עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ofer_mat,

מאיפה אפשר להשיג ? כמה עולה? יש בכלל הארץ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by jackhammer,

בכל הביקורות והמאמרים שאני רואה אומרים שצריך לבדוק את מערכת הקירור 24 שעות מחוץ למערכת מה זה בדיוק אומר? כאילו להפעיל את המערכת קירור כשהיא לא מחוברת לכלום? (חוץ מלספק כוח כמובן)

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני מחפש מאוורר שאני יוכל לשלוט לו על הלדים לכבות ולהדליק דרך המארז כמו שיש לי עכשיו מיקדימה המארז הוא Cooler Master Haf922 אני יודע איך מחברים את המאוורר רק אני לא מוצא עוד מאוורר כזה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. באופן כללי, לפי מה אתם קובעים כמה מתח לתת למעבד שלכם ב-OC? למעבד A64 - +3700, ליבת סאן דייגו (מה המתח המקורי שלו? 1.4V לא?), מה הקו האדום המומלץ? מה כבר נחשב לבישול?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. בימים האחרונים המחשב מבצע ריסט באופן פתאומי לאחר מאמץ, (באמצע משחקים) לפני כמה ימים ניסיתי לבצע OC למעבד, העלתי באס בלבד מ 200 ל 240 , בלי לשחק עדיין עם זכרונות וכאלה. יום למחרת אחרי שהמחשב נראה לי יציב עידכנתי ביוס, וראיתי שההגדרות חזרו לסטוק. ה240 חזר ל 200. ומהירות המעבד חזרה כמובן ל 2000mhz - מעבד 3800X2 ועכשיו בימים האלה לאחר שעידכנתי את הביוס המחשב מבצע ריסט (כנראה כשמתחממם יתר על המידה במאמץ), חשוב לי להזכיר בכשהמחשב היה על OC הוא לא ביצע ריסטרטים, אלא רק אחרי שעידכנתי את הביוס, עידכנתי דרך תוכנת WinFlash המאפשרת לעדכן ביוס ללוחות DFI דרך הוינדוס. אגב, מהם הטמפ' המומלצות ללוח אם, ול- north bridge . המחשב נמצא במארז compucase 6a21 עם מאוורר שבא איתו, מאחורה מוציא …

• 36 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Iko89,

יש לי ספק של TT 400W הוא מספיק טוב לOC ? אני עם OC של32 אחוז ו10 מאווררים .. הוא יחזיק המשך של OC ? אני קונה בקרוב אולטרה 120 אקסטרים כדיי להמשיך את הOC .. הספק יחזיק ? ומה זה ספק ג'נרי ?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by LiranUdi,

אני צריך קירור למחשב דחוף , אני כבר מפחד לשחק בגלל שהמעלות של הכ.מסך מגיעות ל95! במנוחה 60~67 בminecraft מגיע לי ל95 אז אני בכלל מפחד להיכנס למשחק אחרים.. הכונן הקשיח על 36 יציב.. מעבד [נראה לי שזה זה] tmpin0 41C tmpin1 39C tmpin2 34C אם צריך תמונה מHWMONITOR אז תגידו אם צריך.. עדיף מאוורר למארז בכללי או רק לכ.מסך? לא הצלחתי להעלות תמונות של המארז לאתרי העלאת תמונות כי הן גדולות מידי ואני לא יודע איך להקטין אז העלתי לMU זה מארז ג'נרי http://www.megaupload.com/?d=QXPT894V

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום יש לי AMD 2500 וזכרון TWINMOS 512 MB 3200 וניסיתי קודם דרך הביוס לתת לו לעבוד כמו ה3200+ בזה שהוא מעלה את הבאס ל200 אך אחרי כמה דקות שהוא בווינדוס מופיע מסך כחול והוא אומר משהו שקשור לזכרון וירטואלי... זאת בעיה של תזמוני זכרון או אולי שהמערכת לא יציבה וצריך אולי להעלות מתח למעבד או לזכרון? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Dima323,

שלום לכולם יש לי מחשב שמשמש כ HTPC לוח אם שלו זה: MSI G31M MicroATX לפי חיפוש בגוגל התושבת היא LGA 775 הקירור הקיים עושה רעש בסלון ולכן אני רוצה למצוא לו מחליף כמה שיותר שקט במחיר מינמלי אני לא מתכנן לעשות OC ולא צריך מפלצות יקרות. ראיתי שאנשים ממליצים על: Scythe Katana 3 CPU Cooler SCKTN3000 95שח Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 185שח Arctic-Cooling Alpine 7 for 775/AM2/939/754 - PWM - RETAIL 150שח איזה מהם הכי שקט? יש עוד המלצות יותר שקטות\משתלמות?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by igalk474,

מה עדיף? למי מהם יש את הביצועים הטובים ביותר תמורת המחיר? ‎Zalman CNPS9900 MAX ‎315 Thermaltake SpinQ 260 Scythe Ninja 3 180 Scythe Mugen 2 190

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by stingeR-,

ביוס חדש ותוצאה חדשה תוצאות לפניכם(חייב לשים אותו על גז!!!!!!!) הולך להישבר השבוע כי הייתי רק על 2310MHZ... ORB : http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1556348 [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by VooDoo3,

כדוגמת הArctic Silver למינהם או הננוטרם ? אם כן , איך אני אמור להוציא את ההיט-סינק והמאוורר מהמעבד לאחר ההדבקה ? (פנטיום 3)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by The_Byter,

ולחלק האומנותי :

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. http://forum.oc-forums.com/vb/showthread.php?s=&threadid=177109 מקווה שיגיעו לפה מהר

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ^Z^,

שלום אני מחפש בלוק קירור למעבד, כמובן קירור מים, עד 200 ש"ח עם אופציה לחריגה של לא יותר מ50 ש"ח. תודה, Zzzz נב : איך הבלוק של שגיא?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. מישהו חשב לעשות או עשה מערכת קירור נזולית שבאה ישירות מהמקרר לתוך המחשב? תחשבו על זה שנייה, המים במקרר מגיעים ל0 מעלות+- אז אם מעבירים אותם טוב דרך צינורות נחושת עם בידוד טוב והכל ואיזה מנגנון נגד הזעה (שלא יטפטפו המים) אז זה יכול לקרר את המחשב בצורה מטורפת, ואפשר לקחת את זה הלאה עוד יותר למשל לשים תא עם אלכוהול במקפיא (הרי אלכוהול לא קופא) ואז זה עוד יותר קר יש רק בעיה אחת של ההתנדפות של הכוהל. בקיצור רציתי לדעת אם מישהו חשב על זה או אם מישהו עשה כזה דבר כי אני חושב לבנות כזה דבר עם עזרה של אבא שלי שהוא עובד בקירור ומיזוג אוויר. אני רק רוצה לדעת אם זה הגיוני

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Eru,

שלום לכולם! אני חדש פה, אך נראה לי מקום טוב, אז שמח להכיר את כולם! יש לי הרבה נסיון עם חומרה, אז תרגישו חופשי לזרוק לי מונחים מפוצצים וכאלה... ככה: יש לי Athlone XP 2000 מסידרת הPalomino הידועה בהתחממותה, עם 512 MB של DDR266MHZ על לוח של GIGABYTE. הרד דיסק S-ATA של WD בנפח 80GB עם 8MB זיכרון. קניתי עכשיו שדרוג, ואני יוצר ממחשב אחד 2 מחשבים. השדרוג שקניתי כולל: Abit NF7-SL V2.0 Ahtlon XP Barton 2500+ Mobile G.Skill 1024MB (2x512MB) PC4400 DDR550 LC 2.5-4-4-8 DualChannel Edition הזיכרון הוא הרכיב הכי יקר שקניתי (1650 ש"ח) אך ישמש אותי לכמה שנים טובות אני בטוח:Samsung TCCD (DDR500 Chip) CAS Latency: 2-2-2-5 (PC3200) Speed: DDR 400 MHz (PC3200) CAS Latency: 2.5-4-4-8 (PC4400)…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם, אחרי שהרבה ביקשו אני מבצע. המפרט שלי כרגע הוא AMD Mobile 2500@3200 @ 11x200 1.6v 2x512 Dual Channel DDR400 By Corsair 7-3-3-2.5 Abit NF7-SL @ 200 fsb וכמובן ה 9800 פרו של ספייר (ליבת R360) (מחברת ניו-אג ב 212$) קניתי את ה- VGA Silencer בזיגזאג ב 114 ש"ח קניתי גם סינקים לזיכרונות (מנחושת, כי המארז שלי מאוורר) והנה התוצאות : (בנצ'ים בהמשך) מהירויות סטוק - 380/680 OC קירור סטוק 416/730 OC קירור סיילנסר 434/734 (זה המקסימום של המקסימום של הזכרונות) המארז (Compucase MIDI 6919) מאוורר ע"י 2 מאווררי 80 ממ מלפנים (אחד מהם סמארט פאן 2 על 2700 סל"ד) 1 מאוורר 120 ממ מאחור (טרמלטייק שקוף עם לדים כחולים על מהירות 2500 סל"ד) המעבד מקורר ע"י Vantec AeroFlow עם מאוורר TMD ש…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by hag911,

אולי זה קצת מוזר שאני שואל, אבל יש תוכנה, אתר שאתה יכול להכניס את המפרט שלך ולראות את התוצאות של OC??

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. מה לא עשיתי.. מרחו לי משחה טרמית על המעבד ניקיתי את גוף הקירור של המעבד ניקיתי את המאוררים של המארז(יש לי 2 אחד מכניס אוויר אחד מוציא אוויר) שמתי אזיקונים על החוטים שלא יפריעו למאווררים להכניס/להוציא אוויר סידרתי את כל החוטים ניקיתי אבק יסודי יסודי מכל המחשב! שמתי רווח של 50 ס"מ בין הקיר לבין המאווררים של המארז פתחתי את המארז שמתי מאוורר ביתי שמתי מזגן שמתי את המחשב על החלון חח מה לא עשיתי! אבל עדיין! המעבד נע בין 50-60 ללא שום התאמצות! ועם אני מדליק תוכנה שלוקחת קצת משאבים או מתעסק עם המחשב כמה שעות הוא מגיע גם ל 70 בלי בעיה! לקחתי את המחשב לחברה שממנה קניתי מרחו לי משחה טרמית עידכנו לי את הביוס עזר קצת הדברים האלה ואחרי זה החום חזר! החלטתי לקנות ספק חדש הלכתי לחנות הוצ…

• 38 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. נתקלתי בכתבה על סנפירי פינים במפזרי חום (איטסינקים), בירחון "טכנולוגיות". הרי לכם כמה נתונים מרעישים!!! החום מפוזר בכל כיוון אפשרי, היעילות הנפחית שלהם גדולה הרבה יותר, נוצרות מערבולות אוויר שמזיזות כל אוויר נייח שקיים בין הפינים... משמע: הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב! וככל שיש יותר פינים - יותר טוב אלומיניום 38X38 מ"מ - 64 פינים = 1.49 צלסיוס לוואט אלומיניום 38X38 מ"מ - 32 פינים = 2.1 צלסיוס לוואט אלומיניום 13X13 מ"מ (לרכיבים זעירים ביותר) 9 פינים (קוטר פין 2.5 מ"מ וגובה 13 מ"מ) = 9.43 צלסיוס לוואט (זה טוב מאוד) ומה אנחנו רוצים? נחושת 38X38 מ"מ - 121 פינים (קוטר פין 1.7 מ"מ וגובה כולל 20.3 מ"מ, עובי בסיס 2 מ"מ) = 1.04 צלסיוס לוואט!!!! {כל הנתונים הם עם זרי…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שאמור להיות כתוב בצג עברית זה רושם בג'יבריש.... מישהו מצליח לראות עברית בצג? כי כשקניתי אותו באריהב אמרו לי שהוא תומך עברית ... ד"א צג LCD מאריהב 20*4 עובד מעולה חוץ מהעברית...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ccc,

מוכרים כאלה בכלל? רק את המרובע זה אמור לעלות שני שקל מוכרים?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. קיבלתי מאוורר 120 מ"מ שצריך 220V(מחברים אותו פשוט לשקע), והוא די רועש, איך אני יכול לווסת את הכוח שלו ??? ? אני מעוניין להכניס אותו למחשב כדי שיכניס אוויר

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Or4more,

אני צריך המלצה לאיזה גוף קירור למעבד I5 760(סוקט 1156) תקציב בין 80 ל130 שקל.. המטרה היא טמפרטורות נחמדות ושיהיה שקט יותר מהסטוק, לא למטרת OC חשבתי על כמה דברים בינתיים: Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU Cooler Cooler Master Hyper TX 3 Scythe Katana 3 דבר נוסף שחשוב - שיהיה מ RSM תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.