עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני לא מצליח לשלוט על מאווררים דרך ספיד פאן..למה?

• 2 תגובות
    • 417 צפיות
  2. Started by deangefen,

איפה ניתן לקנות פרספקט? וכמה זה עולה? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  3. שלום לכולם! נכנסתי לי לתומי לתוכנה SpeedFan ו- Sandra והופתעתי לגלות שיש בעיית טמפרטורות במארז, שכן יש לי מאוורר סטוק על המעבד, מאוורר 80 מ"מ שמכניס ועוד מאוורר 120 מ"מ (עם תעלה פתוחה קטנה ששואבת מהמעבד אוויר) שמוציא אוויר. אלה הגילויים: לפי התמונות אפשר להבין שהספק כוח פשוט רותח! מה אפשר לעשות בנידון והאם הטמפרטורות האחרות טובות? נ.ב מוזר מאוד שב- SpeedFan נוספה טמפרטורה בשם: HD0. מישהו יודע על מה היא מצביעה? אולי על ה- Hard Disk? תודה מראש לכולם.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by TearecioNN-,

http://www.siz.co.il/my.php?file=zq2mmjzmz2mf.jpg מה שסימנתי... לדעתי זאת הבעיה שלי שהמחשב לא עולה בהדלקה. המפרט: Q6600 ASUS P5K-E CORSAIR 800MHZ 2GB CL4 ENERMAX NOISETAKER 485W BigTyp VX 120 http://www.siz.co.il/my.php?file=l4gmnmrjjqmo.jpg מתח זיכרונות 2.1 איך אני מייצב? לאיזה מתח זה קשור?

• 3 תגובות
    • 429 צפיות
  5. שלום לכל חברי הפורום, שרציתי לשאול הוא שהזיכרונות שלי (PI-1000 GSKILL) כושלים במאמץ עם תוכנת PRIME95 נתונים על הOC: כרגע על 436FSB ושתי הליבות על 62-63 מעלות לאחר שעתיים (הזיכרונות מוגדרים ל1:1:0),אך ברגע שאני מגדיר את הזיכרונות ל1:1:20 ותדר עבודה של 1042~ לאחר 20 דקות עם פריים ליבת מעבד אחת חודלת לעבוד.. יש לציין שמתח מעבד מכוון על :1.285 ומתח זיכרונות על.~1.9 בערך מה לעשות ע"מ שאני יעבוד ביחס של 1:1:20 עם הזיכרונות (מה ההבדל בין היחסים?) יש לציין שמשחק מעלה עם מתח המעבד לא משפיע על על יציבות המעבד/OC דבר נוסף:ברשותי הקירור הנ"ל של המעבד ויש עליו כרגע מאוורר מקורי אחד מותקן (כפי שרובכם יודעים ישנה אפשרות להתקין לו עד 4 מאווררים במקביל). שאלה ראשונה שלי היא שאני צריך מאוו…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Or4more,

אני צריך המלצה לאיזה גוף קירור למעבד I5 760(סוקט 1156) תקציב בין 80 ל130 שקל.. המטרה היא טמפרטורות נחמדות ושיהיה שקט יותר מהסטוק, לא למטרת OC חשבתי על כמה דברים בינתיים: Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU Cooler Cooler Master Hyper TX 3 Scythe Katana 3 דבר נוסף שחשוב - שיהיה מ RSM תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by nehmia,

אמרו לי שככה אנ ייוכל לשפר ממש תאוברקלוק שלי מה זה עוזר מה הסיכונים ואיך עושים?

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by Bessmertniy,

http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1915&cat=39&page=1 חושבים שדבר כזה יכול לעזור???

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by tzafrirs,

שלום, ברשותי מחשב ישן שהפכתי לשרת בעזרת FreeNAS. השרת מורכב משלושה כוננים של 2TB שעובדים ב- raid5. הפחד הגדול שלי הינו מהתחממות הכוננים, לכן הפתרון שחשבתי עליו הינו קניית 3 * cool drive. הנה פרטים על המוצר: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=103 http://www.madshrimps.be/articles/article/217/0 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8341 (מצטער שלא השתמשתי באפשרות של קישור ישיר אל הכתובת, מסובך לי קצת עם האיפד לבצע זאת) יש לי שתי שאלות: 1) האם נתן יהיה להתקין את שלושת הכוננים אחד מעל השני בכוננים ה 5״ ללא פגיעה בביצועי הקירור? 2) האם לכל cool drive יש צורך בחיבור לספק הכוח של המחשב (בנוסף לחיבור הכונן הקשיח אל ספק הכוח ואל לוח האם)? אם כן, יש…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by lipa,

ראיתי תגובות ברשת שזה ככה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. צ'מעו חברה... אני קונה מארז סופרטלאנט...(כמה מאווררים יש בו?) אני רוצה פאנ קונטרולר עד 4 בתקציב ~170 שקל 2 מאווררים (שיהיו שקטים(לא שואבי אבק)) תקציב 100~ תודה מראש !

• 13 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by eranbm,

שלום יש לי מאוורר ARTIC COOLING FREEZER PRO והוא ממש מרעיש ואני מעוניין להחליף אותו במאוורר שקט זול וטוב לא מחפש משהוא ל OVER CLOCING אם תוכלו לתת לי הצעה למשהו שקט וטוב אני אשמח תודה

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  13. יש לי 2 סמארטים, שכמו שיודוע שעוברים את ה2800 סלד הם מתחילים לצרוח בצורה לא נורמלית! אבל עושים את העבודה כמו סוסיםםםם [ השאלה שלי היא האם כדאי לי להחליף 2 מאוררי "סמארט פאן 2" שיש לי במארז, במאוררי לדים - ולא רק בגלל היופי, אלה בגלל הרעש ] אני רוצה להוריד את שתי הסמארטים, אחד מאחורה, ואחד בגג להחליף אותם למאוררים שקטיייםםםם!!! שעושים את העבודה ביעילות, ושיראו טוב! (לדים וכאלה...) הסמארטים שקטים רק שהם ב 2000-2500 סלד, ובמהירות הזאת הם לא דוחפים בגלל רוחחחחחח נאדההה כלוםםםםם פיניטו!!!! (אם מישהו יודע בדיוק כמה הסמארט דוחף במהירות כזאת, אני ישמח מאוד לשמוע!) איך ההבדלים בתאורה של LED FAN מול UV LED FAN דרך אגב, אני לא מעוניין במאוררי קטודות.. ואיזה מאורר נחשב לשקט+יעיל לא צ…

• 38 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by rp,

מה בדיוק מערכת קירור מים מקררת לי במחשב?? את הכל?? מעבד...כרטיס מסך...וכו'... או שהיא מקררת רק את המעבד??

• 4 תגובות
    • 457 צפיות
  15. Started by evy,

שלום לכולם... אני מתכנן לעשות מוד קטן בכרטיס מסך שלי sapphire atlantis 9600XT 128mb מה שאני מתכנן לעשות זה להביא היטסינקים מחבר שלי לזיכרונות ומאוורר יותר גדול מזה של הספיר... יש לי כבר דבק תרמי... 1.איך אני מדביק את ההיטסינק לזיכרונות? יש דרך מסויימת להדבקה?מה עובי המריחה של הדבק על כל זיכרון? 2.מה כדאי? לנסר לכל זיכרון סינק בגודל שלו ולהדביק עליו או לפטה ארוכה שתודבר לאורך כל הזיכרונות...(שתי פלטות:לאורך הזיכרונות האנכיים והזיכרונות האופקיים) 3.יש איזשהו מקום שצריך להיזהר מלשפוך עליו את הדבק? אם גלש לי קצת...זה יזיק לכרטיס? 4.אני מביא גם מאוורר יותר גדול לא יודע בדיוק איזה...חבר שלי מארגן לי...כדאי להוסיף אותו או שיספיק המאוורר הקטן של הספיר? תודה לעוזרים ..אני …

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  16. פחות או יותר זה מה שאני רוצה לקנות: עכשיו אני מאוד מסתבך פה בבקשה תעשו לי קצת סדר.. עדיף צנרת 0.5" (עבה יותר)? עדיף להשקיע בצנרת איכותית (סיליקון?) מה זה לעזאזל כל המתאמים הארורים האלה?? יש באתר הזה 100 סוגים, בתכלס - איך הצינור מתחבר, מה זה החיבור המהיר, מה עדיף, מה כדאי, ומה אני צריך כדי לא להתקע? והכי חשוב המשלוח לצערי המשלוח באתר הזה עולה 30$ (זה הרבה?) בלי ביטוח, עבור תוספת ביטוח המשלוח עומד על 60$!! מה אני אמור לעשות? בבקשה - תנו לי עוד אתרים לבצע בהם השוואות מחירים וד"א הציוד שבחרתי - מספיק טוב? או שהייתם משנים משהו?

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  17. Started by Alex1980,

אני בזמן האחרון קצת מודאג מהטמפ של המחשב שלי בגלל ימי הקיץ החמים... אז רציתי לשמוע האם הטמפ שלי תקינות. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, ממש בימים הקרובים (יותר נכון היום בערב..) אני הולך לעשות הזמנה מJAB-TECH שאחד מהמוצרים זה קירור למעבד, עכשיו, יש לי פרסקוט 3 גיגה הרץ (שכבר סחטתי אותו יפה מאוד ל3.75 יציב ו3.9 suicide screen shoot). עכשיו הבנתי שהXP90C זה הקירור אוויר הכי חזק שאפשר לקנות, זה באמת נכון? ובכמה מעלות הXP90 מפגר מאחוריו? מישהו יכול להביא לינק להשוואה בין : XP90-XP90C-XP120-ביג טייפון? תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  19. קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש עם מעבד c2d e8400 והם שמו לי קירור מעפן ואני רוצה להחליף אותו. על מה אתם ממליצים?? חשבתי על אחד מהשניים הבאים: arctic cooling freezer 7 pro או thermaltake tmg i1 תודה רבה לעונים!

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מחפש תוכנת OC לכרטיס מסך שלי וכל תוכנה שהורדתי לא תומכת ב 9800XT מישהו מכיר איזה שהיא תוכנה כזאת ??

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  21. אני מחפש מאוורר 120/120 mm עם 100CFM (פלוס מינוס כך באיזור הזה) החיבור לא ממש משנה.... אני לא יודע מהיכן ניתן לרכוש מאוורר שכזה.. אם משהו יודע אני אשמח מאוד לדעת יש לי יחידת קרור למעבד Thermalright XP120 עם מאוור של "סקייט נינג'ה" רק 36 CFM זה עובד לא רע אבל זה לא זה.....

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. סתכלו, אין לי קירור מיוחד או משהו.. יש לי רגיל,מקורי של אינטל.. ד''א יש לי מעבד 4.2800 800MHTZ,512KB טלונגיית HT... הלכתי לביוס,נעלתי את הAGP הזה,הורדתי את הזיכרון ל320,ושיחקתי עם המכפלה ההיא של ה200MHTZ... העלתי אותה לאט לאט עד שהגעתי ל220... הכי יציב..יותר מזה המחשב קופא,נתקע וכו'....... המעלות במעבד ללא מאמץ: 40 ככה... המעבד במאמץ טוטאלי עם הרצת התוכנה Prime95 ,[פעמיים] 53-54 האם זה בסדר? סביר? אני עושה נזק למעבד? זה כאילו עד לבנתיים שאני אקנה ספק משהו נורמלי,של אנרמאקס 425P, וXP120 עם מאוורר טוב של 120 מ''מ של TT... אהה ושכחתי, הצ'יפ של הלוח על 38-40 ... המעבד גם על 51-52... לא בהכרח 53-54.. הנה תמונה של התוכנה Cpu-z : ותמונה של SpeedFan: אממממ…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Adirna,

שלום אני מעוניין בעזרה אוברקלוקינג באזור באר שבע , בהגדרות ביוס ,חלקים לקירור מתאימים וכו , המיפרט שלי הוא : מעבד :I7 920 לוח : X59A-UD3R Ver 1 זכרונות : http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr3-pc3-12800-reaper-low-voltage-triple-channel-eol.html הייתי רוצה לדעת גם כן בכמה אחוזים של שיפור ביצועים אני יכול להוסיף על ידי האוברקלוקינג.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Guarding angel,

היי יש לי את המחשב המתואר במפרט,הורכב והותקן היום משומה במצב DESKTOP ללא כל אוברקלוק (עדיין לומד את הביוס של DFI...) המעבד על 45 מעלות כולל הלוח המארז הוא CM RC690 עם 5 מאווררים המעבד עם קירור XIGMANTEK S963 HDC הלוח בעצמו אמור להיות קריר עם כול הHP שלו זו תמונה מהאוורסט שמראה את חום המערכת,האם היא תקינה? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by g15,

כאשר ביצעתי למעבד oc היה כתוב בביוס בתוך ה cpu clock : min:200 max:232 אני כרגע עומד על 228 ועם קירור למעבד של ‏Ruby Orb Silent CL-P0391 ‎ thermaltake מה יקרה אם אני יעבור את ה232 ? יבוצע oc ללוח אם ולזכרונות ? המפרט של המחשב : intel p4 531 300@3.41 לוח אם p5vd2-mx של asus כרטיס מסך : expertvisin 8600 gt super 512 mb זכרון : spectek 512x2 mb

• 1 תגובה
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.