אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
קודם כל, מאיפה אני יכול להשיג ביוס לכרטיסי מסך? (יש לי R9600P של SAPPHIRE) דבר שני, איך אני יכול לשנות בביוס את המהירויות? איך אני "עורך" אותו? ולבסוף, איך אני בדיוק צורב את הביוס החדש על הכרטיס שלי? התוכנית שלי זה לבדוק קודם כל דרך הדריברים לכמה הכרטיס שלי מסוגל להגיע ואז להכין לו ביוס עם המהירויות האלה ולצרוב לו אותו. משהו לא טוב בה? (בתוכנית) תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אני כמעט כבר קניתי את הנינג'ה ונרתעתי פתאום. יש לי לוח של אביט IC7-Max3 עם מעבד 2.6C HT. כרגע אני עם הקירור המקורי ללא משחה טרמית וללא OC. הטמפ' נעות בין 45 ל- 65 (מאמץ בקיץ). נראה לי שמשחה טרמית טובה תפטור לי את הבעיה של ההתחממות כך שאני לא בטוח אם כדאי להוציא 280 שקל על ה-HSF הזה. האם OC, על המפרט שלי עם נינג'ה, מצדיק לדעתכם 300 שקל (כלומר האם השיפור בביצועים מצדיק את ההוצאה)? ...המרטש
-
- 13 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב מורכב מ TMS, המארז מגיע עם 3 מאווררים והוספתי עוד אחד, סה"כ 4 מאווררים. הם סידרו את המאווררים כך: - מאוורר אחד מקדימה באמצע מכניס אוויר. - מאוורר אחד בתא התחתון בין הספק לדיסקים הקשיחים אך המאוור פה מוציא אויר לכיוון הדיסקים, ז"א הוא מוציא אויר לכיוון החלק הקדמי של המארז, האם זה תקין? -מאוור אחד מאחורה מוציא אויר. - והמאוורר העליון מכניס אויר. האם זה תקין שהמאוורר העליון מכניס אויר? הוא לא אמור להוציא אויר חם מהמארז? והאם זה בסדר שהמאוורר שלמטה בין הספק לדיסקים מוציא אויר לכיוון החלק הקדמי של המארז?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אז ככה חברה כרגע אני עומד על באס 230 במחלק זיכרנונות של 1:1 חשבתי לשנות תמחלק זה יכול לעזור לעלות תבאס ליותר גבוה?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני לא בקיא במאה אחוז על התוכנה הזאת, אבל היא מראה לי שהכרטיס מסך שלי על 120 מעלות כשהוא עובד על סרק ... גם אם צלע הקירור שלי מעט דפוק הכרטיס מסך לא אמור להתחמם ככה ...
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מצרף תמונות מתוכנות SpeedFan וEVEREST Ultimate Edition זה מחשב נייד חדש והנה קישור למפרט שלו http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01069714&lc=en&cc=il&dlc=en&product=3441671&rule=5849〈=en# אני לא בטוח על כמה אמור להיות המעלות אבל זה נראה לי חם מידי והשאלה שלי היא לגבי מגשי הקרור שיש בחנויות שונות האם הם באמת מקררים את הנייד ואם כן כמה עוזר הקרור? כי אני רוצה לשחק משחקים במחשב הזה ואני לא רוצה שיתחמם מידי ועוד שאלה ברגע שמגש הקרור שוכב מתחת לנייד והנייד מוציא את האוויר החם ללמטה המאווררים של המגש לא יחזירו את האוויר החם למעלה ויגרום לו להתחמם יותר? מישהו יכול לתת לי המלצה על מוצר טוב שיוריד לי את החום ביעילות? כי אני לא מצליח לבחור …
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום, אני צופה באתר (ללא שם משתמש) כבר קרוב ל3-4 שנים. ואני רוצה לנסות בפעם הראשונה לעשות OC ולכן צריך יעוץ. קראתי את המבוא והמדריך לאוברקלוקינג,עברתי על הOCDB וגם חיפשתי בפורום OC הודעות עם לוח האם שלי. אני סטודנט לעיצוב תקשורת חזותית (גרפיקה ווידאו) ולכן אני באמת מנצל את המשאבים שהערכת שלי מאפשרת לי אני לא יכול להרשות לעצמי חוסר יציבות. מכיוון שאין לי בכלל אפשרות כספית לשפר משהו במערך הקיים הייתי רוצה לסחוט ממנו יותר דרך OC. השאלה הראשונה שלי היא האם הטמפ' הראשונית (40 C מעבד, 30 C לוח) לא גבוהה מדי כדי להתחיל OC? ??? מפרט: לוח אם: ASUS P4P800-E DELUX מעבד:P4 3000 PRESCOT זיכרון: 4*M512 KINGSTONE DDR 400 כרטיס גרפי: GAINWARD NVIDIA GEFORCE 6800GT 256 מאוו…
-
- 5 תגובות
- 462 צפיות
-
-
-
היי, אני קונה מעבד E6400 ולוח של GIGA BYTE 965DS3 איזה זיכרון הכי מתאים ללוח ומעבד אלו, עד 600 ש''ח, איזה חברה, וכמובן שיתאים לאוברקלוקינג לא כבד במיוחד.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 408 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי ואני לא יודע איך, אין לי שום תוכנות ושום כלום. צריך את עזרתכם. תודה.
-
- 18 תגובות
- 937 צפיות
-
-
esh li epox 8rda+ shehy pzaza le over kloking meabed 1800 0.13 micron ve 256 ddr 400 mhz ve ani lo yodea eiza efsharyot leafil o lehabot ba setup ki kol pam sheani maale mashy amahshev methil leitaka ve esh li volkano 7+ hig!!! help mi!!!!!
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
רציתי לקנות בפנדה את המארזה הזה Dragon DA-01BLD Full Tower Dragon DA-01BLD Full Tower אבל לצערי אין אותו עם חלון רק בלי השאלה שלי האם יש איזה מקום שעושים חלונות למארזים {בתשלום כמובן} באופן מיקצועי הנה קישור למארז <אין פרסום חינם>
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
סנדרה ו MBM אומרות לי שב IDLE אני ב 48 והתוכנה EASYTUNE שבאה עם הלוח GIGABYTE שלי אומרת שאני ב 55 מעלות, בד"כ ההפרשים ביניהם מאוד מוזרים כמו 37 מעלות סנדרה ו 48 גיגהבייט, האם אני על הגבול הדק? אני יודע ש AMD מתמודדים טוב עם מעלות גבוהות השאלה אם בריא? ה OC גם ככה לא כזה משמעותי ואם זה קריטי אני אוכל לוותר עליו עד שיהיה לי תקציב לקירור נורמלי.. אני עם EVERCOOL ג'נרי מנחושת, שאמור לספק תוצאות נורמליות דווקא, השאלה אולי זה המשחה התרמית? שמתי תמשחה שקיבלתי מ EVERCOOL והיא לא נראית משהו, למרות שהגוף קירור נראה משובח הוא לא מספק תוצאות מי יודע מה... מובן ש VOLACNO 7+ יהיה הכרחי פה בעתיד, השאלה מה עכשיו, לוותר על ה OC, לא להתרגש? או בכלל משהו? תודה ...
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
חשבתי לבנות מערכת עם המפרט הזה ובהמשך להוסיף כרטיס 4670: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤358 לוח אם: ASUS P5KPL-CM ¤274 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL5 ¤115 מארז: ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU ¤466 מחיר סופי: ¤1213 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אני מבין שבמערכת כזו אי אפשר לעשות אוברקלוק. אם אחליף את הלוח ללוח מבוסס P31 ואקנה את כרטיס המסך כעת, האם הספק וקירור הסטוק יספיקו לאוברקלוק?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי מאוורר VOLCANO 6 CU והמעבד על 55 מעלות ב- IDLE !@!!!@!! אני כבר עובד איתו הרבה זמן והכל בסדר איתו,שום דבר לא קרה! אבל אני חושב שזה מוגזם,ורצית לדעת אם יהיה שיפור ניכר בהחלפת הקירור ל- AERO COOL GLACIER גלסיאר שראיתי עליו ביקורת טובה מאוד כאן(ציון 9.5) אז יהיה שיפור גדול??? המעבד הוא AMD ATHLON XP 2000
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אהלן, כמו שפירסמתי בהודעה שלי פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=36694 מחר אני מקווה להזמין לי את המחשב. כנראה שאני אלך על המארז Compucase Super Midi Tower CI 6919 אך גם יכול להיות שבסוף אלך על זה COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB המעבד (AMD ATHLON XP 2500), מגיע בלי מאוורר (כנראה), וחשבתי לקחת את המאוורר הזה Thermaltake Smart & Silent Volcano 9Cool Mod CPU Cooler בשבילו. בקיצור, כמה מאווררים מגיעים עם איזה מארז, והאם המאוורר הזה מספיק לי ביחד המאווררים שמגיעים עם המארז. תודה יונתן
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן! המעבד שלי ב-OC עם קירור (ראו מפרט) שעליו מותקנים 2 מאוררים 120MM.. מה שמפריע לי בהם זה שהם מאד מרעישים כי הם נותנים דחיפת אוויר די גבוהה 63CFM. השאלה שלי האם כדאי לנסות להסירם ולהשאיר את הקירור פסיבי ? המעבד ינזק ? הזוג הוא: Scythe Minebea 4710KL-04W-B19-V54 1,600rpm 27.0dBA 63.6CFM 2.35
-
- 60 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, אמרו לי שכדי לנקות משחה תרמית ישנה צריך להשתמש באלכוהול. ואני רוצה לדעת אם חייבים אלכוהול או שאפשר להשתמש נגיד באצטון.. ואיך ביוק לנקות (עם מטלית/טישו וכו')
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מעבד למ"ע שיש לי: לוח נתון: GA-965P-DS3 כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC ספק: LIBERTY 400W אני מתלבט לגבי השילוב בין המעבד והזכרונות לשם התחושה , אני צריך עזרה במספרים (הערכה בלבד) לביצועי סף (כולל OC )עבור כל אופציה 1. E4300 +2G 667 CL-5 2. E6600 +2G 667 cl-5 3. E6600 +2G 800 cl-4 אודה לכם מאוד אם תוכלו להשלים מספרים/יחסים או כל דבר אחר (עבור כל שורה) שיתן תחושה במטרה לקבל את ההחלטה הנכונה תודה רבה על כל העזרה אנשים
-
- 3 תגובות
- 402 צפיות
-
-
אהלן חברה אני חדש פה.... שאלה לי אליכם אני גר באמריקה עכשיו ואני רוצה לשלוח למחשב שלי בארץ מתנה ;LOL אז חשבתי לקנות לו מערכת קירור... עכשיו אני רוצה מערכת רצינית וחשבתי מים או גז או הגיל החדש הזה ששמעתי עליו... אם מישהו מכיר מערכת טובה שיכול להמליץ לי מנסיון אישי אנ יאשמח לשמוע ועוד משהו אני צריך מערכת שקטה למה המחשב נמצא בחדר של מישהו שישן...ככה שזה לא יכול להיות גנרטור רעשני... תודה מראש אחים שלי
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה , יש לי 3000 שקל לשדרוג המחשב מפרט בצד , אני רוצה קירור למעבד (אם הוא פסיבי להוסיף מאוורר בתקציב בבקשה) לוח אם למעבד E8400 S775 וזכרונות טובים לOC כל מה שאני רוצה לשדרג אצלי מעפן לוח אם פשוט EP43-DS3L זכרונות KINGSTON זולים ללא צלעות קירור כלום.. קירור סטוק להתחשב בבקשה בעובדה שאני קונה ספק בכ750 ש"ח מה שמאיר 2250 ללוח אם קירור וזכרונות תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי AXP 1600 ולפי הסברי המדריכים השונים יש לקצר את כל הנק' ב- L1. איזה חומר מומלץ? יש לי גריז טרמי ויש לי בדיל רגיל. החומרים האלה יעזרו לי? או שצריך לקנות את הלק. תודה
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-