עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Mentally ill,

ערב טוב, יש לי בעיה שאין לי פיתרון אליה. המאוורר שבכותרת עבד בעבר על smart mode. המעלות עלו - המאוורר עבד מהר יותר... המעלות נמוכות? לאט יותר. היום הבחנתי בכך שהלוח לא שולט במאוורר בכלל... אין לי מושג למה. איפסתי ביוס, קבעתי הגדרות מחדש - נאדה. הביוס לאחר עידכון (לפני כחודשיים..) ועד לאחרונה לא שמתי לב למשהו שהשתנה. ניסיתי מאוורר אחר - לבדוק אם הבעיה במאוורר ה-AC. גם - אותו דבר. מסקנה, הלוח בעייתי.. יש הצעות? הלוח הוא Biostar 945gc. תודה!

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by daniel_18,

שלום, אני מעוניין לבצע OC לא גדול למעבד והמפרט שלי הוא כזה: מעבד: INTEL CORE2DUE E4300 1.8 לא אם: INTEL DQ965 BF זכרונות: 3GB DDR2 KINGSTON (אחד של ג'יגה ושתיים של 2GB) ספק: EZCOOL 450W כרטיס מסך: LEADTEK NVIDIA 7600 GS 256M קניתי את המחשב לפני שנתיים ולא עשיתי בו שום שינוי למעט שדרוג של הזכרון והחלפת ספק. האם בכדי לעשות OC המפרט הנוכחי יספיק? ואם לא איזה שינויים צריך לעשות ובכלל מה הפרוצדורה וכמובן עלויות. נ.ב אני חדש בכל הנושא של OC ואין לי שום נסיון קודם לכן פתחתי נושא חדש (עשיתי חיפוש בארכיון ) תודה לעוזרים

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by The_Byter,

מצאתי במכולת השכונתית i3 530 במדף של הלחם... אז לקחתי אותו לסיבוב על הגז מעבד מעולה, שתי ליבות + HT, המעבד פשוט אוהב מתח, נתנו לו את המקסימום שהלוח נתן (1.7) והוא רצה עוד ! INTEL i3 530 ASUS P7P55D EVO EMP K2 cooling some ram,hd and psu אנחנו מחממים את הקרח היבש - נראה אם יהיה שיפור ...

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. אז כמובן שהייתי צריך לפרק כמעט את כל המחשב בשביל זה, אבל זה היה שווה את זה כי המחשב עכשיו הרבה יותר מסודר מבפנים. מעבר לזה שהייתי צריך להרים טיפה את המאורר הקדמי של ה120 מ"מ לא היתה בעיה (בגלל הזכרונות, קורסיר דומינייטור), סתם מפחידים עם הגודל של הקירור, נכון שהוא עצום אבל הוא נכנס ויושב מעולה. איפסתי את הביוס לפני הפירוק למקרה שיהיו תקלות בהדלקה, הכל עבר חלק, בקרוב אדווח לאחר OC טוב. כרגע על סטוק (Core i7 920 C0) המעבד על 24 מעלות והליבות על 28-29 לפניכם התמונות: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  5. עשיתי לכרטיס HD4770 אוברקלוק , ל 850MHZ בליבה ו 975MHZ בזיכרון. הוא עבר חצי שעה של בדיקת מאמץ OCCT GPU , אבל כשהפעלתי משחק (HAWX על ההגדרות הכי גבוהות ו DX10) הוא קרס אחרי 5 דקות של משחק. ברור שהמשחק גם על ההגדרות הגבוהות לוקח פחות כוח מהכרטיס מאשר הבדיקת מאמץ , אז ממה זה נובע?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם האם יש דרך לשלוט על מאוורר בכרטיס מסך הזה כי בזמן מאמץ הוא מגיע ל73 מעלות שזה לדעתי המון וראיתי שבמצב מנוחה הוא עובד על 41 אחוז ואני רוצה לעלות את המהירות האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  7. חיברתי אותו ללוח אם, בEVEREST אני רואה את הסלד שלו, אבל אני לא יודע איך לשלוט עליו... בבקשה תעזרו. תודה

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by wrecker,

קניתי לא מזמן בקר מאווררים של Scythe Kaze Server והוא בא עם חיישני חום אחד מהם שמתי על הזכרונות, ואני רואה שלפעמים שהמחשב במאמץ הם מגיעים ל55 מעלות ועוברים את זה.. לא מצאתי נתונים על חום של זכרונות ורציתי רק לדעת אם זה נורמלי או שאני צריך להוסיף להם קירור? (יש לי כרגע 4 GB עם OC מ667 ל866)

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by NadavAfuta,

שלום, ברשותי המפרט שתוכלו לראות בצד. המטרה שלי היא לפגוע ב4Ghz לi7 920 D0 בכמה שפחות חום. כרגע, הוא בעל מאוורר אחד ועוד לא התחלתי את הOC. -כמה מאווררים אתם ממליצים להוסיף? -יש המלצה למאווררים מסוימים? אולי כדאי לקחת S-Flex של Scythe מאחר והוא מאותה החברה של הקירור. -האם אחד נוסף יספיק? -כמה טמפרטורות ירדו כתוצאה? תודה.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by eladrevach,

אז ככה שאלה קטנה ולא מזיקה.. בלי חוות דעת על הקירור בלי בלאגנים שאלה פשוטה. החיבור של הקירור הוא 3 pin וה3pin שלי רחוק ולא מגיע... אז קריטי אם חיברתי אותו לחיבור של ה4 pin ? יעני אם אפשר בבקשה הסבר מזה הpin האחרון ב4 פיינים.. למה חיברתי אותו לשם והכל עובד פיקס. תודה רבה על העזרה..

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  11. Started by Armageddon1,

עשיתי OC ל HD5850 950/1225 v-1.25 בדקתי בעזרת furmark איזה רבע שעה והכל בסדר טמפ מקסימלית של 69-70 . בדקתי בעזרת OCCT וגם שם הכל תקין . במשחקים בסדר .. אבל היום נכנסתי לyoutube ניגנתי איזה סרטון וזה עשה hradware acceleration - פה התחילו הבעיות אחרי דקה בערך התחיל לצוץ ארטיפקטים וזה עשה vpu recover .. החזיר את הכרטיס ל voltage המקורי שלו של 1.09 בערך.. וזהו. מה לעשות ? לנסות ללכת אחורה בתזמוני השעון של הליבה והזיכרון ? פשוט זה מוזר שהכל היה בסדר ועבר בדיקות בצורה יפה ופתאום זה.. אשמח לעזרה בבקשה עדכון - שיניתי את הכל להגדרות בסיס . אין שינוי עדיין עושה לי vpu recover או חלונות כחולים כשאני רואה סרטון ביו טיוב על hardware acceleration

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by טל קורקוס,

איזה מאוורר טוב יותר ? ENERMAX TWISTER CLUSTER UCCL או Noctua 120MM Case Fan NF-P12-1300Rpm ? שניהם אותו מחיר פחות או יותר 90 - 100 שקל , יש בילבול מסויים יש CFM ויש M3/h ויש כאלה חנויות שרושמות CFM וזה בעצם M3/H ורשום AIRFLOW זה מטעה , יש משהו מאוד מוזר באתר של KSP ראיתי מאוורר 12 ס"מ של Scythe‎ הוא עולה 45 ש"ח ‏Slip Stream 12cm Case Fan‎ ויש לו CFM 68.54 !!! ול ENERMAX ו Noctua יש 50+- CFM שהם יקרים פי 2 ! , וה Scytce עושה רעש סביר של 24DB זה לא אמור להרעיש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי, אני צריך המלצה למערכת קירור כמה שיותר שקטה (מצידי - "שקטה לחלוטין") למעבד Core 2 Extreme QX9650. לוח האם הוא ASUS P5K3 Deluxe אם זה משנה.. לא מתוכנן שום אוברקלוק. אין מגבלת תקציב אבל כמובן שכמה שפחות כסף = יותר טוב. מדובר על קירור אוויר סטנדרטי לחלוטין, לא מים או משהו בסגנון הזה. תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Bori4ka,

שלום, יש לי מארז אנטק 300 כרגע יש לי מאוורר אחד של 12 מקדימה שמכניס אוויר (מקרר את ההרדיסק) אחד למעלה שמוציא אוויר גם של 12 אחד מאחורה שגם מוציא אוויר של 12 ועכשיו קניתי עוד מאוורר לדלת הצדדית של 12 איך עדיף לשים אותו שיכניס אוויר או יוציא? תודה

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  15. Started by OverclockDisaster,

אני עושה אוברקלוק למעבד שלי וכבר ב 3.40GHZ אני נתקע ברגע שאני מעלה אפילו קצת הכול נתקע אחרי הSATRUP הלוח אם הוא P5N-D,זה לא הלוח הכי טוב בשביל אוברקלוק אבל לא לעבור תדר של 3.40GHZ זה הגזמה. אני משתמש ב PRIME95 הטמפרטורות לא עולות מעל 45c. מצב המטחים הוא כזה: VCore: 1.35v Ram: Auto HT: 1.42v NB:1.42v SB:1.52v מה אפשר לעשות ??

