אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב חדש, ואחרי שבשעה טובה השלמתי את המפרט הטכני שאני מעוניין בו, נשאר רק עוד דבר אחד: קירור. אז המפרט של המחשב הוא ככה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1080 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤459 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤536 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤238 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי! כמות: 1 - מחי…
-
- 7 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד... קיבלתי עם המארז מאורר 120 אחורי אני מחפש מאורר שקט למקדימה או שפשוט אני יקנה ac 12 למאחורה וישים את זה שעכשיו מאחורה מקדימה? ובדלת יש לי תעלה כזאת...הוצאתי אותה ואני רוצה לשים איזה מאורר שם... הוא צריך להכניס או להוציא? בתודה מראש
-
- 30 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדקתי ב AIDA32 ואחרי בדיקה זה נראה כך: לוח 26-28 מעלות צלסיוס. מעבד במנוחה 32-37 מעלות צלסיוס. מעבד מאמץ 41-42 מעלות צלסיוס. יש לומר שאני משתמש בוולקנו 9 ובמשחה על בסיס סיליקון שמגיעה יחד עם הוולקנו. האם הטמפ' טובה???
-
- 5 תגובות
- 460 צפיות
-
-
יכול להיות שה E6600 ב OC ל 3.15GHZ לא סוחב לי אימיול עם איזה 15 הורדות + CS1.6 על 100FPS? כי זה נראה לי הסיבה היחידה, אני מאמין ש 8800GTS יסחוב אותו על 100. איך שיצאתי מהאימיול הוא חזר ל 100 קבוע. חשבתי לנסות לאפס את הביוס לסטוק, כדאי לי? קורה לי לפעמים גם שהמחשב נתקע קצת. אז כדאי לי לאפס? :-\
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תאורתית,מה התזמונים הכי נמוכים שאפשר להגיע עם זכרונות DDR2? אחרי שהורדתי תזמונים לזכרונות איך אני בודק שהם יציבים? בCPUZ הוא מראה גם שיש יחס של 3:4 מה זה אומר והאם זה הכי טוב שאפשר להגיע עם זכרונות DDR2? עוד דבר מה עדיף תזמונים או מגה הארץ?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום אני קונה את ה Thermalright ifx-14 לקירור המעבד, ומרכיב גם את החלק האחורי (ה80 מ"מ שמתחבר מאחורי הלוח האם, למעבד). ורציתי לשאול, כמה טוב כל "מפלצת" הזאתי ביחד מקררת? נניח עבור מעבדים כמו QX9650 או QX9770 ? כמו כן אם אני שם עליו קירור שמורכב משני מאוררי Zalman Case Fan ZM-F3 120mm, מה דעתכם? קירור טוב? וכל זמן בתוספת משחה טרמית MX-2. כמו כן, אני הייתי מעדיף אולי קירור כמו הSILVERSTONE מבחינת מאוררים אבל הם גם סופר רעשנים וגם לא מתאימים מבחינת הרכבה. אז ההרכבה הזאתי בהנחה שאני רוצה כמה שיותר קר, אך ברמת רעש סבירה, איך זה? מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי קיבלתי את המאוורר הזה: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_282_283&products_id=1447 וקיבלתי איתו מד אטמפרטורות... וקיבלתי גם מדבקה חלקה... אני צריך להדביק את המד עם המדבקה קרוב למעבד או מה? ולאן אני צריך לחבר את הכבל של המאוורר שהוא יקבל חשבל? איך נראה הכבל שאליו אני צריך לחבר??(שאלה טיפשית אבל אף פעם לא התקנתי מאוורר...) בתודה מראש לכל העוזרים... :) :)
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות ? אף פעם לא עשיתי בדיקה של ממטסט. ???
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הפעלתי את המחשב שלי ונכנסתי ישר לביקור בביוס, בדקתי את הטמפ' של המעבד והמארז ולהפתעתי, הטמפ' של המארז הייתה ב6 מעלות יותר גבוהה מהמעבד (המארז הייה פתוח לגמרי... הייה יום חם...) וזה עוד לפני שהווינדוס עלה! יש מצב שזה רק בעייה עם החיישן או שזה יכולה להיות בעייה חמורה יותר? זה הלוח שיש לי: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VAX-A.htm
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני כרגע עובד עם TRIXX בעל מוד המאפשר לשלוט במתח של הזכרונות. אז רציתי לשאול מהו הגבול ה"מותר"? מתח סטוק: V1.5 מקסימום: V1.8 יש גם תוכנה מומלצת לבדיקת יציבות של זיכרונות?
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מחפש קירור לכרטיס מסך ג'יפורס 6800 128 מגה.. הנה הכרטיס: מחיר 150-200 שקל שיהיה מתאים לכרטיס.. תודה מראש..!!
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
למעבד E7200. אפשר להתפשר טיפה על יכולת קירור לטובת שקט. OC לא מתוכנן.
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם. הפדים שבאו עם הכרטיס מסך GTX260 התייבשו כנראה וגופי הקירור נפלו :-\ . עכשיו אני מחפש משהו לא יקר להרכיב אותם חזרה, כי כנראה במילא הכ.מסך יוחלף בקרוב. אני יודע שאפשר לעשות את זה בשני דרכים בעיקרון דבק תרמי או פדים. להדביק בקומבינה עם אפוקסי\דבק מהיר ומשכה תרמית בנפרד אני לא רוצה. מה עדיף לקנות שיעשה את העבודה? (בארץ או בחו"ל) במה אתם משתמשים למקרים כאלו? עריכה: הגופי קירור אצלי הם מהצד התחתון של הכ.מסך. מה שאומר שהם צריכים להיות תלויים\מודבקים לפד והפד צריך להיות מודבק לזיכרון.
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לאט לאט למד את העסק של oc ומחליף לאט לאט חלקים במחשב כמו ספק חדש וזיכרון חדש ובקרוב אני יקנה מעבד חדש ורציתי לשאול משהו שאם אני יקנה מעבד רגעל יענו לא mobile אני יוכל לעלות לו את הבאס אבל לא יוכל לשחק אם המכפלות אז רציתי לשאול הרי המהיריות אותן מהריות פחות או יותר אם זה או בלי זה אז מה היתרון לעלות גם את המכפלות ומה ההבדל בין המכפלות לבין הבס אני מקווה שתעזרו לי ולא תתעלמו מהשאלה?
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-
-
דחוף!!!מה הקירור אוויר הכי טוב???ותוכנת בדיקה לאחר OC??
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
יש לי לוח די ישן שכמובן לא תומך ב-PWM - כל חיבור המאווררים הם 3 פין. עם זאת, מהירות הסיבוב של מאוורר המעבד משתנה בין 3000 ל55000 סל"ד כתלות בחום המעבד. אני שזה נעשה ע"י שינוי המתח למאוורר. אז מה בעצם ה-PWM נותן בכל המאווררים החדשים?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
מישהוא מוכן להסבי לי לפי מה קובעים את התיזמנוים ואיזה הכי טובים ואיזה הכי פחות ולמהההה?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
-
אני מתלבט איזה קירור לשים על המעבד E8400 את ה-ZALMAN CNPS9500- או AC-FREEZER-7-PRO חשוב לי שיהיה מאוד מאוד שקט ושיקרר טוב את המעבד ב OC בעתיד או שיש מערכת קירור דומות טובות יותר
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
טוב אני כבר עושה הזמנה אז אמרתי כבר נקנה גם קירור לציפסט שמגיע לי ל40-46 במאמץ ומשתיק לי את הכרטיס קול מעומס,אני צריך לבחור קירור שקט בעיקר אבל רק מנועה. יש להם שני זלמנים: אופצייה ראשונה זה הזלמן הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3746 שהוא אגב דגם יותר מתקדם (ZM-NB47J) לעומת ZM-NB32J שפה: אופצייה שנייה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1810 שוב,אני לא יכול לקחת מחנות אחרת כי עשיתי כבר הזמנה,תודה ועוד כמה שאלות(מצטער אני פשוט חייב להיות בטוח,עד כמה זה יוריד לי את המעלות של הצ'יפסט? שווה להשקיע בקירור לצ'יפסט בכלל? קירור טוב לצ'יפסט יתן לי עוד קצת אוברקלוק למעבד? החלפה של גוף קירור בציפסט מורידה את האחריות בלוחות של גיגהבייט?
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי עומד לקנות מחשב חדש ובין היתר צריך להחליט גם על קירור למעבד. קראתי שלשימוש "רגיל" אפשר להשאר עם קירור הסטוק. אבל אני גר בב"ש ובקיץ החדר שלי לוהט אז צריך לקנות קירור נפרד, אני טועה? אני ממש לא מתכוון לעשות OC, מבחינתי אם אפתח את המארז כדי לנקות זו תהיה שערורייה (יש לי אפס נסיון בהתעסקות בקרביים של מחשב ולכן משקשק מזה ). המחשב החדש יהיה צנוע מאוד מבחינת מה שיהיה בתוכו. יהיה כונן אופטי אחד, הרדיסק אחד, בלי כרטיס גרפי נפרד..צנוע אני יכול להשקיע משהו כמו 300-350 ש"ח אם תהיה הצדקה. יש קירור פסיבי מומלץ או שכולם באים עם מאווררים? פסיבי קורץ לי כי זה נראה פחות מתקלקל (נסיון רע עם מאווררים מרעישים). תודה מראש למייעצים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן... אז תשמעו יש לי מחשב דיי סביר, לפני בערך שנה קניתי לוח אם חדש ומעבד חדש, אבל הם הגיעו עם מאוורר ממש גרוע. בהתחלה זה לא ממש הפריע אבל עכשיו זה מגיע למצב שהמעבד מגיע ל-50-55 מעלות במנוחה! (בלי שום תוכנה רצה) יכול להיות שהקירור הגרוע משפיע גם על הביצועים? כי המחשב שלי אמור להריץ משחקים ישנים יחסית על הגדרות סבירות, אבל הוא לא. הוא עושה לי בעיות אפילו עם משחקים ישנים כמו GTA San andreas וGTA IV. הנה המפרט: מעבד: AMD Phenom II x4 955 @3.2GHz לוח אם:Asus M5A78L כרטיס מסך: ATI Radeon HD 5770 1024Mb ראם: 4GB ספק: ג'נרי - 500W (שזה בערך 350W) אז אני צריך המלצה למאוורר שלא יעלה יותר מדי(עד 150-200), ולא יעשה בעיות. יש דבר כזה? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה חנות מוכרת בלוק לכרטיס מסך אבל שמחזיקה במלאי עד 300 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, הטמפרטוטרות הבאות הן אחרי הפעלה ממצב של מנוחה מלאה. המחשב לא עבר OC, קירור סטוק, 2 מאווררים אחוריים של 80CM. http://img219.imageshack.us/i/unledmkb.jpg/ מה יכולות להיות הסיבות לכך? אציין שבמהלך משחקים זה לא יורד מ100.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה סתם רציתי לדעת...ואם יש זה לא משנה איזה יצרן...כן?
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-