עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by drevil,

שלום לכל האנשים בHW ZONE אז ככה- זה הולך להיות מודינג משותף אינטרנטי ראשון ומה זה אומר? יש לי רשימת ציוד, אתם רואים הכל, חושבים נותנים רעיונות, עצות וכאלה, כי רעיון טוב למודינג אין לי.. אז עלה רעיון להרים את הפרוייקט הזה! סבבה? סבבה! אז בואו נתחיל - הכנתי רשימת ציוד ותמונות של החלקים בתנוחות פורנוגרפיות, אז זה מה שיש לנו- 1 מארז ATX 13 מאווררים: 8 מתוך ספקים, 2 שבאו עם המארז (8 מ"מ) ו 3 קטנים. 7 היטסינקים: 2 היטסינקים של פנטיום 2 ( גדולים), 4 היטסינקים קטנים(צ'יפים) 1 היטסינק ענק! + מספר רב של היטסינקים בלתי מוכרים. לוחות אם בשפע (מ286 עד פנטיום 2\3) + מעבדים פנטיום. כרטיסים- מסך : Viper V550 או Ge Force 4 mx 440 - בו אני משתמש כעת... קול: יש לייב, יש…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Ibrow-Now,

מישהו מוכן להסביר לי מה זה ועל מה שמים את זה? (זה מתאים רק למאווררי קופר אורב או גם לVOLCANO למיניהם?)

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. חבר'ה, מכרתי את ה-XTX והתחדשתי ב-8800GTS 512. מידע על ה-GTS עם קירור סטוק הוא עשה ב-3DMARK06 12,500 ובקרייסיס בבדיקת ה-GPU הוא עשה 44FPS בממוצע. טמפ' מנוחה - 61 טמפ' מאמץ - 77 8800+S1 טמפ' מנוחה - 31 טמפ' מאמץ - 44 OC קליל של -1074\784 ב-3DMARK06 התוצאה: 13,041 קצת תמונות:

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by DAVIDKI19,

המעבד במנוחה עובד על 50-52 מעלות זה בסדר? במאמץ הוא מגיע ל75 מעלות בדקתי אותו בOCCT אחרי 2 דק' הוא מגיע ל90..... על קירור סטוק? zalman cnps 9900 חשבתי על הקירור הזה איך הוא? או COOL MASTER V8 מה אומר נתון שעות העבודה שלהם? אצל הראשון 50000 הקול מסטר 40000 ?? עד כמה הטמפ' של המעבד תירד? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. לאחר מעבר קליל על הפורום ראיתי שמוזכרת תוכנה חמודה לניטור הטמ"פ של חלקים במחשב speedfan aka. התקנתי את התוכנה וקיבלתי את הממצאים הבאים: (שמדאיגים אותי משהו) GPU: 63c CPU: 64c internal temp: 45c remote temp: 42c HDD0: 54c hdd1: 43c מדאיג אותי טמ"פ ה GPU וה CPU האם זה נורמלי ? (מעבד אינטל core duo כרטיס מסך gforce 2 6600) מעט מדאיגה אותי גם טמ"פ הכונן הקשיח - hdd0 אבל קצת פחות. אז מה אתם אומרים יש לי בעייה חמורה על הידיים או שאין מה להכנס לפניקה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by 1stcowgirl,

מעבד ה 4790K מגיע עם טמפ גבוהות, חפשתי פתרון פשוט ולא מסובך ומצאתי משהו מעניין שאני אישית מרוצה ממנו ורוצה לשתף. לפני שאתחיל, כל מה שאדבר עליו מתרחש במהירות ברירת המחדל של המעבד (איו OC ולא שימוש ב VOLTAGE _ הכל זה בברירת המחדל 4GZ & 4.4GZ_BOOST) (מדובר על המחשב של אחי במקרה זה) אז ככה, כשהרכבתי את 4790K בפעם הראשונה, התקנתי עליו את מאוורר הBOX _ במצב מנוחה המעבד היה על 70º ובמאמץ של המרת קובץ MP4 ל MKV המעבד היה מגיע ל 102º _ (ראיתי דיווחים כאלו גם ברשת) כל אחד היה מודאג מדבר כזה וכך גם אני, הלכתי לביתי וארגנתי מאוורר NOCTUA NH-C12P SE14 _ (הוא מגיע עם מאוורר 14ממ NF-P14) גוף הקירור הזה נתן לי במנוחה 32º-40º _ ובמאמץ של המרת MP4 ל MKV הוא מעולם לא עבר את 82º…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by liav123,

אהלן, יש לי לוח אם של GygaByte דגם GA-970A-D3. לאחרונה החלטתי להוסיף מאוורר, בנוסף למאוורר שקיים מאחורה. את המחשב קניתי מחברת TMS, כך גם את המאוורר. הסבירו לי לאן לחבר אותו, והתקשרתי מספר פעמים, אבל פשוט לא הצלחתי. המאוורר בא עם חיבור כזה של שלושה חורים, ועל הלוח אם כתוב SYS_FAN_1, לשם אמרו לי לחבר אותו. ניסיתי לחבר אותו בהתאמה, כך ששלושת החורים יתאימו, בדקתי גם איך החיבור של המאוורר הראשון הולך, ועשיתי ככה, אותו דבר. ניסיתי להפעיל אחרי זה את המחשב והמאוורר פשוט לא עבד. מה שכן שמתי לב שהוא לא ממש מתחבר, כמו חיבור רופף כזה, אבל הוא כן נכנס ומתאים. בדיוק כמו שאמרו לי עשיתי, ולא הצלחתי. זה המאוורר: http://www.tms.co.il/product/4310 מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Dikla Danino,

הי כולם, חדשים כאן ולא ממש מבינים בתחום.. המחשב (נייד, THINKPAD W520, I7, QUADRO 2000, ראה כבר כמה שנים) מודיע על FAN ERROR וכבה. פתחנו, ניקינו, משחה טרמית ולא עזר. האם כדאי להחליף מאוורר? אם כן - איפה אפשר לקנות כזה? באי.ביי כדאי? נשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by CybeR_CoM,

אני רוצה לעשות משהו שמצריך ממני לדים. עכשיו יש לי 2 אופציות: לחבר ל5V של הספק או ל12V שלו את הלדים, אני צריך לחבר בסה"כ 6 לדים. איך אני מחשב איזה נגד אני צריך? ואיך לחבר אותם? הלדים צורכים 2.7V תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by עינב,

בבקשה ככה בניתי .

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. האם יש בארץ חנות שמוכרת מאווררי מארז של noiseblocker ? אם אין, מאיזו חנות אמינה בחו"ל ניתן להזמין? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by skullfacer,

Arctic Cooling Accelero Xtreme 4870X2 http://tinypic.com/view.php?pic=1xyxhf&s=4 אוקי חיכיתם כולכך הרבה זמן אז הנה זה הגיע פה בדיון תשאלו שאלות ועזרה מה שאני יכול אני יעזור לכם יאלה נתחיל? שלב הראשון זה להכין תדברים שצריך כדי לפרק תקירור הישן ולנקות תליבות הכלי הבאים מברג\ה עם ראש משולש קטן לא זוכר תמספר , נייר סופג , אלכוהול 70% , הקירור החדש , והכרטיס מסך http://i33.tinypic.com/16242v7.jpg השלב השני פירוק הקירור מהקופסא ותצתרכו גם להישתמש עם מברג ראש שטוח ופלייר http://i38.tinypic.com/n4yyo2.jpg השלב השלישי לפרק את הברגים של הפלטה האחורית ולהניח אותה בצד בלי לגרום נזק למדבקות ולשמור 3 ברגים להתקין אח''כ http://i37.tinypic.com/10fch1u.jpg השלב הרביעי לפרק את כול …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by white,

בוקר טוב! אני מחפש גרף שמראה את היחס בין טמפרטורה של רכיבים במחשב לבין הביצועים שלו. יש לנו דבר כזה? אותו מחשב,אותה משימה, טמפרטורות שונות. תודה!

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, אני לא מבין גדול בגופי קירור. המליצו לי בעבר בפורום לרכוש את Mugen-2. המאוורר שלו בניגוד לגופי קירור אחרים ממוקם מהצד ולא מעל הגוף עצמו האם לא יותר הגיוני \ יעיל שבגוף קירור, המאוורר יפנה לכיוון פתחי האיוורור שבצידו של המארז?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by mendy35,

שלום וברכה יש לי לוח של ASUS P6T http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1366/P6T/#MSL וזיכרון CORSAIR XMS3 השם המלא הוא CMX8GX3M2A2000C9 http://www.corsair.com/us/cmx8gx3m2a2000c9.html איך מגדירים שיעבוד על 2000 כמו שהם תומכים והאם גם צריך לשנות וואלט בזיכרון

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by dino,

איך עושים oc למעבד אינטל 2.4, מה צריך להגדיר? צריך לשנות משהו בחומרה?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by shirNoshe,

עד כמה אני יכול להגיע עם ה-6600GT/PCX בסטוק.ועד כמה עם קירור. אני יודע "שישלפו" פה את כדורי הבדולח... .אבל מה המגמה שהגיעו אליהם הכרטיסים האלה?GIGABYTE. היום אני על 590/1100.

• 36 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. טוב אז ככה, עוד יומיים מגיע המעבד החדש שלי , שהוא :AMD ATHLON XP 1700+ 0.13 micron - Thoroughbred Core בעל מכפלה פתוחה. מתח 1.5. JIHUB שאר הרכיבים הם : לוח אם : Epox ep 8rda+ זכרון : mushkin 512 ddr 333 cas 2.5 . (בקרוב צריך להגיע Crosair 512 ddr 400 cas 2.0). מארז : 3r system neon light silver - עם MODDING. יש לי מאורר אחד ג'נרי מקדימה שמכניס, SF2 ליד הכרטיס מסך שמקרר אותו+ זורק אוויר קר לאיזור הגשר הדרומי, מאורר ג'נרי שמכניס אוויר מול המעבד, ומאורר SF2 שמוציא אוורי באחורי המארז + הספק כח. קירור למעבד : SK7 + SF2 , AS3. יש לי הכל חוץ מהמעבד אז אני מתלהב :smoke: :smoke: עכשיו,הבה ונתחיל בOC ;D : לפי מה שהבנתי צריך להעלות את הFSB ואת המכפלה של המעבד, איך אנ…

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by heyehuda,

שלום, זמן קצר לאחר שאני מדליק את המחשב שלי, מאוורר הCPU מתחיל להרעיש מאוד עקב עבודה בסיבובים מהירים. הורדתי והפעלתי את HWMonitorPro אבל לא ברור לי איך לפרש את הפלט המצורף. אודה למי שיכול לעזור בכיוונים לפתרון הבעיה. יהודה. [ATTACH]3643[/ATTACH]

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by JHHNUA,

קניתי השבוע דיסק קשיח חיצוני של חברת WD בגודל 1.5 טרה. האם הגיוני שהוא זקוק למאוורר צמוד כדי להתקרר?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. בזמן האחרון בדקתי את הטמפרטורה של המעבד ואפילו תחת עבודה רציפה הוא לא עבר את ה 35 מעלות תפסתי אותו גם במינימום של 15 מעלות .. המעבד הוא פנטיום 3 800 ...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. השאלה בכותרת... חיפשתי פה: http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_striker_ii_formula/6.htm הדרכה איך לעשות, אבל לא הבנתי כלום ולא מצאתי איפה משנים את ה FSB של המעבד.. אשמח אם תדריכו אותי מהתחלה עד הסוף... מה לשנות, איפה ולמה..

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by 00Amir,

ברשותי כרטיס מסך של Axle GTS 250 1gb , איך אני יודע אם בכלל שווה לי להתחיל להתעסק עם OC ? האם הכרטיס יכול להשרף ? בדיקה עושים ב 3D mark נכון? לכמה אחוז שיפור לשאוף? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם, אני בשלבים של הרכבת מערכת חדשה ומחפש להתאים קירור למעבד בכותרת אני מתלבט כרגע בין שני קירורים: - Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B - שהמליץ לי עליו YairZ - Zalman CNPS10X Extreme האם יש קירור אחר שאתם ממליצים עליו ? אני מוכן להשקיע עד כ-300 ש"ח בקירור למעבד ולא מעוניין בקירור מים תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ran07,

שלום יש לי כרטיס מסך ATI 4850 gigabyte והמאוורר עושה רעש כזה ,לא משהו שניקוי או שימון יכול לעזור פשוט זה מרעיש ככה. אני מחפש קירור בין 100-200 שפשוט יהיה שקט בעיקר, אני לא עושה OC יש לי מחשב דיי פשוט מה אתם אומרים על ‎Accelero TWIN TURBO PRO ‏Arctic Cooling‎ עולה 160 שקל הוא שקט ? או משהו של זלמן שהוא יותר זול כמו ‏Ruby Orb Silent שעולה 135 שקל דרך אגב אפשר פשוט להוריד את המהירות של המאוורר ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.