אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי את הקירור הזה ואני חייב לשבח אותו, הרכבה מאוד קלה ונוחה, שקט מאוד , ושומר על טמפרטורות קרות , קירור מאוד מומלץ לסוקט 775במחיר זול. רוני
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, חשבתי לבצע OC למחשב שלי (לצורך שיפור קל/בינוני בביצועים לא לשבירת שיאים או משהו כזה) ועברתי על שני המדריכים המצויינים והמפורטים שיש פה באתר (להמהרת מעבד וכרטיס מסך). מה שרציתי לשאול זה האם ניתן/כדאי להשתמש בתוכנות המובנות שמגיעות עם לוח האם (למשל EasyTune) ומלוח הבקרה של כרטיס המסך (שמצריכות מעט ידע טכני אודות OC - מכפלות, מתחים וכו')? במדריכים למשל נאמר להעלות תדרים באיטרציות תוך כדי בדיקות טמפ' ועומסים, אבל שמתי לב שהמדריכים מ-2006. היום התוכנות המובנות עושות בדיקות עצמיות לפני OC (יצא לי לעשות בכרטיס ATI) ובסוף ממליצות על ה-OC הכדאי. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה.. יש לחבר שלי בעיה עם המאוורר סטוק שלו..במנוחה הוא מגיע ל56 מעלות שלא לדבר על מאמץ -מגיע ל64 מעלות.. זה "קצת" יותר מידי... כל זה כמובן אחרי ריענון משחה טרמית... הייתם ממליצים להחליף מאוורר? ואם כן אז לאיזה? משהו לא יקר יותר מידי ובעל הרכבה נוחה... המחשב בעיקר משמש לאינטרנט ומידי פעם למשחקים... תודה רבה...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, חפרתי כאן די הרבה השבוע לגבי OC של המחשב שלי והכרטיס מסך בפרט.. אבל עוד שאלה: הגעתי בכרטיס מסך שלי (7900GT) לתדרים יציבים של 555 לליבה ו 800 לזכרון.. בבדיקה ב 3DMARK הכל עובד סבבה והכרטיס לא עובר את ה54 מעלות.. הרצתי בדיקה של חצי שעה למציאת ארטיפקטים ב ATITOOL ולא נמצאו שום באגים והחום של הכרטיס לא עבר את ה 55 מעלות.. הייתי מרוצה מכל הסיפור ושחקתי בימים האחרונים שעות על הגדרות מקסימליות בכל המשחקים שיש לי (HL2.. FEAR וכו'..) רק כדי לבחון את הכרטיס גם באספקט הזה - שוב הכל עובד סבבה.. ללא התחממות וללא שום תקיעות או ארטיפקטים.. עכשיו מה מעצבן אותי ?? = שכל נסיון הכי קטן להרים אפילו MHZ אחד נוסף לליבה (נגיד ל556 ומעלה..) לא מתאפשר! אני מקבל הודעה שהתדרים לא עברו…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי להגיע עם Q6600 שלי ל 3.6 והצלחתי לעשות את זה רק עם מתח של 1.575, זכור לי שלא מומלץ לעבור 1.5 אז כרגע אני על 3.45 עם מתח של 1.49 דרך אגב אין שום בעיה עם הטמפ' וגם במאמץ אני לא עובר את 55 מעלות. האם יש סכנה אמיתית במתח של מעל 1.5 ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נשפכתי על הרצפה. מי שלא הבין או התעצל לראות, אז אסכם בקצרה, מדובר בבריטי חביב אך חופר שעושה ניסוי קטן, חסכוני במקום, חשמל ורעש ובודק מה קורה כאשר מתקינים 40 (כן, 40!) מאווררים ללחץ סטטי מקסימלי בעלי RPM גבוה על H100 מסכן. התוצאה היא שקטה קומפקטית והכי חשוב זולה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Ok, I don't know what it's all about.. i don't understand how it works.. enlighten me about the memmory timing settings and how i can improve my computer's performance with it... I have two 256 PC3200 corsair CL2 memmory sticks...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב P4 עם מאבד עם 478 פינים Intel® Pentium® 4 Processors 2.26 GHz זה הנתונים שלו http://processorfinder.intel.com/det...px?sSpec=SL67Y מה המהירות הCORE שלו? כמו כן יש גם 2 כרסיטי מסך Gigabyte Radeon GV-R92S128T סטוק עם צלעות קירור מקוריות( בלי מאורר) בנוסף לזה יש FX 5200 256MB עם רכיב פלטייר ועליו צלעות סטוק שאני יוסיף לו מאורר אבל יש קבל מנופח אבל ניראה לי שהוא עובד עדיין. לוח אם לא מזוה של ASUS בניסיון למצוא את הדגם לפי תמונות לא מצאתי שום דבר דומה. עכשיו השאלה בעזרת מה אני עושה אובר קלוק לכל העסק הזה?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפני כמה חודשים פרקתי את גוף הקירור של המעבד כדי לנקות והחזרתי, מאז הטמפרטורות עלו ב5-10 מעלות(amd athlon 64 3200+ venice) אמרתי בסדר הוא עדיין בגבול ההגיוני. היום אחרי ניקוי של המחשב כנראה נגעתי בטעות בגוף קירור ושאני פותח את המחשב ואימצתי אותו קצת הטמפרטורות הגיעו ל46 מעלות שלמעבד הזה מומלץ מאוד לרדת מ45-50 המארז נקי לחלוטין הגוף קירור יושב טוב והמארז מאוורר! אז חשבתי על ריענון משחה טרמית, רציתי לשאול אם עושים את זה ככה: מפרקים את הגוף קירור והמעבד, מנקים עם קיסם כזה עם צמר גפן בקצה ואלכוהול 70% את השאריות מהמשחה הישנה, גם מהגוף קירור וגם מהמעבד. אחרי שניקיתי אני שם באמצע המעבד משחה(כמה משחה צריך לשים?! והאם לשים גם על הגוף קירור עצמו?) מחזיר את המעבד ועליו שם את ה…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברצוני לעשות Overclock לכרטיס המסך שברשותי מדגם: Asus Radeon HD7950-DC2T-3GD5 DirectCU II. אני רוצה לדעת בבקשה: 1. מה מתח עבודה מקסימלי המותר של ה- Core Voltage בכרטיס הנ"ל . 2. מה מתח עבודה מקסימלי המותר של ה- Memory Voltage בכרטיס הנ"ל . 3. מה בערך התדר המקסימלי של ה- Core Clock המותר בכרטיס הנ"ל . 4. מה בערך התדר המקסימלי של ה- Memory Clock המותר בכרטיס הנ"ל . 5. איזה מתחים ותדרים הכי מומלצים בשביל OC יציב למשחקים כבדים בכרטיס הנ"ל!!. הייעוד של ה- Overclock שאני רוצה לבצע הוא נטו לשיפור ביצועים במשחקים!. (לא לתוכנות באנצים או תוצאות/תחרות!) אני מבצע את ה- Overclock עם התוכנה: MSI Afterburner 3.0.0 Beta 10 . אם צריך יותר פרטים אז בבקשה המפרט מחשב שברשותי: CPU: Inte…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המעבד שלי זה:DualCore Intel Core 2 Duo T7259 Merom-2M הטמפ של שני הליבות במצב מנוחה הוא 72-70 זה תקין? האם יש צורך לקנות את המוצר הבא: http://zap.co.il/fs.aspx?pid=410698527&sog=C-Fan אני לא עושה אוברקולוקינג למחשב ולא מתכוון לעשות לו בעתיד. דגם הנייד lg r405-s אולי כדאי לחכות שיצאו HD SSD במחירים שפויים והוא כבר יוריד את הטמפ הכללית של המחשב? תודה רבה על העזרה והמשך יום נעים עריכה: ב everest ultimate זה רושם לי שהטמפרטורה של ה cpu הכללי הוא 72 אבל הוא אומר שליבה אחת זה 68 והשנייה 69 אז איך הוא מגיע ל72?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , באחד המחשבים שאני מטפל בהם טמפרטורת המעבד מגיעה ל 75 מעולת, גם אחרי שהמחשב כבוי כמה שעות הטמפרטורה שלו עולה מ 50 מעלות ל 75 ומטפסת מהר מאוד כל המאוררים נוקו ושומנו וגם עם ספרי מגעים, ההיטסינק סוקט של אינטל עם משחה טרמית שמרחתי חדשה עכשיו אין שום שינוי וכמובן ניקיתי את האבק מהירות סיבוב מאורר לדקה 2700 RPM טמפרטורת מעבד 75 מעלות, ההיטסינק יושב חזק כמו פלדה והמחשב עדיין עושה ריסטים והמעבד חם,יש הצעות ? מעבד סוקט 478 אם אני לא טועה פנטיום 4 2.4, מה ההצעות שלכם לפתור את התקלה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בקשתי שיטפלו לי במחשב בקטע של סדר וניקיון כי אני לא הכי בראש של לעשות את זה. הוא אמר פירוק הכל ניקיון וסידור כבלים 120 ש"ח. מחיר סביר או יקר? כדאי לעשות או לא?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הציעו לי את LIMBA 2000 ואת TT הציעו לי גם עוד הרבה אחרים טובים רק אני לא יכול אותם כי הם דורשים שיש מסביב לסוקט 4 חורים מה שאין לי!!!! אם תוכלו להציע לי אחד ממש טוב (או אחד ממה שאמרתי) אודה לכם! (: SweeT EviL
