עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם וסורי על הדחיפות של ההודעה! יש לי את הצג של אריהב עם התאורה אחורית 20X4 ואני עכשיו מלחים את החוטים יש לי שני נגדים של 100 אוהם ו1000 אוהם לקונטרסט והתאורה ואני לא יודע איזה חוטים לחבר להם איך להוציא להם חיבור מהLCD ובחזרה לחוט ועוד? בחיבור ה16 אני צריך להוציא לרגל אחת של הנגד המשתנה כבל איזה כבל זה? אדמה? ובסיכמה של פי סי טיפ מחברים 3 חוטים לנגדים ולפי מה שהבנתי צריך לחבר אחת לאיזה רגל שאתה רוצה והשני חייב להיות לרגל האמצעית! איזה חוט לכל דבר? סליחה על השאלות הטורדניות פשוט קשה לי להסביר את עצמי *********** העידכון בהודעה האחרונה שלי!!!!

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום. עשיתי OC על קירור אוויר הוספתי עוד מאוור שמפקיא את המחשב ליתר דיוק 2 אבל לא חשוב.. קיצר הטמפטרות סבירות 43 מעבד במנוחה.. לוח אם 30.. ואין קול מה לעשות ?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by maphisto,

טוב לאחר ההמהרה מגיע פרויקט נוסף : קירור מים . קבלתי מידידי הטוב פבל בלוק מים יפה של SWIFTECH ורדיאטור לקחתי משהו נחמד וחביב שאני יתן לכם תאור יותר טוב בעוד שבוע שאני יקבל אותו . עכשיו יש עוד שני דברים : 1. משאבה , ראיתי כמה תרדים על אנשים פה שקנו של אקוריום ורציתי לשאול אותם איך בסוף יצא להם (או אם משהו מכיר אופציה אחרת) 2. הצעות איך לסדר את הקרור לרדיאטור ? הרכיבים שיש לי 120 ממ *1 מאורר חזק ושקט 80ממ * 8 גם גנרי וגם לא 60-40 ממ *5 קטנים ונחמדים . מארז ציפטק לא הענק אלא ה- TOWER .

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by bennnn,

שלום-אני מעוניין לבצע אוברקלוק לכרטיס מסך שלי יש לי 5850,ויש לי את התוכנה TRIXX מישהו שיש בבעלותו את הכרטיס יכול לומר לי לאיזה תדר אפשר לשנות את הCORE זיכרון- ומתח כדי שהכרטיס יהיה יציב ? תודה רבה אגב הכרטיס הוא ספייר-הוא היה בזמנו במנוחה על 55 מעלות,עכשיו הוא על 66 מעלות במנוחה.וניקיתי את האבק... העלתי עכשיו את התדרים ל 750 ול 1100 לזכרונות-במתח לא נגעתי ושיחקתי דרייבר סאן פרנסיסקו והיה יציב.השאלה אם לנסות להעלות עוד? והאם מותר לשחק גם במתח? אני לא רוצה שהכרטיס יישרף..תודה.נ.ב שאלתי פה ממש ממזמן את השאלה-אך לא המשכתי להתעסק בזה-אבל עכשיו אחריי באטלפילד 3 חייבים להמהיר אותו.. אוקיי העלתי בהדרגה והגעתי ל 775 לליבה ו 1150 לזכרונות והמתח נשאר אותו מתח. שאלה-האם תוספת…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Eternal Bliss,

לאחרונה אני מתחרפן לאור העובדה שיש לי קריסטל אורב על הכרטיס המסך ולמי שיש את זה יודע כמה רעש זה עושה, אז לקחתי ארנק ונסעתי לחנות הקרובה לביתי(טוב נו אז 30 דקות נסיעה זה לא קרוב) וקניתי פאן באס לארבעה מאוררים... לא, לא קניתי את הנקסוס למרות שהוא נראה מאוד יפה.. קניתי של סאן בים(sunbeam) ולהגיע לכם ת'אמת.. הוא לפי דעתי יותר יפה. הלדים שלו מזה חזקים(אחת הסיבות למה התמונות בלי פלאש לא יצאו כאלו טובים)... בכל מקרה לקח לי כשעה לחבר הכל(לקח לחיים: לא לחתוך חוטים לפני שבודקים שהם ארוכים מספיק), חטפתי קריזה ולא היה לי כח לסדר את כל הכבלים אז ביום שישי\שבת הכבלים יהיו מסודרים ותמונות חדשות יעלו לאויר.. תמונה 1 גימור מאוד יפה... תמונה 2 בלי הפנל הקדמי תמונה 3 כן כן אני יודע שהכבלים …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by 00Amir,

ניסיתי מלא שיטות להגיע ל 4Ghz . ניסיתי 200X20 במתח של 1.275 - אבל המעבד מאוד מתחמם לי... עכשיו ניסיתי משהו שונה- מכנסתי מהירות של 158Mhz לבאס - והפעלתי את הטורבו בוסט וכל ה"טכנולוגיה" של המעבד... מה שזה נותן לי זה שהוא נכנס למכפלה של X26 - שזה יוצא ממש יפה.. שימו לב לתמונה מ CPUZ ותגידו לי מה דעתכם... דרך אגב הטמפ' במנוחה היא סביב 50מעלות ... ובמאמץ מלא אני מגיע ל92מעלות... אולי זה הזמן לשדרג את הקירור הבופאלו שלי ? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by nivi125,

אוקיי אין לי מושג לאיזה פורום זה קשור, אז תעבירו לפורום הנכון.. תודה בימים האחרונים המחשב שלי נהיה ממש ממש עגלה, ובדקתי אם אנטיוירוס ואנטי ספייוור והכל תקין מפרט : 8600GT P35 C2D E6550 2GB בנוסף לאיטיות, כמעט כל המשחקים קורסים לי מזאת אומרת קורסים ? כלומר שנגיד אני באמצע המשחק, פתאום זה נתקע ל3 שניות, ואז המסך פתאום נהיה מקושקש ומטושטש ואי אפשר להבין כלום (אבל המשחק עדיין רץ, כאילו אפשר לזוז ולירות וכו', אבל בלי לראות מה אתה עושה) זה קורה לי בכל משחק כמעט... איך אני מסדר את זה ? =/ ועוד משהו.. הטמפרטורה בכרטיס שלי היא 51 במנוחה, זה נחשב נורמלי ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by slater,

היי חברים, לאחר זמן המתנה לא קטן לכל מיני חלקים מסויימים שהייתי צריך לקבל, המערכת החדשה שלי סוף סוף מורכבת מפרט: AMD 64 3000+ winni s.939 cooled by TR xp-90+sf2 90mm DFI lanparty ut nf4 ultra-d G.SKILL 512*2 pc4400 550mhz LE EVGA geforce 7800gt copper heatsink כמה מילים לפני התמונות..... מעבד מצויין בעל יכולות oc גבוהות מאוד תחת מתחים מינימאליים, עושה 2610mhz על מתח 1.39 יציב לחלוטין, חיסרון יחיד הוא המכפלה (9) שמעט מעצבנת למרות שלא הייתי צריך הפעם להשתמש ביחסים משונים לזיכרון ;D זיכרון גם כן מצויין, עושה 290 2.5/3/3 על מתח 2.7 יציב לחלוטין..... כרטיס מסך שלפי מה שראיתי לא נמכר בארץ, הבאתי אותו מחו"ל, זו היא הגרסה החזקה של evga ל7800gt והיא מגיעה עם קירור מנחושת…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היום קיבלתי את הצ'נברו שלי מLOGIC ואחרי שאני פותח את הקופסה אני מגלה להפתעתי כי המארז מגיע בלי מאוורר אחד לרפואה... אחרי טלפון זועם ללוג'יק שבו טענתי כי דיברתי עם הבחור שלהם במחסן והוא טען כי הצ'נברו מגיע עם מאוורר 90 מ"מ מאחורה (שאלתי אותו בטלפון פעמיים כדי להיות בטוח..) הם הבטיחו לשלוח לי מאוורר על חשבונם בדואר. בקיצור- תבדקו איזה מאוורר מגיע (אם בכלל) עם הצ'נברו שלכם לפני שאתם קונים!! לגבי השאלה: עד כמה כדאי לקנות מאוור 120 מ"מ בשביל התושבת האחורית ולהעביר את ה90 מ"מ לתושבת הקדמית...? ואיזה מאוורים שקטים ניתן להשיג בארץ?

10. Started by menihen16,

שלום לכולם... יש לי תתוכנה RIVATUNER ואני מנסה לשנות את מהירות מאוורר כרטיס המסך! לא ממש מצליח לי.. אגב. יש לי כרטיס: Geforce 8600GT רציתי לדעת למה זה לא משנה לי את מהירות המאוורר. תמונה:

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by OmEr8,

תמיד תהיתי אם קירור של ה-North/South Bridge יניב איזשהם פירות... עכשיו, אני שואל אתכם, האם קירור טוב יותר של הגשרים מביא ליציבות או לאוברקלוק יותר טוב? למשל, האם קירור הגשר הצפוני יתן לי להעלות את ה-FSB שלי יותר גבוה? תכנוניי הם כאלה... קניתי TI500 של הרקולס שבא עם BLORB מוחלש. כמו כן, קניתי גם CRORB. אני רוצה להחליף את שניהם, לשים את הבלו אורב על הגשר הדרומי ולקנות עוד קריסטל אורב ולשים אותו על הגשר הצפוני. האם זה כדאי? תודה, עומר

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by surfface,

בהמשך לשיחה שלי עם ליאור שכנראה שמו לי לא קירור סטוק אלא משהו אחר אייך הקירור הזה האם הוא טוב יספיק לאובר קטן?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by 888,

איזה קירור הכי מישתלם ? הקירור ששווה כל אגורה שמוצאים אליו

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. http://i51.tinypic.com/synmzt.jpg

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by carpedm,

קניתי מארז חדש antec p182 שהוא מארז מדהים כשלעצמו שקט ובעל מערכת קירור טובה. הבעייה שמאוורר ה cpu הישן שלי רועש מאוד (למרות שבמארז החדש שומעים אותו פחות) וכנראה גם לא אפקטיבי במיוחד היות שעל כל דבר קטן אני שומע אותו נכנס ל over gear למשל בפתיחת דף אקספלורר אני שומע אותו מתחרפן לחלוטין כאילו הטמ"פ שם היא לפחות זו של מגמה לוהטת. לא עשיתי עדיין מחקר בעניין ולכן אני לא מגביל את עצמי במחיר עדיין, ובקיצור: אני מחפש מאוורר CPU חזק ושקט של חברה ידועה ומוכרת, כל המלצה תתקבל בברכה.[br]פורסם בתאריך: 15.09.2008 בשעה 14:27:06 אהה וכמובן לא ציינתי מתאים ל motherboard של intel

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by TheIronShit,

אהלן, אני מחפש להחליף את הקירור למעבד לקירור נוזלי, אני רוצה לקחת את ה OC לשלב הבא אחרי שכבר עשיתי OC ל- FX 8350 ל 4.4 GHZ שב Prime 95 מגיע למקסימום טמפ'-62 ולפעמים טיפה יותר( למרות שבתכלס במאמץ במשחקים וכו' הוא מגיע אולי ל 50 מעלות) אשמח להמלצה לקירור טוב שיעלה מקסימום 400 שקל, חשבתי אולי על Corsair H55/H60/H75. כרגע הקירור שלי זה Noctua NH-U14S עם מאורר אחד, המארז שלי זה Antec GX300 אז מבחינת מקום אני בספק אם תהיה בעיה. אשמח לחוות דעתכם, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום. מעבד i7 950, במצב מנוחה (idle) - תוכנת ה RealTemp מצביעה על 52 מעלות (עם ה stock cooler). לא מוגזם (אפילו מאוד)? יתרה מכך - המחשב לא בנוי לגמרי, וכל ה"עסק" יושב על מגש הלוח אם - מחוץ למארז! אשמח לשמוע מה יכולה להיות הסיבה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by zombie,

נתחיל משאלה בנוגע למעבד, כאשר הייתי על מתח של 1.275 ואוברקלוק ל 4.4Ghz המחשב קיבל מסך כחול ב3Dmark וכאשר העלתי ל1.3 התייצב ועבר את הבדיקות בהצלחה. האם לנסות להוריד את המתח ולנסות שוב או ש1.3 זה בסדר ואולי דוקא לנסות להעלות את תדר המעבד? בנוסף האם יש דרך שבמנוחה המעבד יחזור לתדר של 3.5Ghz כמו ללא אוברקלוק ורק בזמן מאמץ שיטפס ל4.4Ghz במקום 3.9Ghz? ובנוגע לכרטיס המסך, הכרטיס הוא Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti Gaming OC ונמצא על מוד OC בתוכנת AORUS של גיגבייט וכאשר אני משחק אני רואה שהתדר יכול לטפס ל1900 + ומצד שני להיתקע על 1200+ למרות שאני נמצא בסביב ה65 מעלות ואין סיבה להפלת התדר. האם הגיוני שהתוכנה מרימה את התדר כל כך גבוהה למרות שכתוב על OC …

19. Started by Tycoon,

אז ככה לפני כחודש אני חושב לפני שעשיתי וולט מוד לכרטיס מסך 9800PRO הציון שלי עמד על 7022 נפתח כאן דיון על 3DMARK03 וציונים תוצאות וכאלה שבו אמרתי שהתוצאה שלי עומדת 7022 ושהמטרה שלי היא 7400 אני לא זוכר מי זה אבל נאמר לי שאני לא אצליח וש400 נקודות זה המון ושסיכויי קלושים אז הנה התוצאה כרגע 7498 (וזה לא הסוף רבותיי) מקום 10 בORB מקום 2 עם P4 לכרטיס הזה והיום אני אומר 7800 זה המטרה :jump: http://service.futuremark.com/compare?2k3=3577650 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. המעבד יהיה AMD Sempron עדיף דירוג 2800 או 3000? (בקיצור עדיף עוד 256KB או מכפלה גבוהה ב-1?) לוח אם EPoX EP-8NPAJ, ראיתי תוצאות מרשימות שלו עם סמפרון 2500 ואני מעדיף PCI-Express לכן הוא הלוח הנבחר אלא אם כן יש לוח S-754 עם PCI-E שהוא אוברקלוקר יותר טוב וניתן להשיג אותו בארץ זכרון יהיה סטיק אחד של Vitesta 500MHz 512MB כרטיס מסך 6200TD / 6600TD של איזו יצרנית שתמליצו שמגיעה הכי רחוק (הבנתי ש MSI Diamond מגיע רחוק אבל הוא עולה 1000 שקל שזה מוגזם) הספק יהיה FSP 350W / 400W Version 2.0 תודה מראש על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש לי מעבר P4 סטנדרטי במהירות 3Ghz,קירור הסטוק מאס עלי מזמן,ובגלל בעיות שנוצרו בזמן האחרון(עליית החום ל88+ בidle) החלטתי סוף סוף להחליף אותו. מבין כל האפשרויות שבדקתי,מצאתי שBig Typhoon VX של Thermaltake נותן את התמורה הטובה ביותר לכסף. רציתי לשאול אם יש לכם הצעות טובות יותר לקירור בטווח המחירים שלו. בתודה מראש עריכה: כמו-כן רציתי לדעת אם מישהו שמע על בעיות שנוצרו עקב משקלו הגדול יחסית.

• 30 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by original,

אני לפני רכישת מחשב, כשהדבר האחרון שנשאר לי להחליט עליו זה על הקירור למעבד. קראתי שהקירורי BOX שבאים עם המעבדים טובים מאשר הקירורים בדור הקודם, ואף ניתן להגיע איתם לOC של 4.3GHZ, כך שחשבתי להסתפק בקירור הBOX, אך בדיון שפתחתי כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487850 נאמר לי שקירורי הBOX גרועים כמו בדור הקודם, ויש צורך בקירור ייעודי. בעקבות דיון כאן בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470584.0 חשבתי ללכת על katana 3, אך בדיון שפתחתי דווקא המליצו על FREEZER 7 PRO REV2 או TX3. מכיוון שאני רוצה מחשב שקט ואף מתכנן OC בעתיד, מה דעתכם? ללכת על הקירור BOX או על קירור ייעודי-ואם כן איזה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Crash5,

שלום לכולם. רציתי להזמין אתכם לצפות בתמונות של הפרויקט שלי, שעלה לאתר לפני זמן קצר. זהו הפרויקט הראשון שלי, ככה שאני עוד חדש בתחום ;D אשמח לשמוע הערות והארות, הצעות וכל תגובה אחרת. http://www.hwzone.co.il/gallery/album81 תהנו 8)

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by War-Hammer,

אני מתכנן לקנות השבוע מחשב המבוסס על מעבד הברטון 2500. (איזה סטפינג הכי טוב ל OC ?) המפרט יהיה בשביל אוברקלוק מקסימלי! לכן אני צריך לוח אם טוב, אני מתלבט בין האיפוקס לבין האביט, אני רוצה לוח שמבוסס על NFORCE 2.. זכרונות, איזה יתנו לי ביצועים הכי טובים באוברקלוק ומשחקים?, אני יודע זה שאני צריך 3200 ו1024 MB (ג'יגה ראם) ושיהיה בשני סטיקים כדי שאני ינצל את הדואל. התקציב נע בין 3000-3500. נ.ב אני גם צריך קירור טוב, חשבתי על ה SLK 600 או על ה SLK 800, איפה ניתן להשיג אותם בארץ ? ובבקשה כל מוצר שאתם ממליצים לי עליו תנו קישור. תודה לכל העוזרים

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. כבר הבנתי שהמשחה העדיפה היא של: Arctic Cooling MX-2 (דרך אגב איך Arctic Alumina Thermal Compound במה היא שונה). השאלה היא מהי הדרך העדיפה ביותר למרוח את המשחה - אם יש קישור לתמונות/סרטון זה יהיה נהדר

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.