אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
היי חברה , אני בונה כרגע מארז בצורה של ארון קבורה והשאלה שלי היא איך לקרר אותו בצורה אופטימלית. גודל מאווררים, מיקום, סרקולציה. ואם אפשר קצת הסבר על סוגים גדלים ומחירים (בכללי) שרטוט של המארז.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , והמאורר של המעבד רועש כמו גנרטור שהרכיבו את המחשב הוספתי מאורר גדול יותר למעבד והוא פשט רועש בטירוף , בלתי אפשרי לישון בחדר המעבד הוא AMD 5200 איזה קירור טוב אפשר לקנות ולהחליף , והאם זה אפשרי בכלל להחליף את הקירור של המעבד אחרי שהוא מורכב כבר תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברגע שאני עושה לו אוברקלוק מה 600 ל 700 הוא תוקע לי את כל המחשב שאני מפעיל משחק אבל רק אחרי כמה דקות ושהבנתי שאולי זה הקירור אז שמתי על 80 אחוז ב NTUNE של NVIDIA ואני מעלה גם את הזיכרון מ 900 ל 1000 יכול להיות שזהמה שתוקע לי אותו כי לפעמים אני לא עושה לזיכרון תודה מקווה שתוכלו לעזור ולענות לי על זה בהקדם האפשרי. ???
-
- 16 תגובות
- 918 צפיות
-
-
עכשיו זה ממש קרוב ובשבוע שבועיים הקרובים אני כנראה הולך לסגור על מערכת חדשה, אני עדיין לא סגור על INTEL או AMD אבל המפרטים שלהם כבר דיי סגורים, בקשר לאינטל הP4 2.4C הוא המעבד הנחשק :smoke:, אני מתכוון להמהיר אותו ומקווה להגיע כמה שיותר רחוק, הבעיה היא ה RAM, אני רוצה שהוא ירוץ ביחס של 1:1 עם לוח האם ובשביל זה צריך RAM מהיר, 3500 או 3700... כנראה שזה יהיה הTWINMOS 3700 בשילוב שני סטיקים של 256, הייתי רוצה לדעת אם יש RAM מומלץ יותר בשביל באסים גבוהים, האם עדיין אפשר למצוא RAM של OCZ בארץ ושאלה אחרונה כמובן, מה אתם ממליצים ? נ.ב בבקשה להתיחס אך ורק ורק לRAM ולא לשום דבר אחר, תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Cooler Master Aquagate Max 1,125 ש"ח Swiftech MCW60 VGA Water Block 435 ש"ח סה"כ 1,560 ש"ח איך המחיר והחלקים?שווה קנייה? מטרות-OC בינוני-כבד לדו ליבתי וOC כבד לGTS הדגם הישן
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[ltr]I recently bought a nice upgrade for my computer an AXP-M 2600+ and an Abit AN7, for overclocking obviously. now originally the HSF was an ALX800 with SF2 80mm (with a PCI controller[rheostat]). now the store informed me of an SLK947 on sale for 5 nis more, it was very nice of them and I'm going to take it. but now it means I need a 92mm fan and I need it to be strong enough when I need it, ~80 CFM should do it and quite enough when I go to sleep. I'm not so sure if I can trust the so called "smart" solutions. any ideas of a quality fan which can be controlled (either manually or by the mobo)?[/ltr]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרצתי RIVATUNER בזמן COD2 וראיתי שהכרטיס מגיע לטמפ' של 73 C ללא OC ובקרור סטוק האם זה בסדר , כי לי זה נראה גבוה מידי תודה רבה .
-
- 16 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מים או אוויר?? פתוח להצעות עד 2000-2500 שקל מערכות קירור מים למעבד amd 64 939 כרטיס מסך geforce6200fx לוח אם gigabyte k8 וזהו... הצעות תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט בחתימה.... אני מתכנן OC אבל בגלל שיש לי מערכת יקרה (וגם אני מאוד פחדן) וזו הפעם הראשונה שלי בOC אני רוצה לעשות הכל ביסודיות ושיהיה לי את המידע הרב בקשר לOC .... טוב השאלה שלי היא בזכרונות אני שמתי לב למקרים שOC של אנשים "נתקע" בגלל התיזמונים של הזכרונות שלהם... ואז אומרים להם לשחרר תזמונים כדי לאפשר המשך לOC.... (אומרים להם במקום 2.5 לשים 3 CAS ואז יהיה אפשרות להמשיך בOC) אבל הזכרונות שלי הגיעו בCAS 3 זה אומר שאם אני אתקע בOC שלי בגלל זכרונות אני לא אוכל לשחרר תיזמונים (כי אין לי לאיפה הרי 3 זה הכי הרבה) ואז הOC שלי יתקע? :s05: משהו מוכן לתת לי קצת הסבר על זה (בליל לשלוח אותי לסטיקים)?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להכין heatpipes.... חקרתי קצת את הנושא וראיתי שבתוך הheatpipes יש נוזל מסוים.... העניין הוא שהנוזל הזה לא כל כך נגיש..... השאלה היא אם אני נגיד ימלא בצינור גריז טרמי למשל....זה יעבוד? או....איזה נוזל אחר אני יכול למלא כדי שזה יעבוד....?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מהפורום ניסה זאת? :-\ ישנם מדריכים המסבירים זאת? המעבד הוא בסוקט 939..כיצד להימנע משבירת רגליי מעבד?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב אצלי התחיל לעבוד ממש מעפןהוא קופא כזה לכמה שניות נקתע בקיצר עובד מעפן רצחמה שהכי מעצבן זה ה BF3 יש לי HD6870 עם מעבד X4 ואני צריך לשחק על LOW ועוד לא תמיד עובד לי חלק!! יש לי ירידות FPS מעצבנות רצחאמרו שיש מצב שהבעיה בגלל האבק במחשב ואני לא מנקה תאבק בגלל שאני לא יכל לפתוח תמחשב כי תגמר האחריותהינא התמונה של הטמפ'זה בלי מאמץ בלי כלוםרק רוצה לדעת אם זה בסדר ואם צריך ללכת לחנות לנקות תמחשבד"א קירור יפתור תבעיה? אם כן אני יכל לקנות עכשיו קירור למעבד וכרטיס מסך או שאין צורך אני לא יודעהינא כל המפרטhttp://www.up2me.co.il/v.php?file=39823378.pngתודה מראש מצטער על החפירה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה המעבד שיש לי: DualCore Intel Core 2 E8400, 3000 MHz (9 x 333) בתוספת של: לוח אם: GA-G41M-Combo זיכרון: 4 GB כרטיס מסך: GTX 650 OC 2GB אני רוצה לאתגר את המעבד שלי עד הקצה (כמעט)...אשמח לקבל הדרכה והכוונה... תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני סובל מבעיות שינה קשות וזה בגלל: שיש לי עכשיו את GLOBAL WIN WBK 38 והוא מרעיש!!! רציתי לדעת מה ההבדל בינו לThermaltake Volcano 7 ביצועים/רעש והאם שווה להחליף נ.ב. בקשה מהמנהלים: בבקשה אל תעבירו את ההודעה הזאת לפורום "אוברקלוקינג, קירור ומודינג" כי מדובר פה במאוורר לשימוש רגיל ולא לאיזה אובר מטורף.... תודה מראש :smoke:
-
ו זה אחרי שפתחתי את המארז ושמתי לו מאוורר בפרצוף ..... אני לא רוצה להכנס לאיזה פרוייקט אבל משהו צריך לעשות !!!!!!!!!1
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
;D http://asaf.dr-host.info/dekel/untitled.WMV נו, אז מי הולך להגיד לי מה זה...? (תודות לאסף על האחסון)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המאוור התחיל להשתגע ולקרטע החלטתי לנתק אותו ולראות איך זה יעבוד עכשיו. ההיטסינק שלו נראה דיי אימתני הוא כסוף משוכלל כזה (0_o) ובגלל שאין אפילו מה"ז אחד של OC חשבתי לנסות לתת לו לרוץ בלי המאוור.. כרגע הוא נראה בסדר גמור. רציתי לדעת אם אתם חושבים שזה סביר לעבוד ככה, מה הטמפרטורה המקסימלית ל פ3 והאם התמונה הזאת שלי של MBM הגיונית (פעם ראשונה שאני משתמש בתוכנה).
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר טוב עומד לטוס בחודש הקרוב, ורציתי להביא קירור מים באמצעותו. אין לי ניסיון וידע בנושא, אך מרפרוף ברשת הבנתי שהמערכות המומלצות הן RASA 240 ו-Cooler Master Nepton 280L שנמצאים בטווח התקציב. אשמח לדעת קצת יותר בנושא ולקבל המלצות נוספות אם יש. תודה ושבוע טוב.
-
- 16 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אני כרגע מבצע OC למעבד, וחלק מהאפשרויות לא נמצאות לי בביוס System Voltage Control במקום זאת יש לי CPU VCORE CPU TERMINATION CPU REFERNECE DRAM VOLTAGE בCPU VCORE עשיתי על 1.1 ובכל השאר עשיתי על נורמל האם זה בסדר או שצריך לשנות? [br]פורסם בתאריך: 20.02.2011 בשעה 20:15:50 מופיע לי EROR העלאתי את מתח המעבד ל 1.2 ואני מנסה שוב בדיקת מאמץ
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי אני מתכונן לקנות את הנקסוס ששולט על מאווררים. אני רוצה לשלוט על המאוורר שעל ההיטסינק שלי VOLCANO 6CU+ ורציתי לדעת אם הנקסוס יכול להתמודד עם מאוורר כזה? כלומר שלא יקרה מצב שאני יפעיל את המחשב והמאוורר לא יפעל כי אז המעבד ישרף
-
תעזרו בבקשה האם הFREQUENCY של הזיכרונות שלי כמו שהוא צריך ליהיות ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לנושא הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465746.msg3979757#msg3979757 בו הרגיעו אותי והסבירו לי שהכל טוב ויפה עם המיקום החדש של קירור המעבד שלי, הרצתי בדיקה מהירה בOCCT (כי הרי ברור שהריצו OCCT במעבדה של המחשב שלי כשביצעו את הOC) ותוך 5 דקות מרגע ההפעלה המעבד הגיע ל80 מעלות והOCCT הפסיק את פעולתו הורדתי את המתח שהמעבדה שמה לי (1.375V) למתח שלהOC של המחשב של אחי (שכולל את אותם רכיבים לפני שליחת מחשבי לתיקון באותה התצורה) שהוא 1.325V ותוך 10 דקות בלבד המעבד הגיע ל80 מעלות, בזמן שהמחשב השני בעל אותו הקירור ואותו המתח עם אותו OC נשאר רגוע על 64 מעלות בשיא. אולי באמת נגרמה פגיעה בסירקולציה אחרי הכל? :'( , הרי ההבדל היחיד בכל הנוגע למעבד במחשב שלנו …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבנתי שהוא מתחמם ברמות.. שבמאמץ הוא מגיע ל-90 מעלות בסטוק.. אז על איזה מאוורר אתם ממליצים לי...? זה מטורף 90!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לעשות קירור מים עכשיו כשהלכתי למחסן שלנו ראיתי מכשיר של מים קרים וחמים וחשבתי אולי נשתמש בוא במקום רדיאטור עכשיו רציתי לדעת אם זה אפשרי אני רוצה לחסוך בכסף כי אין לי אז חשבתי להוציא את הכסף רק על צינורות ובלוק ומשאבה אולי אני יצליח להביא מדודים שלי
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי Sparkle 6200 256MB עכשיו בריוה טיונר אני לא מצליח לגעת בהגדרות של Low-Level Sys... הכל מסומן לי באפור.. זאת אומרת שאני לא יכול לפתוח?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-