עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. פעם (עוד לפני העיצוב החדש) זה היה בחדשות אבל לא מצאתי גם שהלכתי הרבה אחורה... אם מישהו יתן לי לינק זה יהיה פצצה !

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Iko89,

יש לי ספק של TT 400W הוא מספיק טוב לOC ? אני עם OC של32 אחוז ו10 מאווררים .. הוא יחזיק המשך של OC ? אני קונה בקרוב אולטרה 120 אקסטרים כדיי להמשיך את הOC .. הספק יחזיק ? ומה זה ספק ג'נרי ?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, המפרט שלי: (ישן מאוד אני יודע) מעבד E8600 לוח אם GA-G41M-ES2L זיכרון 2x2 dr2 800 ה-8600 הוחלף מ-E4300, כרגע ה-8600 עובד בתדר הרגיל שלו 3.3Ghz, אי אפשר לעשות OC . יש לי כרגע מחשב ללא GPU (יש שימוש ב-GPU המובנה בלוח), האם יכול להיות שבגלל זה הטמפרטורה של המעבד גבוהה יחסית? הטמפרטורה נעה סביב ה-45 מעלות בביוס (50 ב-realTemp) ובמאמץ זה מגיע עד 80 מעלות (ה-TJ Max הוא 100 מעלות). יכול להיות שכשאני אכניס GPU ואפטור את המעבד מהעיבוד הגרפי הטמפרטורה תרד?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. המעבד שלי... +AMD ATHLON XP 1800 עובד על 70.0 °C משום מה ואני לא יודע למה....... המארז פתוח משני הצדדים יש לי שלושה מאווררים שנים מוצאים אוויר אחד מכניס ויש לי את המאוורר המקורי שבא עם מעבד ה AMD..... יש למישהו מושג למה המעבד כזה חם? ומהי הטמפרטורה שאני צריך להתחיל לדאוג בה?

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום יש לי מעבד intel pentium 4 2200 ולפני כמה זמן החלפתי את הסינק והמאוורר(של intel) באחד אחר(גם של Intel) אבל מאז המחשב מתחמם מהר מאוד. קודם לקח זמן עד שהמעבד היה מגיע לטמפרטורה של 60 וכרגע הוא מגיע ל-70 ישר! השאלה שלי היא האם יכול להיות שהבעייה היא שאין משחה טרמית על המעבד? או האם הבעייה חייבת להיות הרכבה לא נכונה של הסינק.(מה שלא נראה לי כי הטמפרטורה בהתחלה היא 44 מעלות) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. ניתן לקרר את ה-E5200 ללא מאוורר אם אין OC? חושב על להיות עם מאוורר מארז בודד של 120 מ"מ באזור ה-800-900 RPM. מארז לבינתיים 6A19. חשבתי על ה-Thermalright Ultra 120 Extreme - יעשה את העבודה? יהיה נחמד אם יש קירור שלא צריך לו פלטה מאחורי הלוח אם.. אגב OC כמה צפוי להוציא ממעבד כזה על לוח GA-P43 עם זיכרון 1000mhz? (בהנחה ולא מדובר על קירור רועש).

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. מאיזה טמפ' כבר יכול להיגרם נזק חומרתי למעבד,לוח אם,כרטיס מסך והארד דיסק? תודה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. מישהו ממליץ???

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. צריך עזרה לגבי היטסינק עקשן ביותר על צ'יפסט בGA-7DXR. אני ממש לא רוצה להשתמש בהקפאה כאפשרות אחרונה...

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ophirv,

האם יש כאן מישהו שמתעסק עם phase change cooling או שאף אחד לא מבין על מה אני מדבר !

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Night_Fox,

הגעתי איתו ל 2305 אבל ראיתי בביוס שכתוב שיש לי רק 256 מגה זיכרון כשאמור להיות לי 512 ושאלה נוספת מה עדיף להעלות את הFSB או את המכפלה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by The_Byter,

ולחלק האומנותי :

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. עשיתי לכרטיס HD4770 אוברקלוק , ל 850MHZ בליבה ו 975MHZ בזיכרון. הוא עבר חצי שעה של בדיקת מאמץ OCCT GPU , אבל כשהפעלתי משחק (HAWX על ההגדרות הכי גבוהות ו DX10) הוא קרס אחרי 5 דקות של משחק. ברור שהמשחק גם על ההגדרות הגבוהות לוקח פחות כוח מהכרטיס מאשר הבדיקת מאמץ , אז ממה זה נובע?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by --Adidas,

שיחזרתי בביוס את האוברקלוק ש tms עשו לי והטמפ עלתה ל 53 במנונה ו 78 במאמץ ולפני זה היא היתה 32-35 במנוחה .. מה אפשר לעשות והאם המעבד ינזק בכזאת טמפ' עוד משהו יש לי מארז cm690 עם 2 מאווררים רק מאחורה וקדימה כמה מאווררים להוסיף ואיך שתהייה סירקולציה טובה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by efee123,

התקנתי לאחרונה את הקירור המצויין הזה אבל לפתע אני שומע אותו מרעיש ממש אני לא יודע ממה זה. כל הברגים מחוזקים כמו שצריך, אין אף חוט שנוגע באף מאוורר אם למישהו יש רעיון אני אשמח. דרך אגב הRPM של הnocuta עומד על 1250 בערך במנוחה ובמאמץ הוא על-1300. יש סיכוי שהוא עובד על 100% גם במנוחה (הטמפרטורה היא בין 29-35).

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by leebanami,

מפרט OC מה אומרים? עבר בדיקה עם OCCT ו INTEL BRUN בהצלחה [ למי שלא עובד התמונות שיכנס לפה , http://img257.imageshack.us/gal.php?g=96985425.png ]

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני מתכנן על המפרט הזה , ולעשות עליו OC. לכמה GHZ אתם חושבים שהוא יגיע? \ הוא מתאים נכון? Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX , יחידות 1 ¤570 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1198 Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset, יחידות 1 ¤639 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1296 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤490 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1257 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe, יחידות 1 ¤870 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1347 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775, יחידות 1 ¤105 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=262 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Ha…

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by ezman,

שלום לכולם ברשותי i7-2600K ASUS Z68-v-PRO- GEN3, עם 8 GB זכרון הצלחתי לייצב את המחשב על ההגדרות הבאות בטמרפטורות עבודה של 67-70 מעלות במאמץ בבדיקת ייציבות של 13 שעות. AI Overclock Tuner - Manual BCLK/PEG frequency - 100 Turbo Ratio - By All Cores EPU Power Saving Mode - Disable VRM Frequency - Manual and 350 CPU Current Capability - 140% CPU PLL Overvoltage - Disabled Load-Line Calibration - Ultra High Phase Control/Duty Control - Extreme VCORE-1.34V PLL VOLTAGE-1.7 עכשיו בפועל היו לי BSOD עד ששיניתי את: LLC, CPU Current Capability-140%, VRM Frequency - Manual and 350 (לפני זה היה על AUTO), ואתה ה - PLL-העברתי מאוטומאט ל 1.7 (ערך האוטומאט היה 1.8) כל זה ע" המלצות שונות …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. הגיעה אלי תכני מחשבים ואמר לי כך להוסיף מאוורר קדמי ואחורי 120 MM להחליף משכה טרמית ולשים קירור טוב יותר למעבד (קירור שעומד של זלמן ) להחליף את המאוורר ה 240MM של EZCOOL במאוורר של חברה אחרת כמו זלמן (אותו גודל) הוא אומר שהכרטיס מסך חם מידי (106 מעלות) וזה כשהמשחק ברקע אז הבעיה זה סיקרקולציה אז בקיצור אני צריך 2 מאווררים 120MM(*שליטה מהלוח אם) מאוורר 240MM איכותי(*שליטה מהלוח אם) מאוורר איכותי למעבד (זלמן איכותי) אני הולך להרכיב את הכול אז אני השמח לקבל קצת עזרה בעניין תקציב 500 שח תודה מראש . הכרטיס מסף HD 4850 מעבד Q6600 תושבת 775 לוח אם MSI P6NGM בדקתי ויש רק כניסה אחת למאורר שנשלט על ידי המערכת הוא המליץ לי על מאווררים כאלה http://www.ivory.co.il/product.asp?produc…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Overshot,

1. אנחנו רגילים באגזוז של המחשב שלנו יש שכבה אחת של מאווררים, זה או 2 + ספק, או מאוורר אחד וספק. מה יקרה אם אני יחבר 2 מאווררים כפי שמצויין באיור?(מאורר למאוורר) : זה ישפר את זרימת האוויר נכון? 2. למה במארזים יש את החורים האלה שמתנגדים לזרימה מאחורי המחשב? מה יקרה אם פשוט לגזור אותם? ככה בערך :

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. מעניין אם רק אני שמתי לב... קודם כל הסנפירי נחושת מאד עבים ביציאה והיה יכולים להיות הרבה יותר דקים. שנית, אם המחשב מוצמד בחלקו האחורי לקיר או משהו כזה יווצר לופ ביו האוויר שיוצא לאוויר שנכנס. מכאן האוויר יכנס חם ויצא חם יותר וכן הלאה.או במקרים כאלה אפשר יהיה להוסיף מין מחיצה בין הכניסה ליציאה.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by אלבר,

הי האם אפשר להתקין MUGEN3 עם זכרונות גבוהים כמו G.SKill Ripjaw? הייתי בKSP ונדהמתי מהתשובות המטומטמות שלהם. הם לא יודעים אם מתאים. שאלתי אם אפשר לבדוק אם זה מתאים, רק לשים על המעבד בלי להרכיב ואמרו לי שברגע שפותחים את הקופסה אין החזרה של המוצר. קראתי את מדיניות החזרת המוצרים שלהם ושם רשום שאפשר להחזיר באריזה מקורית, אבל לא כתוב שאי אפשר לפתוח ולהחזיר לאריזה. פשוט איש מכירות תמוה (חדש). היה גם שם איש שרצה שיכבדו את ההבטחה שלהם למחיר הכי נמוך בעיר, כי חנות אחרת מוכרת יותר בזול, והנציג עונה לו שאיך הוא יודע שהחנות השנייה לא מוכרת מוצרים גנובים..בקיצור, תשובות של ילדים מפגרים מקבלים שם, אשמח לעזרתכם.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. http://www.techpowerup.com/realtemp/docs.php יש את התוכנה הזאתי, זה המדריכים שלה עכשו כל תוכנה אומרת דברים אחרים ויש גם עניין (תקראו את המדריך, די מעניין) של אי דיוק וכו'. אז מה אתם משתמשים? מה הדרך הכי אמינה ונוחה לבדוק תחת חלונות את הטמפ' המדוייקת של המעבד? אני משתמש בCORE TEMP והגעתי למסקנה שהוא פשוט ממש לא מדוייק!

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by liav12,

היי, עשיתי אוברקלוק קטן למעבד הנ"ל והגעתי ל 245 FSB על מכפלה 9. ברגע שאני מנסה יותר המחשב משמיע צפצוף בביוס ועושה ריסטארט, אבל כאשר המחשב עולה הוא עולה עם אותם ההגדרות ששמתי לפני (אם ניסיתי 270 ועשה צפצוף אז לאחר הריסטארט מעלה על 270 את המחשב). השאלות שלי הן: 1. האם ספק ג'נרי הוא הסיבה? (אין לי מושג מהו, דיי גדול וכבד אבל נתונים לא משהו נראה לי, 660W ונותן 18 אמפר על 12V) 2. הלוח אם שלי ממה שקראתי ביקורות עליו נחשב דיי נחמד לאוברקלוק, אז כך שאני מטיל ספק שזה הלוח האם, או שאני טועה. 3. האם המעבד שנפלתי עליו לא שווה? תודה ושבת שלום

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. מפרט מלא בפורפיל... אחרי בדיקת מאמץ למעבד דרך OCCT על 3.4 ומתח של 1.4(לפי הביוס.. בCPUZ הוא רושם 1.39) המעבד עובר בהצלה בדיקה של שעה וטמפרוטרות לא גבוהות יחיסת (52-53 למעבד.. הליבות עומדות על 42 לערך, הלוח עומד על 55). המחשב רץ בלי שום בעייה למשך יום וחצי יומיים ופתאום מתחיל לזייף (שירים מתחילים להיתקע למשל כמה שניות, IE ניתקע) עד שהמעבד ניתקע וצריך לעשות ריסט. הOC נעשה רק ע"י העלת המכפלה של המעבד והעלת מתח למעבד.. שום דבר אחר שונה במכפלות ובמתחים של שאר הרכיבים... זכרונות עומדים על 800MHZ והגשרים על 2000. יש סיבה לירידה בביצועים אחרי שהמעבד עבר בדקית מאמץ?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים