אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
הדגם הוא eisberg 240L/ כאמור הרדיאטור נפגם וחורר. המשאבה - בלוק תקינה לגמרי. השאלה שלי אם ניתן למצוא רדיאטור מתאים\חילופי, וכמה הוא יעלה. כמו כן האם ניתן לשלם את הבלוק הזה במערכת שתכלול גם כרטיס מסך או שהמשאבה שלו 'עוצרת' את הזרימה הרצינית יותר הנדרשת במקרים כאלו. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, סליחה על השאלה המטומטמת אבל אני לא מצליח לקבל תשובה ברורה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. יש לי את המאוורר הנ"ל שהפסיק לעבוד ואני מעוניין להחליף ואני לא מצליח להבין איך מודדים את הגודל שלו. אם מודדים קוטר כולל החורים לברגים זה 25 ס"מ, אם זה רק קוטר העיגול זה 22 ס"מ. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי שם, ניסיתי להוריד אחוזים אבל לא קורה כלום... אני רוצה להוריד את הסל"ד של המעבד שתקוע על 2009 עכשיו להרבה פחות, הוא נורא רועש סליחה על הבורות... מה אני צריך לשנות שם? הלוח הוא אינטל G31 (זמנית ... לצערי...) ולמה לא מופיע לי ב EVEREST הסל"ד של המעבד? הוא מופיע לי בתוך CHASSIS FAN. וכן אני בטוח שהמאוורר מחובר למקום הנכון.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לAMD 2500+ Barton גוף קירור + מאוורר לשיא ה OC לא אכפת לי כמה רעש שיעשה!! שיקרר הכי טוב שיש!
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן!. המעבד ב 3.5GHZ עכשיו . עושה SUPER PI ב 17 שניות (לעומת 28 במהירות המקורית), אבל קורס ב 3DMARK . קצת נתונים : מעבד - 4400E + קירור מקורי לוח - ABIT PI35-E זיכרון G.SKILL BPK 800MHZ ספק OCZ 520 . העלתי את המתח ל 1.46 בביוס (אין לי מושג עד כמה זה בטוח ולא מוגזם במעבדים האלה). טמפ' המעבד 35 מעלות במנוחה. לא נגעתי יותר בשום מתחים אחרים . ויש גם בביוס איזה אחוזים כאלה בין 61 ל 67 .. אז שמתי 61 .(מישהו יודע מה זה האחוזים האלה?) יחס זיכרון 1:1 (700MHZ) מה אתם אומרים אפשר לעלות עוד מתח למעבד או שאפשר לנסות עדכון ביוס ? (איזה ביוס פרוץ נחשב לטוב?). יש גם בביוס כל מיני מתחים שאין לי מושג מה הם ... מלבד מעבד וזיכרון יש עוד המון מתחים ... אולי צריך לשנות משהו בהם ? קצת תמונות …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וערב טוב . אני מתכוון לקנות amd xp 1700+ ו abit nf7 rev2.0 ורציתי לדעת איזה קירור הכי טוב לאוברקלוק ?(הייתי רוצה להגיע לפחות ל 2000 גיגההרץ) שמעתי על השילוב הזה : slk 600 + sf2 אבל ה slk 600 מאד ישן ואני לא מוצא בשום מקום slk 800\900 ? האם זה יספיק לי ?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשרות T1 לזיכרונות לא עובדת יציב ולאחר שימוש מסויים המחשב קורס ועושה ריסט. ממה זה נגרם? האם תוספת מתח לזיכורנות תעזור? GeIL 512MB (2x256MB) PC3200 DDR400 Value Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שבוע שעבר שידרגתי את המחשב וקניתי מעבד barton 2600 עם לוח Abit AN7. בזמן פעולה הטמפרטורה של המעבד (לפי ה utility של abit שבאה עם הלוח) היא בסביבות 48-46 מעלות ב idle. אני משתמש ב volcano 7+ עם arctic silver 3 לקירור ואני לא עושה oc. המאוורר פועל במהירות הנמוכה ביותר שלו. בנוסף יש לי שני מאווררים בחזית המארז להכנסת אוויר ושניים נוספים מאחור להוצאת אוויר. שאלות: 1. האם הטמפרטורה שלי גבוהה מידי? 2. אם התשובה ל 1 היא כן אז מה אני יכול לעשות כדי להוריד אותה? (להחליף את ה volcano?) תודה. נ.ב. אני רוצה להוריד את הטמפרטורה כדי להתחיל לעשות oc. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מפרט: intel i5 4570 S1150 Gigabyte GA-85M-D3H 8GB Sapphire R9 280X Toxic 3GB Artic Freezer 7 pro rev 2 HD 1TB SSD250 קירור: cooler master 120 (קידמי מכניס אוויר) 120 אחורי מוציא אוויר 120 צדדי מוציא אוויר במנוחה הטמפרטורה בסביבות 40-45 ובמאמץ נע בין 55-70 מצורפת תמונה בזמן משחק (COD AW) האם הטמפרטורות נורמאליות? מה הם הטמפרטורות המקסימליות לרכיבים שלי? *הוחלפה משחה טרמית לפני יומיים. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! פעם אחת ולתמיד... תמליצו לי בבקשה על מאוורר + היטסינק... חשוב: שקט - יחסית, וחזק (ספיקת אוויר טובה) הכל חוץ מוולקנו 12.... תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה שאני עושה OC האם צריך לגעת בזה ואם כן איך לדעת איך לכוון אותם תודה מראש הנה תמונה שמתארת את הקטגוריה http://www.xbitlabs.com/images/mainboards/msi-p35-platinum/p25s.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 אני צרךי קירור עד 170שקל לOC עם חריגה של 15 שקל אם צריך
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שני כרטיסי מסך X1900XT-X עיניין אותי לדעת אם הם נחשבים לטובים ב OC ?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
3 פעמים ברציפות כשהרצתי את הבדיקה ,כאשר הכ.מסך הגיע ל55-56 מעלות הוא פשוט נכבה, לפני זה העלתי את המאוורר ל100% וניתן לשמוע בבירור אותו , ברגע שהבדיקה מגיע ל55-56 ,המסך מתכבה,ולא שומעים יותר את הכ.מסך . מצד שני שיחקתי משחקים כמו METRO2033 שצורכים הרבה מהכ.מסך ואיתם הוא לא נכבה. הבדיקה מגיע תוך חצי דקה למעלות האלה ככה שאני אפילו לא יכול לראות עם יש ארטיפקטים או לא . נסיתי להחזיר את המאוורר למצב ברירת מחדל וזה עדיין קורה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז עוד אין תמונה אבל אני ממש גאה(כמו אבא). העפתי את המאורר הדפוק והקטן שיש שם (ממש עלוב) ושמתי את המאורר של המעבד שלי AMD THUNDERBIRD 1200 עליו . אז הגעתי ל תוצאה מדהימה ::::::: 294\520 ווואווווו ציון ה 3DMARK 2001SE 7480 משהו פגז. אחרי שזה עבד יציב איזה שעה אמרתי טוב זה יציב אפשר להשאר עם זה. אחרי מחשבה שניה הורדתי ל240\480 לציון מכובד של 6800 תמונןת יגיעו. דרך אגב הוא תופס מקום גם של PCI אחד.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי המאוורר שלו התחיל להרעיש. פתחתי את הלפ טופ, ורשום על המאוורר 5v, 0.30a. מצאתי באינטרנט מאווררים 5v, אבל 0.42a או 0.50a. הם נראים בדיוק אותו דבר. המחשב שלי הוא lg rd-580. אלה שמצאתי מתאימים למחשבים lg r568, r580. לפי מה שזכור לי- אותו דגם בדיוק, מלבד זה שהמחשב שלי הגיע ללא מערכת הפעלה ואלה כן. לא מצאתי מאוורר כשחיפשתי את הדגם שלי בדיוק. האם ניתן לחבר מאוורר עם צריכת זרם גבוהה יותר? מה המשמעות של זה? האם יסתובב פשוט מהר יותר? האם יכול להיגרם נזק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
NVIDIA סוףסוף הוציאו את תוכנת האוברקלוק שלהם שנקראת SYSTEM UTILITY. בעיקרון אפשר לשנות שם הכל ממהרות באס עד תיזמוני זכרונות, מתחים מהירות AGP מהירות מאווררים ומה לא. כרגע זאת רק הגרסה הראשונה והתמיכה הרישמית בלוחות היא מאוד נמוכה. ניסיתי להפעיל אותה על לוח האם שלי ABIT NF7 VER2 וכרגע חלק מהאפשרויות חסומות אצלי - הדבר היחיד שעובד לי טוב ומעניין זה מהירות הבאס , מה שמאפשר לי להוריד אותו כשאני לא משחק או דוחס משהו וככה להוריד את כמות החום של המעבד והמערכת מה שתורם לאורך חיים "בריא" יותר לרכיבים.זה נקרא UNDERCLOCK ואני עושה את זה גם לכרטיס מסך שלי. בנוסף גם יש חלון עם מידע לגבי הלוח דריברים זכרונות וכו'. אמנם NVIDIA ביקשו להוריד ביוס אחרון דבר שעוד לא עשיתי (יש ללוח שלי ביוס …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. עד לא מזמן הצלחתי לסדר שהטמ' של הCPU תהיה בערך 19-30 מעלות. אבל נגעתי במשהו ועכשיו זה לא יורד מ47! ניסיתי לסדר הכל כמו שהיה אבל זה לא עוזר יש לי את התוכנה ABIT EQ... למישהו יש פתרונות? (נגעתי בעיקר בOC GURU)
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
פששש טווינמוסים שלי סוסונים עובדים ב241mhz אבל לא יציב, ככה בגלישה הכל טוב אבל תוכנה כבדה מאוד כמו 3Dmark 03 (סתם רציתי לראות מה יהיה עם תוכנה כבדה) ואז המחשב נתקע ... חפיף לא התבאסתי כי אין הרבה שמגיעים ל241 1:1 עם טווינמוס (אלו לא על BH-5 winbond) אז שמתי אותם ב238mhz וואלה הכל עובד מעולה ויציב ביחס 1:1 אני גאה בהם הינה תוצאות מPcmark 02 ... לא יכול להריץ משהו אחר כי יש לי Riva TNT2 ;D ;D
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה הקירור העלוב שיש לי עכשיו http://www.deepcoolglobal.com/product/cpucooler/2013-12/7_207.shtml שיחקתי איתו קצת ונדפקה המשחה הטרמית. ובלי קשר הוא רועש ולא עושה עבודה טובה. אני צריך קירור חדש , לא יהיה OC כמובן , אבל חשוב שישמור על טמפ' טובות ויהיה שקט. הדבר הכי חשוב - שיתחבר ללוח אם מקדימה כלומר שאני לא אצטרך להתקין תושבת ולהוציא את כל הלוח אם , אין לי כח לזה. הקירור שיש לי עכשיו מתחבר כמו הקירור סטוק עם ה4 פינים מפלסטיק האלה , יש לכם המלצה לאחד כזה טוב ? תקציב עד 150 בערך , זה בא עם משחה טרמית נכון ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם Zalman CNPS7000V-AL מספיק בשביל i5 3470 ? מארז P100 תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לקנות משחה טרמית ובזול. האם יש משחות של רדיו שאק?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עזרה בבקשה...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. שידרגתי קצת את המערכת הישנה שלי למערכת לא כל כך חדשה, אבל בכל זאת הצלחתי להגיע לתוצאות יפות ביחס לכסף שהשקעתי - אז הנה התוצאות: מה אתם אומרים ? אני כנראה יכול להמשיך לעלות מהירויות, אז אעדכן בקרוב . עריכה - שחכתי לציין שהמחשב שהשתמשתי בו נמצא במפרט מחשב במהירויות הבאות - מעבד - 2530MHZ על מתח 1.70 (המתח ב CPUZ לא נכון). לוח אם - 240 באס זיכרון - 480 קאס 2.5 כרטיס מסך 465\710 [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-