עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם אני מחפש המלצה למאוורר למעבד AMD בסוקט AM2[כן מדובר על מעבד ישן..] שיקרר את המעבד בצורה שקטה. לפני שבועיים קניתי מאייבורי את המאוורר הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8822 אבל המאוורר פשוט מרעיש בצורה נוראה. 128 ש"ח הלכו לפח. אני מחפש כעת המלצה על מאוורר איכותי אבל שקט.מדובר על מחשב ללא כל יומרות כל שהם.מחשב שמשמש נטו לאינטרנט ולאופיס. בתודה מראש שי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Bingo,

היתכן ששילוב זה מפיק טמפרטורות שנעות בין 42-47 מעלות במנוחה???? אני חשבתי שצריך להגדיר משהו בביוס והלוח הוא ASUS P5Q ... מה אתם אומרים????

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by MDtgif,

אהלן חבר'ה בעקבות הטנרד של המודינג החלטתי לעשות גם כמה שינויים. הטמפ' של ה AthlonXP 1900 היתה 56 מעלות. אחרי השינויים (עכשיו) ירדה ל 47 מעלות. אז הנה לפניכם פעולותיי הצנועות לפני שקונים מאווררים וכד'. המאוורר של מעבד שלי הוא, אגב, של AMD הרגיל המקורי( שבעקבות הניקוי קיבל פוש של 500 סל"ד נוספים). השינויים: 1) ניקיתי מאבק את הצלעות הקירור של המעבד. ניקיתי כל טיפת אבק שמצאתי במארז 2) שני מאווררים על המארז : קדמי-תחתון מכניס אוויר ואחורי-עליון מוציא אוויר. סירקולציה מואד חשובה. אגב, שני המאוורים הם מאווררי ספקים ישנים. 3) כבלי IDE הפכו לעגולים. גם מוסיף גמישות וגם מקטין את שטח הפנים 4) חווט של כבלי מתח בעזרת אזיקונים כך שלא יפריעו לזריצת האוויר באזור המעבד. אז לפני שמוציאים…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by nimrodim,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=58642

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. ? האם האם המאוור שברשותי מספיק לאוברקלוק? (CoolerMaster Ultra Vortex HSF) סקוט478

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום , באחד המחשבים שאני מטפל בהם טמפרטורת המעבד מגיעה ל 75 מעולת, גם אחרי שהמחשב כבוי כמה שעות הטמפרטורה שלו עולה מ 50 מעלות ל 75 ומטפסת מהר מאוד כל המאוררים נוקו ושומנו וגם עם ספרי מגעים, ההיטסינק סוקט של אינטל עם משחה טרמית שמרחתי חדשה עכשיו אין שום שינוי וכמובן ניקיתי את האבק מהירות סיבוב מאורר לדקה 2700 RPM טמפרטורת מעבד 75 מעלות, ההיטסינק יושב חזק כמו פלדה והמחשב עדיין עושה ריסטים והמעבד חם,יש הצעות ? מעבד סוקט 478 אם אני לא טועה פנטיום 4 2.4, מה ההצעות שלכם לפתור את התקלה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by זאק,

מחפש קירור ל- 8800 gts 640 mb leadtek

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. 1.אחלה מדריך! 2.התרשמתי מהTOLED זה פשוט חתיכת פלסטיק?(הכוונה בלי PCB כמו בשאר) 3.כמה מסך TOLED אמור לעלות? 4.צורת החיבור שלו זהה לLCDים הרגילים? תודה לכל העונים ;D

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני עכשיו בתחילת התהליך , הנה הפרטים : 3400Mhz יציב לאחר שעתיים של S&M (מעבד ב100% ובדיקה מחזורית) ולאחר מכן 9 שעות של OCCT ללא הודעת שגיאה. מתחים : CPUZ - 1.264 VID - 1.25 ביוס - 1.216 טמפ' : idle - 33 load - 44 supr pi : סטוק - 14.979 3400 - 13.996 כמה שאלות : ההפרש במתחים מעיד על vdrop? איך הטמפ? במקרה שהOC לא יציב, המחשב פשוט יכבה את עצמו ולא יגיע לפוסט? מה בדיוק קורה בדר"כ? תודה, יובל.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by guy9494,

כאשר אני מנסה לעשות ל6870 שלי בדיקת מאמץ בATITOOL, אחוז הניצול של הכרטיס עומד על 63% מאמץ ולא כ100% כפי שהבנתי שזה צריך להיות. השאלה שלי היא האם זה יהוה בעיה בבדיקת היציבות של הכרטיס או שזה לא קריטי? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Swimmer,

