אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
או קי עם אתם זוכרים היתה לי בעיה בחיבור ה LCD שלי. היום סוף סוף מצאתי תרשים שלו ושל הפינים שלו http://www.sicovend.ch/Datenblaetter/passive/lcd/itm_1602d.pdf והבנתי שחיברתי את הפינים שאמורים לקבל מידע מהמחשב ל 5V ועכשיו אני לא יודע עם זה שרף אותו או לא. מה אתם חושבים?
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המפרט הנ"ל עם FSB של 450 ומחלקי זיכרונות 1:1 בביוס אני מתלבט איך לכוון את הזיכרונות PI1000 DDR2 . כרגע הם מכוונים כך: CL5 tRCD-5 tRP-5 tRAS-15 CR-2T וTRC-45 מתח זיכרונות 1.9 יציב לבנתיים ואנסה להוריד כמה שניתן מחר בבוקר. השאלה אם אפשר להדק את התזמונים ואם כן לכמה ואם לא האם להשאיר אותם כך(יש לציין שרכשתי 2 SFLEX 1600 וברגע שאני ירכיב אותם(כנראה שיצטרך להוציא את הגוף קירור לצערי מפאת חסך בגישה להתקנה נורמלית של מאוורר אחורי) אז על הדרך אחליף משחה טרמית. בכל מקרה מתוכנן המשך OC לכיוון 460 אם ייתן יותר במתח נורמלי מה טוב. ;D בכל מקרה אודה לתשובה מהירה.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי Omega drivers ,עכשיו כשאני נכנס לאפשרויות זה מראה לי משהו כזה: http://img160.imageshack.us/img160/8282/untitled3fh1.jpg עכשיו..מה ההמלצה שלכם לאוברקלוקינג..(יש לכרטיס מסך מאוורר של עצמו). אני יודע שזה כרטיס מסך חלש יחסית,אבל אל תסתלבטו..פשוט רק תגידו מה ההמלצה שלכם..לאיזה מספרים לשנות?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Cpu: Intel E4300 C2D 1.8@2.88Ghz (FSB360X8) CpuCooler:AC Freezer 7 Pro M.B:Gigabyte 965p-s3 (FSB200@360) Memory:SuperTalent 2048 DDRII 667Mhz CL5 (667Mhz@720MhzCL5) VideoCard: BFG 8800GTS 320MB OC Edition Core 540@602, Mem 792@830 case: Compucase 6A19+Enermax 400W Liberty HD:160GB WD SataII 8MB DVDRW:NEC 3550+- 3DMark06: 9461 SM2 Score:4230,SM3 Score:4176,CPU Score:2420) SuperPI: 20 Sec Temps: coreTEMP:Idle:~35 Load:(2XOrthos):~55 Graphic CARD: IDLE ~60, HEAVY Load ~75 אז ככה. : בהתחלה נורא התאכזבתי מהמערכת- נתקלתי בחומה כשניסיתי לעבור 300FSB . התכנון היה להגיע ל333X9 מה שנותן לי 3GHZ . לא משנה כמה שיחקתי עם מתחים וכמה הגדרות שיניתי בביוס (כולל עדכון …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הטמפרטורה במעבד שלי מתחילה ב59 ככה שאני מדליק ת'מחשב ועולה עד ל70 ומשהו לאט דרך הביוס בדקתי הטמפ של המערכת 28 מעלות... זה טבעי? או מה אפשר לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,יש לי מארז פשוט שקניתי בKSP הקטע שאין בו בפנל הקדמי כניסה של מאוורר יעני אין חורים או משהו אין איך להתקין אותו אני יודע איך לחבר מאווררים אבל לא יודע איך לאלתר או משהו ולהכניס אותו איפשהו..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
965 7I עם קירור מים מאסיבי יכול להגיע ל- 4.8 כמובן עם לוח איכותי האם משהו מצא איזשהו בדיקה שזה אפשרי
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי.. יש לי game-boy color שהוא די ישן ולא עובד משום מה.. עכשיו חשבתי לקחת את המסך שלו ולחבר למחשב כמו מסך LCD (לא מסך של המחשב כמובן מסך קטן מתחת לסי די רום שמראה פרטים כמו במדריך של הכנת צג LCD למחשב..) עכשיו זה נשמע ממש לא הגיוני, ואני לא בטוח אם ניתן לעשות כזה דבר ואם זה יכול לפעול.. אבל בכל זאת רציתי לשאול אותכם אם אפשר לעשות את זה ואם כן אז החיבורית צרכים להיות ממש שונים (בגלל הצבעים) אז אם אפשר(ואני בספק שכך)תוכלו לתת לי סכמת חיבורים או משהו בסגנון הזה.. תודה מראש, רן! 8)
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף.............השאיפה שלי הייתה להגיע ל51 שניות בסופר פיי,לא לשכוח שלפני האוברקלוק קיבלתי 1 ו12 שניות! הישג של ממש...........עכשיו אני יעלה עוד קצת ,השאיפה שלי עכשיו להגיע לפחות ל49 (מה שנראה לי שאני לא יצליח :-\ אבל לימדו אותי תמיד לשאוף גבוהה..... ) האובר קלוק התבצע ללא העלאת מתח למעבד עם טמפטורה קבועה של 27-30 מעלות במנוחה ו39-41 מעלות במאמץ (snm) ,העלאת מתח לזכרונות מ2.5 ל2.9 FSB של 150 ,באס של 590 ,מכפלה של 20 למעבד. מגיע לי מזל"ט ;D
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ! תודה לכולם על התגובות החמות וההתעניינות הרבה, לאחר בקשות רבות אני מפרסם קצת בדיקות יציבות עם המערכת. על 600 לא ניתן להיכנס לwindows אבל זוהי רק פונקציה של חום, כלומר, אם הייתי נותן למעבד טמפ' נמוכה יותר (אפילו בקצת) זה היה יציב, התמונות שאני מפרסם הם על 558/124 (86%oc) אבל אני משוכנע שבטמפ' הנוכחית של המעבד ניתן לייצב אותו איפה שהוא קרוב יותר ל600... להנאתכם :
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני בודק אם הכרטיס באמת מגיע עם OC ? אם איזה תוכנה כי אני לא מבין כלום ב NVIDIA ובכל תוכנה אחרת זה מראה לי שבתאכלס אין לו OC הוא על 1800 MEMORY אבל בכל מקרה אני רוצה לוודא
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב המאוורר לא עובד אני מנתק את הכבל מהספק מחזיר הוא עובד לאט ואחרי כמה זמן מתייצב עכשיו זה מחשב חדש ואין שום סיבה של אבק וכמובן שאני מקבל הודעת cpu fan error מפרט: לוח אם P5QC מעבד Q9550 מאוורר שבא עם המעבד של אינטל
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, קיים אצלי גוף קירור MUGEN (גרסא ראשונה) על מעבד Q9550 + לוח אם GA-EP45UD3LR. בתצורה הנוכחית, הגוף חוסם לי סלוט אחד מתוך 4 של זכרונות, בגלל הרוחב. אבקש המלצה לגוף קירור בעל פרופיל צר יותר, המיועד לOC בינוני (פחות או יותר באותה הרמה). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד איזה באס הוא מגיע? יש מצב הוא מגיע ל500 בלי לשנות מתחים? איך עושים מחלקים לזיכרונות איזה אפשרויות חילוק יש 5:4 6:5? או שיש עוד אפשרויות או שבכלל גם אפשר 6:4 3:5? איך אני יודע איזה אפשרות חילוק אני יכול?
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קצת פרטים על המפרט: אני הולך לקנות מערכת ב8.5K שתכלול ספק CORSAIR 520W HX SERIES מארז NZXT HUSH ןGTS 640MB 8800 שאלות: 1) האם הקירור של LEADTEK יעמוד בOC רציני או שכדי לקנות קירור לא סטוק?קירור מים? 2) שמתי לב שאחד ההבדלים בין הGTS לGTX הן מהירות הזכרונות והליבה...האם בOC אפשר להגיע למהירויות של הGTX? אם אני יצליח לעשות זאת כמה אני אתקרב לביצועים של הGTX? 3) האם כדי להוסיף עוד מאורר למארז? תודה רבה לכולם ! רז
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה אותו הגוף קירור של הוולקנו6CU רק שהוא נוסר ורוחבו הוקטן ב1.5ס"מ , הורכבו עליו שניי מאווררי 50מ"מ במהירות של 6200סל"ד. מצליכים להחזיק מעבד פלומינו במהירות ברירת מחדל ומתח ברירת מחדל ב37מעלות. פתרון הקירור הזה "שקט" כלומר שניי המאווררים שרקניים אך שסוגרים את המארז בכלל לא שומעים אותו. הינה התמונה שלו: מה דעתכם?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי שהסיילנסר VGA3 מסוגל לפגוע בכרטיס, אחד ממשתמשי הפורום אמר לי שהכרטיס שלו (9550) מת בגלל הסיילנסר והXT שלי מת הבוקר, ואני לא יודע אם לחשוד בסיילנסר או לא מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים , המאוורר המקורי שבא עם המעבד מרעיש בלי סוף בצורה מזעזעת ואני לא יכול יותר לעבוד עם המחשב כשהוא דלוק. ניקיתי , פירקתי , הרכבתי אבל הרעש רק משתנה , לא מפסיק. אני רוצה לקנות גוף קירור חדש שיתאים למעבד . התקציב הוא עד 200 שקל . זה המעבד שלי INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX תודה רבה !
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אותו פאן באס כבר מספר חודשים טובים אצלי בקדמת המארז... היום הוספתי לד צהוב חזק לבקרת פעולה כללית, והוספתי לכל הלדים מסגרת קליפ שחורה - שימו לב בתמונות הבאות. אשמח לתגובות, אבנר.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי רק לדעת איך הלוח אם הזה בהשוואה ל Lanparty מבחינת יכלת האוברקלוק, יציבות, המתח שהוא נותן וכו... משום שהוא זול ממנו בדי הרבה, אבל גם נראה הרבה פחות צעצועי, אז איך הביצועים שלו בהשוואה ללאנפארטי? תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עירבוב של דבק מגע ומשחת שיניים שידועה כמוליך חום טוב. מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך להחליף מאוררים לקורסיר I100 ,רעיון איזה ? קרור מעבד מתחברים לחשמל ועם מנגנון כיוון עוצמה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! המאוורר של הכרטיס מסך שלי עושה רעש חזק מאוד. ועכשיו הוא גם ניראה לי היתקלקל אז בכלל הרעש שהוא עושה בלתי ניסבל. אז חשבתי לנתק את המאוורר ולהשים מתחת לכרטיס מסך מאוורר רגיל של 120 ממ. יש למישהו רעיון יצירתי איך אני אתפוס את המאוורר מתחת הכרטיס מסך? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים! אני מעוניין לקנות TT Volcano9 ויש לי כמה שאלות כמה הוא שוקל? הקליפ שלו נתפס עם שן אחת או עם 3? יש 3 דרכים לחבר את המאוורר אחת מהן ידנית שבוררת בין 1300 ל 4800 - אלה 2 הבריירות היחידות? מה דעתכם עליו בתור היטסינק שקט? (אני לא מחפש קירור לOC , אלא פשוט שקט! , וזול...)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם עד היום היה לי פריזר 7 פרו , 48 מנוחה 60 מאמץ רציתי לשפר את זה וקניתי את הנינג'ה , ומה שמוזר הטמפרטורות על הפנים 48 מנוחה , מאמץ מגיע גם ל 70 מרחתי משחה של זלמן , לפני ששמתי את הקירור , אפילו החלפתי את המאוורר שמגיע איתו למאוורר SCYTHE SFLEX 1600RPM 63 CFM ועדיין טמפרטורות רעות מאוד הרבה פחות טוב מהפריזר 50 מנוחה +- מאמץ מגיע ל 70 גם מה המלצתכם? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-