אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מזמן אני לא פעיל כבר חחח טוב אז ככה אני קונה מחשב לגרפיקה כבדה: מעבד Q6600 לוח : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4410 זיכרון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4626 אני צריך חוות דעת על הלוח והזיכרון הנ"ל האם הלוח הזה טוב? איך בOC? והאם שווה הזיכרון הזה טוב לOC (האם יסגור 1066?) והאם הוא שווה את המחיר? אם יש לכם אמלצה ללוח או זיכרון אחר שיש בKSP בטווח המחירים הנ"ל אני ישמח לישמוע OC לא חדש לי אבל אני ישמח לקבל חוות דעת על החלקים הנ"ל תודה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להחליף את המאורר של הביג טייפון אני רוצה את המאורר הכי חזק שאתם מכירים שיתאים לו עד מחיר 150 +- ש"ח תודה...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן תוכנת הEverest Home Edition מראה לי שהמעבד שלי על 70-71 מעלות. בדקתי דרך ה-BIOS והוא מראה לי 45-44 מעלות. מה גם שאם המעבד היה מגיע לטמפרטורה של 60, הוא היה מכבה אוטומטית את המחשב. התוכנה מן הסתם מזייפת, יש איזו תוכנה אמינה שאפשר לסמוך עליה? תודה מראש, חיים.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עשיתי חיפוש קצר ולא הגעתי למסקנה ברורה מה עדיף. אני מתכנן לקנות לעצמי מארז בקרוב מאד. ככל הנראה זה הולך להיות הTT EUREKA או GB AURORA 570. עכשיו אני מנסה להחליט על קירור שקט למעבד. המעבד יעבור OC. בגדול כרגע אני מסתכל על 3 עיקריים: 1) Scythe Infinity 2) Sunbeam Tuniq Tower 3) TT BigTyphoon VX מכל הביקורות שקראתי הם היו בערך שווי ערך גם ביכולת הקירור וגם ברמת הרעש. אני רוצה לבחור את הקירור הכי טוב מביניהם (או משהו אחר שאפשר להזמין כבר היום\מחר) באותה רמת מחיר. מה דעתכם בעיניין?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום. ברשותי מערכת חדשה amd 4200 x2 ליבת בריסביין. asus m2a vm giskill 2gig wd 320gig על ויסטה. המערכת עובדת בסדר, אבל בעת הרצת תוכנות לבדיקת יציבות super pi 16/32mb התוכנה קופאת וגם בתוכנת S&M בבדיקת מעבד בעומס מעל 70% הבדיקה נכשלת. בהרצת super pi עד 8mb הבדיקה תקינה. בבדיקת s&m עד 65% הבדיקה תקינה. טמפ' תקינות מה יכולים להיות הגורמים? האם שינוי הגדרות ביוס עשוי להועיל?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה משחה טרמית אתם ממליצים לי לקנות? סוקט 462. מפרט בחתימה שווה לקנות את ה MX1? ומאיזה חנות דיי זולה אתם ממליצים לקנות
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם המאווררים האלו ששייכים לTT שקטים ומתאימים לP180 ? אופציה א' - לקחת 2 כאלו יד 2. אופציה ב' - לרכוש אחד כזה חדש.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני: לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: PENTIUM D820 זיכרון: 667MHZ CEON אחרי: לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: E8300 2.83 זיכרון: CORSAIR XMS2 800MHZ DDR2 הלוח לא משהו אני יחליף חודש הבאה איזה OC אפשר להגיע אם המעבד הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סיימתי להרכיב מערכת מחשב הכוללת \ Q9300 + GIGA-BYTE EP35C-DS3R זכרון CORSAIR דגם TWIN2X4096-6400C4DHX Cas4 הספק לבינתיים הוא גנרי כזה עם 500WATTS מתוכנן לרכוש בקרוב מאד ENERMAX 525WATTS המארז הוא THERMALTAKE KANDALF LCS שבא עם קירור מיים אנקלודיד !! אם רוצים אצרף תמונה למחשב !! העיקר שב BIOS טמפרטורת המעבד היא 24 מעלות !!! האם זה הגיוני ????????? אני חשבתי שקירור מיים יביא את המערכת ל 10 מעלות לפחות
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי הרגשה שהמחשב מתחמם יותר מידי מה אתם אומרים?? הנה תמונה: http://img357.imageshack.us/my.php?image=14518103iu2.jpg זה במאמץ ברגיל הוא מגיע ל -65- 70 סידרתי תכבלים וקשרתי אותם ביחד וניקתי את המחשב מאבק אבל בכל זאת הוא מתחמם מה כדאי לעשות??
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה מבין המאווררים יותר יקרר לי את הכרטיס? יש לי את הכרטיס Redaon x1950 series
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב E2180 עכשיו השאלה איזה גוף קירור יספיק כדי להגיע ל 3GHZ? אני רוצה להגיע לכמה שיותר אבל אם מגיע ל 3GHZ אני מרוצה. אני קונה לוח אם GA-P35-DS3L וזיכרונות GSkill 800MHZ CL 4 1024X2 יש לי כמה בחירות לגופי קירור: 1. Stock 2. Arctic Cooling Freezer 7 3. Thermaltake Big Typoon VP (שני מאווררים של 120MM גרסה חדשה) 4. Sunbeam Tuniq Tower 120MM מה מספיק כדי להגיע ל3GHZ. מה שווה לי מבחינת מחיר וביצועים ומה ההבדלים ביניהם. מה מקרר הכי טוב לפי הרצף. תודה רבה זה יעזור לי . סידרתי את זה גם לפי המחיר שלהם.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכי חשוב הוא שלא אצטרך לפתוח את הלוח ושיהיה שקט ושיחזיק לי את ה-6300 בקור ... אשמח לעצות אני לא ממש שוחה בתחום כמו פעם...
-
- 15 תגובות
- 927 צפיות
-
-
חג שמח באוקטובר שנה שעברה קניתי מעבד E6300 עם GB-P965-S3. מאז ועד עכשיו, עבדתי על 3150Mhz, יציב לחלוטין. הגעתי גם ל 3400+, אבל לא בדקתי יציבות, מכיון ש 3150Mhz סיפק אותי לבינתיים. כל זה עם מאוורר סטוק. לפני מספר ימים החלפתי את המעבר ל E6320, ומייד נתקעתי ב 3050Mhz. יותר Voltage לא עוזר. לפני השינוי עדכנתי את ה bios ל F9 מ F8. כרגע אני עובד על 3050, וניראה יציב, אבל לא בדקתי יותר מדי. לא השתמשתי באותו מאוורר וצלעות, אלא בחדש מאותו סוג. שמתי לב המעבד החדש עובד קר יותר, גם אם לקחת בחשבון את ה OC הנמוך יותר. לעוד מישהו יש נסיון לא טוב עם ה 6320 ? או שפשוט היה לי מזל רע? אשמח לשמוע התנסויות נוספות. אני שואל מכיון שאני יכול להחליף חזרה למעבד האורגינלי, או לנסות E6320 נוסף.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מאווררים אחוריים שמוציאים אויר אחד מכניס אויר מקדימה והלוח אם שלי חם חיברתי לאחרונה עוד מאורר שמשליך על הלוח קור עם אזיקונים ולא השפיע עליו אני מחפש פתרונות
-
- 15 תגובות
- 872 צפיות
-
-
ראו תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נינג'ה פלוס ואני רוצה להחליף אותו בקירור טוב יותר חשוב לי שהוא יקרר יותר מהנינג'ה וגם שיהיה שקט. ?! תודה.
-
- 15 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אותו ורציתי לדעת כמה דברים חשובים עליו. 1) רציתי לדעת אם הטוניק לא שוקל יותר מידי וכתוצאה מכך לגרום לסדק בלוח אם או אפילו לשבירתו. 2) באתר של INTEL רשום שלא מומלץ לשים יותר משקל מ-480 גרם על socket 775 אבל הטוניק שוקל כ-900 גרם, האם יש פתרון כדי לתמוך בלוח אם? 3) כמה CFM ו-DBA יש למאורר של הטוניק והאם כדי להחליף אותו באחד יותר חזק ממנו, והאם ניתן להחליף את המאורר בכלל? 4) האם ניתן לאלתר משהו ולעשות מודינג לטוניק לדוגמא הוספת מאוררים או משהו בסגנון שאתם מכירים? תודה מראש ותגובות בבקשה אני חייב יעוץ.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כחודש הייתה לי תקלה בלוח אם והחלפתי אותו (עדיין לא נגמרה האחריות אני לא ממש זוכר איך זה היה בלוח הקודם אבל עכשיו כשאני נוגע בהיטסינק של הצי'פסט (אני מקווה שאני לא טועה - זה החלק שנמצא מאחורי הכרטיס הגרפי) הוא ממש חם. האם זה אמור להיות ככה, ואם לא אז מה יכול לפתור את הבעיה..
-
- 15 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אבל לקנייה בארץ (היה פה דיונים עם כל מיני שמות ולא מצאתי איפה אפשר לקנות אותם) שייתן מקסימום ביצועים במינימום רעש
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם 78 מעלות זה הגיוני לאחר יציאה ממשחק עם הכרטיס הנ"ל? לי זה נראה גבוהה, הקירור סטוק שמגיעה עם הכרטיס. וזה עוד לפני מחשבה על אוברקלוק....
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ושוב שלום ושוב הפתעות במחשב החדש.... ה 8800gtx 768 oc 2 עובד לי על 78 מעלות במנוחה מאוורר מכוון על 80% לי זה לא נראה סביר אשמח לדעת אם הטמפ בסדר או רק אצלי זה חורג? בתודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי את המעבד אתמול וישר התחלתי בעבודה. יש לי זיכרונות Corsair xms pc 800 4-4-4-12 ולוח p35 Ds3L התחלתי עם קפיצה קטנה ל 3200, מתח 1.3 בבדיקה בפרימ 95, אחרי 3 דקות יש לי Error באחת מהליבות, והשנייה ממשיכה לרוץ מצויין 12 שעות. האם זה הגיוני? מה צריך לעשות כדי לתקן את זה? ועד איזה מתח אני יכול להרשות לעצמי לעלות עם מהירות של 3.2GHZ (בלי שיהיה כל סיכון) הקירור הוא V1, והטמפרטורה המקסימלית היא 45 מעלות
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי המאוורר הנ"ל מגיע במהירות 1600 RPM עם רעש לפי הצהרת היצרן של 28 דציבל וכמעט 64CFM האם זהו מאורר טוב ? האם 28 דציבל זה רועש?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-