אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני כמה חודשים פרקתי את גוף הקירור של המעבד כדי לנקות והחזרתי, מאז הטמפרטורות עלו ב5-10 מעלות(amd athlon 64 3200+ venice) אמרתי בסדר הוא עדיין בגבול ההגיוני. היום אחרי ניקוי של המחשב כנראה נגעתי בטעות בגוף קירור ושאני פותח את המחשב ואימצתי אותו קצת הטמפרטורות הגיעו ל46 מעלות שלמעבד הזה מומלץ מאוד לרדת מ45-50 המארז נקי לחלוטין הגוף קירור יושב טוב והמארז מאוורר! אז חשבתי על ריענון משחה טרמית, רציתי לשאול אם עושים את זה ככה: מפרקים את הגוף קירור והמעבד, מנקים עם קיסם כזה עם צמר גפן בקצה ואלכוהול 70% את השאריות מהמשחה הישנה, גם מהגוף קירור וגם מהמעבד. אחרי שניקיתי אני שם באמצע המעבד משחה(כמה משחה צריך לשים?! והאם לשים גם על הגוף קירור עצמו?) מחזיר את המעבד ועליו שם את ה…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגעתי למקסימום מגה הרץ בזכרונות ש RIVATUNER נותן לי, בלי שיש בעיה בכרטיס מסך, כלומר, אני חושב שאפשר להגיע להרבה יותר עם הכרטיס הזה.. Geforce 2 400 64mb
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אחרי ששמחתי לגלות שלא נמחק לי פה היוזר, רציתי להתייעץ לגבי הטמפרטורת עבודה של המעבד שלי. Pentium D 920 2.8 ghz כן הוא ישן מאוד.. בזמן מנוחה הוא מגיע ל88 מעלות. המאוורר שלי הוא של זלמן CNPS7500-AlCu LED ועדיין המצב בקנטים. באתר של אינטל רשום שהטמפ' עבודה המקסימלית שלו היא בערך 64-68 מעלות. מישהו מכיר את התופעה? אני משוגע שנתתי לו לעבוד ככה כל השנים? הכל בסדר ואני סתם מפחד?..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כפי שרשום בכותרת - אני מעוניין במאמר/מדריך להמהרת מערכת i7. אני מתכוון לרכוש בקרוב מאוד מערכת חדשה לוח-אם: GA-P55A-UD3 מעבד : i7-860 קירור : Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 זכרונות: G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600MHZ RipJaws CL 7-8-7-24 Eco הייתי רוצה לשחק קצת (ממש קצת) עם ההגדרות כדי למשל בקטנה לשנות את תדר הזיכרון ל 1600 (במקום 1333 שזו ברירת המחדל). אני יודע שיש לשנות את ה SPD מ Auto למכפלה x12 כדי לקבל 133.333Mhz x 12 = 1600Mhz. מה עוד צריך לעשות ?? [מה עוד ניתן לעשות?]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עכשיו הוא בארץ ונמכר בפנדס הנה לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14107&PHPSESSID=abcbbacbb1c0f51ed804bc8878e40e40
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן בקרוב מגיע אליי 7600GS Sonic של פאליט והייתי רוצה לעשות לו Vmod. בינתיים יש לי במחשב Radeon 9800Pro במצב חצי לא תקין ולכן אני רוצה לעשות עליו איזה Vmod קטן בשביל להתאמן כי אני לא מפחד שייהרס. אתם יכולים להביא לי בבקשה הסבר קטן על כל נושא ה-Vmod (הסבר כללי) וכן מה הכלים הדרושים ומה מחירם (הבנתי שצריך מודד מתח ונגדים). תודה רבה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או קיי אתמול קיבלתי לידי את הלוח G31M-S2L של גיגביט כמובן... על היום הראשון כמובן צריך לעשות את הדבר שבשבילו אי פעם קניתי מחשב ה-אוברקלוקניג כמו כל בכל שאר הלוחות אני יכול פשוט להעלות את התדר של המעבד אפילו בMHZ 1 והכל פועל ומושלם אבל! ויש אחד גדול מאוד כשאני ניסתי להעלות ב5 את התדר של המעבד המחשב בכלל לא נדלק הוא נדלק לשניה ואז מתכבה ואחרי שניה וחצי נדלק עוד פעם כמו לולאה כזאת עד שאני מכבה אותו מהכפתור בספק... ביטלתי את כל מה שיכל להפריע.... אולי אני צריך להוסיף מתח לאיפשהו? אגב המפרט Q6600 G31M-S2L 9500GT ספק FSP 550W וזהו בערך הטמפ' של המעבד עומדת על 30 במנוחה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי בפורום מפרטים ת'רד על מפרט חדש שאני מרכיב ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402834.0 ), והוספתי עליו את הקירור Thermalright SI-128 SE. כפי שניתן לראות, נאמר לי שיש אפשרויות טובות יותר בתחום שציינתי. שאלתי היא האם קיימת אפשרות טובה יותר בסכום של עד 300 ש"ח (הקירור + מאוורר), עם דגש לקיים אצל Zigzag. המטרה היא OC קל עד בינוני, עם חשיבות גבוהה לשקט. תודה מראש למגיבים, עזרתכם תוערך מאוד.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב עד הייתי בטוח שאני יודע אבל קראתי כמה מהנושאים כאן ובילבלתם אותי אני קונה את הארטיק סילבר מזיגזאג וכאשר אני אקבל אותו אני לא רוצה לעשות שטות אז בבקשה תענו לי על השאלה יאיר ג'ובאני
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברצוני לעשות אוברקלוקיג למחשב שיש הוא יותר נכון למעבד אני חדש בתחום הזה למישהו אולי יש עצות איך לעשות את זה ומכיר כל מיני דברים כאלה אני נורא השמח לקבל את עזרתכם . בתודה -Cyber-Tek-
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
The card is stable with no fans, it has it's hitsink without any fan. And my question is.. how can I measure the temperature of my VGA card's core(the chipset, I guess, you know what I mean)? And what about it's RAM ? how can I measure its temperature? Edit- I dunno, for getting some experience about overclocking, I'd like to stay somewhile with my PC, overclock some stuff, and only then- sell it. (I know it will lose its value, but I don't care, at any rate Panda won't buy my PC or give me a reduction of price.) (Or they will?) Anyway, I'd like to purchase the TennMax Stealth V3 Fighter and let an 200Mhz core and memory clock run flawlessly, or at least, of what I read, …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך קצת עזרה... יש לי מארז tsunami של TT עם שני מאווררים 120 ומאוורר 80, השאלה הראשונה היא אם מישהו יודע איך לפרק את הפילטר שיש למאוורר מקדימה? ולגבי ספק שקט, יש לי עכשיו את TWV500W של TT והוא מרעיש בצורה נוראית. מה אפשר לעשות לגביו? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Q6600 G0 P35-DS3L TT Eureka Corsair HX520 Thermalright Ultra -120 eXtreme+SST FM121 800MHZCorsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תמיד מדברים על זה שזה מסוכן ובלה בלה... אבל בתכלס, לאחד ממכם נשרף רכיב תוך כדי OC ? ממש מוזר, יש פה אנשים על OC של 150% ולפעמים יותר, אבל תמיד בחנויות אומרים שזה כל כך מסוכן..
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לרשותי קירור מים שכל פעם אני מכבה משאבה ומים עולים למאגר בחזרה ואם זה נורמלי? https://www.youtube.com/watch?v=wwlu_2khDH0
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מה הבדל ברמת האיכות ורמת השקט בין Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לבין Arctic Alpine 11 Rev.2?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי ידוע לכם האם זו מישחחה איכותית לקירור טוב? רוני
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד prime 95 ? רציתי לשאול את השאלה הזאתי בפורום תוכנה אבל אני מניח שהאנשים שיידעו את התשובה נמצאים בעיקר בפורום הזה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב שהמאוורר של Scythe Katana 3 שמותקן אצלי עושה הרבה רעש וזה הדבר היחידי בעצם שמרעיש במחשב. הייתי מעוניין להחליף את המאוורר למשהו הרבה יותר שקט אם זה אפשרי. אם לא, אז אשמח לקבל המלצה על Heatsink שקט. תקציב גמיש. תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. כרגע יש ל: Intel Core2 Quad 2.4GHz 8MB Q6600 Box CPU קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer XTREME (775/939/AM2/754) Cooler וספק כוח: OCZ דגם OCZ600SXS 600W האם כדאי לי לבצע OC? ולכמה? ואיך? P: תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Cooler Master Aquagate Max 1,125 ש"ח Swiftech MCW60 VGA Water Block 435 ש"ח סה"כ 1,560 ש"ח איך המחיר והחלקים?שווה קנייה? מטרות-OC בינוני-כבד לדו ליבתי וOC כבד לGTS הדגם הישן
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, בבעלותי: מעבד Core i5 750 קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם Gigabyte GA-H55M-USB3 זכרונות G.Skill 1600MHz CL7 ECO מארז CM 690 ספק כוח Seasonic 520W Modular ניסיתי בעבר לעשות אוברקלוק למעבד אבל הקירור ממש גרוע(למרות שהוא נחשב טוב משום מה) - כל אוברקלוק קטן מקפיץ את הטמפרטורות גבוה בבדיקות מאמץ. עם הקירור הנוכחי זה בלתי אפשרי לעשות אוברקלוק בלי להגיע לטמפרטורות מסוכנות. עכשיו, חשבתי על לקנות Scythe Mugen 2 שלפי מה שהבנתי הוא נותן את התמורה הכי טובה לכסף, אלא אם כן השתנה משהו(?), ולעשות למעבד אוברקלוק אבל אני לא יודע אם לוח האם שלי טוב לאוברקלוק ואני לא רוצה סתם לזרוק כסף. אז מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
רציתי לקנות דרמל ואני לא יודע מאיפה. איזה חנויות ברשת מוכרות את זה ושולחות לישראל? יש חנות בישראל שמוכרת את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-