עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ooook,

היי! ;D לאחרונה אני מתעניין מאוד במודינג למארז, אבל אני לא יודע איך לצבוע את המארז. האם יש צבע מיוחד לזה? האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? תודה!

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. המחשב מכיל ארבעה מאווררים:בספק,במעבד,בכרטיס מסך ובגב המארז. ניתקתי אותם לסירוגין ע"מ לבדוק מי מרעיש יותר ומי מרעיש פחות, ובכן שכל המאוררים היו מנותקים מלבד הספק היה שקט מאוד מספק. לגבי שלושת האחרים הם מרעישים בערך באותה המידה-אבל שלושתם ביחד זה סיוט ממש. בינתיים גם ניתקתי את האוורור לכרטיס מסך-ממילא אני לא משחק וגם את זה שבמארז.אבל גם אז המאוורר של המעבד די מפיק רעש, אמנם לא כמו שלושתם אבל עדיין לא מספק.תודה רבה ושבת שלום!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם! נכנסתי לי לתומי לתוכנה SpeedFan ו- Sandra והופתעתי לגלות שיש בעיית טמפרטורות במארז, שכן יש לי מאוורר סטוק על המעבד, מאוורר 80 מ"מ שמכניס ועוד מאוורר 120 מ"מ (עם תעלה פתוחה קטנה ששואבת מהמעבד אוויר) שמוציא אוויר. אלה הגילויים: לפי התמונות אפשר להבין שהספק כוח פשוט רותח! מה אפשר לעשות בנידון והאם הטמפרטורות האחרות טובות? נ.ב מוזר מאוד שב- SpeedFan נוספה טמפרטורה בשם: HD0. מישהו יודע על מה היא מצביעה? אולי על ה- Hard Disk? תודה מראש לכולם.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by adamginz,

כמו שהבנתם אני מחפש משהו שיעבור את ה230 , עם תזמונים טובים. מומלץ שיהיה בגודל 512 והמהירות 3200+. תודה לעוזרים (התקציב הוא עד 700 שקל (אפשר לעבור בכמה שקלים (מקסימום 50) ) )

• 17 תגובות
    • 980 צפיות
  5. Started by AVI17AVI,

אילטור קטן שלי נו מה אומרים?

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by muki1234,

היי לכולם קניתי אתמול מארז compucase 6a19 ואשמח לקבל המלצות על איזה מאוורר נוסף כדאי לקנות שיתאים למאוורר שכלול במארז. תודה רבה על העזרה.

• 17 תגובות
    • 925 צפיות
  7. סידירון, צורב, הארדיסק אחד, כונן דיסקטים ( ), מעבד AMD Athlon XP 1900+, BayBus (שאני מתכנן לבנות), ובערך 9-10 מאווררי מארז? אני מאוד מקווה, כי אני מתכנן לעשות מודינג, ואני לא יודע אם יחזיק ד"א, כרגע יש לי מארז צ'יפטק מידי טאוור, עם 4 מאווררים, ואני מתכנן להוסיף חלון, 2 מאווררים של 80 מ"מ על החלון, אחד של 120 מ"מ/2 של 80 מ"מ למעלה, שיוציאו אוויר, ואחד של 120 מ"מ למטה שיכניס אוויר... ואולי גם כמה לדים וקטודה כחולה.. יחזיק? ;D

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. תודה , דרכים מקוריות כיא ין לי כסף להשקיע בקירור כרגע

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני פשוט סובל כאשר אני מדליק את המחשב הגדול, הוא עומד מתחת לשולחן וכאשר אני עובד איתו החום שיוצא מתחת לשולחן פשוט מבשל אותי. כבר חשבתי על לבנות תעלה לחלון שתוציא לשם את כל החום אבל זה לא אסטטי במיוחד. לשבת עם מזגן כל הזמן גם לא פתרון מבחינתי. למזלי רוב הזמן אני עובד עם השרת הורדות שיש לו מפרט בסיסי ביותר שאני לא מרגיש שהוא עובד. מה אתם עושים? והאם אני היחיד שסובל מזה?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by -ZEUS-,

היפו אפשר להסיג כרך יבש או LN2 ? ואולי יש פה מישהו שבונה קסקדים? BTW לא ידעתי שיש בהרץ פורום ל - Overcklockers

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by X-BLADE,

שווה לקנות את: Thermaltake Hardcano 12 ? http://www.thermaltake.com/accessories/hardcano/a1845.htm והקירור מים הזה: קישורים: http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005-01BigWaterSE/cl-w0005-01.htm http://www.thermaltake.com/images/watercooling/cl-w0005-01BigWaterSE/cl-w0005-01enlarge.jpg אני רוצה לשעות אובר קלוקינג מ3.2 ל4 גיגה הרץ (אינטל) האם הדברים האלה יועילו? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Bingo,

