אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום, ראיתי את ההשוואה הזאת : http://www.modsynergy.com/Review%2032.htm ולפיה ה AS3 הוא פחות טוב מ Nanotherm Blue II מישהו ממכם בדק את הגריז הזה הוא באמת יותר טוב? והכי טוב זה הNanotherm EXP צוכרים אותו בכלל בארץ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קצת שדרוגים , קצת צעצועים חדשים , נראה מה המאוורר יועיל לכל העניין הזה . 6800GT של evga , אמור לסגור עם קירור סטוק מהירות של אולטרה , נראה מה התוספת הקטנה תועיל לו . גוף קירור חלופי לdfi infinity , שלהם מתחילים להרעיש דיי מהר , ולא בדיוק מקררים . עדכונים נוספים בהמשך .
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם Zalman CNPS7000V-AL מספיק בשביל i5 3470 ? מארז P100 תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כתוב שם את הדבר הבא: This tube works with our SUNBEAM Cold Cathode Kits and our SUNBEAM Cold Cathode Fans. This is not a full kit. Add this tube to any of our current sunbeam cold cathode kits or fans for a Super Bright Look אני לא מבין מה זה אומר ??? זה כאילו קטודת UV שמאירה והכל או שאני צריך להוסיף לה עוד משהו בשביל שהיא תעבוד? ???
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באיזור ב"ש תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול נדפק לי המאוורר של המעבד - הוא פשוט תפוס , כנראה בגלל אבק . אז התקשרתי ל RSM לשאול על מאוור שמתאים לסוקט 1155 , במחשב הזה יש מעבד i3 2100 אז המליצו לי בטלפון על המאוורר למעבד ThermalRight Ultra-120 Extreme Socket 1155/1156/775 במחיר של 111 ש"ח , אני רציתי לקחת בהתחלה Coolermaster Hyper TX 3 EVO שהוא יותר יקר. המאוור שהם המליצו לי מגיע ללא מאוור של 120 אלה רק הכנה למאוורר , אבל נאמר לי שהקירור הזה לא צריך מאוורר נוסף והוא עובד מעולה ללא מאוורר . אני שואל אותכם , איזה מאוורר יותר טוב , מה שרציתי בהתחלה או מה שהמליצו לי ? האם המאוורר שהם המליצו לי , יכול לעבוד טוב מאוד בלי מאוור , זה נשמע מעולה בשבילי בגלל שהמחשב שלי יהיה שקט יותר ? אני שואל
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העליתי בהתחלה מ333 ל353 הרצתי בדיקה עם Intel Burn Test הכל היה בסדר עכשיו העלתי עוד 10 וזה הופיע: http://img518.imageshack.us/my.php?image=67328395cp1.gif מה זה אומר ומה לעשות ? תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! היום הגיע לי הקיט האוניברסלי של הקירורים של Scythe והרכבתי על המחשב שלי את הנינגה פלוס הנה תמונות מההרכבה: מצטער על האיכות התמונות צולמו בפלאפון! עכשיו השאלה שלי היא לגבי הטמפ' לפי הצילום הזה מהביוס לא נראה לי הגיוני שהמעבד יותר קר מהאויר שבמארז! האם יכול להיות שהמעבד על 23 מעלות כשהאויר סביבו על 34? המעבד בלי OC!(מה אתם אומרים שווה להתחיל OC??) המארז היה פתוח בשעת הבדיקה ושנגעתי בקירור הוא היה ממש קר ויש עליו מאוורר 120mm המקורי של הנינג'ה! קיבלתי עם הקיט ספייסר שיושב בין במעבד ובסיס של הקירור רציתי לדעת אם זה מוריד מהביצועים בצורה רצינית כי הייתי חייב לשים אותו בגלל שהברזל שתופס את הנינג'ה לחץ על המייצבים של המתח שנמצאים מהביב לתושבת והקיר…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, צריך היום לאסוף את לוח האם והמעבד (12400F) ולא חשבתי על עניין הקירור לפני כן. לא הצלחתי למצוא מידע באתר של היצרן לגבי רכישת מתאמים וגם לא בגוגל ספציפית לגבי הקירור הנ"ל. האם ערכה של חברה אחרת (ראיתי שיש של ARCTIC למשל בKSP) יתאים גם לקירור הזה? אם לא, איזה מתאמים כן יש לרכישה שתתאים (אין לי בעיה להזמין מחו"ל)? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! קניתי את הgeforce 6200, ופתחתי בו את הצינורות, והכל עבד חלק..המחשב זיהה אותו כ6600, 6600gt בשביל הדיוק..חחח ועכשיו התחלתי עם הOC..אבל זה מסובך. כשאני מעלה את המגה הרצים, ומריץ 3dmark הכל בסדר, וזה עובד יציב. אבל אם אני משחק, אז במגה הרצים מסויימים המחשב יכול להתקע/להתכבות/ סתם לזרוק אותי מהמשחק. הבנתי שזה מהתחממות של הכרטיס[ אני עדין משתמש בקירור שקיבלתי איתו], כרגע ב450/630 ואני חושב שהוא יציב...אני רוצה למצוא את הגבול, אבל קשה לעשות את זה, כי בדיקה ב3dmark עוברת חלק, אבל אחרי חצי שעה של משחק, ולפעמים קצת יותר, הוא יכול לזרוק אותי מהמשחק..או להפעיל את המחשב מחדש..הבנתי שזה קורה מחימום של הכרטיס, ואני לא מוצא איך לבדוק את הטמפרטורה שלו במנוחה כדי שאני אוכל להעריך ל…
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העמוד הראשון לא משמעותי מדיי. שלום, אני מעוניין באוברקלוק דיאו רציני לQ6600, מ2.33GHz ל3.4GHz בערך. איזה קירור מומלץ? (קירור שקט, איכותי ושיחזיק את המחשב בעומס על טמפ' סבירה). הלוח אם EP43 DS3L יהיה טוב לאוברקלוק? או שהלוח לא קשור? נ.ב יש איזה מדריך מפורט על איך עושים אוברקלוק? כי אני לא מבין בגרוש בנושא.. אם כן-אפשר לינק? אם לא-אפשר מדריך?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על ה 120 TRUE הוצאתי את המאוורר ניקיתי את המתכת מאבק ,הכנסתי בחזרה את המאוורר, ועכשיו הוא על מתח 1.35 בערך ,במנוחה על 1.31 על 48 מעלות =S בדקתי ב REALTEMP וגם המאוורר רועש יותר,יעני עובד יותר מהר ,מה שקורה רק כשהמעבד מתחמם יותר מדי כאילו...
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואיזה בדיקה הכי יסודית או זאתי שהכי כדאי לעשות? עשו לי אוברקלוק למעבד שלי e2160 ובזמן האחרון חלק מהמשחקים נופלים והמשחק האחרון שהתקנתי, Gears of war מתרקסת על השנייה הראשונה ומציג הודעה של "שגיאה חמורה". ישנו עוד מקרה שגורם לשגיאה והיא מתרחשת בקבצים שנמחקו מהMoorHunt אבל לא נמחקו פיזית, אך זה נראה לי דיי ברור מאליו שיצור שגיאות. בקיצור... נראה לי שיש בעיית יציבות למעבד, אני צודק? ואם כן אולי צריך להוסיף מתח, לא? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטמפרטורות עלו לאחרונה וכרגיל גם המחשב, מה שמחמם לי את החדר יותר מהר. ואני מת מחום פה. הסטפינג של המעבד זה B3, ושמתי לב שהמחשב מתחיל להתקע יותר במשחקים. לפי CORETEMP הטמפ' היא 55-60 (משתנה מליבה לליבה), אז אני מחפש קירור שיוריד את הטמפ' ל-40 או פחות. התקציב זה עד 200 שקל. כרגע יש לי קירור רגיל של אינטל, והסוקט זה LGA775. לפני כמה חודשים קיבלתי HD4870 והטמפ' שלו כרגע גם מתקרבת ל-60 (כרגע 57) ויש לו קירור מיוחד, זה טמפ' בסדר?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי בפרופיל שלי ניתן לראות את המצב של המחשב שלי עכשיו... הבעיה באוברקלוק הנוכחי היא שהזכרונות עובדים ב 83% מה FBS ולכן הם באנדרקלוק... הטמפ' שלי הינם : cpu case idle = 41 stress = 45 system idle = 38 stress = 40 אני יודע שהזכרון הינו חוליה חלשה אך אני מאמין שאפשר להגיע ליותר.. תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, סליחה על השאלה המטומטמת אבל אני לא מצליח לקבל תשובה ברורה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. יש לי את המאוורר הנ"ל שהפסיק לעבוד ואני מעוניין להחליף ואני לא מצליח להבין איך מודדים את הגודל שלו. אם מודדים קוטר כולל החורים לברגים זה 25 ס"מ, אם זה רק קוטר העיגול זה 22 ס"מ. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי הבנתי שמומלץ להוסיף מאוררים לP182 ובשביל לא "להרוס " את הרעש שלו אני מחפש את המאוררים הכי שקטים וכמבון לא מבחיר של 400 שקל למאוורר ... צריך להיות מtms עכשיו לגבי הextreme ultra של tl... עוד בהרבה יותר מקרר מה v1? מישהו יכול להגיד לי מה רמת הרעש שלו? שקט יותר מהv1? שאלה לגבי קרור של כרטיס מסך.. אני רוצה לשאול האם הוספת קרור חיצוני לכרטיס מסך יכולה איכשהו להקטין את רמת הרעש שלו? או מה אינ צריך לעשות כדי שהוא ייה שקט יותר הכרטיס BFG 8800GT OC 512MB בתודה מראש junior_mg ליאור
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם יש ומה ההבדל אם יש בין מעבדים ישנים של אינטל שעובדים על(סתם דוגמא)2400MHZ לבין מעבדים חדשים של אינטל שעובדים על אותה מהירות? לי לדוגמא כמו שחלק מכם יודעים המעבד עובד עכשיו על 3023 MHZ..מה זה בעצם אומר? הוא מהיר יותר ממעבד כפול ליבה שעובד על 1800MHZ? איך אפשר אפילו לבחור איזה מעבד לקנות? איך אפשר לדעת מה יותר מהיר ואיך זה עובד?כי אם זה מהירות נטו אז עדיף לא לקנות מעבד כי שלי עובד בתדרים גבוהים יותר או משהו?אשמח לקבל הסבר שיבהיר לי את הנושא כי זה מבלבל נורא.. תודה חברה..
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כדאי לעשות ל5200 OC זה ישפר בצורה טובה לדעתכם? יש לי ת'כנה גראפיק מקס
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה קירור למעבד עדיף? אני לא מתכננן לעשות oc אני יודע שאני לא צריך קירור כזה עם אני לא עושה oc אבל תמיד טוב שיש!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדגם הוא eisberg 240L/ כאמור הרדיאטור נפגם וחורר. המשאבה - בלוק תקינה לגמרי. השאלה שלי אם ניתן למצוא רדיאטור מתאים\חילופי, וכמה הוא יעלה. כמו כן האם ניתן לשלם את הבלוק הזה במערכת שתכלול גם כרטיס מסך או שהמשאבה שלו 'עוצרת' את הזרימה הרצינית יותר הנדרשת במקרים כאלו. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן אני יודע שזה ממש לא מעשי ופשוט מטורף לחשוב בכלל להפעיל את זה בבית כי זה עושה רעש מטורף שלא מהעולם הזה : וזה יגדיר מחדש את המושג "מנחת מטוסים בחדר" אבל אני ממש חייב לנסות את זה.........במקום שלא יפריע.......... ומי שלא מודע לכמות האוויר שזה מוציא אז אפשר להגיד שזה מסוגל להעיף אבנים בכיף :smoke: ;D ומי ששואל "למה לעזאזל!?!?!?!" אז זה כי יותר מידי משעמם לי!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להגיע ליכולות OC יותר גבוהות עם המעבד שלי ואני חושב שאני הגעתי לגבול עם ה-V1 שלי. לכן חשבתי לעבור למערכת קירור עם מים. עקב ההתעניינות האחרונה שלי ברכישת מערכת זו, אני לא כל כך מתמצא ביכולות ובמחירים של הרכיבים. לכן אני מבקש ממכם, בעלי אותם מערכות קירור, לעזור לי לבחור חלקים. אני מתכוון לרכוש בחו"ל את החלקים כי בפועל זה יוצא יותר זול. איזה שילובים כדאיים לי? קירור רק למעבד? למעבד+לכ.מסך? מעבד+כ.מסך+ערכת שבבים? וכדומה... תודה על העזרה מראש! עריכה: כמו כן, שכחתי לציין, על איזה חנויות אתם ממליצים לרכוש בחו"ל? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן משעמם לגמרי.. אז לקחתי את המארז של אחותי והתחלתי ניסויי צבע עליו... כפי שאתם רואים לא יצא משהו משהו הניסיון הראשון, ובכלל נראה לי בעייה הפאנל הקידמי, יש עצות ? וכן, זה מחשב קבר שם :-/ אממ... קבר... ניסיתי מה שיכולתי...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-