אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
המאווררים של נוקטואה 140 מ"מ רק לקבל אינדיקציה לגודל של המארז והמערכת. כל השאר למטה... case corsair obsidian 800d board asus maximus with rampage bios graphic card 4870x2 oc 810/1040 qx9770 oc 4500mhz 24/7 38/70c psu corsair 850w memory corsair xms2 oc 510 cl 4.4.4.10 water swiftech-gtz pump swiftech mcp-655 coolant Fluid XP+ ECO EARTH radiator Feser XChanger Triple 120mm Xtreme tubing Feser Tube Active UV Hose hard drives 4x250gb 0 raid0 fast 2x1tb raid1 copy
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל האנשים שאוהבים להתעסק אם ברזלים! כרגע אני התקנתי מעבד Pentium D 925 במקום, Pentium 4 שעמד אצלי לפני זאת על מחשב הנסויים שלי.היה חשש כי המעבד לא יתאים ללוח אם Abit AL8-v כיוון שלא רשום באתר חברה שהמעבד נבדק עם הלוח-אם הזה (עדיין זה לא אומר כי הוא לא מתאים!הוא רק לא נבדק). המחשב עלה יפה ואני מאוד שמחתי. כמובן שלקחתי בחשבון שמעבדים מהסוג D מתחממים הרבה יותר מאשר המעבדים (צורך 95W מתח! לעומת מחשב אחר שיש לי עם מעבד Dual Core E6600 שהמתח שם רק 65W) אבל לא ציפיתי שתוך כמה דקות הטמפ' תגיע ל 71c וממשיכה לרוץ למעלה! חמשהו יש רעיונות? אולי מאוורר חדש צריך? אולי מאוורר אחר?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת איך מעלים את המתח של המעבד תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכם פירסתי בו לפני איזה שבועיים ת'ראד על הטמפרטורות במחשב שלי. ועכשיו גילית שהם גבוהות מהרגיל. האם הטמפרטורות האלה מסוכנות למחשב? ואם אפשר שתתנו לי תוכנה להגביר את המהירות של המעבד! אני יודע שיש את ספיד פאן אבל היא לא עובדת לי על הוויסטה. אם מישהו יוכל להביא לי תוכנה אחרת זה יהיה מעולה! הטמפרטורות מופיעות בתמונה תודה רבה לכם אריאל [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום סמתי לא מזמן ערכה של ekwb h3o 360 hfx ואני רוצה לסים זוויות של bitspower p אני פשוט עוד לא מבין איזה עובי קוטר מתאים לי אני די מבולבל סתם אני לא רוצה להזמין אני חדש בדבר הזה עזרה חברים תעזרו לי בבקשה??? תמונה אם זה יעזור http://img841.imageshack.us/img841/527/qumd.th.jpg' alt='qumd.th.jpg'> - - - תגובה אוחדה: - - - אולי יש למישהו בארץ שאני יכול לקנת ממנו
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי אופטרון 170 כפול ליבות תושבת 939 אני כרגע באובר קלוק על 2.8 יציב במתח 1.568 (בוינדוס) (בביוס 1.6065) טמפ מעבד 32 במנוחה 50 במאמץ pwmic הוא 55 מעלות וגשר צפוני 45 השאלה שלי היא כזו אני מרכיב קרור מים על המעבד וכרטיס המסך....................... כמה מתח זה יותר מידי (ראיתי אנשים עם קלוק על מתח מעבד 1.9) מה הטמפ הסבירה ל גשר צפוני וכמה חשוב לקרר אותו בשביל תהליך הoc אני על מכפלה 10 fsb הוא 280 יחס זיכרון 1:1 זכרונות של g.skill 4800 tccd תזמונים 2.5-4-4-8 ב ddr 600 לוח dfi lan nf4 ultra d
-
- 41 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך חתיכת מתכת שמגיעה בצורה מוזרה כזאת עם פסים יכולה לקרר משהו...? וגם איך Heatsink של מעבד מקרר? פשוט מעניין אותי איך הדברים האלו פועלים.
-
הטמפרטורות על 18-17 במנוחה זה פשוט לא הגיוני מעבד E6750 STOCK לוח אם G33 קירור FREEZER PRO מה הולך פה? האם יש פוטנציאל OC לא נורמלי??? מעבד לא מהעולם הזה?? צירפתי תמונה : בדיקה של 3 תוכנות
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
חבר שלי מזמין מחשב סטנדרטי כולל הכל מפנדה ואחת הדילמות שעומדות בפניו זה בחירת אחד מהמארזים הבאים: Enermax FS-710-B 350 הידוע Antec High Performance 1080B AMG +Tsunami 350Watt שכולל : "שלוש שנים אחריות יצרן. יציאות USB ו FIRE WIRE בקידמת המארז מסנן מקדימה לאבק 3 מאווררי ANTEC כולל אחד בדלת. צבע אפור מטאלי מדהים! דלת ללא ברגים + נעילה." Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + Window + Tsunami 350W כולל 3 מאוררים וחלון מובנה בצד הדלת. כולם כמעט ממש אותו מחיר ...
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי, איך אני יכול לבדוק אם כרטיס מסך עבר אוברקלוקינג בכל צורה שהיא ?? זה יכול להיות כרטיס PCI-E או AGP במקרה שלי הכוונה ל AGP תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 414 צפיות
-
-
*כותרת* אני מזכיר יש לי GA-P31-S3L וגרסת הביוס שלי היא F1 (ככה קיבלתי מהחנות...) תודה
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אולי זה כבר הופיע כאן, אבל זה עדיין מגניב לאללה! Project Cryo
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
E6600 2400MHZ 1GB DDR2 - 800MHZ MSI G965 אין לי אפשרות בביוס לעשות Oc האם זה הגיוני? תודה!
-
- 8 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כמה צריכה להיות הטפרטורת דיסק קשיח ומאילו טמפרטורות נגרם נזק לדיסק הקשיח אצלי הדיסק הקשיח עכשיו על 33 מעלות והמחשב דלוק 3 ימים זה בסדר (תמונה של סוג הדיסק הקשיח למטה) [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך geforce fx5500 עם 128 זיכרון 64 ביט עכשיו באובקלוק הוא מביא לי לעלות רק הזיכרון את הליבה אי אפשר לעלות(כאילו בתוכנה הוא מעלה אותה אבל שאני מפעיל תמחשב מחדש זה חוזר למהירות סטוק שלו והזיכרון נשאר באובר) אפילו במגהרץ אחד אי אפשר ככה אני רוצה לעשות לליבה אובר קטן וזה לא הולך ניסיתי בכל התוכונות האפשריות בבקשה מה עושים למי שהיתה בעיה דומה ופתר אותה בבקשה תעזרו!!!
-
- 4 תגובות
- 446 צפיות
-
-
קניתי את ה XP120 ואיתו את האנרמקס 120 אבל האנרמקס לא נמצא במלאי ורוב הסיכויים לא יגיע גם ואם כן אז בעוד הרבה זמן אז רציתי לשאול איזה מאוורר אחר אתם ממליצים ל XP 120 שידחוף הרבה אוורי וגם לא יהיה רועש שיהי אפשר לישון בלילה. לדוגמא: Vantec ThermoFlow 120MM Smart antec Stealth 120MM Case Fan ANTEC 120mm SmartCool Case Fan שאלה נוספת אליכם, מאווררים שיש להם חיישם טמפרטורה והם משנים את ה סל"ד שלהם לפי הטמפרטורה אפשר לחברם לווסת שאני יוכל לשלוט על המהירות שלהם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
יש לי של גיגה בייט כרגע על המעבד 3d השקט עובד על 2500 רפמ אני לא מרוצה מימנו כי שאני מעמיס אם מישחקים מגיע ל 60 מעלות קצת יותר שעמתי על זלמן 7000 טובים תיעצו לי משהו ליקנות טוב שיחזיק לי את המעבד על 50 מעלות גג יש לי prescot 3 גיגה
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
סידירון, צורב, הארדיסק אחד, כונן דיסקטים ( ), מעבד AMD Athlon XP 1900+, BayBus (שאני מתכנן לבנות), ובערך 9-10 מאווררי מארז? אני מאוד מקווה, כי אני מתכנן לעשות מודינג, ואני לא יודע אם יחזיק ד"א, כרגע יש לי מארז צ'יפטק מידי טאוור, עם 4 מאווררים, ואני מתכנן להוסיף חלון, 2 מאווררים של 80 מ"מ על החלון, אחד של 120 מ"מ/2 של 80 מ"מ למעלה, שיוציאו אוויר, ואחד של 120 מ"מ למטה שיכניס אוויר... ואולי גם כמה לדים וקטודה כחולה.. יחזיק? ;D
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט מצויין.מדוע אינני רואה את טפ' ה-HD?ומדוע כל מי שאני שואל אותו כמעט עם לוח של GB אומר לי שה-SYS אצלו זה 70 מעלות?כי חשוב לי לדעת בעת OC איזה חלקים עוד מתחממים,אם בכלל.
-
- 14 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הוא החל להרעיש לכדקה מרגע הדלקת המחשב, פירקתי אותו, ניקיתי כמו שצריך. עכשיו יש זרימת אויר טובה אבל יש רעש מסוג חדש, הוא אמנם חלש, אבל אני לא מבין מה יכול להיות המקור שלו.
-
- 12 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני עומד לקנות בימים הקרובים מחשב חדש. אני קונה אותו בחלקים ומרכיב אותו אצל טכנאי שקרוב למקום מגורי כדי שיהיה לי למי לפנות במקרה של תקלה.. עכשיו אני צריך לדעת מה לעשות בקשר למאוורר למעבד... האם המעבד מגיע עם מאורר ? האם אני חיב מאוורר (בהנחנה שאני משתמש במארז ENERMAX FS-710-B) האם בלי קשר למארז אני חיב מאוורר למחשב.. שכחתי לציין המעבד הוא מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 GHrz ב533 MHrz FSB. אשמח אם תוכלו להגיב בהקדם.
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
האם קירור ה-TRUE מבית Thermalright המצויד בשני מאווררי 120MM במהירות של 1900RPM הוא קירור האוויר האיכותי והיעיל בעולם? שאלתי מספר מומחים וקיבלתי תשובות חיוביות, אך הייתי חייב לוודא פה. כמובן שיש את גרסאת הנחושת, אבל אני לא מדבר עליה.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הכל בסדר? עם המהירויות והכל או עם ה- V (המתח וואט).. עוד לא התחלתי לעשות OC http://img259.imageshack.us/img259/6505/77840573oi1.jpg
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
דרעק רציתי לשאול אם אפשר להכין צלעות קירור (לזכרון של כרטיס מסך)לבד יעני לחתוך חתיכת אלומניום בעובי של (?) והאם זה יכול להיות שטוח או שזה צריך להיות עם צלעות עליו ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היום כשפתחתי את המחשב ,גיליתי להפתעתי פתאום שהתפרק חלק מהמאוור של הכרטיס מסך (הכרטיס shappire radeon 9550 ) רציתי לדעת מה עושים עכשיו ? אני כרגע לא בטוח בנוגע לאחריות אבל גם אם יש אני בספק אם היא תקפה למקרה הנוכחי שלי בכל מיקרה רציתי לשמוע מה כדי לעשות, רצוי בנזק כספי נמוך עד כמה שניתן כי אין לי שום צורך בקירור מעבר למה שבא בסטנדרט
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-