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  16. Started by BenBezalel,

שלום לכולם... יש לי את המעבד E7400 שמגיע עם מהירות סטוק של 2.8GHZ עשיתי לו OC והגעתי איתו ל- 3.93GHZ והמתח עומד על 1.29375V הטמפ' לא עוברת את ה-60 לאחר בדיקת מאמץ מלאה עם S&M. השאלה שלי היא האם המתח לא גבוה מידי בשביל המעבד?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. האם קירור למעבד באמת משנה משהו כשמדובר בהרצת משחקים בהגדרות מקסימליות? ואם כן, איזה קירור מועיל יותר (להרצת משחקים כבדים)? קירור מעבד או קירור כרטיס מסך? למקרה שמדובר במקרים פרטניים אז הרכיבים שיש ברשותי הם: Intel Core i5 750 2660Mhz Sapphire ATI Radeon HD4870 X2 2GB Gigabyte GA-P55-US3L (אם יש צורך בפרטים נוספים רק תגידו...) תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by saharb14,

איך הקירור accelero xtreme לכרטיס HD4870X2 ? ורציתי לדעת אם אני בא עם המחשב שלי ל KSP (לא קניתי מהם את המחשב) אם הם יכולים להרכיב לי את הקירור על הכרטיס? או שאני צריך להרכיב אותו לבד?

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by Armageddon1,

אני עושה OC לכרטיס מסך שלי (HD5850) הכל בסדר חוץ מעניין אחד, כשאני מכבה את הMSI afterburner המאוורר מייד מתחיל לעבוד ב21% מהיכולת שלו .. למה זה קורה? אני הגדרתי בMAF שזה יהיה על מהירויות מסויימות בהתאם לחום של הכרטיס .. בCCC בכלל לא עומד על אוטומאט .. (אני בכלל החלפתי ביוס של אסוס ,ככה שmsi afterburner שולט על הכל אפילו בלי צורך לשנות משהו.. ) מה לעשות כדי לשמור על אותם פרמטרם גם כשאני יוצא מהאפטר בארנר..?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by atomic rooster,

היי. אני נעזר במדריך של ספיד פאן שבסטיקי על מנת להוריד מהירות למאוורר של המעבד(מאוורר חדש). הוא קצת מרעיש לי. כרגע הוא על smart guardian. כשאני בוחר בsoftware controlled או בON\OFF הוא מרעיש יותר. תוכלו לעזור לי ? והאם אפשרות automatic fan speed שבתפריט הראשי צריכה להיות מופעלת ? (אם אני מבין נכון, אני צריך להגדיר לו מהירות מקסימלית להגיע אליה ואז לבחור בsoftware controlled) תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מתכוון לבנות שרת עם הרכיבים הבאים: Intel® Xeon® Processor X3440 Intel® Server Board S3420GPLC KVR1333D3N9/2G X 4 Western digital black 1TB הייתי רוצה שתציעו לי מאוורר למעבד זה במחיר של בערך 150 ש"ח תגידו לי גם בבקשה האם יש מאווררים מיוחדים לסוקט הזה (LGA1156) תודה!! מקס

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  22. איזה תוכנה מומלצת למדידת טמפרטורת המחשב, מתחי הספק ומהירות המאווררים בכדי שבמידה והם יוצאים מתחום סביר תתריע לי בצפצופים על כך?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  23. Started by B@LENO,

שלום לכולם התקנתי היום מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz 6MB L2 Cache LGA 775 65W קיבלתי אותו עם גוף קירור מקורי של אינטל ומאוורר מקורי מרחתי את המשחה טרמית שהייתה על הגוף קירור שמתי על המעבד שכבה דקה(אני מקווה שזה בסדר). עכשיו ככה הטמפרטורות במנוחה אני בודק עם REAL TEMP במנוחה הטמפרטורות 35-38 הרצתי היום 3DMARK 2006 והוא הגיע עד 63 במאמץ. במשחקים הוא מגיע ל58 בערך השאלה שלי האם הטמפרטורות האלה תקינות? ומהוא התחום המסוכן שאסור להגיע? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by adis50,

איך הקירור של חברת Arctic Cooling??

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  25. באתר של ARTIC כתוב שה- TOP הוא עד 90W על המעבד AMD Athlon 2 X3 435 כתוב שהוא של W95 יש עם זה בעיה ? השילוב של המאוור הזה עם המעבד הומלץ פעמים רבות

• 1 תגובה
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים