עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם לאחר הרכבת גוף קרור ARCTIC COOLING FREEZER PRO 64 טמפרטורת המעבד במצב מנוחה מראה על 27-30 מעלות אבל לאחר שאני עושה בדיקת מאמץ הטמפרטורה עולה ל-60 מעלות ממש מהר מרחתי מישחה תרמית MX-2 ניקיתי את מישטח המעבד עים אלכוהול 70% ושמתי את המישחה כמו שמפורט במדריך שנילווה למישחה המארז שלי חדש יש שני מאווררים 120 קידמי 120 אחורי של- COOLER-MASTER אין חסימה של כבלים הכל מסודר ןקשור ומלופף כך שאני לא רואה משהו שמפריע לזרימת האוויר אני מופתע מגוף קרור זה מישום שכל מי שלא שאלתי המליץ לי עליו כולל באתר בקרור סטוק הוא היה מיתחמם פחות יכול להיות שמשהו בגוף הקרור תקול? המעבד הוא מידגם: AMD ATHLON 4800+X2 65W BRISBAN-512 האים כדאי לי להחליף גוף קרור למרות שהוא חדש 7 ימים בשימ…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by HeaT-SinK,

מתח גבוה כן. ומתח נמוך מהרגיל ?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Psychopath,

Ok, I don't know what it's all about.. i don't understand how it works.. enlighten me about the memmory timing settings and how i can improve my computer's performance with it... I have two 256 PC3200 corsair CL2 memmory sticks...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

יש לי לוח אם של אסוס CUSL2-C ומעבד P3 1GHZ ואני משתמש ב PCPROBE של אסוס ושאלתי היא כזאת: המעבד שלי נמצא כמעט תמיד (במצב IDLE) בסביבות ה 45 - 50 מעלות כשזה נוטה יותר לכיוון ה 50 והזכרון בסביבות ה 40! (אני משתמש במאורר שהגיע עם המעבד) האם זה נורמאלי? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by PROSK8,

שלום אני רוצה לדעת איזה קירורי אקסטרים יש מכול הסוגים ומה הטמפרטורות שלהם הכן שכחתי מחוץ מחנקן נוזלי וקרח יבש את זה אני יודע ואם את החומרים האלה איפה ניתן להשיג בארץ כי נמאס לי שדוד שלי יביא את זה לארץ תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Tests2,

אני עדן, אני לא אמיץ מספיק בשביל אוברקלוק אבל אני מכיר את המושגים קצת. אני כותב כאן בפעם הראשונה.. wish me luck אז ככה, יש לי ASUS V7700, שקניתי לפני איזה 3 שנים, ועד עכשיו הוא די מוכיח את המחיר ששילמתי עליו. anyway, בזמן האחרון המאוורר התחיל להשמיע כל מיני רשרושים ורעש של ווממממממממממממ כזה ( 8) ).. אז לקחתי את המאוורר מהכרטיס, פירקתי אותו כמעט לגמרי, עשיתי קומפרסור, WD40, וזה לא ממש עזר... אני עדיין סובל מהרעש, למרות שבהתחלה זה החליש אותו טיפה. (שלא תבינו אותי לא נכון, אני חושב שאוויר הוא עדיין מזיז, הוא פשוט עושה רעש) מכיוון שלא נראה לי שאפשר להחיות את המאוורר ולהשתיק אותו, חשבתי לקנות איזה heatsink חדש לכרטיס. כאן אתם נכנסים לתמונה אני מחפש המלצה על משהו…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Ourfaza,

http://www.nordichardware.com/news,2734.html מדהים!!1 אוברקלוקר שוודי המכונה "Crotale" עשה זאת באמצעות חנקן נוזלי. Intel Mobile Celeron 1.4GHz@4242.9 MHz תמונת CPU-Z VERIFIED: http://www.nordichardware.com/image3.php?id=889&thumb=0 עריכה: §ΩeladΩ§ אתה צודק הוא זכה במקום הראשון באליפות אוברקלוק השוודית הזאת הנה שלושת הפיינליסטים: http://www.nordichardware.com/news,2736.html מקום שני: "himura" עם 171% Intel Mobile Celeron 1.5GHz@4072.36 MHz מקום שלישי: "perco" עם 136% Intel Celeron 266MHz@626.5MHz

