עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם! במפרט הבא אני לא מצליח לעבור ב OC את התדר 3.22 הוולט כעת עומד על 1.6000V מישהו יודע איך אני יכול לעלות יותר כי מישהו בכיר אמר לי שבמפרט הזה אפשר יותר הנה המפרט: Intel Core 2 E-4500 2.2 Sunbeam Tuniq Tower 120MM GigaByte P35 DS3 V 5-5-5-15-1.8G.SKILL 2 GB 800 DDR2 Twinteck Geforce 8800GT 512M WESTON DIGITAL 320 GB NZXT ALPHA PCPower&Cooling 470W

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by inrock,

היי המפרט בצד ימין, בגדול מעבד dual e6750 שמעתי כבר עשרות הצעות להגדרת הפרמטר הזה מה נכון ???? תודה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by SMSM,

פשוט מדהים - תכנסו לתרד הבא ותראו את הבאס של המעבד - מ . ה . מ . ם !!! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=&threadid=30776 גם הזכרונות עובדים לא רע ... תכנסו לעמוד 2 - תראו תוצאה של זכרון ב SANDRA לא מהעולם הזה - למעבד AMD !

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Bug2000,

תקדישו דקה בשביל לקרוא את זה . קניתי את הכרטיס הזה (לצערי) ורציתי להתחיל לקרר אותו כי נראה לי שכל הבעיות שלו נובאות מחימום .... אז ככה... יש לי שני היטסינקים ומאוררים של 40 ממ עליהם של מעבדים ישנים של 486 ... אז היתי רוצה לשים אחד מן ההיטסינקים ואחד מן המאוררים של המעבד הישן במקום ההיטסינק ומאורר המקורי של הכרטיס אבל בגלל שאני מפחד לעבד את האחריות ולהרס את השבב הגרפי אני לא חושב שאני הולך לעשות זאת אבל בכל זאת היתי מנסה לעשות זאת אם משהו היה מסביר לי איך/איפה/בכמה אפשר לקנות דבק טרמי ... אבל מה שאני יכול לעשות על בטוח זה להחליף מאורר להיטסינק המקורי של הכרטיס אבל השאלה היא האם כדאי לשים מאורר של 486 על ההיטסינק במקום המאורר המקורי של ATI ? ומה שאני מתכנן לעשות בטוח זה…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. על ה 120 TRUE הוצאתי את המאוורר ניקיתי את המתכת מאבק ,הכנסתי בחזרה את המאוורר, ועכשיו הוא על מתח 1.35 בערך ,במנוחה על 1.31 על 48 מעלות =S בדקתי ב REALTEMP וגם המאוורר רועש יותר,יעני עובד יותר מהר ,מה שקורה רק כשהמעבד מתחמם יותר מדי כאילו...

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. קניתי נייד חדש עם מעבד Centrino 2 הוא מתחמם יותר מאשר Centrino הרגיל? כי הוא כבר הגיע לי ל 70 במצב שאני גולש באינטרנט בלבד

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by mt_nro,

אני רוצה להתקין כבר את הקריור החדש אבל קודם אני צריך לדעת כמה דברים... כדי לנקות האם מספיק להשתמש באלכוהול 70%? ועל מה לשים את זה? (צמר גפן, מנקי אוזניים) כדי לשים פשוט לשים בפינה ולמרוח? עם מה? או שמספיק לשים באמצע ולתת לזה להימרח כשזה נמעך מהגוף קירור? אם זה משנה אז המשחה התרמית זה המשחה הפשוטה שהאה עם VF-900CU של זלמן... תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by vipersh,

שלום לכולם, אפתח בזה שאומר שאם טעיתי בפורום נא להעביר את הדיון לפורום המתאים, לפני שבוע עשיתי למחשב של חברה שלי OC, המעבד הוא E7300 והגעתי איתו למהירות המכובדת של 4000Mhz המעבד עבר בדיקות מאמץ בSNM ללא בעיה, וגם הטמפרטורות היו מקסימום 63 במאמץ מלא, משום מה כשמתקינים כל מיני תוכנות (לא מצאתי דפוס מסויים בהן..) אז הוינדוס מקפיץ הודעות שגיאה, כשלפני הOC הוא לא היה מקפיץ בהן את הודעות השגיאה, רציתי לדעת האם הבעיה היא בעיה מוכרת ואם כן איך אני פותר אותה... אני מצרף דוגמאות להודעות שגיאה שמקבלים:

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. לפני כמה שנים קניתי שורה של נורות מהכל בדולר... אתמול מצאתי אותם שוב ושמתי לב שזה לדים ניסיתי לחבר ל12 וולט במוקלס והופה נדלק כמו תותח יש ברשותי 23 לדים! והכל ב4 שקל! ( תותח לא ? ) איך אני יכול לדעת איזה נגד אני צריך? פשוט הלד מתחמם ואמרו לי שאם אני אחבר נגד הוא לא יתחמם , זה נכון? בשיטוטי בvirtual hideout ראיתי את הנוסחה הבאה: Ohm = (Mains Voltage - LED Voltage) / LED Amperes וזה כמובן לפי חוק אום שאומר R=U/I הבעיה היא שאין לי מושג מה המתח והזרם שצריך הלד אז אם מישהו יוכל להגיד לי איזה נגד אני צריך אני אודה לו מאוד! כמה עולה נגד כזה גם יעזור! תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by eladrevach,

אז ככה יש לי sli ובזמן האחרון האוברקלוק שלהם עושה לי בעיות כל שניה המהירות של אחד מהכרטיסים חוזרת אחורה ומתחילים ארטיפיקים ובלאגנים אם מישהו יוכל להסביר לי או לעשות לי אתזה אני אודה לו מאוד זה כולה שניה אני רוצה לשנות את אחד הביוסים של הכרטיסי מסך למהירויות אחרות ושיישאר קבוע http://www.fileflyer.com/view/jpoNDBf זה הביוס שלי הכרטיס הוא gtx 460 gigabyte אני רוצה שההגדרות שלו יהיו מתח1.87 מהירות ליבה 815 ומהירות זכרונות 2000 זה הכל מי שיעשה לי את זה אני אודה לו מאודד... תודהה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by izikd,

מכיוון שהAMD שלי מאוד מתחמם רציתי לשים משחה חדשה אבל אבא שלי הציע שהוא יכול להביע לי פד טרמי המשמש לקירור אחת מהמערכות שלהם (חברת טריון מישהו מכיר?) אז שאלתי אותו אם הוא נמס אז הוא אמר לי בוודאות שלא אז כדי לנסות או לא?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by nore0,

GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP מה אתם אומרים ? לשים זלמן או TT

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by CRYSMAN,

העליתי בהתחלה מ333 ל353 הרצתי בדיקה עם Intel Burn Test הכל היה בסדר עכשיו העלתי עוד 10 וזה הופיע: http://img518.imageshack.us/my.php?image=67328395cp1.gif מה זה אומר ומה לעשות ? תודה !

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני קיבלתי היום את הציוד שלי לערכת קירור מים וגיליתי שעם הראדיאטור (480) שלי באו רק (!) 16 ברגים 30 ממ למאווררים. אני רוצה לעשות בעקרון PUSH PULL היות וכבר קניתי 8 מאווררים אבל יש לי ברגים רק ל4. איפה אפשר למצוא עוד ברגים בארץ? אני גם מחפש ברגים כדי לתלות את המשאווה\מאגר על ה"קיר" הפנימי של המארז (800D)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by shimon956,

ערב טוב לכולם היום החלפתי את מהזלמן 6000 שלי ל ולקנו 11+ וחברה אתם לא תאמינו כמה מעלות אני עכשיו 65 מעלות אם מהירות סיבוב בינונית 3668 ורעש אפשר להגיד בסדר מה אני אמור לעשות כי חיברתי אותו די טוב

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Cyb3r,

לפי הכתבה הבנתי שלא תמיד אני אוכל לעבוד בדואל צ'אנל. מה צריכים להיות המספרים בסוף הכתובת במודול כדי שאני אוכל? זוגי ואי זוגי? עוקבים? משהו? תודה רבה. נ.ב. עוד שאלה שרציתי לשאול זו האם BIGTYPHOON מכסה גם את הזיכרונות, או שצריך לקחת עוד מאוורר עליהם?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Gritzman,

חיברתי את המחשב פעם ראשונה הדלקתי ונכנסתי לביוס וזה מראה לי שהמעבד 72!! מעלות למה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. תודה. אני בOC די רציני.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. בשבועות האחרונים נדמה היה שבשורת האוברקלוק חזרה אל השווקים הנמוכים יותר עם האפשרות להמהרת מעבדים שלא מסוג K. אך אינטל שמה לזה סוף ומסבירה מדוע מאז הדור השני של מעבדי ה-Core, אי שם לפני 5 שנים, האוברקלוק הפך לנחלתם של השואפים לכך בלבד, כשכל הדגמים למעט אלו הממותגים באות K בדגמם אינם מאפשרים העלאה של המכפלה או תדר הבסיס – מה שנכון כלפי מעבדי ה-K גם כן, לפחות עד הדור הנוכחי. בדור ה-Skylake באינטל בחרו להחזיר את היכולת לשנות גם את תדר הבסיס של המעבד (בקפיצות תדר קטנות ומדודות ליציבות מירבית), כפי שהיה נפוץ בעבר, עבור דגמי ה-K בלבד, על מנת לאפשר שילוב יחד עם הגדלת המכפלה לקבל ביצועי המהרה מיטביים. עם זאת, לאחרונה התעוררנו לבשורה: יצרניות לוחות האם מצאו דרך לאפשר…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by arigo,