אין הרבה מה להגיד, קירור: ביג טייפון + Artic Silver MX1 + Thermaltake Smart Case Fan 2 30 מעלות במנוחה, 33-36 במאמץ, http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=31384 [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אז ככה לפני 4 ימים+- הזמנתי את הגוף קירור Scythe ninja.. הגיע אליי אתמול. הנה תמונה שלו מהאינטרנט: http://www.hartware.de/media/reviews/508/3.jpg 12 צינורות חום D:~ קיבלתי איתו כל מה שהיה צריך- מאוורר[שבסוף לא הרכבתי אותו כי לא צריך], משחה טרמית[פשוטה מסיליקון אבל העיקר שזה ממלא את חורי האוויר], את כל החיבורים לסוקטים ברגים וכו'. הרכבה הייתה ממש ממש קלה, פשוט לשים משחה טרמית ואת הגוף קירור ולסגור.. [ברור שניקיתי קודם את המשחה הישנה ].. ממש צ'יק צ'ק. הקירור גדול אבל לא כבד כל כך ממה שאפשר להבין מהתמונות.. אין פה איזו סכנת תלישת סוקט או משהו כזה.. עכשיו לביצועים את המערכת שלי תוכלו לראות בחתימה.. והאוברקלוק הוא ל 3076MHZ ולא ל 3100MHZ.. עיגלתי P: לפני: גוף קירור …

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by none,

איך המערכת הבאה לO/C: Intel P4 2 Ghz 512 cache GIGABYTE GA-8IHXP 1066 RDRAM Kingston 256 RDRAM 1066 מכיוון שהמעבד הזה עובד בבאס של 100 וFSB של 400 חשבתי על לעשות O/C קטן של 133 באס ככה הלוח יעבוד במקסימום וגם הזכרונות וזה יהיה P 4 2.66 השאלה היא האם השילוב הזה טוב לO/C ואיזה מאוורר צריך לקחת, ועוד שאלה האם אני אצטרך להעלות את הVOLTAGE ובערך לכמה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

משהו שיתן ביצועים טובים ושיהיה שקט

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by STFU!!,

שלום השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות oc לfx5200 ואם כן איך??? ואם מה צריך לעשות?? :תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. המחשב שלי קצת רועש (נמצא בחדר שינה)ואני מחפש להשתיק אותו מעט,ראיתי בזיגזג קיט להשתקה ב22 ש"ח http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=5009 האם זה שווה את ההשקעה ל2-3 מאווררים? או שמדובר במשהו מיותר שלא יתרום כלום?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by alexc32,

בזמן האחרון אני מרגיש שהמאוורר לא מתפקד כמו שצריך היום "תפסתי" את המאוורר בכלל לא מסתובב(מוזר הוא זה שמיידי אחרי שנתתי למאוור להסתובב בדקתי את טמפ' של המעבד וזה לא היה חריג-עלה בכמה מעלות בלבד),ניסיתי להריץ עם סיבוב פיזי מחדש והצלחתי אבל בדי כבדות לקח לו להתחיל להסתובב . ניסיתי לבצע עוד בדיקה שמתי את המחשב ל SLEEP לאחר 5 דקות הפעלתי תמחשב והמאוורר התחיל להסתובב בצורה עילגת(העלה מהירות והנמיך מהירות לסירוגין) כמה דקות עד שזה התייצב. מבדיקה נוספת בעזרת HWMONITOR רואים שהמאוורר לא מסתובב בצורה יציבה ושה RPM שלו כל הזמן משתנה/קופץ בין 900 ל 1400 לערך . כל זה מה אומר שהמאוור מצבו הולך ומתדרדר? ולאיזו תקופה נהוג לתת אחריות למאוור של המעבד?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by esaly,

מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. המפרט בקצרה: q8400 P5B Vanilla - vcore modded 4GB Mushkin redline xp2-8000 460gtx לאחרונה קניתי את ה460GTX - בשילוב עם ה-e6600@3.5 שהיה לי - להפתעתי(או לא להפתעתי) נתקלתי בbottleneck לא קטן. עמדו בפני שתי אופציות - הראשונה : לשדרג בערך ב2000 שקל לcorei5 לוח וזיכרונות חדשים. השניה: לנסות ולקחת q8400 ולראות כמה אני מצליח לשאוב ממנו (שעלה 600 שקל). בחרתי באופציה השניה (מתוך הנחה שאין זו בהכרח הנכונה) ויצאתי לדרך. להלן הOC הנוכחי(בלא מעט הקזות דם יש לציין): http://imageshack.us/photo/my-images/225/ocq8400.png/ שאלותי הן כאלה: האם יש טעם להמשיך? כמה תוספת ביצועים בפועל ייתןלי המשך הOC? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by crazyfunk,

טוב אנשים הגיע הזמן לעבור לi7 אני די N00b בכל הקשור להמהרות - אבל אני עורך וידאו שחייב עוצמה לרינדור ואפקטים. והבנתי בגדול שהמפתח להמהרה טובה הוא שילוב של לוח אם איכותי זכרון איכותי, מעבד טוב להמהרות וקרור אידיאלי. בחירת המעבד I7 920 - אני רוצה להמהיר אותו לאיזור ה-3.8 לפחות ושיהיה יציב. הלוח שאני הולך עליו הוא GIGABYTE GA-X58-EXTREME או GA-X58-UD5. שהם זהים רק שהאקסטים יקר יותר ומציע קרור טוב יותר והכנה לקירור טרמי. בחרתי בדגם הזה כי יש לו 10 יציאות סאטה שיעזרו לי מאוד - והוא מתאים מאוד להאקינטוש. ולכן שללתי את ASUS p6t DELUXE כי יש לו רק 6 יצאות סאטה והוא פחות תואם להאקינטוש. מגיעים לשלב הזיכרונות: אני רוצה 12 גיגה (8 לא הספיק לי עד כה) הבנתי שבשביל המהרה איכותית צריך ז…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by topcat115,

חיברתי למעבד Core i7 3820 LGA2011 קירור נוזלי Corsair Hydro H60, מרחתי משחה חדשה MX-4 של Arctic ובBIOS המחשב מראה שהמעבד מגיע ל87 מעלות. חיברתי הכל כמו שצריך, בדיוק כמו בהוראות וגם לפי סרטון ההדרכה שיש ביוטיוב, מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. טריק שלי ואני מקווה שיעזור גם לכם. הרעיון הוא ליצור תת לחץ במארז כל הפתחים והחורים במארז אטומים למעט המאווררים והפתחים של הסלוטים ליד כרטיס המסך (שדאגנו מראש שלא יהיו תפוסים). שני מאווררים מוציאים אוויר ואחד מכניס (מה שחשוב הוא שיהיו יותר שמוציאים). בגלל תת הלחץ והעובדה שהמקום היחידי שפתוח הוא ליד כרטיס המסך יש ממש רוח תמידית על כרטיס המסך. הטמפרטורה של הכרטיס שלי ירדה ביותר מ10 מעלות ! החיסרון: הטריק מעלה את הטמפרטורה של הציפסט/מעבד במעלה או שתיים (לא קריטי אצלי). הגורם המגביל של כ.מסך שלי היא הטמפרטורה (VMOD) הצלחתי להעלות ליבה מ540 עד ל750 על אותו קירור עם אותם טמפרטורות! איור קטן שתבינו על מה לעזאזל אני מדבר. עדיף לתחום את הכרטיס מסך עם כרטיס נוסף כמו בציור ואפשר גם ל…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by pooowa,

טוב, אז סוף סוף הגיע ה -SF2 המיוחל אלי הביתה, ולפני הכל תרשו לי לומר מילה רעה אחת לגבי ההתקנה- הברגים פשוט לא הספיקו לי כדי שאני אוכל להתקין גם את הגריל, ככה שהמאוורר חשוף לכל. איך שפתחתי את המחשב- שואב אבק התחיל לפעול. משהו ממש לא רגיל הרעש הזה, חשבתי שאני אתרגל... אבל השאר- רק שבחים הוא הוריד לי את הטמפ' של המעבד ב- 4 מעלות, את הלוח א ב- 5 מעלות ואת הספק (או מה שלא יהיה ה- AUX הזה ב- 6 מעלות. זה על המהירות המקסימלית והרועשת להחריד. עכשיו יבוא הסידור חוטים ונקווה שירדו עוד כמה מעלות, בתקווה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אהלן אוברקלוקרים יקרים זה המפרט המדובר שאני הולך לקנות Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 752 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤ 267 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 450 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 ¤ 436 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail - 3YW ¤ 1570 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 180 1 אתם אלו שיכולים לשנות את השורה: "קירו…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שמתי בביאוס במתח של המעבד 1.4 אך כשאני מפעיל את התוכנה CPUZ או אוורסט מופיע לי רק 1.3 וכשאני מריץ בדיקת יציבות המתח יורד ל1.2 מה עושים ? קראתי את המדריך לOC באתר ושיניתי בביאוס את מה שכתוב לשנות יש לי ספק 400W שאמרו לי שהוא ג'נרי מפרט : Intel Pentium D 805 2.66@3.51 MSI P35 CEON 2GB 800MHZ Inno 3D 8600GT 1GB WD 250 GB AVC Z9E741T Thermaltake 350AR-PTZ 400W HC-350-BK

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.