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Jook,

אוקיי קודם כל לקח יומיים שלושה עד שמצאתי חנויות למודינג ואברקלוקינג עכשיו: קניתי חוטים מעוגלים שעלו ממש אבל ממש בזול יחסית לארץ : לפלופי: 28 שקל (4 פאונד) ועוד שניים לדיסק הקשיח ולכוננים : כל אחד מהם 35 שקל (5 פאונד, והם ארוכים לא הקצרים) עכשיו מה שרציתי לשאול אותכם... מאווררים : קניתי שני מאווררים של חברת Y.S. Tech שניהם של 80 מ"מ והם כל כך שקטים שבא לי למות : 20 dba ו 29 cfm . ומה שטוב כל אחד מהם עלה לי עם גריל רגיל וברגים... 42 שקלים. מה דעתכם על המאווררים ? החנות כמובן ראיתי עשרות מארזים מדהימים שחלקם אלומיניום ובזול יחסית (היה אפשר להשיג מארז אלומיניום ב- 750 ש"ח) וכמובן עוד הרבה דברי מודינג חמודים... (ביניהם היטסינק מדהים של CM שפשוט לא היה לי מה להגיד...) היה שוו…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by DeeKay,

שלום לכולם. יש לי ידע נרחב בתוכנות וכול מה שקשור לנושא וכשניכנסתי לעולם ה-Hardware חשבתי שזה יהיה לא פחות פשוט. די מהר הבנתי שטעיתי. בגדול. מאט הידע שהיה לי בנושא החומרה בכלל לא היה נכון. למשל, חשבתי שהדיסק הקשיח הוא בעצם השבב הקטן הזה מתחת להיטסינק ושהמעבד הוא חלק גדול ובלתי נפרד מלוח האם... לאחר שקראתי מספר מדריכים שפירסמתם פה(וניסיתי אחד מהם. עזר לי מאד), גברה בי ההתעניינות והתחלתי לחקור לעומק... זאת הסיבה שנרשמתי לאתר. ועכשיו לבעיה: יש לי מחשב ישן יחסית, לוח אם (Pentium 4 Socket 478 Motherboard(P4V845, מעבד 1.6 (אין לי מושג איך אני מברר את השם) וכרטיס GeForce 4 MX שלאחרונה נודע לי(להפתעתי הרבה) שזהו כרטיס חלש... ובעצם מה שאני רוצה לעשות, זה להגביר את מהירות המחשב. יש …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by iakovl,

מקורי - http://people.overclockers.ru/n00b/record17 פאק, פאק ועוד קצת פאק רוסים מטורפים אני גאה בהיותי רוסי

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Idanp,

מאיפה אפשר להשיג?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by itay_izra,

יש לי לוח אם p5qpl-am עם מעבד Q9400 עם קירור alpine pro 7 ac ניקיתי את המשחה הטרמית הישנה ושמתי שכבה יפה של משחה חדשה.. אבל משום מה הוא מציג לי 50 מעלות במנוחה איך שאני מעלה את המחשב... אין אבק הכל נקי שם. כדאי לי לקנות קירור חדש או שיש פתרון והקירור שלי טוב..? יכול להיות בגלל שהמארז שלי פשוט?(יש לי את המארז המעפן הרגיל של אייבורי הבינוני) ---- חוץ מזה יש לי כרטיס מסך שגם מגיע לטמפרטורה משוגעת של 60 מעלות איך שאני מעלה את המחשב וגם איתו אותו סיפור ניקיתי את האבק החלפתי משחה ולא השתנה . מה אוכל לעשות כדי לשפר את הקירור במחשב שלי?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Slayer,

איך אני בודק את הטמפ' של המעבד\דברים אחרים במחשב שלי? יש לי לוח אם ASUS A7M זה למעבדי AMD, אם צריך עוד פרטים תגידו ;D

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by TheSoupNatzi,

מה אתם אומרים יותר יפה, עם פרספקט(אני כנראה אצבע אותו ואשאיר איזו צורה נחמדה באמצע) או, שאני אצבע אותו בכסף עם איזה צורה נחמדה? ( עכשיו זה אחרי שיוף ארוף ומייגע...אני אצטרך לעבור על זה עם ספרי כסוף) אגב,התמונה של הכסף ממש לא יצאה כמו שזה נראה במציאות....זה הרבה יותר חלק במציאות

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ymalool,

is 60c is a normal temp ?i have a themaltake 6cu+ on it and 3 fans in my full tower case.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Runny,

לכל יוצרי החלונות למיניהם: אני מחפש בקדחנות גומי H ו U מישהו שקנה יכול להמליץ על מקום אני גר בנתניה ולומד בת"א, אז ... חבר'ה מהאזורים הנ"ל האירו את דרכי (ולא אין לי כוונה להזמין מחנות גומי ב40 שקלים כאשר המשלוח עולה 45) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by stingeR-,

אוקיי , התקנתי את זה , עכשיו , רציתי לדעת , איך אני יכול לדעת שהיא באמת עובדת(יענו שהטמפרטורות באמת נמוכות וזה לא סתם כותב את זה כאילו משתלט על הסנסורים) ומה היא בידיוק עושה? , כי אני לא רואה שום שינוי בעבודה במחשב , רק מה , שהמעבד על 10מעלות פחות במנוחה , ועל איזה 7-6מעלות פחות שאני עושה עבודה רגילה בוינדוס(מוזיקה\גלישה) מה הולך פה? , ואיך לא גילו את זה עד עכשיו?

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום יש לי כרטיס מסך של asus ויש שמה מאורר קטן 50 מ"מ (נראה לי אם למישהו יש אותו סוג יכול לאשר לי את זה asus geforce 3 ti 200) עכשיו הוא מת כבר הרבה זמן כחצי שנה עכשיו אני יכול להשיג מאורר בין 60-80 מ"מ ואני רוצה לדעת אם אני יחבר אותו לחשמל שמה הוא יעבוד או לא? נ.ב למישהוא יש רעיון איך אני מחשב את המאוררר אם הבורג יותר מידי גדול? אם מישהו לא רואה את התמונה שיגיד כי יש לי גם תמונות אחרות עריכה: עכשיו רואים?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Svensk.il,

אני לא מצליח לעבור את ה-364 ב-FSB בהתחלה העליתי מתח למעבד ל-1.25, אח"כ ל-1.4 וכלום. זה עושה ריסט ומשחזר את ההגדרות מקור. הזכרונות על 2.2 . מה הבעיה? אנשים עם מפרט דומה מגיעים בקלות ל-400 FSB :-\

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. http://www.pchardware.co.il/docs/pd318468362.htm זה של CoolerMaster והדגם הוא Aero 7+ מישהו שמע על המוצר הזה? האם הוא טוב? ובכלל על החברה כי פעם ראשונה שאני שומע עליה...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by tornado,

צריך לקנוט משחה כדי להתקין מעבד או אפשר גם בלי לקנות משחה כדי להתקין מעבד אים צלא קיקקור?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. בשאיפה לכ OC: ~3G בסטוק הלוח: ga-P35-DS3L זכרון: OCZ CL4 plalinum 800 קרור ALPINE 7 ARCTIC מה עדיף משתי האפשרויות האלו: 1. BUS - 333 , מכפל 9 , זכרון - 800 במכפל 2.4 2. BUS - 300 (עגול...), מכפל 10 , זכרון 750 במכפל 2.5 3. בחירה אחרת באילוצי מכפלי הזכרון שמצויים בלוח ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by meidan,

אתמול הרכבתי מחשב חדש, הבעיה שלי היא שהמעבד (+athlon 64 3000) מגיע לטמפרטורה של 54 מעלות ב idle. הוא מורכב עם heat sink tr2 m6 על לוח אם GA-K8NS. אני כמעט בטוח שהרכבתי הכול כמו שצריך, בדקתי שאין לכלוך בין המעבד ל HS, יכול להיות שאחד החלקים דפוק? איך אני יכול לבדוק את זה? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Arik.G,

מי מכם שזוכרים את המוות שלו עקב הנזילה שהיתה לי , אז הנה תמונות שלו. כמו חדש!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Forge,

יש לי את המערכת הבאה: AXP1600 1400@1870 DDR333 SAMSUNG GIGABYTE 7VAX GYRO TSUNAMI 350W איך אני מצליח להמהיר אותה יותר מה- 33 % שכבר ביצעתי? יש לי סטפינג טוב - AGOIA משבוע 13 שנת 2002 שאמור להיות טוב מאד (יש האומרים שיכול להגיע ל- 160% מביצועיו המקוריים) אז איך?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.