אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום, הגעתי עם ה4000X2 שלי כבר ל2700 כאשר בסטוק הוא עמד על 2100, המתח העדכני הוא 1.4, אני רוצה לדעת אם זה יהיה מסוכן לעלות אותו בעוד קצת? כי כרגע אני חושב שזה מה שתוקע לי את ההתקדמות. ועוד שאלה קטנה, יש לי לוח MA785G-US2H של חברת Gigabyte, וקראתי את המדריך להמהרת המעבד באתר ושם הוא הביא דברים שיש לכבות/לשנות בביוס כמו Spread Spectrum,CPU Thermal Throttling וכו'.. הבעיה שלא מצאתי שום דבר מזה בביוס שלי, מישהו שיש לו לוח אם של Gigabyte יכול להגיד לי איפו זה נמצא, או בכללי הגדרות טובות לביוס ל-OC? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום מרחתי חומר טרמי מסוג ננוטרם על המעבד שלי ושחיברתי הכל וניסיתי להפעיל את המחשב אז כאילו שהחלקים של המחשב לא מקבלים מתח ושום דבר לא עולה מה זה יכול להצביע? שהמעבד נשרף? איך ניתן לבדוק אם המעבד עובד? ואיך ניתן לפתור את זה?? אני מיואש ??? ??? ???
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שיעבור פתיחת ליבה וOC עד 3.6~ תקציב עד 150 ש"ח דרישות: שיתאים למארז הבא: Hec CompuCase 66RC black http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1309 ושלא יעשה קולות של טרקטור
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במפרט שלי מופיעה המערכת הנוכחית שלי, שרצה יציב על 3.3G כבר זמן רב: מעבד : E6600 לוח אם : P5B DLX זיכרונות: CORSAIR 4X1GB DDR2 ULTRA 800MHz CL4 קירור למעבד : NINJA אבל יש לי גם אינפיניטי/טוניק * אני משתמש בו לסימולציות MODELSIM שתלויות בעיקר בתדר המעבד ועובדות על ת'רד בודד. * נפח הזיכרון הוא 4G ואני לא יכול להסתפק בפחות בשל צרכי הסימולציה. * השדרוג דחוף למדי ואני לא יכול לחכות לדגמים עתידיים. כדי לשפר את ביצועי הסימולציה, אני מעוניין לשדרג את המפרט בתקציב של 2-2.5K כדי להגיע לתדר השעון המקסימלי על אוויר. מעבד : ככל הנראה E8400 בסביבות 1000 ש"ח הוא הבחירה הטובה והמשתלמת ביותר. ה-E8200 הפגין יכולות OC נחותות וה-E8500 יקר משמעותית ויגרום לפשרה בשאר הרכיבים.…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני יסגור את במארז הטמפרטורה תגיע ל65....אין לי קירור מיוחד במחשב יש בקושי קירור רגיל...(יש מאוורר אחד שמכניס אוויור וגם הוא בקושי עובד, המחשב בא רק עם קירור לספק) מחשב פנטיום 4 1400...ששמעתי שבמעבדי אינטל המעבד מאט את עצמו כדי להתקרר עד כמה זה נכון ועד כמה זה משפיע? האם אני צריך לרוץ עכשיו לחנות כדי לקנות ערכת קירור או כמה מאווררים... אגב החוטים במארז די מסודרים ולא מפרעים למהלך זרימת האוויר...
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
*המפרט, כולל הקירורים, בחתימה* אוקי אז בשעה טובה ואחרי שעשיתי ש"ב בנוגע לטמפ' המקסימלית של המעבד שלי ואיך בדיוק עושים OC, הצלחתי להעלות את המעבד שלי מ-2.8 (סטוק) ל-2.9. כרגע אני על 2907MHZ ומקווה להגיע ל-3GHZ או ל-3.2. נחייה ונראה. לדעתי הלוח שלי יגביל אותי בשלוש, מה דעתכם? יש לי כמה שאלות בסיסיות: במדריך באתר קראתי שיש לבטל SPREAD SPECTRUM, ולהגדיר את מחלק הזיכרון ל-1:1. את שניהם לא מצאתי באף מקום בביוס. כתוב גם לנעול את תדר ה-PCI-E. שמתי אותו על 100, כשקודם הוא היה על AUTO. זה בסדר? מתי בערך אני כבר לא אהיה בצוואר-בקבוק עם ה-8800GT המומהר שלי? תודה רבה וסופ"ש נעים.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לי יש סלרון 1000 מומהר ל1100 110*10 ורציתי לדעת אם הוא יותר טוב מפנטיום 3 1000 בתודה מראש יאיר
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זאת הפעם הראשונה שאני עושה OC אז יתכן שאשאל שאלות טיפשיות עד מאוד טיפשיות. עברתי קצת על מדריכים, מאמרים ות'רדים נבחרים בנושא אוברקלוקינג והחלטתי לנסות. זה המפרט שלי: מעבד: E6500 קירור: Alpine 11 Pro לוח: Gigabyte GA-G41M-ES2L זיכרון: Mushkin 2GB-DDR2-1066Mhz (שמזדהה בתור 800Mhz) [מדובר בדגם 996599es שזה PC2-8500 / 2.1v / 5-5-5-15] כ.מסך: Nvidia 8400GS 512MB ספק: NEOTech 500W (ספק ג'נרי מעפן יכול להיות גם 300W, מי יודע) הארדיסק: Seagate ST3500418AS צורב: Samsung X22 כרטיס Firewire 800 מקלדת+עכבר USB עכשיו לעניין: לפי ה"מדריך להמהרת המעבד" הבנתי שקודם כל מומלץ לנעול את תדר ה-PCI-Express, השאלה באיזה תדר לנעול אותו? חוץ מזה שמדובר במדריך קצת ישן (שנת 200…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מאוור למעבד Antec a30. באריזה שלו נכתב שהוא מתאים לסוקט am3. כשפתחתי את המאוורר התושבת מרובעת ובלוח אם היא מלבנית. האם אין דרך לחבר את זה? אם לא, למה כתוב שהוא מתאים לam3?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אם אני קונה מאוורר קידמי אז אני בטח צריך גם פילטר אבק. השאלה שלי היא האם לקנות את שניהם בנפרד או מאוורר שכולל כבר פילטר אם יש? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום , לפעמים אני חושב למה צריך לסבול כלכך מהחימום יתר של ה amd לא עדיף לקנות intel וזהו?? האם ה -amd שווה את כל השטויות האלה ?!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אני קונה מחשב בקרוב, והמעבד שיהיה לו זה זה: i5 2400 (רוב הסיכויים) ואולי 2500K .. s1155 המליצו לי על ה- Yasya .. מה אתם אומרים ? ** הולך לעשות OC בעתיד**
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ARCTIC SILVER THERMAL ADHESIVE EPOXY 44.00Arctic Silver Arctic Silver II heat conducting paste 3g מזה מי ומי זה מה? מי דבק מי גריד, או ששניהם גריז, או ששניהם דבק??
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת. יש לי ספק גנרי 500W של KSP, ואני לא מצליח לעבור את ה220FSB עם NewCastle 2800 וAbit KV8Pro. זה משגע אותי... המתחים לא נראים לי כלכך יציבים, אז חשבתי לבדוק.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט : מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81M-PLUS LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 הספק יהיה ככל הנראה seasonic 300-350w והמארז הוא : http://ksp.co.il/?uin=20356 הוא מגיע עם 120Mm אחד מאחור, ויש אופציה לשניים X 120mm מלפנים שנראים לי פיתרון טוב מאוד לכניסת אויר רענן לתוך המארז. אני מחפש מאוררים זולים ככל האפשר אך עדיין איכותיים ושקטים יחסית. אין ד…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שמשמש כ HTPC לוח אם שלו זה: MSI G31M MicroATX לפי חיפוש בגוגל התושבת היא LGA 775 הקירור הקיים עושה רעש בסלון ולכן אני רוצה למצוא לו מחליף כמה שיותר שקט במחיר מינמלי אני לא מתכנן לעשות OC ולא צריך מפלצות יקרות. ראיתי שאנשים ממליצים על: Scythe Katana 3 CPU Cooler SCKTN3000 95שח Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 185שח Arctic-Cooling Alpine 7 for 775/AM2/939/754 - PWM - RETAIL 150שח איזה מהם הכי שקט? יש עוד המלצות יותר שקטות\משתלמות?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי סלרון 850, שום תוכנה שראיתי בחיים לא מראה לי את הטמפ'. עד לא עשיתי OC כי אני לא רוצה שהמעבד ישרף או משהו. ניסתי את סיסנדרה, MBM ועוד כמה שהמליצו עליהם. אם מישהו יודע על איזשהי תוכנה שתראה את הטמפ', או שהסלרון לא יגיע לכזאת טמפ' גבוהה. תודה, ???
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי משטח קירור של טרמלטק מונסטר 23 אבל המאורר ה"גדול" עושה אוויר ממש חלש השאלה האם זה ככה או שיש הגדרה כל שהיא?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם OC למעבד/זכרונות/כרטיס וכו' ולו OC הנמוך ביותר יבטל לי את האחריות במידה והמעבד יהרס? או שזה לא משנה ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לספר לכם על המוד הראשון שלי זה היה בליל חורף קריר, הרוח נשבה, ונכנס באוטו שלנו נהג מפגר, בקיצור טוטל לוס, מה לעשות שמחים (או שלא) הוצאנו את כל מה שיכולנו מהאוטו לפני שמחזירים לחברת ביטוח, ושאני אומר כל אני מתכוון לזה (מיד תבינו). בקיצור חזרתי עם ארגז מלא כל טוב ממכוניתינו היקרה שהלכה לעולמה (יהי זיכרה ברוך) המשולש אזהרה נתלה על דלת חדרי, הרדיו התחבר לקיר, הכיסויים של המושבים הלכו לכיסאות וכיוצ"ב ... אבל מה אני אעשה עם המנורות שאל יאיר, הסתכלתי על המחשב, על המנורות, שוב על המחשב ואמרתי נלך על זה, בקיצור התוכנית שלי היא להרכיב את כל נורות הרכב על המחשב, התחלתי בקטן קטן כדי לראות איך זה הולך, כמה קדיחות, קניית חומרים והמוד הראשון מוכן, יש לציין שהנורה בפנס אי…
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם מה זה קירור מים ??? ,כולם מדברים רק על מאוררים לcpu . קירור מים בתוך המחשב? לפי מה שאני יודע מים וחשמל לא הולכים טוב ביחד. ביחוד שמדובר על חלקי מחשב,חשבתי מה יקרה לאותו חלק אם ישפכו עליו מים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאמור להיות כתוב בצג עברית זה רושם בג'יבריש.... מישהו מצליח לראות עברית בצג? כי כשקניתי אותו באריהב אמרו לי שהוא תומך עברית ... ד"א צג LCD מאריהב 20*4 עובד מעולה חוץ מהעברית...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה משחה טרמית אתם ממליצים לי לקנות? סוקט 462. מפרט בחתימה שווה לקנות את ה MX1? ומאיזה חנות דיי זולה אתם ממליצים לקנות
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-