אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לדעת אם המארז הזה טוב לקירור. הוא נראה רחב ויש לו מאוורר 120 מ"מ או שזה ס"מ? בכל מקרה תנו דעה בבקשה כי בחיפוש לא מצאתי תשובה לזה.
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אז ככה אני לא יכול לשים קירור מים,או עוד מאווררים בגלל שהמארז שלי קטן ואין לי מקום. אז אם מישהו יכול להביא לי מארז גדול שיהיה מקורר כמו שצריך + קירור מים(כרטיס מסך ומעבד שעולה עד 600 שקל) תודה רבה. שכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך 8800GTX OC1 BFG מעבד Q6600 תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן אבל לא חדש בתחום. הרכבתי עד היום כמה מערכות מעניינות ובעתיד אני מבטיח להעלות תמונות - ועכשיו לשאלה שלי בניתי מערכת מידע -מכיוון שלא היתה לי בעית תקציב לקחתי את הXP4 של IWILL ופרקתי את המערכת ע"מ להקטין אותה עוד יותר ולהרכיב במארז נירוסטה שהזמנתי בנפרד. למסך("17 LCD) הוספתי אלמנט מגע (ע"י חברת ישומים) ועכשיו לבעיה שלי: המערכת מריצה פלאש וכל הפעולות נעשות ע"י נגיעה ע"ג המסך אבל המחשב לא עולה בלי מקלדת ואני לא צריך אותה (הייתי שמח אם היתה אופציה להשאיר את ה"esc" אבל כל שאר המקשים מיותרים לחלוטין מה גם שאין לי איפה לתקוע אותה -השאלה שלי האם אפשר לייצר פלג דמה למקלדת או שעלי לפרק את המקלדת ולגלגל את המעגל המודפס ע"מ לחסוך במקום. תודה רבה מראש לכל מי שיכו…
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
כמובן שאין אפשרות כזו ב-BIOS, אחרת לא הייתי שואל. מדובר בלוח אם Pcchips M754LMR Socket 370, שמיועד ל-100MHz FSB, והטכנאי שמסר אותו , בשעתו, הרכיב עליו מעבד פנטיום 3 1.0GHz עם 133MHz FSB. עכשיו, גישה חאפרית כזו כמובן שמביאה לצרות - אפיק ה-PCI עובד במהירות שנגזרת ממחלק של 1/3 מה-FSB. ולכן, כרגע הוא עובד על תדר של 66MHz במקום 33MHz. כתוצאה מכך - היציבות שלו ממנו והלאה. השאלה שלי היא - איך, ואם בכלל, ניתן להוריד את תדר ה-FSB, אחת ולתמיד, ל-100MHz ? האם העובדה שמורכב מעבד עם 133MHz FSB תמנע מעבר ל-100MHz FSB ? יש אפשרות לשנות אותו בכל מקרה או לפחות לקבוע מחלק כלשהו שידאג כי אפיק ה-PCI לפחות יפעל ב-33MHz ? תודה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
האם ערכת הקירור שמסופקת עם מעבד q6600 מספקת את הסחורה או שמה מומלץ להחליפה? אני לא רוצה סתם לבזבז כסף על קירור המעבד.
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין כמה זכרונות: 1. Twinmos 512mb pc3200 tmd-50b 2. Geil 512mb 3200 value 3. OCZ 512MB 3200 PREMIER SIREIS התקציב הוא 530 שקל , החנות הממולצת היא pch מכיוון שאין לי צורך בדמי משלוח. יש עוד הצעות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברצוני לשדרג את הOC למחשב שלי! רכשתי זכרונות חדשים וקירור למעבד מסוג חדש.. המפרט Q6600 2.4 4GB OCZ RAM 1066 GIGABYTE DS3R מידע יותר מפורט: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_reaper_hpc_4gb_edition http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2740&ProductName=GA-EP35C-DS3R עד עכשיו היתי בOC של 3GHZ CPU במקום 2.4 ו 4GB 1000HZ במקום 800HZ עם זכרון פשוט מאוד...!! הצלחתי להגיע ל3.6HZ בCPU בעזרת העלאת מתח ל1.6 ומקירור טיפה יותר טוב ממשהיה לי Zalman 9500aLED http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=277 אבל את הזכרון לא הצלחתי לנצל..... משום מה לא מסתדר לי שאי אפשר להגיעה ל…
-
- 55 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.spirecoolers.com/asp/fcc.asp?ProdID=152 מה אתם אומרים עליו הוא דיי שקט הוא יתן לי תוצאות טובות מול המאורר המקורי של האינטל ? איפה אני יכול למצוא אותו באתרים שיש להם משלוחים לארץ או אולי באתרים בארץ הגריל שלו נראה דיי חיקוי של הקייזר אדישן.. (הגרילים של ספארק7+ ו-וולקנו 11+)
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה (fx 5200 - 128) ב 460 שקל הגיע איתו היטסינק מהודר כזה עם הכתוב ABIT עליו, בלי מאורר השאלה שלי אם שווה לעשות לו אובר והאם יראו תוצאות טובות בתחלס?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ערב טוב לכולכם, אני ממש מבואס! אני קונה את כל הדברים הכי שווים שיש לאוברקלוק ואני פשוט לא מצליח להגיע לביצויים נורמלים יש לי קרור פצצה אני עומד על 24 מעלות באוברקלוק של 3.1 יש לי זכרונות טובים מאוד שאת רוב כספי השקעתי CORSAIR TWINX 3700 ויש לי ספק כח 550W לא גנריק עכשיו ככה לפני כמה חודשים הביאו לי את הקרור הטרמו אלקטרי שהוא ממש טוב www.activecool.com ואז עשיתי אוברקלוק יפה ל3.1 , אבל זה לא הספיק לי רציתי עוד, נסיתי לעלות ולא הצלחתי. שאלתי ואמרו לי "זה הזכרונות" היה לי Micron 512x2 400 והחלפתי אחרי זה לא ממש הצלחתי להגיע לאוברקלוק יותר גבוה אז אמרתי האאא זה בטח הספק 300w גנריק לא אמור להחזיק מעמד וזאו סוף סוף אני מחליף ספק והנה שוב אני לא יכול לעשות אוברקלוק כמו שצריך,…
-
- 13 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה- spark 7 + לבין ה- vantec aeroflew לא אכפת לי מהרעש של הספארק אני רוצה לדעת מהיתן לי ביצועים נטו יותר טובים (קרירים) ההבדלים זה כולה 10 שקל אז מה עדיף לי ? ואם אפשר גם הוכחות (באנצ'ים וסקירות) תודה למי שיכול לעזור
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אתם אולי מכירים מדריכים(אם אפשר בעברית) לאוברקלוקינג? אני לא מתכוון בכלליות(כמו שיש באתר הזה) אלא ממש פירוט על כל התהליך, צעד צעד
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
מה מצב? שמעו חברה... יש לי 9600XT (של שפיר) ואני משחק הרבה משחקים והמחשב נשאר דלוק תמיד בלילות בגלל הורדו* והכרטיס ממש חם.... איזה מאוורר כדאי לקנות? נ.ב אני לא עושה\עשיתי\יעשה OC הוא פשוט חם מעצמו התקציב 50-70
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הנה התוצאות שלי. לפי דעתי תוצאות גבוהות מדי. ד"א מה זה CORE 0 CORE 1 CORE? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שראיתם בכותרת, הייתי רוצה המלצה למאוורר טוב למעבד המוזכר בכותרת. כרגע יש לי קרור סטוק של 3200+ בכלל והוא עושה מאמצים רבים כדי להשאיר את המעבד בטווח המותר. תודה רבה, חיים.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 שמוציאים אוויר, שתיהם סמארט פאן מה שחשוב בקירור הבנתי שיוציא את האוויר החם מהר מהר, ובגלל זה בחרתי בסמארט פאן גם מאחורה וגם בגג שיוציאו מאיזור המעבד עכשיו עד כמה שהבנתי אם יוצא הרבה אוויר זה הכמות שגם נכנס הכניסות בעיקר מהמאורר למטה שמכניס אוויר (ממש קצת..) זה מאורר ג'נרי ומהחריץ של הכונן דיסקטים שאין שם כונן וזה בעצם נשאר פתח חשוף.. האם כדאי לי להחליף את הג'נרי לסמארט פאן דבר ראשון זה יוסיף רעש, זה גורם חשוב להשוואה דבר שני, האם זה באמת ישנה את הטמפרטורות במארז, האם זה באמת ישנה משהו? הרי זה גם להוסיף כסף, וגם להוסיף רעש..
-
- 13 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד Q6600 כבר בערך כשנה, לאחרונה שמתי לב לכך שמהירות גלישת האינטרנט שלו ממש איטית, המעבר בין דף אינטרנט אחד לשני הפכה להיות ממש סיוט, בדקתי את המחשב מכל כיוון אפשרי והכל נראה לי תקין, ניקיתי אבק אבל עדיין זה לא עזר. האם יכול להיות שמדובר בבעיית טמפרטורות ? האם בגלל שלוח האם מתחמם יש לי בעיית גלישה ? הנה פרוט הטמפרטורות כעת: Motherboard 50 °C (118 °F) CPU 35 °C (95 °F) CPU #1 / Core #1 56 °C (133 °F) CPU #1 / Core #2 50 °C (122 °F) CPU #1 / Core #3 54 °C (129 °F) CPU #1 / Core #4 48 °C (118 °F) GPU 73 °C (163 °F) WDC WD2500KS-00MJB0 37 °C (99 °F) מה אתם אומרים חברה .....? תודה
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה שאסור בשום אופן לעבור? מה המתח המקסימלי שבטוח לשימוש 24/7?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז ככה הקירור סטוק שהגיע על הווניס 3200+ היה עומד ב IDLE על 35 וב LOAD היה עומד על 40 ~ 41 וסתאם לקחתי לבדיקה את ה GLACIALTECH הדגם PRO שמסתובב ב 3500 RPM יותר שקט טיפה מהסטוק אבל הטמפ' עלתה בהרבה IDLE 36~37 וב LOAD עלייה חדה ל 45 . פשוט מוצר מאכזב . יש לציין שעל שתי הגופים מרחתי AS-5 באותה הצורה בדיוק
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי מאוורר 3 פינים שמתחבר לAUX1 בלוח אם. הוא מסתובב על מקס מהירות (3000RPM) ועושה מלא רעש(גם רוח...(- האם יש דרך לשלוט על המהירות שלו דרך SPEEDFAN? ביצעתי חיפוש בפורום ולא מצאתי...אודה על תגובתכם!
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להורדה מהאינטרנט שמאפשרת לנטר מהירות סיבוב של מאורר המעבד, חום המעבד וכדומה? תודה,
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה: יש לי מארז MIDI רגיל מאורר אחד מכניס אוויר לפני הH.D. מאורר מאחור בגובה מעבד מוציא אוויר הטמפ' סבבה ב O.C ל 2.7 רק 38+- מעלות. לפני כמה ימים פתחתי את המארז כאשר הוא עבד וכשהכנסתי את היד גילתי שכל החלק העליון (ספק--> CDROM) מאוד חם. האם עדיף להשאיר את המארז פתוח כל הזמן או שזה פוגם בזרימת האוויר? הפנאל הקדמי של המארז סגור בלי שום חורים למאורר הקדמי. מאיפה לוקח המאורר את האוויר שלו (האם זה האוויר החם שנמצא כבר בסרקולציה) לא עדיף במקרה הזה כדי לקבל קירור אופטימיל להשאיר את המארז פתוח? המארז דומה לזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-853885863.htm רק פחות מכוער ;D שאלה נוספת כמה לדעתכם מאוררים יכול להחזיק ספק 300 WAT (לפי המפרט שלי + שני מאוררים 80מ"מ)
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
הרעש של המחשב משגע אותי. לפני כחודש החלטתי לטפל בבעיה וקניתי מארז COMPUCASE CI-6A19 שכרגע יש מקדימה את המאוורר שמגיע איתו, מאחורה יש מאורר ARCTIC COOLING Arctic Fan 12, הספק הוא הספק שמגיע עם המארז, HEC 300W וקירור המעבד זה קירור הסטוק של אינטל עם משחת ARCTIC COOLING MX-1. המפרט של המחשב הוא פרסקוט 3GHz ללא OC, ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך 9200 עם מאוורר קטן ולא מורגש (הכרטיס כנראה יוחלף בקרוב) ושני דיסקים קשיחים, אחד רפטור 36 ואחד WD 120GB. מצורפת למטה תמונה של הטמפ, והסלד"ים. טמפ, החדר היא 26 מעלות. השאלה היא איך אפשר להשתיק אותו? מדדתי קודם וכשהוא מכובה יש פחות מ50DB ולכן המודד שלי בכלל לא מצליח למדוד וכשהוא דולק יש 57-58DB במרחק של חצי מטר מהמארז. מה השלב הבא? חשבתי על ק…
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה... אני רוצה לעשות OC למעבד יש לי 2.4 גיגהארץ הנה מיפרט בקיצור לוח אם: Asus P4P800 מעבד: Intel Pentuim 4 PRESSCOT 2.4Ghz Socket 478 זיכרון:Geil blue value DDR1 400Mhz 256Mb X2 כרטיס מסך: ATI Radeon 9600 FIC הארדיסק:WD 80GB SATA זה מיפרט אם צריך עוד משהו תגידו וספק כח EZCOOL 300W OEM עכשיו השאלה שלי היא לכמה אני יכול להגיע במהירות של המעבד אחרי OC תודה לעוזרים עריכה:למה רשום לי בצד שאני משתמש עם IE אני בכלל משתמש בOPERA?
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-