אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
שלום! יש לי מספר שאלות! קניתי את הכרטיס המסך הבא עם המחשב החדש: Leadtek Winfast A-250LE TD MyVIVO Geforce 4 ti-4200 128mb. עכשיו, לפי האתר של לידטק הוא מספק רוחב פס של 8GB\Sec במקום הסטנדרטי = 7.1GB\Sec. כלומר המהירות של זה זה 500mhz DDR, נכון?! : מישהו ראה ברשת אתר שבדק את הכרטיס הזה ? ? ? ? אני רוצה לראות ביצועים נטו וגם עם OC... עוד דבר - האם לדעתכם אני צריך להוסיף קירור לכרטיס אם אני ארצה לעשות לו אוברקלוקינג למהירות המקסימלית ? ? ? האם אני מאבד את האחריות ברגע שאני עושה אוברקלוקינג לכרטיס? : ועוד משהו: איך עושים אוברקלוקינג לכרטיס מסך - דרך תוכנה\ביוס\פיזית ? ? ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש WATER BLOCK חדש. אם למישהו יש המלצות מנומקות אני אשמח לשמוע אותן. אם אפשר גם לתת לינק לחנות שמוכרת את המוצר המומלץ ועושה משלוחים לארץ, עוד יותר טוב.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה טובה למדידת מעלות ב XP והסבר איך להפעיל אותה, בבקשה אם אתם נותנים לי את MBM5 תסבירו לי איך לעשות שהיא תראה תוצאות הגיוניות ולא 48- תודה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה המעלות הכי נורמליות ל7VRXP כמובן שזה הלוח של gigabyte ללא OC
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה כשהמחשב לא עושה כלום. אני יודע שהלוח חם מדי, אולי זה בגלל שהמחשב היה דלוק כל היום. אבל מה הקטע עם המתח? למה זה אדום? יש לי פנטיום 4 1.7 עם המאוורר המקורי שבא עם המעבד. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מאוורר למארז 80 מ"מ. ויש לי שתי שאלות: 1)איפה אני יכול למצוא מישהו שייקדח לי את החור? 2) זה משנה אם אני קודח עם מקדח כוס של עץ למרות שיש לי מארז אלומניום? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה שוקל המחשב שלכם?? זאת שאלה שאף פעם לא שאלו אותה ובכן אני רוצה להיות הראשון!!! ----------------------------------------------------------------
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מניח שחלקחם ראו את המארז הנ"ל במפגש זה מה שאני מתכנן לעשות כרגע אולי יעלו לי רעיונות אחרים בהמשך או שינויים אז זה לא סגור (אני מדבר על הצביעה והחיתוך) שלב א' כרגע אני מתכנן להוסיף לו 3 מאווררים 12 ס"מ אחד למעלה אחד למטה ואחד בין הספק לקופסא של החיבור כונני CD. שלב ב' חיתוך שני אוטיות UT (ואם אפשר להפוך אותן לחלון) והדבקת (או ציור ) unrel tournement מתחת לחיתוך של האוטיות (או אם יש למישהו רעיון יותר טוב איך לעשות משהו עם האוטיות UT??). שלב ג' ריפוד המארז ראיתי בכמה מודינגים שיש בגלרייה ששמו ספוג כדי להשקיט את הרעש . שלב ד' צביעת כל שאר המארז בצבע שונה (לא הוחלט עדיין צבע\שילוב צבעים). שלב ה' החלפת הLEDים של הON\off והשני (של ההארדיסק?). החיתוך רא…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי , אז הגעתי למספר מסקנות לאחר אוברקלוקינג כושל , כיוון שהמכפלה של המעבד , XP1800 לא פתוחה , השינוי היחידי הוא בFSB , לאחר אין ספור נסיונות , לא יכולתי לעבור את ה141 בFSB , לא משנה שינויי המתח והטמפ' של המעבד , אגב , אשר לא היתה גבוהה (עם הSLK 600 שלי) , הבעיה היא התחממות יתר של הגשר הצפוני אשר עליו מותקן CRYSTAL ORB... עכשיו, האם יש לכם מוצרים , אותם אפשר לרכוש בארץ (גם אצל הדובים אם זה מה שידרש) אשר יעזרו לי בשמירת טמפ' בה אני אוכל לעלות את הFSB יותר?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה תמונה של המחשב שלי כפי שאתם שמים לב יש עומס בכבלים ורציתי שתתנו לי עצוב כיצד לסדר בצורה טובה את הכבלים ושיעבור איוורר טוב כי הם ממש חוסמים את האיוורר תודה מראש!!
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כמו בכותרת, כמו כן, אני קונה Volcano 7+, ואני מתלבט אם לקנות משחת תרמית, האם היא תועיל באיזה 10 מעלות פחות? או שזה לא ממש משמעותי? יש לי Athlon 1200... נ.ב: רק אל תגידו לי לעשות חיפוש!
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי CRYSTAL ORB וכרטיס המסך שברשותי הוא GEFORCE 2 PRO ואני לא מצליח להתקין את המאורר ??? ניתקתי את המאורר המקורי אבל הHEATSINK נשאר והיא אפשר לנתק אותו בלי להפעיל הרבה כוח ואת הקריסטל אי אפשר לחבר על ההיטסינק. יש ברירה? או שאצתרך להחזיר את המאורר? חוץ מזה אם אני מחבר אותו אני צריך לחבר אותו ישירות לכרטיס עם החיבור הקטן או להשתמש במאריך ולחבר אותו לספק ומה ההבדל? תודה ליאור
-
הוא בא אם מאורר או לא ? כי קניתי לאח שלי אחד כזה והוא בא בלי מאורר כלל אבל יש לו היטסינק יותר גדול מן הרגיל אבל נראה לי שהתקיעות עצלו במחשב באות בגלל ההתחממות של הכרטיס כאשר נגעתי בהיטסינק לא הצלחתי להחזיק את היד עליו יותר מ 5 שניות...
-
הסורק שלי התפחם אז חיתתי בתוכו וגיליתי שתי דברים אחד כתודה שאפשר לחבר לחיבור של הכתודות במחשב והשני הוא שני לכתודה שבדקתי עם קצת הלחמות אתם תוחלו לחבר אותו למחשב אז תהנו ועם אתם צריכים עזרה לגבי משהו בפרויקט הזה אתם מוזמנים לטפוס אותי בפורום או אי סי קיו תהנו ;D
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שיחקתי קצת עם הnvidia system utility וניסיתי להעלות fsb כל פעם שהגעתי ל300 mhz ddr המסך נכבה ולפעמים כל המחשב איזה רכיב במחשב יכול להגביל אותי?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אז הסיפור מתחיל כך: יש לי מעבד AMD כנראה במהירות 1000MHZ. קיבלתי אותו ואת הלוח שמתאים לו מלפני כמה זמן. רק רציתי לבדוק אותו אם אולי כדאי להשתמש בו... חיברתי את החוטים וכל.... וראיתי שאחרי עשר דקות חום המעבד מגיע ל64מעלות...כשנגעתי ב- HEATSINK (מקווה שאמרת נכון) זה היה חם למדיי. בו זמנית חום הלוח היה בערך 32 מעלות שזה בסדר... מה קרה למעבד...אני לא כל-כך מבין במעבדים האלה....יש לי על מה לדאוג...ואם כן, אז מה עושים??? נ.ב.: 1 הלוח הוא:A7A266 של אסוס 2 אני לא בטוח לגבי מהירות המעבד כי יש אפשרות בכיוון המהירות בביוס לשנות לשתי מהירויות "אוטומטיות" 1000MHZ או 1333MHZ טוב....מקווה שתוכלו לעזור לי....תודה בכל אופן...! עשיתי עריכה13-11-03 ... ואני יודע שאני מקפיץ את ההודעה …
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גלשתי באתר בחו"ל וראיתי את המארז הזה : פשוט חזק !!!!!!!!! איפה יש לעשות כזאת צביעה בארץ ?!? בבקשה אני חייב !
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות משהו רציני למעבד שלי לקרור יש לי כמה סוגים של חברות שאני רוצה לקנות מהם אני מחפש משהו רצני לOC מי מקרר טוב יותר?? וגם שיכנס ל לוח אם שלי מעבד 3.2 לוח עם ABIT MAX 3 החברות של הקירור AERO COOL-DP-102 1 2 VANTEC-AERO FLOW-VP4-C7040 3 THERMALTAKE-P4 SPARK 7 4 COOLMASTER-IHC-H71 אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה
-
- 17 תגובות
- 987 צפיות
-
-
האם יש סכנות למקלדת בפתיחת מקלדת? ??? זה משנה עם היא מולטימדיה? ??? אם יש לכם גם סתם טיפים מנסיון אישי או בכלל מאיפשהו אני לא יתנגד תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כתוב שם את הדבר הבא: This tube works with our SUNBEAM Cold Cathode Kits and our SUNBEAM Cold Cathode Fans. This is not a full kit. Add this tube to any of our current sunbeam cold cathode kits or fans for a Super Bright Look אני לא מבין מה זה אומר ??? זה כאילו קטודת UV שמאירה והכל או שאני צריך להוסיף לה עוד משהו בשביל שהיא תעבוד? ???
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מהאתר הזה כבל מעוגל, עדיף עם לדים וכאלה.. אני רואה בעמוד הזה : http://www.jab-tech.com/customer/home.php?cat=24 שיש שם מלא גדלים, נראה לי זה הולך באינצים, לכבלים ... איזה מהכבלים זה להארד דיסק ואיזה זה לסידירום, אני יודע ש-ATA 133/166 זה להארד דיסק, תקנו אותי אם לא, אבל איזה זה של הסידי ? ??? אם אין בעמוד הזה את מה שאני מחפש אז תפנו אותי בבקשה לעמוד אחר באתר הזה תודה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Ok, I don't know what it's all about.. i don't understand how it works.. enlighten me about the memmory timing settings and how i can improve my computer's performance with it... I have two 256 PC3200 corsair CL2 memmory sticks...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אומרים את זה רק בגלל שלמעבדי AMD אפשר לשנות מכפלה ? (עזבו תנעולים)
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Aight so, I wanna cut a hole on the top of my case, I have an 80mm fan that is identical t the rest of my fan cases... We're talking about a Supertalent Aluminium CA-601UFbk Black. Aluminum, 5 fans(2 front, 2 back, 1 door), big door window... Ok, so in order to cut the hole I need to first take out the top part to work on it, that's obvious.. What's next? where is it recommended to cut it? What tools and in what way should I work ? Anything else I need to know before I begin? note- It's my first mod ever, but do plan on buying more... another note- I want it to look smooth, I'm intending to make the case as beautiful as it can get... Thanks in advanced. oooh, editing an…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-