עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. למה אני לא יכול לעבור את ה 2000 MHZ ב OC?... המחשב נתקע... במעבד AMD 64 3000+ 939 איך שאני עובר את ה 2000 וקצת נתקע המחשב...

• 15 תגובות
    • 780 צפיות
  2. המעבד (1.7GHz 478) מסתדר רק עם היטסינק ומאוורר גנריים כבר שנתיים. הטמפרטורות בIDLE הן 38-45 ובשעת עבודה גם יכולות להגיע ל60. האם יש סכנה כלשהי במריחת Arctic Silver 5, שהוא יישרף לי? כי אם כן, אני לא אמרח ואמשיך ככה. בנוסף, האם כדאי למרוח גם על ליבת כרטיס המסך שלי? (Radeon 9000 Pro) תודה..

• 15 תגובות
    • 793 צפיות
  3. אנשים היום שמתי לב למשהו מפחיד רצח במעבד לשי.. הפעלתי את ה cpu-z סתם כזה לסבבה חח והשארתי אותו פתוח בוכל מקרה פתאום אני רואה שיש קטעים (במיוחד במאמץ יענו משחקים וכאלה.פשוט יש לי שני מסכים אז אני יכול לראות מה קורא בתוכנה בזמן המשחק במסך השני) ואז אני רואה שהמהירות מעבד שלי קופצת מדיי פעם ל4500 מגהרץ ואפילו 4800 מגהרץץ מה הולך פהההה וכמובן כמו שידוע הוולט למעבד משחק לו חופשי בין 1.423 ל1.600 וולד למעבד ממש משחק הולך פה מה קורה עם זה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by pc student,

יש לי פה תמונה שמראה את מצב הזיכרונות שלי,האם זה בסדר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 844 צפיות
  5. שלום.! יש לי את הקירור למעבד: tt silent tower שקניתי אותו(לפני חודש חודשיים) הוא היה מקרר לי על 35-36-37 אבל לא מגיע הרבה ל40. עכשיו אחרי שקניתי ווסת מהירות למאורר הטמפרטורה שלו היא 44-45. למה זה קרה? (הווסת מהירות מכוון בכל המאוררים על הכי גבוה) איך אני מתקן את זה? בקשר לשימון וניקוי מאווררים עיתי כבר כמה פעמים. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 915 צפיות
  6. שלום לכולם אני נורא חדש פה זה השאלה הראשונה שלי שמעתי שאם משייפים היטסניק(צלע קירור) מלמטה היא תוליך חום יותר טוב האם זה נכון???

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by erezk,

הופטעתי לקרוא בפורום זה שהלוחות מדגם IC7 של ABIT מזייפים בקריאת הטמפ' בכ-10 מעלות. ולכן, חברים, אני מבקש את עזרתכם. יש לי לוח IC7-G ופנטיום 4 3.2G, מקורר עם SPARK +7 של THERMALTAKE , מאוורר 120 ממ מלפנים שמוציא אויר (בגלל שה-HD נמוכים), 120 ממ מאחור ובדלת (מול המעבד) שמכניסים אויר. טמפ' המעבד במצב רגיל עומדת על 56 מעלות (כ-5000rpm) ובעבודת עומס הטמפרטורה מרקיעה ל-75. גירסת הביוס היא המקורית ולא עברה עידכונים. האם יכול להיות שזאת טמפ' לא מדוייקת? איך אני יכול לבדוק זאת? אודה לכם על עזרתכם ואני גם אשמח לקבל הצעות לייעול הקירור. תודה, ארז

• 15 תגובות
    • 751 צפיות
  8. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3215 איך הוא? הוא יתאים לכרטיס מסך שלי?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by taotao,

אני מוריד עכשיו תתוכנה 3DMARK יצא לי לקרוא כמה וכמה הודעות ולפי מה שהבנתי היא לא לOC עצמו אלה רק לראות תוצאות של לפני ואחרה ראיתי המלצות לתוכנות כמו ATI TOOL אני שואל אם זאת גם תוכנת בדיקה לפני וארה או שאיפשר לעשות איתה OC לכרטיס מסך כמו שלי NVIDIA FX 5700LE256MB DDR

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by KF,

שלום בדקתי עכשיו בתוכנת EVEREST את הטמפ במחשב שלי motherboard:46C CPU:68C AUX:51 GPU:72C GPU AMBIENT:55C MAXTOR:54C הארד דיסק WD:39 הארד דיסק מה אתם אומרים ?????????? בסדר ?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by aquarius,

איך בנוי קירור גז שאלה פשוטה שמצפה לתשובה פשוטה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by liran_h,

שלום יש מעבד פקסקוט 3 גיגה שיש לו בעית רעש (אינטל מקורי) אני רוצה המצלה להחלפת מאורר שיהיה שקט משהוא שיתן רעש כמו 2000 סיבובים של המאורר המקורי של אינטל (בזמן עבודה רגילה ללא מאמץ) כמו כן כרגע המעבד עובד קבוע על 5400 סיבובים לשניה והטפרטרות עומדות על 52 מעלות למעבד ו 37 מעלות ללוח האם שהוא AUSUS דגם p4c800 e dulex תודה מראש