שלום שמתי של שהזיכרון שלי שידעתי שהוא 2G 800MHZ פועל לפי פלט - DIMM # 1 SMBus address 0x50 Memory type DDR2 Module format Regular UDIMM Manufacturer (ID) Kingston (7F98000000000000) Size 2048 MBytes Max bandwidth PC2-6400 (400 MHz) Part number Serial number A0CCF240 Manufacturing date Week 06/Year 09 Number of banks 2 Data width 64 bits Correction None Nominal Voltage 1.80 Volts EPP no XMP no JEDEC timings table CL-tRCD-tRP-tRAS-tRC @ frequency JEDEC #1 4.0-4-4-12-16 @ 266 MHz JEDEC #2 5.0-5-5-15-20 @ 333 MHz JEDEC #3 6.0-6-6-18-24 @ 400 MHz מה קורה כאן ? האם הוא מונחת כרגע ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by spatz,

יש לי חבר עם לוח Asus P4T ומעבד Intel Pentium 4 1.4 והביוס מראה תמיד שהמעבד שלו בסביבות ה-70 מעלות, גם המחשב היה סגור יומיים רק פותחים את המחשב, מסתכלים והמעבד ב-70... זה לא נראה לי הגיוני... איפה הבעיה??

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום ברצוני לעשות Overclock לכרטיס המסך שברשותי מדגם: Asus Radeon HD7950-DC2T-3GD5 DirectCU II. אני רוצה לדעת בבקשה: 1. מה מתח עבודה מקסימלי המותר של ה- Core Voltage בכרטיס הנ"ל . 2. מה מתח עבודה מקסימלי המותר של ה- Memory Voltage בכרטיס הנ"ל . 3. מה בערך התדר המקסימלי של ה- Core Clock המותר בכרטיס הנ"ל . 4. מה בערך התדר המקסימלי של ה- Memory Clock המותר בכרטיס הנ"ל . 5. איזה מתחים ותדרים הכי מומלצים בשביל OC יציב למשחקים כבדים בכרטיס הנ"ל!!. הייעוד של ה- Overclock שאני רוצה לבצע הוא נטו לשיפור ביצועים במשחקים!. (לא לתוכנות באנצים או תוצאות/תחרות!) אני מבצע את ה- Overclock עם התוכנה: MSI Afterburner 3.0.0 Beta 10 . אם צריך יותר פרטים אז בבקשה המפרט מחשב שברשותי: CPU: Inte…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Lumber_Jack Jim,

חלקכם אולי קראתם על מוד שהתחלתי לפני כמה שבועות. בכל מקרה המטרה הייתה ליצור מארז Vapo-Li משלי. אבל,מסתבר שאף אחד לא אוהב אותי, הפרויקט נכשל :'( והסיבה היא שהפלתי את ערכת הקירור של הVapo-Chill שלי והוא נשבר ולא הסכימו להחליף לי אותו בגלל שהוצאתי אותו מהמארז... לא תאמינו כמה הוא הדבר הזה שוקל... בכך מסתיימת קריירת המודינג הקצרה שלי... ההורים לא מוכנם לממן אותי שוב.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. התמונה מדברת בעד עצמה. תדרי מקור: 400 ליבה, 490 זכרונות, תוצאה מקורית- סביבות ה 4500 תדרים חדשים: 580 ליבה, 567 זכרונות, תוצאה חדשה- אתם רואים :] *זה לא הגבול של הכרטיס, פשוט המטרה שלי הייתה לעקוף את ה 6000, ושם להפסיק. עשיתי את זה ובגדול, כפי שאתם רואים בדיקת אטיפקטים ב ati tray tools לשעתיים לא העלתה אפילו בעיה אחת, העסק יציב לגמרי. קירור: Arctic cooling ATI silencer 5 rev 2 טמפרטורות: 38-39 במנוחה, ו 57 במאמץ (פעם אחת עלה ל 59, אבל ירד חזרה)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by cousinIT,

קוויק סטיל מיועד למתכות אז אני לא יודע אם בטוח לשים אותו על שבב של כרטיס מסך...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים