אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלומות, ילאחר שאני מחליף בביוס את מהירות המעבד , הלוח משמיע צפצופים לאחר הreset וכלום לא קורה.... ברגע שאני מחזיר הכול בסדר, יש פונקציה בביוס שנקראת watch dog ....ביטלתי ועדיין לא עובד לי למי יש את הכוח והרצון לעזור לי בבעיה ? המפרט מעודכן... תודה מראש.
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדקתי בתוכנה איידה את החום של המחשב : לוח אם אביט :43C BH7 מעבד 59C P4 2.66 :60C AUX יש לי מאוור אחד על המעבד ואחד בספק . הטמפ' הנ"ל לא כשבמחשב דלוק : ושני אתרים emule, icqlite צריך להוסיף מאווררים ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
XSPC RASA750 RX240 בהטחלה רציתי קיט של EK H30 240 HF אבל בדקתי בהרבה פורומים ואמרו שהרסה יותר טוב אז בגלל הפרשי המחירים יש רעיונות לשידרוג רציתי לשדרג את הבלוק לבלוק אל EK אבל אמרו שהמאבה חלשה אז אני לא יודע מה לעשות?? ואיזה צבע לקנות (אפשר קישור) כדי שיהיה לי צבע אדום כזה: http://img812.imageshack.us/img812/9793/8smalls.jpg
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלי: סוג קירור: סטוק (בינתיים) מהירות ליבה: 540 מהירות זכרון: 590 ציון ב3DMARK (גרסאת 05): 6335 עריכה: אני יכול הרבה יותר אבל בינתיים לא רוצה להעמיס עליו יותר מדי _____________ ובאותה הזדמנות, כדאי לקנות לכרטיס הזה קירור ? הזמנתי מנועה VF700CU אבל אני יכול לבטל חבל על ה185 שקל אם זה לא כל כך הכרחי
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אז סוף סוף הגיע ה -SF2 המיוחל אלי הביתה, ולפני הכל תרשו לי לומר מילה רעה אחת לגבי ההתקנה- הברגים פשוט לא הספיקו לי כדי שאני אוכל להתקין גם את הגריל, ככה שהמאוורר חשוף לכל. איך שפתחתי את המחשב- שואב אבק התחיל לפעול. משהו ממש לא רגיל הרעש הזה, חשבתי שאני אתרגל... אבל השאר- רק שבחים הוא הוריד לי את הטמפ' של המעבד ב- 4 מעלות, את הלוח א ב- 5 מעלות ואת הספק (או מה שלא יהיה ה- AUX הזה ב- 6 מעלות. זה על המהירות המקסימלית והרועשת להחריד. עכשיו יבוא הסידור חוטים ונקווה שירדו עוד כמה מעלות, בתקווה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עכשיו בתחילת התהליך , הנה הפרטים : 3400Mhz יציב לאחר שעתיים של S&M (מעבד ב100% ובדיקה מחזורית) ולאחר מכן 9 שעות של OCCT ללא הודעת שגיאה. מתחים : CPUZ - 1.264 VID - 1.25 ביוס - 1.216 טמפ' : idle - 33 load - 44 supr pi : סטוק - 14.979 3400 - 13.996 כמה שאלות : ההפרש במתחים מעיד על vdrop? איך הטמפ? במקרה שהOC לא יציב, המחשב פשוט יכבה את עצמו ולא יגיע לפוסט? מה בדיוק קורה בדר"כ? תודה, יובל.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נו - אז יש לי המון שאלות ... אני מנסה להריץ את PRIME95 והוא כל הזמן נתקע בזמן הבדיקה -תוך שהוא אומר error:sum[input]!=sum [output] .... possible hardware failure מה אתם אומרים ???
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, 1. אני משתמש בקירור הזה ובמאורר סטוק שלו כבר מספר חודשים. די מהתחלה הרגשתי שמשהו ברעש שלו מפריע לי (אני רגיש, מאוד), ולאחרונה זה נהיה ממש מציק. קראתי קצת השוואות ודיונים בפורומים שונים, וראיתי הרבה המלצות על הNF-F12 של Noctua, בעיקר בשילוב ה212. האם יש סיבה לא ללכת עליו? (מעבר למחיר היחסית גבוה). 2. גם המאורר האחורי בCM Storm Trooper (140ממ) מפיק רעשי תקתוק לא ברורים. ניסיתי לחזק את כל הברגים במידה שווה, לבדוק שהוא מאובטח, ולא מצאתי שום סיבה שהוא יפיק את הרעשים האלה, מלבד בעיה אחרת שכנראה מעל לרמתי. האם יש לכם המלצה למאורר 140 אחר שניתן להשתמש בו? חשוב מאוד השקט. לצורך העניין, לפי האתר של CM, הוא מפיק 19db ב1200RPM. גם במקרה הזה עברתי על השוואות, אבל לא הצלחתי להגיע…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נשפכתי על הרצפה. מי שלא הבין או התעצל לראות, אז אסכם בקצרה, מדובר בבריטי חביב אך חופר שעושה ניסוי קטן, חסכוני במקום, חשמל ורעש ובודק מה קורה כאשר מתקינים 40 (כן, 40!) מאווררים ללחץ סטטי מקסימלי בעלי RPM גבוה על H100 מסכן. התוצאה היא שקטה קומפקטית והכי חשוב זולה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מתכנן OC וה 0.13 אמור להיות קר ממילא ...אני קונה היטסינק רק בשביל לקבל את ה 3 שנים אחריות על המעבד אז אני מחפש היטסינק שקט וזול שיש ב PCH חשבתי על VOLCANO 9 ... יש הצעות אחרות?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה הטמפרטורות: http://img48.imageshack.us/my.php?image=dfhgdfqp8.jpg המפרט בצד. למה יש הבדל כזה גדול בין הטמפ' של המעבד לבין 2 הליבות? אלה הטמפ' שצריכות להיות עם הקירור שמצויין לי במפרט? שאר הטמפ' בסדר? דרך אגב זה מחשב חדש שהרכבתי לפני כמה שבועות.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מה דעתכם מבחינת עלות מול תועלת של הקירור הנוזלי - cooler master lc240e ? כרגע באמזון בעלות של 75 דולר (ללא מע"מ ומשלוח חינם). קישור לקירור נוזלי באמזון מתלבט אם לחכות לבלאק פריידי או שזה כבר מחיר טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בסוף החלטתי להשתמש בCORSAIR 600C לבניה הקרובה , אני מאוד אוהב את ה540AIR שלי , אבל ה600C מסתדר לי בול מבחינת מיקום בחדר והחלון אשר ממוקם בצד ימין בגלל סידור המארז ההפוך . השאלה היא כזו : יש לי רדיאטור קדמי 280 עומק 45 של EKWB ( הוא מצויין ) לקדמת המארז עם מאווררי THERMALTAKE RIING 140 RGB , הם מדהימים ( גם במראה וגם בביצועים ) בתחתית , אני מתלבט אם "לשפצר" אותה מעט בכדי שתתאים למפלצת : הרדיאטור 2X180 הענק של EKWB גם כן ( כבר פירקתי אותו גם כך מהבניה של ה540 ) הוא נכנס אבל המאווררים שאאלץ להשתמש בהם הם הSILVERSTONE FM182 שבגדול הם מצויינים אך הם בצבע לבן ( אני יכול לצבוע ) אך הסידור במארז יראה קצת מוזר עם ריבוי סוגי מאווררים . או להוסיף עוד תאום ל2…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.אם אני שם את ה AC XTREME על הכרטיס שלי , אני יכול בנוסף לזה לשים איזה מאוורר 90MM מתחתיו(או מעליו WHATEVER) ? 2. איך המאוורר הזה למעבד http://ivory.co.il/product.asp?productid=2886&CatCode=554 זה ל TRUE . צריך שיהיה שקט וקריר כמה שיותר. רציתי לקחת S-FLEX אבל לא מצאתי בנתניה חנויות עם המאוורר הזה. איך הוא ביחס למאוורר הזה בכלל?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב ל3200 שלי התחלתי לעשות לו אוברקלוק עם הקירור סטוק שלו והגעתי לתמפרטורה של50 במאמץ ואני לא רוצה ליגרום לו נזק וגם איזה מישחה טובה, אני מוכן להשקיע 260 תודה לכל העוזרים. שחכתי לציין עדיף שיהיה שקט
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי כרגע את ה REVIEW שלו ב PHLUX... שמתם לב ש AX7 עם מאוור שדוחף 29 CFM עובד ברק שתי מעלות יותר מה SLK עם מאוור שדוחף 38 CFM במאמץ ורק מעלה יותר ב IDLE!!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש שהמאוורר לא מתפקד כמו שצריך היום "תפסתי" את המאוורר בכלל לא מסתובב(מוזר הוא זה שמיידי אחרי שנתתי למאוור להסתובב בדקתי את טמפ' של המעבד וזה לא היה חריג-עלה בכמה מעלות בלבד),ניסיתי להריץ עם סיבוב פיזי מחדש והצלחתי אבל בדי כבדות לקח לו להתחיל להסתובב . ניסיתי לבצע עוד בדיקה שמתי את המחשב ל SLEEP לאחר 5 דקות הפעלתי תמחשב והמאוורר התחיל להסתובב בצורה עילגת(העלה מהירות והנמיך מהירות לסירוגין) כמה דקות עד שזה התייצב. מבדיקה נוספת בעזרת HWMONITOR רואים שהמאוורר לא מסתובב בצורה יציבה ושה RPM שלו כל הזמן משתנה/קופץ בין 900 ל 1400 לערך . כל זה מה אומר שהמאוור מצבו הולך ומתדרדר? ולאיזו תקופה נהוג לתת אחריות למאוור של המעבד?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה לפני 4 ימים+- הזמנתי את הגוף קירור Scythe ninja.. הגיע אליי אתמול. הנה תמונה שלו מהאינטרנט: http://www.hartware.de/media/reviews/508/3.jpg 12 צינורות חום D:~ קיבלתי איתו כל מה שהיה צריך- מאוורר[שבסוף לא הרכבתי אותו כי לא צריך], משחה טרמית[פשוטה מסיליקון אבל העיקר שזה ממלא את חורי האוויר], את כל החיבורים לסוקטים ברגים וכו'. הרכבה הייתה ממש ממש קלה, פשוט לשים משחה טרמית ואת הגוף קירור ולסגור.. [ברור שניקיתי קודם את המשחה הישנה ].. ממש צ'יק צ'ק. הקירור גדול אבל לא כבד כל כך ממה שאפשר להבין מהתמונות.. אין פה איזו סכנת תלישת סוקט או משהו כזה.. עכשיו לביצועים את המערכת שלי תוכלו לראות בחתימה.. והאוברקלוק הוא ל 3076MHZ ולא ל 3100MHZ.. עיגלתי P: לפני: גוף קירור …
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסתכלתי על האתר ההוא שאומר לכל מעבד איזה טמפרטורה מקסימלי יש לו? למה הכוונה מקסימלית? ומה זה אומר שלמעבד שלי יש שמה בין הטמפרטורות הנמוכות? e6420- 60.1 מעלות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחר שימוש אינטנסיבי בכרטיס הנ"ל גיליתי שהוא מגיע לטמפרטורות מאוד גבוהות במאמץ. לכן, לפני ביצוע OC אני מתכנן לקנות את רכיבי הקירור הבאים:AC Accelero S1 + Zalman ZM-RHS1 + Turbo Module. האם יש הצעות/הערות נוספות לשיפור הקירור? מעבר לכך אשמח אם מישהו יוכל לתת הסבר קצר כיצד לבצע OC לכרטיס אך מבלי לפגוע בו. (מצורפת תמונה של המצב הנוכחי - GPU-Z) כן מחפש לסחוט קצת את המיץ מהכרטיס אך מבלי להסב נזק. * שאלה נוספת, האם יש מיקום ספציפי להדבקת ה HEATSINKS של Zalman על הכרטיס מסך (מעבר לשבבים האפורים)? קיימים בערך 4 שבביםעל הכרטיס ו 8 היטסינקים, היכן אני אמור למקם את הנותרים, האם אפשר בכל מקום פנוי על הכרטיס? גםו אם זה על פינים קטנים ממתכת? תודה מראש. [attachment deleted by admi…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב ככה חבר'ה .. אני מעוניין לבצע OC למעבד כמו שהבנתם .. עכשיו מה עלי לעשות ? אני מעוניין בתחילה להגיע ל3GHZ ואז ניראה איך מתקדמים ... אני עם קרור סטוק ובמצב כזה גם הבנתי שאין צורך לעלות מתחים .. אז איפה עושים בהגדרות בלוח עזרה חברה.. מה לרשום ואיפה
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סתם עניין אותי לדעת, האם תנודות טמפרטורה של מעבד, כלומר קפיצות בין 39 ל-33 במשך היום עקב משחק ים מהירות המאורר "משגעות את המעבד" או שזה לא משנה לו..? פשוט מאורר המעבד יכול להשתנות מ-1500 סיבובים לשנייה עד כמעט 5000... (כן פבל, 10983)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד: (AMD ATHLON 3000 (SOCKET 754 לוח אם: ASROCK K8NF4G כרטיס מסך: GFORCE 6600 GT מארז: COMPUCASE CI-6A21 MIDI TOWER והחלטתי לעשות את המחשב שלי קצת פחות רועש (או הרבה פחות רועש). אני מניח שזה אומר קירור פסיבי לכרטיס מסך ומעבד (ואולי החלפה של המאוורים של המארז ליותר שקטים). על איזה קירור (איזה חלקים) אתם יכולים להמליץ לי? אני מניח שעדיף פסיבי, או מאוררים שקטים...
-
- 33 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן ! אני מתכוון לקנות את המפרט הבא לאחר שאמרו לי שניתן לעשות לו אוברקלוקינג רציני אבל אין לי מושג מה בדיוק צריך לעשות מישהו יכול להסביר לי ? תודה מעבד: INTEL P-D LGA775 2.6GHZ 805 533MHZ FSB 2*1Mb EM64T DUAL CORE 3Y לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA II כרטיס מסך: GIGABYTE GV-NX68G256D GEFORCE FX6800GS SLI 256MB DDR3 PCI-E זיכרון: PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דיסק קשיח: WD 160GB SATA2 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS 3Y צורב: LG GSA-4167B(B) DUAL LAYER DVD WRITER BLACK OEM 2Y מארז: COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU ספק: FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm מאוורר : ARCTIC COOLING FREEZER 7 Pro
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הוא? לשימוש בלי OC...... הכי הכי שקט שיש. (זה לא חייב להיות גוף קירור........ אפשר גם רק מאוורר. אבל שיעשה את העבודה)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-