עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. עם הTX3 שיש אצלי ה750 מגיע ל80 מעלות כבר ב1.3V יש קירור אוויר שיכול להחזיק אותו על 1.4 בהנחה שמארז מאוורר ? תודה ...

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  2. Started by Big_White,

איפה אפשר למצוא מידות (מרחק בין חורים) לסוקט 478 (פנטיום4) סוקט 939 (AMD) כי יש לי ג'יגה בייד רוקט 3די פרו בלי מתאמים ואני רוצה להכין לו. תודה.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  3. חברה זוכרים את הסיפור שלי על הקלוק הלא מוצלך לזיכרונות חבר שלי אמר שקוראים לזה מריחת צבעים הוא אמר שזה בגלל קירור גרוע (הזיכרונות באמת די חמים) העם זה נכון?

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  4. שלום לחברי הפורום התותחים ! ברצוני לעשות OC ל640 8800 ולשפר ביצועים (אתם יכולים להסתכל בתפריט המחשב שלי למטה צד ימין) אין לי מושג איך עושים את זה ראיתי שדרך ''לוח הבקרה של NVIDIA ''אפשר לשנות CORE BUS ו MEMORY BUS צרפתי תמונה למצב שהגעתי אליו (לא שינתי אף הגדרה-בגלל זה אני מתעייץ איתכם) כמה שאלות: 1.האם זה בסדר לשנות את התדרים דרך התוכנה הזאת? 2.האם קיים סיכוי שאני משנה וגורם לנזק בכרטיס שלי? 3.לכמה לשנות בכלל ?אם אפשר (לא מעונין לשנות למקסימום -רק שיהיה הבדל די משמעותי) 4.לשנות בקפיצות מסוימות ? אחרי השינוי מה אני עושה לבדיקה שהכל בסדר ? 5. תודה מראש לעוזרים !!!!!!!!!!!!! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by יניב קופר,

מחפש להוסיף קירור לכרטיס המסך

6. Started by Regev,

היכן ניתן להשיג מארז שקוף ותאורה בשבילו?

7. הכי טוב זה גריז טרמי לבן שמיועד למגברי שמע (הספק) ונימכר למשל בשמסי אלקטרוניקה ברמת גן ב 20 ש"ח ל 30 גרם !!!! ניתן גם להשיג אותו בחנויות אלקטרוניקה בשדרות הר ציון............ ניתן להשיג שם גם גרילים ומאוררים 12 וולט מעןלים ובזול...... גריז זה משמש למעבדות המתקנות מגברי שמע לארועים כמו של חברת QSC ימאה PV וכ"ו...... הוא החומר המוליך חום בן הטרנסיטורים לבן המיקות ( המבודדים שלהם מהקולקטור לבן גוף הקרור של המגבר) לא מתיבש והפך לאבקה ובכלל הכי יעיל. ....... זה טוב לאלפי וואטים וזה בטח טוב למעבדים.....מנסיון...... כל שאר הצעצועים זה שוד...... כולל מאוררים יקרים ללא הצדקה. למשל מאוורר עים רגל לבית כולל טיימר שעולה ליצר אותו הרבה יותר מכל מאורר למעבד נימכר בארץ ב 70 ש"ח. זו פשו…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה מה הקירור הכי טוב שיש ל9800PRO בחנות פנדה..!!..??...

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  9. אנשים יש לי כרטיס מסך של גיפורס 6600GT עם גוף קרור רגיל בלי מאוור מה אפשר לעשות? שווה להחליף? ועם כן? זה הכרטיס המסך GV-NX66T128VP FX6600GT 128mb VIVO DDRIII PCIE+SLI Bulk

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by shirNoshe,

אני רוצה לסחוט את הכרטיס שלי עוד. האם העלאת תדר ה-ערוץ בביוס תשפר משהו,והאם זה ישפיע על עוד חלקים במחשב? אני כבר על 605/1260.. :jump:

• 12 תגובות
    • 905 צפיות
  11. היי אנשים אני מנסה לעזור לידידה עם בעיות שהמחשב עושה לה.. הרצתי Memtest והמחשב נכבה לאחר 5 דק'. אני לא בטוח בקשר לסטפינג של המעבד, שכחתי לשים לב לזה. בכל מקרה זה המפרט: לוח אם Gigabyte GA-M61PME-S2 Rev 2.0 עם כרטיס מסך מובנה כרטיס מסך פעיל GeForce 7200 כונן קשיח 160GB SATA צורב DVD IDE ספק כח ג'נרי 500W מארז ATX עם מאורר 80 מ"מ אחורי ב-1400RPM בדקתי טמפ' וראיתי שהיא באזור ה-70 מעלות בביוס, שמתי אזהרה על 80 ו-90 מעלות וכמובן שהוא ציפצף. ניסיתי להחליף לקירור סטוק של מעבד AMD אחר שלא השתמשתי בו, ניקיתי ומרחתי AS5, הגוף קירור בקושי מתחמם לפני שהמחשב נסגר. מה שמוביל למסקנה שהגופי קירור לא יושבים טוב על המעבד - מה עושים במקרה כזה?

12. Started by The Grey Matter,

אני רוצה לקנות היטסינק חדש למחשב במקום זה שנהרס (עזבו, סיפור עצוב) אז מה לדעתבם עדיף DRAGON ORB3 או VOLCANO 7 או אולי אפילו משהו אחר? (כן קראתי את הכתבה באתר אבל אני עדיין שואל את דעתכם)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ryan_b,

אני מחפש משחה תרמית טובה. זאת לא מערכת לאוברקלוק (מחשב פנטיום שלוש אחד ואחד 1700 ), ולא מערכת שמתחממת יותר מדי, לכן כל חיסכון במחיר יהיה טוב. לפי סקירה שראיתי באתר יש משחות שלא מובססות כסף ואם הביצועים טובים אני אעדיף כזאת. נ.ב. אני עובר ליד KSP מה אתם אומרים על זה: http://ksp.co.il/hmain.php

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by oz12,

איך הטמפ' במנוחה 55 ובמאמץ 85-90 נגיד ב Brothers in Arms - Hell's Highway הכרטיס של גיגה ביט קירור של זלמן VB830 מה אתם אומרים ? חשוד? או נורמלי כדי להסתבך ולהוציא תגוף קירור ולמרוח מחדש משחה טרמית לקחת תסיכון?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  15. http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0114-01/cl-p0114-01.asp תודה! זה עולה 260 ככה והדגם של זה VX עולה איזה 280 אז כדאי לי את זה?

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  16. Started by megahertz88,

היי, אני רוצה לעשות קצת OC, בעיקר בשביל שהמחשב "יסחוב" יותר במשחקים. הבעיה היא שאין לי מושג איך להתחיל, חוץ מלדאוג לקירור טוב (אגב, עדיף BigTyphoon או BlueOrb?). הנה הספקס של המחשב..אולי תוכלו להמליץ לי על תוכנות ואמצעי קירור מתאימים: לוח אם..Intel D865 לצערי מעבד...Pentium 4 Northwood 2.8HT זכרון...256*2 DDR - ג'נרי שכזה, אבל אני יכול להחליף אותם אם תתנו לי המלצה למשהו. 3-3-3-8 ב200MHz כרטיס מסך... Gainward GeForce FX-5600 256MB יותר מזה אין לי מושג..איפה אני מתחיל?

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by DJ_Yaniv,

עשיתי OC למעבד ל 3.8GHz בדקתי יציבות במבחן super pi והוא יציב 100%. כשאני מריץ 3DMARK06 הוא נתקעה לי במבחן של הבדיקה של המעבד, הוא נעצר לי ב 8.5 שניות. ואז זה תוקעה לי את כל המחשב ואני חייב לעשות ריסטר. מישהו יודע אולי מה הבעייה ?

• 12 תגובות
    • 766 צפיות
  18. טוב אז ככה, עד אתמול הייתי חייב להשתמש עם A64TWEAKER ועם ClockGen בשביל לשנות מכפלה ומחלקים מתאימים... אתמול לאחר עידכון הביוס לעידכון האחרון של הלוח שלי (F7) שמחתי לגלות שכל האופציות של הלוח פתוחות.... אבל משהו מאוד מאוד מוזר קורה - אני מגדיר את אותם הגדרות שבמפרט שלי למטה, עושה SAVE & EXIT והמחשב פשוט עולה עם 200MHZ CPU... אפילו אם הורדתי HTT ל 3 בלי לשנות FSB, ואפילו אם העלתי FSB ל 210 בלי לתת מתח או אפילו עם מתח המחשב פשוט לאחר שמירה מתנהג כאילו מעולם לא הייתי שם... כולל שינוי תזמונים.... זה מוציא אותי מדעתי יש למישהו שמץ של מושג למה זה קורה ??? אני ממש אשמח לבדוק גבולות עם האופציות החדשות שנפתחו לי אבל בשביל זה אני צריך שהוא יתחיל לשמור הגדרות! מישהו ?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. שלום. יש ברשותי מעבד p3 866 בסלוט 1 ותמיד ניסיתי לעשות לו Oc אבל משום מה תמיד היו בעיות! בהתחלה הבאס הוא 133 ואני יכול להעלות אותו עד 150 ( כי אין עוד ! צ'יפ טיפש וישן). יש עוד משהו ....זה גם קובע spread spcture ( ארר משהו כזה) On/off יענו 133 On 138 off 140 on 143 off 150 on אני קראתי באיזה פורום שהאפשרות הזאת לא טובה כי היא מיועדת לשרתים אבל שניסיתי לעשות 143 off המחשב לא עלה אז היתי רציך לרסטר את הביוס ולהחזיר את זה ל 133 on. טוב כנראה אין לי אפשרות לבטל את זה אבל בכל מקרה הוצאתי את המעבד סלוט 1 ועשיתי לו ניקוי יסודי ( הגוף קירור הוא מובנה עליו וקשה מאוד לפרק) ואחרי זה הצלחתי להגיע לבאס 150 , משמע 1Ghz בלי בעיה ובלי קריסות. לצערי אני לא יכול להעלות עוד כי אי…

• 4 תגובות
    • 451 צפיות
  20. Started by roma4k,

ערב טוב. רציתי לדעת אם אני עושה OC אז האחריות נעלמת? יש איזשהי דרך להוכיח שעשיתי OC? תודה. חג שמח.

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by vic07,

המפרט: Q6600 Abit E35-E 8800GT Gskill 2G 800 mhz corsair 450w antec 900 קירור: Thermalright 120 extreme עם מאוורר Scythe על 1600RPM. עד לאן בערך אפשר להעלות את המעבד בלי לצלות אותו? ומה עם המתח שלו ושל הזכרונות?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

אני מעדיף לקנות בIQPC אז אלה בערך האפשרויות שלי, איזו מהן יותר כדאי? http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=450 המשחה אגב, להחליף את המשחה של הפריזר פרו 64 בגלל שכשהתקנתי אותו(פעם ראשונה שלי) נמרחה לי לצדדים לפחות 5 פעמים, בקיצור בלאגן והמעבד שלי עומד על 40 מעלות מינימום(במצב שקט-900RPM)

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  23. יש לי אפשרות לעשות חיתוך בלייזר בחינם במפעל שעושה דברים כאלו. עכשיו דוד שלי שדרכו אני עושה את זה אמר לי שתהיה בעיה משום שהלייזר עובד על חום והמארז מאוד דק והוא צבוע במין צבע שעוטף אותו יש סיכוי גבוה שהלייזר ישרוף את הצבע וגם יתיך את המארז... עכשיו את הסיכון הזה אני לא מוכן לקחת אבל זה הזדמנות ממש חד פעמית כי דודי מכיר שם אנשים והוא נוסע לשם ביום חמישי ויש לי הזדמנות להביא לו את המארז (דלת המארז) היום או מחר. מה לעשות ? ואם יש אפשרות בבקשה תנו לי דוגמאות יפות לחתוך. הם שם יכולים גם לחתוך לפי תמונה... כאילו אני אביא להם תמונה והם יחתכו לפי התמונה. אני חייב עזרה ! תודה נ.ב. אין לי בהזדמנות זו של יומיים להביא מישהו שיצייר לי דוגמית פצצה ואני לא כזה טוב בציור אז אם אתם יכולים…

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  24. הנה הלינק לתוכנה... תהנו! ומנהלי הפורום... לדעתי זה יהיה נחמד אם תוסיפו את הקובץ למרכז ההורדות של hwzone כי הרבה ביקשו אותו

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  25. המחשב שלי הגיע היום מTMS ואיתו הOC מ 2GHZ ל 2.8GHZ.. בדקתי עם אוורסט ואח"כ עם TAT, והטמפ' של הליבות אפילו לא מתקרבת ל40 מעלות.. 34-37 בליבה 0 ו32-34 בליבה 1 (זה לא במאמץ, סתם גלישה באינטרנט וכמה תוכנות ברקע..) זה הגיוני<? או שאולי יש איזה בעיה בסנסורים? אם זו באמת הטמפ', אולי אפשר להוריד קצת את המהירות של המאוורר?=פחות רעש.. איך עושים זאת? ~תודה רבה מראש~ עריכה: גרמתי לשניהם לעבוד ב100% עם TAT, קפצו מיד ל68-73.. זה כבר יותר מפחיד.. אבל מה צריך בשביל לגרום למעבד באמת לעבוד ב100%?

• 5 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.