עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כשאני יעשה OC מחשב שאני קונה בשבוע הבא.. P4 2260 533 512.... בלה בלה בלה... EPOX 4g4a+(הוא טוב???) זכרון לא בחרתי אני צריך שתעזרו לי לבחור (אבל זה כבר סיפור אחר)... כרטיס מסך: MSI GF4 Ti 4600 כשאני יעשה למחשב הזה OC באילו דרכים אני עלול לעשות נזק תמידי לחלקים במחשב? והאם כדאי לי לעשות את ה OC לבד או שיש פה מישהו שירצה לעזור לי מה אתם אומרים על ה לוח אם הוא תומך בשליטה נפרדת על החלקים השונים של המחשב או שאם אני יעלה את ה FSB זה יגרום לי לאי יציבות? אני דיי סגור על ה צ'יפסט כי הוא של אינטל ומישהו מהפורום המליץ לי על הלוח הזה אני צריך לדעת אם יש לו ביצועים טובים עם ובלי OC... ואני צריל שתעזרו לי גם לבחור זכרון DDR

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. יש יל GIGABYTE 7VTXH PLUS עם מעבד AMD ATHLON XP 1700 זכרונות BUFFALLO 256DDR PC2100 טמפ' מעבד 66 עם המאוורר שהגיע איתו (אני מחליף לוולקנו 6) טמפ' לוח 46 מעלות. יש מוורר אחד מכניס מקדימה למטה ואחד מוציא מאחורה למעלה במארז TASK TK-3003. אני רוצה להכין את המחשב להמהרה, מה שאני צריך זה שתגידו לי כמה מאווררים לקנות ואיפה לשים אותם על מנת להגיע לטמפ' נורמלית. תודה לכל העוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by DJO,

אני יכול לשנות את הערכים, לבדוק אותם ובמידה שהם עוברים את הבדיקה (שניהם יציבים בנניח 210) לעשות OK ואז אני עובד עם זה עכשיו.. אבל כל ריסט זה לא נשמר.. למרות שאני לוחץ שם על הכפתור שזה אמור לשמור. עזרה?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by giloman,

אחרי שאני עושה אוברקלוק למעבד אז הזיכרונות מתחממים???? ביגלל שאני מעלה את הבאס .???? ואם כן אז איך אני יכול לקרר אותם.....

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Lanzar,

שלום לכולם כמו שחלק ממכם כבר יודעים החלפתי את הקירור המקורי של האסוס שלי לקירור של זלמן + מאוורר של DELTA 92MM והיום בדקתי לכמה אפשר להגיע עם הקירור החדש ודיי הופתעתי לטובה הגעתי ל 500MHZ לליבה עם ממש מאט ARTIFACTS אבל כל כך קצת שקשה לראות אותם !! הזיכרון נשאר כמו שהיה לפני ההחלפה של הקירור ועומד על 820... אשמח לשמוע תגובות על ה OC מישהו שהגיע למהירות כזאת או יותר ??? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by PT,

יש לי קירור למעבד של Foxconn והמאוורר עושה רעש איום! הוא מסתובב ב5000RPM ומקרר לא רע בכלל (המעבד על 35-40 מעלות במנוחה) אז חשבתי שאני יוריד לו קצת את הRPM כדי שיסתום קצת את הפה אבל אני לא יודע איך. זה אפשרי?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shmulikg,

יש לי בביוס אפשרות לעשות את הPCI\AGP ב 33.33\ 66.66 ויש לי AUTO האם כשאני עושה 33.33\ 66.66 זה נועל את הPCI\AGP הלוח הוא ASUS P4P800 SE ?

• 17 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by zniibidl,

ואיפה אני יכול לקנות? או אולי אני יכול לבנות אחד בגודל שאני ארצה ויש לכם מדריך לתת לי...? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Thunder^,

שלום! היום חברתי לכרטיס מסך שלי (Radeon 9500 PRo) את Silencer rev.3 וגיליתי שהוא לא גרם לשום שינוי כלשהוא בטמפרטורת הכרטיס...... ופעלתי בדיוק לפי ההוראות... ועכשיו לפעמים הוא מעוות לי טקסטורות לכמה שניות במשחקים (בדרך כלל בפיצוצים...)......מישהו יכול להגיד מה יכולה להיות הבעיה? ואם זה עוזר במהלך ההרכבה אחרי שמרחתי את המשחה הטרמית והנחתי את הקירור על הכרטיס לפני ההידוק הזזתי בטעות אותו ואז הייתי צריך להזיז את הגוף קירור בחזרה למקום.........אולי זה עשה משהו? לפני שחיברתי את הקירור לא יכולתי לגעת בכרטיס......וגם עכשיו כשהוא עובד על גבוהה וכשהמחשב במנוחה.....(לא לדבר כשאני משחק.......) בבקשה אם מישהוא יכול לעזור לי......אולי כדאי שאני אמרח מחדש את המשחה הטרמית? תודה מראש לעזו…

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by muki1234,

היי לכולם קניתי אתמול מארז compucase 6a19 ואשמח לקבל המלצות על איזה מאוורר נוסף כדאי לקנות שיתאים למאוורר שכלול במארז. תודה רבה על העזרה.

• 17 תגובות
    • 916 צפיות
  11. קיבלתי אתמול וולקנו סליינטבוסט של טרמלטייק(קירור ממוצע ומטה..) , והמעבד שלי על 1.95וולט יושב על מקסימום 45מעלות במאמץ! , זה לא יאמן פשוט , אני מכוון לעבר ה2500\2550 ומקסימום של 2.1V(אני לא רוצה לתת לו יותר) , בקיצור , בישראל , אין עוד מישהו חוץ מThe Byter שעבר את ה2400מגהרץ בAMD עם ליבת Thoroughbred על קירור אוויר ממוצע(ומטה) המעבד יציב לגמרי בכל המבחנים ועבר פריים כל הלילה אתמול. תמונות(Vaild של CPUZ יעלה בערב כי פשוט שכחתי לעשות אתמול , וכרגע אין לי כל כך זמן) : עריכה : שחכתי לומר שזה רק אוברקלוק התחלתי , לא היה לי כמעט זמן להתעסק איתו , מחר שיפורים.(היום רופא שיניים :PP) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני צריך עזרה יש לי כרטיס MX440SE ואני רוצה להפוך אותו ל QUARDO 550XGL איך אני יכול לעשות את זה יש לכם מושג?

• 17 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by adirze,

הטמפ' של המעבד שלי גבוהות ומגיעות ל55 מעלות במאמץ, הייתי רוצה המלצה לקירור שיוריד את הטמפ'. יש לי מעבד AMD64 BIT 754 , תקציב 300 ש"ח ואם צריך חריגה קטנה אפשר. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 837 צפיות
  14. טוב אנשים אני הולך לקנות את המאוורר הזה אז תגידו הוא טוב בכלל למארז או שעדיף את הזלמן על פניו......איך הביצועים שלו והוא שקט? טנקס! תמונה:

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by slater,

המעבד שלי מקורר על ידי thermalright xp 90 עם מאוורר tt sf2....... יש לי בבית עוד מאוורר vantec thermoflow ורציתי לדעת האם זה יהיה אפקטיבי לשים את המאווררים אחד על השני עם הגבהה קטנה כדי שלא יווצר חיקוח ביניהם וששניהם ידחפו אוויר לגוף קירור? יש לי את האמצעים לעשות את זה......אבל האם זה כדי ואפקטיבי? דרך אגב שני המאווררים הם שווי גודל....שניהם 92mm נ.ב כתבתי את השאלה הזאת בטעות גם בפורום מעבדים לוחות אם וזכרונות......אז אם זה לא חוקי/לא בסדר אני מצטער.....

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by aquarius,

מישהו יכול להסביר לי איך לבנות מערכת קירור גז עם פלטייה

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי מחשב אני רוצה לעשות לו oc אבל יש בעיה אני לא מבין בזה כלום אז אם משהו יכול להסביר לי או להעלות מדריך המפרט:מעבד amd 3500 לוח אם asus a8n-sli זיכרון adata 512 (500mhz)x2 כרטיס מסך gigabite 6600gt דיסק קשיח wd 160 gb בבקשה תעזרו הזכרון הוא 500mhz והלוח תומך רק ב400 איך אני משנה את זה תודב לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by KF,

שלום רציתי לשאול אתכם מה אתם אומרים על הזלמן הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=8248&PHPSESSID=7a8ec1588e9d7515ed3f1b42d0c35ec9 האם הוא יקרר טוב ? (P4 3.0GHZ) נ.ב ראיתי באתר של זלמן תאימות ללוח אם ואין שם בכלל לוחות אם של אינטל,ולי יש לוח אם של אינטל ROCK LAKE ועוד משהו ראיתי פה אצל מישהו שכן מורכב אצלו מאורר של זלמן על אותו לוח אם כמו שלי... אז זה כן מתאים ?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  19. המארז http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bws/bws.htm על כל מאוריריו 2x120mm קירור סטוק מה עושים? אם למישהו פה יש לוח אם כמו שלי ויוכל לבדוק את המתח של המעבד זה מאוד יעזור!!!!!!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אוקיי רבותי קודם כל נעים מאוד לי קוראים איליה אני מטייל פה בפורמים אך לראשונה החלטתי לפנות אליכם בבעיה שיש לי מתוך ידיעה שישנם פה מספר אנשים שחזקים מאוד בתחום. ניגש לעניין? קודם כל נתוני מערכת. Processor: AMD 64 3200 Clawhammer socket 754 CPU Cooling :ThermalRIght XP-120 +Thermaltake SMartfan 2 MOBO: DFI Lanparty UT nF3 250GB Mem: A-Data PC4800 600MHZ PowerSupply:ThermalTake ButterFly 480W GFX:GigaByte X800PRO GFX Cooling :Zalman ZM80D + TT smartfan 2 HDD :Maxtor 160GB SATA HDD Cooling: ThermalTake Hardcano 11 +docking bay custom made with TT venus 12 and Coolermaster 80mm fan CASE : ThermalTake Xaser 3 with 6 TT smartfan 2 and 1 TT turbine זה בקשר למערכת עכשי…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by poltergeits,

כל מה שאני יודע שזה קשור לזכרונות ולתיזמונים שלהם מי שיכול להוסיף בבקשה קצת הסבר תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by integral,

טוב, אז הגיעה ההזדמנות הנכספת להיפטר מה MV850 וה RDRAM. ישר רצתי וקניתי לוח 865 חביב ובנונשלנטיות המעבד עלה ל FSB 150. כלומר 1.6@2.4 מה שנקרא אוברקלוק מתון (יענו בלי מאמץ). פה אני עוצר כי אין לי זכרונות מתאימים וגם את ה HEC 400 ARTF אחליף בקרוב באיזה ENERMAX ואוסיף איזה זלמן. נראה מה יהיה התקציב ובהתאם נראה אם גם אוכל להשיג זכרונות נורמליים. קיצר, מחשב אחר לגמרי . [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מחפש מכשיר שיוכל לעזור לי לראות את זרימת האוויר במחשב כמו המכשיר שבו משתמשים במנהרות רוח. אם לא מכשיר אז דרך . נמאס לי לנחש מה קורה במחשב שלי מעין מוט שמשחרר עשן או חומר אחר הנראה בעין בלתי מזוינת.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם אני חדש בפורום...! איזה מעבד דותן עדיף לאובר קלוק עם לוח P4C800-E DELUX, דותן עם FSB של 400 או 533 ? ההתלבטות היא בגלל המכפלה, נניח דותן בעל מהירות שעון 1700MHZ עם FSB 400 המכפלה שלו היא 100X17 במידה ואני יחבר אותו על הלוח הנ"ל עם CT-479 ניתן יהיה תיאורטית להכפיל לו את הביצועים עד 3400MHZ עם FSB 800 ללא המהרה של הלוח והזכרונות שישארו על 800/400. לעומת זאת דותן בעל מהירות שעון של 1729MHZ בעל FSB של 533 המכפלה שלו היא 133X13 ולכן במידה ונמהיר את המעבד עד למהירות הלוח שהיא 200X4=800MHZ כתוצאה מהמכפלה הנמוכה מהירות השעון שתתקבל תהיה 2600MHZ. מקווה שלא הסתבכתם מהחישובים... השאלה היא האם זו תאוריה נכונה או שפיספסתי משהו ? ןעןד שאלה, האם הדותן FSB 400 אכן מסוגל…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by oded6188,

אני צריך המלצה למאוורר למעבד פנטיום 4 3000Mhz... אני רוצה: שהמאוורר יקרר טוב, לפחות ברמה של המאוורר האורגינלי של פנטיום 4. ועוד משהו שחשוב לא פחות - שיהיה שקט!!! אבל שקט שקט... אם אפשר אז תכתבו גם מחיר, ואיזה לינק לאנשהו שמוכרים את המאוורר שם... תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.