עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DrStyle,

יש לי מעבד E8400@3.7GHZ עכשיו אמרו לי שאם אני רוצה להמשיך הזכרונות מגבילים אותי הזכרונות שלי עכשיו על יחס 5:6, ואני רוצה לעשות 1:1 דבר ראשון, אם עוד פעם מישהו יכול להסביר לי מה זה עוזר ומה זה משנה דבר שני, לפי התמונה שלמעטה, אני עכשיו ב989MHZ? בביוס רשום בצד שלFSB 400MHZ (+)? אז לפי מה שאמרו לי כדי לקבל יחס 1:1 צריך לשים על 2.00 אז אם יש לי FSB על 412 אני צריך לשים 2.00D? תודה מראש וסליחה על החפירה הקטנה אני פשוט רוצה לדעת מה אני עושה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by swisaavi,

כרגע יש לי e8400 באוברקלוק 3.7Ghz, וה- katana 3 מחזיק אותו על 65 מעלות מקסימום במאמץ. אני מתכוון להחליף בקרוב ל-q9550 וגם איתו אני אעשה oc, בערך עד ל- 3.6Ghz. השאלה אם ה-katana 3 יספיק, או שאני אקנה קירור חדש? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ChampTheDog,

מה כדאי לי יותר בשביל oc? ?512MB A-DATA? DDR 500 ?512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2? DDR 400 יש בינייהם רק 40 שקל הבדל ורציתי לדעת מה כדאי לי לקחת בשביל oc והלוח אם ?K8NS-Ultra (s939) של GIGABYTE תומך בddr 500? עריכה: אני יוכל לשים על הזכרונות שהזכרתי פה קירור כן?

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  4. הכוונה ל ARCTIC SILVER 5 או ARCTIC COOLING MX-1

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  5. שלום לכולם. הייתי רוצה לדעת איך מחשבים את הcfm של המאורר כאשר רוצים להוריד את הטמפרטורה של המעבד לטמפרטורה מסוימת בהתחשב בטמפרטורה של האוויר שבו אנחנו משתמשים. למשל, יש לנו את מעבד שמגיע לחום של 50 מעלות ואני מעוניין לקרר אותו ל45 מעלות כאשר טמפרטורת החדר היא 30,איך זה אני מחשב את הcfm של המאורר. או שבכלל מסתכלים על זה מבחינת אנרגיה... אם ההספק של הcpu הוא 40w ששקולים נניח ל50 מעלות אז רק מאורר של 40w יצליח להיפטר מהחום... ובשביל למצוא כמה w מאורר צריך בשביל לקרר את המעבד ל45 מעלות פשוט נפתור משוואת יחסים פשוטה.

6. Started by borisd9,

יש לי GA-7VT600-L ו AMD2500XP BARTON , הטמפרטורה של המעבד היא 52C , לחבר שלי יש את אותו מעבד עם אותו FAN ואצלו הטמפרטורה 40C ???

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by shronxx,

יש לי בעיה באוברקלוק שעשיתי לחבר שלי המעבד בסטוק הוא 2.2Ghz הצלחתי להגיע איתו רק עד 2.6Ghz ואמרו לי שהוא יכול להגיע הרבה יותר.... המפרט שלו הוא: AMD Athlon 64 3500+ AM2 BOX MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI AM2 OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 1024MB Dual Channel WSTERN DIGITAL 200GB SATAII MSI 7600 GT 256Mb PSU 400WATT (יכול לי להיות בגלל הספק הוא ג'נרי??....) אם משהו יודע אולי למה אני מוגבל ביכולת האוברקלוק אשמח לקבל עזרה תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  8. Started by לוח שנה,

שלום, התקנתי קירור סטוק של אינטל שקבלתי עם הE7200 והתקנתי על לוח של MSI ישן עם תושבת 775 (תומך במעבדים עד D820), עכשיו הקירור יוצא קצת לחוץ, כאילו הוא גבוה מהלוח וקצת מעגל אותו. מה אתם אומרים להשאיר את הקירור או לפרק?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by shushon,

המחשב שלי בן 8 חודשים , ולאחרונה גיליתי שחום המעבד הינו בין 65-70 מעלות. האםזה שכיח שהחיישן מזייף? והאם תוכנות כמו speedfan וכדוגמתה לוקחות את הנתונים מאותו מקור כמו ה-bios?

• 9 תגובות
    • 509 צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

יש לי מולקס, עם חיבור אדום שחור שחור צהוב ומאורר עם שתי חוטים, שחור ואדום לאן אני מחבר את זה ואיך זאת אומרת איך אני חבר את זה לברזל המעאפן הזה שתקוע שם.. ובכלל הסבר קצר על המולקס אם אפשר מה אומר כל צבע ולמה מאורר מתחבר רק ל2 והרדיסק לכל ה4..

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  11. Started by Idanp,

אני רוצה לעשות גיבוי לביוס של הכ.מסך לפני שאני צורב חדש איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by _DarkStar_,

שלום רציתי לשאול כמה דברים 1. איזה מאוורר יותר טוב? Zalman CNPS9700 LED או Zalman CNPS8700 LED או Zalman CNPS8000 והאם הם נכנסים בלוח הזה? http://www.intel.com/products/motherboard/pix/dp35dp_lg.jpg (יהיה למאוורר מקום ?) והאם יש עוד קירורים שיכולים לקרר טוב בתקתיב של עד 300 שח

• 7 תגובות
    • 456 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מהאתר הזה כבל מעוגל, עדיף עם לדים וכאלה.. אני רואה בעמוד הזה : http://www.jab-tech.com/customer/home.php?cat=24 שיש שם מלא גדלים, נראה לי זה הולך באינצים, לכבלים ... איזה מהכבלים זה להארד דיסק ואיזה זה לסידירום, אני יודע ש-ATA 133/166 זה להארד דיסק, תקנו אותי אם לא, אבל איזה זה של הסידי ? ??? אם אין בעמוד הזה את מה שאני מחפש אז תפנו אותי בבקשה לעמוד אחר באתר הזה תודה

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by composite,

כפי שתכף תבינו, אני טיפש גמור בעניין הזה. אז אני מקווה שתעזרו לי. יש לי כמה שאלות, לגבי אוברקלוקינג, שתמיד בלבלו אותי: באוברקלוק, אני יכול להעלות רק את הבאס ולהשאיר את המהירות כמו שהיא? (נגיד, P4 2.4C 800Mhz @2.4C 1500Mhz) באוברקלוק, אני יכול להעלות רק את המהירות ולהשאיר את הבאס כמו שהוא? (P4 2.4C 800Mhz @ 3.0C 800Mhz) מה זה מכפלה? והאם כדי לשנות אותה צריך לפתוח אותה? ואם כן איך עושים את זה? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by lipa,

אבל התוצאות ב-super pi מאכזבות [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by wedew,

היי! אני פה באמצע אוברקלוק והגעתי לקטע שמשתמשים בתוכנה ATI TOOL עכשיו,אני רוצה לשנות את הMHz אבל התוכנה לא נותנת לי... תראו: זה חסום כזה מה אני עושה??? תודה!.

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  17. Started by Dimka,

אני לא חדש בתחום המחשבים, ואפילו די מכיר (תאורטית) את נושא קירור המים, אך מעולם לא התנסיתי בזה. חקרתי קצת על קירור מים וראיתי שניתן לקנות מערכת די זולה ~650 ש"ח וגם קיבלה ביקורות ממש טובות ברשת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=21948 כמה שאלות בנושא: 1. ראיתי שכל המערכות מבוססות על נוזל קירור שנקרא Ethylene glycol, למה הוא בריכוז קטן? מה יעשה ריכוז של נגיד 60-80% במקום 30% כמו שמוכרים? פה ושם דיברו על חומר שנקרא HFE שזה סוג של שמן, מאיפה משיגים? 2. איפשהו תמיד ידעתי ש"אם בונים מערכת קירור מים, עדיף לבנות לבד ויצא יותר זול", אבל משום מה כמה שלא ניסיתי להתאים חלקים, זה יוצא יותר יקר (!). 3. אני לא מפחד לבנות עם חלקים נפר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. עשיתי OC ל AMD Athlon 64 Processor 3000+ TO AMD Athlon 64 3500+ CPU - 2.2GHZ אני רוצה לעשות בדיקה אך שתיהם עושות את השגיאות האלה... יש למישהו מושג? [attachment deleted by admin]

• 46 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. *עדכון נוסף, ראו תגובה הבאה* שלום חברים, כזכור לחלקכם, לפני כחודשיים פרסמתי מחשבון אוברקלוק פשוט למערכות AMD. לאחרונה יצא לי לשבת עליו עוד קצת ולשפר אותו כך שיהיה ידידותי ונוח יותר לשימוש. הכל עובד בצורת תיבות בחירה נוחות, עם ערכים רלוונטיים בכל שדה בחירה. נוספה תמיכה מלאה בפלטפורמות K10 וזכרונות DDR1-2-3, כך שהמחשבון תומך כעת בכל מערכת AMD מודרנית. המחשבון חופשי לשימוש ולהפצה, בתנאי שניתן הקרדיט הראוי. המחשבון מוצע כמו שהוא ללא שום התחייבות מצידי, והשימוש הוא על אחריות המשתמש בלבד. אם המערכת שלכם נשרפת וחושבת שהיא אינטל, חבל תמונה: http://i44.tinypic.com/2i6x02.jpg לינק להורדה: http://www.fileden.com/getfile.php?file_path=http://www.fileden.com/files/2009/5/27/2…

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  20. שלום איך לדעת אם הכרטיס מסך לא התחמם יותר מדי ? הטמפרטורה שלו אחרי שעתיים 82 מעלות יש לי מארז של SETTO 1000 נדמה לי מאוורר גדול אחד האם זה מספיק ? המשחק מתחיל לקרטע ובנגיעה במארז מורגש חום כמו לגעת בקומקום פלסטיק ממש לפני שהמים רותחים זה התאור שאני יכול לתת המחשב בן שבועיים האם זה תקין ? תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by stingeR-,

איזה קירור למעבד יותר טוב? לא משנה הכסף... וחייב קירור רק של טרמלטייק... http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310-01/cl-p0310-01.asp http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0369/cl-p0369.asp

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. OK עשיתי חלון למארז שלי אבל יצא לי לא מושלם :-\ תראו אני רוצה לקנות גומי כדי לצפות את זה אבל הבעיה היא שכבר הדבקתי את זה :-\ יש משהו שאני יכול לעשות? (דרך הגב זה מוד ראשון שלי 8))

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אורח VAIRONIX GT-R
    Started by אורח VAIRONIX GT-R,

יש לי לוח אם ABIT NF7-S ויש בו מקום ל3 DIM שתיים מהם זה ערוץ 1 ועוד 1 מהם ערוץ 2 באחד יש לי 2 של 256 ובשתיים יש לי אחד של 512 ככה שזה יוצא מאוזן .......והחברה שלם זה PMI והתיזמון שלהם הוא 2.3.3.6 ועשיתי להם oc ל 2.2.2.5 בלי לשנות מתח האם זה בסדר שלו שניתי מתח?????

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  24. Started by xyples,

איפה אפשר לקנות גריל למאוורר 80 ממ ומה בערך מחירו?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  25. שלום, אבקש המלצה למאוורר 120 מהיר יותר מזה שבא עם הTRUE RT (רץ אצלי על 1500RPM) וישאר שקט יחסית... יש חיה כזאת?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.