כל היום הזה הייתי עסוק ב-OC העלתי את הבאס מ266 ל-400 בקפיצות של 10 וכל קפיצה בדקתי באורטוס. כשסופסוף הגעתי ל400 באס אורטוס הוציא שגיאה מישהו יודע מה הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by nicko,

רציתי לשתף אותכם בתוצאות... אז כך: החלפתי את המאוורר מהסטנדרטי של אינטל ל ZALMAN CNPS7000A-Cu הטמפרטורות ירדו בצורה משמעותית, בעיקר בעומס מלא. idle (default Intel cooler): 29C idle (Zalman cooler): 26C full load (default Intel cooler): 48C full load (Zalman cooler): 34C הבדל של 3 מעלות במצב מנוחה והבדל של 14 (!) מעלות במצב עומס מלא...

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני רוצה המלצה למאוורר טוב שיעשה עבודה טובה ושיש לו תאורה סבבה ובמחיר סביר (40-60 ש"ח) הוא אמור ליהיות על חלון של המארז אז אני רוצה שיעשה אור יפה[= מה אתם אומרים על זה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=TLF-R82&other_title=+TLF-R82+Neon%20LED או על זה http://www.thermaltake.com/dcfans/uvfan/blue/a22697275.htm

• 17 תגובות
    • 970 צפיות
  15. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

שיפור של 26 נקודות לטובה ב 3dmark2001 2863 ב733, 2889 ב852... לא רע לא רע... ציפיתי ל100 - 200 נקודות יותר AGP @ 2X SDRAM @ 110 Mhz PCI @ 46 Mhz CPU'S FSB @ 146 Mhz CPU'S CORE @ 1.65V מה אתם אומרים.. להשאיר את זה ככה? אופס....... טעות בפורום, נו טוב... בשעות הקטנות של הלילה לא שמים לב לאיפה נכנסים.

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. אני רוצה לקנות מהאתר הזה כבל מעוגל, עדיף עם לדים וכאלה.. אני רואה בעמוד הזה : http://www.jab-tech.com/customer/home.php?cat=24 שיש שם מלא גדלים, נראה לי זה הולך באינצים, לכבלים ... איזה מהכבלים זה להארד דיסק ואיזה זה לסידירום, אני יודע ש-ATA 133/166 זה להארד דיסק, תקנו אותי אם לא, אבל איזה זה של הסידי ? ??? אם אין בעמוד הזה את מה שאני מחפש אז תפנו אותי בבקשה לעמוד אחר באתר הזה תודה

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום שלום, יש לי Gigabyte 8800GT OC ישן שלא עובד, וכרטיס XFX 9600GT בתוך המחשב הנוכחי (להרצת PhysX) אז מה הבעיה בעצם? שהמאוורר של ה- 9600 מאוד רועש. לכן פתאום צץ במוחי רעיון! האם אפשר להעביר את הקירור מה88GT במקום הקירור של ה9600? כיון שהוא יותר גדול, יותר שקט.. הנה תמונות של שני הכרטיסים (והדגמים המדוייקים) http://bimg1.mlstatic.com/placa-de-video-nvidia-xfx-9600gt-pv-t96g-yhf-650mhz_MLB-F-3935174694_032013.jpg http://media.bestofmicro.com/S/D/113773/original/gigabyte_8800gt_sli.jpg

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Dvich,

צהריים טובים, לאחרונה רכשתי מעבד X2 4200+ עם קירור Freezer 64 Pro (ביחד עם עוד כל מיני חלקים) ששמעתי עליו רק טוב מביקורות ומנסיון של חברי הפורום. הרכבתי את הקירור עם המשחה שבאה עליו, בדקתי שהוא נלחץ טוב על המעבד ושהוא יציב אך הטמפרטורות עדיין גבוהות מאוד, הטמפ' במנוחה הן: CPU: 48C Core 1: 47C Core 2: 45C מאמץ: CPU: 55C Core1: 52C Core 2: 50C הטמפרטורות האלה נראות לי גבוהות מאוד, כפי שאמרתי הקירור יושב טוב על המעבד ואיוורור במארז מצויין (120מ"מ מקדימה + 80מ"מ על הדלת שמכניסים, 120מ"מ מאחור + 120מ"מ על הספק שמוציאים) , גוף הקירור יושב ככה שהמאורר דוחף אוויר מהחלק הקדמי של המארז אל החלק האחורי. איפה פה הבעיה? האם המשחה המקורית שבאה על הקירור גרועה מאוד? יכול להיות שלא הרכב…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. תעזרו לי בבקשה אני לא מבין כלום בנושאים האלה אבל אשמח לקבל הצעות מה לעשות בנוגע לקירור זאת אומרת איזה מאוורר או\ו איזה מערכת קירור כדי לי לקנות? איזה חברה? כמה מאווררים? ועוד שאלה קטנה: מה החום הסטנדרטי שצריך להיות במחשב(מעבד ולוח אם)? נ.ב יש לי AMD XP 1900 והלוח אם "רק" ב 48 מעלות

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by yot,

קניתי לא מזמן מאוורר למארז 80 מ"מ. ויש לי שתי שאלות: 1)איפה אני יכול למצוא מישהו שייקדח לי את החור? 2) זה משנה אם אני קודח עם מקדח כוס של עץ למרות שיש לי מארז אלומניום? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום, העסק מתחמם. יש לי מאוורר סטוק מה שנקרא, ואחרי שנתיים הורגשה איטיות משהו בעבודה אז בדקתי חימום ואכן נראה שמתחמם שם. מצב תמונת מצב של ספיד פאן אני צריך המלצה על מאוורר טוב. אם זה חשוב אז התקציב נניח עד 150 ש"ח תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by MDtgif,

אהלן חבר'ה בעקבות הטנרד של המודינג החלטתי לעשות גם כמה שינויים. הטמפ' של ה AthlonXP 1900 היתה 56 מעלות. אחרי השינויים (עכשיו) ירדה ל 47 מעלות. אז הנה לפניכם פעולותיי הצנועות לפני שקונים מאווררים וכד'. המאוורר של מעבד שלי הוא, אגב, של AMD הרגיל המקורי( שבעקבות הניקוי קיבל פוש של 500 סל"ד נוספים). השינויים: 1) ניקיתי מאבק את הצלעות הקירור של המעבד. ניקיתי כל טיפת אבק שמצאתי במארז 2) שני מאווררים על המארז : קדמי-תחתון מכניס אוויר ואחורי-עליון מוציא אוויר. סירקולציה מואד חשובה. אגב, שני המאוורים הם מאווררי ספקים ישנים. 3) כבלי IDE הפכו לעגולים. גם מוסיף גמישות וגם מקטין את שטח הפנים 4) חווט של כבלי מתח בעזרת אזיקונים כך שלא יפריעו לזריצת האוויר באזור המעבד. אז לפני שמוציאים…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש יל GIGABYTE 7VTXH PLUS עם מעבד AMD ATHLON XP 1700 זכרונות BUFFALLO 256DDR PC2100 טמפ' מעבד 66 עם המאוורר שהגיע איתו (אני מחליף לוולקנו 6) טמפ' לוח 46 מעלות. יש מוורר אחד מכניס מקדימה למטה ואחד מוציא מאחורה למעלה במארז TASK TK-3003. אני רוצה להכין את המחשב להמהרה, מה שאני צריך זה שתגידו לי כמה מאווררים לקנות ואיפה לשים אותם על מנת להגיע לטמפ' נורמלית. תודה לכל העוזרים!

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Immaculate,

נראה לי קצת גבוה אבל בגבול הסביר לפני זה המעבד היה מתחיל על 70, ואז עולה-80, 90 והמחשב נתקע. ניקיתי את המשחה התרמית הישנה ושמתי חדשה, עכשיו הוא מתחיל על 40 ומתייצב על 50 מחשב לשימוש משרדי וביתי בלבד, לא משחקים וכאלה יש טעם להמשיך להתאמץ? תודה (אגב ניסיתי להריץ חיפוש, באמת שלא הצלחתי למצוא תשובה)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי. אני יודע שהשאלות הללו מאוסות כבר והאוברקלוק תלוי בי, אבל הלוח שיש ברשותי גרם לי לשלוח שאלה לג'יגה-בייט ולתהות האם מתשלם לי בכלל לקנות חלקים למען התהליך. שאלה: Is there a way to change the core's voltage on this board model? I couldn't find the option in the BIOS(pressed Ctrl+F1). There was a possibility to change it via Easy Tune 5 at BIOS ver. F5, but now it's gone - the voltage control button simply doesn't display anything. תשובה: Thank you for supporting GIGABYTE products and contacting GBT Tech Support. First of all, we would like to apologize for our late response. As to the problem you mentioned, as because newer CPU has been released therefore BIOS have …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.