אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היום היה לי זמן פנוי אז החלטתי לדפוק קצת למעבד שלי ת'צורה ... העליתי ת'באס ל253 עם מכפלה של 15 שזה יוצא 3.8GHZ והעליתי ת'מתח מ1.36V ל1.45V והווינדוס עלה חלק ! המחשב היה די יציב.. הרצתי פאי וזה מה שקיבלתי: הנה הטמפ': זה עוד לא סופי בכלל אני חושב שאני יכול לעלות עוד, להגיע ל4 ג'יגה אבל אני אנסה זאת מאוחר יותר... לא הרצתי עדיין שום בנצ'ים אני יריץ גם כן מאוחר יותר כשיהיה לי זמן! הכרטיס שלי אוברקלוקר די בסדר אבל הקירור הסטוק שלו פשוט מעצבן, אני חייב להחליף בקרוב! הנה תמונה של הקירור אוויר שלי שאיתו הגעתי לכל זה:
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
ראשית, אציין שביצעתי חיפוש בפורומים, אך לא מצאתי פוסטים עדכניים (רוב המהומה היא מסביבות 2004, שנת כניסת (ויציאת ) הפרסקוט ורכישת המחשב), וחשבתי שאולי מישהו יוכל לחדש ולעזור לי. ברשותי מחשב עם מעבד P4 Prescott 3Ghz, לוח אם Neo-II של MSI, ו 1GBזכרון וכרטיס מסך Geforce5200 (אני לא משחק במשחקים, אז אין לי צורך בכרטיס חזק) במארז מצ'וקמק (ה default שנותנים בחנויות גדולות, כן כן, עכשיו אני יודע שזאת טעות לא להשקיע במארז ואוורור). מבחינת טמפרטורה, המצב לא רע בהתחשב בכך שמדובר בפרסקוט: נתונים נומינליים הם בסביבות ה 50מעלות עבור טמפרטורת CPU, ובין 30 ל 40 מעלות עבור טמפרטורת הלוח (אני לא זוכר בדיוק, כרגע ב Sandra זה מראה על 40 מעלות, אבל זכור לי שבד"כ כשאני מסתכל בביוס אז זה פ…
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום עשיתי בדיקת מאמץ (TURTURE) ואחרי דקה הוא נתן לי את השגיאה הבאה.. מה פשרה ומה אני יכול לעשות? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 1.8 GHZ ולוח אם יחסית ישן. קראתי פה בפורום כמה אשכולים(?) של אנשים והחלטתי לנסות את תוכנת הPRIME 95 על מחשבי היקר והישיש. במקביל בדקתי את הטמפרטורה עם תוכנת הEVEREST והSPEED FAN. לפני הבדיקה-ללא מאמץ - טמפ' הMOTHERBOARD היא- 20 מעלות טמפ' ה AUX היא 28 מעלות ובמאמץ (אחרי שעה) המקסימום שהגיע אליו ה-MOTHERBOARD היה 35 מעלות והAUX נשאר יציב(28). לפי מה שקראתי קיבלתי את הרושם שזה קצת נמוך,יכול להיות?,אולי צריך לתת לו יותר זמן?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ברצוני לעשות PRIME למעבד חדש עם Hyperthreading. כאשר אני מפעיל את PRIME95 - TORTURE TEST - BLEND אני מקבל רק 50% ניצול CPU. מה עושים? ??? עריכה:....טוב מצאתי. COPY לכל התיקייה ומריצים עוד PRIME משם. - אבל זה לא עבד. מה אני מפספס פה? עריכה 2: טוב זה מה שמצאתי: As you will use Prime95 a lot for stress testing, this is a short guide on how to install and run Prime95 in dual instances to test the stability with Hyperthreading enabled. Run the prime95 setup program. Just accept all the default settings. Complete the install. Run the setup program again. Change the default directory of the install to: C:\Program Files\prime95#2. (any directory besides the default will do …
