אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע מה קורה, הכרטיס מסך מגיע כשהוא במנוחה ל 100 מעלות ויותר, המחשב מרעיש( כנראה המאוור של הכ.מ) אולי להחליף לקירור שלו?? יש לי 6600GT של לדיטיק חשבתי על-Arctic-Cooling NV Silencer 6 REV2. אוו ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. בקשר להרדיסקים, יש לי 3 הרדיסקים והם מגיעים ל-50 מעלות.. אין לי תקציב עכשיו להשקיע בקירור טוב לכול אחד למה מ ספיק לי להוריד אותם באיזה 10 מעל', ניסיתי לשים מאורר של 80MM ולא עשה כלום. מה אפשר לקנות ואיפה למקמם בתציב של עד 80 ש"ח?
-
- 14 תגובות
- 896 צפיות
-
-
לא הכי גדול..סתם משהו נחמד כזה.. הם יהיה עם לוח אם p4c800 delux ומעבד אינטל 2.0 גיגה הרץ (בתקווה להגיע ל3.0 -2.8 ) *עוד דבר אחד זה שהזיכרונות בלי אוברקלוק ירוצו לא על 400 מגה הרץ,הם ירוצו על 266 או 333 בגלל המעבד ככה שהם לא יהיו בעומס בלי אובר ואולי קצת עם אובר.. מארז מאוורר יש וסינק למעבד עדיין סטוק ועוד מעט יהיה קירור חדש לא יודע עדיין איזה..
-
- 14 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם.... קניתי מחשב חדש, חלק מהחלקים הזמנתי מחו"ל כדי לחסוך :-) כרגע הכל מורכב ומוכן ואני עובד עליו. הנה המפרט שלו: לוח אם: Asus P5GDC Deluxe מעבד: Pentium4 2.8Ghz (Presccot 520) LGA775+Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan זיכרון: Kingston HyperX DDR 512x2 CL2 400Mhz כונן קשיח: Maxtor 160GBx2 Raid ספק כוח: OCZ Modstream 450W כרטיס מסך: Video card Asus N6600GT צורב: NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X סידי: DVD LG x16 מארז: Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window השקעתי המון, המארז טוב ומאוורר.... כל הכבלים מעוגלים, הכל יושב טוב והחוטים מסודרים! ללא אוברקלוק הטמפ' של המעבד היא בין 45-50 במנוחה, ובמאמץ היא מגיעה מקסימום ל 61 מעלות הלוח לא מתחמם מדי (איזור ה 40 מעלו…
-
- 14 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש ברשותי 6800GT שלאחרונה בעקבות הקיץ החם לא מתפקד כאשר מופעל עליו הרבה מאמץ. המחשב מאוורר לחלוטין ( 7 מאווררים ) וגם ניסיתי לעבוד עם מאוורר רגיל על המחשב כולו וזה לא עזר, ברגע שנכנסים למשחק כלשהו הטמפ' קופצות ל100+ ואז נוצרים ארטיפקטים ולא ניתן לשחק במשחק .. המאוורר של הכ.מסך עובד למרות שאני לא בטוח שהוא עובד כמו שהוא צריך לעבוד. האם יכול להיות שצריך להחליף פשוט משחה טרמית וזה יפתור את כל הבעיה, יכול להיות שהיא "התייבשה" לחלוטין? או שזה יכול להיות משהו אחר ? .. האחריות כבר נגמרה מזמן הכ.מסך דיי ישן .. תודה מראש בן. נ.ב המחשב נוקה מאבק והמצב עדיין זהה. אוקיי לאחר רפרוף קטן בפורום הורדתי RivaTuner שיניתי את המאורר ל100% (ד"א אין בזה סכנה או משהו נכון ? ) וכרגע הטמפ' ירדה…
-
- 14 תגובות
- 913 צפיות
-
-
עוד מישו לא מבסוט מהקירור של המעבד הנ"ל? מעוניין לקבל חוות דעת על מוצר טוב שיתאים למעבד.. תודה רבה!!
-
- 14 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי עומד על 50-52 מעלות במצב של מנוחה (כאשר הכרטיס בסטוק) ואחרי משחקים כמו COD2 וכגומה הוא עומד על 60-63 מעלות האם זה בסדר או שחובה חהליך את הקירור סטוק שלו? תודה
-
- 14 תגובות
- 896 צפיות
-
-
עשיתי שיקרא קודם מהפלופיי ושמתי בדיסקט מה שיש בתמונה. הוא אומר לי להוציא ת'דיסקט ולעשות ריסטרט ומסרב לעלות חסר איזשהוא קובץ או מה הקטע שלו?? לוח אם גיג'ה בייט : [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, זהו הנושא השני שלי תחת השאלה מה עושים עם המתח המישתנה. הצעתם לי כאן להחליך מעבד מהפנטיום די 805 לE7200 והחלפתי . קניתי לו גם קירור פריזר 7 פרו . השאלה שלי היא כזאת : יש לי ספק שכנראה הוא גנרי, ספק 400W של TT המפרט כתוב בצד, מדובר במחשב הראשון . אני מסמן 1.48 מתח למעבד בביאוס, ובספיוז ובאוורסט מראה לי רק 1.2 . קראתי את המדריך לOC ושיניתי את ההגדרות שצריך בביאוס מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הליבה היא אותה ליבה. (יורקפילד) מה ששונה זה כמובן התדר עבודה(שזה ממש ממש ממש לא משנה לי) והעובדה שהמכפלה פתוחה. נכון לעכשיו המעבד שלי עומד על 4.0 ווואלה אני מבסוט. אבל מצד שני , אני נורא רוצה לקחת את הQX ומערכת קירור מים טובה מחו''ל. השאלה אם יש טעם לו בכלל? או שכדאי שאני ישאר עם שלי (שהוא דרך אגב דיי טוב , עובד על מתח 1.35 ) ויקח גם קירור מים. יהיה הבדל בכלל ? אני לא מאמין שהQX יעבוד מעל 4.5 בישביל מערכת 24/7 ...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש דרך לשלוט על המאורר שלו מהמחשב? אולי מודינג כלשהו? אני לא בטוח אם זה מתאים לכאן או לפורום מודינג, סליחה אם זה לא הפורום הנכון. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לוח אם Gigabyte GA-K8VM800M איך אלו ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4298 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=8249
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים קיבלתי את הXP120 עם הThermoflow 120MM עליו למעבד שלי ומשום מה אני לא ממש מרוצה מהטמפ' של המעבד שלי בכל זאת... הטמפ' הן: 30-33 במנוחה 34-36 במאמץ. מה דעתכם? אני די מבואס מפני שההבדל היחיד הוא שהטמפ' במאמץ ירדה מ38 לסביבות 35 מעלות שזה די כלום.. האם אלה טמפ' נורמליות או שיש מצב שהגוף קירור לא הורכב טוב? עוד דבר זה שאמרו לי שהטמפ' של הלוח אם והצ'יפסט ירדו לאחר התקנת הגוף קירור - דבר שלא קרה תודה לעוזרים, עמית
-
- 14 תגובות
- 748 צפיות
-
-
MotherBoard Asus P4P800 E - socket 478 חשבתי על זה: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=146&pr_name=7700 תקציב: עד 200 ש"ח יש לכם המלצות אחרות? יש לכם חוות דעת על הבחירה? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הלוח מקסימוס 2 פורמולה כשלעצמו אמור לתת קרוב ל700 (670 אני כבר ראיתי , עם E8500 ) נכון לעכשיו הכי הרבה זה משהו כמו 4250 שהגעתי אליו .. ואני רוצה לעבור את זה מתח למעבד 1.45 זכרונות לא מגבילים. מכפלה 8 וחצי טמפ טובות.... ניסיתי לתת מתח לגשרים הפצצתי באיזה 1.8 וגם למעבד... וואלה לא עלה .. ואני לא מבין למה זה לא עובד לי .. מה 500 זה מה שהוא יכול לתת ל Q ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חחח בלי OC בלי כלום 5700VE כרטיס ישן איך התוצאה
-
- 14 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שוב שלום, הפעם יש לי שאלה נוספת. אני מעונין לקרר את המארז שלי בצורה טובה יחסית (טובה יותר ממה מהמצב שהוא נמצא בו עכשיו). תוכלו להמליץ לי על מאווררים ספציפים ועל גדלים שונים, וחנויות שבהם מומלץ לקנות אותם (בארץ כמובן). שאלה נוספת, תוכלו להמליץ לי על מאוורר טוב לקירור המעבד ? השתמשתיבMini Copper Orb, והוא מאוד מרעיש יחסית, ולא נראה לי שהוא ביצע את עבודתו כראוי :'(. תודה על העזרה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה: לא מזמן עשיתי אובר למחשב שלי והוא התחיל לעשות לי בעיות אז החזרתי אותו למצב הנורמלי שלו. ומאז שאני מעלה משחקים לפעמים הוא נכבה לי לבד? מישהו יודע מה הבעיה? :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יכול להיות שפספסתי אשכול עליו, אם כן אני מתנצל מראש. בכל מקרה אני מתכנן מערכת מחשב חדשה לגמרי מבוססת CORE I7 920... האם הקירור הנ"ל באמת יעיל יותר מהטרמלרייט אולטרה האהוד מאוד פה? קראתי בלא מעט מקומות שהוא עדיף עליו ועד אז הייתי בטוח שאני קונה את הTR... מה כדאי לי לקנות? המטרה היא לעשות אוברקלוק ל920 לאיזור ה4 ג'יגה ולייצב אותו שם בתנאי שהמעלות יהיו אנושיות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כעיקרון לפי מה שהבנתי הסינק מיועד יותר בשביל שקט (מה שמוזר קצת אצל החברה הנ"ל ברב מוצרייה..) הסינק מיועד ל- AMD Opteron and Athlon 64 ..(אני מצטט מהאתר של jabtech) מבנה הסינק די דומה לסינק של הוולקנו 11+ ושל ה-12 מראייה ראשונה.. אם מישהו שמע קצת תגובות עליו מעניין אותי לדעת, סתם בשביל להרחיב את האופקים הנה הקישור : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2035&cat=47&page=1
-
- 14 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם המעבד שלי שמצוין בכותרת, בעל TDP של 89 ווואט, ומחובר אליו גוף קירור ALPINE 64 של ARCTIC COOLING, ערכת הקירור הזאת בעלת יכולת לקלוט עד 90 וואט: 1. האם זה גבולי ומסוכן וכדאי לשים גוף קירור אחר או שהוא יעשה את העבודה? לא מתוכנן כרגע OC. 2. האם פריזר 64 מתוצרת אותה חברה יעשה את העבודה טוב יותר? אני חושב לקנות אותו אבל שמעתי שהוא גם די רועש, מישהו יודע משהו על זה? 3. ראיתי באיזה ביקורת באינטרנט שגופי הקירור החדשים של AMD הם בעלי 4 צינורות חום ובסיס נחושת. האם ניתן להשיג את הגוף קירור הזה בארץ או שהוא בא רק עם המעבדים החזקים ביותר של AMD?
-
- 14 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן והנושא מעניין אותי אני מעוניין להמהיר את המחשב שלי ואלו הנתונים לוח אם ASUS PT4533 (פנטיום 4 RDRAM) זכרונות 256 RDRAM במהירות 1066 32 ביט SAMSUNG מעבד 2.4 533 מה"ץ כרטיס מסך עתיק - GEFORCE2 עכשיו. כל עניין הוולטים וVCORE וכל זה עושה לי בלגאן בראש אם מישהו יוכל להסביר בתמציתיות מה עושים ואיך - אני אודה מאד. בעקרון חשבתי שמספיק להעלות את מהירות הבס (133 מה"ץ) אבל אולי יש עוד דברים ואני טועה... בקשר לקירור - יש לי מארז של ANTEC עם 6 מאווררים שמשאיר את המעבד כרגע על 28-29 מעלות במנוחה ו 38-40 בעומס קיצוני.
-
- 14 תגובות
- 903 צפיות
-
-
החלטי שבקרוב אני יעשה OC למחשבים שלי!! המפרטים: Gigabyte GA-P35-DS3L E2180 2GB Gigabyte GA-P35-DS3L E4600 4GB והיתי שמח שתמליצו לי על קירור טוב ושקט!! הE4600 במחשב סלוני אז ככה שזה מאוד חשוב אבל גם שיקרר באותה מידה... אז ככה לE2180 חשבתי על ZALMAN 8000 שכבר יש לי והוא נראה לי יעשה את העבודה לא?? לגבי ה4600.... Arctic Cooling Freezer 7 Pro http://tms.co.il/product/4371 Zalman 7500 Aluminum-Cooper S775 http://tms.co.il/product/5586 Thermalright SI-128 http://tms.co.il/product/4817 מה אתם אומרים? זה מספיק טוב?? במיוחד האחרון...כי אין לו מאורר! יש לכם רעיון יותר טוב? נ.ב: המאורר הזה שקט מספיק ממאורר רגיל או שזה כבר בזבוז כסף? http://tms.co.il/product/2434
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
את האמת לא הייתי בטוח כל כך איפה למקם את זה אבל שיהיה... אז ככה יש לי היטסינק די גדול שהייתי רוצה למקם על הכרטיס מסך שלי , אבל אני לא יודע איך אני יוכל להחזיק אותו כמו שצריך...לפי מה שהבנתי הרבה אנשים לא יודעים איזה דרך הכי טובה לעשות את זה. מי שמכיר דרכים טובות ובטוחות שירשום כאן. תודה , חלב
-
- 14 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי מעבד PENTIUM D 830 החום שלו מגיע במאמץ עד 80 מעלות...<צלזיוס כמובן> שמתי עליו מעיין מאוורר קירור שנתנו לי<יותר טוב מהסטוק של אינטל> אין לי מושג מה לעשות... יש המלצות לפני שאני קורא למכבי אש???
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-