אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
ENERMAX UC-8FAB 80x25 Ball Bearing fan clear fan מה עדיף? התפקיד שלו זה להכניס אוויר מקדימה (הפאנל הקדמי מפריע מאודדדד לכניסת אוויר, אז צריך מאורר שיתגבר על המגבלה ויכניס אוויר בכמות טובה) מבחינת רעש ומבחינת ביצועים!! תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות את המוד הראשון שלי ;D אני מתכוון לצבוע את המארז שלי באדום, אולי עם פס שחור. להוריד ולהדפיס את הסוס של פרארי ולהדפיס שבלונה עם חבר שלי שלהוריו יש חברה של שלטים... על אחת הדלתות "לחצוב" את הסוס ולכסות (?) עם פרספקט שקוף (או צבעוני - איפה קונים?). לשים לדים צבעוניים בפנים. תוצאה: משהו בסגנון של המארז של SEVEN ועכשיו שאלותיי: עם מה "לחצוב" את הסוס - ג'יגסו או מספרי פח? אולי עם ג'יגסו ולתקן עם מספרי פח? איפה קונים משוריות לג'יגסו - צריך אחת עדינה. איפה אני קונה לדים בסביבות לוד/רמלה/מודיעין/רעות-מכבים ואם אין אז בתל אביב? איזה לדים כדאי לשים בפנים? האם אולטרה הם סגולים ובאמת עושים אפקט של אולטרה? חשבתי בכיוון של כחול/סגול. האם כדאי לשים את הפרספקט? …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החייגן שלי שמר את הסיסמא אבל אני מנסה להתקין חייגן במחשב החדש. הבעיה שאני לא יודע את הססמא והחיבור הוא על שם אבא שלי ואני לא יודע את הת.ז. שלו. בכל מקרה - יש אפשרות להעתיק את החייגן למחשב החדש (עם הססמא)? למה אני שואל? אני רוצה לעדכן את ה-BIOS של הלוח של המחשב החדש כדי לעשות OC. הבעיה שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט עם המחשב הזה. יש אפשרות להעתיק את העדכון על דיסקט ולהתקין או שאני חייב חיבור לאינטרנט? תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי אהליין. יש לי מעבד ATHLON XP 1600 עם מאוורר SPIRE. המעבד עובד עם טמפרטורה של 50 C ואפילו לפעמים מגיעה ל 54-55... היום קיבלתי במקרה מאורר נוסף של מעבד ישן של AZAR...שאלתי היא האם אפשר לשלב את המאוורר החדש על מנת לקרר את סביבת המעבד בנוסף למאורר ה SPIRE??? איך איפה ולמה? תודה מראש, אמיר.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני צריך למראז שלי שני מאווררים 12 ס''מ שקטים וזולים סביבות 40-50 לאחד אחד לקדימה ואחד לצד עכשיו יש לי אחד אחורי שמוציא אוויר הקדמי רצוי שיכניס כמובן והזה בצד יהיה על הכ''מ ככה שאני לא יודע אם הוא צריך להכניס או להוציא את השאלה הזו אני משאיר למומחים פה אין חברה מועדפת אך יש רצון לחברה אמינה כמו scyth artic וכו'
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני רוצה לעלות את ה FSB ל139 כדי לעבור את ה 2.5 האם אני אצתרך לעלות תוולטג ואם כן האם זה יחממם יותר?הקירור זה שבא אם המעבד יספיק? האם היציבות תיתקים כש ה BUS עולה בכרטיסי ה AGP\PCI בקצת? תודה מראש. פרטי מחשב במפרט המחשב
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט : AMD Athlon XP Barton 2600 Mobile ABIT NF7-SL GEIL 512 PC3200 400MHZ Thermalight SP97 + Vantec ThermoFlow 80MM Smart HEC 475W תודה למגיבים.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כמה נחמד למצוא את הפורום המתאים לשאלה הספציפית. אז קודם כל שלום, אני אריק, בעלים גאה של מחשב חדש כמעט מורכב עד הסוף: Intel® Core™ i7-4960X Processor Extreme Edition (15M Cache, up to 4.00 GHz) Asus X79-DELUXE AMD Radeon R9 290X Intel® SSD 530 Series 240GB Crucial 16GB Kit (8GBx2) זה מה שיש בנתיים, אני צריך להוסיף לזה מארז, ספק כח תואם ו..מערכת קירור. אני מאמין שהמערכת תפיק בשימוש שיא כ500-550 ואט. אשמח לעצות, טענות, ומענות לגבי 3 הרכיבים, מערכת הקירור כנראה שתצתרך להיות נוזלית אז עצות לגבי "עשה זאת בעצמך" יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. כאשר קיבלתי את המחשב שלי ממישהו קרוב הייה על המעבד משחה טרמית בצבע לבן, והמעבד הייה מקסימום 37 מעלות. כיום יש לי משחה מוליכה שאני שמתי ב 15 שקל והמעבד 67 מעלות מקסימום!, כדאי לי לקנות את ה?Arctic Silver 5? וזה יוריד במעלות?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם טמפ של 48-51 מעלות היא סבירה למעבד i5 760 ? אל תשכחו שמדובר בקיץ החם הזה... המעבד באוברקלוק קטן מ-2.8 ל 3.1 והזכרונות מ1333 ל- 1470 במאמץ מגיע ל62-65 , ויש לומר שהמחשב לא נמצא כמעט במאמץ... אני רק גולש וקצת מוזיקה ,ופה ושם סרטים. ועוד משהו... מאיזה חנות אני יכול להזמין קירור לסטיקים של קינגסטון שיש לי?? הם לא זכרונות שמיועדים לאוברקלוק,ואני קצת מפחד עליהם... בינתיים המחשב עובד טוב ואפילו לא העליתי מתח למעבד ולזכרונות... מה שמגביל באוברקלוק לזיכרון זה בעצם הטמפ'? אם הטמפ' טובה והזיכרון יציב אז הכל בסדר? מה כדאי לקנות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האלן אני רוצה לעשות oc עם ClockGen ממעבד d 2.66 ל 2.8 האם זה אפשרי והאם כרוך בזה סיכון כלשהוא.מאחר ומדובר בoc שהוא אפסי לחלוטין לכן לא אמורה להיות בעיה חשבתי לנסות לעשות האם אפשרי?
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תכננתי להזמין מאמאזון את ה-Mugen 5 Rev. B של Scythe, אבל בגלל שהם הפסיקו לשלוח לארץ עד שהמצב ירגע קצת נתקעתי. חיפשתי בארץ ואני רואה שאין אף חנות שמוכרת קירורים של Scythe, לא מאווררים למארז ולא גופי קירור. זכור לי שבעבר ה-Mugen 2 נמכר ב-TMS. מעבר לזה, סקייט חברה סופר איכותית שלא נופלת מנוקטואה באיכות אבל עולה חצי מחיר- המוגן עולה 50$ באמאזון ומציג אותם ביצועים של ה-NH-D15 שעולה 100$ (או 117$ עם מיסים). ה-D15 שקט בדציבל וקריר במעלה, אבל זה ברמת הטעות הסטטיסטית. יש סיבה לדבר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
או קי עם אתם זוכרים היתה לי בעיה בחיבור ה LCD שלי. היום סוף סוף מצאתי תרשים שלו ושל הפינים שלו http://www.sicovend.ch/Datenblaetter/passive/lcd/itm_1602d.pdf והבנתי שחיברתי את הפינים שאמורים לקבל מידע מהמחשב ל 5V ועכשיו אני לא יודע עם זה שרף אותו או לא. מה אתם חושבים?
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המפרט הנ"ל עם FSB של 450 ומחלקי זיכרונות 1:1 בביוס אני מתלבט איך לכוון את הזיכרונות PI1000 DDR2 . כרגע הם מכוונים כך: CL5 tRCD-5 tRP-5 tRAS-15 CR-2T וTRC-45 מתח זיכרונות 1.9 יציב לבנתיים ואנסה להוריד כמה שניתן מחר בבוקר. השאלה אם אפשר להדק את התזמונים ואם כן לכמה ואם לא האם להשאיר אותם כך(יש לציין שרכשתי 2 SFLEX 1600 וברגע שאני ירכיב אותם(כנראה שיצטרך להוציא את הגוף קירור לצערי מפאת חסך בגישה להתקנה נורמלית של מאוורר אחורי) אז על הדרך אחליף משחה טרמית. בכל מקרה מתוכנן המשך OC לכיוון 460 אם ייתן יותר במתח נורמלי מה טוב. ;D בכל מקרה אודה לתשובה מהירה.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה אותו הגוף קירור של הוולקנו6CU רק שהוא נוסר ורוחבו הוקטן ב1.5ס"מ , הורכבו עליו שניי מאווררי 50מ"מ במהירות של 6200סל"ד. מצליכים להחזיק מעבד פלומינו במהירות ברירת מחדל ומתח ברירת מחדל ב37מעלות. פתרון הקירור הזה "שקט" כלומר שניי המאווררים שרקניים אך שסוגרים את המארז בכלל לא שומעים אותו. הינה התמונה שלו: מה דעתכם?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, באתר יש מדריך להכנת צג LCD http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=lcdguide אני מעוניין לבנות דבר כזה אבל הבעיה שיציאת המדפסת כבר תפוסה ורציתי להשתמש ביציאת הCOM זה אפשרי? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קירור מים המלצות בבקשה! עד כמה יעיל קירור מים בארץ? האים הגבול התחתון בקירור מים הוא טמ"פ החדר - בשל בעיות עיבוי במידה ומשתמשים במים קרים? הייתי רוצה לקבל המלצות לגבי: בלוק לפנטיום 4 478. משאבת מים. גודל צנרת רצוי. גודל רזוואר רצוי. גודל רדיאטור רצוי. כבר ביקרתי באתר של EMP. מחפש אתרים לגבי השוואות בקירור מים וגם הייתי רוצה לדעת מה זמין בארץ. בתודה מראש נמרוד
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא בתהליך עדכון קטן של המערכת קירור מים שלי (החלפת מיכל/צנרת וכו), ו"על הדרך" הזמנתי גם את ההקירור הנ"ל של TR. הנה כמה תמונות. אריזה הקירור עצמו אביזרים הסרה של הקירור מה8800GT של BFG. זום על הליבה והזיכרון, לזכות BFG יהמר שהם לא חסכו במשחה הטרמית, שהגיעה לכל מקום בליבה. התקנה של קירור הזיכרון, שלמרות הפאד הטרמי ה"דק", נדבקו כמו שצריך. התקנה של הקירור עצמו היא די פשוט, הברגה של 4 מוטת אל הבסיס של הקירור, משם לכרטיס מסך, ונעילה עם ברגים בחלקו האחורי. קצת על העובי של הקירור ;D זהו בגדול, לצערי אני תקוע בלי מיכל, ולכן עצרתי את פרויקט עד שהוא יגיע בהמשך, תמונות נוספות, טמפ' וכו אני אעדכן בהמשך.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד נחמד מאוד לOC 58 מעלות מאמץ מלא,מוגן 2. אני ינסה למשוך עוד קצת =)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא עשיתי OC למרות שזו הייתה הכוונה שלי בקניית הכרטיס פשוט כי אין לי מספיק קירור ועוד מעט אני אקנה קירור לכרטיס ואתחיל להתעלל בו פשוט אני לא רוצה לאבד את האחריות כי אין לי כסף לכרטיס חדש היה לי לוח של אביט והוא הראה 62 מעלות ועכשיו יש לי לוח של גיגהבייט והוא מראה 64 מעלות (כל זה כמובן במנוחה ללא OC וולא הרצה של משחקים ) כמובן שהמאוור של הכרטיס עובד ...... תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע אלי היום הS1 ועוד שני מאווררי 120 מ"מ. מכיוון שאין לי ניסיון בכלל בהחלפת קירור אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור למדריך מומלץ בנושא. קחו בחשבון שאין לי עוד מחשב או כרטיס חלופי, ולכן אני לא אוכל לשאול שאלות בפורום עד שהקירור לא יהיה מורכב במלואו, אז עדיף שהמדריך יהיה פרטני כמה שאפשר. מדובר בכרטיס 8800GT אם זה משנה. תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי פריזר 7 פרו האם כדאי להחליף אותו בקירור של טרמלטק BIG TYPHOON VX או הקירור החדש של טרמלטק V1 הטמפרטורות שיש לי היום בפריזר לא משהו 46 +- במנוחה , מאמץ של 100% מתקרב ל 60 האם יתן שיפור משמעותי? איזה מהם עדיף? המעבד שיש לי זה E6300 (1.86GHZ אני מחפש קירור שלא מצריך את פירוק הלוח תודה
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש לא מזמן. עקב כך שבמחשב הקודם היו לי תמיד בעיות חימום החלטתי להשקיע יותר בקירור התקנתי גוף קירור ו-3 מאווררים נוספים במארז. אבל עכשיו הבעיה שלי היא שהמחשב שלי פשוט הפך לשואב אבק! הפתחים של המאווררים במארז פשוט מפוצצים באבק, המארז מבפנים מלא בגושים של אבק. ניסיתי לנקות את המארז בעזרת בקבוקי לחץ האוויר האלו אבל אחרי שבוע המצב חזר לקדמותו. יש מה לעשות בעניין? עצות? אני מניח שאני לא היחיד בעולם שזה קרה לו (אפילו שלא מצאתי פיתרון בחיפוש) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-