עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. או קיי אתמול קיבלתי לידי את הלוח G31M-S2L של גיגביט כמובן... על היום הראשון כמובן צריך לעשות את הדבר שבשבילו אי פעם קניתי מחשב ה-אוברקלוקניג כמו כל בכל שאר הלוחות אני יכול פשוט להעלות את התדר של המעבד אפילו בMHZ 1 והכל פועל ומושלם אבל! ויש אחד גדול מאוד כשאני ניסתי להעלות ב5 את התדר של המעבד המחשב בכלל לא נדלק הוא נדלק לשניה ואז מתכבה ואחרי שניה וחצי נדלק עוד פעם כמו לולאה כזאת עד שאני מכבה אותו מהכפתור בספק... ביטלתי את כל מה שיכל להפריע.... אולי אני צריך להוסיף מתח לאיפשהו? אגב המפרט Q6600 G31M-S2L 9500GT ספק FSP 550W וזהו בערך הטמפ' של המעבד עומדת על 30 במנוחה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ScreameR,

מרחתי ארקטיק אלומינה על המעבד (לאחר ניקייון מאסיבי מפיכסה שהייתה דבוקה עליו) מרחתי היטב? ??? הנה החומרים בהם השתמשתי טמפ

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Overshot,

הצלחתי לייצב את המעבד הנ"ל עם סטוק קולר :] ה-PI ירד מ-42 שניות למה שרשום בתמונה המצורפת :] Uploaded with ImageShack.us עוד מעט נקנה קולר יותר עוצמתי ונגביר קצת את ה-OC. מה אתם אומרים? (הלוח נקנה מ-FREE_ME_0)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ninbert,

אפשר לנקות את גוף הקירור והמעבד מהמשחה הישנה עם וודקה? כי אין לי ספירט וגם לא ספירט 70%.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by xentor,

יש לי לוח אם intel h61 והמעלות שלו עומדות על 77 מעלות קבוע רציתי לדעת אם זה תקין או שזה גבוה מידי תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by The Ball,

המעבד הוא Q6600. דבר ראשון שחשוב לי זה השקט, האם הקירור הזה שקט? יש יותר שקטים ממנו ובסביבות אותו מחיר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום. כפי שנאמר בכותרת אני מחפש מאוורר שיוציא אוויר ויהיה מותקן בגג המארז. חשוב לי מאוד שאני אוכל לכוון את המהירות שלו(לפחות 2 אופציות), השקט וכמובן הביצועים. התקציב הוא עד 100 ש"ח. תודה. מה דעתכם על Scythe Slip Stream 140mm PWM Adjustable VR Case Fan? http://www.xoxide.com/scythe-slipstream140mm-pwmadjustablevr-casefan.html

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. איזה קירור לדעתכם עדיף למעבד 6750 עם מארז Chakra כולל 3 מאווררים (250cmX1, 120cmX2) ועוד שאלה, האם יש אופציה להלביש על נינגה עוד מאוורר, ז"א שאחד יזרוק עליו אוויר קר והשני יוציא את האוויר החם? אם כן זה הופך אותו להרבה יותר כדאי

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. לפני שבוע קניתי מחשב עם מפרט כזה: מעבד 930D 4GB 533MHZ זכרון לוח MSI 975X PLATINUM מארז טרמל-טק TSUNMI חיברתי את החוטים המפוזרים בתוך המארז עם אזיקונים ובכל זאת החום הכי נמוך זה 68 ומגיע עד ל 83!!! בעבודה יחסית לא מאומצת כרגע הוא עם מאוורר סטוק של אינטל הזמנתי מאוורר של טרמלטק SILENT יש למישהו רעיון מה לעשות? מה שעוד יותר מאכזב זה שבמבחנים בתוכנות כמו סיס אוף סנדרה או פי סי מארק הוא מקבל ציונים מאוד נמוכים גם ב WINDOWS XP SP2 וגם ב 64BIT

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מעוניין לקנות קונטרולר ורציתי לדעת איך זה עובד. האם הקונטרולר מקבל חשמל מהספק ומתחבר ללוח אם. או שהקונטרולר מקבל חשמל מהספק וכל מאוורר מתחבר ללוח אם???

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. זו תוצאה שאני מקבל כשהמעבד ב- 100% (עם התוכנה פריים 95). האם זה חם מדי? כשהמעבד במנוחה הטמפ' סביב 30 ומשהו. יש לי קירור פסיבי ThermalRight Ultra-120 Extreme, ככה שניתן להוסיף מאוורר 12 ס"מ אם יש צורך בכך (אשמח לדעת כמה סל"ד ממומלץ אם אכן צריך). אם זה משנה המארז הוא FRACTAL DEFINE R3 עם 2 מאווררים: קדמי ואחורי.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by iliahrom123,

טוב ידוע לי שכמו במוגן 2 שיש לי כרגע יש בעיה של קלירס לזוכרונות,יש למישהו מושג מה הקלירס של מוגן4 [יעני מה הגובה זיכרון המקסימלי שאני יכול לקחת] תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by noni7070,

מה הבדל ברמת האיכות ורמת השקט בין Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לבין Arctic Alpine 11 Rev.2?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by meidan,

אתמול הרכבתי מחשב חדש, הבעיה שלי היא שהמעבד (+athlon 64 3000) מגיע לטמפרטורה של 54 מעלות ב idle. הוא מורכב עם heat sink tr2 m6 על לוח אם GA-K8NS. אני כמעט בטוח שהרכבתי הכול כמו שצריך, בדקתי שאין לכלוך בין המעבד ל HS, יכול להיות שאחד החלקים דפוק? איך אני יכול לבדוק את זה? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. תשובה אחת לא קיבלתי בקשר לכתבה עם המאווררים השקטים!!! מי מהם לעזעזל, __ומבלי__ להתחשב בביצועי קירור ומחיר הכי הכי שקט?! וסלחו לי על העצבנות הקלה, זה בגלל שאני יושן (לא יושן) כבר חודש וחצי עם עם "פטיש אוויר" ;D ;D תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by jacko_il,

שלום לכולם, חפרתי כאן די הרבה השבוע לגבי OC של המחשב שלי והכרטיס מסך בפרט.. אבל עוד שאלה: הגעתי בכרטיס מסך שלי (7900GT) לתדרים יציבים של 555 לליבה ו 800 לזכרון.. בבדיקה ב 3DMARK הכל עובד סבבה והכרטיס לא עובר את ה54 מעלות.. הרצתי בדיקה של חצי שעה למציאת ארטיפקטים ב ATITOOL ולא נמצאו שום באגים והחום של הכרטיס לא עבר את ה 55 מעלות.. הייתי מרוצה מכל הסיפור ושחקתי בימים האחרונים שעות על הגדרות מקסימליות בכל המשחקים שיש לי (HL2.. FEAR וכו'..) רק כדי לבחון את הכרטיס גם באספקט הזה - שוב הכל עובד סבבה.. ללא התחממות וללא שום תקיעות או ארטיפקטים.. עכשיו מה מעצבן אותי ?? = שכל נסיון הכי קטן להרים אפילו MHZ אחד נוסף לליבה (נגיד ל556 ומעלה..) לא מתאפשר! אני מקבל הודעה שהתדרים לא עברו…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by pain,

אני מחפש תוכנה שעושה OC למעבד אבל!!!! ללוחות מקוריים של אינטל .... תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by jangelboy,

שלום יש לי מעבד 955 עם קירור סטוק והטמפרטורות שלו 46 במנוחה 73 במאמץ בדקתי עם core temp כרטיס מסך 6870 עם קירור סטוק והטמפרטורות שלו 42.5 במנוחה 79.5 במאמץ בדקתי עם hwmonitor הכרטיס מסך חדש אצלי שבועיים רק בימים האחרונים יצא לי להתחיל לשחק, המשחקים ששיחקתי הם DIRT2 FARCRY2 על הגדרות הגבוהות ביותר ב FARCRY2 המשחק פעם אחת נכבה לי באמצע וב DIRT2 יש לי לפעמים פריזים חשבתי שזה קורה אולי בגלל החום המארז שלי הוא LANCOOL 56 שאר המפרט רשום בצד אין לי OC בשום רכיב במחשב האם הטמפ' נורמליות ? אולי יש לי בעיה ברכיב מסויים ? מה אני צריך לעשות להחליף מארז ? להוסיף מאווררים ? לקנות קירור חדש למעבד/כרטיס מסך ? תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by War-Hammer,

הגעתי למקסימום מגה הרץ בזכרונות ש RIVATUNER נותן לי, בלי שיש בעיה בכרטיס מסך, כלומר, אני חושב שאפשר להגיע להרבה יותר עם הכרטיס הזה.. Geforce 2 400 64mb

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלןם אני צריך עזרה במציאת גוף קרור לכרטיס מסך GTX 470 אם מישהו מכיר חנות שיש בה ואם בכלל קיים גוף קרור שמתאים לכרטיס הזה כי הרפרנס ממש רועש תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by aviram20,

אני בבעיה בעיתית מארץ ההבעיות הורדתי את התוכנה פאן ספיד מהאתר הוא מראה לי שהמעבד שלי והHD יחסית בסדר 38 מעלות פלוס מינוס מה שמדאיג אותי זה התמונה של הלהבה הזאת שבוערת שמה הרכיב החם אני יודע מה הוא [זה מרובע כזה עם עגול בצבע כסף ורשום עליו VIA הוא בצד שמאל למטה ליד בטריה והוא רותחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יכול לגעת בו אפילווווווו ואין שם גם מקום לגוף קירוררר למה הוא ככה רותח מה פה קורה פה בבקשה תעזרו ליייייייייי [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. לאלה מכם שלא מכירים, מדובר במארז Full tower כזה: מיקומי המאווררים האפשריים : זוג מקדימה, שלושה למעלה, אחד אחורי, אחד תחתון (ליד הספק). כרגע יש המאווררים הקידמיים + מאוורר תחתון מכניסים אוויר, כל השאר מוציאים. כרגע ממוקמים בו שלושת המאווררים שהגיעו יחד עם המארז (האמת, לא כזה מבסוט עליהם, דחיסת אוויר לא משהו) וכמה כאלה שמצאתי זרוקים בבית - אחד scyte gentle typhoon, אחד NZXT כלשהו, אחד thermaltake כלשהו (בצבע כתום-קיא). במחשב הזה יש כרגע זוג כרטיסים R9 280x של ספייר שמשמשים, כשאני לא משחק, לכרייה של לייטקויין. בזמן הזה הטמפ' מגיעה ל-80 מעלות בכרטיס העליון, 75 מעלות בכרטיס התחתון. שאלתי מאוד פשוטה - האם החלפת המאווררים באחרים עם יכולת דחיסת אוויר גבוהה יותר תביא לירי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Ben N,

כמו שאמרתי בכותרת. המעבד שלי פשוט רותח וזה מציק לי מידי בעין.. לא יכול כבר. במאמץ הוא מגיע כרגע ל: Cpu - 47 Core 1/2 - 56/57 זה גבוה.. גבוה מידי לטעמי.. בעיקרון אני מעוניין בקירור יעיל כמה שאפשר ולא רועש מידי. אין לי בעיה עם רעש בעיקרון, אבל עדיין אני לא מחפש טרקטור לישון איתו בחדר... חח. התקציב שלי הוא עד מקסימום 250 שקל, אלא אם יש משהו משמעותית יותר טוב בחריגה קלה.. עוד פרט חשוב - מארז - Thermaltake Soprano VB1000. חשוב מן הסתם השקירור ייכנס למארז.. תודה לעוזרים!!

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. איך המערכת לקירור במים של CoolerMaster ? הדגם: AquaGate Max היא יותר טובה מקירור אוויר רגיל ? אני מתלבט בין AquaGate Max ל ThermalRight Ultra-120 Extreme עם 2 מאווררים. השאלות הן: 1. מה יקרר יותר טוב ? 2. מה יהיה שקט יותר ? 3. מה עדיף ? אני עושה OC. *בלי להתייחס לכסף !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by arigo,

שלום שמתי של שהזיכרון שלי שידעתי שהוא 2G 800MHZ פועל לפי פלט - DIMM # 1 SMBus address 0x50 Memory type DDR2 Module format Regular UDIMM Manufacturer (ID) Kingston (7F98000000000000) Size 2048 MBytes Max bandwidth PC2-6400 (400 MHz) Part number Serial number A0CCF240 Manufacturing date Week 06/Year 09 Number of banks 2 Data width 64 bits Correction None Nominal Voltage 1.80 Volts EPP no XMP no JEDEC timings table CL-tRCD-tRP-tRAS-tRC @ frequency JEDEC #1 4.0-4-4-12-16 @ 266 MHz JEDEC #2 5.0-5-5-15-20 @ 333 MHz JEDEC #3 6.0-6-6-18-24 @ 400 MHz מה קורה כאן ? האם הוא מונחת כרגע ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.