עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לביצוע אוברקלוק, עם אפשרויות ביוס נרחבות, עם אופציה להעלאת מתחים .. בקיצור, התקציב הוא 500 ש"ח מה שיש לי כרגע זה הלוח אם Gigabyte GA-945GZM-S2 שהוא מגביל אותי, אין אופציה להעלאת מתחים, מה שאומר שהתדר הכי גבוה שאני יכול להגיע איתו זה רק תוספת של כ- 10% זה מה שהצלחתי, מעבר לזה הוא פשוט מחזיר את עצמו למקור. ד"א, איך הלוח אם הזה: Asus P5QC ואם יש איזה פתרון / עדכון ביוס, או משהו שיכול לעזור לי, אשמח לדעת. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Bone-Breaker,

יש לי וולקאנו9 ואני ממש לא מרוצה ממנו כי הוא לא מקרר מספיק טוב ועובד כמו טרקטור, על איזה מאוורר אתם ממליצים לי לקחת שלא עושה הרבה רעש? אני מוכן לשלם עד 200 שקל תודה

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ac1240,

יש לי מחשב Intel Core 2Duo E8400 Gigayte GA-P43-DS3L G.skill 4096MB (2048X2) CL4-4-412 4GBPK Western Digital 500GB AAKS Club3d Ati 4850 Oc Edition Antec Sonata 3 Hiper 520w ורציתי לדעת עד כמה יושפעו הביצועים של המחשב אם אבצע לו OC למעבד ? ועד כמה זה מסובך לעשות OC ? מהו הסיכוי שאני ידפוק לעצמי חלק כלשהו במחשב במידה ואבצע OC? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by romkush,

דגם המעבד: Intel Core2Duo E8400 3.00 GHz קירור למעבד: ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO דגם לוח-אם: Gigabyte EP43-DS3L דגם זכרונות: Kingston Value PC2-6400 800 MHz CL6 תדר מעבד : 3.60 GHz תדר 400 Mhz FSB תדר זכרונות : 800 MHz (ללא שינוי) מתח מעבד : (ללא שינוי) מתח זכרונות : (ללא שינוי) מכפלה: 9 (ללא שינוי) יחס זכרונות : 1:1 תזמונים: 6-6-6-18 (ללא שינוי) טמפ' מקסימלית במנוחה: 38C טמפ' מקסימלית במאמץ: 60C רשום על הלוח אם שהוא תומך בבאס מקסימלי של 400 אבל הבנתי שאפשר להעלות אותו גם מעל. הזיכרונות פשוטים ולכן מגבילים אותי. שווה לי להוריד את תדר הזכרונות ל-667 ולנסות להמשיך עם ה OC?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. המעבד שלי זה:DualCore Intel Core 2 Duo T7259 Merom-2M הטמפ של שני הליבות במצב מנוחה הוא 72-70 זה תקין? האם יש צורך לקנות את המוצר הבא: http://zap.co.il/fs.aspx?pid=410698527&sog=C-Fan אני לא עושה אוברקולוקינג למחשב ולא מתכוון לעשות לו בעתיד. דגם הנייד lg r405-s אולי כדאי לחכות שיצאו HD SSD במחירים שפויים והוא כבר יוריד את הטמפ הכללית של המחשב? תודה רבה על העזרה והמשך יום נעים עריכה: ב everest ultimate זה רושם לי שהטמפרטורה של ה cpu הכללי הוא 72 אבל הוא אומר שליבה אחת זה 68 והשנייה 69 אז איך הוא מגיע ל72?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by op_111,

שלום לכולם, ברשותי מעבד fx-8350 של AMD ותהיתי האם H100i יכול לעבוד (ולעבוד טוב) עם המעבד הנ"ל הבנתי שניתן לחבר את הקירור על תושבת +am3 כמו שלי, רק לא הבנתי האם המתאם מגיע כבר בקופסא או שצריך לרכוש בנפרד מישהו התנסה בהרכבת קירור זה על תושבת +am3 ? שאלה נוספת, האם ניתן לחבר את הרדיאטור של ה-h100i בחלק הקדמי של מארז ה-R4 שברשותי? תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by 00Amir,

שלום לקוראים, ראשית אציין שקראתי בפורום הרבה וקיבלתי המון המון מידע מקצועי כל הכבוד למשתמשים הוותיקים שחולקים את הידע דבר שרציתי לשאול הוא: בשביל לבצע OC למעבד אני רואה שהדרך המהירה והבטוחה היא להעלות את מהירות ה BUS ואת המכפלת שלו . אני רואה שאנשים מגיעים למהירות CORE של 200MHZ ומעלה ואפילו 400MHZ ובמכפלות של 8,9,11 וכדו'... לי יש I7 860 והמכפלות שלי עד 22 ואני לא מצליח לעבור את 148MHZ ככה שיוצא לי3.8GHZ במהירות מקסימלית וזה מאוד יציב ומעבד במנוחה 38מעלות ובמאמץ 50 . כאשר אני מעלה למעל 148MHZ המחשב עולה אך נתקע (אין USB - עכבר+מקלדת) . איך אני לא מצליח לעבוד 148 וכל השאר עוברים את 200 + במהירות CORE?? מה אני עושה לא נכון? קראתי מלא מדריכים וכולם מצליחים, רק …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by THE_COMMANDER,

שמתי לב שבלוח שלי (intel 850GB) אין ג'אמפרים זאת אומרת שאני לא יכול לעשות אוברקלוקינג???? ???

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by cold,

המפרט: AMD 2500+TR ALX800 w/SF2 Abit NF7 V2 SAMSUNG PC3200 TCCC R9700 NP 128MB HEC 300W עכשיו, אני לא מצליח לעבור את ה210FSB (עושה POST אבל הווינדוס לא עולה), אומנם לא ניסיתי לעלות מתחים יותר מ1.7 למעבד ו2.8 לזכרונות אבל עדיין אני חשב שהמפרט מסוגל להגיע לתוצאות טובות יותר, החזרתי את התיזמונים לSPD ועדין לא הצלחתי לעבור את ה210 FSB, האם שווה לי להסתכן במתחים גבוההים יותר או שיכול להיות שיש רכיב מסוים שמגביל אותי? עידכנתי ביוס לD23-3D ועדיין אין כל שינוי... תנו לי את כל האפשרויות שיכולות להגביל אתי בבקשה, תודה. עריכה: טמפ' המעבד במנוחה 35 מעלות ובמאמץ 42.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש דרך לשלוט על המאורר שלו מהמחשב? אולי מודינג כלשהו? אני לא בטוח אם זה מתאים לכאן או לפורום מודינג, סליחה אם זה לא הפורום הנכון. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מאחר והמאורר של המעבד עושה רעש ממש חזק הייתי מעוניין להחליף אותו צירפתי תמונה עם הדגם המדויק של המעבד [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by -Tal-,

אהלן יש לי ונדטה 2, אני רוצה לנקות אותו... איך הכי מומלץ לנקות אותו? ניסיתי עם שואב אבק, לא הצלחתי להכנס ממש עמוק כמו שצריך... לחץ אוויר מאופיס דיפו יעשה את העבודה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי את הקירור ההסיסי של אינטל למעבד 3470 I5 רציתי לדעת האם הוא צריך להיות טיפה רפוי או שהוא אמור להיות צמוד למעבד,אני לא מצליח להגיע למצב עם הפינים של אינטל שהוא יהיה ממש על המעבד,רציתי לדעת אם זה אמור להיות ככה או שאני עושה טעות כלשהי ? הטמפרטורה כאשר דלת המארז פתוחה ואני סתם גולש באינטרנט הוא 70+- ,תודה צירפתי את התמונה של המאורר.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by inter-net,

הרכבתי אחד לפי המאמר של קובי חסון, ושאלתי היא: לאן אני אמור לחבר אותו??!?!!? אני יודע... ללוח אם ... אבל לאן בלוח אם ? אני לא מוצא חיבור מתאים. בתודה מראש לעוזרים, inter_net

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Jules Winnfield,

שלום, החלטתי לעעשות OC למעבד שלי שהולך ומזדקן ומה שעשיתי עד עכשיו זה פשוט נכנסתי לביוס ו... 1.נעלתי את ה PCI-E על 100 2.העלתי את מהירות הבס מ200 ל220 ובנתיים יציב. כשניסיתי לעלות יותר הוינדוס לא עלה, מה השלב הבא על מנת להתקדם בOC? *הערה: קראתי את המדריכים באתר ולא פעם לכן אין צורך להמליץ לי עליהם, ומה שעשיתי זה כל מה שהבנתי בערך מהמדריך. תודה .

16. Started by The Ball,

יש לי כרטיס מסך של ASUS GEFORCE 2 GTS 64DDR אני רוצה לעשות לו OC אבל אין לי מושג איך! הורדתי את התוכנה RIVA TUNER אבל אני לא יודע איך משתמשים בה מישהו יכול לעזור לי? ועוד שאלה אם אני עושה OC אני גם צריך להוסיף מאורר? ואם כן אז איך אני עושה את זה?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by asili,

יש לי כרטיסי רשת הפעלתי את האשף אבל כלום אני מתחבר למחשב השני אבל לא יכול להשתמש באינטרנט שלו ולא להחליף קבצים למה????

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אז ככה...יש לי את המפרט בצד....כש הBUS של הזכרונות מתחיל לטפס הOC מתחיל להיות לא יציב מה יכול להיות הסיבה? מה שמפליא אותי, שהוא דווקא קורס בIDLE!!!! אם למשל אני עושה BURN-IN STRESS בSISOFT SANDRA על הכי גבוהה, זה לא עובר את ה 38 מעלות במאמץ הכי גבוה. ואני מריץ SISOFT לאיזה שלוש-ארבע שעות, והכל עובד יופי...אבל בIDLE או כשאני רואה איזה סרט, זה פשוט קורס בלי סוף.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש לי רדאון 9800פרו של Ati, כפי שאתם יודעים הקירור שלו לא משהו, לכן השאלה הראשונה שלי היא, העם כדי לעשות לכרטיס אוברקלוקינג או ליקנות קירור נורמלי ואז. * נגיד ואני עושה לו oc איך אני עושה את זה, עם איזו תוכנה ???? בכל אופן תוצאת 3dmark03 הייתה 5242.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ^oz,

אני מתנצל מראש על השאלה הדי דבילית אבל נתקלתי בבעיה בעייתית :-[, אני לא מצליח להוציא את צלעות הקירור מעל המעבד!, אני צריך לפתוח את המכפלה שלו ולכן אני צריך להוריד את צלעות הקירור מעליו אבל הן ממש תקועות חזק ומחוזקות ע"י פס המתכת הזה, ניסיתי בכל דרך לשחרר את התפיסה של פס המתכת אבל לא הצלחתי עד שממש פחדתי לפגוע בכרטיס האם או במעבד, למישהו יש פיתרון? ??? נ.ב צלעות הקירור והמאוורר הן הרגילות שמגיעות עם מעבד הamd ולא משהו אחר שהוספתי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, יש לי פנטיום 4 בן כשש שנים. במאז ישנם 3 מאווררים: אחד למעבד + שניים במארז. כל המאווררים עובדים(בדקתי) והמארז נקי(ניקיתי). לאחרונה טמפ' העבודה גבוהה ב-10 מעלות מזו שהיתה תמיד וכשאני רק מפעיל את המחשב הטמפ' היא 45 (בעבר היא היתה בין 32 ל-35). המאורר של המעבד עובד לפי תוכנת ניתור ב- 2600 סיבובים לדקה. השימוש במחשב הוא לגלישה באינטרנט בלבד(לא למשחקים או שימוש שמכביד). מה- TASK MANAGER אני רואה שהמעבד לא עסוק: כ-15% ופחות מכך. ממה יכולה לנבוע עליית הטמפ' ? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. עשיתי אובר קלוק לכרטיס הזה (יש לו יכולות אוברקלוק חבל"ז) והטמפרטורה במאמץ 80 מעלות - זה סביר ??? או שכדאי להוסיף אמצעי קירור כי אני קצת לחוץ בכסף ולא מתאים לי להוציא עוד על המחשב דרך אגב הכרטיס בחיבור AGP אם זה משנה משהו עוד שאלה המעבד מגיע ל 55 -60 מעלות במאמץ (גם כן אוברקלוקינג) סביר או להוסיף קירור (מעבד של פנטיום 4.2 )?????

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by e_perera,

שלום לכולם, בשעה טובה ומולחת ה- Peltier החדש שלי הגיע. מדובר ב-Peltier של 80W כפי שניתן לראות מהלינק מתחת: http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/exp-02.html מה שאני רוצה לעשות איתו זה לא לקרר את המעבד באופו ישיר כפי שמקובל לעשות, אלה לקרר את מיכל המים שמשמש למערכת קירור המים שבניתי. יש למישהו ניסיון עם עבודה עם פלטיירים? זה נראה כאילו הוא מצופה בחומר פלסטי. איך אני מחבר אליו את המאוורר? הפעלתי אותו לכמה שניות, סתם כדי להבין במה מדובר. ראיתי שצד אחד מיד רותך והשני חמים, אבל מהר מאד שתיהם היו רותחים.

24. רציתי לקנות ספק למחשב בגלל שהספק שבא אם המארז עוצר אותי בOC בנוסף אני רוצה לקנות קירור טוב למעבד בשביל OC תקציב לספק עד 450 ש"ח לגוף קירור 400 ש"ח מפרט של המחשב מעבד 1.8 P4 OC ל 2.3 לוח איביט IS7-E זיכרונות ADATA מהירות DRR500 2 סטקים אז אל מה את ממלצים תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by eli_a2006,

שלום לכולם אני לא מצליח לפתוח צינורות לכרטיס שלי :-[ ואני לא מצליח להגיע לתדר של 540 בליבה למה? יכול להיות שהפקודה הזאת לא טובה flashrom -f -p 0 xxx.bin תודה לכל העוזרים אלי.

• 35 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.