אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש מאורר 120 לתקוע על TRUE מה אתם אומרים על: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1389 ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 3 שאלות: 1.אני מתכנן לעשות אוברקלוק לזכרון,למעבד ולכרטיס מסך ואלה החלקים שאותם אני מתכנן לקנות: קירור לכרטיס מסך: Arctic-Cooling ATi Silencer 1 מאוורר למעבד: Delta 92MM Ball Bearing fan לוח קירור למעבד: Thermalright SP94 for Pentium 4 קירור לזיכרון של הכרטיס מסך: Zalman VGA RAM Heatsink ZM-RHS 1 60 הטמפ' במחשב שלי הן 45-55 למעבד בעבודה רגילה ו 55-60 במאמץ,35-40 ללוח אם בעבודה רגילה ו40-45 במאמץ,האם בעזרת החלקים שאני מתכנן לקנות אני אוכל גם לעשות אוברקלוק חזק (להעלות את המעבד ל3.0 ג'יגה-הרץ לפחות ולהגיע עם הכרטיס מסך לרמה של 9700 פרו) וגם לשמור על יציבות המערכת וטמפרטורות סבירות של החלקים,או שאני אצטרך לקנות אמצעי קירור נוספים? 2.האם קירור …
-
- 17 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הקדמה: החלפתי את ה-NINJA PLUS ל-INFINITY שעליו מותקנים 2 מאווררים, ראוי לציין שהטמפרטורה ירדה באופן משמעותי(6 מעלות) אני מרוצה, הוא מאוד שקט והוא עושה את העבודה עד כה באופן מצוין. תמונה: הגעתי ל-OC של 3300MHZ ועד כה הוא יציב ב-ORTHOS הוא עשה 20 דקות ללא בעיות למרות שב-TAT אחרי זמן מה הוא עשה RESTART אני אמשיך לבדוק את זה. השאלה שלי היא כזאת, כדי להגיע ל-3300MHZ הייתי צריך לעלות את המתח בביוס ל-1.56 בואו נצא מנקודת הנחה שהמחשב יציב והכל בסדר האם זה מומלץ להיות על צריכת חשמל כזאת ויכול להיות נזק לטווח ארוך<? (כשתסתכלו על התצלום של הביוס אולי תוכלו להמליץ לי על הורדת\עלית תדר מסויים שאתם חושבים לנכון) תצלום הביוס: ראוי לציין שב-3000MHZ ה-CPU VOLTAGE נמצא על…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום מרחתי חומר טרמי מסוג ננוטרם על המעבד שלי ושחיברתי הכל וניסיתי להפעיל את המחשב אז כאילו שהחלקים של המחשב לא מקבלים מתח ושום דבר לא עולה מה זה יכול להצביע? שהמעבד נשרף? איך ניתן לבדוק אם המעבד עובד? ואיך ניתן לפתור את זה?? אני מיואש ??? ??? ???
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו, יש את הזלמן סדרת ה 7700, לא משנה איזה גרסה (כל אלה בטווח של 250 שקל בערך - CU, ALCU וכו') או THERMALRIGHT XP120 בשילוב עוד מאוורר 120MM של VANTEC, THERAMLTAKE וכו'.... איזה יעשה עבודה טובה יותר? אם הזלמן יותר טוב אז איזה דגם (אני גם לא בטוח שה 7700 יותר טוב מכולם, אבל ככה נראה לי)... אם ה XP120 בשילוב מאוורר אז מאוורר של איזו חברה? תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: היה צריך להיות לי את הבליטז אבל לא הצלחתי להשיג אותו.. Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR Corsair DHX XMS2 Dominator Dual 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory+ Dominator Airflow Fan SilverStone ST60F Strider 600W Modular Power Supply SLI Certified ATX Seagate Barracuda SATA 250GB 16MB ST3250410AS Evga8800GT Thermaltake Tsunami +window LG LCD 19" L1970HR LG GSA-H62N LOGITECH EX110 Arctic Cooling MX-2 קירור מים: Apogee GTX Extreme Performance CPU Waterblock Swiftech MCP655 12 VDC Pump Swiftech MCR320-QP-K Triple 120mm Radiator Scythe Case Fan - SY1225SL12M - 1200rpmX3 עכשיו, אני צריך את הלוח הכי טוב והכי חזק לOC,לא משנה המחיר ו…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאוור על כרטיס המסך שלי הוא ניהיה ממש חם הכרטיס הוא geforce 4 64 mx 440 אייך אני מתקין עליו מאוור? מאיפה אני משיג את המאוור ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי ולא מצאתי
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Advanced clock calibration - הבנתי שפותחים איתו ליבות, לא הבנתי איך או האם זה אפשר בלוח האם שלי? יש לי Gigabyte Ma770-UD3, יש לי את האפשרות הזאת. באפשרות הזאת (עדכנתי ביוס) אז יש לי אפשרות לבחור את הפירמוואר הישן (0.82 נדמה לי) או את המעודכן. שמעתי משהו שAMD חסמו את האפשרות הזאת במעודכן אבל אני לא בטוח. עזרה תתקבל בברכה. מפרט כמובן: Amd phenom II X2 550 Gigabyte ma770-ud3 powercoller 4870 512MB Seasonic ss-500ET Antec Twohundred A-Data 4 GB RAM 800 MHZ vitesta Samsung 500 gb אולי פישלתי עם המיקום של המקפים,....
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ראו את הגופים האלו ותנו דעה בבקשה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.34473 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.34471 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33944 הגופים זהים לגופים שיש לחברה 3RSystem למשל: http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2416 אותו גוף קרור רק שעשוי כולו מנחושת. תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הקודם בנוגע לשאלה האם קונים קירור למעבד בנוסף לקירור סטוק או במקומו ולאחר שהבנתי ששמים במקומו, אני צריך המלצה לקירור למעבד intel i5 4690k. אם זה רלוונטי המחשב ירוץ עם כרטיס מסך r9 280x וככה"נ לוח אם Z97 כלשהו, מיועד לOC. תודה מראש על העזרה!
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המאווררי 80mm שיש לי במארז לחדשים כדי לקבל קצת שקט. קניתי אחד Arctic Cooling AF8025 PWM 80mm 80 mm Case Fan לניסיון, והוא דיי שקט ונעים. אך ראיתי שהוא מתחבר רק ללוח, ולצד התקע ללוח יש לו גם שקע זהה (ארבעה פינים ולא שלושה). האם זה אומר שאוכל לחבר כמה במקביל ולשלוט בכולם בבת אחת דרך SpeedFan? שמתי לב שבלוח שלי יש רק שתי כניסות למאווררים, ורק אחת מהן עם ארבעה פינים, כלומר עם Speed Control. הייתי רוצה לחבר נאמר שניים דרך כניסת השליטה במהירות הזאת. אפשרי? אגב, אם יש המלצה למאוורר אחר, גם שקט, אין הגבלת מחיר, אשמח לשמוע.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שאתם בטח יודעם אז בלילה משאירים את המחשב דלוק בשביל ההורדות מהאינטרנט. כאן נוצרת הבעיה (לי אישית זה לא מפריעה פשוט אמא שלי משתגעת מהרעש) אני מחפש פתרון יעיל וזול כדי להשתיק את המאווררים, לא יודע, איזה שני כפתורים שאחד שולט על כל ארבעת המאווררים הגדולים והכפתור השני על המאורר של המעבד והכרטיס מסך. שבלילה אני יוכל לכבות אותו ויהי - ש - ק - ט ! מבקש את עזרתכם ודעתכם "יאסר". נ"ב יש לי שאלה: אם אני מכבה את כל המאווררים כולם בלי יוצא מן הכלל חוץ משל הלוח, והמחשב עובד רק על הורדות מהאינטרנט יש מצב לסכנת אחד או כמה מהחלקים במחשב?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם הוא אמין ועמיד, לדוגמא אם הסנסורים שלו חזקים או נקרעים בקלות הכי חשוב, האם קריאת הטמפ שלו אמינה ומדוייקת יותר מלוחות האם ובשורה התחתונה.. האם הוא שווה השקעה כספית של 300 שקל (כי אני לא סומך על קריאת הטמפ של nf7sl) תודה. עריכה: הא כן ושחכתי לשאול גם דבר מאוד חשוב, על כמה מאוררים הוא שולט האם חייבים לחבר לו מאוררים (אם אני לא מחבר מאוררים מה יקרה?) ואיזה חיבור למאורר יש לו (3 פינים, 4 פינים, או חיבור חוטים)
-
- 17 תגובות
- 748 צפיות
-
-
NVIDIA סוףסוף הוציאו את תוכנת האוברקלוק שלהם שנקראת SYSTEM UTILITY. בעיקרון אפשר לשנות שם הכל ממהרות באס עד תיזמוני זכרונות, מתחים מהירות AGP מהירות מאווררים ומה לא. כרגע זאת רק הגרסה הראשונה והתמיכה הרישמית בלוחות היא מאוד נמוכה. ניסיתי להפעיל אותה על לוח האם שלי ABIT NF7 VER2 וכרגע חלק מהאפשרויות חסומות אצלי - הדבר היחיד שעובד לי טוב ומעניין זה מהירות הבאס , מה שמאפשר לי להוריד אותו כשאני לא משחק או דוחס משהו וככה להוריד את כמות החום של המעבד והמערכת מה שתורם לאורך חיים "בריא" יותר לרכיבים.זה נקרא UNDERCLOCK ואני עושה את זה גם לכרטיס מסך שלי. בנוסף גם יש חלון עם מידע לגבי הלוח דריברים זכרונות וכו'. אמנם NVIDIA ביקשו להוריד ביוס אחרון דבר שעוד לא עשיתי (יש ללוח שלי ביוס …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה עכשיו להזמין מחשב אמרו שנגמר ה-Winbond אז אני חושב על Sumsung אבל אם יש לך הצעה בערך ב 700 - 750 זיכרון שתומך Oc אז תיתנו לי בבקשה תודה
-
- 17 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שבוע שעבר התקנתי את ה-TUNIQ. בפעם הראשונה התקנתי אותו שהמאוורר עובד מלמעלה למטה, אחרי ההתקנה הטמפ' לא ירדו והחלטתי להתקין אותו מחדש. בעת ההתקנה מחדש שמתי לב שכנראה לא חיזקתי אותו מספיק אבל בגלל שהייתי עייף התקנתי אותו הפוך (המאורר לוקח אוויר מימין לשמאל) אחרי שסגרתי את הכל הפעלתי את המחשב וראיתי שיפור בטמפ' אבל עדיין נראה לי שהטמפ' יחסית גבוהה. עוד משהו מוזר הוא שאין הבדל בטמפ' בין שהמאורר על הכי גבוה לבין הכי נמוך... למישהו יש רעיון ? האם זה משנה לאיזה כיוון הTUNIQ מותקן?
-
- 17 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני יודע שמישהו הזכיר את הביקורת באחד התרדים אבל אני באמת חושב שמגיע לה התייחסות בנפרד כדי שאנשים יראו. [url=]http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=196 השוואה מעולה לגופי הקירור המובילים בשוק. מה אתם אומרים?
-
- 17 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את הפריזר 7 פרו שלי ... אחלה קירור שקט ועושה תעבודה כמו שצריך הוריד לי 10 מעלות מהקירור סטוק. קירור שקט וזול רק 148 שקל בלמיר. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול וולקנו סליינטבוסט של טרמלטייק(קירור ממוצע ומטה..) , והמעבד שלי על 1.95וולט יושב על מקסימום 45מעלות במאמץ! , זה לא יאמן פשוט , אני מכוון לעבר ה2500\2550 ומקסימום של 2.1V(אני לא רוצה לתת לו יותר) , בקיצור , בישראל , אין עוד מישהו חוץ מThe Byter שעבר את ה2400מגהרץ בAMD עם ליבת Thoroughbred על קירור אוויר ממוצע(ומטה) המעבד יציב לגמרי בכל המבחנים ועבר פריים כל הלילה אתמול. תמונות(Vaild של CPUZ יעלה בערב כי פשוט שכחתי לעשות אתמול , וכרגע אין לי כל כך זמן) : עריכה : שחכתי לומר שזה רק אוברקלוק התחלתי , לא היה לי כמעט זמן להתעסק איתו , מחר שיפורים.(היום רופא שיניים :PP) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתתי לCPU 1.750V זה מסוכן מידי? כי פשוט אני לא מצליח להגיע לOC הזה עם נמוך יותר... אני עובד על טמפרטורה MBOARD 30C CPU 48C (משתנה בין 45 ל50 מתי שהמחשב לא מתאמץ) AUX 35C אני יכול לעשות עוד OC בלי להסתכן?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מניח שחלקחם ראו את המארז הנ"ל במפגש זה מה שאני מתכנן לעשות כרגע אולי יעלו לי רעיונות אחרים בהמשך או שינויים אז זה לא סגור (אני מדבר על הצביעה והחיתוך) שלב א' כרגע אני מתכנן להוסיף לו 3 מאווררים 12 ס"מ אחד למעלה אחד למטה ואחד בין הספק לקופסא של החיבור כונני CD. שלב ב' חיתוך שני אוטיות UT (ואם אפשר להפוך אותן לחלון) והדבקת (או ציור ) unrel tournement מתחת לחיתוך של האוטיות (או אם יש למישהו רעיון יותר טוב איך לעשות משהו עם האוטיות UT??). שלב ג' ריפוד המארז ראיתי בכמה מודינגים שיש בגלרייה ששמו ספוג כדי להשקיט את הרעש . שלב ד' צביעת כל שאר המארז בצבע שונה (לא הוחלט עדיין צבע\שילוב צבעים). שלב ה' החלפת הLEDים של הON\off והשני (של ההארדיסק?). החיתוך רא…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב, E5200- בביוס הטמפ' מראה על 40 מעלות בעוד ה-SPEEDFAN (המחשב במצב מנוחה) , מראה לע 60 ויש לי אייקון של להבה לאחר חציית התחום המותר בתוכנה - 50 מעלות) 1) האם הפער בגלל זיוף החיישנים או בתוכנה ומה הטמפ' הרצויות למעבד הנ"ל ?? 2) למה בSPEEDFAN אני רואה רק סימון בהגדות טמפ' , רק של אחד המאווררים ? עליו מצויין 1600RMP ועל ה-2 האחרים מצויין הערך 0 . 3) הערך של ה-CPU FAN SPEED הינו 0 .. ושל ה - SYSTEM FAN SPEED ,הינו 1600. יכול להיות שהמאוור של המארז עובד במהירות גבוהה כ"כ? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש HSF עבור מעבד AMD X2 3800 בתקציב על עד 150. מגבלות: 1. לא מעבר לגובה של 12.5 ס"מ 2. כמובן שקט ככל שניתן 3. ללא הרכבה של עוגנים נוספים מעבר לתושבת הלוח המקורית. 4. לא מתוכנן OC אשמח להצעות
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשרי לשים 4 מאווררים על MUGEN2? אם כן אפשר אולי לראות איזה תמונה (אני יאמין גם בלי תמונה אבל רוצה פשוט לראות תמונה איך זה נראה) קניתי לפני כמה ימים מאוורר ואני רוצה לשים אותו על הMUGEN2 ואין לי מן קליפסים מיוחדים שאני יוכל לשים על הMUGEN2 מאיפה אני יכול להשיג כאלה קליפסים? שאלה קצת לא קשור למיוגן? מאיפה אני יכול להשיג מאוורר שעובי שלו פחות מ25MM בארץ? תודה, לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-