אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז הרגע המיוחך הגיע וסוף סוף סיימתי את הייצור של הבלוק הראשון אז הינהו במלוא הדרו D: כאן ניסיתי לייצר עוד אחד אבל לצערי נשבר הקרסום באמצע :< הינה המשאבה + הRELAY + הבית שאני מתכנן לטרנספורמטור 220->110 (המשאבה עובדת על 110) כל הרעיון הוא : לגרום למשאבה לעבוד רק כשהמחשב דלוק , היא נדלקת ברגע שהריליי של ה12+ מספק מתח ונכבת אוטומטית כאשר הוא מפסיק , כך אני מונע בעיות כמו זאת שקראה לMAPHISTO ולבעיות כמו : לשכוח להדליק המשאבה כאשר מדליקים את המחשב :> . המדריך לחיבור RELAY : http://www.bit-tech.net/article/100/
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש דרך לשלוט על המאורר שלו מהמחשב? אולי מודינג כלשהו? אני לא בטוח אם זה מתאים לכאן או לפורום מודינג, סליחה אם זה לא הפורום הנכון. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקדוח חור בגג של הצ'יפטק שלי... איך אני מפרק אותו? הוא לא מחובר בברגים אלא במשהו שדומה למסמרים.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז הנה הקירורים שלי .... בתאכלס אני חושב על קירור מים אבל זה אם אני יחליף את המעבד ואת הלוח אם .... המפרט שלי AMD Phenom II x4 945 3.7Ghz GIGABYTE MA77OT-UD3 G.Skill 4G RAM CL 9-9-9-24 SPARKLE 460GTX 1G OVERCLOCKED to 850\950 CoolerMaster cm 690 II advanced Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
תמיד מדברים על זה שזה מסוכן ובלה בלה... אבל בתכלס, לאחד ממכם נשרף רכיב תוך כדי OC ? ממש מוזר, יש פה אנשים על OC של 150% ולפעמים יותר, אבל תמיד בחנויות אומרים שזה כל כך מסוכן..
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עמוד שני סרטונים. http://www.tomshardware.com/2006/01/09/strip_out_the_fans/
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב שבלוח שלי (intel 850GB) אין ג'אמפרים זאת אומרת שאני לא יכול לעשות אוברקלוקינג???? ???
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם של אסוס CUSL2-C ומעבד P3 1GHZ ואני משתמש ב PCPROBE של אסוס ושאלתי היא כזאת: המעבד שלי נמצא כמעט תמיד (במצב IDLE) בסביבות ה 45 - 50 מעלות כשזה נוטה יותר לכיוון ה 50 והזכרון בסביבות ה 40! (אני משתמש במאורר שהגיע עם המעבד) האם זה נורמאלי? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום החלפתי לאחרונה לוח אם ומעבד, ואני עכשיו עם core i3-3220. המעבד מקורר כרגע עם Arctic Cooling Alpine 11 GT - גוף קירור קטן וחמוד, שיותר ממספיק לו. הטמפרטורה של המעבד עם הגוף קירור הזה היא 22-24 מעלות.. אם כי זה עכשיו בחורף.. אני תוהה כמה זה יהיה בקיץ? בכל מקרה, האם ניתן אולי לעבור לגוף קירור סטטי, וכך להפטר מעוד מנוע במחשב? תודה רבה card
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם p5qpl-am עם מעבד Q9400 עם קירור alpine pro 7 ac ניקיתי את המשחה הטרמית הישנה ושמתי שכבה יפה של משחה חדשה.. אבל משום מה הוא מציג לי 50 מעלות במנוחה איך שאני מעלה את המחשב... אין אבק הכל נקי שם. כדאי לי לקנות קירור חדש או שיש פתרון והקירור שלי טוב..? יכול להיות בגלל שהמארז שלי פשוט?(יש לי את המארז המעפן הרגיל של אייבורי הבינוני) ---- חוץ מזה יש לי כרטיס מסך שגם מגיע לטמפרטורה משוגעת של 60 מעלות איך שאני מעלה את המחשב וגם איתו אותו סיפור ניקיתי את האבק החלפתי משחה ולא השתנה . מה אוכל לעשות כדי לשפר את הקירור במחשב שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח של gigabyte, 7VKML, עם אתלון +1700, 384 מגה ddr, ויש לי את התוכנה Easy tune 4 הדמו, מה שבא עם הלוח. העלתי בתוכנה את ה system bus מ-101 ל 119, אבל ב-120 המחשב נתקע, היה מסך כחול, והייתי צריך להפעיל מחדש. חיפשתי בביוס, אין שום מילה המרמזת על מכפלה או OC או voltage, שום דבר ! מה אני עושה ? ? ? ? טמפרטורה ממוצעת - 23 מעלות בצל
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב עד הייתי בטוח שאני יודע אבל קראתי כמה מהנושאים כאן ובילבלתם אותי אני קונה את הארטיק סילבר מזיגזאג וכאשר אני אקבל אותו אני לא רוצה לעשות שטות אז בבקשה תענו לי על השאלה יאיר ג'ובאני
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד NEWCASTLE 3000+ ולוח EPOX 8KDA3J. ניסיתי להעלות קצת את הבאס, העלתי ל-220 והכל נראה איכותי ואז במשך סתם פעילות רגילה בווינדוס הופיע לי מסך כחול נחמד שלא הספקתי לראות (כך שאינני יודע מהי הבעיה) ואיתחל לי את המחשב מחדש. שאלתי היא האם יש דרך לגלות מהי הבעיה שגרמה לזה (לגלות מה הסתתר מאחורי המסך הכחול) ולתקן זאת. שאלה נוספת: ידוע לי שלפני ביצוע OC אני צריך לנעול את ה-AGP, ה-SATA, ה-PCI ואולי עוד שיט ענערף. איך אני עושה זאת?
-
- 32 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לקוראים, ראשית אציין שקראתי בפורום הרבה וקיבלתי המון המון מידע מקצועי כל הכבוד למשתמשים הוותיקים שחולקים את הידע דבר שרציתי לשאול הוא: בשביל לבצע OC למעבד אני רואה שהדרך המהירה והבטוחה היא להעלות את מהירות ה BUS ואת המכפלת שלו . אני רואה שאנשים מגיעים למהירות CORE של 200MHZ ומעלה ואפילו 400MHZ ובמכפלות של 8,9,11 וכדו'... לי יש I7 860 והמכפלות שלי עד 22 ואני לא מצליח לעבור את 148MHZ ככה שיוצא לי3.8GHZ במהירות מקסימלית וזה מאוד יציב ומעבד במנוחה 38מעלות ובמאמץ 50 . כאשר אני מעלה למעל 148MHZ המחשב עולה אך נתקע (אין USB - עכבר+מקלדת) . איך אני לא מצליח לעבוד 148 וכל השאר עוברים את 200 + במהירות CORE?? מה אני עושה לא נכון? קראתי מלא מדריכים וכולם מצליחים, רק …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים יותר יפה, עם פרספקט(אני כנראה אצבע אותו ואשאיר איזו צורה נחמדה באמצע) או, שאני אצבע אותו בכסף עם איזה צורה נחמדה? ( עכשיו זה אחרי שיוף ארוף ומייגע...אני אצטרך לעבור על זה עם ספרי כסוף) אגב,התמונה של הכסף ממש לא יצאה כמו שזה נראה במציאות....זה הרבה יותר חלק במציאות
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תדר בסיס: מקורי:133 אחרי:180 שיפור של 35.3% מכפה: מקורי:20 אחרי:21 תדר: מקורי:2.66GHz אחרי:3.79GHz שיפור של 41.8% מתח:1.2V טמפרטורה מקסימלית:63 (בליבה 4) כל השאר ב57-61 יציב במבחן OCCT במשך 20 דקות זה בינתיים מספרים בלבד עוד מחר אני יעלה ניקוד 3DMARK Vantage
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
is 60c is a normal temp ?i have a themaltake 6cu+ on it and 3 fans in my full tower case.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איך אפשר לעשות OC שלא דרך הדרייברים המקורים בתוכנה ושהם כן ישמרו ולא כשאני עושה ריסאט אז הכל יעלם. עד היום מצאתי רק בדרייברים של אומגה ובדרייברים המקורים בתוכנה את האפשרויות ל OC אבל שתיהם יצאו ממש על הפנים. בתוכנה של הדרייברי (וגם בגרסאות העדכניות ביותר) פשוט שעושים ריסאט אז זה נימחק וגם התוכנה מאוד מאוד כבדה. באומגה סקריפט הדרייבר עצמו ממש על הפנים המשחקים עובדים לי רע מאוד (מבחינת מראה וביצועים ביחס לדרייבר המקורי) וגם פה יש את הבעיה של ה OC כשעושים ריסאט אז זה נימחק. ואם אפשר גם אפשרות לדעת טמפרטורות של הכרטיס.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מעבד אינטל i7 6700k, מורכב עליו קירור אוויר (לא זוכר את הדגם), המעבד מגיע ל70 מעלות בממוצע ב4 ליבות בסשן גיימינג בcall of duty modern warfare. כמו כן אני חייב לציין שהמחשב עומד בפינה מתחת לשולחן לכן בקיץ אני מעריך שהטמפ' תעלה ב1-2 מעלות (לא בטוח אבל קרוב לוודאי). השאלה שלי היא האם הטמפ' האלה גבוהות מדי למעבד והאם מומלץ להתקין קירור מים (כי שוב, זו הוצאה.. אם הטמפ' בסדר גמור אין סיבה להשקיע 500+ שקל). ובכמה מעלות בערך הטמפ' אמורה לרדת עם המעבר לשימוש בקירור מים? כמו כן, הכרטיס מסך מגיע לי גם לסביבות ה70 מעלות(במהלך משחק), אבל הבנתי שכל עוד הוא לא מגיע ל80 ומעלה הכל בסדר, אבל זה כבר לא קשור לנושא האשכול (חשבתי אולי ג…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב Intel Core 2Duo E8400 Gigayte GA-P43-DS3L G.skill 4096MB (2048X2) CL4-4-412 4GBPK Western Digital 500GB AAKS Club3d Ati 4850 Oc Edition Antec Sonata 3 Hiper 520w ורציתי לדעת עד כמה יושפעו הביצועים של המחשב אם אבצע לו OC למעבד ? ועד כמה זה מסובך לעשות OC ? מהו הסיכוי שאני ידפוק לעצמי חלק כלשהו במחשב במידה ואבצע OC? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
תסתכלו בחתימה...את המחשב אני אמור לקבל מחר או ביום ראשון/שני מקסימום. תודה מראש, ניר. (:
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מעבד fx-8350 של AMD ותהיתי האם H100i יכול לעבוד (ולעבוד טוב) עם המעבד הנ"ל הבנתי שניתן לחבר את הקירור על תושבת +am3 כמו שלי, רק לא הבנתי האם המתאם מגיע כבר בקופסא או שצריך לרכוש בנפרד מישהו התנסה בהרכבת קירור זה על תושבת +am3 ? שאלה נוספת, האם ניתן לחבר את הרדיאטור של ה-h100i בחלק הקדמי של מארז ה-R4 שברשותי? תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המאווררי 80mm שיש לי במארז לחדשים כדי לקבל קצת שקט. קניתי אחד Arctic Cooling AF8025 PWM 80mm 80 mm Case Fan לניסיון, והוא דיי שקט ונעים. אך ראיתי שהוא מתחבר רק ללוח, ולצד התקע ללוח יש לו גם שקע זהה (ארבעה פינים ולא שלושה). האם זה אומר שאוכל לחבר כמה במקביל ולשלוט בכולם בבת אחת דרך SpeedFan? שמתי לב שבלוח שלי יש רק שתי כניסות למאווררים, ורק אחת מהן עם ארבעה פינים, כלומר עם Speed Control. הייתי רוצה לחבר נאמר שניים דרך כניסת השליטה במהירות הזאת. אפשרי? אגב, אם יש המלצה למאוורר אחר, גם שקט, אין הגבלת מחיר, אשמח לשמוע.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-