עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום עשיתי את הקירור הכי בן זונה בארץ לכרטיס מסך שלי היכן אנני יכול להעלות את הקבצים של התמונות

2. Started by The_Byter,

האתר קצת למטה, מעל "How-To up on building your own power supply"

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מישהו יודע למה אין לי את השורה הזאת ראיתי שלאחרים מופיעה אופציה להראות את הטמפרטורה משום מה לא מופיע לי הפרמטר הזה צריכה להיות שם שורה או כמה שורות של GPU TEMP

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by NEO...,

לא מזמן קניתי מחשב חדש וקיבלתי היטסינק עם המעבד והיה עליו פד באותו רגע לא חשבתי להוריד אותו אז השארתי והכל היה בסדר עשיתי oc והטמפ ב full load היו בסביבות 55 היום הלכתי לחנות וקניתי משחה טרמית הכי פשוטה שיש ב 5 ש"ח והחלפתי וזה היה בלאגן קודם להוריד את הפד מהיטסינק לנקות אחר כל שיוף לנקות את המעבד לבסוף מחרתי את המשחה על המעבד ןעל היטסינק כמו שכתוב במדריך ובדקתי את ה טמפ ב full load זה הי 47 אתם רואים אפילו המשחה הכי פשוטה שווה יותר מפד

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  5. Started by HUNTI,

6. כותרת. אם זה גורם לביטול האחריות[br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 14:02:39 תענו לי בבקשה זהה דחוף

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  7. Started by pc student,

חברה יש לי gainward fx 5200 שום מה אני לא יכול להעלות את הmhz של הליבה מעל ל330 בריבה ובדרייברים.מה הבעיה?(הכרטיס מקורר ע"י coolviva)

• 12 תגובות
    • 660 צפיות
  8. אני רוצה לעשות אובר קלוק יש לי p4 3000 1MB cache ?P4P800 E Delux sb8.1 SATA GBL? xfx6800gt 256 80 GB WESTERN DIGITAL 512ddr lanfire vm 2000 ?Thermaltake Xaser III ואין לי שום קירור מיוחד על הקרטיס מסך אני יכול לעשות אובר קלוק על 400/1100 כמו אולטרה?

• 7 תגובות
    • 539 צפיות
  9. Started by moskitos,

1 האם הפאנל הנ"ל מתלבש במחשב כמו סי די רום? 2 האם הוא בודק טמפ' בצורה אמינה? ואיזה?(לוח,מעבד וכו')

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  10. שלום אני מתחיל לתכנן מחשב חדש והפעם אני רוצה מארז קטן (קוביה עם לוח mATX). מבחינת מעבד, נראה לי שאני אחכה לראות מה שווים משושי הליבה של AMD ואז אני אחליט אם ללכת על אחד כזה או על ה i5 860. מכיוון שאני מדבר על מארז קטן (SFF) אז לא כל גוף קירור יוכל להיכנס לתוכו והשאלה שלי היא האם ישנו גוף קירור מומלץ למעבד שהוא נמוך יחסית ובכל זאת יעיל ? יש לציין שלא מתוכנן אוברקלוק. תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  11. Started by IGk,

מישהו יודע איך אני פותח צינורות ל X800GTO AGP של ספייר?

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by oren99,

האם זה נותן תרומה כלשהי? השאלה היא גם על מחשב שלא נגעו בו וגם על מחשב שקיבל קצת OC למעבד, והמתח על הזכרונות עלה קצת. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by SupeRnovA,

מאיפה להתחיל? מה לקנות? מה לעשות? איזה קירור לשים? יש לי PINE XFX5500 128MB תודה.

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  14. Started by Idanp,

מאיפה אפשר להשיג?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by yan,

מה זה אומר? ראיתי הרבה אנשים כותבים את זה בפורום אבל מה זה אומר

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  16. כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין לבנות קירור למעבד לצורך OC חד פעמי, אתם יודעים, לסחוט ממנו את כל המיץ. את זה אני לא מתכנן בזמן הקרוב כנראה שהפרוייקט יהיה באחד הימים הקרים וזה גם לא הולך להיות משהו רציני, עכשיו הקירור שחשבתי עליו הוא אוויר דחוס, או יותר נכון החומר שבתוך, מי שניסה פעם לקחת בקבוק של אוויר דחוס ולהפוך אותו ולהוציא ממנו אוויר יגלה שמה שיוצא זה נוזל ב 25- מעלות פחות או יותר. עכשיו חשבתי שבעזרת כמו דיי גדולה של נוזל כזה (3 בקבוקים יספיקו) אני יוכל ליצור מעין בריכה קטנה מצלעות קירור ולהלביש אותה על המעבד, עכשיו רציתי לדעת אם יש עוד משהו שאני צריך להשגיח עליו לפני שאני עושה את זה, ואם זה באמת יועיל? ניסתי לשים קצת מהנוזל על צלעות קירור פשוטות ממתכת ואחרי 10 שניות של…

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  17. שמעתי שאפשר לשים משחה טרמית או משהו כזה... במידה וכן, מאיפה אני משיג אותה ואיך אני שם אותה... ? תודה..

18. Started by x-pac,

העלתי את המעבד שלי מ133 FSB מכפלה 18 ל144 מכפלה 18 ויצא לי 2592 מגה הרץ עכשיו השאלה היא אם כדי לי להעלות עוד FSB אחד ויהיה לי 2610 אני יודע שזה לא משנה אבל מה יותר יפה יציב?

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  19. אז ככה... הsf2 ידוע בתור בין המאוררים הטובים בשוק. בדרך כלל מסתובב בין 4800- 5400 גג של סיבובים לדקה. אני לא אהבתי את הקצב ולכן חשבתי על רעיון מודינת מקורי שיביא להסתובבותו מהר יותר וכן , חיברתי מאוור 80 מ"מ ג'נרי וחיברתי אותו עם סילוטייפ (סרט הדבקה) לsf2 וכבר קיבלתי ירידה של 3 מעלות ועליה ל 5625 - 5818 סיבובים!!! כמו כן יש בידי לוח ep-8rga+ שידוע בצ'יפים והמופסטים המתחממים אז גם להם סידרתי קירור . תסתכלו: http://planet.nana.co.il/bead2216/image1%2EJPG המחשב ממבט כללי http://planet.nana.co.il/bead2216/image14%2EJPG תוצאת השיפור של סיבוב המאורר http://planet.nana.co.il/bead2216/image3%2EJPG המוד: מאוור שחור על הsf2 . http://planet.nana.co.il/bead2216/image4%2EJPG המוד: מאו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ben_20,

בדקתי את הטמפ' עם אוורסט וגם בביוס והוא לא יורד מ95, הסינק נקי מאבק והמאוורר עובד באופן כללי הסירקולציה במחשב טובה, 2 מכניסים 1 120mm מתחת לצורב 1 80 על הHD למטה 3 80mm מוציאים 2 בגב ואחד למעלה וירוס ? או שהקירור נדפק ? איך ה ‏Super Silent 4 Ultra כדאי לקנות ?

• 12 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by DaMN,

שלום. יש לי מעבד P4 3GHZ PRESCOTT החום שלו כאשר הוא לא בעומס הוא 55 מעלות, כאשר אני מפעיל משחק למשל, החום עולה עד ל66 מעלות. המאוורר והצלעות קירור של המעבד הם המקוריים של אינטל שמגיעים עם המעבד. המארז אצלי מקורר מאוד, אחרי טיפול אתמול, הטמפ' בו היא 30 מעלות ובעומס 32. (לפני הטיפול היה 38 בחוסר עבודה.) מה אפשר לעשות בעיניין הקירור ? המארז מקורר בצורה המקסימלית שאפשר, אבל המעבד עדיין חם מאוד. יש לציין שאני לא עושה OC במעבד הזה, זה הכל על עבודה רגילה לחלוטין.

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by SaBotAge,

היי חברה, לפני יומיים קיבלתי את המערכת החדשה שלי: AXP 1700+ ABIT NF7 REV 2.0 Twinmos DDR400 512MB PowerColor Radeon 9700 Volcano 11 ולקחתי את המעבד ושלי ועשיתי לו o/c AXP 1700+ 1500 Mhz ל AXP 2500+ 2005 Mhz FSB 200 voltage: 1.68 ORB: http://service.futuremark.com/compare?2k1=6541471 יציב, ובמאמץ הוא בערך ב 47 מעלות (לא ב full load ) מה אתם אומרים ? מה שכן לעשות ל radeon אוברקלוק קטן יכול להיות פצצה גם בגלל שזה לא הפרו

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by nir567,

אחרי שעשיתי אתoc לכרטיס מסך שלי והעלתי אותו מ engine clock:249 ל- 290 ן- memory clock:300 ל- 345 דבר ראשון מה את אומרים? geforce 4mx 440 se/ ואני כל כך דפוק שבהתחלה לא בדקתי עם התוכנה 3ddmark את הניקוד שלי ובדקתי רק אחרי.. אני יכול אולי על פי הנתונים שנתתי לכם או כל דרך אחרת לנסות ולגלות בכמה נקודות העלתי?

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  24. קניתי מאורר חדש למעבד ועדין יש לי 52 מעלות.מאורר גדול על דלת המארז יכולה להוריד?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by Born2Kill,

היי, חשבתי לעשות OC קטן בנטבוק שלי, יש טעם? המעבד הוא Atom N270 1.6Ghz. ואיך אני עושה OC למעבד?

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.