עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by afik zach,

אני עובד קצת בסוליד והכרטיס מסך שלי לצערי כבר הגיעה למצוי בכל אופן עלה במוחי רעיון שאולי SOFTMOD יעזור אההם... נסיתי בRIVATUNER וכנראה שמשהוא התפקשש ועכשיו גם הדריבר הרגיל לא מגיב בכלל יש כאן משהו שיכול אולי לעזור אם זה? אגב הכרטיס הוא 7600GT הנה קישור למה שעשיתי http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=539&pgno=2

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  2. Started by הלווין,

אני מבקש לדעת איפה למשל מוכרים מערכת קירור בגז למחשב שלא עושה רעש בזמן הפעולה שלה? אני מבקש גם לדעת האם במחשב שבו יש מערכת קירור בגז לא צריך ספק כוח חשמלי?כי נראה לי שמגז גם עושים חשמל

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. חשבתי על האופציה הזאת בגלל שבדרך כלל המעבד שלי מגיע ל55 מעלות בקבוע(כרגע הוא באוברקלוק של 3.8 ורק בתוספת של 125w ‎‏ הוא יציב במתח של 1.49) אני יודע שזה נרמלי וכמובן שהמקסימום שהוא בדרך כלל מגיע במאמץ זה 60 מעלות אני לא אוהב לראות את הטמפ' ככה במנוחה המעבד על 43-45 ,בקיצור חשבתי על הקירור הבא יש עליו הרבה ביקורות טובות www.coolitsystems.com/index.php/eco.html

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by elite group,

אני צריך גוף קירור למעבד פרסקוט 478 בשווי 50 שקל פלוס מינוס , מצאתי 2 : 1 - http://global.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=4205 זה עולה 55 COOLERMASTER 2 - http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=139 לא תומך פרסקוט רק 70W - פרסקוט עד 84W - זה עולה 67 ש"ח AC יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו ? פשוט הגוף קירור של אינטל רועש והצלעות ממש רותחות המעבד על 50 מעלות אבל אני אקנה חדש בכל מקרה , צריך חנות במרכז הארץ תודה

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by shualy,

מה המערכת קירור פאסיבית הכי משתלמת למעבד הספציפי הזה? עניין האוברקלוקינג לא מעניין אותי אז אשמח להמלצתכם. אני משתמש במחשב ב99% מהזמן לפוטושופ אם זה משהו שצריך לקחת בחשבון. בברכה, אורי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ביצעתי OC לכרטיס מסך, התוצאות לא טובות ויש לי מזה רק בעיות כל הבדיקות עם ה- OCCT מראות על ארפיקטים מה עלי לעשות בכדי להחזיר לאיך שהכרטיס היה לפני? השתמשתי בתוכנה: MSI Afterburnהורדתי אותה מהלנקייה שבפורום. הכרטיס שלי זה 9800GT 512MB. זה דיי דחוף כי אני ממש מפחד על המערכת שלי... האם יש סיכוי שעשיתי נזק בלתי הפיך..? בקיצור אני חייב עזרה. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  7. חחחחחחחחחח סליחה שאני שואל אבל אני פשוט לא מוצא שום דבר על זה http://il.youtube.com/watch?v=WUTOaenMAuE

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by eity,

תראו יש לי כרטיס מסך 8800GTS 320 MB והוא מגיע בימים אלה שחo טירוף ל80 מעלות ללא מאמץ,ועם מאמץ ל95 ולפעמים גם מעל!!!! מה אני יכול לעשות בנידון??? המארז שלי הוא raidmax sagitta

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום חברי הפורום המחשב שלי סוףסוף חזר מתיקון, עם לוח אם חדש (EP45-DS3 במקום P5N-D) ועם כרטיס מסך חדש (HD5850 במקום 9800GT SLI) להפתעתי שקיבלתי אותו גיליתי כי כבל המאוורר האחורי של המארז שלי מודבק בעזרת דבק שחור בכבל 3PIN (במקום 4PIN)-מה שמראה שהוא נקרע במעבדה ותוקן. בנוסף, גיליתי כי הקירור שהיה במחשבי שינה מיקום ובמקום שידחוף אוויר כלפי המאוורר האחורי שמוציא אוויר, הוא דוחף אוויר כלפי המאוורר של ספק הכוח שדוחף כלפיו אוויר. לפני: http://i3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/DSCN1419.jpg אחרי: http://i3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/DSCN1418.jpg מה זה אומר? הרי אין הבדל בלוחות מבחינת הקירור, אפשר לשים את הקירור איך שרוצים, אז למה ככה? :s05: למה שהמאוורר ידחוף…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, רציתי לדעת מס' דברים, קודם כל - קראתי את המדריך ל-OC אבל הסתבכתי קצת מכיוון שאצלי בלוח זה שונה, ישנה אפשרות שנקראת: RapidBoost - OC Jumper , ההגדרות קצת שונות שם (חוץ מהדברים הבסיסיים) - מישהו מכיר את האפשרות\משתמש בה? יש לי מעבד Q6600 ואני רוצה להגיע איתו ל3.0Ghz (לא יותר מזה כרגע) לוח אם - MSI P45 Neo-F קירור - AC Freezer 7 ספק - SeaSonic 620Watt אודה באם תוכלו לעזור בעניין נ.ב. האם הטמפ' האלה סבירות? לא קצת גבוהות מדיי? *כרגע כל המאווררים ב-Default (אני מניח, לא שיחקתי עם זה עדיין)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by danielbr,

התוכנה מראה לי 4 חיישני טמפרטורה מעבד, מעבד גרפי, הארד דיסק, מערכת, וAUX. הבעיה היא שאני לא יודע מה זה AUX והוא תמיד על 120 מעלות. הלוח אם שלי זה ASUS P5W-HD.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  12. אני רוצה לשים אותו בצד מול ה4870 שלי באנטק 1200, יש לי שם כרגע SLIPSTREAM 1600RPM אני צריך המלצה למשהו הכי עוצמתי שאפשר - לא אכפת מהרעש. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by -Tal-,

אהלן יש לי ונדטה 2, אני רוצה לנקות אותו... איך הכי מומלץ לנקות אותו? ניסיתי עם שואב אבק, לא הצלחתי להכנס ממש עמוק כמו שצריך... לחץ אוויר מאופיס דיפו יעשה את העבודה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by omri09,

http://www.mediafire.com/?5yein2nkdgm כתוצאה ממסכים כחולים בהפעלת המחשב, מיד כשעולה ה- WINDOWS. כשהחזרתי להגדרות המקוריות לפני ה- OC הכל בסדר. זו השגיאה ש- WINDOWS מראה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 3b BCP1: 00000000C0000005 BCP2: FFFFF80001CB9909 BCP3: FFFFF88002554D70 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\070210-20482-01.dmp C:\Windows\Temp\WER-25147-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: [url]http://go.microsoft.com/fwlink/?link…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by gt2,

המפרט של המחשב שלי הוא כזה: cpu: intel core i5 750 m-board: gigabyte ga-p55us3l gpu: hd4850 1gb dual slot heatsink power supply: pcp&c 750watt silencer case: antec 902 ram:g.skill 4GB cl-7-7-7-21 שזה מפרט מכובד המארז שלי די איכותי המעבד חזק הספק יסחוב את זה כמו פנתר והכרטיס מסך גם סבבה זכרונות אני שוקל להוסיף עוד... אני כבר לא כל כך משחק במחשב ויותר עובד איתו לעבודות גראפיות בתוכנות כמו 3D Studio MAX (פה אני כבר המון שנים) ועוד מעט אני מתחיל ללמוד MAYA אני גם עובד עם פוטושופ אילוסטרייטור AFTER EFFECTS וPREMIER ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות איזשהו אוברקלוק לשפר את הביצועים של המחשב שלי בתוכנות האלה ראיתי שיש SoftMods שאנשים עושים לכרטיסי מסך כדי "להפוך" אותך לכרטיסים…

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום הקירור שיש לי עכשיו על המעבד הוא קירור המקורי והוא ממש רועש אז אני מחפש קירור חדש עד 200 שקל שיהיה שקט וחשוב שהוא צריך להיות גם נמוך כי זה מארז של HTPC. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  17. שלום! אז יש לי תכרטיס הזה ואני חושב שאני צריך ליקנות קירור,תגידו לי עם זה בסדר, הכרטיס במנוחה שאני בלי מזגן על 58 ובמאמץ 85,שאני עם מזגן מנוחה 53 מאמץ 81 אני חושב שזה מאוד חם ואני לא רוצה שהכרטיס יהרס לי כי אין לי כח לחזור ל KSP האלה עם צריך תגידו לי ואני יעדכן תקציב גם המארז שלי יחסית טוב nzxt tempest

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by r1plet,

שלום, אני כבר מזמן משתמש במעבד הקטן שלי על תדר 3GHZ, אבל חשבתי שאולי עם עזרתכם אני אצליח לסחוט ממנו עוד. הבעיה העיקרית שלי היא לוח האם - g31m3-F של MSI, ומה שגרוע בלוח הזה הוא שאין דרך (שידוע לי עליה) לשלוט במתח המעבד, הוא פשוט תקוע על סטוק. הקרור הוא כמו שמצויין במפרט בצד - AC Alpine7 Pro, והמעבד מגיע במאמץ מקסימלי ל54-55 מעלות בליבה הראשונה וסביבות ה48-50 בליבה השניה, וזה כמובן בחדר החנוק שלי בימים הכי חמים של הקיץ בישראל. האם יש דרך איכשהו להעלות את מתח המעבד? האם יש טעם לנסות לסחוט עוד כמה מאות MHZ יציבים מהמעבד בלי להעלות את המתח? אם כן אשמח לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by MisterL,

שלום, אני מעוניין לעשות OC למעבד, כרגע הוא עומד על 2.4Ghz ואני רוצה להגיע איתו לפחות ל-3.0Ghz ראיתי שיש את הקירור - ‏AC Freezer 7 Pro Rev.2, ואת גרסת ה-Extreme. השאלה האם אוכל להגיע איתם ל-3.0Ghz? מה שכן, השקט חשוב לי מאוד, כרגע יש לי קירור סטוק של אינטל והוא יחסית שקט אך השאלה איך ה-AC לעומתו מבחינת שקט (ל2 הגרסאות, למרות שנראה לי שהExtreme יהיה יותר מדיי גדול למארז שלי מכיוון שיש לי מאוורר 120 של TT מתחת לספק.) תודה רבה לעוזרים נ.ב. מבחינת תקציב 150-250, אם אפשר פחות מבחינתי בסדר ראיתי שה-AC עולה 125 +- השאלה איך המוצר בהשוואה למחיר. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ עריכה…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by mito125,

אז ככה קיבלתי שרת INTELISTALITON Z PRO של IBM ויש לו 2 מעבדי XEON 3.4 GHZ מדגם SL7ZD ראיתי באינטרנט שהטמפרטורה המקסימלית למעבד זה היא כ 72 מעלות המחשב שלי במנוחה מראה 66-68 מעלות לכל מעבד בביוס והמאורים עובדים כמו מטורפים פול RPM מה הצעדים שנקטתי עד כה 1.החלפת משחה לשניהם ל ARTICSILVER 2.ניקוי גופי קירור מאבק 3.עדכון BIOS לוח אם לדגם אחרון אף אחד מהם לא עזר אני מפחד שהוא ישרף אני חייב לציין שהחלפתי את המשחה לפני שהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה ולכן אינני יודע עם זה היה קודם לכן או לא. הרעש בלתי נסבל וגם הפרמטרים.... מה עושים תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by spike_staff,

לא מזמן מצאתי את התוכנה INTEL BURN TEST בGURU 3D ושם היה כתוב ש8 דקות עבודה של תוכנה זו זהות ל40 שעות של עבודת PRIME 95. השאלה היחידה האם זה באמת כך? תודה.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  22. Started by zipdrive,

שלום לכולם. לא, זאת לא טעות בפורום, כי התקנת המעבד הנ"ל (שהוא FSB 1600) על הלוח הנ"ל (שהוא FSB 1333) דורשת המהרה. לפי אתר ג'יגהבייט. אני לא ממש מבין בהמהרה ולכן אשמח לטיפים מכם. בתוך הביוס יש הגדות לשינוי התדר (שצריך לעבור מ- 333 ל-400 מה"צ) אבל מופיעים רק מכפילים (2, 3, 3ץ5, 4 וכדומה). א- מה המכפיל אותו צריך לבחור? ב- האם צריך לשנות מתח? ג- ממה להזהר?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  23. אהלן לא מזמן החלפתי לוח אם במערכת ישנה(מבוססת פנטיום D), בזמן האחרון המאוורר של המעבד התחיל להרעיש ברמות שזה כבר בלתי נסבל. בגלל שזו מערכת ישנה שלא מתאמצת יותר מידי(אינטרנט אופיס וסרטים) אשמח אם תמליצו לי על פתרון קירור זול ויעיל(~60-70) חוץ מזה, האם יש צורך להחליף גם את ההיטסינק? או שיש אפשרות לרכוש רק מאורר שיתלבש על ההאחד הקיים? בנוסף, הבנתי שצריך גם למרוח משחת קירור תרמית, איזו מומלץ לקנות על מנת שזה יהיה הכי פשוט ויעיל למרוח? במקביל, על מנת לחסוך פוסט נוסף, יש לי מארז(במערכת אחרת) דגם CM690, בזמן האחרון המאוורר האחורי והקדמי התחילו להרעיש יותר מבעבר(רעש שמתחזק במשחקים), מה ניתן לעשות על מנת להשתיק אותם בחזרה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  24. Started by dudidu08,

שלום לכולם יש לי 2 מאוווררים משומשים אחד ממוקם על הכרטיס גרפי (8600GT) השני הוא הקירור של המעבד סטוק של אסוס, שתיהם רועשים ולא מסתובבים כבר כמו שצריך כנראה בגלל הזמן שהמחשב אצלי (בערך שנתיים וחצי) ניסיתי לנקות את כל המחשב ואת המאווררים וזה לא עזר... גודל המאווררים הוא של המעבד-80 מ"מ ושל הכרטיס גרפי ממש קטן-נראה לי בסביבות 50 מ"מ מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אני יודע שזה תקין ואני יודע שמוצר מחזיק עד 110 מעלות אבל השאלה האם זה בסדר שהמצב כזה? האם 72 מעלות בממוצע מזיק בסופו של דבר ? העניין הוא שניתקתי את המאוור כי הוא מרעיש באסה. אני חשוב לקנות משחה טרמית ופשוט לחבר לצלעות הקירור עוד צלעות שהיו של המעבד בעבר. זה אמרו לעזור ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים