אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
לאחר שעה וחצי שהמחשב דולק..לא ככ במאמץ וזה אחרי ניקוי שימון ומשחה טרמית והחלפת מאוררים לכ.מסך
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להבין האם קרור מים מסוכן ? שמעתי הרבה סיפורי נזק ? איזה קירור מים הכי טוב כיום לתושבת 939 דגם 5200 X2 ? איך תראה הטמפרטורה של המעבד לאחר לקירור החדש ? בעניין של כסף פתוח להצעות שאלה כדאיות מול תועלת
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איוורור למעבד + מאוורר 120MM עד 150 ש"ח לשניהם ביחד. כאשר הדרישה היא שקט מוחלט (עד כמה שהדבר אפשרי), יש חיה כזו? אני צריך את הנ"ל אבל המטרה היא שזה יהיה שקט במקסימום האפשרי אפילו על חשבון הביצועים! המחשב הוא ללא OC! יש מפרט מחשב. נ.ב. האם קירור פסיבי בתנאים הנ"ל הוא אופצייה? תודה רבה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז שלום חברה. ניסיתי לחפש בפורום ולא הצלחתי למצוא את התושבה... א. אני מעלה ומעלה את ה-FSB, מתי אני יודע שזה הזמן להעלות את המתח במעבד? (במידה וה-OC הוא רק למעבד). היו לי כמה מקרים של מסך כחול, כן, כשהעלתי את ה-P4 630 ל-4.3 GHZ על סטוק VOLTAGE... ב. מה זה NORTHBRIDGE VOLTAGE בכלל? למה ומתי צריך להעלות אותו? לוח : Asus Maximus Formula X38, לוח אם כל כך רע, תראו מה קורה אצלו בביוס וכמה VOLTAGE יש :
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע אלי היום הS1 ועוד שני מאווררי 120 מ"מ. מכיוון שאין לי ניסיון בכלל בהחלפת קירור אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור למדריך מומלץ בנושא. קחו בחשבון שאין לי עוד מחשב או כרטיס חלופי, ולכן אני לא אוכל לשאול שאלות בפורום עד שהקירור לא יהיה מורכב במלואו, אז עדיף שהמדריך יהיה פרטני כמה שאפשר. מדובר בכרטיס 8800GT אם זה משנה. תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי פריזר 7 פרו האם כדאי להחליף אותו בקירור של טרמלטק BIG TYPHOON VX או הקירור החדש של טרמלטק V1 הטמפרטורות שיש לי היום בפריזר לא משהו 46 +- במנוחה , מאמץ של 100% מתקרב ל 60 האם יתן שיפור משמעותי? איזה מהם עדיף? המעבד שיש לי זה E6300 (1.86GHZ אני מחפש קירור שלא מצריך את פירוק הלוח תודה
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתכנן לעשות OC לE5200 שלי בעוד מספר שבועות, לוח האם הוא MSI G31M3-F http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=G31M3-F&class=mb עם ALPINE 7 PRO פשוט, משום שלוח האם שלי כאמור לא מאפשר העלאת מתחים כמעט בכלל, אני לא מצפה לעבור את ה3.7. השאלה שלי היא האם מישהי התנסה עם הלוח אם הספציפי או דומים לו? עד כמה הוא יעיל ולמה אפשר לצפות? :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עירבוב של דבק מגע ומשחת שיניים שידועה כמוליך חום טוב. מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.isramods.net/isramods/index.php?subaction=showfull&id=1068829776&archive=&cnshow=news&start_from=&ucat=&
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכם, בשעה טובה קניתי מחשב חדש (מצ"ב מפרט מלא)... ורציתי לשאול כמה שאלות ..... א. מה הטמפרטורת עבודה ה"מומלץ" עבור מפרט כזה (Pentium D 930). ב. עם לוח האם באה תוכנת ניתור, והיא טוענת שהמאוורר לCPU רץ לאט מידי (544RPM), החום שנמדד ממנו הוא 45 מעלות... תקין ? ג. יש איזו תוכנה טובה לניתור *כל* המהירויות / פליטות החום כדי שאוכל לדעת מי/מה/מו ? ד. (נ.ב.) הכונן הקשיח מראה 50 מעלות צלסיוס, האם תקין ? נ.ב. 2 - למארז (למי שלא מכיר) יש שלושה מאוררים, אחד קדמי - יניקה, אחד אחורי פליטה, שניהם 120 ממ, ועוד אחד בדופן של 80 ממ (אני חושב שיניקה ) בתודה מראש, אלירן.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא רוצה שהמחשב יתחמם ויתחיל לעשות בעיות וישרפו חלקים וכו' וכו'... מזגן יעזור? מערכת קירור? ספק כח? תודה לעונים , VL.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות קונטרולר ורציתי לדעת איך זה עובד. האם הקונטרולר מקבל חשמל מהספק ומתחבר ללוח אם. או שהקונטרולר מקבל חשמל מהספק וכל מאוורר מתחבר ללוח אם???
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות את המוד הראשון שלי ;D אני מתכוון לצבוע את המארז שלי באדום, אולי עם פס שחור. להוריד ולהדפיס את הסוס של פרארי ולהדפיס שבלונה עם חבר שלי שלהוריו יש חברה של שלטים... על אחת הדלתות "לחצוב" את הסוס ולכסות (?) עם פרספקט שקוף (או צבעוני - איפה קונים?). לשים לדים צבעוניים בפנים. תוצאה: משהו בסגנון של המארז של SEVEN ועכשיו שאלותיי: עם מה "לחצוב" את הסוס - ג'יגסו או מספרי פח? אולי עם ג'יגסו ולתקן עם מספרי פח? איפה קונים משוריות לג'יגסו - צריך אחת עדינה. איפה אני קונה לדים בסביבות לוד/רמלה/מודיעין/רעות-מכבים ואם אין אז בתל אביב? איזה לדים כדאי לשים בפנים? האם אולטרה הם סגולים ובאמת עושים אפקט של אולטרה? חשבתי בכיוון של כחול/סגול. האם כדאי לשים את הפרספקט? …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי שהסיילנסר VGA3 מסוגל לפגוע בכרטיס, אחד ממשתמשי הפורום אמר לי שהכרטיס שלו (9550) מת בגלל הסיילנסר והXT שלי מת הבוקר, ואני לא יודע אם לחשוד בסיילנסר או לא מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, קיים אצלי גוף קירור MUGEN (גרסא ראשונה) על מעבד Q9550 + לוח אם GA-EP45UD3LR. בתצורה הנוכחית, הגוף חוסם לי סלוט אחד מתוך 4 של זכרונות, בגלל הרוחב. אבקש המלצה לגוף קירור בעל פרופיל צר יותר, המיועד לOC בינוני (פחות או יותר באותה הרמה). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה את הקירור הנ"ל ביחד עם צמד מאווררים מהדגם הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1063 ביחד עם הקירור עצמו ומשלוח יוצא לי 207 ש"ח, שזה המקסימום שאני יכול להוציא. יש משהו שיתן תמורה טובה יותר לכסף? האם רכישה של מודל הטורבו עדיפה? כמו כן, רציתי לדעת אם הקירור מגיע עם משחה טרמית וגם עד כמה תהיה ההתקנה שלו מסובכת לאדם שמעולם לא החליף קירור לפני כן.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני משדרג את המפרט שלי, ובאותה הזדמנות אני רוצה לשפץ את המארז Thermaltake Xaser V שיש לי, המארז מגיע עם שני מאוררי 80 ושלושה מאוררי 90 שחלק מהם נותק כי הוא הרעיש יותר מדי ושנים מהם נשלטים על ידי בקר שליטה מובנה במארז. ויש לו 2 USB קדמי ושקע קול שהתחיל לעשות קצת בעיות. 1. האם הקירור הקיים נחשב לטוב עם זרימה טובה? מספיק רק להחליף את כל המאוררים ולהשאר עם הקירור הדיפולטי או שיש הצעות אחרות? 2. איזה מאוררים 80 ו 90 אתם ממליצים שיהיו שקטים ברמת האפשר? 3. ניתן למצוא יציאות קדמיות חדשות? אולי אפילו עם USB3 וקול יותר איכותיים? היום זה נראה כך 4. להעיף את המיכל של הדיסקטים? זה יעזור לזרימה? 5. יש מישהו שחושב שהמארז הזה לא שווה את ההשקעה ושכדאי לי חדש? תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי.. יש לי game-boy color שהוא די ישן ולא עובד משום מה.. עכשיו חשבתי לקחת את המסך שלו ולחבר למחשב כמו מסך LCD (לא מסך של המחשב כמובן מסך קטן מתחת לסי די רום שמראה פרטים כמו במדריך של הכנת צג LCD למחשב..) עכשיו זה נשמע ממש לא הגיוני, ואני לא בטוח אם ניתן לעשות כזה דבר ואם זה יכול לפעול.. אבל בכל זאת רציתי לשאול אותכם אם אפשר לעשות את זה ואם כן אז החיבורית צרכים להיות ממש שונים (בגלל הצבעים) אז אם אפשר(ואני בספק שכך)תוכלו לתת לי סכמת חיבורים או משהו בסגנון הזה.. תודה מראש, רן! 8)
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או קי עם אתם זוכרים היתה לי בעיה בחיבור ה LCD שלי. היום סוף סוף מצאתי תרשים שלו ושל הפינים שלו http://www.sicovend.ch/Datenblaetter/passive/lcd/itm_1602d.pdf והבנתי שחיברתי את הפינים שאמורים לקבל מידע מהמחשב ל 5V ועכשיו אני לא יודע עם זה שרף אותו או לא. מה אתם חושבים?
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה ישאיזה שהוא חומר שקל להשיג והוא מפזר חום טוב ואני יוכל לחבר אותו לחלקים במחשב? אם כן איפה אני יכול להשיג אותו?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על הקירור המושלם: מכניסים את כל המחשב לתוך תא הקפאה, מכוונים על מינוס מעלה אחת ולא צריך שום קירור נוסף. מה דעתכם?
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עשיתי היום OC (לוח אם: Asus P4B266-C עם מעבד P4 willamatte 1.7) למהירות של 2.04 והטמפ' עלתה ב2 מעלות. ל43 (בביוס) ו38 (בSandra). עשיתי את הOC בצורה הבאה: את הג'מפרים שיניתי שהמכפלה תהיה על 17 (למה לא משתנה ליותר??) וFSB של 120Mhz. נראה שהכל פועל טוב אבל... בSandra כתוב לי וגם מה הבעיה? אנא עיזרו, תודה מראש! On Fire.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קירור מים המלצות בבקשה! עד כמה יעיל קירור מים בארץ? האים הגבול התחתון בקירור מים הוא טמ"פ החדר - בשל בעיות עיבוי במידה ומשתמשים במים קרים? הייתי רוצה לקבל המלצות לגבי: בלוק לפנטיום 4 478. משאבת מים. גודל צנרת רצוי. גודל רזוואר רצוי. גודל רדיאטור רצוי. כבר ביקרתי באתר של EMP. מחפש אתרים לגבי השוואות בקירור מים וגם הייתי רוצה לדעת מה זמין בארץ. בתודה מראש נמרוד
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב נייד של לנובו עם מעבד i5-7200u שהנתונים שלו אמורים להיות 2.5Ghz-3.1Ghz . בפועל המעבד מראה על 2.5Ghz-2.7Ghz . נכנסתי לBIOS וגיליתי שלנובו ביטלו את הPERFORMANCE TAB . נכנסתי לSERVICES וגיליתי שINTEL TURBO BOOST לא נמצא בכלל ברשימה. מישהו יודע מה הסיפור ואיך ניתן לסדר את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-