אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אהלן תוכנת הEverest Home Edition מראה לי שהמעבד שלי על 70-71 מעלות. בדקתי דרך ה-BIOS והוא מראה לי 45-44 מעלות. מה גם שאם המעבד היה מגיע לטמפרטורה של 60, הוא היה מכבה אוטומטית את המחשב. התוכנה מן הסתם מזייפת, יש איזו תוכנה אמינה שאפשר לסמוך עליה? תודה מראש, חיים.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד... קיבלתי עם המארז מאורר 120 אחורי אני מחפש מאורר שקט למקדימה או שפשוט אני יקנה ac 12 למאחורה וישים את זה שעכשיו מאחורה מקדימה? ובדלת יש לי תעלה כזאת...הוצאתי אותה ואני רוצה לשים איזה מאורר שם... הוא צריך להכניס או להוציא? בתודה מראש
-
- 30 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מארז Thermaltake Xaser3 V200A לאחרונה החלפתי את כל המאווררים 7 במספר ל-7 smart case fan2 כמו כן הייתה לי בעיה עם ה-hardcano 9 אז החליפו לי אותו כאשר סיימתי לחבר את כל המאאווררים שמתי לב שהארד קנו לא נותן מתח שווה לכל המאווררים כל השבע מחוברים בצורה כזאת שתיים מקדימה - פאן 1 אחד מלמעלה - פאן 2 שתיים מאחורה - פאן 3 שתיים צד - פאן 4 כאשר אני שם את כולם על העוצמה הכי נמוכה שתי פאנים מפסיקים לעבוד והשאר עובדים על נמוך כאשר אני שם לפחות על חצי את אלה שלא עבדו הם באמת עובדים על חצי וגם כאשר אני שם את כולם על חצי כנ"ל על מלוא המהירות ניסיתי לשחק עם הווראיציות של החיברים ולשנות את הפאנים וכ"ד אך כלום לא עזר ואני עובד עצות... אם הבעיה שהפנאל לא מספיק חזק לתמוך ב7 סמאט קיי…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכל לבדוק טמפ' של ציפט? ואני רוצה לשים עליו מאוורר, לשים שדוחף עליו אויו או שואב ממנו אוויר? ואיזו ליבה יותר טובה לOC E3 או E6?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי Thermalright 120 Ultra Extreme מבן אדם פרטי, ב50 ש"ח אז קפצתי על המציאה, הבחור הסביר לי שאין לו את התושבת ל775 שמגיעה בד"כ עם הקירור, ואין לו ולי מושג איפה משיגים, יש לי 4 ברגים (אני מקווה שהם לפחות הברגים המתאימים, ראיתי שבערכה המקורית יש 4 ברגים קטנים ו 4 ברגים גדולים, לי יש את ארבעת הגדולים) בקיצור איפה אני משיג את התושבת 775, וגם על הדרך את הגומיות להפחתת הוויברציות בהוספת מאוורר (את הקליפסים יש לי) אם יש לאחד חברי הפורום שעבר לתושבת 1156 או 1366, את התושבת הנ"ל והוא יכול לתרום (או בעד סכום סימלי) או גומיות, או שיש מקום שמוכרים את הערכה, אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא נמאס לראות כל יום : "מה זה OC לעזאזל?!" או "מה זה מקדח כוס?" או שאלות שנשאלות הרבה? חשבתי לעשות ת'רד מיוחד למושגים בנושא המהרה קירור ומודינג תרשמו פה שמות של מושגים ופירוש, אם צריך תמונה אנא הוסיפו אם יש בהשיג יד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי למצוא באתרים של חנויות שאני מכיר בלוק קירור מים..ומצאתי רק אחד של זלמן שנראה לי סתם גדול ומיותר אני יודע שיש בלוק פשוט יותר, רק לא מצליח למצוא אותו...איפה בעצם משיגים? יותר פשוט אגב, בעיקר בפרמטרים של התקנה ומחיר עריכה: מסתבר שהנציגים של פנדה עוזרים... הגיוני של הבלוקיחם עולים 290 ומעלה? ולשאלה העיקרית... כמה פרקטי הרעיון של לבנות מערכת בתוך צידנית? המערכת אמורה להיות ללא רדיאטור, כי התפקיד של הרדיאטור הוא רק להגדיל את שטח הפנים כדי שהמים יתקררו מהר יותר...ככה הבנתי הרעיון הוא לבנות שני מיכלי מים, האחד שאליו יתנקזו המים וסביבו יהיה קרח יבש, והמיכל השני יקבל מים מהמיכל הראשון ע"י צינורות, וממנו לתוך הבלוק. הסיבה שהמיכל הראשון בצידנית היא כדי לשמור על הקרח…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה להמהיר את הE8200 שלי ל3.0GHZ. אני משתמש בזכרונות 800MHZ המכפלה שלו היא 8 ז"א שהFSB שלו היא 333MHZ. ז"א שהיחס בין ה-FSB לזכרונות הוא 4:5 אם אני אעלה את הFSB ל375(כדי להגיע ל3GHZ), זה יעלה לי את הזכרונות למהירות של 938MHZ. האם זה תקין? או שאני צריך להגביל איכשהו את המהירות של הזכרון לפני שאני עושה OC? מקווה שהבנתי נכון את ההסברים ושהחישובים שלי נכונים (-: תודה לכולם אורי נ.ב הזכרונות שלי הם אלה: http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=3&catid=2&prodgroupid=59&id=615&type=1
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך דרך התוכנה שמקבלים עם הכרטיס מסך של ATI. המפרט שלי: Intel Core 2 Dou E7500 2.93Ghz ASUS P5QPL-AM Ceon 3GB RAM 667Mhz Sapphire ATI Radeon HD5750 512MB CoolerMaster 460W הנה תמונה של הכרטיס מסך במצב מנוחה כמו שאתם רואים (Activity = 0) מה וכמה הייתם ממליצים לי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ועוד שאלה, האם הארטיק סילבר 3 שווה 100ש"ח כולל משלוח, למה יש לי AX7 ומאורר ENERMAX 80mm והטמפרטורה במאמץ מגיעה ל58 מעלות, ובidle ל50-52 להוריד את הסינק ולנקות? או לקנות ארטיק סילבר? בזמנו ביולי 2002 קניתי את המחשב ואז כל מה שהיה לי היה פד טרמי, שקיבלתי עם המעבד, והטמפרטורה המקסימלית היתה 50 מעלות במאמץ... ד"א, ניקיתי את הסינק מפול אבק, אבל זה לא עזר כל כך...(בלי להוריד אותו מהמעבד...)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני די חדש והכל קניתי את הקירור הזה 145 ש"ח ואני ממש צריך בבקשה עזרה בהתקנה ככה הוא נראה קראתי את כל הההוראות שקיבלתי יחד עם החבילה ולא ממש הבנתי כאילו בערך אבל אני רוצה להיות ממש בטוח... שימו לב ד"א בתמונה מרחתי קצת משהו מהחומר האפור הזה..אבל מרחתי אותו עוד פעם בשביל לכסות את החלק שקצת נחשף....מזה החומר הזה..? תודה לעזורים יש לי gigacube radeon 4850 קירור קירור של ati ולא של החברה. עוד מעט אני יעלה תמונה
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פרטים של המחשב שלי: כרטיס מסך: Nvidia GF 8600GT 1GB DDR2 מעבד: Intel P4 3.20GHz זיכרון: 2 GB DDR2 עכשיו אני יתחיל. תמיד היה לי במחשב בעיה של חום במעבד היה לי קירור סטוק משו דפוק. היום קניתי את הקירור ARCTIC COLLING Freezer 7 Pro עכשיו שחברתי את הקירור החדש לא היה אפשר ליסגור את המארז ביגלל שבעבר הוספתי מאוורר 220V למארז והוא היה מקרר לי את המחשב אז היום הוצאתי את המאוור הגדול שהיה לי שעובד על 220V ועכשיו יש רק את הרשת של המאוורר במקום המאוור והרשת!. שהיה לי את הקירור הקודם למעבד! הטמפרטורה היתה 70 60 בעומס ו50לא בעומס עכשיו זה 39 40 לא בעומס ובעומס זה 45 50 סבבה? לא יודע למההההההה הנחס הזה המחשב לא זז