עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by elad-k1,

התקנתי את התוכנה speedfan בשתי מחשבים אני מעלה את האחוזים וזה לא מעלה תמהירות לא מנמיך ! איך משתמשים איתה ? יש לי גם תתוכנה אוורסט על המחשב אולי אני ישתמש בה? ואם כן איך ? תודה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  2. אהלן חברה יש לי מארז עם 5 מאווררים: מאוורר אחד בפאנל הקדמי של המארז (UBER CHAKRA) מאוורר אחד בפאנל הצדדי של המארז (UBER CHAKRA) מאוורר אחד בכרטיס מסך (EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED) מאוור אחד בספק כוח (LIBERTY 400) מאוורר אחד למעבד (FREEZER 7-PRO) שאר המפרט הוא Q6600 עם לוח אם GIGABYTE P35-DS3L ו-2GB RAM של GSKILL. המארז עצמו חרישי לחלוטין, חוץ מהקירור למעבד FREEZER 7-PRO, שבמהירות 1000RPM לוחש, אבל לפעמים עולה ל-1500 עד 2500 RPM שזה ממש חזק. ניסיתי לפני מספר שבועות לעשות בBIOS PWM אבל זה לא עשה את מה שרציתי. אני רוצה את האפשרות להחליש את המאוורר בלילה כשאני הולך לישון כי הרעש החלש הזה, כן אני יודע שהוא חלש, מפריע לי. התקנתי SPEEDFAN הלכתי לפי המדריכים, הוא מזהה לי 2 מאו…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by Tal14,

הקירור של הCPU עובד ב100% בגלל ששיחקתי פעם אחת בSPEEDFAN וקבעתי שהתוכנה תשלוט במאווררים, ומאז הכל השתגע. החזרתי את זה בSPEEDFAN שהמהירות תקבע ע"פ SmartGuardian וזה פשוט לפעמים משתנה לי ושוב עובד על 100%. מה עושים ? *ניסיתי גם למחוק את הSPEEDFAN וזה לא עזר. תודה

• 0 תגובות
    • 378 צפיות
  4. לא מזמן קניתי מחשב עם מעבד Q6600 וקירור V1. אתמול רציתי לוודא שכל הטמפרטורות בסדר אז התקנתי תוכנה בשם SPEEDFAN, ואני לא בטוח איך להתחייחס למה שהיא מראה לי. יש פירוט של 4 הליבות Core0: 16c Core1: 16c Core2: 16c Core3: 16c ומתחתם יש Core ללא שום ספרה ליד והוא מצביע על 55 כשהמחשב נדלק רק לפני רבע שעה. כיוונתי את המהירות של ה V1 למקסימום... האם בכלל צריך להתייחס לקריאה הזאת?

• 1 תגובה
    • 417 צפיות
  5. Started by Boomer,

יש לי לוח אם GigaByte GA-7N400-L (nForce2) חדש. ביוס הכי מעודכן כשאני מסתכל בביוס הוא מראה לי טמפ' די גבוהה (הגיע עכשיו ל-64 כשארז היה סגור) אבל ב-SpeedFan 4.09 זה מראה לי בסביבות ה-40 מעלות... עוד דבר מוזר הוא שב-SpeedFan הוא מראה לי 3 טמפ' שונות (שלושתן באותה סביבה של 40 מעלות) אבל בלוח אם זה מראה רק שתיים. מישהו יודע מה זה...?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by toppy,

התקנתי את הSF, והוא הודיע לי שיש לו יכולות תמיכה חדשות לIT8712F. מישהו יודע מה זה אומר? איך אני יכול להשתמש בזה? אני עובד עם לוח GA-8I945PG ומשום מה יש 2 טמפרטורות שהוא מתעקש לקבוע על (-55) ו(-2) (שניהם מינוס). מישהו יודע איך אני מכייל אותו?

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  7. Started by ranko,

הורדתי את תוכנת הספיד פאן,ואשמח לקבל עזרה, ולדעת מה אומר כול אחד מהמעלות שהתוכנה קוראת. צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by yuvalaba,

speed fun איך קוראים נתונים מראה טמפרטורה שלילית 55c- מה זה tepm1 temp2

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  9. Started by Access Denied,

החברה ב-thermaltake לא קמים מהשולחנות שם לשנייה.. וזה הפלא החדש שלהם: הוא נקרא SpinQ אז נכון שהוא לא הקירור הכי טוב ויעיל בעולם, אבל לעזאזל הוא יפה.. ביקורת: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Freview2k8.blogspot.com%2F2008%2F10%2Fthermaltake-spinq-cpu-cooler.html&hl=en&ie=UTF-8&sl=auto&tl=en

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by BeNzZy-BoY,

איזה מבין 2 המאווררים למעבד הללו עדיף ?? Thermaltake Volcano 6CU או Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD (זה לא בשבילי אל תחשבו שאני כזה קמצן...) עריכה ----------- קחו בחשבון שיהיה גם oc ...

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  11. Started by Maurice,

עכשיו גמרתי להרכיב מחשב חדש עם מעבד XP2500+ עם קירור: Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD . המעבד מתחמם מאד. המחשב נדלק על 60 מעלות ועולה ל80 והלאה. המאוור מגיע רק ל3200 3300 סיבובים בעוד שבמפרט של ספייר כתוב 3500 -4200 +- 10%. משהו פגום?

• 14 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

http://www.spirecoolers.com/asp/fcc.asp?ProdID=152 מה אתם אומרים עליו הוא דיי שקט הוא יתן לי תוצאות טובות מול המאורר המקורי של האינטל ? איפה אני יכול למצוא אותו באתרים שיש להם משלוחים לארץ או אולי באתרים בארץ הגריל שלו נראה דיי חיקוי של הקייזר אדישן.. (הגרילים של ספארק7+ ו-וולקנו 11+)

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by white_rider,

Hi I have the system listed in my profile. i wanted to preform a minor OC , i wanted to push the CPU to 2.7GHz and leave it that way 24 7. i did it, the temprature is 35 idle and 48 under load i didnt change the voltage, the RAM is running at 900MHz but its same thing when it was running at 800MHz. the proplem is, i can run 3dmark06 without a crash i worked in the computer for all almost all day that way the tempruture was okey the proplem is, i dont feel the system stable . if i run everest stability test i get some errors after 2 minutes while i get no error in SP2004. i ran a game it crashed after 4 minutes with artifacts on the screen and ATI vpu recover jumped saying…

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by qwerty22,

הי, ( הקדמה: המטרה שלי היא שקט. ) אני רוצה להרכיב במארז מאווררים של vantec stealth 120, ולחבר ואותם ל zalman fanmate, או בקר אחר ( עדיין לא קניתי כלום ). באתר של zalman יש "אזהרה": Do not use FAN MATE 2 with fans that have a start up voltage of more than 5V. לפי vantec, המתח "התנעה" שלהם הוא 7volt. אבל ראיתי בהרבה פורומים שאנשים משלבים ביניהם. יש למישהו ניסיון עם זה ? חשבתי לקנות אולי בקר מאווררים במקום ה fanmate. יש למישהו ניסיון עם zalman mfc1? (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=3663 ) אני לא מעוניין ב nexus כי הם עובדים בשיטת PWM, ובכל review, כתוב שיש לזה רעש חלש כמו של עמוד חשמל בגלל PWM. מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  15. Started by biodome,

היי חבר'ה! קיבלתי לא מזמן את המארז שאטל מיני פיסי הקטן והחמוד, והוא ממש מגניב. עכשיו יש לי תכנונים למודים קטנים, ואחד מהם הוא הסתרת הסידי לגמרי - למה? סתכלו: ככה מגיע המארז במקור, בלי כונן מורכב. ו... ככה הוא נראה עם כונן מורכב כמובן - הורס לגמרי את כל המראה הסקסי שלו.. המטרה - להוריד את ה-Faceplate של הצורב (שהוחלט שישאר במחשב זה), ולהדביק את הפלקסי הכחול המקורי (ביחד עם הברגים שיקוזזו וידבקו לפלקסי) במקום, ישירות למגש. עכשיו הורדתי את ה-faceplate, והנה המ שקיבלתי: החוגה של הווליום, והיציאה של האוזניות חורגים מחוץ ל-Faceplate.. אי אפשר להדביק ככה ישירות למגש.. מה אני עושה? פתחתי את הכונן: אלו החיבורים שלהם מתחת.. עכשיו אם יש ביניכם אלקטרוניים או …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by captaincaveman,

מישהו מכיר אחד שנחשב טוב ל-OC?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by dmanbuhnik,

זה המפרט המתוכנן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136330.0 המטרה זה להגיע לOC של 2700MHZ ואם יש אפשרות אז גם 2800-2900 אבל בשביל ה2.8-2.9 צריך ליפול על שבוע טוב ופה אני צריך עזרה יש פשוט ים של מידע ברשת (בעיקר בפרומים של http://www.xtremesystems.com/) וחלקם סותרים זה את זה שאלה ראשונה: סטפינג E6 מיוצג בCPU-Z בתור f-f-2 או שזה לא משנה כי יש אנשים ברשת שטוענים שיש להם E6 (BW) ובCPU-Z זה מיוצג עדיין כמו E3 (שזה f-f-0) שאלה שניה: מה ההשבוע הטוב למעבד E6?? אם יש כמה אפשרויות אז עוד יותר טוב הבנתי כבר ששבוע 17 (E3) הוא מעולה אבל אנחנו כבר מעל שבוע 30 בשנה ולא נראה לי שאפשר להשיג אותו יותר תודה מראש לכול העוזרים (הייתי בטוח שיותר מתאים בפורום מעבדים…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כאמור מערכת VU Meter שני ערוצים, 2*15 לדים ומערכת ה HTPC בבסיסה כמובן.... הכל מתקדם לאט לאט... אשתדל לעדכן בקרוב... סרט ניתן להוריד כאן (2 מגה) - http://avner.richard.free.fr/StereoVUMeter/StereoVUMeter2x15LED.wmv אשמח לתגובות, אבנר

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by arkadur,

כחלק מהפרוייקט שלי התקנתי את קירור המים בחרתי במשחה הטרמית של זלמן- STG1 ביומיים הראשונים התוצאות היו לא רעות (מעבד באזור ה29-32 ) וצ'יפסט באזור ה40 (שיפור של 15 מעלות מהסטוק) לגבי הGPU, אין לי מושג, אין לו חיישן (6600) מזה כמה ימים שהטמפ' עלו בכמה מעלות, המעבד יושב על 33, והצ'יפסט על 44 בערך.. גם כאשר המאווררים דוחפים אוויר במלוא העוצמה האם ההפרשים הם עקב החום הכבד?, או שבאמת המשחה מזייפת? אשמח לשמוע דעתכם בעניין

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  20. Started by stingeR-,

ביוס חדש ותוצאה חדשה תוצאות לפניכם(חייב לשים אותו על גז!!!!!!!) הולך להישבר השבוע כי הייתי רק על 2310MHZ... ORB : http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1556348 [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני מנסה עכשיו לבצע בדיקה למעבד עם התוכנה SP2004 וכמעט אחרי חצי דקה או פחות למעבד #1 ישר אני מקבל שגיאה Type: Small FFTs - stress CPU Min: 8 Max: 64 InPlace: Yes Mem: 8 Time: 15 CPU: 3330MHz FSB: 333MHz [333MHz x 10.0 est.] 26/01/2008 21:05 Beginning a continuous self-test to check your computer. Press Stop to end this test. Test 1, 800000 Lucas-Lehmer iterations of M172031 using 8K FFT length. FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 בעוד שלמעבד #0 הוא הצליח להחזיק יותר מ10 דקות.. עכשיו, אני יודע ש10 דקות זה לא מספיק אבל מצד שני איך זה יכול להיות שמעבד אחד מצליח להחזיק יותר מ10 דקות בעוד שהשני ישר עושה שגיאה אחרי פחות מחצי דקה..? ובמשחקים (גם כבדים וגם קלים…

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by nimrodim,

שאלה מהירה. ל STRESS TESTING של 4 הליבות בבת אחת ORTHOS או PRIME 95? ואיזה וורסיה עדיפה לשימוש?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  23. האם טמפרטורה של 79 מעלות, במאמץ של EVERSET - תקינה? בבדיקה עם CORETEMP הTJUNCTION הוא 100, אז הטמפרטורה תקינה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  24. Started by E-Bear,

I played a little with my dual-core 4200+ and got to 2750MHZ. I tried to raise it but didn't succeed. The situation so far: 2750MHZ @ v1.648 Multiplier: X11 FSB: 250 HTT: X4 Memory timings: 2.5-3-3-7 @ v2.7 I tried to play with the FSB and the multipliers but couldn't get stability @ 2800 Any suggestions on how to continue? Thanks.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by -JobNick-,

כמו שרובכם יודעים בישביל איכות סאונד טובה הרבה אנשים מוכנים לקנות סטים של 2 רמקולים + SUB במחירים מטורפים וכמובן בנלווה לזה כרטיס קול 5.1 יקר עד טרוף. לפי דעתי זה דבר מאוד שטותי כשאפשר את הכסף הזה להשקיעה בדברים אחרים. לפני כמה ימים הייתי אצל חבר שלנו ויש לו את הרמקולים של CREATIV הסוג הזה שכולם מדברים אליו בפורום (שכחתי את השם) יש לו 2 רמקולים + SUB הסאונד אצלו ממש פצצה והבאסים לא מהעולם הזה. עכשיו בגלל שיש את חופשת פסח החלטתי לעשות פרוייק קטן באלקטרוניקה ולהפוך את מערכת פיליפס שלי שמחובר למחשב (ושיש לציין שהיה די ישנה משנת 1997) עלות הפרוייקט הייתה נמוכה למדי כ10 ש"ח. זה כלל 2 מגברי שמע LM386 קבלים נגדים וחוטים. עכשיו לעבודה: למערכת המקורית שלי יש 2 רמקולים אז הלוות…

• 49 תגובות
    • 5.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים