אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
טוב, קיבלתי את המעבד החדש: AXDA2100DUT3C TBRED AIUHB0301 קניתי אותו מ-newegg, אחרי שקראתי ביקורות מהוללות מאנשים שקנו את המעבד והגיעו איתו למהירויות יפות (בלשון המעטה). שאר המפרט (לפרטים נוספים תסתכלו במפרט בצד): XP2100 @ XP2600 (13*160=2080) 8rda+ Winbond 256MB 400MHz MSI GF4 Ti4600 SLK-800+SF2 (at 2700 rpm) CPU/MB: 42/22 (load) אני לא מצליח להעלות מעל ל-160 באס! אני נגנב !! :-\ (עדכון: 166) עדכנתי ביוס לגרסה האחרונה. נעלתי מכפלת AGP/PCI על 66. זכרונות שמתי על אופטימל (הגדרות סטנדרטיות, קודם שנעבוד יציב עם באס גבוה ואח"כ נשחק איתם). כמובן שניסיתי להעלות עם מכפלה נמוכה (10*190), ויורד בהתמדה אבל כלום. יש אי יציבות (מסכים כחולים בזמן עליית XP או קצת אחרי…
-
- 57 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שאין צורך לעשות בו שיוי פיזי כלשהו? העליתי ל 143.. אבל כשאני בודק ב WCPUID אני עדיין רואה SYSTEM CLOCK 133.64 מה זה אומר?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני רוצה ל"הוציא" מעט יותר מהמחשב לצורך עריכת וידאו (ברמה חובבנית) ואני צריך עזרה בהמהרה מועטה של המעבד (אשמח ל-2000-2500MHZ) אם ניתן כמובן וזאת מבלי לגרום לנזקים כבדים. -האם ניתן לשפר את יכולות המחשב, מעבד, כרטיס מסך, זכרונות.. ועד כמה(עם החומרה הקיימת)? -מהו התחום ה"בטוח" והמומלץ ללא גרימת נזקים מיותרים? -האם מישהו יכול להואיל בטובו ולתת לי הסבר מפורט איך לבצע זאת (אני מבין יחסית במחשבים בכללי וגם קצת בחומרה, אך לא נכנסתי לתחום ההמהרות)? הנה מפרט החומרה: -מעבד: INTEL E2160 -קירור למעבד: Cooler Master’s Hyper TX3- קישור: http://www.coolermaster-usa.com/product.php?product_id=2922 -לוח-אם: ASUS p5kpl-vm- קישור: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=i5ktecSJbqQKaa0x ישנו ק…
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
תדר מקורי ליבה 459 @ 580 תדר מקורי זיכרונות 400 @ 404 אחרי זה הוא נתקע מראה צבעים מוזרים וכו... פלוס שלחתי לאתר היצרן של הלוח אם שלי GIGABYTE VM900M שאלה למה אין לי אפשרות לשנות תדרים למעבד והם אמרו שאי אפשר בלוח אם הזה... הגיוני? נ.ב אף פעם הכרטיס לא עבר 50 מעלות
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
המאוור הנוחכי שיש לי על המעבד עושה לפעמים רעשים מזעזעים וזה נראה לי המן להחליף אותו. יש לי לוח אם של ABIT, NF7. לפי מה שראיתי באתר שלהם מדובר על סוקט A (יש לי AMD 1800+ ) בחנויות שראיתי (בעיקר KSP) כמעט ולא ראיתי איזכור לסוקט A. יש לו שם נוסף? יד לכם המלצה למאוור שקט וטוב שלא עולה יותר מ 150 שח ? (פחות או יותר?) צריך משהוא פשוט, לא עשיתי OC או משהוא בסגנון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
קניתי מחשב של AMD 3800+ עם ליבה כפולה , כפי שראיתי בפורום זהו אחד המעבדים הכי טובים לעשות עליו OC. קניתי מערכת קירור טובה במיוחד בשביל זה . עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה ת' OC בפועל למחשב ? לא מצאתי שום מדריך בפורום הזה ... האם זה קשה ? כמו כן קניתי כרטיס מסך ATI 1600XT - גם עליו אני רוצה לעשות OC .. האם מספיק שאני ארים את השעון כמו בתמונה : http://www.niftyuploads.com/uploads/b72b5c147b.jpg או שצריך לעשות עוד משהו ? תודה מראש לעזורים ...
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
נדפק לי המאוורר בכרטיס מסך. ומופיעות לי נקודות שחורות קטנות כאלה כמו שלג בזמן הרצת משחקים. זה בגלל החום של הכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
טוב, אז ככה, יש לי בערך 800 שקל להשקיע בקירור למחשב. חשבתי על שתי אפשרויות. או קירור מים שיקרר גם את המעבד וגם את הכרטיס מסך, או שני קירורי אוויר נפרדים. חשוב לי שהקירור יהיה שקט, אבל לא על חשבון ביצועים. מה יותר משתלם בתקציב הזה? מים או אוויר?
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מה יותר טוב לשים בחזית של המארז? 4 מאווררים רגילים או אחד גדול
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
אני מעונין לקנות את גוף הקירור SK-7 למעבד ואני יודע שצריך לצרף לו מאוורר. יש איזה מאוורר שאתם יכולים להמליץ לי עליו? שלא יהיה יקר מדי אבל שיעשה את העבודה בצורה טובה. רצוי גם תמונה... נ.ב = הקירור הוא למעבד AXP 2500. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום רציתי לשפר את המחשב שלי הישן מפרט מעבד 1.8-512 לוח אינטל MV 850 512 RDRAM חבר שלי רוצה למכור לי את הלוח הישן שלו דגם Intel Bonanza 875P DDR1 - LAN 1000 Motherboard קישור http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2182 חשבתי לקנות את הלוח הזה + זכרונות ולעשות למעבד הישן OC מה את אומרים?? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני עושה אוברקלוק ומהירות הזכרונות עולה במקביל למהירות המעבד. אני חושש להגיע עם הזכרונות למהירות שהיא מעל 800 מגה הרץ ללא קירור ואני צפוי להגיע למהירות של 1300 מגה הרץ לזכרונות. עכשיו השאלה היא שאני מתקין גוף קירור לזכרונות צריך להשתמש במשחה תרמית או שמספיק שגוף הקירור יהיה צמוד לזכרונות ללא משחה תרמית?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה Q9400 ואני צריך קירור.. עצות.. עד 150 ש"ח בערך
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 1.7 של אינטל פנטיום 4 מה המהירות הכי גבוהה שאני יכול להגיע איתו ללא סיכון המחשב נ.ב אני כרגע גודל המעבד שלי אחרי שהעלתי אותו הוא 2.040 איפה שמעלים את המהירות הוא מגיע לי עד 133.3 מה זה אומר נ.ב כאשר אני בוחר בגודל זה אז המחשב עושה את המהירות הרגילה תודה לעונים ליכתוב רק מי שמבין
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
גיגהבייט רדאון 9500 64 מגה כרטיס נהדר מה אתם אומרים? שאלה נוספת מה זה פתיחת צינורות לכרטיס מסך? אני לא מבין תמודינג הזה
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
מה המערכת קירור פאסיבית הכי משתלמת למעבד הספציפי הזה? עניין האוברקלוקינג לא מעניין אותי אז אשמח להמלצתכם. אני משתמש במחשב ב99% מהזמן לפוטושופ אם זה משהו שצריך לקחת בחשבון. בברכה, אורי
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים יקרים שלום! רציתי לשתף אתכם במשהו שגיליתי. חשבתי הרבה מאוד זמן איך לקרר את המחשב ובו זמנית שלא יכנס אבק. קראתי את המדריך ליצירת פילטר באתר הזה (הוא ממליץ לשים מן נייר סופג, סנו-סושי על פתח כניסת האוויר) אבל הפתרון הזה חוסם את כל האוויר והמחשב מתחמם. א-ב-ל! אני מצאתי דרך טובה יותר. יש כלי מטבח שנקרא נפה. משתמשים בו כדי לנפות קמח לפני שמשתמשים בו, ואפשר לקנות אותו בהרבה מאוד חנויות של כלי בית וכלי מטבח. הנפה היא בעצם רשת, כאשר יש נפות עם רשתות צפופות יותר וצפופות פחות. גזרתי את הרשת מתוך הנפה בעלת הרשת הצפופה ביותר, והדבקתי על פתחי האוורור. המחשב קר יותר בצורה משמעותית והאבק שנלכד ברשת מעיד שהרשת אכן חוסמת אותו (צריך לנקות את האבק מהרשת פעם בשבועיים או מתי שרואים. זה …
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היום עשיתי אוברקלוק ראשון על המערכת שלי, דרך הביוס. שינית את הבאס בהתחלה ל240 המערכת הייתה יציבה, העלתי אותו ל266 היא הייתה כמעט יציבה לגמרי אבל היה תקיעות אז הורדתי ל246. נכון לעכשיו הבאס 246, ואלו התוצאות..! והכל בסטוק! גם הניקוד ב3DMARK06 עלה מ3900 ל4100.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Q9400 EP43 DS3L HD4850 512MB 3GB 800MHZ DDR2 WIN7 ULIMATE 64BIT SAMSUNG 80GB 8MB 7200RPM המעבד ללא OC רק הכרטיס עבר OC טוב
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
ניסיתי להעזר בהמלצות שבסטיקי, אבל די הלכתי לאיבוד. רוב הדגמים המומלצים היו בגודל של 12סמ על 12סמ, שזה גדול מדי בשביל המארז שלי. וגם לא היה ברור לי אם כל הדגמים שם מתאימים למעבדי core 2 duo (היה כתוב שם פנטיום 4, ומבירור ראיתי שחלק תומכים גם ב C2D, אבל חלק לא). אז בקיצור, מה שאני מעוניין בו הוא קירור למעבד כמה שיותר שקט, ושלא יהיה גדול מדי. כלומר מקסימום 10סמ על 10סמ, וכמובן שיהיה תואם למעבד C2D (לוח אם ASUS P5L-VM 1394) תודה רבה! (התקציב לא עקרוני, כל עוד זה ברמת הסביר)
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך REDAON 9200 ו2 זכרונות MICRON של 256=512 PC3200 יש דרך האיץ רכיבים אלו?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים ! מפרט: מעבד I7 2600K , GTX580 DC 2 , 8GBGSKILL SNIPER CL 7. אני לא זוכר איזה מארז ואיזה מאורר למעבד שמו לי... אני זוכר ששימתי כ150 שקל על המאורר ועוד כ800 שקל על המארז... עכשיו השאלה שלי היא כזו ואני יודע שזה קשה לענו בלי לדעת את שני הפרטים החסרים... המעבד מגיע ל 37-43 מעלות במנוחה... כל הזמן זז... ובמאמץ מגיע ל70 גם. לפעמים כאשר אני יוצא ממשחקים קופץ לי חלון המבקש להוריד את הצבעים על מנת לשפר ביצועים... המפרט שלי נראה לי מספיק חזק להחזיק כל משחק ההנחה שלי שהמעבד מתחם אולי על יתר המידה..
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
למישהו יצא לראות דבר כזה בפעולה ? שווה לחבר יותר ממאוורר אחד או שזה סתם יוסיף רעש ולא איכות? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-