עגלהה כל פעם ניתקע לי אפילו שפתחתי את האשקול הזה עכשיו אני רוצה לדעת מה…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. הרכבתי מערכת קולנוע וגיימינג הכוללת - מחשב HTPC , מגבר חזק , DVD,ממיר , XBOX . כל הרכיבים יכנסו למזנון סגור (שיש בו פתי איוורור רק בצד התחתון שלו (עומד בסלון). השאלה שלי היא איך אני יכול לחבר מאווררים לפתחי איוורור ע"מ שישאבו את החום (כי החום עולה למעלה) ואיך אני מחבר טרמוסטט כדי שהמאווררים יעבדו רק מטמפ' מסויימת ולא כל הזמן? אני חשבתי לחבר אותם לחשמל של הספק של המחשב אבל אין לי רעיון עם הטרמוסטט. אשמח לשמוע רעיונות אחרים. מישהו הציע לי לשים מאווררים שיעבדו כל הזמן - צריך לכך מאווררים שקטים וטובים - איזה מומלצים? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד ולוח אם CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Abit BD7II(-RAID) (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset Intel Brookdale i845E זכרון [ A0 ] DIMM SDRAM Synchronous 512 MB 64-bit Bank0/1 [ A1 ] DIMM SDRAM Synchronous 256 MB 64-bit Bank2/3 עוד נתונים Temperatures: Motherboard 47 °C (117 °F) CPU 56 °C (133 °F) Seagate ST340016A [ TRIAL VERSION ] Cooling Fans: CPU 2812 RPM Voltage Values: CPU Core 1.41 V +3.3 V 3.20 V +5 V 5.08 V +12 V [ TRIAL VERSION ] +5 V Standby 5.02 V VBAT Battery 3.09 V DIMM 2.46 V DIMM VTT 1.22 V AGP VDDQ 1.47 V צריך עוד משהו? משחה טרמית החלפתי לפני שנ…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~21461~18~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~OCZT1205~18~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~SCZP1000~18~0.htm מה הכי טוב מביניהם? האם יש קירור יותר טוב מהם בתקציב הזה? (120-200 ש"ח) הערה: הקירור חייב להיות קטן בצורה משמעותית מהמוגן 2. לחבר שלי יש מארז כמו של (antec three hundred) והוא קנה מוגן 2 , הקירור בקושי נכנס והיה צריך להוריד את המאוורר העילי וזה ממש חבל. כמו כן הקירור חסם את המאוורר האחורי ולכן לא היה קירור נאות לרכיבים אחרים כמו דיסק קשיח ולוח אם.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי עברתי על רוב (אם לא על כל) הנעוצים, ולא מצאתי תוכנה מומלצת לבדיקת טמפ'. אני יודע שיש פנלים קדמיים עם חישניי טמפ' אבל אני מניח שישנם עוד דרכים, ואם בטמפ' עסקינן מה הדרך הכי טובה לבדוק טמפ' ב Idle וב Load (אני רוצה לבדוק הפרשים, בלי קירור מים ועם קירור מים בשני המקרים, ללא OC). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי קירור מבית AC דגם ACCELERO TWIN TURBO PRO ואחד ההיטסינקס של הזיכרונות העליונים בכ.מסך לא נדבק. הדבק דפוק\יבש. השאלה היא האם אני יכול לשים את המשחה MX-2 בתור דבק. האם זה יחזיק את הקירור\היטסינק כמו שצריך [זה יושב הפוך, ככה שזה חייב ממש להידבק]? בתודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1007919576&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
what is the max temprature which my cpu shouldnt pass, or it will start auto lowering performance in? 60c? or less?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מה עושים מה צריך לעשות ? איך אני עושה איתה OC ואיך אני קובע שהיא תעבוד כל פעם שאני מעלה את מערכת ההפעלה? אני לא מבין כלום בתוכנה הזאתת! מנהלים , זה מתאים יותר לפורום OC וקירור?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בספק Antec true 380W המאווררים עשו כבר את שלהם, וגם שימון לא עוזר. מכיוון ששקט מאד חשוב לי אני נצמד להמלצות SPCR מאווררי נקסוס זמינים בארץ, אבל על דגם 92mm נאמר: מכאן שאינו מתאים כ"כ כמאוורר ספק. 1. האם גם ה-80mm של נקסוס הוא Sleeve bearings 2. יש מאווררים נוספים מרשימת המומלצים שלהם שניתן להשיג בארץ? ריפר. עריכה: לא יודע איך פספסתי את זה אבל כל מאווררי הנקסוס הם מסוג Sleeve ולכן יהיו פחות מתאימים. - יש בארץ Scythe Kama Flow? - מה אתם ממליצים?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב - כשבהתחלה קיבלתי את המחשב- הצ'יפסט היה על חום 27-35 מעלות... אח"כ החלפתי למעבד קרור לנוכחי (מופיע במפרט) , את המאוורר סטוק של המעבד תקעתי בדלת המארז והוספתי לכ.מסך את הקרור הנוכחי (מופיע במפרט) ואז דפקתי לו בOב - הגעתי ל250 FSB החום של הלוח אם זינק ל40 מעלות- ייעצו לי כאן להרגיע-אז ביטלתי לבנתיים את הOC והכל פועל במהירויות סטוק רק ש... החום של המעבד ושל הלוח אם - לא נמוכים- המעבד במנוחה על 40 (שזה לא ממש גבוה אבל גם לא נמוך בהתייחס לקרור שיש עליו) אבל מה שיותר מדאיג אותי שהחום של הלוח אם לא יורד מ38 מעלות-כשרוב הזמן הוא על 40... (כל המפרט של המחשב כולל המאוררים מופיעים במפרט) למה זה קורה? ניסיתי לסדר כמה שיותר את החוטים במארז- אבל אין מה לעשות עדיין צפוף שם-…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי ג'יפורס TI 4200 128 מגה של חברת Leadtek, היום הורדתי ממנו את הסינקים כדי להעיף את המשחה הישנה ולהשים במקומה Arctic silver 3,(המוד סויים בהצלחה ) עכשיו, ראיתי שיש לי חיישן על הליבה, האם אני יכול להוריד תוכנה שתראה לי את המעלות של הכרטיס או שהחיישן הזה הוא רק בשביל שהכרטיס יידע להתאים את מהירות המאורר לחום? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC לE6600 אני רוצה להגיע איתו לסביבות ה 3.2 יש לי קירור סטוק עכשיו והטמפ בReal temp היא 40~ במנוחה אני מחפש המלצה לקירור בסביבות ה250 שקל שאני יוכל לעשות איתו OC. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מסוג ga-m56s-s3 AM2 לפני יומיים ביצעתי למעבד (4800+ 2.5GHZ) אוברקלוק ל2.86GHZ עם הוספת מעט מתח למעבד, צ'יפסט וזכרונות. הOC יציב, מחר אני מתכוון לשדרג את הקירור סטוק שלי, שכרגע שומר במאמץ את המעבד על 50 מעלות, לAC FREEZER 64 PRO אך שמתי לב לעוד בעיה ע"פ EVEREST הלוח אם נמצא ב55 מעלות במצב מנוחה של המחשב, שלפי מה שאני יודע בשביל צ'יפסט 560 זה חם מאודדד..... אני בעל מארז עם מאורר 120 מקדימה ו120 מאחורה, סירקולציה טובה, ועוד מקום למאורר 80 בצד המארז. רציתי לדעת, אם אני עומד להתקרב לכיוון ה3 ג'יגה הרץ למעבד, האם הטמפרטורה של הצ'יפסט תושפע מכך ? תעלה ? אם כן, איזה קירור מומלץ בשביל צ'פסט מהסוג הזה ? (אני מאוד לחוץ בכסף, יש לי לא יותר מ50 שקל לבזבז על קירור לצ'יפסט…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-