אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן לחתוך כבלים לא נחוצים? יש יותר מידי ובחצי מהם אני לא משתמש. הם מפריעים לזרימת אוויר (למרות שהם קשורים, עדיין יש יותר מידי), לא נראה טוב ולא נוח לעבוד עם מיליון ואחת כבלים לא נחוצים. אז אפשר לחתוך אותם? או אולי בכלל לנתק מהספק עצמו בדרך אחרת? כמו שכתבתי בתיואר, הספק הוא Thermaltake - 420APD שאלה שניה, איך אני מנתק את ההיטסיק מהגשר הצפוני? הלוח אם 8knp, ההיטסינק מחובר ללוח עם שני חיבורים, ניסיתי למשוך אותם החוצה ולא יצא, אני צריך להוציא את ההיטסינק בשביל למרוח בלו 2.
-
- 16 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי והחורים בגריל שיש בו נורא נורא קטנים וחוסמים כניסה נורמלית של אווויר החלטתי להוריד את הגריל ולשים במקומו גריל אחר יותר טוב באתי עם קאטר חור חור מסביב חתכתי , 2 דקות והגריל יצא מסביב נשארו לי כאלה שפריצים קטנים הבעיה היא ש...... גם זה לא יפה וגם זה עושה שריקות שאני מרכיב שם מאורר חזק לשאיבה..
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 866 אני רוצה לעלות את הבאס ל 160 הטמפרטורה הממוצעת של המעבד היא 35 מעלות ושל הלוח 30 מעלות כדאי לנסות להגיע ל 160 ? אני פשוט חייב להגיע ל 1000MHZ
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 2400. ואני רוצה לקות לו מאוורר התקציב הוא 100 שקל. אני לא עושה OC ולא כלום. מה כדאי? אמרו לי שהוולקינו 6 מעולה! ושיש עליו ביקורות מצויינות זה טוב? http://www.pch.co.il/docs/pd-141595694.htm מה עוד כדאי? (אל תשלחו אותי לדיון של הרכיבים של הOC כי אני לא עושה OC) תודה
-
- 16 תגובות
- 957 צפיות
-
-
WELL, נו לאן אתם חושבים אני כבר יכול להגיע עם העגלה הזאת ? כך גם אני חשבתי..עד ששייפתי את ההיטסינק המקורי, החלפתי משחה טרמית (לאחת זולה מ10% כסף - סתם קקה..) והתחלתי להעלות את הבאס ה דיפולט שלי זה 133 והזכרונות ג'נריים כאלו (משהו PGI, עלו 800 ש"ח בזמנו..) התחלתי להעלות... אני מגיע ל 700MHZ עולה ועולה ל775MHZ עולה עוד... ל825MHZ ועוווווד עד ל 900MHZ !! נו מה אתם אומרים ?? תשלחו\ תעלו ללדטא בייס כי לי אין מושג למי לפנות. הנה תמונה: תאדדדדם : תעלו את זה בקשה ל OC דאטה בייס ............
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הdelta 80 לא מתאים לsk-7 כמו שאתם יודעים לכן קשרתי אותו עם חוטים חזקים שירזיקו אותו בקשר למעלות אני צריך שתגידו לי אם זה טוב יש לי תמונה שהמעלות על 33 מעלות אחרי רבע שעה שהפסקתי את פריים אחרי שרץ 4 שעות והוא על 33 מעלות בפריים הגיע ל36 מקסימום
-
- 16 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני קיבלתי את הקול מאסטר אירו 7+ התקנתי אותו אבלללל הדלקתי את המחשב ופתאום אני רואה שהטמפ' של המעבד היא 73!!!!!!! ישר ניתקתי את המחשב מהחשמל! אאחרי זה פירקתי את המסינק והתקנתי אותו מחדש ואז הדלקתי את המחשב מחדש אבללל המחשב נדלק צפצף כזה ואז נכבה חשבתי ישר שהלך המעבד!!! מזה נבהלתי וכמעט בכיתי (רציני) אז למה שהחלפתי מאוורר זה לא עזר???? אלא הטמפ' רק עלתה?????.. תכתוב לי בבקשה למה זה קרה לי בערך.. ואיך??? אתם יכולים לכתוב לי באופן מפורט איך אני מתקין סינק חדש למעבד?: איך אני שם אותו לאיזה כיוון המדרגה וכל זה תודה רבה רבה בבקשה תגיבו כי זה מאוד מאוד חשוב לי... תודה עריכה: הינה תמונה אחרי שמרחתי את המישחה על הסינק היה כתוב במדריך למרוח את המשחה על הסינק וא…
-
מישהו יודע אולי איך ליצור נוזל בצבע ירוק זוהר (כמו של המרקרים)? ליצור או לקנות ... זה למטרת "מודינגון" קטן שאני רוצה לעשות...
