אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
עכשיו אני צריך להחליט מה מאלה לקנות בארה"ב.. מה נראה לכם? המערכת קירור מים דיי "מושכת" אותי , בגלל השקט והביצועים, אבל השאלה היא כמובן, המחיר. מישהו יודע כמה בערך מערכת כזו עולה? מה הפרשי הביצועים בינה לבין ההיטסינקים שהזכרתי? על הראש אני לא ישאל, זה ברור מאליו.. ) חוצמזה, אם אני יקנה אחד מההיטסינקים האלה, על איזה מאוורר אתם ממליצים? ד"א, המאווררים החדשים של Y. S. TECH מתאימים להיטסינקים האלה? מוכרים אותם כבר או שהם עוד לא יצאו? נראית קנייה כדאית...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לקנות דרמל ואני לא יודע מאיפה. איזה חנויות ברשת מוכרות את זה ושולחות לישראל? יש חנות בישראל שמוכרת את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך המערכת הבאה לO/C: Intel P4 2 Ghz 512 cache GIGABYTE GA-8IHXP 1066 RDRAM Kingston 256 RDRAM 1066 מכיוון שהמעבד הזה עובד בבאס של 100 וFSB של 400 חשבתי על לעשות O/C קטן של 133 באס ככה הלוח יעבוד במקסימום וגם הזכרונות וזה יהיה P 4 2.66 השאלה היא האם השילוב הזה טוב לO/C ואיזה מאוורר צריך לקחת, ועוד שאלה האם אני אצטרך להעלות את הVOLTAGE ובערך לכמה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 אני צרךי קירור עד 170שקל לOC עם חריגה של 15 שקל אם צריך
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשהרצתי בנצ'מארק עם ה3DMark במהירות זיכרון וליבה של 166/166Mhz (עם ההארדיסק הישן) קיבלתי 612. בפעם הזו בחנתי את הביצועים ב-800x600 16bit. לאחר האצת מהירות הזיכרון והליבה ב9Mhz, על אותה רזולוציה קיבלתי 659. טוב, סבבה. קניתי הארדיסק חדש, גרסאת הJB של הWD400. הרצתי את הבדיקה על רזולוציה של 1024x768 16bit ובלי OC לכרטיס מסך. כמה קיבלתי? 1009. האצתי את הכרטיס מסך עד ל180/180Mhz מהירות שעון וליבה, רק שגם כאן קיבלתי 1009, וגם זה היה על אותה רזולוציה. מן הסתם שההארדיסק הוסיף טיפה בשל מהירותו, וכנראה שהרזולוציה הנמוכה שבבנצ'מארק הראשון הפחיתה ניקוד (שני הסיבות לתוצאה הנמוכה בבדיקה הראשונה) ב3DMark. קודם כל, זה נכון? ודבר שני.. למה אחרי אובר קלוק של 14Mhz לא חל שום שיפור?? עריכה- ע…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברים. רכשתי את המוצר הנ"ל: https://www.amazon.com/gp/product/B07CRGC899/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?tag=slickdeals&ascsubtag=249498d02bb211eaa379d265bfc591920INT&ie=UTF8&psc=1 מצוין שיש תמיכה ב AM4 אבל לא מוצא בערכה את המתאם הנ"ל. לצערי המוצר לא קיים משום מה באתר יצרן וכל הסרטוני הרכבה שלו שמצאתי מתאימים למעבדי אינטל. רעיון למישהו?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח אם : gigabye ga-p35c-ds3r זיכרונות: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 xms2 מעבד:q6600 g0 גוף קירור tt v1 אם יש לכם הצעה למשו קצת יותר טוב תגידו.... מארז:עוד לא בטוח אבל או הארורה 3d של גיגהבייט או אנטק 900 כניראה?(יש המלצה?)ועד כמה מארז באמת ישפיע על הקירור? אז בערך עד כמה אתם חושבים שאני יגיע תודה מראש...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הספק יהיה במרפסת, מעבר ודרך הקיר/חלון . המאורר הכרחי לספק ! ניסיתי להפעיל את הספק ללא מכסה ( מסוכן !!!! ) ובלי מאורר אך הוא מתחמם. הפתח שיווצר בהעדר הספק ישמש לאורור פסיבי. כמובן שכבל מאריך חשמלי רגיל אינו הבעיה , אלא הצורך לחתוך חוטי הספק עצמו . הבעיה שאיני יודע איפה להשיג זכר ונקבה של חיבור ה ATX , עדיף מאריך במובן המקובל, אך אם לא אז חיתוך והלחמת מאריכים. בנוסף צריך לתת תשובה למפסק , או אולי לדאוג לכך דרך הכבל המאריך החשמלי בדרך טריוויאלית. בנוסף אם מישהו יודע איזה חוטים לקנות ( עובי .. אנא עארף) אז לפני שאני מתחיל לחתוך .. רעיונות והצעות אה כן, בלי בלופים בבקשה , אם אינך בטוח, אמור זאת. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום . לפני כמה חודשים עשו לי OC למעבד(E8400) והעלו לי את התדר מ 3.0 ל 4.0 והכל עבד מעולה .. לפני כמה ימים נדהמתי לראות שהתדר ירד ל 3.0 בחזרה , ואין לי מושג איך זה קרה . השאלה שלי אם יש אפשרות להחזיר את התדר ל 4.0 בלי לעשות O.C מחדש ? יש לי לוח : Gigabyte EP43-DS3L
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP מה אתם אומרים ? לשים זלמן או TT
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היתכן ששילוב זה מפיק טמפרטורות שנעות בין 42-47 מעלות במנוחה???? אני חשבתי שצריך להגדיר משהו בביוס והלוח הוא ASUS P5Q ... מה אתם אומרים????
