עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אז ככה...יש לי את המפרט בצד....כש הBUS של הזכרונות מתחיל לטפס הOC מתחיל להיות לא יציב מה יכול להיות הסיבה? מה שמפליא אותי, שהוא דווקא קורס בIDLE!!!! אם למשל אני עושה BURN-IN STRESS בSISOFT SANDRA על הכי גבוהה, זה לא עובר את ה 38 מעלות במאמץ הכי גבוה. ואני מריץ SISOFT לאיזה שלוש-ארבע שעות, והכל עובד יופי...אבל בIDLE או כשאני רואה איזה סרט, זה פשוט קורס בלי סוף.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Cereal Killer,

משהו שיתן ביצועים טובים ושיהיה שקט

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by meidan,

אתמול הרכבתי מחשב חדש, הבעיה שלי היא שהמעבד (+athlon 64 3000) מגיע לטמפרטורה של 54 מעלות ב idle. הוא מורכב עם heat sink tr2 m6 על לוח אם GA-K8NS. אני כמעט בטוח שהרכבתי הכול כמו שצריך, בדקתי שאין לכלוך בין המעבד ל HS, יכול להיות שאחד החלקים דפוק? איך אני יכול לבדוק את זה? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by SweeT_EviL,

הציעו לי את LIMBA 2000 ואת TT הציעו לי גם עוד הרבה אחרים טובים רק אני לא יכול אותם כי הם דורשים שיש מסביב לסוקט 4 חורים מה שאין לי!!!! אם תוכלו להציע לי אחד ממש טוב (או אחד ממה שאמרתי) אודה לכם! (: SweeT EviL

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by rafi1212,

שלום . לפני כמה חודשים עשו לי OC למעבד(E8400) והעלו לי את התדר מ 3.0 ל 4.0 והכל עבד מעולה .. לפני כמה ימים נדהמתי לראות שהתדר ירד ל 3.0 בחזרה , ואין לי מושג איך זה קרה . השאלה שלי אם יש אפשרות להחזיר את התדר ל 4.0 בלי לעשות O.C מחדש ? יש לי לוח : Gigabyte EP43-DS3L

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by guy9494,

כאשר אני מנסה לעשות ל6870 שלי בדיקת מאמץ בATITOOL, אחוז הניצול של הכרטיס עומד על 63% מאמץ ולא כ100% כפי שהבנתי שזה צריך להיות. השאלה שלי היא האם זה יהוה בעיה בבדיקת היציבות של הכרטיס או שזה לא קריטי? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Forge,

יש לי את המערכת הבאה: AXP1600 1400@1870 DDR333 SAMSUNG GIGABYTE 7VAX GYRO TSUNAMI 350W איך אני מצליח להמהיר אותה יותר מה- 33 % שכבר ביצעתי? יש לי סטפינג טוב - AGOIA משבוע 13 שנת 2002 שאמור להיות טוב מאד (יש האומרים שיכול להגיע ל- 160% מביצועיו המקוריים) אז איך?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לחברי הפורום התותחים ! ברצוני לעשות OC ל640 8800 ולשפר ביצועים (אתם יכולים להסתכל בתפריט המחשב שלי למטה צד ימין) אין לי מושג איך עושים את זה ראיתי שדרך ''לוח הבקרה של NVIDIA ''אפשר לשנות CORE BUS ו MEMORY BUS צרפתי תמונה למצב שהגעתי אליו (לא שינתי אף הגדרה-בגלל זה אני מתעייץ איתכם) כמה שאלות: 1.האם זה בסדר לשנות את התדרים דרך התוכנה הזאת? 2.האם קיים סיכוי שאני משנה וגורם לנזק בכרטיס שלי? 3.לכמה לשנות בכלל ?אם אפשר (לא מעונין לשנות למקסימום -רק שיהיה הבדל די משמעותי) 4.לשנות בקפיצות מסוימות ? אחרי השינוי מה אני עושה לבדיקה שהכל בסדר ? 5. תודה מראש לעוזרים !!!!!!!!!!!!! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by topcat115,

חיברתי למעבד Core i7 3820 LGA2011 קירור נוזלי Corsair Hydro H60, מרחתי משחה חדשה MX-4 של Arctic ובBIOS המחשב מראה שהמעבד מגיע ל87 מעלות. חיברתי הכל כמו שצריך, בדיוק כמו בהוראות וגם לפי סרטון ההדרכה שיש ביוטיוב, מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by shayre789,

שלום,אשמח לקבל פרטים ממכם על הקירור NZXT Respire T40 והמעבד I7 4770K כמו:הטמפרטורות עם הקירור הזה (Idle,Full Load) לכמה אני אוכל להגיע ב OC עם הקירור הזה? *האם שווה להוסיף עוד 50 שקל לקירור Scythe Ninja 3 והאם ההפרש בינהם הוא גדול מאוד? תודה,שי.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by efee123,

שלום, קניתי מחשב חדש וחשבתי לעשות קצת OC. אקדים ואומר שעשיתי חיפוש בפורום ולא כל כך הבנתי מה לעשות! המפרט שלי- i5 760 2.8, Gigabyte GA-P55-USB3, 4gb ddr3 1333Mhz, AC FREEZER PRO יש לי את התוכנה easytune 6 ויש בה אפשרויות שונות ומגוונות. יש גם את האפשרויות המוכנות מראש, כלומר, שלושה מצבים שמסומנים בשלושה צבעים ירוק, צהוב, אדום. צירפתי קובץ כדי שתראו. מה ההמלצות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by skullfacer,

רציתי לדעת איך הקירור Xigmatek Thor's Hammer http://www.xigmatek.com/product.php?productid=9 הוא הולך לשבת על לוח asrock extreme 4 יש התאמה לתושבת 775 אל תדאגו בקטע הזה. מעבד 2600K מתוכנן OC בינוני+ רציתי לדעת מה דעתכם מכוון שיש לי אותו במחיר מאוד משתלם ביחס ל NOCTUA SE2 מה אתם אומרים.? אם אפשר תשובה עד מחר מכוון שאני צריך להחזיר תשובה לחנות.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by A-10,

https://www.tomshardware.com/best-picks/best-thermal-paste או כך לפחות נטען במאמר שלעיל. לידיעתכם.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Ourfaza,

http://www.nordichardware.com/news,2734.html מדהים!!1 אוברקלוקר שוודי המכונה "Crotale" עשה זאת באמצעות חנקן נוזלי. Intel Mobile Celeron 1.4GHz@4242.9 MHz תמונת CPU-Z VERIFIED: http://www.nordichardware.com/image3.php?id=889&thumb=0 עריכה: §ΩeladΩ§ אתה צודק הוא זכה במקום הראשון באליפות אוברקלוק השוודית הזאת הנה שלושת הפיינליסטים: http://www.nordichardware.com/news,2736.html מקום שני: "himura" עם 171% Intel Mobile Celeron 1.5GHz@4072.36 MHz מקום שלישי: "perco" עם 136% Intel Celeron 266MHz@626.5MHz

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by niner,

מה אלה ? מה הם בודקים? כיצד אני יכול לבדוק את המחשב שלי? האם זה מחמם את המחשב ומסוכן לו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by זאק,

מחפש קירור ל- 8800 gts 640 mb leadtek

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by iakovl,

מקורי - http://people.overclockers.ru/n00b/record17 פאק, פאק ועוד קצת פאק רוסים מטורפים אני גאה בהיותי רוסי

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ccc,

לכל מי שמכיר את התוכנה והוריד, כנראה שהבין שהיא לא משהו כי ה advance OC TAB מבוטלת.. הנה הפתרון.. התוכנה לכל הלוחות של אנפ]ורס 2, אבל זה הפתרון שמפעיל את האפשרות ללוח איפוקס הנ"ל in the app directory there's a file called nvsuoem open it with notepad, delete everything in there and paste this [EP-8RDA+] agp_min = 1.5 agp_max = 1.8 agp_increment_step=0.1 core_min = 1.6 core_max = 2.0 core_increment_step=0.2 cpu_min = 1.4 cpu_max = 1.85 cpu_increment_step=0.025 mem_min = 2.5 mem_max = 2.9 mem_increment_step=0.13 AdvanceView=1 [NVK7-CRB] agp_min = 1.5 agp_max = 1.7 agp_increment_step=0.1 core_min = 1.5 core_max = 1.7 core_increment_step=0.1 cpu_min = 1…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by DAVIDKI19,

אני כרגע מתלבט אם אני צריך את זה או לא לפני כמה ימים מכרתי I5 750 וחשבתי לקנות 2500K ולעשות OC עכשיו עולות לי כמה שאלות בראש 1המחשב יהיה מיועד למשחקים לא עדיף את הכסף שאני אשקיע בK בקירור ובעלות הלוח להוסיף ולקנות כרטיס מסך יותר טוב? 2במידה ואני עושה OC למעבד ל4.4 נגיד הוא כל הזמן יעבוד בתדר הזה ויקח הרבה חשמל? או שהוא יוריד תדר כשהוא לא במאמץ? אולי כדאי לקנוצ 2600 ללא K אם לחשב את העלות של הקירור והלוח?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם אני מחפש המלצה למאוורר למעבד AMD בסוקט AM2[כן מדובר על מעבד ישן..] שיקרר את המעבד בצורה שקטה. לפני שבועיים קניתי מאייבורי את המאוורר הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8822 אבל המאוורר פשוט מרעיש בצורה נוראה. 128 ש"ח הלכו לפח. אני מחפש כעת המלצה על מאוורר איכותי אבל שקט.מדובר על מחשב ללא כל יומרות כל שהם.מחשב שמשמש נטו לאינטרנט ולאופיס. בתודה מראש שי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by romkush,

דגם המעבד: Intel Core2Duo E8400 3.00 GHz קירור למעבד: ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO דגם לוח-אם: Gigabyte EP43-DS3L דגם זכרונות: Kingston Value PC2-6400 800 MHz CL6 תדר מעבד : 3.60 GHz תדר 400 Mhz FSB תדר זכרונות : 800 MHz (ללא שינוי) מתח מעבד : (ללא שינוי) מתח זכרונות : (ללא שינוי) מכפלה: 9 (ללא שינוי) יחס זכרונות : 1:1 תזמונים: 6-6-6-18 (ללא שינוי) טמפ' מקסימלית במנוחה: 38C טמפ' מקסימלית במאמץ: 60C רשום על הלוח אם שהוא תומך בבאס מקסימלי של 400 אבל הבנתי שאפשר להעלות אותו גם מעל. הזיכרונות פשוטים ולכן מגבילים אותי. שווה לי להוריד את תדר הזכרונות ל-667 ולנסות להמשיך עם ה OC?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. חבר שלי הביא לי מסך שהוא הוציא מתוך מחשב נייד ישן. המסך הוא מסך LCD בגודל של 20.5 ס"מ * 6 ס"מ ! כתוב לי עליו מאחורה GE-1194HB ו- PLX104CHIT. יש לו צמה של 30 חוטים עם חיבור שחור כזה (כמו של החיבורים של ה ATA)... מאחורה יש 10 צ'יפים שעל חמש מהם כתוב HD44102CH והשאר ריקים. מישהו יודע איך אני מחבר את זה לאנשהו? *תמונה בקרוב

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by elnatand,

שלום "הפינים" של התושבת של המאוורר נשברו לי. הכוונה לאותם פלסטיקים לבנים שמצמידים את "תושבת המאוורר" (כך נדמה לי שזה נקרא) ללוח עצמו. רציתי לדעת: א. איך קוראים בשפה מקצועית לאותם פינים, כדי שכשאגיע למעבדה/חנות מחשבים יבינו אותי? האם פינים/דיבלים/מתאמים? ב. אני גר בבאר שבע. איפה אני יכול לקנות את אותם פינים? האם אני חייב לקנות את כל המאוורר מחדש או שיש פינים להחלפה? תודה לכל העונים.. מצורפת תמונת המאוורר שלי: http://www.bigcomputers.co.il/pl_product~INTEL775FAN~6465~0.htm

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Svensk.il,

אני לא מצליח לעבור את ה-364 ב-FSB בהתחלה העליתי מתח למעבד ל-1.25, אח"כ ל-1.4 וכלום. זה עושה ריסט ומשחזר את ההגדרות מקור. הזכרונות על 2.2 . מה הבעיה? אנשים עם מפרט דומה מגיעים בקלות ל-400 FSB :-\

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. או קיי אתמול קיבלתי לידי את הלוח G31M-S2L של גיגביט כמובן... על היום הראשון כמובן צריך לעשות את הדבר שבשבילו אי פעם קניתי מחשב ה-אוברקלוקניג כמו כל בכל שאר הלוחות אני יכול פשוט להעלות את התדר של המעבד אפילו בMHZ 1 והכל פועל ומושלם אבל! ויש אחד גדול מאוד כשאני ניסתי להעלות ב5 את התדר של המעבד המחשב בכלל לא נדלק הוא נדלק לשניה ואז מתכבה ואחרי שניה וחצי נדלק עוד פעם כמו לולאה כזאת עד שאני מכבה אותו מהכפתור בספק... ביטלתי את כל מה שיכל להפריע.... אולי אני צריך להוסיף מתח לאיפשהו? אגב המפרט Q6600 G31M-S2L 9500GT ספק FSP 550W וזהו בערך הטמפ' של המעבד עומדת על 30 במנוחה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים