עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי, התחלתי לא מזמן OC למעבד שלי ואתמול כשהעליתי את הבאס ל180 אחרי כמה דקות בווינדוס עלה מסך כחול שאומר שווינדוס סוגר את עצמו כדי שלא תהרס החומרה כי יש בעיה... הורדתי ל176 והכל בסדר... למה? זה לא התחמם יותר מדי אני על 39 מעלות למעבד ו24-26 ללוח.... זה משתנה לפי הטמפרטורה של החדר אבל זה האיזור.... למה כשאני מעלה מכפלה ל13 או 13.5 זה מזהה את המעבד שוב כ2500 ולא כ2800? זה כאילו אני לא משפר כלום.... בינתיים אני עדיף להמנע מתוספות מתח ואמרו לי שאני יכול להגיע ל3200 בלי בעיה... אז איפה הטעות שלי? תודה מראש, ניר.

• 15 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by Davidmag1,

החלפתי לוח asus p5n-e-sli ושאר המערכת בצד אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי לעשות OC נכנסתי להגדרות כבר ניסתי לעשות OC אבל המחשב לא עלה כנראה עשיתי משו לא טוב. בכל זאת לא מכיר את הלוח אני בדרך כלל עובד עם MSI ג'יג'ביט. תודההה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by KapiSH,

לאחר שעשיתי TWEAK לזיכרון וזה לא ממש שיפר לי את התוצאה ב-3DMARK, החלטתי סופית ללכת על OC לכרטיס מסך. רכיבים: ASUS A7A266 Hercules GeForce2 MX/400 זיכרון 256MB SD-RAM אין על ה-GPU מאוורר אבל אפפשר לסדר קומבינה שיהיה שם מאוורר 80MM אנא הפנו אותי למאמרים, דיונים וכל דבר אחר בנושא שעשוי לעזור, או אפילו הסבירו לי כאן. תודה.

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by ashkenazone,

די מאכזב, המכפלה הנעולה של D805 עושה צרות.. התוצאות שלי הן כאלו- CPU - MEM 3.56GHZ - 712MHZ 3.6GHZ - 600MHZ 3.8GHZ - 630MHZ 4GHZ - 667MHZ הצורה הראשונה מן עדיפה על השניה. ומן הסתם שהרביעית על כולם.

• 15 תגובות
    • 845 צפיות
  5. הייתי רותה שתגידו לי אם הכול בסדר אם הנתונים ואם לא מה ואיך לתקן את זה יש לי Celeron 1700 Mother Board:GA-8ST800 של GIGABYTE שני מאווררים

• 15 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by שבע-שנים,

שלום, יש לי Intel Pentium 4A, 2266 MHz. הטמפרטורות כרגע של הלוח אם והמעבד הן כאלה (המחשב במצב "מנוחה"): לוח אם - 51 סלציוס. מעבד - 59 סלציוס. בזמן מאמץ הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל77 מעלות סלציוס. אני משער שזה לא סביר מפני שקראתי את הנושא בדביק על הטמפרטורות המקסימליות. לכן אני צריך את עזרתכם. כרגע אין מאווררים במארז עצמו ורציתי לרכוש שניים חדשים. (על המעבד יש...) צילמתי את המיקומים של המאווררים בתקווה שתוכלו להגיד לי באיזה גודל המאווררים צריכים להיות : תמונה 1 : http://www.mute.tv/upload/files/fan001.jpg המאורר שבתמונה לא עובד. תמונה 2 : http://www.mute.tv/upload/files/fan002.jpg המארז שלי הוא של SuperPower אם זה עוזר... אז שוב איזה גודל של מאורר אני צריך למיקום 1 ואיזה …

7. Started by AleXGanGSteR,

אני צריך למארז 2 מאווררים 80MM ו2 מאווררים של 120MM אז המליצו לי פה בפורום לפני כמה ימים על ARTIC COOLING אבל מצאתי את הערכה הזאת של THERMALTAKE ...עם פאנל שליטה.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2853 אז אני צריך חוות דעת מה עדיף לקנות 2 מאווררים של 80MM ו 2 מאוורים 120MM של AC ...ללא פאנל שליטה ב170ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 או לקנות את הערכה ב155 ש"ח .. תודה למי שעוזר...

• 15 תגובות
    • 999 צפיות
  8. קודם כל, הסילרסטון: http://www.silverstonetek.com/products-nt01v2.0.htm הוא נחשב לטוב? אני מתכנן לעשות OC למעבד פרסקוט 530. מה יותר מומלץ? תקציב סופי (היטסינק + מאוורר) מקס' 350 ש"ח. אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע : בתודה מראש, עידן

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4 במהירות 2.8 ג'יגה-הרץ, מה אמורה להיות הטמפ' שלו? לפי התוכנה Everest הטמפ' של המעבד שלי נע בין 44-48 מעלות צלזיוס, זה טוב או לא? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני עומד לפני קניה של מאוורר למעבד Q6600. לאחר ביקור באתר Thermaltake הבנתי שספינת הדגל בקטגוריה הוא: V1. בקריאה בפורום אני לא ראיתי שום הזכרה לדגם זה. ולכן אני קצת בדילמה בינו לבין Big Typhoon שעליו הומלץ רבות. מי משניהם עושה עבודה טובה יותר?

• 15 תגובות
    • 917 צפיות
  11. Started by shaharo,

שלום רציתי לדעת על איזה קירור אתם ממליצים ל AXP ומה עדיף zalman7000 cu או Volcano 12

• 15 תגובות
    • 960 צפיות
  12. Started by -ox-,

טוב אז ככה , GF6800LE 12x1.6 קירור יחסית טוב של POV 48-53 idle 53-55 load stock clocks : 300/700 drivers 71.22 אני לא מצליח להגיע ליותר מ 325/750 , כלומר אני מצליח אבל ככול שאני מעלה יותר ממהירויות האלו הציון ב 3DMARK05/03 יורד! (כנראה בגלל הפריזים) אין ארטיפיקס או משהו אבל פריזים.. אני יודע שאפשר יותר , אני רוצה להגיע לפחות למהירויות של NU בזכרונות (325/800 ) בצורה יציבה, בהתחלה חשבתי שהדרייברים עוצרים אותי , ניסיתי המון , כולל Omega - לא עזר ממש. יכול להיות שהבעיה היא במתח? הספק מגביל? כי דיי טוב ואמור להחזיק את המערכת בצורה טובה.. ראיתי פה את אקספלוייט נראה לי שהגיע בלי בעיה עם קירור סטוק ממהירות של NU ל מהירויות של כמעט GT , בטוח יש פה משהו מוזר אצל…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. בזמן האחרון המעבד והמארז מתחממים לי קצת יותר מהרגיל בקיץ. טמפרטורת מעבד: 40-42 במנוחה, במאמץ המקסימום שהגעתי הוא 50 מעלות. טמפרטורת מארז או יותר נכון system zone: 39-42 במנוחה, 44-47 במאמץ. יש לי מעבד 2.4B עם מאוורר של אינטל שקיבלתי כמובן עם המעבד לא החלפתי כלום. יש לי עוד מאוורר בגב המארז שמוציא אוויר ומשום מה שהוספתי עוד מאוורר שיכניס אוויר הטמפרטורות עלו. מישהו יכול להגיד לי אם זה נורמלי, יש סיבה לחשוש ? בתודה מראש, דודי.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מה יכולה להיות הבעייה שיש ארטיפקטים? הטמפ' תקינה 70-80 מעלות (לכרטיס הספציפי הזה X1800XT) . עשית מוד לוולט של הליבה של הכרטיס מסך . המחשב לא נתקע . הבעייה היא שפה ושם תוך כדי משחק אני מזהה ארטיפקטים חוץ מזה העם יש סיכון ללוח אם או לכרטיס מסך בוולט מוד שאני עושה לכרטיס מסך עם הטמפ' תקינה?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by DXT,

אני לא מבין את ההתלהבות מהדבר הזה... הרי ה cak יותר מהיר + יותר שקט + יותר קטן + יותר זול. אז למה לקנות את הוולקנו כשיש את זה?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני עורך וידאו וDVD ואני רוצה קירור חזק יש לי מעבד AhtlonXP2500+

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  17. המפרט שלי בצד, אני הגעתי עכשיו באוברקלוק אוטומטי [ זאת אומרת העלתי באחוזים ], ל-320FSB, מה שאומר 2240 MHZ..... נאמר לי שעם מערכת כמו שלי, אפשר להגיע הרבה יותר רחוק, השאלה שלי היא כזאת, עכשיו עם האובר האוטומטי, הזכרונות שלי על 400 באס, שזה אומר 800MHZ, אם אני את המהירות שלהם לבאס של 200, זה אומר 400MHZ, אני יוכל להגיע יותר רחוק? ומה בדבר המתח? לאן אני צריך להרים את המתח, אני מפחד לשרוף משו...

• 15 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by ScreameR,

CPU Score : 1911 Memory Score : 1345 HDD Score : 112 Manufacturer:Intel Family:Pentium® III Internal Clock:730 MHz Internal Clock Maximum:1.17 GHz External Clock:133 MHz Socket Designation:J3C1 Type:<unknown> Upgrade:ZIF Socket Capabilities:MMX, CMov, RDTSC, SSE Version:Pentium®III CPUID:0x00000683 אמרו לי שאני יכול לדעת כאן עד כמה אני יכול להעלות את השעון.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by yuval_cohen,

יש לי צג עם תמיכה בעברית... מישהו יודע איזה תוכנה תומכת בעברית לעזעזל?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מה הוא הקירור הכי טוב למעבד שלי שיוביל אותי לביצועים גדולים של אוברקלוק המעבד שלי הוא P4 3.0 GHZ LGA 775 קירור רציני שיידחוף הכי הרבה למעלה (באובר) וכמובן קירור של אוויר.... התקציב הוא עד 300 שקל...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. המארז בנוי ככה למי שלא יודע : 4 מאוררים של 80מ"מ קדמים ושתי מאוררים אחורים של 80מ"מ שקופים + מד טמפרטורה שמוצאים אוויר אשר אותם אני מקבל עם המארז.. והמצב שלי הוא כזה אני מתכנן לעשות OC ולכן אני צריך קירור טוב יותר אשר 3 מאוררים ( 2 מאחורה פולטים אוויר ו1 בדלת מכניס אוויר ) חשבתי על מספר אפשרויות: 1. מצאתי את זה בנועה מחשבים TTTHERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control 4 מאוררים של TT + שליטה ב 160 שקל שזה מאוד מאוד זול אבל החסרון בזה שאין לי מד טמפרטורה ואני לא מבין מה יעזור לי שליטה עם אני לא ידע מה הטמפרטורה למרות שזה עדיין טוב ( הרי איך אני ידע מתי לשלוט :\ ) 2. ודבר שני מצאתי את זה בפנדה Thermaltake Smart Case Fan II 80mm A1357 שז…

• 15 תגובות
    • 987 צפיות
  22. היה בתיכנון שלי לחבר לטאוור 112 שלי שני מאוורר טורנדו וככה זה נראה: http://photos.walla.co.il/liozsosko אין לי מושג לגבי המשקל של הטאוור כי משום מה אין נתונים של המשקל שלו... אבל כל טורנדו187... ביחד 374 מה עושים?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by T3,

אז ככה היה לי OC קבוע למעבד Core 2 Quad Q9550 ה OC היה למהירות של 3.4Ghz יש לי קירור Thermalright Ultra 120 Xtreme + מאוור S-FLEX 1600RPM וזה המעלות מצוינות !! לא עובר את ה 63 מעלות במאמץ אני כול כמה זמן סתם בודק מעלות ונכנס ל CPU-Z פתאום אני קולט שרשום לי 2.83 במקום 3.4 אני נכנס לביוס ושאני נכנס ל tweaks רשום לי באדום שהיה קריסה או משהו ( אחרי זה אני לוחץ ENTER וההודעה נעלמת ואני רואה רשום 3.4Ghz) אחרי זה אני עושה save&exit ואז המחשב מפעיל את עצמו ונכבה ועולה שוב אני נכנס לוינדוס ורואה שוב 2.83 ... שככתי לציין שה OC הזה היה יציב כבר מעל שנה. נ.ב ה OC נעשה ע"י החברה שקניתי ממנה ( TMS ) מצטער על החפירה אבל זה ממש חשוב לי תודה רבה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by BLASTER,

שלום, יש ברשותי מחשב : intel 2.8 perrsocet 1mb bonanaza 875 512 400mhz ddr 80gb 8mb sata ati redeon 9800 pro מארז של raidmax+2 FANS בדקתי בביוס את הטמפרטורה של המעבד ..היא עומדת על 55-65 ללא מאמץ ואני צריך המלצה על קירור כל שהו למארז או למעבד שיכול להוריד את הטמפרטורה תודה מראש..!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ybe,

אני מעונין לעשות אוברקלוקינג לכרטיס asus v8200 ti 200 , יש תוכנה מומלצת לענין ?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.