עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by KoM,

הפעם זה היה תורה של המקדלת, אמנם אני לא עובד איתה, אבל עכשיו אולי אני אתחיל, הנה צבעתי אותה כמו כל מה שזז אצלי ;D מדריך קטן בקרוב... כן כן, זאת ה-ספה...

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שעון מעבד 205@175 שעון זכרון 196@166 Inno3d GEforce 2MX 400 32MB כל פעם העלתי 3dmark 2001 second edition וזה עלה מההתחלתי 2720 ל 3280 שיחקתי אותה לא? ורואים הבדל!

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ^DaRk-MiNd^,

ובכן אין לי שום ניסיון עם אוברקלוקינג אבל אני רוצה לנסות על הסלרון כדי שיוכל לשרוד עוד קצת כמחשב צד הלוח אם מבוסס via apolo pro ובביוס ראיתי שהוא כרגע 66X5.5 כשאפשר להעלות את שניהם האם פשוט להעלות אותם ? באיזה קצב ? את ה66 או את השני ? האם אני אצטרך קירור ואם כן איזה ?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  4. יש לי תוכנה של לוח האם שלי והיא מראה לי את הטמפרטורה במעבד. טוב אני בודק ואני רואה 65 מעלות! יש לי מאוורר אחד של המעבד ועוד מאוורר של כרטיס המסך. בתוכנה רואים בעצם מאוורר אחד שהמהירות שלו נעה בערך במהירות 5100-5200 RPM . יש לכם אולי מושג איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה בלי לקנות מאוורר ? נ.ב : המפרט שלי למטה. נ.ב2 : יש לי מאוורר של פנטיום 2 400 לא מחובר (אם אפשר לחבר תגידו לי, וגם לאן) תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Johnny,

רק אתמול קיבלתי את הוולקנו 7+ וכבר אני מצטער על הקנייה... לא יודע מי אמר כאן שהוא שקט, אבל... [glow=red, 2, 300]הוא ממש לא[/glow] אולי במהירות הנמוכה ביותר הוא מרעיש קצת פחות, אבל עדיין השריקה הצורמנית הזו מצליחה לעלות גם על הרעש של 5 מאווררים של 80 מ"מ במארז+ 2 של הספק !!! ממש בזיון. המאוורר אולי חזק ומקרר טוב, אבל שוב... חיים שקטים < וולקנו 7+ חיים שקטים > מאוורר מקורי של אינטל תגידו לי אתם מה עדיף יותר ?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אני בתעות השארתי חתיכת צמר גפן על הליבה וכאשר עבדתי במחשב חמש דקות הוא היה ב 120 מעלות המעבד P4 1.6A האם האיתי יכול לפגום אותו??? והאם אם נכנס החומר של הסיליכון לתוך החור הקטן של הליבה בפנטיום 4 זה יכול לגרום נזק?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם ניסיתי לשנות בביוס שמדובר במעבד 2.133 במקום 1.6 והוינדוס לא עלה נתן הודעת שגיאה שקשורה לקרנל אנא הסבר איך מבצעים אוברקלוקינג ללוח זה והאם צריך לשנות משהו פיזית בלוח פרט לביוס תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by KoM,

היום אני פותח לי תמחשב בסבבה כרגיל, בדרך כלל הבוט מהיר והכל יופי, אבל היום על מסך הפוסט התחילו לי צורות שונות וכל פעם הוא קרס לפני או בזמן ספירת הזכרון...בדקתי בביוס אם משהו השתנה וכלום... עדיין הסלרון על 140 עם וולטז' גבוהה מעט... קיצר ניסיתי עוד כמה פעמים והוא הסכים לעלות תמיד רק אחרי ריסטארט... התעצבנתי ושמתי אותו על באס של 133... עכשיו מה אתם חושבים גרם לו ככה פתאם להשתגע ? לא לעשות פוסט פתאם ? האם הוא באמת מזדקן ? אולי הביוס לא אידיאלי פשוט לאוברקלוק ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. הטמפ' כמעט נעה בין 48-50 בנוה ואיך שאני מפעיל משחק ברקע הטמפ' מגיעה ל58,59 ולפעמים 60!! זה חם מאוד! מה לעשות? להחליף קירור?? אני מפחד שזה גבוה מדי!! תודה על עזרתכם!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by RoyShefy,

לא פרצתי אותו.... כי אני לא יודע איך! ואני עושה אובר קלוק! ויש תסמינים שזה עובד! נגיד שזה מתחמם אז אני מתחיל ליראות נקודות וצרות מוזרות על המסך..... זה אפשרי שמתקיים OC ללא פריצת ביוס?????? עזרההה זה ממש חשוב לי

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. התקנתי את התוכנה Hardware Doctor ופתאום גיעה לי הודעה: WARNING, Your DDR voltage is exceed the limits. נכנסתי לתוכנה ואני רואה שהמתחים של הזיכרונות נעים בין 1.97 ל-1.98 האם זה טוב או לא??? עזרכתם דרושה בהקדם תודה רבה! עריכה: עכשיו שאני נכנ אני רואה שזה נע בין 1.95 ל1.97. מה אתם אומרים??

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by EagleX2,

על איזה קירור לp4 אתם ממליצים לי? (אובר קלוק רצחני)

• 18 תגובות
    • 946 צפיות
  13. http://www.isramods.net/isramods/index.php?subaction=showfull&id=1068829776&archive=&cnshow=news&start_from=&ucat=&

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by adamginz,

אני עושה הזמנה מJabtech הם התחילו לשלוח לארץ במחיר סביר של 20 $ ואני מתלבט בין שני הסינקים . אני אישית מעדיף את הSwiftech כי אני לא אוהב את כל הגודל והנחושת שיש בThermalright במיוחד שהם מציגים ביצועים שווים. מה אתה חושבים?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by adamginz,

המעלות אחרי 20 דקות של המחשב בפעולת Idle.

16. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! לא יודע מה תוקע אותי באוברקלוק ? ms 6163 sdrm 64 100mhz sdrm 128 133mhz modem 56k (לא בשימש) כרטיס קול voodoo3 3000 p3 450 העלתי את הבס מי 100 ל- 117 וזה עובד מצויין ואז ניסיתי לעלות ל 124 ,זה העלי את הווינדוס ואחרי כמה זמן נתקע הורדתי את המודם את הזיכרון של ה-100 וזה לא עוזר גם ניסיתי לעלות מתח למעבר העלתי מ2 ל-2.20 כלום לא עוזר. יכול להיות מהכרטיס קול או מהכרטיס מסך ?? תודה לעוזרים !

• 18 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by love-its-my-name,

המעבד שלי על 48 מעלות במאמץ והיום הגעתי הביתה וראיתי אותו על 62 נשבע לכם חשבתי נשרף המחשב החדש! כיביתי את המחשב לאחר 24 שעות שהוא היה דלוק הדלקתי שוב פעם הוא היה על 50 וירד עד ל 45 בשינה [לא במאמץ] והכרטיס מסך שלי חם אש נשבע לכם אני לא יכול לגעת בו... [הכול חם ואפשר לגעת בהכול חוץ מבשבב אחד רותח שמתי את הפלסטיק של הדני והוא נמס תוך שניה וחצי] אז איזה קירור לקנות???????????? סעמק הינה המפרט abit max 3 2.8c p4 2X256 geil golden ]מתח של 3.0V ANTEC 1000MG ? WINDOW ANTEC 430V REDEON 9800 SE ALL IN WONDER PLOS OMEGA עריכת דיון : תוסיפו את השאלה אה ומה זה הטמפרטורות של ה- PWM? כאילו מה הפירוש? כי זה עכשיו על 39 מעלות... וה-SYS על 32 מעלות... מה זה בכלל SYS AND PWM? אני כבר יותר…

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by 1nstall,

היי אני רוצה לקנות מארז חדש בסכום של עד 1500 ש"ח אני רוצה שיהיה בו כבר חלון מוכן ולפחות בכל צד במארז מקום מוכן לשתי מאווררים הכוונה היא 2 מאווררים בצד האחורי 2 מאווררים בצד הימני 2 מאווררים בצד השמאלי 2 מאווררים בצד הקידמי ומאוורר אחד בצד העליון אני רוצה שיהיה לו מערכת קירור טובה ושהיה tower\ full tower בבקשה לתת לינקים תודה מראש INSTALL

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Bessmertniy,

שלום אני רוכש בקרוב מאוד מאוד!!! את ה xp2500 וכמובן אני ינסה לעשות OC הלוח שיש לי עכשיו זה asus a7v333(kt333) s 2 סטיקים של זיכרונות 1 micron 256 pc2700 והשני twinmos 512 pc3200 והייתי רוצה לדעת מה הכי יגביל אותי ב OC??( את ז Micron אני חושב שאני יסיר אבל לא בטוח) (לוח או זיכרונות?)

• 18 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by pooowa,

טוב, אז סוף סוף הגיע ה -SF2 המיוחל אלי הביתה, ולפני הכל תרשו לי לומר מילה רעה אחת לגבי ההתקנה- הברגים פשוט לא הספיקו לי כדי שאני אוכל להתקין גם את הגריל, ככה שהמאוורר חשוף לכל. איך שפתחתי את המחשב- שואב אבק התחיל לפעול. משהו ממש לא רגיל הרעש הזה, חשבתי שאני אתרגל... אבל השאר- רק שבחים הוא הוריד לי את הטמפ' של המעבד ב- 4 מעלות, את הלוח א ב- 5 מעלות ואת הספק (או מה שלא יהיה ה- AUX הזה ב- 6 מעלות. זה על המהירות המקסימלית והרועשת להחריד. עכשיו יבוא הסידור חוטים ונקווה שירדו עוד כמה מעלות, בתקווה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הי בזמן האחרון אני מתעניין (מאוד) ב- OC, לגבי הכרטיס מסך יש באתר הדרכה לגבי כל העסק, וזה ממש עזר לי . אבל בקשר למעבד, אני לא יודע ולא מצאתי שום הדרכה לאיך לעשות. מה שאני כן יודע, זה שאפשר לעשות OC נאה בלי להוסיף קירור, ככה לפחות אומרים. עכשיו השאלה שלי היא איך?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by rs6,

שלום לכולם . אני צריך/רוצה דרמל טוב ב כ 200 שקל . יש ? תודה לכל העונים

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מצ"ב תמונה הקטע שפתחתי את המחשב, עצרתי לרגע את המאוורר של הNB וחשבתי שזה המאוורר של ה~2000RPM, לא, ספיד פאן טוענת שזה המאווורר של ה5500+ RPM (הוא מגיע בתוכנה גם למעל 6000). מוזר בכלל שהתוכנה מוצאת כזה מאוורר מהיר, המחשב ממש שקט. הכל מקרה עצרתי לרגע גם את המאוורר של המעבד ואז באמת ה2200 ירד ל0. אז הייתי בטוח, איזה יופי, ה2200 של המעבד וה~5500 של הNB, אבל אז הפעלתי את סנרה והיא החליטה שה5500 זה של המעבד. גם בטמפ' היא לא הסכימה איתה, לפי סנרה, המעבד ב42~ אבל ספיד פאן טוען שהמעבד שלני זה TEMP1 , כלומר בסביבות 32-35 מעלות? מי צודקת? לוח IS7-E VER-1.2, מעבד 2.6C, קירור מקורי של אינטל. ודר"א איך הטמפ' בכללי?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by sub_man,

אני צריך שמישהו יתכנן לי מוד עם קופסאות ומים ואורות ולא יודע מה העיקר יפה ויחסית כל ומהיר להכנה(עד 4 שעות למתחילים במודינג) ושאף אחד לא יגיד לי שאני יתכנן בעצמי כי אני מבקש שאתם תתכננו לי או תעזרו לתכנן אז תוד לכולם ובמיוחד לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Goliath,

המחשב שלי במפרט :-* בכל מקרה: מעבד - 42-40 מנוחה - 50-52 מאמץ לוח: 31 מנוחה ובערך 38 מאמץ וaux שאין לי מושג מה זה 25 מנוחה ו30 מאמץ. בקשר לכרטיס מסך כשאני נוגע בו הוא די חמים, האם זה בסדר? האם כל הטמפרטורות בסדר או שאתם חושבים שצריך להוסיף\להחליף קירור לאיזשהו רכיב, או להוסיף מאוורר למארז (בכל מקרה אני מוסיף ואני שם אותו על הגג - מוציא אוויר)

• 18 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.