עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

היי, אוקיי, החלטתי שאני קונה את הAX7, הסיבה שאני קונה אותו היא שהדלתא ת'רמו אינג'ין שלי עכשיו (6800RPM) עושה לי יותר מדי רעש ואני לא יכול להרדם. לכן, אני צריך מאורר 80 שיהיה אמין ושיקרר את הAtholn1.4 שלי בלי בעיה, וכמובן יהיה שקט. כמובן שאני צריך CFM כמה שיותר גובה, ואם זה משנה, הוא רוב הזמן יהיה על 7 וולט במקום על 12, לכן יותר חשוב לי הרעש ב7 וולט. המלצות?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. חברה זה מעניין אותי לדעת כי עדיין לא קיבלתי תשובה מה הטמרטורה הממוצעת..

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לוח אם : gigabye ga-p35c-ds3r זיכרונות: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 xms2 מעבד:q6600 g0 גוף קירור tt v1 אם יש לכם הצעה למשו קצת יותר טוב תגידו.... מארז:עוד לא בטוח אבל או הארורה 3d של גיגהבייט או אנטק 900 כניראה?(יש המלצה?)ועד כמה מארז באמת ישפיע על הקירור? אז בערך עד כמה אתם חושבים שאני יגיע תודה מראש...

4. היי אני דיי חדש בתחום ואני מעוניין לעשות OC למערכת שלי. המפרט שלי: AMD PHENOM II 1075T SIX CORE KINGSTON 6GB DDR3 1333 AsRock 970 Extreme3 Scythe Mugen 3 רציתי לשמוע מה דעתכם ולכמה OC אפשר להגיע? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by tgen,

אף פעם לא יצא לי להתעסק בהמהרת חלקים למחשב והבנתי שהמעבד E6300 יכול בקלות לתת יותר מהתפוקה הרגילה שלו. הייתי שמח אם מישהו היה יכול להדריך אותי לגבי כל התהליך כל זמן שזה לא כרוך בסיכונים מיוחדים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלןם אני צריך עזרה במציאת גוף קרור לכרטיס מסך GTX 470 אם מישהו מכיר חנות שיש בה ואם בכלל קיים גוף קרור שמתאים לכרטיס הזה כי הרפרנס ממש רועש תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by xtineR,

כרגע אני על 3.7 יציב עם מתח של 1.4 במאמץ מגיע לי מקסימום ל 54-55 עכשיו אני רוצה לעלות ל 4GHZ המעלות במאמץ יגיעו עד ל 65-67 ו AMD אומרת ש 62 מקסימום אז מה אתם אומרים זה קריטי ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום ברצוני לעשות Overclock לכרטיס המסך שברשותי מדגם: Asus Radeon HD7950-DC2T-3GD5 DirectCU II. אני רוצה לדעת בבקשה: 1. מה מתח עבודה מקסימלי המותר של ה- Core Voltage בכרטיס הנ"ל . 2. מה מתח עבודה מקסימלי המותר של ה- Memory Voltage בכרטיס הנ"ל . 3. מה בערך התדר המקסימלי של ה- Core Clock המותר בכרטיס הנ"ל . 4. מה בערך התדר המקסימלי של ה- Memory Clock המותר בכרטיס הנ"ל . 5. איזה מתחים ותדרים הכי מומלצים בשביל OC יציב למשחקים כבדים בכרטיס הנ"ל!!. הייעוד של ה- Overclock שאני רוצה לבצע הוא נטו לשיפור ביצועים במשחקים!. (לא לתוכנות באנצים או תוצאות/תחרות!) אני מבצע את ה- Overclock עם התוכנה: MSI Afterburner 3.0.0 Beta 10 . אם צריך יותר פרטים אז בבקשה המפרט מחשב שברשותי: CPU: Inte…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Lumber_Jack Jim,

חלקכם אולי קראתם על מוד שהתחלתי לפני כמה שבועות. בכל מקרה המטרה הייתה ליצור מארז Vapo-Li משלי. אבל,מסתבר שאף אחד לא אוהב אותי, הפרויקט נכשל :'( והסיבה היא שהפלתי את ערכת הקירור של הVapo-Chill שלי והוא נשבר ולא הסכימו להחליף לי אותו בגלל שהוצאתי אותו מהמארז... לא תאמינו כמה הוא הדבר הזה שוקל... בכך מסתיימת קריירת המודינג הקצרה שלי... ההורים לא מוכנם לממן אותי שוב.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Bug2000,

תקדישו דקה בשביל לקרוא את זה . קניתי את הכרטיס הזה (לצערי) ורציתי להתחיל לקרר אותו כי נראה לי שכל הבעיות שלו נובאות מחימום .... אז ככה... יש לי שני היטסינקים ומאוררים של 40 ממ עליהם של מעבדים ישנים של 486 ... אז היתי רוצה לשים אחד מן ההיטסינקים ואחד מן המאוררים של המעבד הישן במקום ההיטסינק ומאורר המקורי של הכרטיס אבל בגלל שאני מפחד לעבד את האחריות ולהרס את השבב הגרפי אני לא חושב שאני הולך לעשות זאת אבל בכל זאת היתי מנסה לעשות זאת אם משהו היה מסביר לי איך/איפה/בכמה אפשר לקנות דבק טרמי ... אבל מה שאני יכול לעשות על בטוח זה להחליף מאורר להיטסינק המקורי של הכרטיס אבל השאלה היא האם כדאי לשים מאורר של 486 על ההיטסינק במקום המאורר המקורי של ATI ? ומה שאני מתכנן לעשות בטוח זה…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Odedb52,

שלום לכם.... קניתי כרטיס מסך חדש (מצויין במפרט)... ואני רוצה לדעת איזה אוברקלוק אני יכול לעשות לו בלי שום סיכונים בכלל... אם בכלל יש כזה דבר אני רוצה לדעת... יש קירור סטוק, ואני לא רוצה משהו רציני רק משהו מועיל ובלי סיכון...

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Ma*oR,

היי אנשים אני מקווה שאני לא עברתי על חוק או משהו כזה ואם כן אז אני מבקש מעכשו סליחה. עכשו השאלה שלי היא כזואתי יש לי מעבד Q6600 עם הגירסא הG0 ואני רוצה מאורר למעבד הזה איזה הייתם ממליצים נ.ב אני רוצה מאורר רגיל זואת אומרת שאני לא יצטרך לפרק את הלוח האם... כמו של זאלמןZALMAN... לא משנה מה המחיר אבל העיקר שהוא יקפיא ועוד דגש שלא יהיה קירור עם מים אלה מאורר מאורר תודה מאור.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. זו תוצאה שאני מקבל כשהמעבד ב- 100% (עם התוכנה פריים 95). האם זה חם מדי? כשהמעבד במנוחה הטמפ' סביב 30 ומשהו. יש לי קירור פסיבי ThermalRight Ultra-120 Extreme, ככה שניתן להוסיף מאוורר 12 ס"מ אם יש צורך בכך (אשמח לדעת כמה סל"ד ממומלץ אם אכן צריך). אם זה משנה המארז הוא FRACTAL DEFINE R3 עם 2 מאווררים: קדמי ואחורי.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול מהי הטמפ" האופטילית ל amd למעבדי 1800 xp

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by KoDkOd,

קיבלתי מחשב...ישן מאוד... 100GHz ועוד מחשב אחד עם מעבד 300HGz ו-VOODO 2 רציתי לדעת אם יש לכם הצעות נחמדות מה לעשות...אבל לא להרוס..אלה רק לשפר ולהוסיף...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Gritzman,

חיברתי את המחשב פעם ראשונה הדלקתי ונכנסתי לביוס וזה מראה לי שהמעבד 72!! מעלות למה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. תודה. אני בOC די רציני.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by THL,

(0.13) אני צריך לדעת לאיזה טמפרטורות הוא מגיע

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Fir3DragoN,

אני קונה בקרוב מחשב חדש. עכשיו אני מצמצם עלויות. אחד מהם זה מעבד TRAY או BOX. במפרט מוצע אחד של AMD FX-6100 six-core 3.3Ghz +BOX במחשב שלי כרגע שהוא לפני 3 שנים יש לי Arctic Cooling Freezer pro 7 rev.1 .1 האם המאוורר הישן שלי שהוא REV.1 מתאים לAM3+ FX? 2. האם הוא עדיין יותר איכותי מהמאוורר STOCK של AMD FX? (חיפשתי מידע על המאוורר של AMD ולא מצאתי)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by k_700,

8) אז ככה, אני רוצה למארז החדש שלי פאנל , שמעתי רבות על סדרת hardcano. המארז הוא Sunbeam Transformer BLACK, עכשיו אפשר קצת מידע על הפאנל הזה? במה הוא תומך?, איזה צבעים יש לו? האם יש לו התראה... ועוד קצת מידע עליו. אהה והכי חשוב כמה הוא יצרוך מהספק. ואם הפאנל הזה ממש מעפן אז תמליצו לי על פאנל אחר

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Joli,

לפני כמה חודשים פתחתי פה נושא לגבי איזה קירור שאני מעוניין בו... אז ככה אני רוצה לקנות את Freezer Xtreme ואני לא יודע אם הוא ישב על הלוח שלי ( asus p5k3) בגלל שללוח יש גוף קירור מובנה, שאני מפחד שהוא יפריע לו... הבאתי תמונות בשביל שתבינו במה מדובר: זה הלוח וכמו שאתם רואים יש לו גוף קירור (שהוא דיי גבוהה מסביב למעבד) וזה הקירור שמובנה על לוח שגם לו יש גוף קירור רק ששלי יותר גבוה (אני מקווה שאתם יודעים איך הקירור נראה ...) תודה על העזרה...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by inrock,

היי המפרט בצד ימין, בגדול מעבד dual e6750 שמעתי כבר עשרות הצעות להגדרת הפרמטר הזה מה נכון ???? תודה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

OK לאחר ששמעתי על הבעיה של יותמו, וMB אמר לי ללכת על CORSAIR V2.0 או צ'יפים של מיקרון, יש לי כמה שאלות: מי OCקר יותר טוב? ה2.0 או ה1.8, עם האפוקס 4G4A+? על איזה זכרונות כדאי לי ללכת, והאם אני יכול לחוות בעיות OC עם MUSHKINPC2700? עוד שאלה: על מנת לאפשר תמיכה של הלוח בזכרונות, כל מה שאני צריך לעשות זה להעלות את הFSB ל133, ואז אני מקבל גם OC למעבד? אנא השיבו בפירוט,תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by OverCloker,

אז ככה עשיתי לו צביעה של צבא שחור כל המארז לא כולל פנים, איזה עוד מודינג אני יכול לעות לו מבחינת סירקולציה, בהתחלה חשבתי שאני יכול לשים בו קירור יחסית גבוהה אבל טעיתי וכרגע הקירור של המעבד הוא ARTIC COOLING PRO 7 אבל יש בעיה בגלל שהמאוור של המעבד לוקח אווייר גם המאוור של הספק (12 ס"מ) לוקח אווירר בו זמנית ויוצר לי בעיה של התחממות מעבד.. מה אפשר לעשות עם זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by R.W.P,

שלום! אני מחפש מערכת קרור מים משהוא בסגנון של Koolance אבל הבעיה שהוא יקר מאוד ההצואה מיסתכמת ב כ 1450 שקל אם למישהוא יש משהוא טוב במחיר טוב שיודיע לי תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים