עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קניתי נייד חדש עם מעבד Centrino 2 הוא מתחמם יותר מאשר Centrino הרגיל? כי הוא כבר הגיע לי ל 70 במצב שאני גולש באינטרנט בלבד

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by no_way,

שלום, קניתי שני מאוררים חדשים 80CM למחשב כשאני מנסה לחבר אותם לחוט חשמל במחשב (אינני יודע איך קוראים לחוט הזה) המחשב מתחיל לצפצף בלי הפסקה. מה עושים? ספק כח ANTEC TRUEPOWER TRIO 650W כרטיס מסך: מעבד:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by masterb,

היי חברים, ראו מפרט מחשב בן שנתיים נקנה מ - TMS והם דאגו לOC של המעבד, הבעיה שמישום מה ההמהרה נעלמה, עזרכתכם כיצד להחזיר את ה OC לקדמותו, יש לקחת בחשבון שהידע שלי בנושא = לאפס תודה! Intel Pentium E (C2D Technology) E2160[glow=red,2,300] 1.8Ghz@3.00[/glow] 1MB FSB800 OEM Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Compucase HEC 6A19 400TRT Black Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. איך בדיוק המתח משפי מה הוא בדיוק עושה?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by eranmor,

יש לי לוח אם ג'יגה בייט GA-8ST800 ויש בו רק שני מקומות למאוררים שאחד מהם הוא של המעבד איך אני יכול להוסיף עוד מאורר או שניים בלי להתחיל לחתוך חותים מהמארז (כבר עשיתי את זה...) ודרך אגב איזה מאוררים כדאי להשיג כי אני משתמש במאווררים מספקים ישנים ולא ניראה לי שהם ממש טוב (למרות שהם שקטים מאוד)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by g_s,

קירור פשוט מטורף!!! http://www.vr-zone.com.sg/?i=2649&s=1 :o :yelclap:

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by jangelboy,

שלום יש לי מעבד 955 עם קירור סטוק והטמפרטורות שלו 46 במנוחה 73 במאמץ בדקתי עם core temp כרטיס מסך 6870 עם קירור סטוק והטמפרטורות שלו 42.5 במנוחה 79.5 במאמץ בדקתי עם hwmonitor הכרטיס מסך חדש אצלי שבועיים רק בימים האחרונים יצא לי להתחיל לשחק, המשחקים ששיחקתי הם DIRT2 FARCRY2 על הגדרות הגבוהות ביותר ב FARCRY2 המשחק פעם אחת נכבה לי באמצע וב DIRT2 יש לי לפעמים פריזים חשבתי שזה קורה אולי בגלל החום המארז שלי הוא LANCOOL 56 שאר המפרט רשום בצד אין לי OC בשום רכיב במחשב האם הטמפ' נורמליות ? אולי יש לי בעיה ברכיב מסויים ? מה אני צריך לעשות להחליף מארז ? להוסיף מאווררים ? לקנות קירור חדש למעבד/כרטיס מסך ? תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by 00Amir,

אני מבקש הדרכה קטנה העשיית OC לזיכרונות... למה בדיוק עושים OC - לתדר של הזיכרון או לתיזמונים שלו? אשמח להבהרות בנושא

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by KobyC92,

אהלן, אני מאוד חדש בתחום, ממש לאחרונה קניתי מחשב חדש להלן עיקרי המפרט(לא בטוח אם רלוונטי) מעבד I7-8700K קירור למעבד Arctic cooling freezer 13 לוח אם Gigabyte z370 HD3 כרטיס מסך GALAX GTX 1080 (שני מאווררים) מארז Antec GX330 ספק Antec 650W 80+ Bronze modular המארז מגיע עם שני מאוורים של Antec 120mm, אחד קידמי מושך והשני אחורי פולט. נכון לעכשיו לא מתוכנן OC למעבד, מבוצע OC קל לכרטיס מסך. מבחינת מקום, יש לו מקום לעוד סה"כ 4 מאוורים, 1 קידמי מושך ו3 למעלה לפליטה. רציתי לדעת אם יש משמעות להוספת המאוורים הללו? חלק? כולם? אם כן, האם שימוש במאוורים חסרי מיתוג נניח כמו זה מאייבי יספק שיפור בקירור או ששווה להשקיע …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by vngbhajuzr,

יש לי מעבד: AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX הזמנתי את הקירור הזה: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=103 ואמרו לי שעדיף לי לקחת את הקירור הזה שהוא עכשיו במבצע (99 במקום 200): ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1708 שווה לי ? מה ההבדל ? זה ישפיע על ה OC ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. כולם יודעים שמים מעבירים חשמל... מה שכולם לא יודעים זה שמים מזוקקים לא! אז השאלה ככה: אם אני יקנה מערכת כשאת ואני ישים בה מים מזוקקים אז גם במקרה של דליפה לא תהיה סכנה לחלקים... נכון?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by lir@n,

שלום כולם !!! את מחשבי אתם יכולים לראות במפרט שלי... בכל אופן יש לי סירקולציית אוויר מושלמת 2 מאווררים מלמטה מכניסים אוויר שניים למעלה מוציאים ואחד בדלת מכניס סינק SK-7 עם SF2 ובכל זאת הטמפ' בIDLE היא 39-37 מעלות... שזה הרבה יחסית למה שיש לי... מרחתי משחה טרמית והכל... ובכל זאת הטמפ' גבוהות או שמה הם נראות גבוהות רק לי? אם יש לכם רעיון איך להוריד ת'טמפ' אל תתביישו להשמיע את קולכם... תודה לכל עוזרים עריכה: אני אחרי אוברקלוקינג קטנטן של במקום 133*13 אני עכשיו על 150*13 ויש לציין שהמאוורר במלוא כוחו הטמפ' יורדת ל34-35 מעלות... אבל הרעש לא הכי נסבל....... בכל אופן אני עדיין פתוח להצעות...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by man-of-God,

שלום לכם , אני מקבל שגיאה בהרצת התוכנה linx והינה הלוג , המחשב חדש ( עוד לא חודש אצלי ) לא בוצע OC כלל להלן הלוג שאני מקבל וזאת רק לאחר דקה ו 22 שניות האם יש צורך לפנות לחברה ממנה קניתי את המחשב ? להחלפת חומרה מסויימת ? בפעם השניה התוכנה נעצרה שוב עקב שגיאה רק שהפעם לאחר דקה ו- 57 שניות להלן הלוג פורסם גם בתקלות חומרה אך אין תגובה האם יש בעיה חומרתית במערכת ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Joli,

לפני כמה חודשים פתחתי פה נושא לגבי איזה קירור שאני מעוניין בו... אז ככה אני רוצה לקנות את Freezer Xtreme ואני לא יודע אם הוא ישב על הלוח שלי ( asus p5k3) בגלל שללוח יש גוף קירור מובנה, שאני מפחד שהוא יפריע לו... הבאתי תמונות בשביל שתבינו במה מדובר: זה הלוח וכמו שאתם רואים יש לו גוף קירור (שהוא דיי גבוהה מסביב למעבד) וזה הקירור שמובנה על לוח שגם לו יש גוף קירור רק ששלי יותר גבוה (אני מקווה שאתם יודעים איך הקירור נראה ...) תודה על העזרה...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Mezmerize-,

הלכתי לקנות אותו ואמרו לי שהוא לא מתאים ללוח אם שלי אמרו לי שאני צריך איזה קליפס/תושבת מיוחדת ללוח שלי (הלוח בחתימה) מישהו יודע אם זה נכון ואם זה כן להמליץ לי איפה אפשר לקנות את זה תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני משתגע! יש לי מעבד E7400 שמגיע בסטוק במהירות 2.8 אבל משום מה הוא כל הזמן נשאר על 2.2 אם אני לא טועה! ומה שמעצבן זה שכם בCPU-Z וגם באוורסט רשום גם בשיא המאמץ של המעבד 2288.2 במקום שיהיה נורמאלי ושיהיה על 2800.0 מה הבעיה של המחשב הזה לעזאזל?????? ומשום מה התדר באס שלו זה 286 (העלתי משום מה את הסטוק שהוא הגיע איתו שהיה 266 ) מה אפשר לעשות????? להעלות בפעם אחת ישר את התדר של המעבד ל 2.8???????? ומה שני לא מבין זה שכשלוחצים קליק ימני על המחשב שלי במאפיינים רשום שהמחשב הוא E7400 2.8@3.0 ואפילו באוורסט תראו מה הולך העתקתי הכל : Field Value CPU Properties CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo CPU Alias Wolfdale-3M CPU Stepping E0 Engineering Sample No CPUID CPU …

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by or,

המחשב שלי הטמפ' של: לוח-37 מעבד-41 מארז-38 זה נורמלי????

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by shlomi4i,

מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. עשיתי OC לכרטיס מסך שלי GTX 260 של ASUS: Engine: 800Mhz Shader: 1650Mhz Memory: 2700Mhz ייתכן שמשחקים מסויימים לא מגיבים טוב עם OC וכתוצאה מכך יורד הFPS?? ועוד שאלה: הכרטיס שלי יתחמם גם אם הוא לא בעבודה רצינית בגלל הOC הזה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by motorishta,

צהריים טובים. ברצוני לרכוש מארוור למעבד 6750. חשבתי על Scythe INFINITY ו-BIG TYPHOON VX. מה לדעתכם הקניה השווה יותר? או שבמחיר 250 ש"ח אני יכול למצוא גוף טוב יותר? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. על ה 120 TRUE הוצאתי את המאוורר ניקיתי את המתכת מאבק ,הכנסתי בחזרה את המאוורר, ועכשיו הוא על מתח 1.35 בערך ,במנוחה על 1.31 על 48 מעלות =S בדקתי ב REALTEMP וגם המאוורר רועש יותר,יעני עובד יותר מהר ,מה שקורה רק כשהמעבד מתחמם יותר מדי כאילו...

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by RJ1,

ואיזה בדיקה הכי יסודית או זאתי שהכי כדאי לעשות? עשו לי אוברקלוק למעבד שלי e2160 ובזמן האחרון חלק מהמשחקים נופלים והמשחק האחרון שהתקנתי, Gears of war מתרקסת על השנייה הראשונה ומציג הודעה של "שגיאה חמורה". ישנו עוד מקרה שגורם לשגיאה והיא מתרחשת בקבצים שנמחקו מהMoorHunt אבל לא נמחקו פיזית, אך זה נראה לי דיי ברור מאליו שיצור שגיאות. בקיצור... נראה לי שיש בעיית יציבות למעבד, אני צודק? ואם כן אולי צריך להוסיף מתח, לא? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ועוד שאלה, האם הארטיק סילבר 3 שווה 100ש"ח כולל משלוח, למה יש לי AX7 ומאורר ENERMAX 80mm והטמפרטורה במאמץ מגיעה ל58 מעלות, ובidle ל50-52 להוריד את הסינק ולנקות? או לקנות ארטיק סילבר? בזמנו ביולי 2002 קניתי את המחשב ואז כל מה שהיה לי היה פד טרמי, שקיבלתי עם המעבד, והטמפרטורה המקסימלית היתה 50 מעלות במאמץ... ד"א, ניקיתי את הסינק מפול אבק, אבל זה לא עזר כל כך...(בלי להוריד אותו מהמעבד...)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by PeaS,

החלטתי לקנות את הכבלים המעוגלים, לא יקר, וזה יכול רק להועיל, זה לא יזיק. השאלה שלי היא איזה אני צריך, ובאיזה אורך. יש לי כונן תקליטורים, צורב, הארד דיסק, ופלופי. אם אני לא טועה אני צריך כבל אחד לכונן תקליטורים ולצורב (הצורב ישן מאד, כותב4x ולא תומך cdrw, אם זה קשור), שבאמצע שלו יש עוד יציאה, כבל IDE רגיל לHDD, ולפלופי כבל רגיל של פלופי. נכון, או שאני טועה? ובקשר לאורך, יש באורכים של (אינצ'ים) 10, 12, 18, 24. מה המרחק בערך בין הכוננים לחיבור על הלוח-אם? המארז הוא Enermax FS 710B, אם זה משנה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by darkman,

מהו ה dBA הנורמלי שאפשר לחיות איתו ושלא יפריע ואם תוכלו לעשות השווה קטנה נמשל 20-לא מפריע 25-זימזום קטן וכן הלאה...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים