אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע האם המאוורר הבא יתאים ל Q6600 המאוורר הוא של חברת COOLER MASTER דגם Cooler S775 Cmaster ICT-925P הנה לינק מצורף http://www.logicpc.co.il/heb/DetailWind.aspx?id=60.00;10283 או שהמאורר של ARCTIC COOLING עדיף עליו בהרבה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=262
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קודם כל נתחיל בזה שאני יודע שקירור מים שבאמת יהיה ממש ממש טוב צריך לייבא ואין לי כוח לזה אבל מצאתי כמה קירורים של TT שהם דווקה נחמדים אבל מה יתאים לי יותר? TT BIG WATHER 745 TT BIG WATHER 760 TT PRO WATHER 850 ? כמובן שהמטרה היא OC בשביל להגיעה עם ה720BE יותר רחוק ואם הקירור שציינתי לא יעזרו לי כל כך במטרה הזאת אז הייתי רוצה לדעת גם על זה
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מחפש קירור שקט במיוחד ל-E6300 שלי. קירור הסטוק פשוט מזמזם כמו עינוי סיני בשבילי. המעבד מומהר בדר"כ ל-2.1G. השימוש הכבד ביותר הוא והכנת ידיאו אבל רק 5% מהזמן. רוב הזמן הוא בענייני גלישה ואופיס. קראתי את הסטיק של טמפרטורות ואמצעי קירור מומלצים. ההפרש בין Freezer 7 Pro ב-135 ש"ח (ב-SkyPC) שמקבל ציון 9.3 ל-CNPS7700AlCu שמקבל 9.5 הוא 42 ש"ח ול-Sunbeam Tuniq שקיבל ציון 9.95 הוא 120 ש"ח. 1. האם ל-OC לא הסטרי (עם ה-GA-945-P שלי אני מגיע גג לבאס של 355M) , ההפרש מול ה-Freezer 7 Pro שווה את המחיר בהנחה שכולם שקטים? 2. עד כמה שיפור הקירור ביניהם משמעותי בכלל ול-C2D הקריר יחסית בפרט? 3. האם יש ביניהם הבדלים ברעש? תודה
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בתוכנה OVERDRIVE שבדריבר של ATI יש לי OC עד 700 בליבה ו 1200 בזיכרון הבעיה היא שהזיכרונות יציבים גם על 1300 ואני לא יכול להשים אותם על 1300 ב OVERDRIVE אני יכול רק ב RIVA TUNER וגם אצלי עד עכשיו זה היה 700/1300 ב RUVA TUNER אבל עכשיו עשיתי פרופילים וכשאני עושה פרופילים ובRIVA TUNER על 700/1300 זה מראה לי שה OVERDRIVE לא זמין עכשיו.וכשאני מבטל את הOC בRIVA TUNER או עושה את הקלוקים עד 700/1200 זה עובד טוב. אז יש איזה דר שאני יוכל מהתוכנה OVERDRIVE לעשות 700/1300?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
למרות שאין קשר בין המדריך הזה לצג עצמו הוא מסביר (בעמ' השני בעיקר) על חיבור המולקס ומה זה החיבור האדום והחיבור השחור והצהוב וכו'... למי שלא מתמצא הדבר הזה יכול לעזור מאוד ולסדר כמה דברים בראש. (לי למשל זה עזר מאוד) תהנו
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד AXP1800 ואני רוצה לעשות לו OC מישהו יודע איך אני פותח את הגשרים לשנות את המכפלה ???? יש לי לוח של GIGABYTE 7ZXE ואני לא רוצה לשנות את ה FSB אלא לשנות את המכפלה למישהו יש מושג איך לשנות את המכפלה או שיטות איך לפתוח ולחבר את ה גשרים
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
זה המערכת שלי: מעבד INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 לוח אם GIGABYTE GA-EX58A-UD5 זיכרון פנימי OCZ Platinum DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL7-7-7-24 דיסק קשיח Seagate ST31500341AS 3.5" 1500GB SATA2 32MB 7200 צורב Asus DRW-24B1ST X24 SATA DVD כרטיס מסך POWER COLOR HD5850 1GB GDDR5 ספק כח Corsair HX750W אני מחפש את הגוף קירור הכי טוב(ללא תוספות) בתקציב של עד 500 ש"ח, על איזה הייתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה... ברצוני לדעת מה מגביל אותי כאשר אני עושה O\C (אני מתכוון לצוואר הבקבוק וכשהמחשב מסרב לעלות לאחר המהרה או נופל במהלך טעינת חלונות או באמצע עבודה בחלונות , איך אני יודע מה בדיוק הוא הגורם , האם אלו הזכרונות , הלוח , המעבד או שמע זה ה AGP\PCI), מתי אני יודע מה מגביל אותי... מתי אני יודע לעלות וולטאג' לאותו רכיב שמגביל אותי... מה קטע של הTIMING בזכרון( יותר בכיוון של איזה TIMINGS לבחור ומתי מאשר תהסבר על הTIMINGS של זכרונות באופן כללי).. עוד שאלה היא : האם ישנם כבר רשומות של STEPPINGS למעבד XP1700+ בעל הליבה החדשה? כי יש לי גישה לסטוק והייתי רוצה לבחור את זה עם הSTEPPING האחרון או\ו הכי טוב... -מצטער מראש על טעיות כתיב\כתב...
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את החומר הזה בארץ? או איך בכלל קוראים לו?
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 865G7MFשל Foxconn העלתי את המעבד מ3@3.8 ושאני עושה יותר הוא מכבה לי את המחשב. זה בעיה של מתח? ואיך אני מעלה מתח כי אין לי אפשרות בביוס. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ALLAHH!!! חברה זוכרים את המודינג שעשיתי מקרטון למארז? (יש אותו בגלרייה פה) אז המשכתי למנדג את המארז! קודם כל, הנה המארז לפני: והנה התמונות החדשות בלעדיייי!!! עכשיו קצת פרטים על המשך המודינג שלי (הוספת לדים). השתמשתי בלדים של 3.5 וולט בעוצמה של 3700 קנדל, כחולים. לד אחד כזה עלה לי 8 שקל. חשוב לציין שהכל נעשה ע"י הלחמות וחיבור נגדים, כולל שרוולי כיווץ. 3 לדים מלמעלה, ואני מוסיף בהמשך עוד 2 לדים למטה. יצא פצצה וזה נראה הרבה הרבה הרבה יותר טוב ממה שזה נראה בתמונות!
-
- 13 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! מדובר בכרטיס 6850 של ג'יגבייט בגרסת הWindForce. תדרי סטוק הם 775 ליבה, ו-1000 לזכרונות. כרגע הגעתי לתדרים של 910 לליבה ו1159 לזכרונות, בלי לגעת במתחים. אחרי חצי שעה של בדיקה במאמץ מלא ע"י OCCT הטמפרטורה מגיעה בערך ל78 מעלות, כאשר המאוור פועל על 94%, ונשמע כאילו הולך להמריא ממש תוך דקות ספורות. אם נתעלם לרגע מהראש המציק, האם אפשר להתקדם הלאה או שיש כבר פוטנציאל פגיעה (אפילו לטווח הרחוק) בכרטיס? תודה, והמשך ערב מצוייין
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פשוט עושה מודינג,ואני צריך לדעת: 1)ראיתי שיש כאן כאן אנשים שעשו חור בחלון במארז,ושמו בו מאוורר! אז אני צריך מאוורר טוב לשים בחור שאני עושה... 2)המאוורר הזה מוציא או מכניס אוויר????,האם אפשר לסדר שיוציא?? 3)אחרי שאני עושה את החור בחלון, איך אני תוקע בו את המאוורר???, עם ברגים???? דבק???
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני עם e4600 באוברקלוק ל 12X 250mhz , עם מתח 1.3625v הרצתי 5 לופים, על בדיקה מלאה, וזה עבר לי רק 1 מתוך 5 מה אני אמור לעשות, להעלות מתח למעבד?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך, הכל מוכן, אבל לפני זה מה הסכנות בזה?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי אנשים. רציתי לשאול האם הקירור מסוגל לקרר 3 סטיקים של זכרונות, מבחינת גודל. ידוע לי שהוא מגיע עם 3 מאווררים איכותיים, יעילים ושקטים אבל אני לא יודע שום דבר על גודלם. כלומר, האם יכול להיות שהוא יוכל לקרר באופן אפקטיבי רק 2 סטיקים ולא 3? אחרי הכול, הוא תוכנן למערכי Dual Channel. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה! אין לי שמץ של מושג איך לעשות OC ל GeForce 2 Ti שלי - משהו יכול לעזור לי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הורדתי את הCPU-Z החדש וניכנסתי לMEMORY יש לי שני זכרונות תאומים של PC3200 שעובדים בDUAL שמתי לב שב TIMINGS כתוב שהFREQUENCY הוא 200.7 MHZ ,זה לא אמור ליהיות 400 כי זה PC3200 ? יש לי EPOX 8RDA3+ מישהו שיש לו אותו לוח יכול בבקשה להסביר איך אני משנה בBIOS את הFSB:DRAM ל6:6 ? עכשיו זה על 5:6 . בבקשה תעזרו בתודה סתיו .
-
- 4 תגובות
- 423 צפיות
-
-
כיביתי בביוס את ה EIST כמו שראיתי בפורומים והמכפיל עדיין נשאר 6 במנוחה ו10 בעבודה. אני חושש שהוא יורד ל6 גם במאמץ לפעמים אז הייתי רוצה להשאיר אותו על 10 קבוע לוח האם מופיע במפרט מימין. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
תגדידו בתוכנה sandra ובתוכנה mbm5 איפה אני רואה את הטמפרטורה של המחשב שלי? ודבר נוסף.. איך אני מאפס את הביוס? תודה.
-
- 5 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאורר למארז שלי. המארז מואר עם קטודה של uv אז חשבתי על המאורר הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3925 או שיש את זה שהוא לא uv http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 מי מביניהם יותר טוב? וגם חשוב לי לדעת עם שתיהם שקטים?
-
- 4 תגובות
- 452 צפיות
-
-
קראתי במדריכי OC שמומלץ להעלות בהדרגה את מהירות ה-FSB בקפיצות של 5Mhz. למה לא לזרז את התהליך בקפיצות של 20Mhz ואם המחשב לא עולה, לעשות reset ל-bios ואז לדעת שהטווח הוא באיזור ה-20Mhz האחרונים... ?
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
יש בעיה חמים? [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי התלבטות קטנה. ראיתי בהרבה מקומות שממליצים לקבוע את ה PCI Express Frequency על 105 .. בפורום הזה כולם ממליצים על 100. אולי מחשש ש105 יגרום לסיכון מסויים? או אולי סיבות אחרות? מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-