אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
בגלל איזשהו פרוייקט מיוחד אני צריך שילוש חדש.... abit NF7-s AXP 1700+ 256MB Crosair cmx CL2 400 mhz. מה הקירור הכי חזק שאפשר להשיג? SK? SLK? (רק לא דלטה ;D) כלומר, SF2...
-
- 14 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אם קירור STOCK של ספייר http://www.members.lycos.co.uk/misterbla/orr/3d%20mark.JPG http://www.members.lycos.co.uk/misterbla/orr/untitled.JPG
-
- 14 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקציב שלי הוא נמוך אז אני מתכוון לקנות Q6700 עם לוח מבוסס צ'יפ G31 של ג'יגהבייט דגם GA-G31M-ES2L - לוח תקציבי אך בעל יכולות OC סבירות. אולי אני אנסה למתוח את התקציב ולעבור ללוח דומה מבוסס G41. המארז גם יהיה בהתאם ללוח - קטן. אני רוצה לבצע OC קטן יחסית להעלות את התדר מ 2.66 ל 3.0 שזה בעצם העלאת הבאס מ 266 מה"ז ל 300 מה"ז. השאלה היא האם ניתן לבצע את זה עם הקונפיגורציה הנ"ל ועם קירור סטוק? איזה ספק כח מינימלי צריך למערכת (יהיה כרטיס מסך בעל צריכת הספק מינימלית)?
-
- 14 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מערכת מבוססת AMD 1800, ומאחר והחדר שלי לא ממוזג אני אהיה חייב קירור טוב למעבד, אחרת הוא ימות מהר מאוד. חשבתי בהתחלה על ה- Volcano 7+, אבל אתמול קראתי עליו ביקורת ב-overclockers.com שאומרת שלפנטיום 4 הוא סבבה, אבל ל-AMD הם היו נזהרים מאוד, מכיוון שהוא שוקל 680 גרם וזה מפחיד לשים אותו על קליפס אחד. עכשיו גם אני מפחד. מה לעשות? האם לקחת אותו בכ"ז? אני מזיז את המחשב מדי פעם... האם לקחת volcano אחר? (אין לי כסף ל-9 והיותר יקרים...) האם לקנות מאוורר של חברה אחרת בכלל? תעזרו לי פה... תודה!
-
הייחברה מה קורה... שבת שלום.. קניתי את המאורר הבא http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5829 והתקנתי אותו על הכרטיס מסך.. כלומר שמתי S1 ACCELERO והצמדתי אותו עם אזיקונים.. תמונה מצ"ב. המאורר הוא PWN, השאלה שלי האם אני יכול לשלוט עליו שיסתובב ב400RPM, ושאם אני נכנס למשחק אז אני אעלה אותו לפני זה ל2000 RPM .. נגיד אפילו שרשמו שהוא תומך מ400-1400 האם אפשר עוד להרים אותו... תודה רבה!... כי התבאסתי שמתי 45 שקל עליו.. ולא הצלחתי לכוונן אותו... תודה רבה לעוזרים !!!! ואם אפשר עזרה איך לכוונן אותו הכוונה בביוס, מה לרשום עליו ואיך לכוונן אותו..... מקווה שזה אפשרי תודה! יאיר [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום... אני קניתי את הקירור HR-03GT בתקווה שהוא יקרר לי סוף סוף את ה 8800GT הלוהט והלא כך כל שקט! אז עלה לי לא מעט אבל כל עוד זה יקרר לי את הכרטיס, זה שווה את זה. בכל מקרה, היום בערב התקנתי את הקירור, והכל הלך לי חלק ובלי בעיות. לאחר ההתקנה ולאחר שהווינדוס עלה בדקתי את הטמפ' והיא הייתה 50 מעלות, ואז נכנסתי ל Crysis/Cod4 ואחרי 10 דקות הטמפ' הייתה על 100 מעלות! שטמפ' כזו אפילו עם ה Stock לא היה מגיע לי! לאחר כמה דקות רגיעה הטמפ' ירדה ל בערך 80 מעלות ואחרי ריסטארט זה עדיין עומד על 80 מעלות! אין לי מושג מה הבעיה ואני משתגע וכל כך חבל לי, כי זה כל כך הרבה כסף. בינתיים לא שמתי גם מאוורר שיוציא אוויר, אבל זו בטוח לא הסיבה, כי מאוורר יכול להוריד עד 5 מעלות פלוס, אבל לא משהו שבלי …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זהו פיתרון טוב לקירור המעבד שלי? יש לי AMD 1800+ רציתי לדעת האם הוא מקרר כמו שצריך וגם האם הוא מרעיש ממש הרבה? או שקט? והאם הוא שווה 185ש"ח? תודה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לקנות קירור לQ6600 ואני מתלבט בין המוג'ין 2 לונדטה 2 מה יהיה עדיף המארז הוא ANTEC 900 וכל שאר המפרט צד אפשר לראות... תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי במכולת השכונתית i3 530 במדף של הלחם... אז לקחתי אותו לסיבוב על הגז מעבד מעולה, שתי ליבות + HT, המעבד פשוט אוהב מתח, נתנו לו את המקסימום שהלוח נתן (1.7) והוא רצה עוד ! INTEL i3 530 ASUS P7P55D EVO EMP K2 cooling some ram,hd and psu אנחנו מחממים את הקרח היבש - נראה אם יהיה שיפור ...
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המאוורר הקטן שנמצא על הצ'יפסט של הGA-7DXR שלי מסתובב לאט, עושה המון רעש ולא רוח. איפה אני מוצא עוד מאווררים כאלה קטנים? ואם זה בטוח להסיר אותו? הוא נמצא עם ברגים על איזה איציק קטן ואם אני עושה תנועות סיבובויות הלך הלוח אם אני חושב.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנוכי טכנאי מחשבים (הנדסאי למעשה....) אבל מאז ומתמיד נמנעתי משינויי מהירויות מחשבים מסיבות שונות ולא התעניינתי בנושא. לשם הנסיון הייתי מעוניין לנסות וללמוד איך זה עובד ואיך עושים את זה..... התגלגל לידי מחשב שיאלץ לעבור את הטבילה על רטוב ואני מבקש את עזרתכם בהמהרתו כי ממש אין לי מושג איך מה לשנות. מפרט המחשב: מעבד AMD 2/350 לוח אם ASUS P5A-B זיכרון 2X32 ספק 200W על המחשב מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס מילניום וממה שהצלחתי לראות המעבד עובד במצב רגיל זה בטמפרטורה של 50 מעלות (כנראה שצריך להחליף....) אשמח לשמוע אם למישהו יש מידע איך ומה ניתן לשנות כאן
-
- 14 תגובות
- 954 צפיות
-
-
עכשיו גמרתי להרכיב מחשב חדש עם מעבד XP2500+ עם קירור: Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD . המעבד מתחמם מאד. המחשב נדלק על 60 מעלות ועולה ל80 והלאה. המאוור מגיע רק ל3200 3300 סיבובים בעוד שבמפרט של ספייר כתוב 3500 -4200 +- 10%. משהו פגום?
-
- 14 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אוקיי, אני רוצה לשתף אתכם במשהו ששמת לב אליו.. יש לי את 2 מערכות ההפעלה, ויש לי SUPER_PI ב XP, התוצאה שלי עם המעבד היא 21 שניות לחישוב של 1M.. שמתי לב שהלינוקס רץ לי הרבה יותר מהר, למרות שאני משתמש בשולחן עבודה תלת מימדי ודברים אחרים... ראיתי שיש SUPER_PI גם ללינוקס אז החלטתי לנסות, מה התוצאה שקיבלתי? 1M = 17 SEC... בדיוק, שיפור של 20% , ממש לא הולך ברגל... אם החברות משחקים היום מוציאות NATIVE ללינוקס... ולזה... אני קורא ניצול חומרה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה הם עולים? איזה ביצועים הם נותנים(לי יש AMD2000),איפה אפשר להשיג אותם?(ושל איזה חברה הם?)
-
- 14 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש איזה קירור אויר ששווה לקנות ומתאים ל7800GTX ? שמעתי שיש קירור חדש של THERMALRIGHT בדרך אבל נראה לי הוא לא מתאים ל7800GTX
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הביוס לא מראה את ה- VCORE של המעבד בתפריט של הביוס (במקום שעושים את ה OC) מישהו יודע איך אפשר להחזיר אותו כמו שהוא היה לי פעם שהוא כן הראה לי את ה VCORE? דרך אגב כל זה התחיל מהרגע שהחלפתי (עכשיו) את הקירור של ARTIC COOLING (לא הספיק לOC) לקירור של SUNBEAM TOWER 120MM
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים! ברשותי מחשב שנקנה לפני פחות או יותר חמש שנים ואני בהתלבטות אם לקנות מחשב חדש/להחליף חלקים/לעשות oc. החלקים שברשותי: cpu: intel i5 750 2.67 mb :gigabyte p55 us3l memory: adata 4g 1333 gaming gpu: sappire hd 5850 אשמח לייעוץ לגבי Oc לחלקים אלו וגם הדרכה תודה
-
- 14 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ddr2 kingston 1gbX2 667mhz לעלות את התדר של ה 667mhz ל 800mhz לא יעשה בעיות? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel Pentium 4 3.00GHz וכרטיס מסך 256MB NVIDIA GeForce FX 5700LE ואני מחפש קירור טוב לשניהם. קירור הסטוק למעבד רועש נורא ולא עוזר במיוחד (55 ללא שום מאמץ) והקירור של הכרטיס מסך מעפן - אחרי 10 דקות בגי טי אי הוא נתקע.... תודה מראש לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי XP1800 ואני מעוניין לעשות לו OverClocking M/B GigaByte 7VRXP המושגים סטפינג ? agoga ו- agoia לא מוכרים לי ! מה זה ? איך אני בודק איזה סטפינג יש לי ? לאחר שפתחתי את המכפלה על המעבד עצמו - L1... איך אני משנה את המכפלה הקיימת ? היכן אני מוצא מדריך מפורט מעבר למה שיש באגף המדריכים - Step by Step ??? תודה,
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מארז cm 690 II ומעבד core i5 760 וכרגע בoc על 4ghz. על המעבד נמצא ה scythe kabuto. ראיתי בביקורות באינטרנט שהוא לא נחשב טוב כל כך. שווה להחליף אותו ל scythe yasya שיש עליו ביקורות מעולות? תודה רבה לכולם!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה קירור חדש לGTO2 שלי שפשוט משווע למהירויות עצומות ומי אני שיגיד לו לא יש לי התלבטות בין שני אלו... מצד אחד הזלמן מקרר יותר טוב תיאורטית, אבל הסיילנסר מוציא את האוויר החם מהמארז.. חשוב לי גם הקירור של הזכרונות באותה מידה שחשוב לי קירור הליבה.. הסיילנסר נראה כאילו הוא מחמם את הזכרונות במקום לקרר אותם (הצלעות קירור שלו מתחממות מהליבה גם שהיא הרבה יותר חמה מהזכרונות) בכל מקרה, מה הייתם מעדיפים ? רעש לא מהווה פונקציה בשבילי
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכוון לרכוש את הP35-DS3L של GIGABYTE עם E2160, ובכוונתי לבצע OC קל בסטוק. (לכ-3G) . יש מצב גם ל"שדרג" ל2180 אם תמליצו. שתי שאלות: 1. זכרון - מתלבט בין אלו : LD - זול - 215 - ולא מוכר: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=LD-T2048-6400&cart=11973669361350669〈=heb והמוכרים יותר - geil ו GSkil ב 250-265: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=15 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=34 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=39 השאלה, האם בBUS של 333M - יש יכולת בלוח הזה לכוון מכפיל שאינו 1:1 אלא 1: 1.2 - שייתן לי תדר זכרון של X400 X 2 שמתאים לזכרון 800 ? או שאין טעם בכלל לקנות זכרון 800 וה 667 (הזול) מספיק ? 2. CPU - 2160 …
-
- 14 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לילה טוב. יש לי במחשב 4 מאוורים במחשב רק של המארז, 1 120 בחזית,אחד בגב המחשב, ועוד שניים שאחד מורכב על תעלת אוויר למעבד, ועוד אחד שהתקנתי על הכרטיס מסך. חשוב לציין כל המאוורים חוץ מ ה120 כל השאר בגודל של 80m. השאלה שלי: האם זה יוצר עומס על הספק של המחשב? תודה. תכלס מאוורים במחשב 6 מאוורים כולל הכול....
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-