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-
בעוד אני משוטט לי ברחבי אתרים של מודרים בחול אני נתקל ביצירה הזאת !! הרבה מארזים מגניבים ראיתי אבל דבר כזה עוד לא ראיתי (חלק יתלהבו חלק פחות.. אני התלהבתי !) קיצר פחות לדבר ובא נראה תמונות : :cwm20: הבן אדם פשוט תקע לו מסך טלויזיה בפאנל הקידמי של המארז !!! ככה זה עובד : אני לא יודע מה איתכם אני ממש אהבתי את הרעיון גם שימושי גם מקורי וגם בן**** !! :clapper:
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! ברצני בצע אוברקלוק על הכרטיס שלי וכבר הזמנתי סינקים לזכרונות. שמתי לב שהקירור של הספייר קטן כזה ולא נראה לי שהוא מקרר טוב. יש מצב שאני יכול להחליף אותו במשהו יותר טוב? (כאילו האם אני יכול להחליף אותו?) אם כן אז במה והאם זה יתן לי לשחוט עוד איזה 40-50 MHZ? ראיתי כמה קירורים בPCH. אני מעדיף לקנות אצלהם כי יש לי עדיין זיכוי שם. ראיתי כמה:Thermaltake G4 VGA Copper Cooler ,Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler, Titan TTC-CUV2AB VGA/Chipset Cooler וגם את Vantec Iceberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler הם טובים? איזה הכי טוב? תודה רבה מראש!!! נ.ב: כן, אני יודע, הגזמתי קצת עם השאלות
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח של ECS P4VXMS, ומעבד P-4 1.5GHZ SOCKET 423 לדעתי זה Willamat. הבעיה היא שאני מעלה את ה FSB ל 133 המחשב חוזר אוטומטית ל 1500MHZ, ניסיתי כמה פעמים להעלות את המחשב בתדר 133 אבל לא הצלחתי, מה יכולה ליהיות הבעיה??
-
- 16 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אוקיי , יש לי לוח EPOX 8rda3I ועליו מותקן AXP 2400 עם ליבת THORTON... אבל בביוס לא מצאתי שום אפשרות להוריד או להעלות את המכפלה של המעבד... איפה אני מוריד\מעלה את המכפלה? תודה לעוזרים. ד"א : מפיסטו אל תחשוב שאני לא מבין עניין , חיפשתי בכל הביוס את המילה Multiplay ולא מצאתי זכר!
-
- 16 תגובות
- 893 צפיות
-
-
קיבלתי אותו לפני שעה בערך קיבלתי איתו חיישן הכול !! הרכבתי אותו במחשב הפעלתי אותו והוא עובד לי על 5600RMP אני לא מצליח להוריד את המהירות והוא עושה מלא רעש !!! מה לעשות איך להוריד את המהירות ??? עם OC המעלות שלי הם 33 במעבד AMD 2500 OC ל 3200 מעלות מעולות !! עכשיו יך אני מוריד את המהירות של המאורר הרכבתי גם את ה דבר הזה שמוריד מהירות אבחל זה לא עושה כלום
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני מביא לכם תמונות סודוית מבפנים של מחשבי הקט וקימבנטי כל מיני מאווררים אחרי שאתמול אמרשתי שלשום מאוורר אצלי אין חור מי שזוכר. טוב הקיצר אני רוצה שתגידו לי איפה לעשות והאם מה שעשיתי זה טוב וזה מה שקימבנתי: טוב עכשיו תענו לי על מה ששאלתי וביקשתי תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
OK עשיתי חלון למארז שלי אבל יצא לי לא מושלם :-\ תראו אני רוצה לקנות גומי כדי לצפות את זה אבל הבעיה היא שכבר הדבקתי את זה :-\ יש משהו שאני יכול לעשות? (דרך הגב זה מוד ראשון שלי 8))
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שבוע שעבר שידרגתי את המחשב וקניתי מעבד barton 2600 עם לוח Abit AN7. בזמן פעולה הטמפרטורה של המעבד (לפי ה utility של abit שבאה עם הלוח) היא בסביבות 48-46 מעלות ב idle. אני משתמש ב volcano 7+ עם arctic silver 3 לקירור ואני לא עושה oc. המאוורר פועל במהירות הנמוכה ביותר שלו. בנוסף יש לי שני מאווררים בחזית המארז להכנסת אוויר ושניים נוספים מאחור להוצאת אוויר. שאלות: 1. האם הטמפרטורה שלי גבוהה מידי? 2. אם התשובה ל 1 היא כן אז מה אני יכול לעשות כדי להוריד אותה? (להחליף את ה volcano?) תודה. נ.ב. אני רוצה להוריד את הטמפרטורה כדי להתחיל לעשות oc. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבלוק אמור להראות כך אך זה עדיין לא סופי אם יש לכם הערות הצעות לשיפור הגיבו בבקשה. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח WD SATA 160GB עכשיו הבעיה שלי שאני לא מצליח לראות מה הטמפ שלו מכיוון שEVEREST לא מראה לי.. יש איזה אפשרות אחרת אולי אני צריך דרייבירם או אני לא יודע מה.. ישמח לקבל עזרה..
-
- 16 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי במארז 2 מאוררי 12" אחד קדמי ואחד אחורי , האחורי מחובר ללוח האם עם חיישן טמפ' ולכן הוא שקט ומסתובב בהתאם לחום המארז אבל ל12" הקדמי לא היה מקום לחבר על הלוח :-( אז חיברתי אותו ישירות למולקס ועקב כך החיישן שלו לא פעיל והוא מסתובב במקסימום עוצמה ורעש יש משהו לעשות? מה עדיף איזה פאן באס או שאולי יש מאורר שלשהו שמגיע עם פאן באס קטן משלו בשביל שאני לא יצטרך לקנות סתם משהו גדול נ.ב. הטמפ' במחשב שלי סבבה הכל יחסית קריר
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב קודם כל מה זה היטסינקים מישהו יכול לעזור לי???????????????? כי אני רואה את זה כאן הרבה ולא יודע מה זה ודבר שני מה זה ביג טייפון גם את זה אני רואה הרבה תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 999 צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן ולאחרונה התברר לי שאין בו מאוורר בכלל עכשיו אני צריך לקבל מאוורר מהחנות שקניתי ממנה, אבל אני לא יודע מה אני אמור לקבל ואני מפחד שיתנו לי משהו פשוט. קודם כל יש לי מארז צ'נברו XPIDER וספק Enermax 420W מעבד AMD Athlon 64 3000 Socket 939 זיכרון 512MB *2 (מצטער אם לא צריך את כל הפרטים אבל רשמתי שיהיה). איזה קירור כדאי אני הייתי אמור לקבל עם המארז (אם בכלל יש סוג ספציפי), ועל איזה קירור הייתם ממליצים להוסיף (אולי אפילו להחליף את הקירור שאמור להגיע המארז). הייתי רוצה שהמאוורר(ים) לא יהיה רועש, בגבולות שאני גם אוכל לישון ;D קצת בלילה. אני אשמח לדעת לאיזה סוג של מאוורר אתם רושמים (עדיף מלוג'יק פי.סי) . תודה לכל העוזרים/ות מודה לכם/ן מראש מוש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה למצוא את המשחה הזאתי (MX1) באתרים ואני לא רואה כלום אני מחפש אולי זה הקיצור שלה אני לא יודע אבל לא מוצא ורציתי לשאול אם היא יותר טובה מה Arctic silver 5 ??? תודה מראש ..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך radeon 9800 pro עם ביוס של 9800xt שרץ במהירויות לא גבוהות (350- ליבה 330- זיכרון). היום חיברתי לו arctic coolin והוא מגיע לטמפרטורות של 70C במנוחה ו82c בעבודה. בטוח שזה לא אמור להיות חם כזה ואני לא יודע מה לעשות. אין ארטיפקטים או כל בעיה אחרת (קפיאה או קראש) בבדיקה עם ati tool הליבה הגיעה עד 90 מעלות למהירות של 460 אבל שוב בלי ארטיפקטס או משהו אחר. הוא מקבל 1.6v רץ על x4 (כי אמרו שזה יותר stable) ואני לא יודע איך לקרר אותו יותר מזה.הקיצר ממש אובד עצות. (קיבינימט אפילו צלעות קירור לזכרונות הוא קיבל היום) .
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה דוד שלי פירק מזגן יש לי את כל החלקים לא חתכתי את חוטי הנחושת (ככה זה מורכב ) אני יודע שצריך לפרק ולהלחים עם מבער גז וחומר הלחמה 15% כסף לא ? המדחס נורא גדול וכבד יש מצב שהוא חזק מידי עוד מעט אני יעלה את מה שכתוב עליו (התווית) אפשר הצעות שיפורים וכו'
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך עושים אוברקלוק למעבד כפול ליבה? אני מדבר על AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core, הקירור הוא Thermaltake BigTyphoon. חשבתי לעשות לו אוברקלוק קטן שהוא מגיע אלי, אבל לא לקחתי חומרה מתאימה ל-OC מלבד ה-BT. אגב לא עושים OC לכל ליבה בנפרד נכון?
-
- 16 תגובות
- 860 צפיות
-