אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
הנה הטמפרטורות: http://img48.imageshack.us/my.php?image=dfhgdfqp8.jpg המפרט בצד. למה יש הבדל כזה גדול בין הטמפ' של המעבד לבין 2 הליבות? אלה הטמפ' שצריכות להיות עם הקירור שמצויין לי במפרט? שאר הטמפ' בסדר? דרך אגב זה מחשב חדש שהרכבתי לפני כמה שבועות.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לעשה תמיד מגיע לטפר הזו ...הנחה שלי שזה טעות בטפר של חישני I2C\ המעבד.לוח אם ה TAT אומר ש 70 מעלות אבל לא נכנס ל מצב של טרוטל. לכן אם כדי להשקיע סכום של 300 שקל על VX ? אני עד היום עובד כ 8 חודשים כך ולא קרה כלום ..המחשב פצצה ..
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני זה היה לי סטיק 1 של Mushkin 512 ddr 3200 BLACK קיבלתי 2 סטיקים של 256 MB , מתוצרת CORSAIR מסוג : TWINX 3200 LL יש לי מעבד : amd xp 1700+ , סטפינג : JIHUB DLT לוח אם : Epox 8rda+ קירור : SK7+SF2 לא עשיתי עם הMUSHKIN OC. עכשיו השאלה אם אני יצליח לעשות OC טוב עם 2 סטיקים, הבנתי שזה משפיע. תודה לעונים ;D ונ.ב בהצלחה לכל מי שיש לו מחר בגרות במתמטיקה
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, המיפרט שלי רשום בצד. אני מבצע OC למעבד כרגע הצלחתי להעלות 500Mhz הטמפרטורות עומדות על 63~64. עכשיו ניגש לעניין: המתח של המעבד במקור היה 1.300. אני הורדתי אותו ל1.200 והמעבד כרגע יציב (עובר בחינות של 3DMark 06 ו-3 שעות ב OCCT). השאלה האם הורדת המתח לא תפגע במערכת? ובמידה ולא כמה עוד ניתן להוריד? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יענו תוכנת צריבה של גיגהבייט וממה לצרוב את הביוס על המערכת מהווינדוס.. ולא דרך הביוס.. זה גורם לבעיות או שזה לא מומלץ? ואם כן למה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תביא לי את כל הטייפים!! כי לאחר שעה של שמחק GTA3 המערז שלי חם כמו סעונה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בתוכנה MSI Afterburner v2.3.1, אפשרות של Power Limit. מה המשמעות של האופציה הזו? היא עוזרת בבצועים יותר גבוהים? במה היא עוזרת? תודה לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם היום ראיתי פרק במחשב, וכשהורדתי את האוזניות גיליתי רעש כבד מהמאווררים. הורדתי hwmonitor, מסתבר שהמאווררים עבדו על מקסימום וטמפרטורות במעבד ובלוח אם עברו את ה- 100 מעלות. לאחר כמה דקות המחשב קפא. בכל אופן, אני צריך קירור שקט יחסית (לא קריטי שיהיה חרישי - פשוט לא רועש יותר מהקירור המקורי). אני לא עושה אוברקלוקינג ולא שום דבר אחר אני רק רוצה לנקות את המחשב ועל הדרך להחליף קירור לחדש. אני מחפש להוציא על זה כמה שפחות כי זה באמת לא קריטי לי. עדיפות להמלצה מ- KSP כי יש להם סניף בבית שמש אך גם המלצות אחרות יתקבלו בשמחה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הודעה ראשונה בפורום, נעים מאוד קניתי לפני זמן קצר מחשב בעל הפרט הבא: מעבד Intel Core2Duo E6600 2.4ghz זיכרון פנימי 2 ג'יגה DDR2 Corsair 800 cl4 Mhz. דיסק קשיח 320Gb במהירות 7,200 סיבובים בדקה WD. מארז Gigabyte Aurora Aluminum Black . ספק כח Enermax Liberty 500W Modular. לוח אם Asus P5B-Plus Vista Edition . כרטיס מסך Gigabyte Nvidia 8600 GTS 256mb Pci-Express. הייתי רוצה להתחיל להוציא יותר מכרטיס המסך, (מתחרט שלא לקחתי 8800 320מ"ב אבל לא משנה...) כרגע ה Core Bus הוא על 675 וה - Memory Bus על 1008, רציתי לדעת אם יש כאן אנשים עם אותו הכרטיס שעשו לו אוברקלוק ולקרוא לכמה הם העלו אותו ומה לדעתם הכיול הטוב ביותר שניתן להגיע עם המפרט שצויין. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לצערי ניסיתי לעשות פלאש לביוס הרגיל והמוגן ורק אחרי שעשיתי הבנתי שהייתי אמור להחליף לLN2 ולעשות לו את עדכון הביוס. הבעיה היא שעכשיו עם הביוס הרגיל אני מקבל מסך כחול. ואין לי שמץ של מושג מאיפה להשיג את הBIOS המקורי של הכרטיס שלי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכמה מעלות מקסימום מותר להגיע איתו? (sapphire 5870) ועם איזה תוכנה מומלץ לבדוק מאמץ? OCCT זה בסדר?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אז אחרי מעבר דירה החלטתי לנקות קצת את המחשב, פתחתי את המארז וגיליתי שחלק מהצינורות נמעכו. זה לא קורה בחלקים ישרים של הצינור, אלא רק בכפופים. מה אפשר לעשות? אני מניח שזה משפיע מאוד לרעה על זרימת המים במערכת... תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב ככה חבר'ה .. אני מעוניין לבצע OC למעבד כמו שהבנתם .. עכשיו מה עלי לעשות ? אני מעוניין בתחילה להגיע ל3GHZ ואז ניראה איך מתקדמים ... אני עם קרור סטוק ובמצב כזה גם הבנתי שאין צורך לעלות מתחים .. אז איפה עושים בהגדרות בלוח עזרה חברה.. מה לרשום ואיפה
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב ל3200 שלי התחלתי לעשות לו אוברקלוק עם הקירור סטוק שלו והגעתי לתמפרטורה של50 במאמץ ואני לא רוצה ליגרום לו נזק וגם איזה מישחה טובה, אני מוכן להשקיע 260 תודה לכל העוזרים. שחכתי לציין עדיף שיהיה שקט
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי P - 3 1000 256 ram kingston העלתי את מהירות הבאס ל 150 ובינתיים המעבד עובד בטמפרטורה שבין 28 ל - 38 והלוח בין 20 ל 28 וזה עם המאורר הרגיל כרגע הכל יציב כדאי לנסות עוד? יש לי 2 מאווררים במאז אחד למטה מתחת להארד דיסק ואחד למעלה מעל הכרטיסים וכמובן אחד על הכרטיס מסך אם כדאי לעשות אז לכמה כדאי לעשות???
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מתכנן OC וה 0.13 אמור להיות קר ממילא ...אני קונה היטסינק רק בשביל לקבל את ה 3 שנים אחריות על המעבד אז אני מחפש היטסינק שקט וזול שיש ב PCH חשבתי על VOLCANO 9 ... יש הצעות אחרות?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי היום כבר coolermaster seidon 120v plus הנ"ל http://m.ksp.co.il/product.php?uin=24152 ששומר על המעבד שלי היום לא במאמץ על אזור ה25 מעלות ובמאמץ על טמפ' טובה גם כן והיה בחירה טובה בהתאמה למארז שהיה לי.. עכשיו אני עובר למארז גדול יותר עם מקום לרדיאטור גדול יותר גם כן ואופציה להתקנה של קירור 240 מ'מ' מקדימה. במפרט הנוכחי לא מתוכנן אוברקלוק אבל בחודשים הקרובים אני בונה על לשדרג ואז אופציית האובר קלוק תהייה על הפרק. קראתי על הקירור הבא הרבה ביקורות מאוד טובות והוא בטווח המחירים שלי. Arctic 240 הנ"ל http://m.ksp.co.il/product.php?uin=30163 האם יש סיבה לשדרג אליו? האם הוא ייתן לי את התוצאות הרצויות גם לאובר קלוק? או ל…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של segate baracuda 7200 rpm. קניתי לו מין מאוורר כזה שמתלבש על אחד מכניסות ה-"5.25 והשאלה היא האם זה שווה את זה. הסיבה שאני שואל היא שהמאורר הזה (שהוא בעצם 3 מאוררים קטנים) מרעיש בצורה מחרידה. האם דיסק קשיח מסוג זה מתחמם בצורה שיכולה להפריע לי ובעצם אני צריך לקרר אותו.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, זה פעם ראשונה בחיים שהחלתתי לעשות המהרה, כך שיש לי המון שאלות, מראש תודה על סבלנות. אני מתכוון לעשות המהרה רק למעבד. ישנם המון שדות בביוס שנראים לי רלוונטיים אבל אני לא יודע מה לעשות איתם. אני אעבור אחד אחד: שדה של BCLK אני מניח שצריך להיות 100. כל מה שקשור ל-turbo mode, האם כדאי לבטל את זה? (משום שאני ממילא ממהיר את המערכת) שדות הבאים: Load Line Calibration, VRM Frequency, Phase Control,Duty Control, CPU Current Capability איזה מתחים (אם בכלל לגעת) לשים פה: CPU Voltage(Manual/offset), VCCSA/VCCIO/CPU PLL/PCH Voltage כמו כן בתפריט אחר יש שדות הבאים: EIST(לבטל את זה?), CPU C1E/C3/C6 (מה זה?)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי רציתי בבקשה המלצה למקום שאפשר לקנות בו מאוורר דלתא 120 מ"מ למחשב בעל תפוקה של 200-250CFM עם FAN COTROL במחיר נורמלי (פאן קונטרול גמיש שיכול לתת למאוורר מצידי 2V במינימום ובקושי ישמעו אותו) כל הFAN COTROL שראיתי לא תומכים באמפרז' שיש למאווררים האלה. *אין צורך בתגובות : למה אתה צריך את זה, זה סתם רועש וכו' תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי את הזכרון שהיה לי במחשב ב 2 גיגה של SAMSUNG UCCC, על לוח אם של DFI LANPARTY עם מעבד AMD64 3000. כאשר אני מריץ MEMTEST של S&M, הוא מוצא תוך כמה שניות בעיות בזכרון כאשר אני מנסה לרוץ על HTT 3 BUS 244 MEM 244 HTT 9. בזכרון הישן, הכל עבד בסדר עם BUS 244 ו MEM 222. הזכרון החדש עובד בסדר ב 222, אבל כמובן שהוא מדורג כ 250 (ויש בעיות ב 244 כבר), אז מה אפשר לעשות ?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בתור אחד שהוא לא תותח OC הצלחתי תמיד עם קירור אויר וציפסטים בסיסיים להגיע עד 20 אחוז OC מ 3 גיגה להגיע ל 3.6 זה נחשב הרבה ? עם קירור BOX וספק גנרי 300W פשוט. הפנום נותן עד 25 אחוז OC מ 3 עד 3.75-8 זה שווה את הכסף ? מבאס רצח . גם במבחן ה OC ההבדל הוא אפסי בביצועים גרף 58 מול 59 אחרי OC .
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שהוא יהיה יותר טוב לאובר קלוק היה לי לפני זה 1900 agoga החלפתי ל 2000 agoia אני בא לנסות להעלות את הבאס נתקע ב148 כרגיל.. אין לי שום כרטיס על הפי סי אי זכרון של 333 בקיצור לא מבין מה הבעיה המחשב מגיע ל148 באס ועושה ריסט בבקשנ עזרה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן חברים, הבעיה שלי היא כזאת: יש לי מחשב של משתמשים פשוטים: Asus P5LD2 Pentium D 945 (3.4gh) GeForce6600 מארז עם ידית סטנדרטי לחלוטין שעם התערבות מצידי יש לו מאוורר שמפזר אוויר על הדיסקים בפאנל הקידמי, מאוור שמוציא אוויר בגב שלו, ועוד שני מאווררים על הדלת שאחד מכניס ואחד מוציא. השבוע קניתי שלושה חלקים חדשים כצעד ראשון לבניית מכונת משחקים. Enermax Modu82+ 625w Zotac 9800GX2 DDR II 4GB KIT 800Mhz CL4 ULTRA PLUS GEIL Heatsink חיברתי את הזיכרונות והוא זיהה רק 2.8 ג'יגה אבל אני מודע לסיבה. (כי הלוח תומך רק מהירות שעון 667 והזיכרונות עובדים על 800) לא מפריע לי כי זה זמני עד חודש הבא שאני אקנה את ה- Asus Rampage Formula חיברתי את הספק, סבבה לגמרי. אבל כשחיברתי את הכרטיס הטמפרט…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-