עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by waizman,

יש לי מלחם והוא לא מתאים לעבודות עדינות וגם סתם גרוע. רציתי לקנות אחד שיהיה מתאים לעבודות עדינות כמו שאמרתי ושלא יהיה זבל כמו הרגילים של ה 30w. חשוב שיהיה לו ראש דק או שיתחלף לאחד דק ושיהיה מדוייק. על מה אתם ממליצים? מה העיקרון של מלחמי גז? הם יותר טובים מהרגילים? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by avivlevy,

במחשב של אחותי המעבד על 55~ מעולת, הקטע שהיא לא מאמצת את המחשב , הוא רק לאינטרנט ולאיסי אבל יכל לגרום איזשהו נזק למעבד? (חוץ מאורך חיים)

• 10 תגובות
    • 546 צפיות
  3. שלום לכולם! זו הודעה ראשונה שלי בפורומים אחרי צפייה של שנים כצופה מן הצד..בעיקר בגלל שלא הייתי צריך להתייעץ לגבי משהו עקב מחשב מחורבן בן 7 שנים אם אני לא טועה שויתר עלי ואני עליו (: אבל עכשיו זה משתנה,בשעה טובה הזמנתי חלקים למחשב חדש-ואחת הטראומות שלי מהמחשב הקודם שלי (I5 750 HD4890 4GB RAM CM690 עם XP SP3 לא מתפקד בעליל למי שסקרן עד כמה המצב היה רע) היא עניין השקט: להפעיל אותו היה מקביל בערך להמראה של F-16 ואני מאוד מאוד מעוניין להימנע מהטעות הזו במחשב החדש,לכן שמתי דגש רציני על חלקים שקטים. יחד עם זאת,אני עדיין מעוניין לשמור על רמה סבירה של קירור,אני לא מחפש להקפיא משהו ואני אפילו לא מתכנן OC נכון לרגע זה (אבל לא פוסל לחלוטין אופציה בע…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by D-Bang,

התקנתי מעבד Pentium D 820, מה צריכה להיות הטמפ' הסבירה שלו עם גוף קירור סטוק? אצלי עם מארז פתוח, זה נע באזור ה50 מעלות, זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  5. יש לי מחשב חדש מעבד e6600 והוספתי קירור של גיגהבייט למעבד הוא עומד על טמפ ממוצעת 38 מעלות (שני המעבדים) אבל הלוח אם מגיע לטמפ של 51-52 מעלות מה צריך להוסיף כדי שיירגע? לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 תודה

• 4 תגובות
    • 410 צפיות
  6. Started by bordo,

במצב נורמלי 65C ומגיעה לעיתים קרובות ל 77 80 זה מסוכן ? מה אפשר לעשות בנידון אם כן? מהי הטמפרטורה הנורמלית? המאוור עובד והמחשב עובד במהירות יחסית סבירה ונדמה שהכל בסדר ,האם יש סיבה לדאגה? מה אפשר לעשות אם כן? מצורף לינק עם פרטי המחשב http://www.yatego.com/mcn-shop/p,44d0dac5c6ad0,44d0ba441d9304_4,yakumo-q7m-mobilium-vii-yw

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  7. היה לי מיקודם 230MHZ לזיכרון , בגלל OC למעבד מ 200 FSB ל 230. זה הפך תזיכרון ל 230 MHZ גם . עכשיו שהוספתי אותו זיכרון ואותו הכל זה ככה:(RAM Freq : 191.6 MHz) יש למישהו מושג מה לעשות ? שזה יהיה 230 שוב ? אולי לעשות איפוס לOC ואז שוב OC מחדש ? או לנסות להשים תסלוט של הזיכרון במק'ום אחר ? ד"א זה לא DUAL CHANNEL. http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=25343 תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by roma,

שלום לכולם! אתמול התחלתי באוברקלוק על המערכת שלי.. ניתן לראות במפרט הקירור על המעבד הוא של SPIRE דגם: fridge rock (הזמנתי בוקס אבל זה מה שקיבלתי) הגעתי ל BUS 203 אבל לא כל כך יציב כך שבינתיים אני ב 200. ב204 זה לא עושה פוסט.. מה כדאי לעשות? וד"א איך בודקים יציבות בPRIME 95? תודה מראש!

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום. אני רציתי לבדוק בעצם מה גורם לחום הכבד על כרטיס מסך.. ואני רואה שהצ'יפסט שממוקם לידו, ההיטסינק שלו פשוט רותח שאי אפשר להניח עליו את היד ! אני עם k8nf9 אבל זה עם קירור פסיבי בלבד ולא כמו התמונות הישנות שמראות שיש עליו קירור של ג'יגהבייט קטן כזה שלי לא נראה ככה אלא הוא נראה כמו בתמונה למטה.. שלי נראה ככה : תהיתי האם זה תקין שהוא ככה רותח ? כיצד אפשר להוריד את החום הרב עליו.. אשמח לטיפים של OC מקצועיים.. בנוסף עוד שאלה לגבי הג'יפה שלי, מתחתיה יושב כרטיס SBLIVE במרחק סלוט אחד (יש רק שני סולטיי PCI וזה הכי רחוק שאפשר ממנו) האם זה חוסם את האוויר והזרימה אליו ? ומה דעתכם על החלפת קירור הסטוק של הכרטיס מסך ? כדי ? אשמח לטיפים לשיפור זרימת האוויר.

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  10. תוכלו להמליץ לי על קירור למעבד E8400 שגם נראה טוב? כל המארז שלי מסודר פיקס, אורות, חוטים, הכל, ויש לי כרגע AC Freezer 7, הבעיה היא שהקירור הזה פ@#$נג מכוער, זה נראה כמו בלוק באופסייד :-X תקראו לי שטחי אבל השקעתי הרבה בלוק של המארז והדבר המפלצתי הזה פשוט הורס לי את כל הדיזיין אז - יש למישהו המלצות לקירור שקט, יעיל וחתיך? תקציב של 170 שקל בערך..

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  11. קניתי מאוורר למעבד ויש לו רצועת LED מסביב למאוורר. רציתי לדעת איך אפשר לנתק את הרצועה והאם זה לא יפגע במאוורר.

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  12. Started by shimon16,

שלום, אתמול קיבלתי את המחשב החשד ובדקתי היום טמפרטורות, רציתי לשאול אם הן סבירות או גבוהות מדי המפרט הוא: ?Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore? כפי הנראה הקירור שKSP ה*** שמו לי הוא: http://www.spirecoolers.com/main/product_cpu_detail.asp?ProdID=268# שווה משהו? לוח אם: ?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP? כרטיס מסך: point of view 6800 128mb עם 16 צינורות פתוחים ו6 ורטקסים הטמפ' הם: מעבד 53c לוח אם 38c סביבת כרטיס מסך 46C כרטיס מסך עצמו 63c נ.ב המארז של קומפיוקייס עם 2 מאווררים של 120 מ"מ

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום חברים יש לי חלק כזה אני חושב שזה חלק של קירור גז תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by EliranB,

אני רוצה לעשות א"ק למעבד אינטל 830 החדש שאני מתכנן לקנות אבל אני לא יודע איזה גוף קירור לקנות לו האובר קלוק המתוכנן הוא 3.4 אם אפשר ... הסכום הוא גג 400 ש"ח... תודה לעוזרים שמעתי על הXP 120 שהוא טוב אבל ששמעתי שאין להשיג לו תושבת ושמעתי גם על הBigTyphoon וה Zalman CNPS7700-Cu 120MM לא יודע מה לקחת אם לקחת אחד מהם בכלל

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  15. Started by iyehuda,

עם קירור רגיל שבא עם המאוורר המקורי תודה

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  16. היי, אני ארכוש מחשב, ככל הנראה עם המעבד שבכותרת. אני לא מתכנן לבצע המהרה נוספת. אני רוכש אותו כיוון שההבדל בינו לבין 6700 הוא 200 ש"ח, וזה לדעתי שווה את זה (מהירות שעון 3.4 מול 4, תקנו אותי אם אני טועה) בכל מקרה, חשוב לי שיהיה לו קירור מספק. אני לא מחפש משהו יוקרתי. פשוט שישמור על המעבד ויהיה יחסית שקט. האם הקירור - Scythe Big Shuriken 2 Rev.B, יהיה פתרון טוב? תודה מראש

17. Started by 9raviv9,

לוח ASUS P5K ASUS 8800GTX מארז מאוורר. שמתי משחה שיכבה ממש דקה ארטיק סילבר 5. הגוף קירור (המקורי) נראה לי יושב בסדר כי סידרתי אותו ווידאתי שוב. הטמפ' נמדדה לפי TAT ויש לי מידי פעם מסכים כחולים אולי בגלל הטמפ'. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by Zvuv,

היי! מישהו יודע אם אפשר לקנות בארץ את ה- Arctic Silver Ceramique ??

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  19. Started by natla,

אשמח לקבל חוות דעת מנסיון של אנשים על המאוורר הנ"ל. איך הוא בהשוואה לוולקנו 11 ול- CoolMaster Aero 7 ? תודה.

• 10 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by elad the master,

רציתי לדעת אם הלוח הזה http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=214 טוב לאוברקלוק ?

21. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני לא מבין יש לי רק לשנות את המתחים ואת הפרונט סייד באס לאן נעלם המכפלה?

• 5 תגובות
    • 497 צפיות
  22. Started by CASIOMAN,

אני יודע שרשום שזה מתאים ל 775 ו k8 אבל החיבור של ה k8 נראה זהה ל סוקט A (אגב זכיתי בקירור בהגרלה )

23. יש לי X1950XT ואני מעוניין להוסיף לו איזה מאוורר או משהו מבלי שאני יצתרך לפרק את הקירור המקורי. ככה הכרטיס שלי ניראה בידיוק (כדיי שתוכלו לדעת אם בכלל זה אפשרי לעשות את מה שאני שואל) http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/169image4.jpg זה פשוט מסוכן תראו מה הולך אצלי בכרטיס בגלל שאין מזגן בחדר והמארז חרא (אין לי כסף עכשיו להשקיע על מארז וכל זה!!) '>http://www.2send.us/"] זה למה אני שואל אם אפשר לשים עוד מאוורר על הכרטיס,שיהיה 2 עליו או משהו.

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by 1itay1,

אני מעוניין שמישהו "ירכיב" לי מערכת קירור (חלקים) כמו שאני מבין להזמין כדי מחו''ל (במקרה של קירור מים), אין לי בעיה עם זה. המערכת כרגע: e8400 3ghz 8800GT @ 720 1782 1026 ep45-ds3l 1ghzx2 ocz platinum xtc rev.2 עם מערכת קירור מים אז כרגע אני מעוניין רק בבלוק לCPU מארז: HAF932 המערכת תעבור OC רציני כאשר יהיה לה קירור רציני. בברכה, איתי.

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by skuki1,

אהלן! יש לי בעית חום במחשב אני מקבל מדי פעם ריסטרטים. המפרט שלי: Intel 2.8C Asus P4S800D OCZ 2*512 -חדש התקנתי אתמול מארז ג'נרי 400 ואט טמפרטורות במנוחה: לוח אם- 38 מעלות מעבד- 45 מעלות (שניהם לפי אוורסט) הצעות לפיתרון: א. לקחת לטכנאי ב. להחליף משחה טרמית ג. לשים 2 מאוורים 80 ממ (כרגע יש לי רק ספק ומאוורר על המעבד=קרור סטוק) תודה לכולם!

• 13 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.