עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by rotem_o,

OCZ Vendetta 1 Scythe Katana 3 AC Freezer 7 Pro Rev.2 Evercool BUFFALO Zalman CNPS7000C Al מבחינת ביצועים וכן שקט(בדגש)? כרגע אני די מתלבט בין הVendetta והKatana אשמח לשמוע את דעתכם..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מישהו?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by k_700,

8) אז ככה, אני רוצה למארז החדש שלי פאנל , שמעתי רבות על סדרת hardcano. המארז הוא Sunbeam Transformer BLACK, עכשיו אפשר קצת מידע על הפאנל הזה? במה הוא תומך?, איזה צבעים יש לו? האם יש לו התראה... ועוד קצת מידע עליו. אהה והכי חשוב כמה הוא יצרוך מהספק. ואם הפאנל הזה ממש מעפן אז תמליצו לי על פאנל אחר

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by omriel12,

אני מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך דרך התוכנה שמקבלים עם הכרטיס מסך של ATI. המפרט שלי: Intel Core 2 Dou E7500 2.93Ghz ASUS P5QPL-AM Ceon 3GB RAM 667Mhz Sapphire ATI Radeon HD5750 512MB CoolerMaster 460W הנה תמונה של הכרטיס מסך במצב מנוחה כמו שאתם רואים (Activity = 0) מה וכמה הייתם ממליצים לי לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by naord,

היי, יש לי לוח intel h67-cl מעבד i5-2500 עם קירור סטוק, ללוח מחוברים 2 מאוררים. אחד בחזית ואחד בפנל האחורי. המאוררים נשארים בצורה סטטית גם שהמחשב קר/חם באותו RPM CPU- 1050 RPM FRONT - 750 RPM REAR- 1000 RPM כשאני מביא את המחשב למאמץ המאוררים לא עולים בהתאמה. במאמץ המעבד מגיע ל 69-70 מעלות. במנוחה הוא 38-35 הם נשארים באותו קצב. ביצעתי עדכון ביוס הכי עדכני. התקנתי את התוכנה של אינטל. יש לי שליטה על המאוררים. אני יכול להגיע איתם עד ל 2000 RPM אבל זה קורה כשאני משנה את המהירות באמצעות התוכנה SPEED FAN יש אפשרות בתוכנה לבחור כמה מצבים של איורור. אני מצליח להגיע למצב שהמאורר עולה ומגיע ל 2200 RPM. אבל אחרי שאני מפסיק את המאמץ ה RPM לא יורד חזרה. נשאר באותו קצב שאליו הגיע. יש ר…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי ניסית להצמיד כמה שאפשר את גוף הקירור לזיכרונות עם הפד בדבקה , לאחר זאת ראיתי שיש 2 זיכרונות שלא מוצמדים לפד , יש מירווח של בערך חצי מילימטר , יש אפשרות לתקן זאת? והאם זה מסוכן לזיכרונות ? גוף הקירור אמור לקרר 4 זיכרונות בשורה . הכונה לקירור הארוך שבתמונה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1668 מה הרושם לגביהם? שקטים רועשים? איכותיים גרועים? ואיך אני גורם להם להוציא אוויר או להכניס אוויר או שלא ניתן לעשות זאת?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Bug2000,

תקדישו דקה בשביל לקרוא את זה . קניתי את הכרטיס הזה (לצערי) ורציתי להתחיל לקרר אותו כי נראה לי שכל הבעיות שלו נובאות מחימום .... אז ככה... יש לי שני היטסינקים ומאוררים של 40 ממ עליהם של מעבדים ישנים של 486 ... אז היתי רוצה לשים אחד מן ההיטסינקים ואחד מן המאוררים של המעבד הישן במקום ההיטסינק ומאורר המקורי של הכרטיס אבל בגלל שאני מפחד לעבד את האחריות ולהרס את השבב הגרפי אני לא חושב שאני הולך לעשות זאת אבל בכל זאת היתי מנסה לעשות זאת אם משהו היה מסביר לי איך/איפה/בכמה אפשר לקנות דבק טרמי ... אבל מה שאני יכול לעשות על בטוח זה להחליף מאורר להיטסינק המקורי של הכרטיס אבל השאלה היא האם כדאי לשים מאורר של 486 על ההיטסינק במקום המאורר המקורי של ATI ? ומה שאני מתכנן לעשות בטוח זה…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Martok,

מחירי המאוררים בארץ גבוהים עד כדי גיחוך. המחירים גבוהים פי שתיים ויותר מאשר בארה"ב ולעומת זאת Heatsinks נמכרים במחירים דומים למחירם בארה"ב ולפעמים גם בפחות. אפילו מאורר ג'נרי 80 מ"מ של 39CFM עולה בארץ 38-45 ש"ח שלא לדבר על מאוררים של אנרמקס ב 100 ש"ח+. הוספה של 4 מאווררים למארז עשויה היום להסתיים בפשיטת רגל. מישהוא יכול להסביר מה הסיבה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by nahum8,

אהלן חבר'ה, לאחרונה קניתי INNO3D 470GTX (הרגיל, לא HAWK), וביצעתי OC נחמד. עד כמה נחמד, אתם תגידו. תמונה מGPU-Z http://gpuz.techpowerup.com/10/08/21/enp.png טמפ' ללא מאמץ http://gpuz.techpowerup.com/10/08/21/4vx.png טמפ' מאמץ מלא Kombustor http://gpuz.techpowerup.com/10/08/21/ex0.png ניקוד ב3DMARK VINTAGE = 21900 באנצ'ים בדרך...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by contA-,

1.האם יש צורך בנוסף לבלוק לקירור הכרטיס מסך גם סינק לזכרון שלו או שהבלוק יקרר גם את הזכרון שלו? 2.מהו לדעתכם (מבינים בלבד בבקשה) הסכום שמומלץ להוציא על מערכת קירור מים הכוללת בלוקים לכרטיס מסך,לזכרון ולמעבד? 3.האם יש סיכוי שקירור אויר יגיע לרמה של מערכת קירור מים טובה במארז קטן יחסית,בעל זרימת אויר לא מי יודע מה? 4.האם באוברקלוק לכרטיס מסך (Radeon 9500 PRO) הקירור יהיה חובה או שלא או משהו באמצע?? 5.תנו לי בבקשה דגם של ספק כוח טוב שיחזיק את המחשב (מפני שכרגע יש לי ספק ג'נרי) באוברקלוק -ושיהיה גם במחיר זול יחסית. תודה לעוזרים.. ו..בוקר טוב!,בוקר טוב!,בוקר טוב!! אללה אודטה

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אוקיי אני עושה קצת OC לכרטיסי ה4870 ופתאום GRID נופל בהתחלה חשבתי שזה אולי בגלל המעבד - אז שמתי אותו ממש על STOCK (3.2) ועדיין המשחק נופל מידי פעם! (נהיה כמו מסך שחור, חוץ מאולי חלק עליון שיש טיפה צבעים כחולים כאלו ונתקע לחלוטין וגם תוקע המחשב בכלל, והסאונד לרוב נתקע גם) מה ההסבר לזה? האם זה בגלל OC לכרטיסים? או ששאולי בגלל DRIVERS או מה?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום אני חדש בעסק הקירור, עד היום לא דאגתי לזה כל כך.... פשוט מאוור אחד על המעבד ואחד מקדימה הספיקו לי.... אבל איל אני יכול לבדוק את הטמפ של המעבד (P4 1400) והלוח אם (ASUS). אני משתמש ב XP והותכנה של הלוח אם לא תומכת XP עיזרו לי בבקשה 8)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. תודה. אני בOC די רציני.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Chura,

אז המערכת כאן, מושלמת... אבל יש לי בעיה, תשמע מפגרת, אני לא מוצא את המחלק זיכרון בביוס,אין בשום מקום !!! ובלי שום קשר, אני רוצה לעשות OC ראשון יחד איתכם :-) אז נתונים יבשים : טמפ מעבד מנוחה : 38 טמפ לוח מנוחה 35 טמפ כ. מסך : 42 מתח זיכרונות : 2.0V מתח מעבד : 1.22V מהירות מאוורר CPU : 1280RPM מהירות מאוורר ספק : 930RPM כל השאר הוא לא מראה מהירות, למה ??

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, מארז P183 מגיע עם שני מאווררי 120mm אחורי ועליון, ואני מעוניין להוסיף שני מאווררי 120mm קדמיים. בהתחלה חשבתי על שני SlipStream 1200RPM שלדעתי מאזן בין רעש לביצועים.. עכשיו אני חושב על קונטרולר למאווררים Kaze Q 3.5 כשהמטרה היא שליטה קדמית נוחה על המאווררים (אם כבר אז ארבעתם) ולא מעבר לכך.. 1. האם הקונטרולר בסדר? ממליצים על אחר? 2. האם יש למישהו מושג אם הוא יפריע לדלת המארז להיסגר? 3. הוא לא אמור לשבת במקום של כונן אופטי? אז למה 3.5? 4. אם כבר ותהיה לי האפשרות להוריד ממהירות (ורעש) המאווררים, אז למה שלא תהיה לי האפשרות להעלות? ז"א למה לא לקנות SlipStream 1600/1900RPM או דגם אחר? אשמח גם לתשובות חלקיות.. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by nizans,

אני מתכנן לעשות OC לE6600 אני רוצה להגיע איתו לסביבות ה 3.2 יש לי קירור סטוק עכשיו והטמפ בReal temp היא 40~ במנוחה אני מחפש המלצה לקירור בסביבות ה250 שקל שאני יוכל לעשות איתו OC. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. תשמעו את הOC : Athlone 2500@Athlone 2800 1.8GHZ-2.2 GHZ (אולי זה 2150) 1.75 V ויש לי 60 מעלות במאמץ ו50 בלי מאמץ. כדי להמשיך? *הנתונים לא מדויקים ב100% כיוון שאני לא במחשב שלי כרגע.. אני יעדכן ברגע שאחזור הביתה...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by winner100,

שלום לכולם, אני מבקש המלצה עבור קירור עבור הPhenom II X4 945 של AMD. יש לי ניסיון טוב עם היחידות קירור של זאלמן, לכן חשבתי ללכת על CNPS9700 או על CNPS9900. המעבד עתיד לעבור OC אבל לא בזמן הקרוב לכן בתור התחלה אני ישאר "מקורי" תגובות והצעות יתקבלו בשמחה. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by cousinIT,

קוויק סטיל מיועד למתכות אז אני לא יודע אם בטוח לשים אותו על שבב של כרטיס מסך...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ofir123,

מה זה בדיוק סידור חוטים טוב? ברצוני לעגל את הכבלים מהסידי ללוח ומהדיסק הקשיח ללוח כל כמה גידים צריך לחתוך? אל תדברו איתי ATA דברים כאלה כי אני לא יודע למה כל אחד שייך.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by aviram20,

מישהו יודע מה עושים מה צריך לעשות ? איך אני עושה איתה OC ואיך אני קובע שהיא תעבוד כל פעם שאני מעלה את מערכת ההפעלה? אני לא מבין כלום בתוכנה הזאתת! מנהלים , זה מתאים יותר לפורום OC וקירור?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן! יש לי במחשב 3 מאווררים. 2 של 80 ממ ואחד של 120 מ"מ. 2 של ה-80 נמצאים על הדופן, בצד, וה-120 נמצא מאחורה למעלה כאשר ה-120 מוציא אויר החוצה והשנים של ה-80 מכניסים אויר למארז. אם אני יעשה שכולם יוציאו אויר, זה יועיל או להפך- יעלה מעלות? תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום! היום הגיע לי הקיט האוניברסלי של הקירורים של Scythe והרכבתי על המחשב שלי את הנינגה פלוס הנה תמונות מההרכבה: מצטער על האיכות התמונות צולמו בפלאפון! עכשיו השאלה שלי היא לגבי הטמפ' לפי הצילום הזה מהביוס לא נראה לי הגיוני שהמעבד יותר קר מהאויר שבמארז! האם יכול להיות שהמעבד על 23 מעלות כשהאויר סביבו על 34? המעבד בלי OC!(מה אתם אומרים שווה להתחיל OC??) המארז היה פתוח בשעת הבדיקה ושנגעתי בקירור הוא היה ממש קר ויש עליו מאוורר 120mm המקורי של הנינג'ה! קיבלתי עם הקיט ספייסר שיושב בין במעבד ובסיס של הקירור רציתי לדעת אם זה מוריד מהביצועים בצורה רצינית כי הייתי חייב לשים אותו בגלל שהברזל שתופס את הנינג'ה לחץ על המייצבים של המתח שנמצאים מהביב לתושבת והקיר…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by MAOR,

לא מזמן נדפק לי הארד דיסק וקיבלתי בגדר האחריות(אם טיפה תוספת כי הקודם היה 20 גיגה) Seagate Baracuda 40GB 7200RPM אתמול אחרי שהמחשב היה פתוח מהבוקר עד הערב פתחתי את המארז (לעשות איזה סדר בחוטים) נגעתי בהארד דיסק וצעקתי .... איזה חום זה היה !!!!!!!!! יש לי 4 מאווררים (לא כולל ספק והיטסינק) 1 מתחת להארד דיסק מכניס 1 בין הלוח להארד דיסק שוכב (יש חור למטה) הוא מכניס אוויר ודוחף את האוויר החם למעלה 1 על הדלת מול הלוח והכרטיס מסך מכנס 1 מתחת לספק מוציא אוויר + הספק שמוציא אוויר וההארד דיסק עדין חם אני לא יכול להגיד לכם את המעלות ... כי החיישנים שלי הלכו ... מה לעשות איך לתקן את הבעיה ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.