא על 54 אפילו .. מה דעתכם זה בסדר או שזה מוזר שהמפרטורות זזות בצורה לא יציבה כזאתי .. אני בOC בלי להזיז מתחים בכלל מ2.8 ל3.5

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by MiniMizer,

איזה כיף איזה כיף זכיתי במאורר Thermaltake 80mm חדש לפני כמה דקות, החלטתי לחבר אותו. אז חיברתי אותו ללוח האם (כדי שאני אוכל גם למדוד את המהירות שלו). אוקי, הכל מחובר, הכל רץ, אני נכנס לביוס כדי לראות את המהירות. Tam Tam Tam אוקיי, עומד על כ3000 סל"ד.... פתאום... בום, קופץ ל18,000 ויורד ל5,000. ואז הביוס נתקע. עשיתי ריסטרט כמובן, ובדקתי דרך תוכנה שנקראת Hwmonitor. שם הוא מסתובב במהירות 5000 סל"ד, עולה ל11,000, מגיע ל18,700 סל"ד וחוזר ל5,000. אממ... WTF?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by sarkise,

ברשותי לוח אם מסוג ga-m56s-s3 AM2 לפני יומיים ביצעתי למעבד (4800+ 2.5GHZ) אוברקלוק ל2.86GHZ עם הוספת מעט מתח למעבד, צ'יפסט וזכרונות. הOC יציב, מחר אני מתכוון לשדרג את הקירור סטוק שלי, שכרגע שומר במאמץ את המעבד על 50 מעלות, לAC FREEZER 64 PRO אך שמתי לב לעוד בעיה ע"פ EVEREST הלוח אם נמצא ב55 מעלות במצב מנוחה של המחשב, שלפי מה שאני יודע בשביל צ'יפסט 560 זה חם מאודדד..... אני בעל מארז עם מאורר 120 מקדימה ו120 מאחורה, סירקולציה טובה, ועוד מקום למאורר 80 בצד המארז. רציתי לדעת, אם אני עומד להתקרב לכיוון ה3 ג'יגה הרץ למעבד, האם הטמפרטורה של הצ'יפסט תושפע מכך ? תעלה ? אם כן, איזה קירור מומלץ בשביל צ'פסט מהסוג הזה ? (אני מאוד לחוץ בכסף, יש לי לא יותר מ50 שקל לבזבז על קירור לצ'יפסט…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by -JobNick-,

להשתמש בדרברים מקוריים שבאים עם כרטיס המסך או להוריד דרברים של NVIDIA יש לי GEFORCE 2 TI עם 64 מגה זכרון משתמש בדרברים של DETANATOR 23.11 מקווה שרשמתי את השם נכון באנגלית לא זוכר עכשיו בדיוק של איזה חברה הכרטיס אבל זה לא מה שיעשה את ההבדל כי ראיתי באתר חומרה של TOM'S של ההבדל בין הכרטיסים המובילים עם צ'יפ של NVIDIA לכרטיס הכי "פחות" טוב במקרה הכי גרועה זה 2-3 FPS

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Jenia24,

שלום, אני מחפש המלצה למשחה טרמית מKSP, שלא יהיה יקר מדיי ויעשה ת'עבודה. תודה מראש. נ'ב צריך למרוח משחה טרמית גם על הכרטיס מסך?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by PrefaceAlumni,

מעבד e8200 ללא OC וכרטיס מסך GIGABYTE 8800GTS. תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by KoM,

כן משעמם לגמרי.. אז לקחתי את המארז של אחותי והתחלתי ניסויי צבע עליו... כפי שאתם רואים לא יצא משהו משהו הניסיון הראשון, ובכלל נראה לי בעייה הפאנל הקידמי, יש עצות ? וכן, זה מחשב קבר שם :-/ אממ... קבר... ניסיתי מה שיכולתי...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by nir.barak,

שלום לכולם, סליחה על השאלה המטומטמת אבל אני לא מצליח לקבל תשובה ברורה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. יש לי את המאוורר הנ"ל שהפסיק לעבוד ואני מעוניין להחליף ואני לא מצליח להבין איך מודדים את הגודל שלו. אם מודדים קוטר כולל החורים לברגים זה 25 ס"מ, אם זה רק קוטר העיגול זה 22 ס"מ. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by amisu,

הרכבתי את המחשב (<-מפרט) שלשום, עשיתי אוברקלוק 4.0Ghz למעבד ו 2.0Ghz לזיכרונות. במנוחה הליבות בסביבות ה 43 מעלות. במאמץ עם prime95 הגיעו ל 75-80. זה חם מדי לטעמי, רק רציתי להשתעשע מעט, כרגע מסתפק ב 3.4Ghz.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by yami785,

שלום, יש לי מפרט למחשב לצורך שימוש עריכת מוזיקה עם תוכנה כבדה. המעבד שלי הוא : Intel Core i7 2600 3.4GHz 8MB LGA1155 - TRAY ולוח האם: Gigabyte GA-H67A-UD3H H67 CHIPSET רציתי המלמצה לגבי קירור למעבד זה. ניתנו לי 4 אפשרויות: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler Thermaltake V14Pro 6 Heatpipe Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only noctua MH-U12P SE2 for LGA1156 CPU Cooler מה לדעתכם יותר טוב? ואם יש לכם המלצה למשהו יותר איכותי גם אשמח עד 300 ש"ח או 400 ככה..

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אז ככה, יש לי ג'יפורס TI 4200 128 מגה של חברת Leadtek, היום הורדתי ממנו את הסינקים כדי להעיף את המשחה הישנה ולהשים במקומה Arctic silver 3,(המוד סויים בהצלחה ) עכשיו, ראיתי שיש לי חיישן על הליבה, האם אני יכול להוריד תוכנה שתראה לי את המעלות של הכרטיס או שהחיישן הזה הוא רק בשביל שהכרטיס יידע להתאים את מהירות המאורר לחום? תודה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Gil28,

הגעתי עד ל- 418X8.5 עם מכפלת זיכרון 2.0 (1836 מג"ה זיכרון) הכל עובד יפה... הבעיה היא להגיע ל-3.6 מעבר (רציתי להגיע ל-4!) המפרט הוא Q9550, ga-ep43-ds3l, 4gb geil cl4 800mhz וקירור ultra 120E + s-flex הטמפרטרות הם 50 מעלות במאמץ מלא והזיכרונות לא מגבילים אותי (הם רצים גם ב-950 MHZ) המתח למעבד כרגע הוא 1.38 למישהו יש מושג מה הבעייה?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by eliau21071981,

שלום לכולם יש לי שאלה שאני עושה OC האם צריך לגעת בזה ואם כן איך לדעת איך לכוון אותם תודה מראש הנה תמונה שמתארת את הקטגוריה http://www.xbitlabs.com/images/mainboards/msi-p35-platinum/p25s.jpg

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by liortaib,

איזה קירור למעבד עדיף? אני לא מתכננן לעשות oc אני יודע שאני לא צריך קירור כזה עם אני לא עושה oc אבל תמיד טוב שיש!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני צריך לקנות מאוורר חדש למעבד שלי, איזה מהמאווררים הבאים הכי טוב, תתייחסו לעוצמה וליכולת של כל מאוורר להביא למצב בוא המעבד בטמ"פ הכי נמוכה ועוד דבר לא פחות חשוב זה הרעש, המאוורר חייב להיות שקט במיוחד ואם הוא לא אז הוא לא שווה בשבילי ( סדרו לי לפי סדר של בכי טוב להכי פחות ): :s05: 1. Scythe Ninja. 3. Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 3. Thermaltake Tower112 Cpu Cooler CL-P0024 4. Thermaltake BeeTle Cpu Cooler CL-P0086 5. Thermaltake SonicTower Cpu Cooler CL-P0071 6. Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan * אל תשכחו לסדר את כולם לפי סדר * מי שצריך לדעת יש לי מעבד INTEL P4 3.0 טוב אז אני מחכה לתשובה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by y_a_n_i_k,

קראתי, והרבה, ולמדתי והשכלתי לכל מה שקשור לאוברקלוק, וניסיתי קצת במחשב שלי, ולא הכי הלך.... ברגע שהעלתי את הFSB מעבר ל210 (200 במקור) המערכת פשוט קורסת, או בהתחלה או בטעינת ווינדוס אפילו באמצע הBIOS היא נתקעת,יעוץ? עזרה? מישהו? BIOS אין אופציה להוסיף מתח למעבד על מנת לגרום לו ליציבות. בבקשה, עזרה, תודה מראש. על פי EVEREST יש לי 2 נתונים לטמפרטורה ואין לי מושג לאיזה מהן עלי להתייחס AMD Athlon 3000+ 64 GIGABYTE GA-K8N51GMF-9 ATI RADION X700 SE SEPHIRE HITACHI 80G 7200 RPM 215mb*2 [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. חשבתי לעשות OC עם הכרטיס שלי סתם לכיף, לראות כמה אפשר לסחוט ממנו.. עכשיו אני כבר הרבה זמן לא בעניינים. איזה תוכנות טובות ומדוייקות יש היום?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Gliding,

ניסיתי למצוא באתרים של חנויות שאני מכיר בלוק קירור מים..ומצאתי רק אחד של זלמן שנראה לי סתם גדול ומיותר אני יודע שיש בלוק פשוט יותר, רק לא מצליח למצוא אותו...איפה בעצם משיגים? יותר פשוט אגב, בעיקר בפרמטרים של התקנה ומחיר עריכה: מסתבר שהנציגים של פנדה עוזרים... הגיוני של הבלוקיחם עולים 290 ומעלה? ולשאלה העיקרית... כמה פרקטי הרעיון של לבנות מערכת בתוך צידנית? המערכת אמורה להיות ללא רדיאטור, כי התפקיד של הרדיאטור הוא רק להגדיל את שטח הפנים כדי שהמים יתקררו מהר יותר...ככה הבנתי הרעיון הוא לבנות שני מיכלי מים, האחד שאליו יתנקזו המים וסביבו יהיה קרח יבש, והמיכל השני יקבל מים מהמיכל הראשון ע"י צינורות, וממנו לתוך הבלוק. הסיבה שהמיכל הראשון בצידנית היא כדי לשמור על הקרח…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Vortex,

יש לי את ECS P4VXASD2 הוא עובד כרגע על 100 מגהרץ כפול 17 = 1700 מגהרץ. הלוחות האלה טובים לאוברקלוק? או שכדאי לוותר כבר עכשיו..

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום עשיתי OC לE7400 שלי עם לוח EP43 S3L והגעתי ל 4 GHZ. אז ככה המתח הוא 1.38 בOCCT הבאס הוא 400 ואת המכפלה הורדתי מ10.5 ל 10 ,הטמפ' לא עוברת את ה60 (כמובן עם מזגן בחדר)הקירור מוגן 2. זכרונות על 800 יחס הוא 2B. המתח יחסית גבוה ורציתי לשאול האם כדאי להמשיך לעלות אותו ולהמשיך לעלות את התדר(למרות שיש לי כרגע בעיה עם הזכרונות)?או שזה כבר גבוה מידי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. זה עלה לי סתם ככה אבל זה ניהיה רציני יש לי אובססיה לנסות את זה, חזרתי הביתה לפני כמה ימים נכנסתי לשירותים והיה לי חם בטירוף אמרתי לעצמי המחשב בטח עולה באש...הפעלתי את האור לרעש "וונטת" ענק שיושבת בקיר ותוך כדי שאני בשירותים אני מתחיל להפעיל את המוח היצירתי שלי...ועולה בי הרעיון הבא. וונטה מסתובבת פי כמה וכמה מהר מאיוורור 80mm או 90mm רגיל היא מונעת בכוח חשמלי דיי גדול ויש לה יכולת שאיבת אדיר מדהימה ומהצד שנכנס האויר יש פיזור מעולה בכל מקרה היא עושה רעש מטורף אבל גם לזה יש לי פיתרון אני יכול לבנות בית אקוסטי למקום שאני ירצה לשים אותה (יש לי מארז מספיק גדול) בכל מקרה תחשבו על זה וונטה שעובדת מתוך המארז תוציא פחות רעש...(בנוסף להייטסינק והמאורר שלי על המעבד) אני יודע שזה נשמ…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אוקי הבנתי שמומלץ להוסיף מאוררים לP182 ובשביל לא "להרוס " את הרעש שלו אני מחפש את המאוררים הכי שקטים וכמבון לא מבחיר של 400 שקל למאוורר ... צריך להיות מtms עכשיו לגבי הextreme ultra של tl... עוד בהרבה יותר מקרר מה v1? מישהו יכול להגיד לי מה רמת הרעש שלו? שקט יותר מהv1? שאלה לגבי קרור של כרטיס מסך.. אני רוצה לשאול האם הוספת קרור חיצוני לכרטיס מסך יכולה איכשהו להקטין את רמת הרעש שלו? או מה אינ צריך לעשות כדי שהוא ייה שקט יותר הכרטיס BFG 8800GT OC 512MB בתודה מראש junior_mg ליאור

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Fir3^StorM,

שלום לכולם. לפי המאמר על ה M2 שיצא עוד מספר חודשים ראיתי שהוא יצא בתושבת 940. השאלה שלי היא בעצם האם קירור שכתוב עליו שהוא מתאים בין היתר לתושבת 940 [שהיא כרגע בשימוש למעבדי שרתים] יתאים גם ל M2 שיצא עוד 4 חודשים+-? אם זה מתאים יותר לפורום אוברקלוקינג וקירור אז תעבירו. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Esparco,

http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2596 משהו פה לא ניראה לי מה חסר פה??

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by w7_znay,

את המערכת אפשר ליראות בצד <<<<<- *עידכון:* אני עכשיו על באס של 333*9 על PCI נעול ב-100 FBS 1333 מתח 1.34375V, המערכת לא קורסת אבל יש שגיאה ב-PRIME95, מה לעשות?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים