עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by galala,

שלום לכולם ושנה טובה יש לי barton 2500 עם aeroflow השתמשתי במישחה שבא עם המאוור אבל אני לא מרוצה מהצועים וחשבתי שזה ביגלל המישחה אז אני רוצה ליקנות אחרת איזה ליקנות ??? כאילו לא משנה לי הכסף העיקר שיהיה הטוב ביותר ואם אפשר אז גם מאיפה ליקנות תודה מראש 8) וחתימה טובה 8)

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by amisha,

מתחים : זיכרונות 2.85V מעבד 1.6V את התזמונים אני זוכר למחצה CAS 2.5 והאחרון 7 אני לא יודע מה לעשות , יש הצעות ??

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by 114508534,

יש לי משאבת מים של פורד ישנה ורציתי לדעת האם היא מספיק טובה . אני רוצה לבנות מערכת קירור מים .

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by ehudros,

שלום לכולם אני מחפש המלצה למאוורר/גוף קירור למעבד phenom x4 955 (על לוח של gigabyte-790xt-usb). ה-catch הוא שאני מחפש משהו שלא ישב על התושבת הסטנדרטית שמגיעה עם הלוח, כי נשבר לי ה backplate. בקיצור, אני מחפש משהו שמגיע עם backplate משלו ושלא יהיה משהו מפלצתי כמו ה mugen - ועדיף שיהיה שקט ככל האפשר יש חיה כזו? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  5. היי, קניתי לפני כמה שבועות מערכת מחשב חדשה. הנתונים שאתם צריכים לדעת הם: i5 2500K Asrock P67 Extreme6 הזכרונות על מהירות הסטוק שלהם, לפי הגדרות ה-SPD ובמתח מוגדר של 1.65V. כמו כן וידאתי שהם יציבים ככה. קודם כל - מה זה Spread Spectrum? להשאיר את זה על Auto או לכבות את זה? דבר שני - יש שני מצבים להגדרת מתח המעבד: אחד זה Offset ואחד זה על Fixed. כרגע זה נמצא על Fixed של 1.25V, כש-CPU-Z מראה שזה 1.056V במאמץ. האם לשנות או להשאיר ככה? חוץ מזה - מה המתח המקסימלי המומלץ על ידי אינטל לתת למעבד הזה? לא רוצה לקצר את אורך החיים שלו למרות ההמהרה. יש שם עוד תכונה שהשארתי על אוטומטי - CPU Load line Calibration. מה זה? יש שם אפשרות לאוטומטי, או רמות של 1-5. על מה לשים את זה? מלבד זאת -…

6. מי יותר טוב? מי יקרר לי יותר טוב את הAXP 2500+ מתוכנן אוברקלוק ללפחות 2100MHZ האם זה יספיק ? וכמה זמן יקח לזיגזג להזמין את זה בערך? מכוון שעיקוב המשלוח של PCH לא מתקבל על הדעת... חבר שלי או כמו שמו בפורום Matanyaniv הזמין לפני 20יום מחשב שלם מPCH , על המפרט חרשנו כמה פעמים , ההזמנה יצאה והיום עדיין אין להם את הVolcano 11+ שני מאורר UV ואת הספק המיוחל של TT שעליו אני הכי חושב כי הספק הזה ממש משתלם ! את זה הצעתי לו להחליף בזיגזג ולקנות שם אחד משני הקירורים הללו , ומאורר UV CTODE וספק 360W של TT גם כן , שם יוצא יותר זול וחוץ מהקירור למעבד הכל נמצא בחנות , PCH הם פשוט אנשים מניאקים ומעצבנים מכוון שבחוזה כתוב שהם מתחייבים לספק את המחשב בלא יותר מ10ימי עבודה... אבל הפלא ופלא! א…

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by X-It,

היום רציתי לדעת מה המהירויות של המאווררים שלי וגם טמפרטורות של הרכיבים שלי... אז נכסנתי לSPEED FAN ואני רואה את התמונה שמצורפת למטה... שרשום שיש שם טמפרוטורות ממש גבוהות... האם זה באמת גבוה ויכול להישרף? ואם כן אז מה לעשות.. והאם זה טמפרטורות סבירות? וזה המחשב שלי: אינטל פנטיום 4 3.2 HT ווסטרן דיגיטאל 200GB 7600 RPM 16MB BUFFER ויש לי שני מאווררים של 120... בבקשה עיזרו לי!!! :-\ [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by R L,

אני חייב לדעת אני רוצה לבנות קייס למחשב שכולו מפרספקס ואני רוצה לדעת אם יהיו לי בעיות של חשמל סטאטי ואיך אני מחבר את הכוננים והספק? תודה מראש לכל מי שיעזור בפרוייקט הראשון שלי :lsvader:

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by ftzahi22,

האם כדאי לחבר את המאוורר הזה ישירות ללוח האם ללא הווסת ?? אני לא עוסק בOC ? האם זה ייצור בעיות ?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  10. מה הפותנציאל* שלי לעשות אוברקלוק עם המעבד הזה http://www.cpu-world.com/CPUs/Pentium_4/Intel-Pentium%204%203.0%20GHz%20-%20RK80546PG0801M%20(BX80546PG3000E).html והקירור BIG Typhoon ומארז מאוורר עם 5 מאוררים... הטמפרטורות 44 למעבד למערכת 37

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  11. Started by Shane McMahon,

שלום,ברצוני לקנות את הקירור הנ"ל. האם ההתקנה קלה ? מישהו יכול לכתוב לי באייסי 58825562 או כאן איך? תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by deangefen,

האם ניתן לחבר את צג הLCD ללוח אם ישירות? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  13. מישהו ניסה דבר כזה? שמעתי שאפשר לעלות מתח במשהו שנקרא [bios Mod 1.1V]

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by shlomo_l,

אז ככה אני עכשיו במחשב עם משחה טרמית!!! ולפני כן הSF2 שלי היה סתם במארז כי אין לי עדיין את הSK7 אז הצלחתי לעשות קומבינה ולשים אותו על ההיטסינק המקורי שלי של AMD והנה לכם הOC שלי לבינתיים עד שאני יביא את ה SK7!! שאז אני יעשה משהו תותח! אבל אני רואה שאין את ה SK7 בארץ אז אם אתם יכולים להמליץ לי על איזה משהו טוב וחזק? http://www.pictor.co.il/sty/PicStorage/42758/1628580.JPG הנה הטמפ' בזמן שאני משתמש במחשב!! כי אין לי מושג איך מפעילים ת פריים 95 אם אפשר עזרה בזה! מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 869 צפיות
  15. חוץ מהפלסטיקים השחורים שצריך לסובב, יש שיטות קצת יותר מתוחכמות או לפחות יותר עמידות לגופי קירור למעבד? (הפלסטיקים הלבנים בקצה לפעמים מתפצלים לי).

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by fggtr29,

http://hwzone.co.il/news/1213731351/23108/ בכתבה שלכם הבנתי שיש קירור גז לא מובן וידוע איך הוא עומד מול ThermalRight Ultra-120 Extreme ? איפה קונים ? מחיר ? עלויות תחזוקה ?

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by Psychopath,

Okay, here's my CPU status as we speak: AMD Athlon, 2362MHz, 512KB (0% Load) @ 50°C (Fan @ 4272 RPM), Core @ 1.936V / Case @ 28°C I'm a little afraid such a temperature / voltage could be lethal for the CPU :\ Should I be glad and leave it this way or downclock ? When i just leave the CPU at 11x200mhz i don't have to raise voltages at all, and thus.. 31c-35c temperatures... P.S. Will cleaning the HSF and entire cooling system (all fans .. but still) from dust help lowering the temps?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by J.a.C.k,

שלום, היום כאשר ניסיתי לצרוב ביוס של 9600 חדש לכרטיס שלי (9550) אשר היה מותאם לזכרונות לאחר כמהשניות של חשיבה התוכנה מראה לי 0fl01 מה זו השגיאה הזו ? תודה מראש יבגני

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by xHitmanx,

P3 803 256 SDRAM לוח-M ASUS cuv4x כרטיס מסך gf 256 [הראשון חחח]

• 6 תגובות
    • 525 צפיות
  20. מפרט hec 300art 3000 wini k8nf-9 ddr 512 pc4000 singel - not dual בביוס יש באגים והוא לא נותן לי מעל 240 אחרי שאני עובד עם איזי טון ומגיע ל 290 יציב (סופר פי 2M יציב ) ואני מעלה עוד אז השינויים לא מצליחים והוא נשאר עם 290 גם אם אני עושה דרך הclock gen השינויים לא מצליחים - מה לעשות ??? עדכון : הביוס המוזר הזה לא מצליח לעשות 240 אבל 290 הוא עושה בלי בעיה :screwy: :screwy: גם כשאני מעלה את המחשב דרך הביוס ב 293 והוא רושם לי בפוסט 293 אז עדיין כשאני מגיע לוינדוס הוא חוזר ל 290 מה לעשות ?!?!?!?! [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. כמו בכותרת .. המעבד כפול ליבה. למה כבר איזה 4 ימים אני הOC מ2.5 ל2.85 והטמפ' במנוחה זה 46-50 מעמץ 60 ככה אבל זה נדיר למה היום הגברתי אותו ל2.9 (אני משתמש בAI BOOSTER) וישר קיבלתי מסך כחול אם איזה שגיאה שלא הספקתי לקרו כי זה עשה ריסט אני צריך לדעת דחוף!!

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by Odedb52,

שלום לכולם...! היום שיניתי בביוס את ה "CPU Extranal" משהו כזה.... זה היה 133/33 ואני העלתי ל 133/34... זה העלה לי 13Mhz .. אוקי.. וזה גם העלה לי קצת את הטמפ'. עכשיו.. אלה הטמפ' : האם זה בסדר ולא יקרה למעבד משהו..?!? יישרף וכו'... ומה הטמפ' שהוא באמת יכול להשרף... מעבד intel P4 2533Mhz כ. מסך ג'י פורס 4 אמ אקס 440 64 מ עד איזו טמפ' אני יכול להגיע ולא יקרה למעבד כלום?!? תודה מראש, Odedb52

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by gerdamen,

שלום, ברצנוי מעבר E6750 עם קירור מקורי, הטמפ המקסימלית בOOCT היא 63, ברצוני לעשות OC לכן עלי לרכוש קירור מתקדם יותר. מארז :ARMOR J TT תקציב 150 שקל, האם הקירור מגיע עם משחה? האם יש צורך לפרק את הלוח אמ לצורך התקנת הH(תמיכת הקירור)? כמה מעלות המעבד יעבוד בזמן מנוחה?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by netanel38121,

אחרי שהגעתי לתוצאה זמנית של 340FBS למעבד 6300 קיבלתי הודעה מהתוכנה Everest שהמבחן לא הצליח הנה ההודעה. '>http://www.2send.us/"] מה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by barzanger,

הורדתי את התוכנה עכשיו היא מראה לי כל מיני סמלים עם טמפ' כל ריבוע צבע אחר אשמח אם תגידו לי איזה של הכרטיס מסך כי אני לא מבין ובנוסף איך אני מעלה את מהירות המאוורר בנוס זה עכשיו נעלמו לי כל הקיבועים איך מחזיר אותם?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.