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה קירור לדעתכם עדיף למעבד 6750 עם מארז Chakra כולל 3 מאווררים (250cmX1, 120cmX2) ועוד שאלה, האם יש אופציה להלביש על נינגה עוד מאוורר, ז"א שאחד יזרוק עליו אוויר קר והשני יוציא את האוויר החם? אם כן זה הופך אותו להרבה יותר כדאי
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז הנה הקירורים שלי .... בתאכלס אני חושב על קירור מים אבל זה אם אני יחליף את המעבד ואת הלוח אם .... המפרט שלי AMD Phenom II x4 945 3.7Ghz GIGABYTE MA77OT-UD3 G.Skill 4G RAM CL 9-9-9-24 SPARKLE 460GTX 1G OVERCLOCKED to 850\950 CoolerMaster cm 690 II advanced Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
סתם עניין אותי לדעת, האם תנודות טמפרטורה של מעבד, כלומר קפיצות בין 39 ל-33 במשך היום עקב משחק ים מהירות המאורר "משגעות את המעבד" או שזה לא משנה לו..? פשוט מאורר המעבד יכול להשתנות מ-1500 סיבובים לשנייה עד כמעט 5000... (כן פבל, 10983)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או קיי אתמול קיבלתי לידי את הלוח G31M-S2L של גיגביט כמובן... על היום הראשון כמובן צריך לעשות את הדבר שבשבילו אי פעם קניתי מחשב ה-אוברקלוקניג כמו כל בכל שאר הלוחות אני יכול פשוט להעלות את התדר של המעבד אפילו בMHZ 1 והכל פועל ומושלם אבל! ויש אחד גדול מאוד כשאני ניסתי להעלות ב5 את התדר של המעבד המחשב בכלל לא נדלק הוא נדלק לשניה ואז מתכבה ואחרי שניה וחצי נדלק עוד פעם כמו לולאה כזאת עד שאני מכבה אותו מהכפתור בספק... ביטלתי את כל מה שיכל להפריע.... אולי אני צריך להוסיף מתח לאיפשהו? אגב המפרט Q6600 G31M-S2L 9500GT ספק FSP 550W וזהו בערך הטמפ' של המעבד עומדת על 30 במנוחה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
XSPC RASA750 RX240 בהטחלה רציתי קיט של EK H30 240 HF אבל בדקתי בהרבה פורומים ואמרו שהרסה יותר טוב אז בגלל הפרשי המחירים יש רעיונות לשידרוג רציתי לשדרג את הבלוק לבלוק אל EK אבל אמרו שהמאבה חלשה אז אני לא יודע מה לעשות?? ואיזה צבע לקנות (אפשר קישור) כדי שיהיה לי צבע אדום כזה: http://img812.imageshack.us/img812/9793/8smalls.jpg
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , קניתי היום אקסלרו twin turbo אני אשמח לקבל מספר כללי זהירות לגבי הרכבת הקירור וכמו כן יש לי מספר שאלות : * רשום לי בהוראות לנקות את הram והvoltage regulator , עם "blade of a cutter " נשמע לי קצת אגרסיבי ייתכן והבנתי לא נכון ? או שבכלל אפשר להעביר נייר טישו על כל השבבים וזהו? * אם המשחה טרמית שעל הgpu עוד טריה צריך לנקות בכל אופן ולהשתמש בחדשה ? * בגדול אני רוצה לדעת את הכללים לגבי הניקוי של השבבים , ועוד כללי זהירות, יש משהו שנוגע לחשמל סטטי ? סיימתי להתקין את הקירור אני מחבר אותו והכל...מדליק את המחשב המחשב מצפצף כמה זמן ומתכבה , ייתכן וזה קשור לעומס על הספק ? יש לי 430 watt E8400 + FREEZER PRO 7 +120 MM +80 MM HD4850 וזהו בגדול.. סיימתי להתקין הכל עובד טוב ו…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר לנקות את גוף הקירור והמעבד מהמשחה הישנה עם וודקה? כי אין לי ספירט וגם לא ספירט 70%.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה, סניף חדש של הדובים נפתח קרוב למקום מגורי, ככה שאבא לא צריך לסוע לקיסריה יותר ;D מממ לפני כשבועיים שלוש קיבלתי את הסילנסר, (פתחתי תראד) והיום קיבלתי את הקירור לזכרונות של וואנטק עשוי נחושת! תוצאות האובר קלוק הם: core: 378@450 memory: 338@382 3dmark03- 6500 3dmark2001SE- 18200 aquamark3- 46k ממש מעצבן אותי שאין שינוי בתוצאות מהפעם הקודמת!!! ארררררר והכי מעצבן זה שבלי הקירור לזכרון מהירות הזכרונות הייתה על 374, והצלחתי להעלות רק ב 8 מגה הרץ מסכנים אם למישהו יש מושג למה זה שיגיד, בכל מקרה תגידו מה דעתכם הרכבתי אותו, ובזאת מצורפות תמונות: אני עכשיו באמצע האובר קלוק לכרטיס מסך, תוצאות בנצ'ים + המהירויות החדשות בקרוב!
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פששש טווינמוסים שלי סוסונים עובדים ב241mhz אבל לא יציב, ככה בגלישה הכל טוב אבל תוכנה כבדה מאוד כמו 3Dmark 03 (סתם רציתי לראות מה יהיה עם תוכנה כבדה) ואז המחשב נתקע ... חפיף לא התבאסתי כי אין הרבה שמגיעים ל241 1:1 עם טווינמוס (אלו לא על BH-5 winbond) אז שמתי אותם ב238mhz וואלה הכל עובד מעולה ויציב ביחס 1:1 אני גאה בהם הינה תוצאות מPcmark 02 ... לא יכול להריץ משהו אחר כי יש לי Riva TNT2 ;D ;D
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שידרגתי לאחרונה ממעבד 5200+ למעבד הנ"ל והטמפרטורה שלו נעה בין 59-63 במנוחה ומגיע לעד 69 במשחקים/עבודה :-\ (חדר ממוזג) יש עליו קירור של זלמן - ZALMAN 9500 LED והחלפתי כמובן את הגריז הטרמי בהחלפה (נראה לי שמרחתי יותר מדי) המארז של קולר -מסטר מספיק מרווח ועם המעבד הקודם הטמפ' היו באיזור ה 40-45 נכנס אויר מקדימה יוצא מאחורה (מאוורר 13) ומלמעלה (מאוורר 8) באתר החברה רשום שהטמפרטורות של המעבד נעות בין 55-65 , אולי אני לא צריך לדאוג אבל במשחקים הטמפ' כאמור עולה על 65 יש סיבה לדאגה?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר למעבד I7 2600K אני רוצה שתמליצו לי על מאוורר טוב למעבד שיקרר את המעבד שלא יתחמם ושיהיה שקט כמה שאפשר ... השקט חשוב לי מאוד . זה מחשב לעריכת סאוונד ומשחקים ביחד. יש לי מארז של אנטיק P280 ואני רוצה מאוורר מעבד שהוא מקרר טוב ושקט לסוקט 1155 עוד משהו אני רוצה להדגיש שבעתיד יתכן שאני אעשה OC קל-בינוני לא משהו מפציץ. עכשיו ראיתי פה ושם המלצות לכל מני מאווררים כמו Arctic Cooling Freezer 13 PRO http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6170 Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) http://ksp.co.il/?uin=10258 אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהירה בבקשה כי מחר אני הולך לקנות . ועוד משהו חשוב מאוד לקחת בחשבון שאין מקום למאוורר גדול מדי כי יש ליד זכר…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם המחשב שלי שלי יהיה טוב לאוברקלוק..? מעבדי ?AMD? Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE קירור למעבד Thermaltake BIG Typhoon לוחות אם למעבדי ?amd - ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x 2 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7800 GT 256MB DDR3 DUAL DVI+VIVO PCI-E דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כוננים Teac/SONY 1.44 צורבים? NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? HEC Compucase CI-69U6 400W אני רוצה לעשות רק למעבד , לכרטיס מסך אני לא רוצה לעשות , רק עוד הרבה זמן.. לכמה אני יוכל להגיע עם אובר למעבד בלי לפגוע בו ושהוא ישאר קריר ולא יתחמם? משהו יכול לעזור לי בלעשות את האובר קלוק? הסברים משהו? כי לא…
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה.. התחלתי את האובר קלוק..כי קניתי כרטיס מסך חדש!! ג'יפורס 6600ג'ידי!! והכרטיס הזה פשוט גדול על המחשב שלי!! טוב חחח נחזור לנושא.. המכפלה שלי נועלה על 20! אי אפשאר להזיז אותה.... יש לי אפשראות בביוס לעלות מ100 עד 132... ברגע שזה על 100(שזאת המיהרות הנוכחית) אז המעבד יושב על 2000 מגהרץ..העליתי ל110..בינתים והכל טוב ויפה!! עכשיו הבעיה...ברגע שאני מעלה מעל באס של 120..שזה..2400 מגההרץ...המחשב לא עולה!.. ואני צריך להוציא את הפטריה מהג'מפר...ואז הכל טוב ויפה....השאלה שלי איך אני מצליח לעלות אותו למקסימום אובר קלוק...שזה..2.66..ג'גההרץ...? באס של 132?? אמרו לי שאני צריך לשנות את יחס הזיכרונות והמעבד...ל1:1.... איך עושים את זה? בקשה תסבירו לי עם אחרי שאני יעשה את…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-