אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
זה הקירור העלוב שיש לי עכשיו http://www.deepcoolglobal.com/product/cpucooler/2013-12/7_207.shtml שיחקתי איתו קצת ונדפקה המשחה הטרמית. ובלי קשר הוא רועש ולא עושה עבודה טובה. אני צריך קירור חדש , לא יהיה OC כמובן , אבל חשוב שישמור על טמפ' טובות ויהיה שקט. הדבר הכי חשוב - שיתחבר ללוח אם מקדימה כלומר שאני לא אצטרך להתקין תושבת ולהוציא את כל הלוח אם , אין לי כח לזה. הקירור שיש לי עכשיו מתחבר כמו הקירור סטוק עם ה4 פינים מפלסטיק האלה , יש לכם המלצה לאחד כזה טוב ? תקציב עד 150 בערך , זה בא עם משחה טרמית נכון ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על מאוור רצחני לקירור, המוד הולך ככה. דבר ראשון אנשים, הרעש, למי שלא אכפת מהרעש זה המאוור בשבילו. מי שיודע, בכל פן (זה של השיער) יש מאוור שמעיף אויר בצורה מאיימת, פשוט מאוורר חזק מאוד!. בצורה שלו, המאוור הזה מאורך, ויש לי חיבור של 12V אם אני זוכר טוב. אז בניתי לי מן תושבת כזאתי למאוור, שתתאים לי לצלעות קירור (הסטוק של אינטל) ואת המאוור חיברתי עם ממיר מתח אל החשמל של הבית, של ה220V, שממיר את המתח בדיוק למאוור. בקיצר, יש לי עכשיו מעבד פנטיום 4 2.400 שעובד ברעש של מטוס סילון, אבל על טמפרטורה של 16מעלות במנוחה וכ25 במאמץ. בקרוב תמונה של המערכת הזאתי. * איפה שרשום CPU FAN, זה השתמשתי במאוורר של המעבד כדי לקרר את הגוף, עשיתי מוד של חריץ PCI מאחד המדריכים פה באתר,…
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ג'יגה בייט GA-8ST800 ויש בו רק שני מקומות למאוררים שאחד מהם הוא של המעבד איך אני יכול להוסיף עוד מאורר או שניים בלי להתחיל לחתוך חותים מהמארז (כבר עשיתי את זה...) ודרך אגב איזה מאוררים כדאי להשיג כי אני משתמש במאווררים מספקים ישנים ולא ניראה לי שהם ממש טוב (למרות שהם שקטים מאוד)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ללמוד קצת על איך עושים OC לזכרונות, למעבדים וכו'... במקום לבקש ממשהו בפורום לבזבז זמן יקר להסביר לי, חשבתי שבטח יש מדריכים שיכולים ללמד אותי את הבסיס. אם משהו מכיר מדריך טוב לOC עדיף בעברית כמובן אבל אין בעיה גם באנגלית אני אשמח לקרוא אותו. או אם למשהו יש דרך יותר טובה להתחיל ללמוד על OC אני גם אשמח לדעת מה מי ואיך...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלןם אני צריך עזרה במציאת גוף קרור לכרטיס מסך GTX 470 אם מישהו מכיר חנות שיש בה ואם בכלל קיים גוף קרור שמתאים לכרטיס הזה כי הרפרנס ממש רועש תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=359325 אני פליט בגלל שעשו עלי מאפיה כמה אנשים... אני זוכר שמישהו שאל על הקירור הזה [ראה דיון ] אז החלטתי להכין ביקורת מקיפה... תהנו! טוב אני רואה שאין תמונות כשאני מעתיק ואין לי כוח לשים מחדש הכול......אז אני העלתי לשרת את קובץ zip בכדי שמי שלא רואה יוכל להוריד למחשב את כווווווול הביקורת... הינה : http://kuchi.tiptip.co.il/fileupload/store/Desktop.zip
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זו תוצאה שאני מקבל כשהמעבד ב- 100% (עם התוכנה פריים 95). האם זה חם מדי? כשהמעבד במנוחה הטמפ' סביב 30 ומשהו. יש לי קירור פסיבי ThermalRight Ultra-120 Extreme, ככה שניתן להוסיף מאוורר 12 ס"מ אם יש צורך בכך (אשמח לדעת כמה סל"ד ממומלץ אם אכן צריך). אם זה משנה המארז הוא FRACTAL DEFINE R3 עם 2 מאווררים: קדמי ואחורי.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בנושא הבא: אני מתכוון לבסס מחשב על 2 הרכיבים הנ"ל, תוך ביצוע אוברקלוקינג נאה, אבל לא מוגזם - אני לא רוצה כמויות רציניות של חום ורעש. הקירור ככל הנראה יהיה Scythe Ninja (יש לי כבר אחד סגור בחבילה). התקציב לא גדול, ולכן גם בחירת הרכיבים הזו - מעבד ולוח אם לא יקרים עם פוטנציאל גבוה, וזיכרון שבתקווה לא יהיה יקר מדי. ההתלבטות המרכזית שלי כרגע היא בחירת המכפלה של המעבד, ובחירת מהירות הזיכרון בהתאמה. במקור המעבד הוא 200x9=1800MHz. מצד אחד ישנה האופציה להרים את ה-FSB בלבד, סביר שאקבל תוצאה כמו 333x9=3000MHz. מצד שני, ניתן להוריד את המכפלה ולהשיג FSB גבוה ממש, משהו כמו 400x8=3200MHz. עוד לא החלטתי איזה מהאופציות עדיפה. יש שיקולים לכאן ולכאן :s05:…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה עשיתי לו צביעה של צבא שחור כל המארז לא כולל פנים, איזה עוד מודינג אני יכול לעות לו מבחינת סירקולציה, בהתחלה חשבתי שאני יכול לשים בו קירור יחסית גבוהה אבל טעיתי וכרגע הקירור של המעבד הוא ARTIC COOLING PRO 7 אבל יש בעיה בגלל שהמאוור של המעבד לוקח אווייר גם המאוור של הספק (12 ס"מ) לוקח אווירר בו זמנית ויוצר לי בעיה של התחממות מעבד.. מה אפשר לעשות עם זה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על להכניס את המחשב למקרר לא רעיון טוב? כמובן שאני אולי ינסה את זה פעם כי אני יקבל איזה מיני בר אנו איך הרעיון האם אני הראשון שילך לעשות את זה אני פשוט חייב להגיע ל FSB של 200 עם ה P4 2.26 וזה אומר P4 3400 Mhz Fsb 800 Mhz אבל לא נראה לי שהזיכרונות שלי יעמדו בזה או שזה בכלל לא קשור אליהם נו איך הרעיון הצעות? תגובות? פתרונות?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, באתר הראשי של Scythe רשום ש MUGEN2 REVB מתאים ל Haswell, אבל את עמוד ה MUGEN2 הרגיל לא עדכנו בכלל (עדיין מופיע של רק 775). האם למישהו יש נסיון עם העניין ? מודע להבדלים בין השניים ? יש לי MUGEN2 ואשמח להשאיר אותו איתי ל 4770K מאשר לקנות קירור חדש (בסופו של דבר זו רק מתכת, זה לא שצריך לעדכן אותה או משהו)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Thermaltake Fanless103 fanless CPU Cooler with heatpipe cooling tech for Intel Pentium 4 and AMD Athlon 64 Model CLP0019 איפה אפשר לקנות אותו, כמה הוא עולה??? אם אפשר גם קצת פרטים עליו!!! אודה לכל העוזרים!!! קישור: http://www.pricegrabber.com/search_getprod.php/masterid=3584839 תומר בכר
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל תמונה :]: נ.ב זה באמצע בדיקה באורטוס. מתח 1.500 מתח לזכרונות 2.65 אני עושה בדיקת יציבות ונמשיך.. איך בינתיים?:] נ.ב איזה קירור אתם ממליצים לי לקנות למעבד? ואיך פאקינג מוציאים את הקירור של המעבד בסוקט 478?!שעה ניסיתי ולא הצלחתי :\ מפרט: לוח אם:Asus P4P800-E DELUXE מעבד:P4 Socket 478 זכרונות חברות בתחת 400MHZ נ.ב אחרון חח איזה כרטיס מסך יותר טוב ATI 9200SE או GFORCE 5200? תודה לעוזרים. END HAFIRA.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להגיע ליכולות OC יותר גבוהות עם המעבד שלי ואני חושב שאני הגעתי לגבול עם ה-V1 שלי. לכן חשבתי לעבור למערכת קירור עם מים. עקב ההתעניינות האחרונה שלי ברכישת מערכת זו, אני לא כל כך מתמצא ביכולות ובמחירים של הרכיבים. לכן אני מבקש ממכם, בעלי אותם מערכות קירור, לעזור לי לבחור חלקים. אני מתכוון לרכוש בחו"ל את החלקים כי בפועל זה יוצא יותר זול. איזה שילובים כדאיים לי? קירור רק למעבד? למעבד+לכ.מסך? מעבד+כ.מסך+ערכת שבבים? וכדומה... תודה על העזרה מראש! עריכה: כמו כן, שכחתי לציין, על איזה חנויות אתם ממליצים לרכוש בחו"ל? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מה מהם עדיף ? אני חושב שלא יהיה הבדל גדול כי זה גוף מאלומיניום ודק יחסית . אני צודק ? ואיך הקירור הזה בהשוואה ל 948 שלהם ? המעבד הוא A64 3000 (מתוכנן OC כבד יחסית 2500 ומעלה )
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אני עושה קצת OC לכרטיסי ה4870 ופתאום GRID נופל בהתחלה חשבתי שזה אולי בגלל המעבד - אז שמתי אותו ממש על STOCK (3.2) ועדיין המשחק נופל מידי פעם! (נהיה כמו מסך שחור, חוץ מאולי חלק עליון שיש טיפה צבעים כחולים כאלו ונתקע לחלוטין וגם תוקע המחשב בכלל, והסאונד לרוב נתקע גם) מה ההסבר לזה? האם זה בגלל OC לכרטיסים? או ששאולי בגלל DRIVERS או מה?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העמוד הראשון לא משמעותי מדיי. שלום, אני מעוניין באוברקלוק דיאו רציני לQ6600, מ2.33GHz ל3.4GHz בערך. איזה קירור מומלץ? (קירור שקט, איכותי ושיחזיק את המחשב בעומס על טמפ' סבירה). הלוח אם EP43 DS3L יהיה טוב לאוברקלוק? או שהלוח לא קשור? נ.ב יש איזה מדריך מפורט על איך עושים אוברקלוק? כי אני לא מבין בגרוש בנושא.. אם כן-אפשר לינק? אם לא-אפשר מדריך?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי המאוורר שלו התחיל להרעיש. פתחתי את הלפ טופ, ורשום על המאוורר 5v, 0.30a. מצאתי באינטרנט מאווררים 5v, אבל 0.42a או 0.50a. הם נראים בדיוק אותו דבר. המחשב שלי הוא lg rd-580. אלה שמצאתי מתאימים למחשבים lg r568, r580. לפי מה שזכור לי- אותו דגם בדיוק, מלבד זה שהמחשב שלי הגיע ללא מערכת הפעלה ואלה כן. לא מצאתי מאוורר כשחיפשתי את הדגם שלי בדיוק. האם ניתן לחבר מאוורר עם צריכת זרם גבוהה יותר? מה המשמעות של זה? האם יסתובב פשוט מהר יותר? האם יכול להיגרם נזק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. הרכבתי את הגוף קירור שהמלצתם לי עליו (XP-90) והוא מעולה! ותודה רבה. (וקניתי TT Smart Fan Blue Led 90mm) עכשיו, העלתי את המהירות...תמונה מ-CPU-Z הטמפ במנוחה היא 37 מעלות ועם פריים 95 (כבר פועל רבע שעה) הוא לא עובר את ה-44 מעלות שהמאורר על המינימום והוא לא עובר את ה41 מעלות שהמאורר על המקסימום...אז רציתי לדעת אם הדברים בסדר (ובכלל האם הטמפ' טובות) מתח למעבד 1.575 (האם המתח באמת כזה? כי זה מראה בתוכנות 1.52!) יחס 1:1 לזיכרונות השארתי מתח רגיל (2.6) AGP על Fixed אם זה יעזור אתם יכולים להסתכל המפרט (חתימה) וחשוב להדגיש (ניראה לי) שיש לי לוח ABIT תודה.
-
- 33 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לוח gigabye GA-7VAXP ועליו ההיטסינק והמאוורר הקטנטנים שבאים איתו.... עשיתי היום אבר קלוק לא רציני של FSB 149 בלבד והחום של ה KT400 היה 110 מעלות!!1 לא פרנהייט!!! צלסיוס!! מה אתם ממליצים לשים עליו... חיפשתי ולא מצאתי היטסינקים לchipset חוצ מה Tiger 1 של TT אבל הוא לצ'יפסט של אינטל 845.. מה אתם ממליצים?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה הטמפרטורה הממוצעת של AMD 965 בזמן מאמץ של משחקים כבדים וכו' ( בזמן מאמץ על פי תוכנות speefan ו coretemp המעלות של המעבד הם 55 ) האם זה בסדר? *ובמנוחה הוא עומד על 35-38 מעלות
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב עם מעבד AMD שפועל בטמפרטורה של בערך 40 מעלות במנוחה. בזמן עיבוד גראפי כבד הטמפרטורה קופצת ל 55-60 והמחשב מתחיל לצפצף ( נדמה לי שהצפצוף מוגדר בביוס ). האם זה נורמלי, יש דרך למנוע ממנו להתחמם ככה בזמן עומס?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* ההודעה יותר קשורה לפורום הזה (אוברקלוק) משאר בפורום. קניתי מחשב חדש , סוף סוף (ובעזרת הפורום). שמעתי לא מעט סיפורים על תקלות ברכיבים ותפקוד לקוי של כרטיס מסך (כרטיס יד שנייה , כרטיס אחר , וכו'). אז השאלה שלי היא כזאת , איך אפשר לבדוק שהמחשב עובד 100 כמו שצריך? לדוגמא: בתור התחלה 3Dmark2006+vantage על מנת לבדוק שהכרטיס מסך באמת מקבל את מה שהוא צריך (זה HD5850) אחר כך נגיד pcmark... וכו' אז איזה המלצות יש לכם? מה אתם עושים שאתם מקבלים מחשב חדש? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם קירור ה-TRUE מבית Thermalright המצויד בשני מאווררי 120MM במהירות של 1900RPM הוא קירור האוויר האיכותי והיעיל בעולם? שאלתי מספר מומחים וקיבלתי תשובות חיוביות, אך הייתי חייב לוודא פה. כמובן שיש את גרסאת הנחושת, אבל אני לא מדבר עליה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-