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תביא לי את כל הטייפים!! כי לאחר שעה של שמחק GTA3 המערז שלי חם כמו סעונה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי כרגע את ה REVIEW שלו ב PHLUX... שמתם לב ש AX7 עם מאוור שדוחף 29 CFM עובד ברק שתי מעלות יותר מה SLK עם מאוור שדוחף 38 CFM במאמץ ורק מעלה יותר ב IDLE!!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת. המעבד שלי פשוט רותח וזה מציק לי מידי בעין.. לא יכול כבר. במאמץ הוא מגיע כרגע ל: Cpu - 47 Core 1/2 - 56/57 זה גבוה.. גבוה מידי לטעמי.. בעיקרון אני מעוניין בקירור יעיל כמה שאפשר ולא רועש מידי. אין לי בעיה עם רעש בעיקרון, אבל עדיין אני לא מחפש טרקטור לישון איתו בחדר... חח. התקציב שלי הוא עד מקסימום 250 שקל, אלא אם יש משהו משמעותית יותר טוב בחריגה קלה.. עוד פרט חשוב - מארז - Thermaltake Soprano VB1000. חשוב מן הסתם השקירור ייכנס למארז.. תודה לעוזרים!!
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תסתכלו בחתימה...את המחשב אני אמור לקבל מחר או ביום ראשון/שני מקסימום. תודה מראש, ניר. (:
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי MX440 של inno3d החלטתי שהוא זקוק לאוברקלוקינג קטן שישפר ממש את הציצועים אז חתכתי לעצמי מסינק של פנטיום 3 קצת חתיכות מתכת תואמות לזכרונות אני בא לכרטיס מסך ואומר לעצמי- איך מדביקים ?! צריך להוציא 100 שקל בשביל לקנות דבר טרמי מסכןן?!?!?! איזה עוד גרכים זולות יש? מי מוציא 100 שקל על דבק אבא שלי יהרוג אותי
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד e8200 ללא OC וכרטיס מסך GIGABYTE 8800GTS. תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני מתכוון לעשות GLOWPAD לפי המדריך הזה: http://www.bit-tech.net/article/75/ יש לי כמה שאלות: 1.מאיפה אני משיג את ה3DPAPER SHEET אפילו בלי הדפס עליהם למרות שעדיף עם. 2.מה זה הדבק הזה שמשתמשים שם, איםה ניתן לקנות אותו. 3.תמיד חשבתי שעושים את הGLOW PAD עם פרספקס ופה מראים עם זכוכית מישהו עשה ממכם דבר כזה? 4.מה זה ACRYLIC BASE? תודה מראש על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! חבר קנה מחשב חדש, בגדול זה לעבודה בלבד, אבל אין סיבה לא לעשות OC, במיוחד שהוא מריץ visual studio ו matlab. המפרט: intel dual core E2200 2.2Ghz 1MB cache s775 800Mhz לוח: asus p5kpl-cm (775 c2d, 1333Mhz, intel G31, DDR2 800) זכרונות: kingston 2GB DDR2 800 Hitachi 250GB (8MB) 7200 rpm sata ספק די חלש: ג'נרי אם אני לא טועה, Golden tiger 450W PSU עם מאוורר 120ממ. הקירור הוא ממש פשוט, קירור רגיל... מה לפי דעתכם אני אצליח לסחוט מהמחשב הזה?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיסי רשת הפעלתי את האשף אבל כלום אני מתחבר למחשב השני אבל לא יכול להשתמש באינטרנט שלו ולא להחליף קבצים למה????
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-