עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש ברשותי מחשב בן שנתיים. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג - battlefield bad company 2 ו-call of duty modern warfare 2. התייעצתי עם האנשים בפורום מפרטי מחשב לגבי שדרוג, כדי לאפשר לי לשחק במשחקים הנ"ל בהגדרות גבוהות ברזולוציה 1680*1050, והם יעצו לי לא לשדרג כלום, אלא להתייעץ עם כאן בנוגע לאורקלוקינג למעבד, כדי לסחוט ממנו את המיטב. השאלה היא האם המעבד שלי ב-2.8-3.0 GHZ יראה שיפור משמעותי לעומת המתח המקורי. וזו המערכת שלי: לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX קירור למעבד: Scythe Kama Cross מארז: ANTEC P182 3x120MM Black ספק: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כונן קשיח: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Palit Ra…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by SixKiller,

שלום לכם זה ממש עלוב אבל זה מה שיש המצלמה שלי לא מותקנת אין לי כח להתרין אותה שעות... אז ערכתי פה איז ה דגם של המארז שלי... או קיי יש 4 מאוררים באמצע... אלה על הדלת של המארז מכניסים כולם... 1 מהם הוא סמארטפאן2... ויש עוד 3 גדולים של 120 ממ ההוא שמאחורה מוציא ומקדימה יש 2 העליון מוציא התחתון מכניס יש הצעות????...

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gerdamen,

שלום: מפרט: e6750 P35C-DS3 gigabyte 4G ram 8800 GTS זכרון320מגה.)כולל OC. TT 500w RT2 מארז TT ARMOR ברצוני לבצע OC למעבד, המעבד כרגע נמצא עם קירור מקורי הטמפ' במנוחה 45 מעלות, אני יודע שזה גבוה. בנתיים הזמנתי משחה של MasterColer. קראתי את המדריכים הנעוצים, לא הבנתי ממש מה לעשות. הבנתי שההמהרה אמורה להתבצע בביוס. אני שוקל לקנות קירור של OCZ Vendetta כרגע הוא עומד בתקציב. אני יבצע בקרוב שימון של כל המאווררים במחשב. השאלה היא כזאת: האם קים מדריל מפורט יותר לעשיית OC? האם המעבד/לוח אמ עמידים לOC? האם יש צורך להחליף את הקירור? מה בנוגע לעשות OC לראמ? בברכה עמית.

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. אז ככה.. בלי OC הוא מגיע במאמץ ל 65 ככה... עם OC הוא מגיע ל76 וזה כבר נראה לי הטמפרטורה שבה הכרטיס כבר מתחיל לעשות בעיות ולקבל נזק בלתי הפיך... קיצר אני לא יודע מה לעשות.. בכל האתרים שביקרו ת'כרטיס הם היו על OC של 690 על 995 והצליחו לעבוד והטמפרטורה המירבית שראיתי זה 68... למה הכרטיס שלי כל כך חם?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by avivlevy,

לא צריך שיהיו עם לידים(אורות) אחד להחנסה ואחד להוצאה התקציב עד 70 שקל שנהם

• 16 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by ElEmEnt,

אנשים זה חשוב מאוד ואם משהו גם יכול להגיד לי חלק מהמרכיבים שלו כי בוא נגיד שהוא לא נמרח במקום הנכון

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. לפני כמה חודשים קניתי מחשב שהורכב במארז COMPUCASE 6A21 ובאו איתו שני מאווררי 12 ס"מ אחד קידמי למטה ואחד אחורי... האמת שהתחיל להמאס לי מהם... קנף אחת במאוורר ההקידמי נשברה והוא בקושי מכניס אוויר למארז (גם לפני שהקנף שלו נשברה העוצמה שלו הייתה חלשה אולי מפני שהוא מחובר ללוח אם ולא לספק.. אבל אני לא רואה אפשרות לשנות את החיבור לספק) והמאורר האחורי מוציא אוויר אבל מאוד מרעיש. הייתי רוצה המצלצה מכם על שני מאווררים טובים.. ממולץ עד 100 שקל או 120 גג. ללא לדים ושטויות. (חשבתי על TT או AC) תודה.

• 16 תגובות
    • 881 צפיות
  8. יש לי מעבד AMD 4800 שהרכבתי עליו מוגן 2 (דרך אגב הרכבתי בערך 4 פעמים באפשרויות שונות ובכולם קיבלתי אותה טמפ') הטמפ' עומדות על 48 - 53 במנוחה שזה גרוע! כל המארז שלי מאורר מאוד וכל הרכיבים קרים (כ.מסך:29 -33, הארד דיסק 22-24,לוח 30) המעבד דפוק?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. היי :-) החלטתי להמהיר את המעבד Q6600 שלי בקצת ללא שינוי מתחים, שיהיה קצת מהיר יותר מהמצב הסטנדרטי שלו ושיהיה קבוע על 3GHz. לוח האם שלי הוא GA-P35-DS3P כמו שמופיע בפרטי המערכת שלי בצד ימין. אז זה מה שעשיתי. 1. ביטלתי את ה-EIST Function ב-Advanced Bios. 2. קבעתי את המכפלה ל-9. 3. העלתי את ה-FSB ל-333. 4. את ה-Performance Enhence שיניתי ל-Extreme. 5. באותה הזדמנות גם שמתי את ה-PCI Express Frequency על 100. 6. וגם קבעתי את המכפלה של ה-System Memory ל-2.5. כשהפעלתי את המחשב ראיתי שמהירות המעבד היא רק 2GHz ולא 3 כפי שרציתי וקבעתי בביוס: אך לאחר זמן מה הבנתי שהמעבד עולה ל-3GHz רק כאשר הוא "מתאמץ" (בזמן עבודה): השאלה שלי היא האם זה נורמלי המצב הזה שבו המעבד לא יושב …

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה. מהי מהירות סיבוב שמאוורר 120 mm אמור להסתובב (RPM) ? מצטער על ה double post. זה היה בטעות. תודה מראש על העזרה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. למה אין לי שליטה על המאוורר של הכרטיס מסך מפרט בצד...בכול דרייבר שהתקנתי...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by tamir.fri,

אחרי חיפוש בכל מיני מקומות לא הגעתי למסקנה ברורה. איזה bearing הכי שקט? sleeve, ball, sleeve+ball, 2ball או אחר. ואני מוכן לשמן את המקום הזה שפותחים במרכז המאוורר פעם ב3 חודשים בערך בשביל השקט.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by VooDoo3,

כדוגמת הArctic Silver למינהם או הננוטרם ? אם כן , איך אני אמור להוציא את ההיט-סינק והמאוורר מהמעבד לאחר ההדבקה ? (פנטיום 3)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. לאחר שקיבלתי את המחשב שלי והרכבתי הכל, התקנתי את התוכנה שעוקבת אחרי הטמפרטורה ומהירות המאווררים. שמתי לב שהמאוורר של המעבד הוא על 3000 סל"ד, ואילו המאוורר שקיבלתי עם המארז שבא עם חיישן טמפרטורה הוא על 1500 סל"ד. רציתי לשאול האם עוצמת המאוורר קשורה לחיישן הטמפרטורה ואם לא אז איך אני יכולה לשנות את העוצמה? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. נמאס לי מהקרקורים הנובעים מ V1 , קניתי קירור פשוט נוסף (או שאני אקח ממנו קליפסים או שאשים אותו במקום) , האופציות במחיר הנ"ל הם : EVERCOOL BUFFALO FREZZER 7 Thermalright MST-9775LE כעקרון הבחירה היא כרגע ב Thermalright MST-9775LE , נראה לי הכי איכותי מבין השלושה ... עצות יתקבלו בברכה ...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ראיתי בתוכנה ספייד פאן שיש לי שם אחד מהטמפרטורות -48 מעלות מה זה הינה תמונה ויש לי מעבד פרסקוט 3.000 תודה מראש לעוזרים :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שידרגתי את המחשב והוספתי לו הרבה דברים בינהם עוד כרטיס של 2 ג'יגה הרץ ואני רוצה לדעת עם זה עובד...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by קלוקיי,

שלום, אני צריך קירור טוב ל - OC למעבד e8400 ואני רוצה שתגידו לי מה הכי כדאי מהרשימה 1. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1212 2. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1284 3. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1211 4. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=685 והכי חשוב שאני אוכל להכניס אותם למארז וללוח.. דגם הלוח P5Q וזה המארז: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=922 תודה..

• 16 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את ה xp120 ואני רוצה לדעת אם המאוורר Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 120mm יתן תוצאות טובות..?

• 16 תגובות
    • 945 צפיות
  20. Started by fire1ce,

שלום לכולם! ניצלתי את היום הקר שיש היום בקריות והוספתי OC לכרטיס המסך שלי. שכבר עבד בOC פשוט היום בתוספת. מפרט: Pentium 3.0 478 MB: ASRock P4TV8+ 512ddr 400 fx 6600 GIGA-BYTE 256/1228bit תדרים מקורים: ליבה 400 זכרון 500 בOC: ליבה 500 זכרון 610 התוצאות שהשגתי לדעתי מאד מרשימות לכרטיס הזה. הינה התמונות:

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מתי שאני משחק משחקים או עם המחשב מתאמץ אז הטמפרטורה של הדיסק קשיח היא 46-48 מעלות זה טוב? עם לא: יש איזהשהו נזק שיכול להיגרם מהטמפרטורה הזאת? יש פיתרון?

• 16 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by scylla,

אני רוצה להתחיל אוברקלוק אבל רק שיהיה לי את הציוד הנכון... מה הגוף קירור למעבד הכי מומלץ? קראתי את הביקורת על הVOLCANO 12 והמקביל לו של פנטיום זה ספרק 4 אם אני לא טועה אבל אין לו מאורר עם 3 להבים! בכל אופן מה מומלץ? אני מאמין שמשהו מבין הSLK למיניהם אבל איזה?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by nir567,

שלום, ברצוני לעשות OC למעבד מסוג intel q6600. קראתי את המדריך שבאתר והתחלתי קצת להעלות את ה-FSB ויש לי כמה שאלות. יש לי לוח אם ASROCK 4core 1600-D800 חרא של לוח אם לכל הדעות.. עברתי על כל האפשרויות שם הניתנות לשינוי, מספר פעמים, ביסודיות רבה אבל אני עדיין לא מוצא מספר דברים.. 1.[מצאתי בסוף] -EIST \ COOL'N'QUIT 2. shutdown temperature 3.מחלק הזיכרון\ command rate 4.Dram bank interleave cpu multiplier ו-ratio actual value הם אותו דבר נכון?] [אז משום מה בתוכנה אוורסט רשום שזה 7 ואילו בביוס רשום שזה 9 ללא אפשרות לשנות אותו כמובן..למה ככה?!] עריכה: גם את זה הצלחתי לשנות, אבל אני לא מבין, העלתי את המכפלה מ-7 ל-9 ומשום מה המעבד עובד על אותה תדירות(כפי שרואים ב-cpuz ועוד תוכנות) …

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Madboy,

מה שעשיתי בינתיים : http://www.pbase.com/madboys_lair/case בתיכנון : *לסדר את הכבל הצהוב איכשהו ( כשאני מעגל הוא נהיה קצר מדי ) *לעשות מעמד למאורר *לשים את התאורה עם המערכת שליטה *לעשות stealth לסידירום ולצורב *להוציא את הכונן דיסקטים ולשים שם מכסה ( אני רק צריך להשיג מכסה ) *לעשות חלון למעלה *לעשות את כל המארז בסיגנון של הדלת *עוד כמה דברים שאני לא רוצה לפרסם בשלב זה מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. בקיצור יש לי פנטיום 4 , 3 GHZ (478) והוא מתחמם הרבה -החלפתי תקירור למעבד ל- Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED כמו שהמלצתם לי - וזה העדיין מתחמם מה כדאי כבר לעשות ?? ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.