• 15 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by lion03,

שאלה בכותרת

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מעבד amd 3500 לוח asus a8n-sli זכרון 2x adata vistra 512 ddr500 =1gb דיסק קשיח 160 wd sata כרטיס מסך gigabite 6600gt תודה

• 15 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by שבע-שנים,

שלום, יש לי Intel Pentium 4A, 2266 MHz. הטמפרטורות כרגע של הלוח אם והמעבד הן כאלה (המחשב במצב "מנוחה"): לוח אם - 51 סלציוס. מעבד - 59 סלציוס. בזמן מאמץ הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל77 מעלות סלציוס. אני משער שזה לא סביר מפני שקראתי את הנושא בדביק על הטמפרטורות המקסימליות. לכן אני צריך את עזרתכם. כרגע אין מאווררים במארז עצמו ורציתי לרכוש שניים חדשים. (על המעבד יש...) צילמתי את המיקומים של המאווררים בתקווה שתוכלו להגיד לי באיזה גודל המאווררים צריכים להיות : תמונה 1 : http://www.mute.tv/upload/files/fan001.jpg המאורר שבתמונה לא עובד. תמונה 2 : http://www.mute.tv/upload/files/fan002.jpg המארז שלי הוא של SuperPower אם זה עוזר... אז שוב איזה גודל של מאורר אני צריך למיקום 1 ואיזה …

16. Started by K0sTa,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה : Sapphir (ATI)RADEON 9550 TV,DVI 256MB שמעתי שאפשר לעשות לו אוברקלוק עצבני ל 9600XT זה נכון? והוא ישרוד הרבה זמן ככה ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by d-undertaker,

אני רוצה לקרר את המחשב אמרו לי שככל שיש יותר קירור על הכרטיס מסך הוא עובד יותר טוב וגם את המחשב בכלליות יש עצות משהו?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by gggilad13,

יש לי מארז של CHENBRO שהגיע ללא מאווררים בכלל. שאר המפרט הוא: AMD 3000 512*2 GIBABYTE X800XL (עם קרור פסיבי) 2 כוננים אופטיים פלופי אחד כמה מאווררים ואיזה כדאי לשים במארז על מנת לשמור אותו קריר...?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ed1,

האם הסל"ד של המאוור של המעבד (סטוק) שיש במפרט של החתימה, אמור לעלות עם הגידול בשימוש ב-CPU או רק כשהטמפ' של המעבד מתחילה לטפס מעלה? למישהו יצא אולי לראות אם המאוורר הזה מגיע לסל"ד גבוה מ-3000 או אפילו 4000? התוכנה של ג'יגה ביית לא מראה אצלי את הסל"ד שלו ובאוורסט הוא לא מציג יותר מ- 2700 גם בהתחממות רצינית. פתחתי את המארז וניסיתי להקשיב אם יש עלייה בסל"ד אבל לא הצלחתי לשמוע שינוי.. :-\

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. רציתי לבנות מערכת קירור מיים אבל אין לי כל כך כסף אז רציתי לשאול כמה שאלות: 1.איפה אפשר למצוא רדיטורים,(כל מיני מקומות,חפצים)...? 2.ראיתי בגלרייה אנשים עם צינורות בצבע ירוק,האם זה הצבע של הצינורות או הצבע של הנוזל (שמו חומר ירוק בתוך המים?)? 3.ראיתי פה מישהו שעשה בלוק קירור מים מפרספקס וגוף קירור רגיל,האם זה טוב,עובד? 4.תודה רבה לעונים!!!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קודם כל, הסילרסטון: http://www.silverstonetek.com/products-nt01v2.0.htm הוא נחשב לטוב? אני מתכנן לעשות OC למעבד פרסקוט 530. מה יותר מומלץ? תקציב סופי (היטסינק + מאוורר) מקס' 350 ש"ח. אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע : בתודה מראש, עידן

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. המפרט הוא: DFI LanParty NF4 Ultra-D AMD athlon64 3200+ venice OCZ PC4000 1gb dual kit TCCD 500MHZ Gold edition Voltage eXtreme עד כמה אני אמור להגיע בקלות? (עם קירור סטוק) ולכמה אני צריך לשנות את התזמונים של הזכרונות כדי להגיע לזה :>? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by meidan,

הי, יש לי בעיה. המעבד שלי מגיע לטמפרטורות גבוהות מדי עד כדי כך שהוא גורם למחשב לעשות restart. אחרי כמה דקות של מאמץ הוא יכול לעבור את ה 80 מעלות. ניקיתי את המאוורר ואת ה heatsink ומרחתי מחדש משחה תרמית אבל זה לא עזר. אני חושב שהבעיה היא במתח שמגיע למעבד כי התוכנה NVMonitor מראה 4.1V.... מצ"ב צילום מסך. נשמע לכם הגיוני? אם כן, אז איך אני מוריד את המתח? אם לא, אז תמליצו לי על תוכנה אחרת למדדידת המתח. תודה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מה קורה חברה.. אז כך אני יכול להבין את כול החלקים החדשים מחו"ל 7800gtx דותן כול התדרים המתאם של אסוס amdx2 4200/4400/4800 fx57!! וכו וכו וכו אני אולי יעשה הזמנה בקרוב אז עם מישהו רוצה להיצטערף זה הזמן.. יחיאל

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. : תודה מראש install

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.