עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by davis5,

יש לי לוח msi neo 2 platinum מעבד amd venice 3000 זיכרון 2*256 pc3200 של ceon ניסיתי לעלות את fsb ב230 הוינדוס עושה ריסטרט עכשיו ב220 אני מריץ prime 95 וטמפ המעבד 48c מה הגורם לנפילה של הלוח ב230? מה הטמפ המקסימלית של המעבד הזה ומה אפשר לעשות כדי לעלות עוד את fsb? תודה

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  2. יש לי 6600GT וזה הטמפ' שלי במצב מנוחה 70 מעלות !!!! וזה במצב מנוחה !!! מה זה למה זה כל כך הרבה הכרטיס הוא של ג'יגה ביט

• 8 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by חובב,

הוספתי למארז שני מאווררים האחד 80 מ"מ והאחד 120 מקדימה ומהאחורה (בהתאמה). חיברתי אותם האחד ב PWR FAN והשני בSYSFAN לא זוכר בדיוק מה למה... בכל מיקרה רציתי לדעת האם זה משנה לאן מחברים אותם?האם עדיף לחבר אחד מהם או את שניהם לספק ישירות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by composite,

תסתכלו במפרט בצד ימין. עכשיו, אין לי הרבה אפשרויות בביוס, רק להעלות את המהירות של המעבד (ובשביל זה צריך להעביר את הלוח אם ל- JumperFree mod, שאני לא יודע מה זה), ואת ה- CPU frequency, שניסיתי להעלות\להוריד ולא קרה כלום. אני נמצא עם הביוס המקורי מאז שדפקו אותי הטכנאים. אגב, הזכרון הוא RDRAM. מה הבעיה לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 402 צפיות
  5. יש לי מחשב נייד של Asus ואני רוצה תוכנה שבעזרתה אני יכול לעקוב אחר הטמפרטורה של כל הרכיבים במחשב ומה התחום של הטמפרטורה הרצוי למחשב נייד (כמו למחשב שולחני?) תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. E6400 על DS3 הגעתי לבאס 420 על סטוק. הטמפרטורות שלו, אמנם, בקיץ, כשהמזגן מכובה, מגיעות ל-65 ואולי יותר. הוא אמנם יציב אבל זה לא לעניין. לפי מה שהבנתי הלוח יכול לקחת אותי ל-450 בלי קושי, אבל הוא לא. לפי התוכנה של הלוח זה לא בגלל הטמפרטורות של הצ'יפסט - הן לא עולות מעל 38, למרות שכשנגעתי בקירור הוא היה חם יותר מ-38, להערכתי. אני לא יודע מה מעכב אותי. אני מפחד להוציא 250 ש"ח על קירור למעבד כשהבעיה היא בעצם הלוח. אני מוכן להשקיע גם בקירור לצ'יפסט אבל משהו בסביבות ה-100 שקל, ומשהו שקל להתקין, אם למישהו יש המלצה. הסתבכתי קצת עם המתחים. העליתי למעבד אבל לא היה לי מושג בכמה, והעלתי ללוח... בכל מקרה לא הצלחתי להגיע מעל 420. אשמח אם תעזרו לי לברר היכן הבעיה, איך אני פותר אותה..…

• 6 תגובות
    • 507 צפיות
  7. אהלן, עשיתי היום בדיקה ב- 3DMAERK 03 לפני ואחרי OC לכרטיס מסך. התוצאה נראית לי נמוכה- 837 בסטנדרט, כאילו בלי OC. אחרי OC ל- 280\430 קיבלתי 934 נקודות (סטוק 250\405). איך התוצאה? אני ראיתי אצל משתמשים במפרט תוצאות כמו 2000 ומעלה (עם OC כמובן). המפרט מחשב שלי נמצא אצלי בחתימה ובמפרט.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  8. Started by moshiko211,

קניתי עכשיו מחשב חדש עם מעבד אינטל פנטיום 4 3.0 GHz HT 800Fsb 2MB CASH כן מה אני יעשה שלא הכרתי את האתר לפני הקניה לפי מה שהבנתי המעבד הזה הוא תנור חימום האם זה נכון ואם כן מה הדרך בדיוק כלומר מה צריך להוסיף על מנת לתקן את זה? והאם המעבד הזה כזה גרוע ביחס לamd?ההבדל כזה גדול???!!!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן, הומלץ לי להחליף את הקירור המקורי ל Freezer 7 Pro. הסיבות - מאוורר מרעיש והיטסינק לא יעיל. כששאלתי "באמת?! למרות היצור בטכנולוגיות מתקדמות? 0.45? Netburst מאחורינו?" נענתי שכן. אני לא מתכנן OC כלל וכלל וכל מה שמעניין אותי באמת זה שקט (מבחינתי שהמעבד יעבוד ב-'70C) האם יש צדק בעניין? תודה רבה לעונים.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by aquarius,

אני לא הבנתי איך המאורר התחתון מזרים את האוויר פנימה? הרי הוא אנכי!

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by רוני רו,

היי אני לא מבין למה יש שלושה מדיי מעלות לכרטיס מסך, לאיזה להתיחס? זה נמדד במצב מנוחה. רוני

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  12. אם אני אקנה את המנקה משחה טרמית הזה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=16216 ב88 ש"ח יהיה עדיף בהרבה מניקוי יסודי בעזרת אלכוהול עם צמר גפן?? שווה את הכסף??

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by MooShT,

יש לי כרטיס מסך Gigabyte nVidia Geforce fx5200 שיושב על לוח אם gigabyte 7s748 עם Athlonxp 2600+ לאיזה רמה של המהרה אפשר להגיע איתו? תודה

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by generalA,

שלום אנשים ברשותי כ. מסך מסוג: Nvidia Geforce4 MX 440 אני מעוניין לעשות לו אוברקלוקינג. באיזו תוכנה עלי להשתמש? באיזו דרך אני פועל ? ואיזה קירור אם בכלל עלי להוסיף ? ומה התוצאות מבחינת ביצועים צפויים? תודה !

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  15. Started by rony1880,

היי הרכבתי את הקירור הזה על המעבד החדש של 3570K ולאחר ההרכב ראיתי שיש קצת עיוות בלוח האם במקום של הפנל של כל החיבורים מאחור (עכבר,USB , קול וכ"ו) האם זה בסדר כך? חיברתי בדיוק לפי האוראות +צפיה בהרכבות ב you tube', הברגתי את ההברגות עד הסוף , אני קצת מודאג, מחר אני כבר יחליף את הפלטפורמה החדשה (3570K+לוח Z77 )

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by kibub,

היי בהמשך למפרט שאני בונה חשבתי על קירור ביג טיפון VX או TOWER 120 ההבדל בניהם 3$ . ההתלבטות שלי היא שכדי להרכיב את הטייפון לא צריך לפרק לוח אם (ASUS PW5 DH DELUXE) ובשביל הTOWER כן צריך לפרק מה גם שהTOWER נראה לי מאוד כבד זה לא מסוכן ללוח אם? והאם כל מארז שהוא FULL (לא MID) יתאם לTOEWR 120 ? מה אתם מציעים מה עדיף מהשניים? מה ההבדל בביצועים?(אני יודע שהTOWER אמור להיות יותר טוב אבל זה משמעותי או הבדל של מעלה שתיים?) תודה

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by Cyron,

קיבלתי את הקונרו, ורציתי לדעת לפני שאני מתקין אם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת ? התקנתי בעבר מעבדים, אבל כולם היו של AMD ולא נראו כמו הקנרו, שכולו מכוסה. רציתי לדעת אם צריך למרוח את המשחה על כל הכיסוי ? או שלא צריך משחה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  18. המאוורר של הביג טייפון נורא רועש. אני מחפש מאוורר 120MM במקומו, שיהיה יותר יעיל, והרבה יותר שקט. בנוסף אני צריך המלצות ל120MM נוספים שיתווספו למארז CM690 או TEMPEST. כמה שיותר שקט ומקרר.

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by tront,

איזה קירור אתם ממליצים לקנות לזכרונות, הזכרונות שלי צמודים אחד לשני ואני לא רוצה שהם יפגעו אחד בשני?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  20. מישהו ניסה את זה אולי ראה כזה דבר? האם זה יצליח לקרר בכל זאת זה מקרר ארונות חשמל ענקיים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם אני כבר כמה זמן תקוע באוברקלוק שאני עושה למעבד ואני לא מצליח לעבור את באס 182. בכל מקרה חשבתי אולי זה בגלל הספק כוח המעפן שלי כי המחשב יחסית עמוס במאוררים וכל מיני דברים שצורכים חשמל. אז רציתי לשאול האם המתחים שלי ניראים בסדר?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by avivlevy,

יש לי זיכרונות 400MHZ (מפרט מלא <<<<<) והגעתי איתו ל420~ איך אני יכל לדעת מתי צריך להפיסק? הרי אני יכל לשים אותו גם על 600MHZ .... מתי להפסיק? ד"א איך אני שולח את הOC שלי לאתר? (ל-OCDB

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי ! אני בקרוב קונה מחשב ואני צריך המלצות לאיורור לכל המארז ואיוורור למעבד. השימוש של המחשב יהיה יחסית כללי כשאני מידי פעם אשתמש בתוכנות לעריכת סאונד (חובבן) ככה שהמעבד יתאמץ טיפה סביר להניח. ואני רוצה משהו טוב יחסית ומאוד חשוב שיהיה שקט. במיוחד גם שהחדר שלי חם מאוד הקיר שלי הוא קיר זכוכית והוא ממוקם בצורה כזאת שהשמש ממש מבשלת לי את החדר. אני לא מתכוון לעשות אובר קלוקינג וכד' לצורך העניין. יש ברשותי מפרט מחשב ללא אוורור למעבד ולמארז והוא מTMS הומלץ לי לקנות Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 מKSP. רק אני מעדיף שהרכישה תהיה מTMS מאחר ואני כבר מתכנן לקנות מהם. הסיבה למה אני מעדיף לא ללכת לחנויות אחרות היא כי: א. טירטור ואין לי כוח לזה - ב. הם בטח יבקשו כסף עבור התקנה ועדיף …

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  24. F2-6400PHU2-2GBNR או F2-6400CL5D-2GBNQ אני מאוד מודה לכם. ירון.

25. כותרת... למה יש הבדל גדול במחיר זה בגלל הביצועים או משו כזה ??

• 1 תגובה
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.