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלומות חברים, אני כאן מנסה לטגן את המחשב כדי לבדוק מעלות במאמץ עם ה Prime 95, והוא פשוט מסרב להתחבר, הוא מריץ לי ארור בצורה רציפה לאחר כמה נסיונות שבו הוא אומר שהוא לא מצליח להתחבר ושזה ינסה עוד 60 דקות, משהו יודע מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? תודות לעוזרים, DrowNz
-
- 1 תגובה
- 397 צפיות
-
-
-
מישהו הצליח להריץ את הגרסא שיש כאן באתר על AMD64? אני לא מצליח לעבור יותר מ3 בדיקות בלי לקבל הודעה על שגיאת חומרה אבל הגרסא העדכנית מהאתר שלהם רצה חלק לגמרי
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קצת מידע על התוכנה הזו ?? אני מבין שזו תוכנה שנועדה לאמץ את המעבד למקסימום האפשרי .. אבל מישהו מוכן להסביר לי מה היא בדיוק עושה ? ואיך מפעילים אותה ? והאם קיימת גירסה לתוכנה הזו שיכולה לעבוד ללא מערכת הפעלה זאת אומרת באתחול המחשב בדיוק כמו memtest86 ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
איך אני עשה בדיקת מאמץ למחשב בprime95?!?!? ומה יותר עדיף prime95 או superIP ??!
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
אוקיי זה שזו תוכנה שמאמצת את המעבד אני יודע זה שהמעבד מתחמם אחושילינג עם התוכנה אני יודע זה שחובה אם עושים OC לבדוק יציבות של המעבד עם התוכנה אני יודע אבל איך- זה אני לא יודע האם מה שאני אמור לקבל מהתוכנה זה פשוט להפעיל אותה ולראות מה החום של המעבד? או שאני צריך לקבל תוצאות כלשהן? יש זמן לבדיקה? או שצריך לקחת סטופר ל12 שעות ואז לסגור אותה? כאילו הבדיקה מסתיימת עם תוצאות? או שאני צריך לסגור אותה? וזה בודק יציבות של מעבד איך- זה מרית אותה ואם המערכת לא קורסת אז הכל בסדר? או שזה נותן לי תוצאות שהמערכת לא יציבה? בנתיים כל פעם שהפעלתי זה פשוט חימם לי את המעבד אבל מעבר לזה לא ראיתי תוצאות או צשהו כזה- בקיצר-מהי הדרך הנכונה לעבוד עם PRIME 95 ?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
נו - אז יש לי המון שאלות ... אני מנסה להריץ את PRIME95 והוא כל הזמן נתקע בזמן הבדיקה -תוך שהוא אומר error:sum[input]!=sum [output] .... possible hardware failure מה אתם אומרים ???
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המשכתי טיפה את הOC במחשב שלי, עכשיו לאחר 3 שעות של Prime95 שמתי לב שליבה אחת (E6750) מתעכבת אחרי השניה. הכוונה היא שנגיד ליבה אחת עושה מבחן 24K TEST2, ליבה שניה עושה K24 TEST6. והרווחים גדלים ככל שהזמן עובר. יש למישהו רעיון מה הסיבה לזה? בעיה במעבד / הכל בסדר? תודה לעוזרים, פיטר.
-
- 12 תגובות
- 757 צפיות
-
-
תהיתי עם איזו תוכנה עדיף יותר לעבוד ? איזו מהן יותר מומלצת ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה והתקנתי.עשיתי חיפושים פה ובגוגל,ולא הצלחתי להבין איך עובדים אתה.הבנתי שצריך להפעיל את אופצית ה-TORTURE TEST.אבל רוב האופציות הם "בלבן".כלומר לא ניתנים לשינוי. זו תוכנה חינמית או שצריך משהו מיוחד?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך משתמשים בתוכנה הזאת כי אני רוצה לעשות אוברקלוק ונאמר פו שהיא בודקת יציבות ורציתי לדעת אם יש תוכנה יותר טובה ממנה
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
רשום שהיא סוחטת את המחשב מכל הכיוונים, נשמע מפחיד
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מנסה לבדוק יציבות מערכת לפני אוברקלוק... אני מודד טמפרטורה עם SPEEDFAN.. כשאני מריץ PRIME95, הטמפרטורה טסה ומתייצבת על 50 מעלות(נראה לי, לא המשכתי יותר מידי...פחדתי) TOAST לעומת זאת....מעלה ל-43 ונשארת שם...זאת למרות שראיתי פה באתר האחד הת'רדים כי TOAST יותר אפקטיבית מאשר PRIME95 בכל מקרה ראוי לציין שטמפרטורת המעבד במנוחה טוטלית נע בין 30 ל38 ובמאמץ (RENDERING של סרטים)...מגיע ל45 מה שמוזר גם שהטמפ ישר עולה ויורדת אם אני מפסיק RENDER אז היא תוך שנייה יורדת בשלוש-ארבע מעלות, ואותו דבר ההיפך.... זה לא נראה יותר מידי אמין..... מעבד: 2.4C לוח: GIGABYTE 8IK1100 2X 512 WINBOND 3200 דרך אגב, כל תוכנות המאמץ באמת צריכות לרוץ כ"כ הרבה זמן? לא מספיק רבע שעה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד על FSB של 253, מתח דיפולט, עד 1.6 וPRIME95 מראה בעיה. הקטע זה שאני עובד כבר שעה על המחשב ולא קורה כלום, יכול להיות שבהמהירות הזאתי PRIME לא עובד כמו שצריך? ואם כן יש בעיה מסויימת אני צריך להוסיף עוד מתח למעבד? (אני לא מוסיף כי הוא יציב עד עכשיו, אבל אין עומס בעצם) מפרט בפרטים
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, החלפתי לOCZ VENDETTA 2 מקירור אחר, העליתי את המחשב והטמפ' ב-REALTEMP היו 22 מעלות, ירידה של 20 (!!) מהקירור הקודם. המעבד, E6600 באוברקלוק ל-3.3GHZ, 1.65V רציתי לראות מה הטמפ' במאמץ, אבל PRIME95 נכשל אחרי כמה שניות אחרי כמה רסטרטים וביטול האוברקלוק בהדרגה, אני משום מה כרגע על 35 מעלות. זה היה נראה כאילו כל צעד שעשיתי להפחית עומס מהמעבד, רק גרם לו להתחמם יותר. כרגע הוא על 1.4V במהירות סטוק, ו-PRIME נכשל בערך איך שאני לוחץ על הכפתור התחלה. משהו ממש דפוק פה.... המתח בסדר, הטמפ' בסדר, איזה סיבה יש לו להיכשל????? תודה למי שעוזר!
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אחרי 4 שעות ללא שגיאות , התוכנה פשוט קרסה (Don't send / End task, איך שזה נקרא) אבל לא הספיקה למצוא שגיאה כלשהי . זה אומר משהו לגבי הOC ?
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אחרי חיפושים בפורום - ריכזתי את שאלותי פריים 95 - מה בוחן ? אני באובר קלוקינג עכשיו AXP2500+@AXP3200 המעבד על 1.7 V (המתח ההתחלתי הוא 1.65 כלומר העלתי ב 0.05) פריים 95 עוצר את הבחינה שלו ... ב 5 מתוך 49. סימן ש ? TOAST - איפה אי מוצא את זה ? בגוגל TOAST.EXE לא עזר לי כל כך .. איפה בוחנים דרך הסנדרה מקס3 את המערכת ? כלומר איפה עושים לופים ? כמה עליי לעשות ע"מ לבחון את המערכת שלי ? 200 לופים - כמה זמן לוקח ? הטמפ' שלי בגלישה באינטרנט + שירים = מעבד: 52C סיסטם : 40C
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אם PRIME95 מחזיר שגירה, אך לא קורס, באחת הליבות - מה זה אומר? שרק אותה ליבה לא יציבה?
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-