אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
1) לגבי double duct : מה דעתכם על ( קירור + עוד קצת שקט ) : http://www.silenthardware.de/forum/index.php?showtopic=822 אפשר לתרגם מגרמנית לאנגלית פה: http://world.altavista.com 2) יש שם לינק ל ביקורת על SilentBoost ושם כתוב שהמאוורר ( המקורי שמגיע בקופסה) הוא של panaflo, מישהו שמע על זה ? לינק: http://www.dirkvader.de/frame.php?site=http://www.dirkvader.de/page/tt-silentboost.html
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. לאחרונה המעבד לוהט במאמץ, 70-75 מעלות ולעיתים במקס' 78C בערך, האם זה בסדר להיות ככה במשך תקופה של כמה חודשים רצופים?(Q9550) חשבתי אולי להחליף את המשחה טרמית מלבד ניקיון האבק, אבל רציתי לדעת אם צריך לפרק את הלוח אם בשביל לפרק את הקירור , כי אחרת אני בבעיה וסיבוכים איתו. להתחיל לפרק זה סרט שלם, כל הכבלים הדקיקים והג'ימפורים של הריסט וכו', גם אם אני אלך לפי הספר יקח לי זמן לזכור איפה היה כל אחד ופשוט לא בא לי להסתבך עם זה... אולי המשחה גם סה''כ בסדר, פשוט לא ניקיתי המון זמן
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי ג'יפורס TI 4200 128 מגה של חברת Leadtek, היום הורדתי ממנו את הסינקים כדי להעיף את המשחה הישנה ולהשים במקומה Arctic silver 3,(המוד סויים בהצלחה ) עכשיו, ראיתי שיש לי חיישן על הליבה, האם אני יכול להוריד תוכנה שתראה לי את המעלות של הכרטיס או שהחיישן הזה הוא רק בשביל שהכרטיס יידע להתאים את מהירות המאורר לחום? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאחר שהטוניק טוור יהיה רק עוד חודש בארץ בכל החנויות ! ואני קונה מחשב השבוע אשמח לחוות דעת על המפרט :] אז אני צריך להחליט על קירור שמשתווה פחות או יותר לטוניק באיכותו ובקירור הטוב שלו שיתאים לי למחשב כי אחרי הכל אני עושה OC אז אני צריך קירור טוב. אז מה אתם ממליצים? :] תקציב? 300 שקל פלוס מינוס ואם ממש צריך אז יש אפשרות לחריגה עדיף שיהיה מ-SKYPC
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת, המחשב פולט חום רב שגורם לחימום החדר ובמקרה שהחדר סגור (חלונות ודלת ) ברגע שנכנסים מרגישים מיד את שינוי החום. מה יכולה להיות הסיבה לכך? המארז שלי הוא מארז שהיה בתצוגה של KSP וקניתי אותו, לדעתי הוא ג'נרי לחלוטין. עריכה: שככתי לציין, אם זה חשוב, שבמארז יש מאוורר אחד שמקביל למעבד והוא מכניס אוויר (80MM) ובגב המארז יש מאוורר שמוציא אוויר(120MM)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סתם שיעמם לי והחלטתי לעשות משהו לפנל הקידמי של המארז אז.. לקחתי פנל אחד של המפרצי הסידירומים והתחלתי לחתוך אותו מבפנים ולאחר שסיימתי שברתי דיסק כלשהו לחצי ושמתי מאחורי הפנל, התחלתי לחרוט עליו את הצירוף מילים: "AMD Athlon XP" עם סכין יפני , קצת לדים מאחורי הפאנל וזה משיצא.. (התמונות לא הכי משקפות את היופי של הדבר , במיוחד כשהוא דולק..)
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. יש לי מחשב ישן שהתחלתי לעשות OC(זה גם OC ראשון שלי) אז ככה המעבד הוא מעבדP4 2.4 PRESCOTTסקוט 478 לוח אם דפוק P4SP-MX וזכרונות 1GB KINGSTON512X2 ככה את הזכרונות לא נגעתי בהם, מכיוון שהם לא טובים בOC רק במעבד הגעתי למקסימום יציב ב100% ל2.7, (המטרה שלי להגיעה ל3.0 שזב המקסימום בסקלה בביוס בלוח המוזר WTF?) וכאן מתחילות הבעיות של התחלה מחדש או שגיעה בבדיקה אם פרים95.(מעל 2.7) הטמפ במצב מנוחה 24-25 בערב שיחסית קר ובזמן רגיל 28 +- במאמץ מלא של 100% בערך של כמה שעות המעבד הגיעה ל51 אבל בדרך כלל הוא בערך 47 במאמץ מלא של שעה +- הסרקולציה במארז שלי מעולה הוא עבר טיפה קדוחים ומאוררים לשיפור סרקולציה והטמפ',עכשיו חשבתי בהתחלה שהבעיה לא הטמפ' אלה רכיבם גרועים, א…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
^ ואיזה מעבד הכי משתלם לOC?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[ltr]I recently bought a nice upgrade for my computer an AXP-M 2600+ and an Abit AN7, for overclocking obviously. now originally the HSF was an ALX800 with SF2 80mm (with a PCI controller[rheostat]). now the store informed me of an SLK947 on sale for 5 nis more, it was very nice of them and I'm going to take it. but now it means I need a 92mm fan and I need it to be strong enough when I need it, ~80 CFM should do it and quite enough when I go to sleep. I'm not so sure if I can trust the so called "smart" solutions. any ideas of a quality fan which can be controlled (either manually or by the mobo)?[/ltr]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
everest מראה טמפטורה למעבד וטמפרטורה לליבה ליבה 53c מעבד 23c מה הערך שחשוב האם זה תקין
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה הטמפרטורה הממוצעת של AMD 965 בזמן מאמץ של משחקים כבדים וכו' ( בזמן מאמץ על פי תוכנות speefan ו coretemp המעלות של המעבד הם 55 ) האם זה בסדר? *ובמנוחה הוא עומד על 35-38 מעלות
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראשית שלום לכולם...יש לי בעיה כאשר אני מדליק את המחשב נשמעים שני ציפצופים ולאחר מכן מופיע הכיתוב:" Cpu over temperture error! Press f1 to resume" המאוור תקין ויחסית די חזק למערכת יש קשר לדבר ? תודה מראש...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי להחליף את הקירור של הכרטיס מסך שלי כי הוא מרעיש כמו מטוס ובלעדיו פתאום יש שקט אקיצר יש לי 6600GT של XFX ורציתי לדעת אם זה מתאים אליו תודה מראש על העזרה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* ההודעה יותר קשורה לפורום הזה (אוברקלוק) משאר בפורום. קניתי מחשב חדש , סוף סוף (ובעזרת הפורום). שמעתי לא מעט סיפורים על תקלות ברכיבים ותפקוד לקוי של כרטיס מסך (כרטיס יד שנייה , כרטיס אחר , וכו'). אז השאלה שלי היא כזאת , איך אפשר לבדוק שהמחשב עובד 100 כמו שצריך? לדוגמא: בתור התחלה 3Dmark2006+vantage על מנת לבדוק שהכרטיס מסך באמת מקבל את מה שהוא צריך (זה HD5850) אחר כך נגיד pcmark... וכו' אז איזה המלצות יש לכם? מה אתם עושים שאתם מקבלים מחשב חדש? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כ.מסך LEADTEK 7800GT ואני רוצה לדעת מהן הטמ"פ המומלצות לכרטיס הזה ואם אני עומד בהן או שאני צריך לקנות לו קירור חדש טוב יותר. הטמ"פ שלו במנוחה בלי לעשות כלום היא- 45 מעלות. בעבודה עם אתרי אינטרנט ו-MEDIA PLAYER- הטמ"פ היא 50 מעלות. במאמץ במשחקים חדשים- 60-70 מעלות ובמאמץ במשחקים כבדים מאוד ( כמו FEAR )- הטמ"פ היא 82+- מעלות אל תשכחו שלפני כחודש כל הטמ"פ בכל המצבים היו נמוכות יותר בכ-3-4 מעלות ואני מניח שאני פשוט צריך לנקות את המארז מבפנים שוב. ודבר נוסף הוא, שיש לי מארז מעפאן עם מאוורר אחד מאחורה של 80mm ואני מתכוון עוד כמה זמן לקנות מארז חדש עם לפחות מאוורר מקדימה ומאחורה של 120mm כך שהטמ"פ ירדו עוד ( כפי שאני מכיר אותי, זה יקח חודש בגלל כל ההתלבטויות שלי-…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שזהו קירור מצויין ולא יקר בכלל האם מישהו שמע/ראה על כך שניתן להשיגו בארץ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בינתיים קחו תמונה אחת, המארז יעלה בקרוב לגלריית המודינג, וצפויים שלבים נוספים...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
החלטתי על קירור מים כי אני אוהב שקט ולדעתי הקירור מים יותר אסטטי מאשר גושי המתכת הענקיים שחוסמים את כל המארז. המארז הוא Fractal Design R5. ספק 650W מעבד - i7 6700K כ.מ EVGA GTX 980 SC אני מעדיף לרכוש בארץ או משלוח אווירי אקפרס אבל שלא יעלה על 650 שקלים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס מסך GTS450 .. עכשיו הבעיה היא שהטקסורה מגעילה ברמות בכל המשחקים .. זה קרה אחרי ה OC חודש היה הכל בסדר ... לפני שבוע זה קרה התעלמתי ועדיין יש את זה .. ניסיתי איפוס OC / לעשות OC מחדש כלום לא עזר .. הנה תמונה מי GTA SA http://www.fastup.co.il/images/35727366.png הטקסטורה כזאת בכל המשחקים ..למה זה קורה ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה להמהיר את הE8200 שלי ל3.0GHZ. אני משתמש בזכרונות 800MHZ המכפלה שלו היא 8 ז"א שהFSB שלו היא 333MHZ. ז"א שהיחס בין ה-FSB לזכרונות הוא 4:5 אם אני אעלה את הFSB ל375(כדי להגיע ל3GHZ), זה יעלה לי את הזכרונות למהירות של 938MHZ. האם זה תקין? או שאני צריך להגביל איכשהו את המהירות של הזכרון לפני שאני עושה OC? מקווה שהבנתי נכון את ההסברים ושהחישובים שלי נכונים (-: תודה לכולם אורי נ.ב הזכרונות שלי הם אלה: http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=3&catid=2&prodgroupid=59&id=615&type=1
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם המשאבה ה Swiftech MCP35X-BK™ 12 VDC Pump יכולה לסחוב עם 2 רדיאטורים ה XSPC RX360 Extreme Performance Radiator Version 2 העבים? גם בלוק למעבד+2בלוקים כרטיס מסך או אפילו 3.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה החלטתי להחליף את המדבקה הטרמית שעל ההיטסינק במשחה טרמית כדי לייעל את המגע בינו לבין המעבד. התחלתי לחפש בארץ את Arctic Silver 5 מכיוון שהיא הגרסה האחרונה מבית Arctic Silver ולאחר שבזבזתי מספר לא מבוטל של שעות כדי לחפש חנות באינטרנט או חנות רגילה שמוכרת בארץ את המשחה שאני מעוניין בה כל מה שמצאתי היה מזרק 3.5גרם של Arctic Silver 3 במחיר מגוחך של 50-60 שקל (ללא משלוח). חשבתי לעצמי שלבטח ישנו מספר של אנשים אשר משתמשים במשחות טרמיות ונאלצים להסתפק ב-Arctic Silver 3 מכיוון שרק את זו יש בארץ. לצערי אני לא יודע מי היבואן של משחות אלו ולפי איך שזה נראה היבואנים אשר רוכשים את Arctic Silver 3 במחיר זול ככל הנראה מוכרים אותה במחיר די יקר ועושים רווח די נאה. לאחרונה התברר לי שא…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא עוד קירור סטוק: חברת Arctic מביאה אל השוק קירור פאסיבי (ללא מאווררים) עבור המעבדים החסכוניים של אינטל במחיר שווה לכל נפש אנחנו רואים לאחרונה מגמה ההולכת ומתפתחת שלמוצרים העשויים על טהרת הקירור הפאסיבי, כלומר חסר המאווררים, ואל המגמה מצטרפת חברת Arctic (הידועה גם כ-Arctic Cooling עבור חטיבת הקירור שלה) עם קירור פאסיבי עבור מעבדי אינטל הפשוטים יותר. הקירור החדש שלה משתייך לסדרת ה-Alpine ושמו הרשמי הוא "Alpine 11 Passive". המוצר מכיל תמיכה עבור כל התושבות האחרונות של מעבדי אינטל מלבד האקסטרים (LGA1156, LGA1155, LGA1150 ו-LGA1151 החדשה), והוא יעיל עבור אלו בעלי מעטפת טרמית של עד 45W, כלומר מעבדים מסדרות ה-T (דוגמת Core i7 6300T). שילוב של מעבד מסוג רגי…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-